|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Celtic Artura Boruca wygrał 1:3 z St.Miren
|
|
|
|
#22682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zakładce KANAŁY jest lista akutalnie dostępnych i widziałam, że są tam różne programy, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia skąd wziąć rozpiskę kiedy, co i gdzie leci
|
|
|
|
|
#22683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdzam w necie.. znalazłam też inny program z różnymi kanałami, tylko nie wiem czy będzie działał
|
|
|
|
|
#22684 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty mi sie tu śmiejesz a ja nawet teraz mam łzy w oczach jak patrze na te fotki ![]() tak, to tak jak na mundailu ja nie lubie świąt, bo mi o kimś przypominają Cytat:
heh, no ja mam dość dobrą pamięć do tego co kto mówi, i właśnie dlatego jestem pamiętliwa i jak ktoś mnie zrani to pamiętam to przez cały czas i czasem wypominam więc jak to siostra Talcia powiedziała, lepiej mi nie podpaść Cytat:
![]() Cytat:
![]() mega ta kartka skubani o i rozwiązałaś zagadke ![]() Cytat:
Cytat:
Nom ja bardzo przeżywam, taka już jestem Choć dużo osób mówi mi że nie mam serca, ja jednak je mam i tez czuje i jak patrze na te fotki, jak widze łzy w oczach Marcina, jak widze Brożka leżącego na ziemi to aż mi serce pęka i płacze razem z nimi ja sie chyba nie nadaje do kibicowania Tobie sie smutno zrobiło, a co ja czuje chociaż kibicuje im bardzo krótko to jednak pokochałam ich momentalnie wczoraj żeby zasnąć i nie myśleć wzięłam leki nasenne a dziś cały dzień uczyłam sie angola jak chyba nigdy dotąd żeby tylko czymś innym zająć myśli
|
|
|
#22685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo wiadomo, nawet najlepsi czasem mogą przegrać
|
|
|
|
|
#22686 |
|
Zakorzenienie
|
Choć nadal trudno się z tym pogodzić, przerwanie pięknej serii stało się faktem. Podobnie, jak najwyższa ilość straconych bramek przy Reymonta od 11 kwietnia 1992 roku.
W minionym sezonie Wisła tylko w jednym meczu (remisując z Koroną 2:2) straciła aż dwie bramki na własnym stadionie. Podobnie było w sezonie 2001/02. W sezonie 2004/05 nie miało to w ogóle miejsca (traciliśmy najwyżej jednego gola). Dwa razy dwie bramki wpuszczono w sezonach 2003/04 i 1997/98, trzy razy w sezonie 2002/03. W mistrzowskim sezonie 2000/01 straciliśmy 3 gole w zremisowanym meczu z Legią. Rok wcześniej dwukrotnie - przeciwko Polonii Warszawa (2:3) i Górnikowi Zabrze (6:3). W mistrzowskim 1998/99 także poloniści wpakowali nam trzy gole (1:3). Tuż po powrocie do pierwszej ligi (1996/97) trzyktotnie straciliśmy po trzy gole przy Reymonta (0:3 z Rakowem, 1:3 z GKS-em Katowice i 1:3 z Legią). Nawet w sezonie, który kosztował nas spadek do drugiej ligi (1993/94), nie straciliśmy u siebie więcej jak dwie bramki. Trzy gole straciliśmy dwukrotnie w sezonie 1992/93, kiedy przegraliśmy 0:3 z ŁKS-em i wygraliśmy 6:3 z Jagiellonią. Aby znaleźć mecz, w którym ostatnio straciliśmy aż cztery bramki, musimy się cofnąć aż do sezonu 1991/92. To właśnie wówczas ulegliśmy zespołowi z Katowic w tym samym wymiarze co wczoraj - 2:4. W tamtym meczu wiślackiej bramki strzegł jej podstawowy bramkarz Jacek Bobrowicz, wychowanek Stomilu Grudziądz, który w Wiśle spędził prawie cztery sezony. ja dalej nie moge w to uwierzyć
|
|
#22687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to mecz reprezentacji a już nie Wisły tak nawet najlepsi przegrywają, ale nie kilka razy z rzędu i nie decydujące mecze o dalszym byciu
|
|
|
#22688 |
|
Wtajemniczenie
|
Poldi strasznie brzydko pisze
Tam dalej chodziło o to, że muszą ograć grę amerykańską i słowo się rzekło |
|
|
|
#22689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nie pytaj co dalej bo sie na niemieckim nie znam, ja jestem w tą angielską strone uzdolniona edit: właśnie mówili w tv że Wisła nie gra już w ekstraklasie
|
|
|
#22690 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w szoku, szukałam sobie zdjęć Buffona na googlach, i wiecie na co natrafiłam
![]() http://62.233.33.192/0/12/90/24/fame4/buffon.jpg Albo to jego fota z młodości albo to nie on jestem w szoku
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#22691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#22692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po tym czymś to już wogóle bym go nie mogła poznać |
|
|
|
|
#22693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na rozmiarach się nie znam ale taki jakiś mały się wydaje ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#22694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że jak byś go nie mogła poznać bo chyba nie czaje
|
|
|
#22695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Luncia od razu poznała, że to fotomontaż padamm ![]() Dobra, nic już. Po niczym, bo go nawet nie znam
|
|
|
|
|
#22696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
że co ? że ja sie niby znam na parówkach ? taaa, może i sie znam a co, a ja Buffona znam ? joke wiem że to fotomontaż, jakich setki krążą w necie rozpoznawać a jak sie tego nauczyłam, to już moja słodka tajemnica
|
|
|
#22697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko przyszłam na wątek i już leżę ze śmiechu ![]() a ja patrze na Supernianię i dzisiaj to jesto dopiero diabeł wcielony |
||
|
|
|
#22698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akubana
|
|
|
|
|
#22699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Acha To fajnie, że znasz się na tym.. Nie dasz się nabrać, jak zobaczysz taką fotę któregoś z Twoich ciasteczek No dobra,, a ja już stąd idę.. eh ta szkoła mnie dobija . Coraz ciężej jest mi się skupić na nauce. Nie wiem czemu tak mam Papusie Maniaczki
|
|
|
|
|
#22700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona na to : niety byłaś gorsza
|
|
|
#22701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22702 | |
|
Zakorzenienie
|
sie wie
Cytat:
nie martw sie, też mam mase nauki papa
|
|
|
#22703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak samo ostatnio Cytat:
hie hie ja tam byłam |
||
|
|
|
#22704 |
|
Zakorzenienie
|
ta uważaj bo CI uwierze
![]() siostra jak humor mi sie troszke poprawił po pobycie na tym wątku chociaż dalej mam przed oczami płaczącego Baszcza
|
|
#22705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o musisz uwierzyć bo to święta prawda humor... po pobycie tutaj + Superniani trochę lepiej aczkolwiek "D" nie dał znaku zycia i nadal nie wiem o co biega ale jutro się spotkamy w szkole to pogadamy..... (mam nadzieję )
|
|
|
|
|
#22706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#22707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#22708 |
|
Zakorzenienie
|
no to figo migo
narazie
|
|
#22709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja Buffona znam i powiem Wam że ma większego sprzęta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

więc jak to siostra Talcia powiedziała, lepiej mi nie podpaść
skubani 
Bo wiadomo, nawet najlepsi czasem mogą przegrać

. Coraz ciężej jest mi się skupić na nauce. Nie wiem czemu tak mam