|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Zuzik, czapa wypas!!! Zrób mi!!!
![]() A taki pas ciążowy, to by mi się przydał, bo mam wszystkie bluzki wiecznie za krótkie
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku cieszę się bardzo, że dobrze idzie w pracy. A tak się bałaś.
|
|
|
|
#4443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej!!!!!!!! masz super avatar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zrobiłby coś raz i konkretnie.... co to za szef?!?Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojej jaka śliczna!!!!!!!!! super!! ![]() wyglądałabyś cudnie w takiej czapuszce ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- idę na fitness - bajbaj
|
||||
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku teraz jesteś kobietą biznesu
cieszę się, że tak się układa no i zazdroszczę, że masz komu kupić takie spinki bo są boskie![]() chyba mam doła zaręczynowego aaaa:/ a tak dobrze mi szło do tego ten katar. chce mi się kichać a nie mogę, oczy mi zaczynają łzawić i jest dupa no to pomarudziłam ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- zuza czapka mega!! frezi baj baj
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-11-21 o 18:30 |
|
|
|
#4445 |
|
Wtajemniczenie
|
Józia zobaczę co da się zrobić, póki co spróbuję wystawić na allegro i jedną obiecałam kuzynce TŻ pod choinkę
Frezi zaniedbujesz nas Ty niedobra Kobieto! ![]() Piczko nie daj się! Nie dołujemy sie, nie smutamy, tyle rzeczy do zrobienia, musimy ocalać świat, pomóc Batmanowi - chłopak już nie wyrabia, za godzinę masz swoją zmianę super agentko i ja Cię widzę na posterunku w gotowości. Ps nie zapomnij założyć leginsów w seledynową panterkę. toż to nasz znak rozpoznawczy!
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-21 o 18:34 |
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Frezjuszku, oj tam... ale prawda, że byłoby mi do twarzy?
Miłego fitnessu
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
frezi, biegasz na siłowni, czy, że tak powiem, na własną rękę?
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku poprzednie 3 numery tego magazynu można za darmo pobrać ze strony http://www.pannamloda.com/e_wydanie.html
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie, ja to tak na doczepkę, więc nie zwracaj na mnie uwagi
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, wysłałam wywiad na mejla
ZAPOMNIAŁAM! Któraś pytała o urodziny P. - prezenty spoko, uznał, że spodenki za długie do gry w piłkę i będzie nosić na rower (bu...), ale podkoszulkę założył od razu od mojej mamy dostał koszulkę, która okazała się za mała i próbujemy wymienić, a jak nie będzie rozmiaru, to sprzedamy i kupimy inną urodziny same w sobie - ogólnie nieźle, ale mnie pod koniec bolała strasznie głowa, a została jeszcze siostra P. z chłopakiem, a chciałam, by poszli właśnie przez głowę, nad ranem to już mnie wszystko bolało i łapało mnie grypsko ewidentnie... próbowałam spać, ale nie dało się - po raz pierwszy poczułam brak drugiego pokoju, a swoją drogą... ja rozumiem ,że oni się dobrze bawili i chcieli ze sobą spędzić czas, ale jakbym ja była na przyjęciu, a gospodyni źle by się czuła, spałaby, nie gadałaby z nami (czasem ewentualnie coś tam mruknęłam, nawet parę razy niemiło bo mnie tak łeb bolał), to poszłabym do domu. A oni wyszli o 4 rano... No spoko, odleżałam swoje i pod koniec nawet się śmiałam z tych jibjabów, choć bolało mnie nadal, bo robiliśmy ze znajomymi i M. pokazywała, jakie zrobila kilka dni wcześniej. Poza tym mama i siostra walnęły focha o Wieliczkę ("Nie ukrywam, że mam żal" - mama), siostra się zdziwiła, że oczekuję pieniędzy za bransoletkę i kilka innych tego typu sytuacji, ale ogólnie całkiem, całkiem spoko, póki mnie ta głowa nie zaczęla boleć, a potem mięśnie. Wczoraj już mnie łapało przeziębienie (wszystkie mięśnie bolały, głowa przeszła), ale P. się mną zaopiekował, dawkował mi leki i jest dobrze, a szkoda, bo liczyłam na L4 ;P
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje tak cudownej córy. Ja jak byłam mała strasznie płakałam przy kolędach a najbardziej nie lubię "Nie było miejsca dla Ciebie, (...)w stajni w ubóstwie i chłodzie."
Zazdraszczam talentu, Cytat:
Hej Zdążyłam się tylko przywitać w wątku i rozłożyła mnie choroba, teraz już będę na bieżąco. |
|
|
|
|
#4453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż cały czas mnie przeraża odpowiedzialność ale cóż najwyżej jeśli coś odwalę to wylecę ![]() Chociaż ostatnio dużo w firmie było różnych akcji więc pewnie z czasem przyzwyczaję się, że tam zawsze coś się dzieję Cytat:
![]() tulę mocno ![]() teraz tylko muszę nauczyć się oszczędzać i odłożyć część kasy na wesele czyli zablokujcie mi allegro i zabierzcie kody do przelewów a najlepiej kartę !Cytat:
|
|||
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Naj faktycznie trochę goście nie pomyśleli. Ale grunt,że ogólnie wyszło na tak
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie dzisiejszy obiad wyszedł tak dobry, że aż wrzucę przepis na kilkinarny wątek.
Zuzik super ta czapeczka. Zazdroszczę talentu bo ja nie byłam w stanie pojąć tajemnej sztuki robienia na drutach czy szydełku. |
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
nie zmęcz się za bardzo bo nie będziesz miała siły na wizaż ![]() Naj faktycznie trochę dziwnie się zachowali ![]() ale mi zimno
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
kojarzycie tą akcję "Zwykły bohater"? moja znajoma ze studiów bierze w tym udział. Ciągle FB prosi i głosy, szkoła cała oblepiona wiadomością o tym i dziś na zajęciach znowu o sms i głosy. Ja rozumiem,że ktoś pomaga,ale takie kurde nachalne gadanie o tym może wkurzyć. I trudno mi uwierzyć,że nie wiedziała,że jej siostra ją zgłosiła.
|
#4458 |
|
MBZ♥
|
Zuz
![]() i boska czapa ![]() Naj to faktycznie się wymęczyłaś ![]() Peach nie wpadamy w dołki przysyłam na pomoc Bobka budowniczego![]() Grape mi też zimno a av świetny smakowity![]() Hawwa msz rację, że więź między mamą, a córka jest specyficzna i trudna i do podrobienia. ale myslę, że warto dać Twojej Teściowej szansę Ona też pewnie zastanawia się jak ma to "ugryźć" żeby Ciebie nie urazić, a pomóc![]() Aleks ślinię się do przepisu Twego ![]() Anioł spinki fajne mogę przechować Twe kody i karty![]() Frezyjko baj baj Bejbe ![]() ciekawe jak Crozee
|
|
|
|
#4459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaprosiliśmy dwóch kolegów tż i tego kolegi co z nami mieszka. ja w tym dniu wstałam o 4:30 bo na 5:30 miałam do pracy i koło 1 w nocy już położyliśmy się spać, a ci koledzy poszli do drugiego pokoju do tego drugiego kolegi ledwo co zasnęłam, patrzę a oni sobie wchodzą do nas do pokoju i idą na balkon palić fajkę. no myślałam, że mnie trafi:/ dobrze, że już się lepiej czujesz Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Łeee przez najbliższe 4 dni zero neta.Jak ja to przeżyję?
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Prześle Ci pocztą
![]() wiem, że zawsze mogę przelać na drugie konto TŻ ale kurczę chcę jakoś sama tą kase odłożyć. Super by było wydawać np. max 200-250zł miesięcznie ![]() na nockach i popołudniówkach nie mam szans kasy wydawać , Na rankach jestem codziennie w mieście ale nie mam ze sobą karty zostaje tylko weekend i allegro |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Peach ja też tak myślałam. Takie natarczywe proszenie. Już to,że ciągle pisze o tym na FB jako przeżyłam,ale kurde idzie do wykładowcy i o tym mówi,a ten żeby stanęła na środku i tak się chwali.
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
kasiu, a co ta koleżanka zrobiła, że ktoś ją zgłosił?
|
|
|
|
#4464 |
|
MBZ♥
|
Peach Bob już ciśnie autostradą
![]() utłukłabym takich gości ![]() Motylku czemu tak? ![]() Aniołku mi TŻ czasem mówi, że zablokuje mi all ale jakoś ostatnio dobrze mi idzie powstrzymywanie się przeglądam ale jak pomyslę, że sumka na koncie nie będzie tak ładnie wyglądać po przelewie to mi się odchciewa![]() a marzy mi się kilka rzeczy
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Peach pomogła 26-latkowi z dziecięcym porażeniem mózgowym. Rodzice zginęli jak miał 16 lat. Został sam w mieszkaniu bez lodówki, łazienki itp. Nie miał ubrań i pracy. I ona znalazła mu pracę, nowe mieszkanie, składki na ubranie itp. Ogólnie ją podziwiam,ale nachalność biję po oczach.
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Co za okropny wieczór (Nie, nie jestem w ciąży, po prostu zapomniałam wypić dzisiaj kawę). Zuz, może spotkajmy się w weekend? Bo ja jestem nieprzytomna po pracy (cały dzień z Wami też jest męczący ).
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ właśnie pojechał ale Nasze spotkanie uważam ze idealne
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
BYou a co byś chciała kupić?
|
|
|
|
#4470 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi ok, to się dogadamy jeszcze, bo nie się póki co szykują góry i goście, ale nic jeszcze na 100% wiec moze byc róznie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

zrobiłby coś raz i konkretnie.... co to za szef?!?

bo mnie tak łeb bolał), to poszłabym do domu. A oni wyszli o 4 rano... No spoko, odleżałam swoje i pod koniec nawet się śmiałam z tych jibjabów, choć bolało mnie nadal, bo robiliśmy ze znajomymi i M. pokazywała, jakie zrobila kilka dni wcześniej. Poza tym mama i siostra walnęły focha o Wieliczkę ("Nie ukrywam, że mam żal" - mama), siostra się zdziwiła, że oczekuję pieniędzy za bransoletkę i kilka innych tego typu sytuacji, ale ogólnie całkiem, całkiem spoko, póki mnie ta głowa nie zaczęla boleć, a potem mięśnie. Wczoraj już mnie łapało przeziębienie (wszystkie mięśnie bolały, głowa przeszła), ale P. się mną zaopiekował, dawkował mi leki i jest dobrze, a szkoda, bo liczyłam na L4 ;P