|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4
Cytat:
Magnez to biorę już od dłuższego czasu tylko właśnie mi się kończy została mi ostatnia tabletka muszę kupić koniecznie.Więc do do musujących chyba można... ale w razie czego też spytam swojego
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć klientki bocianie.. Mój bocian dziś na usg ujawnił mi jakiego koloru mam teraz obsesyjnie szukać w odniesieniu do mojego brzucha
i proszę mnie na liście potraktować na NIEBIESKO... będzie jednak Oliwierek (a nie Oliwka ) Byłam u innego lekarza niż mój prowadzący i wiecie co .. dużo więcej mi wyjaśnił niż ten mój ... a jak mi zaczął malucha pokazywać gdzieś mniej więcej 10 cm na pępkiem to mało nei zleciałam z leżanki, Maluch był tak ruchliwy, że nie dało rady zrobić fotki dowodowej na czwartek (bo moj TZ ma wtedy urodziny ) No i jako że baardzo chcialam kupić charmsa jako oznajmę płci naszego Oliwierka .. kupiłam jakos zawieszkę od komórki ![]() Jaaa Cie .. wy też tak miałyście, że łał już wiem czy to chłopiec czy dziewczynka Dowiedziałam się o obwodzie brzuszka główki, długości kości udowej Nawet wiem że waży 230 g... Normalnie już kocham to maleństwo miłością bezgraniczną jestem w głębokim szoku i musiałąm po drodze wygadać sięmamie .. dobrze, że przyszła do gabinetu to nie musialam dzwonic i 3 przyjaciółkom(to juz na telefon) .... żeby sięTZ nie wygadać Nie wiem jak ja wytrzymam do czwartku Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2011-11-22 o 19:13 |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem ja czasem bociana widuję w łóżku ![]() ale powiem Ci ,że na wiosnę to spotkanie z bocianem może być już niebezpieczne ![]() Mam wynik wymazu, paciorkowca brak
|
|
|
|
#3604 |
|
Rozeznanie
|
Czy te próbki są płatne? I z jakiej strony?
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja znajoma też mówiła, że tak zaraz po połowie wyskoczyła jej anemia i lekarz kazał jeść właśnie magnez.. jakos właśnie ostatnio czytałąm i diecie bogatej w żelazo .. chyba sałetke z mango czy z avocado widziałam.. takze nie jest tak źle .. ale skoro dają te suplementy to znaczy, że jednak w diecie mamy i tak za mało wszystkeigoBosh.. weźcie mnie uspokójcie normalnei mam wrażenie że mam na twarzy na pisane baby boy |
|
|
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anemia sie nie martw, lykaj tylko zelazo tak jak zalecil lekarz, niestety mimo dobrego odzywiania anemia czesto wystepuje w ciazy ![]() Cytat:
![]() Niech mi zaden nie wchodzi w droge A gdzie Ty trzymasz bociana w lozku? ![]() Odnosnie paciorkowca niestety ta bakteria jest wredna i lubi sie odzywac, ale dobrze ze wymaz masz ok.
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-11-22 o 19:22 |
||
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
próbki są darmowe http://www.bebilon.pl http://www.johnsonsbaby.com.pl http://lovela.pl ale trzeba się zarejestrować to dostaniesz ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a odnosnie magnezu: na pewno znajoma nie miala go zazywac na obnizony poziom hemobloginy tylko z innego powodu ![]() Magnez dziala inaczej.
|
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
gratulacje
dziewczyny super wiadomosci!
26.03.2012 Mateuszek 21.09.2014 Piotruś Edytowane przez tynka88 Czas edycji: 2011-11-22 o 19:27 |
|
|
|
#3610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() A wiesz w drogę to ten bocian może włazić, byle się do dziury żadnej nie schował ![]() .Alem zboczona ![]() O tym paciorkowcu to ja wiem, że to lubi wracać, w tamtej ciąży gdzieś siedział przyczajony.No ale póki co znać nie daje, więc może się wyniósł, oby ...bo jak nie to
|
||
|
|
|
#3611 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie nam w Askocie facet powiedział, że Captiva to najbardziej udany model TAKO. Jumpera nam odradził, bo powiedział, że mieli sporo reklamacji związanych z przednimi kołami.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Kubusewa gratuluję Oliwiera Myślę, że mąż nawet bardziej się ucieszy, że będzie syn, bo będzie miał z kim w piłkę grać ![]() A na anemię lekarz mi przepisał żelazo, bo stwierdził, że bez tego z niej nie wyjdę. |
||
|
|
|
#3613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze wypuszczasz go z tej klatki dosc czesto no chyba ze samsie wypuszcza Cytat:
|
|
#3614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miło ,że sie podoba . Ja tez mam słabosc do jasnych rzeczy.Doszlam do wniosku,ze lozeczko drewniane(znalazlam takie jak mi sie podoba z Drewexu-musze tylko na zywo zobaczyc),ale reszte pt szafa,komoda itp to poprostu IKEA..no coz nie mozna miec wszystkiego .no wlasnie,moj sie zrobil taki płytszy jakby rozciągniety ,a w sumie zawsze miałąm wkleslyCytat:
. Choc nigdy nie mialam problemow z cera to teraz przy okazji Synka tez sie nic nie zmienilo (ufff)![]() 2.no tutaj to raczej sie nie podpisze...cały 1 trym.mdlosci z czego jeden miesiac kilka razy dziennie.. ![]() kubusewa gratuluje syneczka )
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wieści To prawda, jeszcze maleństwa nie ma na Świecie a miłość jest przeogromna
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dokładnie ![]() Z Bebilonu Misia z Loveli czapeczka i niedrapki z Jonhsona 4 próbki kosmetyków---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- idę zrobić kolacyjkę ![]() prasowanie skończone jeszcze tylko została jedna tura która schnie póki co
|
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3619 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z kolei słyszałam, że cera pogarsza się na dziewczynkę, czego żywym dowodem były 3 moje szwagierki Cytat:
|
|
|
#3620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
captivę znalazłam w internecie za około 1400 zł wózki 3 w 1 z darmową przesyłką, więc i cena atrakcyjna i wygląd gratulacje dla mam, które poznały płeć
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam nadrabiać ale już mnie boli kręgosłup, także musze zrobic odpoczynek
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to są naprawde sporadyczne przypadki z geoxa bardzo rzadko reklamacje przyjmowałam także nie martw się na zapas![]() ![]() tak naprawde na nieprzemakalnośc masz gwarancję dzięki membranie . a w pogorii jest większy wybór bo to sklep firmowy w sosnowcu franczyza:P dlatego w dąbrowie napewno więcej nowych modeli a w mikołowie jeszcze więcej:P
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
do jutra dziewczyny
ide potowarzyszyc TZ w ogladaniu filmu, moze uda mi sie go ubłagac o jakis masażyk a poza tym jestem znowu głodna, w planach mam kiwi, jablko i mandarynki , mam nadzieje ze na tym sie skonczy
|
#3625 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Przede wszystkim gratulacje dla tych,które poznały płeć swojego Maleństwa Cały czas Was podczytywałam ale jakoś nie miałam natchnienia na pisanie... poza tym miałam trochę problemów z Dzieciątkiem... I mam teraz nakaz leżenia niestety...Lekarz powiedział,że jak się nie zastosuję to na pewno niedługo urodzę... Więc jak mus to mus... ale zwariować można. Na szczęście jutro jadę z Tż po koleżankę na lotnisko,więc jakoś dzień zleci ![]() tak w ogóle zwracam honor nhs... Aganat miała rację-jak trzeba to się potrafią zająć ciężarną... Szkoda tylko,że na USG nie mogłam liczyć. Ale KTG mi zrobili. Mimo,że to 23tc był dopiero. Więc muszę sprostować dawną wypowiedź Zariah,co do tego od kiedy tu robią to badanie... Położna powiedziała mi,że na to badanie można liczyć już po ukończeniu 20tc... Ale pewnie to zależy od rejonu,jak zwykle z resztą...
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
mag_99 fakt wózki Tako nie są leciutkie,ale nie znajdziesz w tym przedziale cenowym nic tak porządnego i lżejszego.
najlepiej pojechać do sklepu gdzie będzie mogła porównać kilka modeli ponieważ o ile dobrze pamietam mogą też się różnić wielkością po złożeniu. |
|
|
|
#3629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeszcze tylko muszę pojeździć nim po jakimś sklepie bo jumperem już jeździłam i nawet fajny, ale jest sporo droższy w sumie nie wiem dlaczego a kupiłaś go w jakimś sklepie sieciowym czy przez internet? ja się jeszcze zastanawiałam nad wózkiem Matti - słyszałyście jakieś opinie o nim? |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj znajdzie się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

a bolą bardzo bo przy Antku jak chwyciło to masakra
muszę kupić koniecznie.
ale w razie czego też spytam swojego

)

Super wieści