![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Czeee robaczki
![]() ale mam doła ![]() i jeszcze nim szczytuję ![]() ale to i tak lepiej niż np. napisać ale mam gazy/wzdęcie i tym szczytować ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-22 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co się stanęło? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kutfffa, nie było w sklepie tych obieraczek
![]() ![]() ![]() ![]() oglądałam za to kosze na śmieci (bo chcę dwa, w tym jeden większy na przetwarzalne) i doszłam do wniosku że nie wiem które zmieszczą mi się pod zlewem i czy fogle, więc w domu pomierzyłam szafkę, zabazgrałam pół kartki wymiarami w różnych wariantach, i mam nadzieję że nie napiszą w niusach że wariatka chodzi po sklepach i mierzy centymetrem wszystkie kosze na śmieci ![]() Cytat:
![]() ![]() 2: noł łej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. co masz na myśli pisząc alkohol poza Wigilią ![]() O! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a na doła toolek ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
grozi wypollizowaniem
|
ja zawsze wszystko mierze
![]()
#3068 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Puszczą w wiadomościach filmik nagrany ukrytą kamerą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- ehy ehy <kaszle> ![]() Zobaczyłam Cię z cm, jak mierzysz to ... no wszystko ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
grozi wypollizowaniem
|
wszystko w sklepach-kosz na smieci, krzesła,stoły, ubrania dla muodej, garnki..metr to podstawa w damskiej torepce ![]() ![]()
#3070 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no P. robi łazienkę ![]() zaraz go uduszę albo inne takie ![]() Cytat:
![]() a dlaczego akurat w czwartek? ![]() i co teraz? Cytat:
![]() ![]() no co Ty powiesz ![]() dajesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
grozi wypollizowaniem
|
aaaa-odkurzacze tez mierzyłam
![]()
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swego czasu nosiłam w torebce miarkę stalową, 5-metrową ![]()
![]() |
#3073 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam wewnetrzny test pisemny wiesz gdzie i czuję się jak przed klasówką
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale po so? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Wpisz tu zomzing
|
szekana sebula
wycisły czosnek kolendra mielona zioła prowansalskie sos sojowy pieprz czarny szekane piri-piri troch papryki słodkiej w razie wilka jajo całość surowe i bułka tarta, do konsystencji; ostatnio dałam jeszcze oliwki czarne szekane i pieczarki surowe szekane i było ![]() ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-22 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() no dokładnie ![]() miarka to podstawa -jesli np chce kupic garnek 4 litrowy to skąd mam wiedziec ktory tyle ma? jak tera nie piszo pojemnosci na garach ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-22 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
2. co masz na myśli pisząc alkohol poza Wigilią
![]() [/QUOTE] Pierwszego i drugiego dnia Świąt - na spotkaniu paru/nastu osób przy tej okazji i być może klinowanie po Świętach Ves- chyba to wystąpienie było inne- ja bedę "wyrwana do odpowiedzi" niby przypadkiem przez p. Missalę i opowiem historię, którą już wielokrotnie mowiłam i która zdarzyla się naprawdę- a ma to wygladać super naturalnie Ale dziękuję za radę myslę, ze powiedzenie 2-3 czy większej ilości osob nie spowoduje odstresowania na miejscu W każdym razie zostanie tak, jak jest A jak mi się dziura zrobi w muniu, to powiem, ze jestem zdenerwowana Ale- najważniejsze- obraz jest już oprawiony i wygląda pieknie Nie myslałam, ze rama przyda mu tyle urody Flo- całuję mooocno kochana
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-11-22 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o fuuuuu ![]()
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Wpisz tu zomzing
|
no so?
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- a, jakoś nie spasował ![]() wędzak mnie pasuji do warzyw, do miensa jakoś tak, niezabałdzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
muf muf
![]() za co przepraszasz, chyba ich nie wykupiłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no topsz, już się nie będę czuła jak wariatka ![]() ![]() nie wiem co teraz ![]() albo się nauczyć obierać nożem ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30664314]
A mnie zabierzecie? ![]() chętnie ale już wróciłam ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30664601]Mam dupę w avku ![]() ![]() fajna dupa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad 2 ![]() Cytat:
![]() No i jestem. Słyszę w tle jak TŻ umawia nas z teściami i moimi rodzicami, chyba padnę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym przetrenowaniem chodziło mi raczej o to,że człowiek sam się dobrze nie słyszy, a jak mówisz do kogoś, to ten ktoś może Ci bezstronnie powiedzieć jak brzmisz, czy intonacja jest naturalna, czy się nie zawieszasz, nie dodajesz nieświadomie przerywników typu Yyyyy, eeee ![]() ![]()
![]() |
#3085 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() czosnek to zuoooo
![]() |
#3086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja mielone lubię udziwniać, ostatnio dodałam wędzaka, czocha, cebulku, pieczaty i curry ![]()
![]() |
#3087 |
Nindżopesz
|
Polly mierząca WSZYSTKO
![]() Kamena mierząca obieraczki ![]() ![]() Spoo, ale miałaś włosię!!! Ile cm? Ves, z ciekawości, jakie wymyśliłaś ceny? Postanowiłam kupić se te portki na zimę, macie jakieś doświadczenia? http://moda.allegro.pl/bryczesy-wysm...943221138.html ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Ju, będzie dobrze, masz gadane ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Yyy no wiesz... yy o co pytałaś?
![]() Albo przestać jeść ziemniaki ![]() ![]() No bardzooooo ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | ||
Wpisz tu zomzing
|
ad. 1 tyż ładnie
ad. 2 zło, ale jakie dobre ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ja z curry, miętą, troszką miodu i jogurtu oraz odrobinką cynamonu robiłam kulki kurczęce ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- poniekąd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.