Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 14:20   #361
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

ktosia moz ciagnac blizna katunia amsz bliznowca? czy blizne masz niewielka? przy bliznowcu tez boli.

ja mam okresiora, yhm.... raczje takiego samego jak przed ciaza, ale chyba mniej bolesnego, bo czesto mi az bol promieniowac na uda. - podczas porodu to bylo okropne!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:21   #362
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Neska wiem. Jeszcze tyle innych ślicznych widziałam, ale nie znam płci. Az się boję co będzie jak ją poznam
ja sobie ciągle obiecuję ze juz koniec ubrankowych zakupow bo na poczatek wszytsko mam ale ostatnio znow wlazłam na all i d... z moich obietnic
kupiłam kurtkę, sweterek gruby, 3 pary spodni używki ale w świetnym stanie po 7zl sztuka. kurtała zimowa przyda sie na zmiane z kombinezonem jak do mamy bede schodzic to juniora w kombinezon z kazdym razem nie bede pakowac
sweter gruby podszsyty polarkiem
zaraz Wam poakze bo dzis przyszło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2095.jpg (58,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2096.jpg (76,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2097.jpg (170,3 KB, 21 załadowań)
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:21   #363
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Neska śliczne.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:31   #364
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
No właśnie chodzą pogłoski, że jak przed ciążą miało się bolesne i obfite @ to po ciąży są bezbolesne i krótkie, no i w drugą stronę też to działa. Ale jak widać historie można włożyć między bajki.
Ja się pocieszam jedynie tym, że jeszcze kilka razy i @ wróci do poprzedniej długości, w końcu pierwsze miesiączki też miałam bardzo długie a z czasem się skracały
Dziwi mnie to, że ciągnie Cię blizna, jak to mozliwe? Może masz taką wrażliwą skórę, że cięzko się goi? Ja swojej blizny to nawet sie dopatrzeć nie mogę
to sa chyba tylko pogloski
ani mnie ani mojej mamie sie nie sprawdzily
ja mialam duuuze szycie i mocno posciagane szwy to moze dlatego

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

kochana ja mam lat 27 i moja mama na zmianę pogody nadal odczuwa ból po szyciu.... ;/

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

uwazaj bo takie zakupy wciągają
nie czuje sie osamotniona w tym bolu-mamie wspolczuje

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosia moz ciagnac blizna katunia amsz bliznowca? czy blizne masz niewielka? przy bliznowcu tez boli.

ja mam okresiora, yhm.... raczje takiego samego jak przed ciaza, ale chyba mniej bolesnego, bo czesto mi az bol promieniowac na uda. - podczas porodu to bylo okropne!
kliwia pierwsze slysze nazwe bliznowiec-co to?
ja mialam i naciecie i porozrywana bylam a zszywal mnie taki mlody lekarz ktory bardzo plastycznie podszedl do sprawy i pozaciagal mi mocno szwy! sama polozna powiedziala ze prawie dziewice ze mnie zrobil ale ladnie zszyl tylko mocno. aaa mi jeden szewek peknal w pologu

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

neska - sliczne!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:33   #365
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Neska śliczne.
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

nie czuje sie osamotniona w tym bolu-mamie wspolczuje

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

[/COLOR]neska - sliczne!
dziekuje
po prostu nie mogłam sie powstrzymac i musiałam kupic ;D
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:48   #366
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:50   #367
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

SIE W KONCU WYROBIŁAM
hej wam...

nawet nei mam kiedy nadrobic... moze popołudniu
wszytsko zalezy od tego co zastane wdomu....

Natalia wczoraj miała masakryczny wieczor, od 20 do 23 ryczala jakby ja ze skóry obdzierali najpierw po cichu a potem nagle tak potwornie zaczela wyc az w koncu dwa razy zwymiotowala i ze zmeczenia zasneła spała do 6 rano... a ja co chwile sie budziła i sprawdzałam czy nic sie jej eni dzieje
płakałam razem z nią, maz biedy sie miotał bo nei wiedzielismy jak jej pomoc
masakra nie wiem czymten krzyk i płacz był spowodowany,
przypomniały mi sie czasy po porodzie jak tak strasznie krzyczała wieczorami bo miała kłopoty z brzuszkiem

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 15:01   #368
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
SIE W KONCU WYROBIŁAM
hej wam...

nawet nei mam kiedy nadrobic... moze popołudniu
wszytsko zalezy od tego co zastane wdomu....

Natalia wczoraj miała masakryczny wieczor, od 20 do 23 ryczala jakby ja ze skóry obdzierali najpierw po cichu a potem nagle tak potwornie zaczela wyc az w koncu dwa razy zwymiotowala i ze zmeczenia zasneła spała do 6 rano... a ja co chwile sie budziła i sprawdzałam czy nic sie jej eni dzieje
płakałam razem z nią, maz biedy sie miotał bo nei wiedzielismy jak jej pomoc
masakra nie wiem czymten krzyk i płacz był spowodowany,
przypomniały mi sie czasy po porodzie jak tak strasznie krzyczała wieczorami bo miała kłopoty z brzuszkiem
kochana z skad te wymioty??
czyzby ten placz przez zeby?
czy moze faktycznie znw brzuszek? moze cos nowego zjadliscie?
wspolczuje
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 15:38   #369
kliwia
Zakorzenienie

katunia bliznowiec, to sie blizna rozrasta.
ale to bys to zauwazyla
czyli masz za mocno po prostu i dlatego boli.
Stary 2011-11-21, 15:45   #370
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia - nie martw sie-takie bole sa normalne,jak sama stwierdzilas musi sobie dzidziolek zrobic miejsce zeby miec gdzie budowac swoj domek. jesli nic poza tym sie nie dzieje to spokojnie. jedynie jak pojawi sie jakies tfu tfu odpukac krwawienie to sie nie zastanawiaj i do lekarza.
dziekuje slicznie tak wlasnie sobie tlumacze ze dzidzia robi sobie miejsce a jesli nic powazniejszego sie nie dzieje to trzeba byc spokojnym

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
przychodzę do Was w znakomitym nastroju
po pierwsze mamy sofę jeste piękna warto było poczekać
po drugie teściu z tż się nie pozabijali przez weekend, co więcej zamontowali parawan do łazienki i zestaw prysznicowy, listwę przy drzwiach itp.
po trzecie wczoraj zaszalałam w Home&you i mam narzutę na łóżko świecznik , jakieś dekoracje
po czwartek dostałam niezły przypływ gotówki na urodziny od teściów

jak to Tż wczoraj stwierdził miałam wypasiony weekend
pokaz fotki

Czesc dziewczyny

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:39   #371
india83
Zakorzenienie

:
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no niby dramat
ale czy ja wiem
przepiekny

nie pamietam czy SAMBA czy INDIA go polecała
ale dziękuję

jeszcze jakieś polecacie ?
ja polecałam na pewno

Cytat:
Cześć laski

po drugie teściu z tż się nie pozabijali przez weekend, co więcej zamontowali parawan do łazienki i zestaw prysznicowy, listwę przy drzwiach itp.
po trzecie wczoraj zaszalałam w Home&you i mam narzutę na łóżko świecznik , jakieś dekoracje

oo super weekend i zakupy pokaz koniecznie

haha ja tez dziś w dobrym nstaróju, babka mi oddała moje faktury i przygotowała dokumenty do odliczenia podatku- ach cóż za ładna kwota wyszła. dodam tylko, że się nie spodziewałam

aaa no i kupiłam buty
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:40   #372
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny jaką tanią księgarnię on-line polecacie??

Stary 2011-11-21, 17:52   #373
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

Przede mną też bardzo intensywny tydzień, dzisiaj mam korepetycje, a potem jadę do kina. Jutro pewnie cały dzień będę sama z Marcelką bo mąż ma dużo pracy. W środę idziemy na urodziny do syna przyjaciółki, w czwartek następne korepetycje, do których muszę się mocno przygotować, bo przyjmuję nowego ucznia. No i może w piątek będzie wolne A w sobotę wybieramy się na zakupy prezentowe.
Widziałam wczoraj w sklepie na żywo hula-kula, myślałam, że jest większa, ale to nic bo i tak nam się podoba więc bierzemy
Przydałoby się też zacząć robić świąteczne porządki powoli, bo potem na ostatnią chwilę jak zwykle nie będzie czasu.
dużo sił! a kulę hulę widziałam na żywo w działaniu z dzieckiem i jest super

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Marta z tymi dyktandami miałam tak samo aż dzwoniłam do mamy żeby mi w słowniku sprawdziła bo w szkole sprawdzałam
też dobrze

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

to tak jak u mnieW tym tygodniu jedno szkolenie, ale zajmie piątkowe popołudnie No i w piątek Dzień Pluszowego Misia.

A dziś Dzień Życzliwości i Pozdrowień- także pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzliwie
ja szkolenia od 16 do 20 mam jutro i w piątek, a w czwaretk od 18 do 20 więc miodzio..
pluszowego misia też mamy ;D
pozdrawiam cię życzliwie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Powodzenia kochana! Szybko zleci ten tydzień i będzie spokojniej!
jak jesteś klucznik to tak masz ;D
a tydzień zleci szybko na bank zawsze jak mam młyn to zlatuje

Cytat:
Guciu współczuję @. Też to przechodzę Jak ja bym chciała mieć takie @ jak przed ciążą! Niby jak nie bolały tak nie bolą, ale zamiast 4 dni jest 6-7
też tak mam przed ciążą 5 lajtowych dni, teraz mam 7 i to tragedia szczególnie pierwsze dwa, a nie mówie jeszcze o kilku wcześniejszych - plamienia..

Cytat:
Cześć laski

no i jak pięknie

Cytat:

A ja wczoraj nie wytrzymałam i mama mnie namówiła na zakupki dzieciowe. Nie umiełam odmówić. 8 sztuk body, kombinezon do spania i 3 wandamki(do wązania na szyję jakby się ulewało małemu). A miałam poczekać do 20 tyg hehe
co to są wandamki?
ja znam Bandamki i śliniaki ale wandamek nie, pierwszy raz takie określenie słysze, chyba ze to literówka

Cytat:
Dziewczyny jaką tanią księgarnię on-line polecacie??
selkar

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

byłam dziś na zajęciach otwartych dla rodziców u mojej opiekunki stażu (nie tylko ja ale wszytskie laski które robią awans) i jestem przerażona.. łącznie z tym że zajęcia były bardzo trudne (robili w glinie 3 prace) a to 4 latki.. to najśmieszniejsze były dla mnie dwie rzeczy..
po pierwsze wstęp - 20 minut gadania o glinie - ja się zdążyłam znudzić a co dopiero dzieci i co śmieszne pokazywała im gline z daleka w reklamówce jednorazowej nie wyciągając jej.. super dzieci sobie pooglądały.. owszem potem się nią bawiły ale gadała o kilku rodzajach więc nie kumam czemu im tej gliny nie wyciągnęła z reklamówki i nie dała do ręki..
i jeszcze jedno - na koniec częśc dzieci skończyła prace i zamiast usadzić je na dywanie żeby poczekały na reszte i zakończyć zajęcia pozegnać rodziców, to ona dała im klocki - co poskutkowało tym że dzieci które nie skończyły zaczęły robić szybko i byle jak żeby iśc się bawić, a jak już wszystkie skończyły ona zadawała im pytania - a raczej przekrzykiwała bo te w ferworze zabawy jej nie słuchały
a jak zapytała czy chcą teraz robić tylko w glinie czy plastelinie to jej dziecko powiedziało że w plastelinie bo jest kolorowsza i łatwiej się robi...
no nic..
ale ja się nie znam, ja mianowania nie mam więc hmm nawet nie jestem nauczycielem..
moja iwonka jest przerażona. vice dyr która była na zajęciach bo robi dyplomowanego też była w szoku no ale..
Stary 2011-11-21, 18:00   #374
kliwia
Zakorzenienie

martucha no to porazka ta Twoja opiekunka
Stary 2011-11-21, 18:06   #375
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
:

ja polecałam na pewno ;)

oo super weekend ;) i zakupy pokaz koniecznie :ehem:

haha ja tez dziś w dobrym nstaróju, babka mi oddała moje faktury i przygotowała dokumenty do odliczenia podatku- ach cóż za ładna kwota wyszła. dodam tylko, że się nie spodziewałam ;)

aaa no i kupiłam buty :cicho:
pokaaaaaa

Cytat:
kochana z skad te wymioty??
czyzby ten placz przez zeby?
czy moze faktycznie znw brzuszek? moze cos nowego zjadliscie?
wspolczuje:cmok::cmok:
ie wiem poprostu nei wiem
dzis był spokoj i była grzeczniutka u dziadka

wole głosno nie mowic czy moja mama ja wczoraj karmiła ]
zatłuc to za mało dzwoniłam dzis do niej i powiedziałam ze na drugi raz jak dalej wbrew moim zakazom bedzie ja karmiła bog wie czym to jej taka wrzeszczaca przywioze i zostawie niech poczuje co my wczoraj przeszlismy

czasem mam wrazenie ze moja mama nigdy dzieci nie miała...
szkoda gadac

Cytat:
ja sobie ciągle obiecuję ze juz koniec ubrankowych zakupow bo na poczatek wszytsko mam :D ale ostatnio znow wlazłam na all i d... z moich obietnic :D
kupiłam kurtkę, sweterek gruby, 3 pary spodni :) używki ale w świetnym stanie :) po 7zl sztuka. kurtała zimowa przyda sie na zmiane z kombinezonem jak do mamy bede schodzic to juniora w kombinezon z kazdym razem nie bede pakowac :)
sweter gruby podszsyty polarkiem :)
słodkie:)

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć i czołem, witam poweekendowo!

W sobote byliśmy na urodzinach cioci tża, było miło:ehem:
Wczoraj odwiedziliśmy moją sis, troche mi się smutno zrobiło, taki ma piekny brzuszek, okrągły jak piłeczka, aż jej zazdroszczę.

Katunia zdrowiej nam szybko:cmok:

lecę nadrabiać bo sie troche nazbierało
na pewno za niedługo wam sie uda:)

Cytat:
Cześć laski :D

przychodzę do Was w znakomitym nastroju :brzydal:
po pierwsze mamy sofę :jupi: jeste piękna :slina: warto było poczekać
po drugie teściu z tż się nie pozabijali przez weekend, co więcej zamontowali parawan do łazienki i zestaw prysznicowy, listwę przy drzwiach itp. :jupi:
po trzecie wczoraj zaszalałam w Home&you i mam narzutę na łóżko:slina: świecznik , jakieś dekoracje :love:
po czwartek dostałam niezły przypływ gotówki na urodziny od teściów :D

jak to Tż wczoraj stwierdził miałam wypasiony weekend :D
poka poka:)

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie zbieram sie milion lat żeby napisać ale staram sie was podczytywać w wolnej chwili niestety ich jest coraz mniej :-) Ciężko wbić się w temat po takiej nieobecności Gratuluje wszystkim nowym mamusiom i tym oczekującym my tez mamy w planach dzidzie jednak staranka po nowym roku troche musi się wyjaśnić z praca mieszkaniem itd.
Buziaki dla wszystkich :cmok:
witaj:)

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A mnie troche brzuchol dzisiaj kluje ... martwie sie troche ale z drugiej strony domyslam ze wszystko sie rozciaga zeby zrobic miejsce dla dziecka :ehem:
robi sobie maluszek mieszkanko:)

Cytat:
Marta - rozbroilas mnie tym pokasz pokasz :brzydal: az zglupialam co do tej pisowni haha ale ok ten blad szczegolnie mnie zmibilizowal :p::p: jeszcze przez moja opieszałość dostalabys wtornej dysortografii haha:hahaha:

Ciesze sie ze lampa sie wam podoba. Sama ja sprayem malowalam.

zabcia - nie martw sie-takie bole sa normalne,jak sama stwierdzilas musi sobie dzidziolek zrobic miejsce zeby miec gdzie budowac swoj domek. jesli nic poza tym sie nie dzieje to spokojnie. jedynie jak pojawi sie jakies tfu tfu odpukac krwawienie to sie nie zastanawiaj i do lekarza.

Bylismy u tesciow na obiedzie-fajnie znow bylo nie gotowac w niedziele:)
nie odpoczelam za bardzo bo Tom tylko mama i mama a ulubiona zabawk to moj palec wskazujacy-juz mam odciski na nim od jego sciskania...
Dwa slowa-byla szwagierka z małą-ja nie wzielam zabawek-nie zaluje....

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

"pomeczyc małża" czy myslimy o tym samym :confused::p::p:
czyli sposob działa:)

Stary 2011-11-21, 18:16   #376
india83
Zakorzenienie

Marta no to trochę chyba tej opiekunce nie poszło

Anika

wrzucam fotki. Tak jakoś mi się spodobały. Ładnie na nodze wyglądaja, ale fotke robiłam w pospiechu w ukryciu przed mezem
były jeszcze czarne - ładniejsze, ale dla mnie troche przyluźne tzn. lewy był rozczłapany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0701.jpg (24,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0702.jpg (21,5 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-11-21, 18:21   #377
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

Anika

wrzucam fotki. Tak jakoś mi się spodobały. Ładnie na nodze wyglądaja, ale fotke robiłam w pospiechu w ukryciu przed mezem
były jeszcze czarne - ładniejsze, ale dla mnie troche przyluźne tzn. lewy był rozczłapany
powiem krótko - boskie

Stary 2011-11-21, 18:25   #378
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India super buty.

Marta no to nieźle... ciekawe czy ona tak każde zajęcia prowadzi ej... u nas sie na to wandamki mówi .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Trojkatne-chustki-3-sztuki-zielona-biala-w-kropki-i.jpg (25,4 KB, 27 załadowań)

Stary 2011-11-21, 18:30   #379
india83
Zakorzenienie

Cytat:
powiem krótko - boskie

kurcze, ale jeszcze tych czarnych nie mogę odżałować

Cytat:
India super buty.

Marta no to nieźle... ciekawe czy ona tak każde zajęcia prowadzi ej... u nas sie na to wandamki mówi .

a ja znam jedną i drugą nazwe
Stary 2011-11-21, 18:30   #380
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
India super buty.

u nas to bandamka
ale to chcesz zeby dziecko to nosiło zamiast sliniaka?? a jaki to ma sens??
nie nadazysz i tak prac ... my mamy sliniaków chyba z 25 sztuk (najlepsze na zatrzask) a i tak wiecznie deficyt

my nosimy bandamke ale zamiast szalika bo natka nie cierpi szalika a chustke na rzep moment jej zapke nawet nie zauwazy, i kurtke moze miec troche rozpieta

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-11-21 o 18:31
Stary 2011-11-21, 18:34   #381
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika sliniaczki owszem, a apaszki na wyjście Bo jakoś nie widzi mi się wyjście na dwór czy w gości i dziecko non stop ze śliniakiem. A tak jakoś to ładniej wygląda. slinaczki będą do domu + do karmienia.

Stary 2011-11-21, 18:47   #382
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika sliniaczki owszem, a apaszki na wyjście Bo jakoś nie widzi mi się wyjście na dwór czy w gości i dziecko non stop ze śliniakiem. A tak jakoś to ładniej wygląda. slinaczki będą do domu + do karmienia.
taaaaa pozyjemy zobaczymy
tez tak mowiłam
ale jak natka sie slni od 7 miesiecy non stop to mi sie nie usmicha wiazac jej co chwile nowej apaszki. zwaszcza ze np te co wkleiłas sa cieniutkie jk papier i moment beda przesiakniete
my uzywany białych jednokolorowych z tesco
o takie tylko cale białe
http://www.google.pl/imgres?q=%C5%9B...1t:429,r:6,s:0

Stary 2011-11-21, 18:53   #383
kliwia
Zakorzenienie

anika martucha wiazala patowi apaszaki i bylo ok zmieniala sobie tylko zuzka sliniaka prawie wcale nie nosila, bo slinila sie malo. w sensie krotko
Stary 2011-11-21, 19:01   #384
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

robi sobie maluszek mieszkanko
:d

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 19:01   #385
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

nie wiem mnie sie jakos to nei widzi zeby dziecko w apaszce, co wiecej zawiazac cokolwiek natalii na szyi to był koszmar przez jej długa kitke z tyłu (w sensie włosy do łopatek do 1 listopada)
dlatego sliniak uwazam za wynalazek wszechczasów
ale to duzo zalezy od dziecka masz slini sie juz 7 miesiac teraz jakby mniej ale dalej ma dziurawą buźke

Stary 2011-11-21, 19:03   #386
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

natalia chrapie jak stary chlop w hustawce :padam:

a ja szukam jakiejs uzywanej lekkiej spacerowki co by ja u mamy miec w razie czego i sama nie wiem czego chcce

Stary 2011-11-21, 19:42   #387
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Katunia bardzo ładna lampa.

Mika witaj

Gold fajny weekend.

A ja wczoraj nie wytrzymałam i mama mnie namówiła na zakupki dzieciowe. Nie umiełam odmówić. 8 sztuk body, kombinezon do spania i 3 wandamki(do wązania na szyję jakby się ulewało małemu). A miałam poczekać do 20 tyg hehe

o ty nie dobra co najlepsze napisałaś małemu liczysz jednak na chłopca?

Cytat:
ja sobie ciągle obiecuję ze juz koniec ubrankowych zakupow bo na poczatek wszytsko mam ale ostatnio znow wlazłam na all i d... z moich obietnic
kupiłam kurtkę, sweterek gruby, 3 pary spodni używki ale w świetnym stanie po 7zl sztuka. kurtała zimowa przyda sie na zmiane z kombinezonem jak do mamy bede schodzic to juniora w kombinezon z kazdym razem nie bede pakowac
nie pokazuje mi więcej bo sama zaraz na allego wpadnę i wszystko wykupię

Cytat:

Anika

Cytat:
natalia chrapie jak stary chlop w hustawce :padam:

a ja szukam jakiejs uzywanej lekkiej spacerowki co by ja u mamy miec w razie czego i sama nie wiem czego chcce
szkoda że tego nie słyszę

a moja fasola cały dzień się dziś kręci w brzuchu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 19:48   #388
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha no to porazka ta Twoja opiekunka
poszłam tam bo odgrażała się że nauczy nas jak prowadzić zajęcia.. no cóż już wiem jak ich nie prowadzić

Cytat:

no trochę
a buty BOSKIEEE

Jeśli chodzi o bandamki to u nas od 10 mc życia Pata do teraz NON STOP Pat się ślini jak z kranu i co godzinę (około) mu je wymianiamy mamy ich z 10 - wymiana i do wysuszenia - co wieczór je przepłukuje, a z praniem piorę uważam to za rewelacyjne rozwiąznie - ślinak u nas awaryjnie jak bandamki wyjdą, owszem jak był mały ulewał uczył się jeść pierwsze pokarmy to ok śliniak ale jak zaczął zmieniać się w chłopca to nie wyobrażam go sobie wiecznie w śliniakach jakoś dla mnie to dziecinne - nie uważam ze to złe, mi się kojarzą z maluszkami a mój syn to kawał chłopa
bandamka jest z nami zawsze - u znajomych w domu na wyjścia (kominek na szyje żeby mu nie wiało i tak zakładamy żeby od mokrego się nie przeziębił)
ale co zrobie jak ślini się na potęgę, w śliniakach mi nie podchodzi zresztą mój mąż też ich nie lubi i co troche wynajduje jakieś nowe (w autka w trupie czachy) bardzo mi się podoba w tej wersji, a załozenie jej to pare sekund sam przynosi nawet jak trzeb zmienić
ja jestem mama bandamkowa
Stary 2011-11-21, 19:51   #389
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
jak to czym-trzema zabawkami ktore zawsze mam w torbie jak jedziemy autem
a Tomuś palcem?
Tamta mamusia znowu nic biedna nie miała?

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć i czołem, witam poweekendowo!

W sobote byliśmy na urodzinach cioci tża, było miło
Wczoraj odwiedziliśmy moją sis, troche mi się smutno zrobiło, taki ma piekny brzuszek, okrągły jak piłeczka, aż jej zazdroszczę.

Cytat:
Cześć laski

miło

Cytat:
super!!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 19:56   #390
baja_86
Zakorzenienie

martucha zajecia opiekunki powalają, chyba mocno ich nie przemyślała, albo stres ja zjadł
Mogłabyś wrzucić zdjęcia sukienki tej z golfem, co ja zamówiłaś na all. I powiedz jaki rozmiar zamówiłaś
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości