|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
![]() przypuszczam ze w najblizszym czasie wogole z ich zrezygnujemy ![]() nooo za wyjatkiem jedzenia bo bez tego ani ruszlaski co o tym sadzicie....... kurna u jubilera łanuszek to wydatek rzedu 60-70zł a musze kupic bo zamówioam sobie u mojej klientki zielony bursztym w srebrnej oprawie i nie mam ładnego łancuszka tylko u niej nowy łancuszek to tak ok 70zł - gruba żylka a tu.... nie wiem co myslec
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-11-21 o 20:00 |
|
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak na zachodzie jest lepiej pod tym wzgledem niz w polsce... ja bym chciala pracowac na pol etatu lub chociaz na 3/4 bo teraz to zyje w ciaglym biegu... niestety w pracy mam sajgon codziennie, po pracy jestem wykonczona a jeszcze w domu czeka robota... jak bede miala dziecko i caly dom na glowie to nie wiem jak dam rade a gdzie tu do 67 lat no ale na razie mnie na to nie stac wiec dymam na caly etat heheh ![]() Cytat:
kupuj ![]() zaczerpnięte z WWW ![]() "Wandamka nazywana nieraz błędnie "bandamką" to chustka bawełniana na głowę. Wandamki są noszone zarówno przez mężczyzn, kobiety jak i dzieci." |
||
|
|
|
#393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do sukienki to zaraz odezwę się na pw ![]() Cytat:
![]() ale to tylko mój wybór bo wiem że na mamuśkach laski jada na śliniakach i tez jest ok a o czym sądzimy? o łańcuszku? bo nie skumałam
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzialenka ja też kupiłam Oli apaszkę, ale tylko pod szyjkę pod bluzę polarową jak nosiła jesienią absolutnie nie starczała, by ślinka czy ulanie się na niej zatrzymała zbyt krótki są Ola gdziekolwiek jedzie - knajpa, goście, ciocie, w domu - podstawa śliniak- zawsze ze 3 mam w torobie ![]() Ola ma drugiego zęba ![]() dlatego tak źle spała, ostatnie 3 nocki były tragiczne teraz już wiem dlaczego
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee ja tez chce focie kiecki ![]() samba tez widziała to www a jak wpisałam na googlach wandamka to mi wyskoczył tekst: Czy chodziło Ci o: bandamka
|
|
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzaj chusty na głowę; bandanka a przy wandamka wandamka słowo nie występuje w słowniku hahahah więc wiesz.. ![]() zresztą jak w google piszesz wandamka to cię poprawia i wyskakuje ci Czy chodziło Ci o: bandamka
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my tez nosimy chustke Z czapką tylko nasz chustka est taka zimowa - z pluszaczka takiego taka mamy ![]() hełmofon + chustka http://sklep.coccodrillo.pl/index.ph...KA/CZAPKA.html
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa kiecka pomyślimy ![]() ![]() tez tak myśle do naszej emerytury to z 10 razy zmienią, a zresztą my emerytury nie dożyjemy hahaha
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa tylko jestem kto bedzie takich starcow zatrudnial... bo niestety u mnie w pracy jest taki wyzysk i trzeba tyle sie napocic ze jakos nie wydaje mi sie bym w wieku 67 lat jeszcze potrafila tak biegac
Cytat:
nio to nie wiem....
|
|
|
|
|
#401 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba słownik języka polskiego się nie myli
![]() ![]() i wujek google tez ![]() hahahahahha przecież w 2012 jest koniec świata gapo!! ![]() ![]() ![]() ![]() a tak na poważnie to ja nie wiem serio czy się opłaca odkładać na emeryture
|
|
#403 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
nio nie myli sie ciocia Samba ![]() ![]() a tak chciałam zabłysnąć
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha nie wiem
ale jeszcze ich trochę przeżyjemy ![]() ![]() ![]() hahah spoko ciociu Sambo ludziska kity na stronie napisali i wiesz można się pomylić ![]() ![]() to ich wina aaa ich ich ;D---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Rosiiii a przyszłość cię czeka świetlana żarówka tu żarówka tam ![]()
|
|
#406 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
aniko to ja kupowałam taką czapę z nausznikami w h&m dla Oleńki
a szaliczek ma z takiego specjalnego polarku jakiegos super niealergizującego jakos tak na metce było napisane
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#409 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci szczerze, że troszkę Ci zazdroszczę tego zamiłowania do butów. Ja nie znoszę ich kupować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() super! Jesteś już pewna, że to maleństwo? Fajnie!Cytat:
![]() taka metoda!![]() Cytat:
![]() w takich sytuacjach od razu wyobrażam sobie lekarza, który wykonuje wazektomię ![]() ![]() Jak we wszystkich komediowych serialach, pan trzęsawka![]() ![]() Magda fajnie, że pierwsze zakupy zrobione! Żabcia jak się dzisiaj czujesz>? Brzuch już nie boli? ja właśnie zrobiłam konfiturę z czerwonej cebuli czekam aż ostygnie![]()
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu tego zamiłowania nie ma co zazdroscic, mam czasem wrażenie, że to przeklenstwo
![]() a mnie juz do reszty pogieło... wlansie wcinam zapiekanke z kurczakiem. dostałam nowy przepis i postanowiłam go wypróbowac. samaczna |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
India fajne butki
|
|
|
|
#412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że Cię przez to boli.Cytat:
![]() Martuś, to może po drugim dziecku @ nam wróci do stanu sprzed pierwszej ciąży? ![]() A pani opiekun dała popis! Może ona chciala Wam pokazać jak się nie prowadzi zajęć? ![]() Cytat:
Albo nauczycielkę w przedszkolu - baba Jaga bez charakteryzacji ![]() Zresztą o czym my mówimy, nie wiecie, że dla zusu najlepszy emeryt to martwy emeryt ![]() Wróciłam z kina, byłam na 4 części Zmierzchu. Film jak zwykle pozmieniany bardzo w stosunku do książki, ale i tak mi się podobał! Tym bardziej, że to już takie nasze rytualne wyjścia z babeczkami do kina na Zmierzch Tylko co my zrobimy jak się skończy![]() Uśmialiśmy się dziś z mężem przy obiedzie, bo on jadł trzymając małą na kolanach a ona gapiła się na talerz i ślina jej ciekła. To A. jej dał kawałek ziemniaka, wyciamkała go całkiem sprawnie A zawsze jak widzi jak my jemy to ona też przeżuwa
|
|||
|
|
|
#413 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
I kolejny dzień minął nie wiem kiedy. W pracy kołomyja, z jednej strony dobrze, bo szybko leci, z drugiej zmęczenie swoje robi.Samba - rozumiem Cię, nie wyobrażam sobie posiadania dziecka w takim systemie w jakim ja pracuję, czyli cały etat - wychodzę z domu o 7, wracam o 18 - i to jest normalne, a dzieci albo w żłobkach albo z opiekunkami. No zarąbiście. Dlatego sporo kobiet pracuje na pół etatu, ale wtedy wiadomo kasa mniejsza, i kółko się zamyka. India - podoba mi sie ta lampa na 4 żarówki do sypialni, zawsze możesz wkręcić słabsze ![]() Gucia - ta pierwsza lampa boska, niestety nie miałabym na nią miejsca w salonie, sama mam lampę-wędkę z kloszem wiszącym nad stołem w jadalni, bardzo ją lubię. Gold-fish - ja staram się omijać Home&You bo uwielbiam ten sklep i wizyty tam nadszarpują mój budżet, moje ulubione kubki w groszki pochodzą stamtąd. Madzia - ale masz śliczny brzuszek! I jaki duży! Żabcia - doczytałam, ze i u Ciebie mały lokator się rozgościł, nie przemęczaj się tak, tyle godzin w pracy i to w ruchu - bo dostaniesz baty!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-11-21 o 21:45 |
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cytuję: głodne biedne dziecko nic mu nie dali do jedzenia, sami jedza anatalce nic nie dadzą a co natalka lubi najbardziej: zimniaki
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-11-21 o 21:48 |
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak, nic nie dali, czy dali za dużo?
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tu mnie jeszcze tusk pociesza ze bede do 67 harowac
|
|
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba - to nie tylko Tusk tak pociesza, ja u mnie usłyszałam to w zeszłym roku i nie mam okresu przejściowego do 2040 r. ale z kolei jak patrzę na tych "moich" emerytów, to wygląda to trochę inaczej - wycieczki, sport, aktywne życie jednym słowem, u Polsce się to zmienia powoli - kluby seniora, uniwersytet III wieku itp. oby tak dalej. Tutaj dziadkowie wnukami raczej się nie zajmują, bo ... nie mają czasu
Przynajmniej u moich znajomych.
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
laaeczki muffinkowe czy papilotka powinna wystawac z formy do pieczenia?
czy jak forma ma 3 cm to papilotka moze miec 2,75?
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
hmm na mój rozum, to powinna wystawać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

ale i tak na zachodzie jest lepiej pod tym wzgledem niz w polsce... ja bym chciala pracowac na pol etatu lub chociaz na 3/4 bo teraz to zyje w ciaglym biegu... niestety w pracy mam sajgon codziennie, po pracy jestem wykonczona a jeszcze w domu czeka robota... jak bede miala dziecko i caly dom na glowie to nie wiem jak dam rade 

jakos tak na metce było napisane