Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 17:18   #3721
Blacky
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Ja na razie mykam - idziemy z Mamą do kina.
Dawno nigdzie razem nie byłyśmy i przy okazji odstresuję się trochę. Przypomnijcie jak wrócę, żebym Wam opowiedziała jaką kichę zrobiłam przy wysyłaniu CV.

Gosza - trzymam kciuki za poszukiwani pracy.
I kciuki za gina dla innej wizażanki.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:23   #3722
jagodzia133
Zakorzenienie

k
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tez mam ta dekoracje zapisna w inspiracjach i zastanawiałam sie jak to zrobić Jagodziu podopowiesz jak te kameczki mozna umocowac na tych przyssawkach? Gdzie zakupiłaś takie kamyczki?
Na zdjeciu wydaje mi się że te przysswaki są takie spore, nie myslałaś ze mozna te kamyki przymocowac na mniejszych bo widziałam na all ze te przysswaki mają rózne wielkości? A może tylko mi sie wydaje że są duże bo zdjecie jest blisko zrobione..
kupiłam najmniejsze przyssawki jakie tylko były wszytko zakupiłam w hurtowni kwiatów sztucznych w lublinie przy 1000lecia. A dokładnie na probostwie. Blisko Bazaru.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:26   #3723
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Tak, z Allegro Niedroga, ale paczka długo szła, bo aż z Chin.

To zostawię sobie, może będzie jakaś okazja dla niej.

(kicia) wszystkiego najlepszego! Spóźnione, ale szczere.
Dziękuję
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:27   #3724
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
k
kupiłam najmniejsze przyssawki jakie tylko były wszytko zakupiłam w hurtowni kwiatów sztucznych w lublinie przy 1000lecia. A dokładnie na probostwie. Blisko Bazaru.
To dzieki za informacje, skorzystam jak tylko sie zdecyduje na takie wariant z dekoracją a te kamyki to mniej wiecej jakiej sa wielkości, bo na all znalazłam i mniejsze i wieksze ale tych wiekszych było ok 15 sztuk za 6,9o zł wiec troche drogo z kolei te mniejsze były tansze ale nie wiem czy nie za małe?
Stary 2011-11-21, 17:30   #3725
justyna_g4
Zakorzenienie

Wiecie co niby ten ślub tak daleko i w ogóle ale własnie obleciał mnie strach i jakoś to wszystko do mnie dotarło. Była u mnie ciocia, która jest katechetką i pomaga księżą upewniać różne papierki w kościele. Zapytałam ją czy potrzebuję zaświadczenie chrztu z wcześniejszej parafii skoro w tej gdzie będzie ślub miałam komunie i bierzmowanie. Oczywiście to zaświadczenie potrzebuje. I mówię jej, że dużo czasu jeszcze i że pół roku przed pójdziemy sobie godzinę zaklepać, a ona do mnie, żebym się zbierała już bo u nich w parafii już pełno ślubów zapisanych na przyszły rok i nawet była jaką awantura w kancelarii, że dwie dziewczyny chciały o tej samej godzinie w ten sam dzień. Poczułam się normalnie jakby mnie piorun trzasnął i dotarło, że to się dzieję na prawdę.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:33   #3726
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Wiecie co niby ten ślub tak daleko i w ogóle ale własnie obleciał mnie strach i jakoś to wszystko do mnie dotarło. Była u mnie ciocia, która jest katechetką i pomaga księżą upewniać różne papierki w kościele. Zapytałam ją czy potrzebuję zaświadczenie chrztu z wcześniejszej parafii skoro w tej gdzie będzie ślub miałam komunie i bierzmowanie. Oczywiście to zaświadczenie potrzebuje. I mówię jej, że dużo czasu jeszcze i że pół roku przed pójdziemy sobie godzinę zaklepać, a ona do mnie, żebym się zbierała już bo u nich w parafii już pełno ślubów zapisanych na przyszły rok i nawet była jaką awantura w kancelarii, że dwie dziewczyny chciały o tej samej godzinie w ten sam dzień. Poczułam się normalnie jakby mnie piorun trzasnął i dotarło, że to się dzieję na prawdę.
To podziekuj też cioci w moim imieniu:P ja też byłam chrzczona w innej parafii, a komunię i bierzmowanie miałam już tam, gdzie będzie ślub i nie spodziewałam się, że znowu będę potrzebować stamtąd zaświadczenia...
Stary 2011-11-21, 17:33   #3727
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Dancing_Lady moze niech rodzice wypija "brudzia"? i wtedy przejda na "ty"

Mama Tż chyba coś nie bardzo lubiąca alkohol jest

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość

co do mieszkanka to ostatecznie niewiele spuścił, ale cena i tak jest bardzo niska, teraz proszę o kciuki żeby wszystko doszło do szczęśliwego finału, czyli podpisania umowy....

widzę, że dużo piszecie o jeżdżeniu...no ja prawka nie mam, chyba znów spróbuję po ślubie.....zdawałam już .....10 razy..... niestety mam wadę wzroku (niedorozwinięty nerw, szkła korekcyjne nic nie dają) i na lewe oko widzę bardzo kiepsko, wiecie, jak wydawane są zaświadczenia zdrowotne...no i ja tak naprawdę w ogóle nie wiem, czy mogę jeździć, bo widzę normalnie, ale mam problem ze stereoskopowym widzeniem, oceną odległości no i w aucie objawia się to tak, że nie umiem jeździć odwrócona do tyłu, a teraz tego wymagali, jak ostatnio zdawałam, nawet nie wiem jak jest teraz.....
Ad. 1
Ad. 2 Przykro mi z powodu Twojej wady...

Cytat:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny właśnie listonosz przyszedł i przyniósł spinki do mankietu! Są śliczne aż mi się łza w oku zakręciła! Mamo naprawdę są na realu 100 razy ładniejsze. Wstawiam foto No i polecam ta firmę bo wyglądają naprawdę porządnie a były tanie jak barszcz chyba 32zł. Firma Gabriel
Aha no i zdjęcia moich ostatnich zakupów ślubnych.
Śliczne te spinki. I widzę mają na stronie więcej ładnych, może znajdę coś dla mojego narzeczonego

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
My myślimy nad Smirnoffem, ale czekamy, aż trafi się jakaś fajna promocja.
Chyba, że co innego nam się trafi. Musimy wziąć od znajomego adres hurtowni w Radomiu.
Nam znajomy przedstawiciel załatwi Smirnoffa za 18 zł. Chyba nie jest źle. Nie wiem tylko czy będziemy teraz kupować, czy jeszcze się wstrzymamy.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
odnośnie tej wódki:

- czy 0,5 l wystarczy na osobę czy liczyć po 0,7 ?
- i gdzie trzymacie alkohol bo w sumie ja mogłabym już zamówić ale nie mam gdzie jej trzymać
My na dzień dzisiejszy chcemy brać 0,5 l na osobę. Liczymy wszystkich gości (wyłączając dzieci). Wódkę będziemy trzymać w domu Tż.

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
OBIECANE FOTKI...
zaproszenie dla gości są troszkę inaczej wypisane , na zdjęciu
-zaproszenie dla rodziców,
-nie wypisane ( takie na wszelki wypadek )

Sorki za jakość ale mój aparat już się kończy chyba...
Zaproszenia są bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Pytałam wczoraj wujka TŻ i powiedział, że 0,5 na głowę. Dodam, że wujek wesel w swym życiu zaliczył dużo, a i na impreskach rodzinnych nie siedzi o suchym pyszczku Tak więć będziemy liczyć 0,5 na ludzika
Ale 0,5 l na głowę na samo wesele czy z poprawinami ? My liczymy 0,5 l razy ilość gości jaką zapraszamy, a na bank nie wszyscy przyjadą, także mam cichą nadzieję, że biorąc to pod uwagę, starczy tyle wódki na dwudniowe wesele ?
W ogóle to jak przy mamie Tż głośno zastanawiałam się ile tej wódki trzeba zakupić, to spojrzała na mnie jak na jakąś alkoholiczkę co najmniej I powiedziała, że 0,5 l to na bank starczy i że ona nie wie co prawda ILE MOJA RODZINA PIJE, ale jej na pewno dużo nie pije. Trochę głupio mi się zrobiło Nie mam w rodzinie żadnych meneli, ale co ja na to mogę, że w ogóle nie mam orientacji w tym, kto ile pije ? Ja na pewno wiem tylko to, że 0,5 l to w życiu bym nie wypiła

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, jadę dzisiaj na spotkanie w sprawie pracy. Trochę daleko mam, więc pół dnia mnie nie będzie. Ale mam dziwne przeczucia. Jak zawsze jestem pozytywnie nastawiona przed rozmowami kwalifikacyjnymi, tak dzisiaj jestem totalnie na nie. W ogóle ta robota do mnie nie przemawia, ale coś robić trzeba. Pakuję się i jadę, co mi szkodzi. Jedyne co to stracę tylko na bilet autobusowy.
A może okaże się, że to dobra praca i warto ja podjąć. Zobaczymy wieczorem.

Tak więc proszę o magiczne kciuki!!!

A odnośnie problemów z zajściem w ciążę to na pocieszenie powiem tylko tyle, że sama znam przypadek dziewczyny, której ginekolog powiedział kilka lat temu "albo teraz, albo nigdy" i kiedy niedawno ta się już pogodziła z tym, że nie będzie miała dzieci, albo będzie z tym duuużo problemów - zaszła w ciążę bez żadnych starań Także dziewczyny - głowa do góry, różnie to w życiu bywa

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:35   #3728
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Jeśli macie możliwośc to zaklepcie sobie godzine wczesniej , nie bedziecie potem jak na szpilkach siedziec i sie zastanawiac czy wam ktos wasza godzine nie sprzatnał sprzed nosa Co do odczuć ze to wszystko dzieję sie naprawde to miałam przy wyborze obrączek, dotarło wtedy do mnie ze to mój ślub
Stary 2011-11-21, 17:37   #3729
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
To dzieki za informacje, skorzystam jak tylko sie zdecyduje na takie wariant z dekoracją a te kamyki to mniej wiecej jakiej sa wielkości, bo na all znalazłam i mniejsze i wieksze ale tych wiekszych było ok 15 sztuk za 6,9o zł wiec troche drogo z kolei te mniejsze były tansze ale nie wiem czy nie za małe?
moje mają około 2cm-2,5cm x 1,5cm. i płaciłam 5zł

wklejam foto jak to zrobić. Nie mam już przyssawek także te 2 duże kamyki są po obu stronach przyssawki są przewleczone przez kawałek tego drucika(użyłam tego malutkiego koralika żeby to zobrazować) a potem normalnie skręcam okrężnym ruchem(na foto widać małą pętelkę powstałą po skręceniu . I tyle obcinam to wo wystaje i już
jakość słaba ale może coś zobaczysz. Aha i wstawiam foto szpulki druciku.
Znowu słaba jakość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11238_zmniejszacz-pl_288510.jpg (42,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11240_zmniejszacz-pl_25570.jpg (38,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11241_zmniejszacz-pl_640029.jpg (39,2 KB, 44 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-21, 17:41   #3730
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
To podziekuj też cioci w moim imieniu:P ja też byłam chrzczona w innej parafii, a komunię i bierzmowanie miałam już tam, gdzie będzie ślub i nie spodziewałam się, że znowu będę potrzebować stamtąd zaświadczenia...
Szczerze mówić to nie rozumiem czemu. Oczywiście za takie zaświadczenie trzeba zapłacić ( mówiła, że ok 20zł). A jest potrzebne bo księga chrztów jest najważniejsza i tam się wszystkie informacje odnotowuje i jak się miało gdzieś indziej bierzmowanie to i tak wysyłają info do tej parafii od chrztu. I jak bierzesz zaświadczenie to ksiądz zapisuje po co Ci ono i to rzekomo ma zapobiec, żebyś nie wzięła kilku ślubów bo jak będziesz chciała drugie to sprawdzi sobie co sie stało z tamtym. Tak jakoś mi to tłumaczyła

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Jeśli macie możliwośc to zaklepcie sobie godzine wczesniej , nie bedziecie potem jak na szpilkach siedziec i sie zastanawiac czy wam ktos wasza godzine nie sprzatnał sprzed nosa Co do odczuć ze to wszystko dzieję sie naprawde to miałam przy wyborze obrączek, dotarło wtedy do mnie ze to mój ślub
Do mnie jakoś nie. Obrączki są w domu i jakoś poprostu sobie leżą.

Laura

Stary 2011-11-21, 17:41   #3731
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
moje mają około 2cm-2,5cm x 1,5cm. i płaciłam 5zł

wklejam foto jak to zrobić. Nie mam już przyssawek także te 2 duże kamyki są po obu stronach przyssawki są przewleczone przez kawałek tego drucika(użyłam tego malutkiego koralika żeby to zobrazować) a potem normalnie skręcam okrężnym ruchem(na foto widać małą pętelkę powstałą po skręceniu . I tyle obcinam to wo wystaje i już
jakość słaba ale może coś zobaczysz. Aha i wstawiam foto szpulki druciku.
Znowu słaba jakość
Bardzo mi się ten pomysł podoba ale na razie nie myślę o tym bo chcemy wynająć auto jak już będziemy wiedzieli co i jak to wtedy się za to wezmę i tym razem to ja Tobie podkradnę pomysł

I mam nadzieję, że się nie obrazisz ale spodobał nam się Twój grawer i chcemy też taki :

Mój Ignaś 15.09.2012
Moja Joasia 15.09.2012

Już się nie mogę doczekać aż je zamówimy ^^

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:42   #3732
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
a ja miałam chrzest komunię i bierzmowanie w jednej i ciekawe co też będę musiała płacić za wystawienie żeby oni sami to mieli żeby skądś to odgrzebali mam nadzieję że nie bo ich zamorduję.

Aha moja mama gadała z szefową (pracuje w ciastkarni). Na ok 130-140 osób powinno się brać 5 piętrowy tort weselny waga ok. 16 kg z tego co wiem. I ciasto mnie wyniesie ok. 1600-1900zł plus gościńce dla wszystkich (u mnie będzie 130osób).
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-21, 17:46   #3733
(kicia)
Zakorzenienie

jagodziu bardzo fajne zakupki

co do zaświadczeń to też jest dla mnie paranoja bo one są oczwysicie płatne np u nas 50 zł płaci się niby co łąska. A co komunii i bierzmowania sobie kościoł sam załatwiał bo w obrębie jednego miasta a do ślubu już nie mogą

Chatko jeśli jesteś zainteresowana dalej czesaniem się na ślub w salonie VIP to od 1 grudnia przenoszą się na Górniczą 3/13 właśnie dostałam smsa od pani Emili

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-11-21 o 17:48
Stary 2011-11-21, 17:47   #3734
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Bardzo mi się ten pomysł podoba ale na razie nie myślę o tym bo chcemy wynająć auto jak już będziemy wiedzieli co i jak to wtedy się za to wezmę i tym razem to ja Tobie podkradnę pomysł

I mam nadzieję, że się nie obrazisz ale spodobał nam się Twój grawer i chcemy też taki :

Mój Ignaś 15.09.2012
Moja Joasia 15.09.2012

Już się nie mogę doczekać aż je zamówimy ^^
Kochana mnie to niezmiernie cieszy
ale jednak trochę zmieniliśmy na:
Twój Niusio 19maj2012
Twoja Jagódka 19maj2012

bo to on mi wkłada tą obrączkę to tak jak by mówił do mnie jestem twoim Niusiem a maj zamiast maja dlatego że u sebastiana już by się nie zmieścił napis ale to już drobnostka
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-21, 17:50   #3735
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Twój Niusio 19maj2012
Twoja Jagódka 19maj2012

bo to on mi wkłada tą obrączkę to tak jak by mówił do mnie jestem twoim Niusiem a maj zamiast maja dlatego że u sebastiana już by się nie zmieścił napis ale to już drobnostka
Bardzo się ciesze i masz rację tak jakoś lepiej

A co do spinek to ja swojemu też chciałam kupić fioletowe ale powiedział, że woli I LOVE MY WIFE no to ok :p

Stary 2011-11-21, 18:00   #3736
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Twój Niusio 19maj2012
Twoja Jagódka 19maj2012

a nie możesz dać 19V2012?
Stary 2011-11-21, 18:04   #3737
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
a nie możesz dać 19V2012?
nie zależało mi na tym żeby było słownie takie moje zboczenie
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-21, 18:11   #3738
mysia7a
Raczkowanie

Witam
Od dłuższego czasu Was podczytuje i pewnie ciężko będzie się wbić "nowej", ale co tam spróbuje Widzę, że wiekszość z Was ma wiele rzeczy załatwione, to mogę tylko pogratulować bo u nas jak na razie nic, no... może prócz sukienki, ale nad tym się musze jeszcze solidnie zastanowić i jutro mamy określić się z salą, ale tu też mam dosc duży dylemat
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 18:16   #3739
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Witam
Od dłuższego czasu Was podczytuje i pewnie ciężko będzie się wbić "nowej", ale co tam spróbuje Widzę, że wiekszość z Was ma wiele rzeczy załatwione, to mogę tylko pogratulować bo u nas jak na razie nic, no... może prócz sukienki, ale nad tym się musze jeszcze solidnie zastanowić i jutro mamy określić się z salą, ale tu też mam dosc duży dylemat
Witaj i czuj sie jak u siebie jest nas dużo i czasem niektórych posty gubią się wśród innych ale nie jest tak źle

Opowiedz coś o was ?? pochwal się zaręczynowym

Stary 2011-11-21, 18:17   #3740
(kicia)
Zakorzenienie

ktoś dziś pytał jak wykonać te kule z papieru przepraszam że nie pamiętam kto ale pisałam na telefonie i teraz nie kojarze

w każdym razie ja robię wg tego filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=5ODpEFVTjJc

i mam nadzieję potem uzyskać taki efekt końcowy tylko jeszce nie wiem czy robić jednokolorowe czy wymieszać oba kolory razem
na razie nie wiem jeszcze jak je spiąć razem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0434.jpg (70,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0428.jpg (78,1 KB, 19 załadowań)

Stary 2011-11-21, 18:18   #3741
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
witaj opowiadaj o was jak masz problem to wal jak w dym my z chęcią pomożemy
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-21, 18:20   #3742
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ktoś dziś pytał jak wykonać te kule z papieru przepraszam że nie pamiętam kto ale pisałam na telefonie i teraz nie kojarze

w każdym razie ja robię wg tego filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=5ODpEFVTjJc

i mam nadzieję potem uzyskać taki efekt końcowy tylko jeszce nie wiem czy robić jednokolorowe czy wymieszać oba kolory razem
na razie nie wiem jeszcze jak je spiąć razem
Przepiękne te kule mam ochote takie zrobić i mam kilka pomysłów gdzie je przyczepić więc jezeli się nie obrazisz to i ja to zgapię od ciebie

Stary 2011-11-21, 18:20   #3743
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
witaj
Opowiadaj o Was skad jestes ?
I mozesz pochwalic sie jaka sukienke wypatrzylas sobie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 18:27   #3744
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
witaj

Laura

Stary 2011-11-21, 18:29   #3745
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
witaj
Opowiadaj o Was skad jestes ?
I mozesz pochwalic sie jaka sukienke wypatrzylas sobie
Znamy się ponad dwa lata nawet nie wiem kiedy to zleciało. Mieszkamy w okolicach Warszawy, Radomia.. Sukienkę wkleje, jak tylko znajde się na własnym komputerze A sala... niby koszt ten sam, w jednej i drugiej, tylko tu własnie... jedna sala jest na parterze, troszkę dalej od cywilizacji, można wyjść na taras, tylko tu ale... sala posiada restauracje, pani która jest właścicielką ma również sklep spożywczy i wszystko, co jest przeterminowane, albo nie zejdzie z jednego i z drugiego trafia na stoły weselne, lub inne imprezy. A druga sala, jest na piętrze, na dole jest sklep samoobsługowy, i wiem, że tam wszystko jest świeże, obsługa sympatyczna. Tylko goście jak już by chcieli wyjsć to stali by na dworze przed sklepem. A ślub planujemy w sierpniu. I teraz nie wiem co jest gorsze, nie świeże jedzenie, czy brak zieleni

Edytowane przez mysia7a
Czas edycji: 2011-11-21 o 18:31
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 18:32   #3746
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Przepiękne te kule mam ochote takie zrobić i mam kilka pomysłów gdzie je przyczepić więc jezeli się nie obrazisz to i ja to zgapię od ciebie
a proszę bardzo

a tylk ja końcówkę już robie analogicznie każdy róg po kolei bo on jakoś to tak palcami zakrył że nie patrzyłam na film sama do tego doszłam

o już mam 5 kwiatuszków gotowych

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-11-21 o 18:34
Stary 2011-11-21, 18:36   #3747
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a proszę bardzo

a tylk ja końcówkę już robie analogicznie każdy róg po kolei bo on jakoś to tak palcami zakrył że nie patrzyłam na film sama do tego doszłam

o już mam 5 kwiatuszków gotowych
Ja bym je chciała powiesić na świecznikach żeby zwisały w dół bo miałam zamiar gać organze jako kokarde ale te kule sa o wiele fajniejsze

Jak będę mieć czas to też zrobie jedną na próbę moja świadkowa też uwielbia takie pierdółki robić więc mi pomoże

P.S. Jak zrobisz to koniecznie się pochwal

Stary 2011-11-21, 18:38   #3748
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Znamy się ponad dwa lata nawet nie wiem kiedy to zleciało. Mieszkamy w okolicach Warszawy, Radomia.. Sukienkę wkleje, jak tylko znajde się na własnym komputerze A sala... niby koszt ten sam, w jednej i drugiej, tylko tu własnie... jedna sala jest na parterze, troszkę dalej od cywilizacji, można wyjść na taras, tylko tu ale... sala posiada restauracje, pani która jest właścicielką ma również sklep spożywczy i wszystko, co jest przeterminowane, albo nie zejdzie z jednego i z drugiego trafia na stoły weselne, lub inne imprezy. A druga sala, jest na piętrze, na dole jest sklep samoobsługowy, i wiem, że tam wszystko jest świeże, obsługa sympatyczna. Tylko goście jak już by chcieli wyjsć to stali by na dworze przed sklepem. A ślub planujemy w sierpniu. I teraz nie wiem co jest gorsze, nie świeże jedzenie, czy brak zieleni
w mojej miejscowosci jest sala w stylu "twojej nr 1."
i nasłuchałam sie tyle ze nie wiem jak ja moglam byc tam na 2 weselach..
jesli chodzi o jedzenie- nie wyczuje sie tego.. no ale wtedy nie bylam jeszcze swiadoma tego ze wlascicielka myje wedliny i daje je do gulaszu..

Jesli planujesz wesele w lecie- moga ci goscie tez uciekac na spacerki
i sala swiecic pustka. wiec piekna okolica to tez nie jest jakis mega plus. No ale jesli chcesz wesele poza sezonem to w sumie milo jest wyjsc.. ale szczerze- stawialabym na jedzenie a nie na okolice..
a moze poszukasz jeszcze czegos?

edit: umknelo mi ze w sierpniu planujecie slub juz doczytalam

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-11-21 o 18:41
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 18:42   #3749
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
w mojej miejscowosci jest sala w stylu "twojej nr 1."
i nasłuchałam sie tyle ze nie wiem jak ja moglam byc tam na 2 weselach..
jesli chodzi o jedzenie- nie wyczuje sie tego.. no ale wtedy nie bylam jeszcze swiadoma tego ze wlascicielka myje wedliny i daje je do gulaszu..

Jesli planujesz wesele w lecie- moga ci goscie tez uciekac na spacerki
i sala swiecic pustka. wiec piekna okolica to tez nie jest jakis mega plus. No ale jesli chcesz wesele poza sezonem to w sumie milo jest wyjsc.. ale szczerze- stawialabym na jedzenie a nie na okolice..
a moze poszukasz jeszcze czegos?

edit: umknelo mi ze w sierpniu planujecie slub juz doczytalam
witam nową PM i popieram melody, trzeba stawiać na jedzenie!
Stary 2011-11-21, 18:49   #3750
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, dopiero wrocilam z pracy

na 21 ide do kina poogladac wampiry ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości