Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-22, 10:45   #511
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Hej! Komu kawa? ja łykam
Ja poproszę. ależ się zawiesiłam, resetu chyba potrzebuję

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
a to moje dwie dziewczyny
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:47   #512
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

dwie małe Niteczki

eseska- kawa dla Ciebie robi się(dlaczego w tych emotikonach nie ma filiżanki z kawą?)

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

pani starczy i dla Ciebie
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:51   #513
agatkaa1
Zakorzenienie

Nicolka odważna...że tak małą chce brać...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:51   #514
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
zresztą nie wiem czy wiecie ale można z tego tytułu skargę w sądzie złożyć- o rekompensatę za szkody powstałe w okresie życia płodowego
Padłam. Jeszcze rodziców nie straszyłam?! Kurczak na maśle, nic bidna nie pamiętam

Cytat:

Oby... Duży masz gar, ja troszkę proszę. Właśnie sobie uświadomiłam, że jedna babeczka była u mnie 10 minut temu i coś ode mnie chciała. Powiedziałam jej, że musi ustalić z szefową. Ale co?! i co chciała?! gorzej ze mną lachonki....
Stary 2011-11-22, 10:56   #515
zebrawpaski
Zakorzenienie

maksi- dziękuję za przepis na problemy jelitowe

agatko- nic nie piszę ale cały czas tak ciepło myślę o Tobie trzymam kciuki i wysyłam do Góry modllitwy

Dolinka- ja też robiłam po drugim # test ale...w połowie cyklu... aby wiedzieć czy jak zrobię w dzień @ to będzie wiarygodny, o dziwo już wtedy pokazała się tylko I krecha ale ja miałam drugim razem bardzo krótką ciążę...

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Oby... Duży masz gar, ja troszkę proszę. Właśnie sobie uświadomiłam, że jedna babeczka była u mnie 10 minut temu i coś ode mnie chciała. Powiedziałam jej, że musi ustalić z szefową. Ale co?! i co chciała?! gorzej ze mną lachonki
kawy, kawy, szybko kawy dla pani bo coś słabnie

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2011-11-22 o 11:00
Stary 2011-11-22, 10:57   #516
BERBIE
Zakorzenienie

dzień dobry, w każdym razie mam nadzieję, że dla was.

ja mam zły humor, więc tylko czytam nie piszę.
Stary 2011-11-22, 10:59   #517
aaaggusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
kawa ach kawa...kiedyś 4 dziennie aktualnie wogóle.... co to się robi z tym smakiem ciężarnej hihih.

A tak wogóle dziewczyny to kiedy w końcu wyjdzie mi ten brzuszek????? no tak być nie może jak patrzę na Wasze brzuchy w tym samym tyg ciąży to przechodzę załamanie nerwowe i łażę od lustra do lustra i wypinam się na wszytskie strony i w ani 1/3 nie jest taki.... a dzisiaj rano przed śniadaniem normalnie płaska jak deska byłam.....
Ania, ja mam to samo z brzuszkiem - nie smutaj się, lada moment napewno się doczekamy
a kawkę już piję jedną dziennie, a jeszcze niedawno sam zapach mnie drażnił
a Ty kiedy masz następną wizytę? ja jutro jadę do tego mojego drugiego lekarza i muszę w końcu zdecydować się i chodzić do jednego. bo znowu bedzie drugie usg w przeciagu 1,5 tyg... ale tam mają lepszy sprzęt więc dla swojego spokoju chcę jechać no i przy okazji potwierdzić czy napewno coś tam między tymi nóżkami jest

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-22, 11:02   #518
eseska
Zakorzenienie

Nitunia! dziewczyny jak maliny
Cytat:
eseska- kawa dla Ciebie robi się(dlaczego w tych emotikonach nie ma filiżanki z kawą?)

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

dziekuje! patrz e emotikony z piwem i winem są. To do kawy makowiec moje teściowej!

Cytat:
Dolinka- ja też robiłam po drugim # test ale...w połowie cyklu... aby wiedzieć czy jak zrobię w dzień @ to będzie wiarygodny, o dziwo już wtedy pokazała się tylko I krecha ale ja miałam drugim razem bardzo krótką ciążę.
A teraz będziesz miała bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugą!!! !!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Oby... Duży masz gar, ja troszkę proszę. Właśnie sobie uświadomiłam, że jedna babeczka była u mnie 10 minut temu i coś ode mnie chciała. Powiedziałam jej, że musi ustalić z szefową. Ale co?! i co chciała?! gorzej ze mną lachonki....
Kochanie Ty mas fajna tą prace- siedzisz sobie z nami

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 11:02   #519
Ania ania23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Ania, ja mam to samo z brzuszkiem - nie smutaj się, lada moment napewno się doczekamy
a kawkę już piję jedną dziennie, a jeszcze niedawno sam zapach mnie drażnił
a Ty kiedy masz następną wizytę? ja jutro jadę do tego mojego drugiego lekarza i muszę w końcu zdecydować się i chodzić do jednego. bo znowu bedzie drugie usg w przeciagu 1,5 tyg... ale tam mają lepszy sprzęt więc dla swojego spokoju chcę jechać no i przy okazji potwierdzić czy napewno coś tam między tymi nóżkami jest
ja mam kolejną wizytę 5 grudnia- co miesiąc chodzę. Mam nadzieję, że się już bardzo niebawem doczekamy brzusiów
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 11:02   #520
Lucy1111
Zakorzenienie

Ech, o 8:30 poległam i położyłam się spać wstałam z Tż o 11:00
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
A to jakiś konkretny powód miałaś, że od tak wczesnej godziny nie spisz?
żaden konkretny Tż siedział długo na kompie, chyba do 3:00 Jak się kładł, to mnie obudził. Byłam na niego wściekła, że tak długo siedział, bo to oznacza, że będzie długo rano spać (a tego nie znoszę). Z nerwów nie mogłam zasnąć.... Później przyszło parcie na pęcherze, później zrobiłam się głodna.... Leżę, leżę... dalej spać nie mogę.... Później zmolestowałam męża, bo już mi złość przeszła.... Ale to też nie pomogło

Dolinko, ale kusisz takim ciachem
ja za chwilkę zrobię rogaliki z twarogiem z ciasta francuskiego.
A za wcześniejszy test powinnaś dostać toporkiem... Chociaż rozumiem zniecierpliwienie

Agatko Cały czas myślę o Tobie

Inutil, sny rewelacyjne
Pomyśl o tych niciach i igłach

Ania, gratuluję 17tygodnia!!

Eseska, oby to nie było choróbsko jakieś

Nita, ale masz córy słodkie
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 11:03   #521
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
dzień dobry, w każdym razie mam nadzieję, że dla was.

Co jest?

ZOSIA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-22, 11:05   #522
Lucy1111
Zakorzenienie

Prince, podziwiam... naprawdę podziwiam za stoicki spokój i takie podejście do tematu
ja bym osiwiała zanim przyznałabym się w nowej pracy o ciąży

A co do herbat. Ja piję w sumie tylko normalną z cytryną... A granulowanym mówię stanowcze NIE
Stary 2011-11-22, 11:06   #523
Ania ania23
Wtajemniczenie

idę coś porobić..... wczoraj mąż się spisał i ogarnął kuchnię, a ja, że mam obiad gotowy (kochana babunia wyposażyła mnie w weekend w zapas pierogów) to też muszę coś sprzątnąć. Ale mam prze-lenia.
Może Anioły pomaluję wreszcie...bo ich naprodukowałam a niwymalowane leżą w pudle no to idę... ale jak mi się odniechce to za 10 min wracam
Stary 2011-11-22, 11:08   #524
agatkaa1
Zakorzenienie

Zeberka i Lucy i wszystkie dziewczynki dziękuję, jesteście kofane .....bratowa nie wytrzymała ale moja mamusia do niej zadzwoniła wcześniej aby się dowiedzieć co i jak....Tż mówił abym nie mówiła no ale co miałam powiedzieć?? Jak mnie spytała czy dał mi leki bo mówiłam że ma mi przepisać....no to powiedziałam a ona do mnie a co to jest?? hehe a zaraz a dobra wiem....tylko powiedziałam żeby mamusi nie mówiła....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-11-22, 11:16   #525
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
idę coś porobić..... wczoraj mąż się spisał i ogarnął kuchnię, a ja, że mam obiad gotowy (kochana babunia wyposażyła mnie w weekend w zapas pierogów) to też muszę coś sprzątnąć. Ale mam prze-lenia.
Może Anioły pomaluję wreszcie...bo ich naprodukowałam a niwymalowane leżą w pudle no to idę... ale jak mi się odniechce to za 10 min wracam
Ja też mam prze - lenia i to juz od kilku dni. Ty masz odpoczywac to Ci wolno. ja bym tylko spała, wszystko mam po zaczynane i nic nie robie!

Jakie Anioły? ja nic nie wiem? POKAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZOSIA
Stary 2011-11-22, 11:17   #526
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
kawy, kawy, szybko kawy dla pani bo coś słabnie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość

Kochanie Ty mas fajna tą prace- siedzisz sobie z nami
hehe wolałabym mieć ręce pełne roboty. Ja na minie pracowej siedzę i nie zależy to od mojego siedzenie w necie, niestety....

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Później zmolestowałam męża, bo już mi złość przeszła....
kochany ten mąż
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
no to powiedziałam a ona do mnie a co to jest?? hehe a zaraz a dobra wiem....tylko powiedziałam żeby mamusi nie mówiła....
da radę?
Stary 2011-11-22, 11:19   #527
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ciekawe czy Natalia z Mikołajem już w domu

Cytat:
I właśnie interweniuję do ciężarnych hehe PROSZĘ ODDAWAĆ MOCZ BO BRAKUJE PREGNYLU W HURTOWNIACH
ja robię jakoś co dwa tygodnie

Wiesz co, stresuję się jakbym to ja miała tam jechać a u Ciebie widzę spokój? czy to taka przykrywka tylko?

Cytat:
Hej! Komu kawa? ja łykam bardziej cieszy mnie jej zapach bo smak raczej....odstrasza....mn ie starą kawiorę (?!) robię pare łyków aby obudzić mojej rozleniwione jelita
mi kawa Latte poproszę ja chyba dopiero po 20 tc zaczęłam pić kawę i to na siłę, bo usypiałam na stojąco.

Cytat:
A tak wogóle dziewczyny to kiedy w końcu wyjdzie mi ten brzuszek????? no tak być nie może jak patrzę na Wasze brzuchy w tym samym tyg ciąży to przechodzę załamanie nerwowe i łażę od lustra do lustra i wypinam się na wszytskie strony i w ani 1/3 nie jest taki.... a dzisiaj rano przed śniadaniem normalnie płaska jak deska byłam.....
porównywać się możesz chyba tylko z Cookie...

no właśnie ciekawe co tam u niej, bo rzadko chyba zagląda do nas ostatnio... chyba że mnie coś ominęło...

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
a to moje dwie dziewczyny
uwielbiam, a Sylwia jaka już poważnie duża się wydaje

Cytat:
Ja poproszę. ależ się zawiesiłam, resetu chyba potrzebuję
ja też się zawiesiłam. Wogóle ostatnio wiszę cały czas....

Cytat:
tak po prostu zły?

Cytat:
Inutil, sny rewelacyjne
Pomyśl o tych niciach i igłach
Po co mam kupować, jak guzika nie potrafię doszyć nawet chociaż naparstek może by mi się przydał

wiesz jak przypiąć ładnie wstążkę do bombki, żeby jakoś to wyglądało? I tą zawieszkę? Bo ja ciemna masa i mi nie wychodzi
Stary 2011-11-22, 11:23   #528
aaaggusia
Rozeznanie

Lucy, Kochana, powiedz mi proszę co jest potrzebne do wykonania lampionów? jakąs masą szpachlową to robiłaś z tego co kojarzę ale nie jestem pewna. a wybieram się do leroya więc chciałabym zakupić coś na świąteczne lampiony więc proszę o radę a obrazki tradycyjnie z serwetek czy z jakiegoś papieru?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Ciekawe czy Natalia z Mikołajem już w domu

wiesz jak przypiąć ładnie wstążkę do bombki, żeby jakoś to wyglądało? I tą zawieszkę? Bo ja ciemna masa i mi nie wychodzi
Inutilku pochwal się bombkami

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 11:27   #529
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie przypinałam kokardek i wstążek do bombek, ale widziałam, ze pani Iwona pomagała sobie szpilkami. Tzn upinała kokardę i wpinała gdzieniegdzie szpilkę
Cytat:
Lucy, Kochana, powiedz mi proszę co jest potrzebne do wykonania lampionów? jakąs masą szpachlową to robiłaś z tego co kojarzę ale nie jestem pewna. a wybieram się do leroya więc chciałabym zakupić coś na świąteczne lampiony więc proszę o radę a obrazki tradycyjnie z serwetek czy z jakiegoś papieru?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

yyyyy, masa szpachlowa biała, akrylowa w opakowaniu 250g firmy dragon, cena ok. 6zł http://www.dragon.biz.pl/product.php...catitem_id=308

serwetka normalna, papierowa Przepraszam, nie mam teraz za dużo czasu na opisanie co i jak. Jak się uporam ze strogonowem i rogalikami, to napiszę więcej
Stary 2011-11-22, 11:29   #530
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
da radę?
da radę....powiedziała że powie jej że nie dzwoniła do mnie bo nie miała czasu albo że zapomniała....a jak już to nie powie że dziś jadę i po co bo by musiała jej wykład strzelić co to w ogóle jest i na czym polega....

Cytat:
ja robię jakoś co dwa tygodnie

Wiesz co, stresuję się jakbym to ja miała tam jechać a u Ciebie widzę spokój? czy to taka przykrywka tylko?
hehe no to dobrze róbcie częściej bo nie mam na dziś pregnylu dla ginka...nie wiem co on powie na to...

Póki co jest spokój ale nie wiem czy zaraz kibelka nie zaliczę....tzn posiedzenia...bo już zaczynam się denerwować powoli....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-11-22, 11:39   #531
kasiahexe
Zadomowienie

Helooooo laseczki ja ma ostani dzien labowania boszefowie wracaja popołudniu :/ a i jeszcze tylko niecała trzy tygodnie do pracy i potem 39 tygodni laby hihi
Ni pochwaliłam sie ze moj mężaulek kupił nowy samochod i w czwartek jedziemy go odebrac jupiiiiiiii chociaz juz sie przyzwyczaiłam do starego to lubie nowowsci tym bardziej ze jest identyczny ja stary tylko ze w combi i innym kolorze :0

Nitka slodzutkie te Twoje maluszki :::::

Agataka
bede dzisiaj trzymac kciuki z całych sił i siedzic jak na szlikach

Wafelku gartulacje pracy

Pasiasta mam nadzieje ze sie dobrze czujesz

Berbie oby humorek sie poprawił :::::

i co dlaej i komu to sie pogubiłam :?
A natalia buziaki dla Mikołaja ******

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 11:39   #532
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:

pochwalę się jak będą gotowe

a jeśli chodzi o masę szpachlową to mam tą co Lucy podała, a pani ze sklepu decoupage'owego polecała firmy Flugger (w białym pudełku) -> mówiła, że wychodzi bialutka i nie trzeba malować, bo nasza szara wychodzi...

Cytat:
jeszcze nie przypinałam kokardek i wstążek do bombek, ale widziałam, ze pani Iwona pomagała sobie szpilkami. Tzn upinała kokardę i wpinała gdzieniegdzie szpilkę

yyyyy, masa szpachlowa biała, akrylowa w opakowaniu 250g firmy dragon, cena ok. 6zł http://www.dragon.biz.pl/product.php...catitem_id=308

serwetka normalna, papierowa Przepraszam, nie mam teraz za dużo czasu na opisanie co i jak. Jak się uporam ze strogonowem i rogalikami, to napiszę więcej
no właśnie nie mam szpilek Jacyków miał rację chcę zaraz iść na spacer, to może wejdę do sklepu i kupię

Cytat:
Póki co jest spokój ale nie wiem czy zaraz kibelka nie zaliczę....tzn posiedzenia...bo już zaczynam się denerwować powoli....
heh

Zmykam na spacer, trzymam kciuki za jajeczka, żołnierzyki i wszystko za co da się trzymać
Stary 2011-11-22, 11:49   #533
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Prince, podziwiam... naprawdę podziwiam za stoicki spokój i takie podejście do tematu
ja bym osiwiała zanim przyznałabym się w nowej pracy o ciąży
heh, ja tak samo....pracuje w tym samym miejscu 6-ty rok, raz byłam na L4 kilka dni (gdy#) a i tak boję się rozmowy z Dyrektorem mimo, że wiem o jego prorodzinnym podejściu do sprawy

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2011-11-22 o 11:51
Stary 2011-11-22, 11:50   #534
Ania ania23
Wtajemniczenie

Eseska ja Aniołów to już zrobilam w swoim życiu cały zastęp-są po znajomych jak tylko je wymaluję pokażę

Agatka weż sobie podpaski! Bo się później sporo wylewa kurcze trzymam kciikasaki ale Twoj tż musi być w nerwach wreszcie i jemu przyszło
Stary 2011-11-22, 11:50   #535
zebrawpaski
Zakorzenienie

inutilku- ale masz sny.... myślę, że będziesz mieć piękne święta
Stary 2011-11-22, 11:57   #536
agatkaa1
Zakorzenienie

Inutil, Kasiah

Ja gotuję obiadek zjem szybko i zmykam pod prysznic...i będziemy spadać....

Bratowa dzwoniła że powiedziała mamie że nie byłam rozmowna i nic się nie dowiedziała a mama powiedziała że mnie zapyta co i jak.... ale ja się z nią widzieć nie będę a ona myśli że Tż idzie do pracy

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Agatka weż sobie podpaski! Bo się później sporo wylewa kurcze trzymam kciikasaki ale Twoj tż musi być w nerwach wreszcie i jemu przyszło
no właśnie dobrze że mówisz....heh bo myślałam o tym wczoraj aby zabrać ze sobą a dziś zapomniałam całkowicie....ide je naszykowac od razu tym bardziej że później jedziemy na sklepy....musimy kupić prezent dla teściowej i teścia...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-11-22, 12:07   #537
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
heh, ja tak samo....pracuje w tym samym miejscu 6-ty rok, raz byłam na L4 kilka dni (gdy#) a i tak boję się rozmowy z Dyrektorem mimo, że wiem o jego prorodzinnym podejściu do sprawy
Po # byłam na pierwszym L4 w życiu. Tu pracuję 5 lat, wcześniej kilka w innej pracy z tą samą szefową.
Moja mnie stresuje, że póki czas powinnam zajść, ale jak zareaguje gdyby się wydarzyło to nie wiem, bo ona ma różne jazdy.

Cytat:
ja Aniołów to już zrobilam w swoim życiu cały zastęp-
heheh kiedyś zbierałam Anioły. I rysunkowe aniołki, bo mnie tekst Agaty Budzyńskiej zainspirował
(Narysuję dla ciebie aniołka
Choć nie mnie prosisz o to w swych wierszach
Nie mnie
I usiądę przy twoim stole
Choć nie dla mnie było to miejsce
Nie dla mnie
Będę biegać po twoich sadach
Zrywać wszystkie jabłka czerwone
Choć nie ja miałam je rwać...). Miałam całe ściany obwieszone aniołami...

Cytat:
I

Ja gotuję obiadek zjem szybko i zmykam pod prysznic...i będziemy spadać....
Kciuki będziemy zaciskać. A co planujecie kupić w prezencie teściom?
Stary 2011-11-22, 12:13   #538
zebrawpaski
Zakorzenienie

dziewczyny wczoraj mama oddała mi słuchawkę mówiąc, że dzwoni pani z TP w sprawie abonamentu,
pani poinformowała mnie, że wprowadzają obniżkę abonamentu obowiązkową dla wszystkich i że jutro kurier przywiezie umowę,
mama własnie odebrała, podpisała ale tam ani słowa o telekomunikacji tylko jakaś telekomunikacja novum
oczywiście już mam wizję, że to naciągactwo było i przyjdą dwa rachunki...
słyszałyście coś o tym...?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

ale mnie brzuch rozbolał z nerwów...
Stary 2011-11-22, 12:15   #539
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście już mam wizję, że to naciągactwo było i przyjdą dwa rachunki...
słyszałyście coś o tym...?
słyszałam. Kolega musiał zapłacić za zerwanie umowy z TP, bo ta nowa umowa była wiążąca...Nie pamiętam szczegółow, ale to ze 2 miesiace temu było i też naciągacze jego mamę wykiwali. Sprawdź to szybko.

Nie denerwuj się proszę! Poproś mamę, żeby próbowała odkręcić sprawę....

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2011-11-22 o 12:16
Stary 2011-11-22, 12:24   #540
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
słyszałam. Kolega musiał zapłacić za zerwanie umowy z TP, bo ta nowa umowa była wiążąca...Nie pamiętam szczegółow, ale to ze 2 miesiace temu było i też naciągacze jego mamę wykiwali. Sprawdź to szybko.

Nie denerwuj się proszę! Poproś mamę, żeby próbowała odkręcić sprawę....
leże i becze
mama nic nie załatwi- ona tylko figuruje jako właściciel
wszelkie rozmowy z TP i oplaty to nasza działka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości