Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 07:45   #4051
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

hej dziewczyny zaraz lecę z piesami na dwór ale na razie nadrabiam tych kilka postów
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Fajny pomysł. Ja też wolę praktyczne prezenty.
A co do tej klawiatury to myślę, że spoko. Mój brat ma tej firmy i nie narzeka. A co do ceny to jako informatyk zorientowany trochę w rynku mogę Ci powiedzieć, że ceny takich rzeczy poszły bardzo w dół i spokojnie możesz kupować

dziękuję
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Jagodziu pozwolilam sobie zapytac mojego TZta o klawiatury bo On czesto sobie kupuje rzeczy do kompa. Powiedzil, ze najlepsza firma to Logitech i lepeij kupic najtansza Logitech niz drozszą "no name" bo te nieznane czesto sie zawieszają. Pokazalam Mu tą co TY wklepilas i powiedzial, ze fajna nawet i z bajerami i firma tez nie najgorsza, aczkolwiek wolalby Logitech i mowil tez zebys sie zastanowila nad bezprzewodową

ps. a moim zadaniem bardzo fajny pozmysl! praktyczne rzeczy zawsze są trafione
dziękuję mi się akurat ta spodobała więc chyba dzisiaj pojadę do tego sklepu
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewuszki

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za opinie na temat mojej fryzurki. Pytałyście czy przetrwała noc i jak się w niej czułam. Fryzurka przetrwała całą noc i cały dzień w pracy bez żadnych uszkodzeń i defektów. Loczki były cały czas skręcone nawet dzisiaj wieczorem na spotkaniu z kumpelami bardzo mi się podobała i niewierzyły mi że ją mam od wczoraj. Jestem z niej bardzo zadowolona i po małych poprawkach sądzę że taką właśnie fryzurkę będę miała na swoim ślubie

Kooocurku bardzo się ciesze że wyniki są dobre i razem z tobą piję Wasze i nasze zdrówko
Marylka80 obrączki nie są w moim guście ale najważniejsze że wam się podobają i jesteście z nich zadowoleni
ale ci zazdroszczę moje włosy są w ogóle nie podatne na takie loki i moja fryzura na pewno się rozleci... nawet nie mam co marzyć stwierdziłyśmy to razem z moją koleżanką fryzjerką... kiedyś miałam loczki w upiętych włoskach i się fryzura trzymała dwa dni i podczas snu też więc jak już to w upięciu.
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Kochana, a nie miała być przypadkiem Moja Gódka? Wtedy na Niusiowej obrączce na pewno by się zmieściło "maja" - bo mnie ten "maj" też kłuje w oczy, ale tego na pewno się domyślacie
No niby miało być ale on od początku mówił do mnie Jagódka Gódka do mnie mówi dopiero z pół roku i tak jakoś Jagódka mi się lepiej wspomina no i tak słodko to brzmi bo gódka to tak twardo....
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:23   #4052
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Tez lubię różowe CR. I na pewno tez będziemy je na wesele kupować CR we wszystkich kolorach.
A jaka to okazja i w jakim sklepie??
W gdańskim Auchan we wrześniu było po 15,90 za butelkę, niezależnie od "koloru". W hurtowniach w mojej okolicy były po 17-18zł. Natomiast w "zwykłych" sklepach potrafi kosztować nawet 22-26zł!
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:28   #4053
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ok ja już prawie skończyłam poszło mi na tą kule 12 kartek A4
A Tobie Kiciu ??
fajna ta kula. Sama bym chciała takie robić, ale nie wiem czy by mi wyszły

Wina - my kupimy słodkie i półsłodkie lub półsłodkie i półwytrawne białe i różowe. Czerwone jest za ciężkie i mało kto je lubi
Ja wódki nie trawie, nie smakuje mi, może czasem w drinkach. Wole pic wino lub martini i nie wiem co zrobię na swoje wesele.

marylka cudne obrączki, chociaż ja bym wolała żółte złoto ale tak to wszystko mi się w nich podoba. To są cyrkonie w tej twojej czy brylanciki ?

jagodzia klawiatura fajna, jak sa komentarze pozytywne bezpośrednio do tej klawiatury, to nie ma co się zastanawiać
Ja swojemu kupiłam plecak z nike do pracy, bo ten co ma swój to juz jest taki masakryczny, że tylko na śmietnik sie nadaje

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:39   #4054
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
fajna ta kula. Sama bym chciała takie robić, ale nie wiem czy by mi wyszły

Wina - my kupimy słodkie i półsłodkie lub półsłodkie i półwytrawne białe i różowe. Czerwone jest za ciężkie i mało kto je lubi
Ja wódki nie trawie, nie smakuje mi, może czasem w drinkach. Wole pic wino lub martini i nie wiem co zrobię na swoje wesele.

marylka cudne obrączki, chociaż ja bym wolała żółte złoto ale tak to wszystko mi się w nich podoba. To są cyrkonie w tej twojej czy brylanciki ?

jagodzia klawiatura fajna, jak sa komentarze pozytywne bezpośrednio do tej klawiatury, to nie ma co się zastanawiać
Ja swojemu kupiłam plecak z nike do pracy, bo ten co ma swój to juz jest taki masakryczny, że tylko na śmietnik sie nadaje
ooo widzę że też pożyteczny prezent ja lubię tylko pożyteczne prezenty kupować bo na głupoty nie ma co kasy wydawać. Bo się potem odstawia w jakieś miejsce te pierdoły i się tylko kurzą.
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-23, 08:49   #4055
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooo widzę że też pożyteczny prezent ja lubię tylko pożyteczne prezenty kupować bo na głupoty nie ma co kasy wydawać. Bo się potem odstawia w jakieś miejsce te pierdoły i się tylko kurzą.
Z moim TŻ jest łatwo jesli chodzi o prezenty. Uwielbia dostawać kosmetyki. A jego prawdziwym hobby jest kolekcjonowanie skarpetek i gatek. Potrafi o nich gadać (i zanudzać) godzinami
Jeszcze tylko jakby krawaty lubił, to byłby "prezentobiorca" idealny
No i dlatego moje Kochanie dostanie w tym roku m.in. bokserki Calvina Kleina. Już je kupiłam, a czy dostanie coś jeszcze to zależy od tego czy będzie grzeczny

Edytowane przez magdawe02
Czas edycji: 2011-11-23 o 08:51
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:51   #4056
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochane moje każdej z Was dziekuję serdecznie!
Tak jak obiecałyście jest wszystko bardzo dobrze!!!!!!: jupi::j upi:

Po prostu trzeba inaczej badac moja krew(jakas tam ja inaczej oznaczać, bo się sklejaja płytki krwi i wychodza złe wyniki)!
Pod mikroskopem mam wszystko idealnie..:ju pi:

Jestem taka szczęśliwa, że sie popłakałam jak wyszłam z gabinetu!!!!!!!!!!!!

Każdej z Was zostawiam buziaka i ściskam najmocniej jak umiem DZIEKUJE za wsparcie!!!!: cmok::c mok::cm ok:

JUUUUUPPIIIII

: jupi::j upi:

P.S. pije drineczka za Wasze zdrowie....

wiedziałam ze wszystko bedzie dobrze

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:53   #4057
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzień doberek!

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
tenebrosa gratuluję przeprowadzki do nowego mieszkanka
Dziękuję!

Cytat:
oo ale Wam zazdroszcze wspolnego domku! super, ze wszystko sprawnie poszlo z przeprowadzką
Też się cieszymy, że tak bezproblemowo poszło Za niedługo przyjdą hokery do kuchni, już kurier dzwonił

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie jakie kupujecie wina ? i jakiego szampana
U nas też będzie Carlo Rossi w trzech kolorach (w sumie planujemy 60 butelek) plus kilka butelek szwajcarskich win. Szampana dostajemy od lokalu, z tego co pamiętam. Poza tym będą jeszcze kolorowe drinki, a wódka Nemiroff.

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Jeszcze mam takie pytanie macie zamiar zamiast wódki pić wodę ? - przyznam że pierwszy raz o czymś takim przeczytałam tutaj na wizażu i się zdziwiłam
i w jaki sposób to jest rozwiązane ? młodzi mają w 1 butelce wode zamiast alkoholu ? Jakoś sobie tego nie wyobrażam
My chyba będziemy mieć specjalną butelkę, tak TŻ wspominał, a ja prawdopodobnie będę sączyć białe winko. W sumie to bliżej wesela się nad tym zastanowimy.

kooocurku, cieszę się razem z Tobą, że wszystko jest OK!

marylka80, gratuluję obrączek, bardzo ładne, chociaż nietypowe

Cytat:
Nooo, w końcu przeprowadzka!! Superowo, cieszę się razem z Wami nie martw się, ja też już tyle salonów schodziłam, ale dalej nie mam swojej... Na pewno w końcu uda nam się znaleźć te jedyne

Nie mogę się już doczekać Waszego video-zaproszenia nam się też takie marzy, zobaczymy, czy uda nam się zrealizować. Pokażesz, jak już zrobicie?

no i udanej zabawy-niespodzianki!
Videozaproszenie na pewno Wam pokażę jak już będzie gotowe, ale raczej na poczcie lub w prywatnych wiadomościach, a nie na forum Sama jestem ciekawa jak wyjdzie, bo to będzie całkowicie self-made production :P A soboty już się nie mogę doczekać

Wracam do pracy!
Stary 2011-11-23, 09:00   #4058
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
Z moim TŻ jest łatwo jesli chodzi o prezenty. Uwielbia dostawać kosmetyki. A jego prawdziwym hobby jest kolekcjonowanie skarpetek i gatek. Potrafi o nich gadać (i zanudzać) godzinami
No i dlatego moje Kochanie dostanie w tym roku m.in. bokserki Calvina Kleina. Już je kupiłam, a czy dostanie coś jeszcze to zależy od tego czy będzie grzeczny
ooooo no to rzeczywiście problem masz z głowy z moim niestety jest ciężko :P ale jak będziemy mieszkać razem to będzie łatwiej :P bo ja pewnie będę chciała mikser a on wiertarkę
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-23, 09:07   #4059
nusiekowa
Wtajemniczenie

Witajcie środowo
Zubi 89 piekna ta kula-ile zajęło Ci robienie takiej jednej?Jestem oczarowana J
Co do picia wody zamiast wódki to my tez bedziemy miec dwie butelki z wódka i z wodą-co którac kolejke będziemy popijać wode!
Kooocur-ciesze sie że wyniki są ok-kazda zdrowotna dobra nowina to powód do świętowania
Evonia 86-kuruj się –weekend juz blisko!

A myśmy sie zdecydowali już na fotografa ale ponieważ cenowo troche drogo nas to wyjdzie to zrezygnujemy z kamerzysty.Mamy wujka co ma dobrą kamere i sam zaproponował że będzie troche filmował (strasznie był dumny z tego powodu) hihihi
No i przyszły mi próbki zaproszeń-mam dwa typy i kurcze trwaja negocjacje na które sie zdecydujemy W święta chcemy częściowo wręczyc zaproszenia rodzince
Buty mam juz upatrzone w sklepie internetowym i w tym tygodniu zamierzam zamówić!!!!!
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:07   #4060
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!!!!!

Kocur ciesze się, że już jest dobrze!!! No i tak ma już być zawsze!

Marylka bardzo ładne obrączki. Wyglądają na dosyć solidnie zrobione

Dziewczyny, a oto wiadomość dla Was od mojego TŻta(cytuję):

"Zapytaj się dziewczyn na wizażu, jak długo czekały na próbki zaproszeń CELINA z allegro??? Bo coś długo już czekamy."

Tak więc do tych co zamawiały (Kindzia i MagdaS)- Po ilu dniach je dostałyście????

gosza
zamówiliśmy je dopiero w sobotę i jeszcze nie przyszły mam nadzieję że będą najpóźniej jutro jak je będę mieć to dam znać

koocurek bardzo się cieszę że jesteś zdrowa kochana

Dzień dobry
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:07   #4061
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
strasznie cieknie mi z nosa i właśnie zmierzyłam temperaturę- mam gorączkę. efekt jest taki, że jutro zostaję w domu
Biedactwo. Szybkiego powrotu do zdrowia. Nie znoszę cieknącego nosa. Jedna z najbardziej irytujących mnie rzeczy

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a zapomniałam wam napisać że tżcik bardzo się ucieszył z prezentu (spinek) i bardzo mu się spodobały.
A teraz mam problem z prezentem na święta.... bo on wszytko ma skórzany portfel, pasek, ciuchów że hoho, zegarek, maszynkę elektryczną, perfumami on handluje... no i nie mam co mu kupić. Koleżanka mi poddała pomysł aby kupić mu klawiaturę do komputera. W sumie on ma nowy monitor nowy komputer nową myszkę a klawiatura pamięta czasy przedwojenne powycierane liter itd. Znalazłam sprzedawcę z Lublina na allegro i miał wystawioną jedną boską klawiaturę. Co o niej sądzicie?? Bo jak dla mnie bomba tylko cena jest niska i nie wiem co o tym sądzić ale gwarancja jest na 2 lata. No i sprzedawca ma 56tys transakcji. 99,8% pozytywnych komentarzy. Co robić?
To jest link:
http://allegro.pl/klawiatura-tracer-...939354931.html
Fajna jest. I skoro pozytywnych komentarzy jest tak dużo, to ja bym raczej się zdecydowała. Mój TŻ na święta dostanie spinki, a w lutym ma urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić. Chyba kupię mu ubranie- sweterek w rąby. On z zasady nie lubi takich sweterków, ale widział taki na jakimś chłopaku w barze i widziałam, że mu się spodobał (sweter nie chłopak ), ale on nie powie tego nigdy głośno
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:17   #4062
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Witajcie środowo
Zubi 89 piekna ta kula-ile zajęło Ci robienie takiej jednej?Jestem oczarowana J
Co do picia wody zamiast wódki to my tez bedziemy miec dwie butelki z wódka i z wodą-co którac kolejke będziemy popijać wode!
Kooocur-ciesze sie że wyniki są ok-kazda zdrowotna dobra nowina to powód do świętowania
Evonia 86-kuruj się –weekend juz blisko!

A myśmy sie zdecydowali już na fotografa ale ponieważ cenowo troche drogo nas to wyjdzie to zrezygnujemy z kamerzysty.Mamy wujka co ma dobrą kamere i sam zaproponował że będzie troche filmował (strasznie był dumny z tego powodu) hihihi
No i przyszły mi próbki zaproszeń-mam dwa typy i kurcze trwaja negocjacje na które sie zdecydujemy W święta chcemy częściowo wręczyc zaproszenia rodzince
Buty mam juz upatrzone w sklepie internetowym i w tym tygodniu zamierzam zamówić!!!!!

hej

ja tez nie mam kamerzysty ale maja krecic moje siostry

Mia i Tosia <3

Stary 2011-11-23, 09:29   #4063
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!
Ale mam dzisiaj lenia...szkoda gadać!

Cytat:
W gdańskim Auchan we wrześniu było po 15,90 za butelkę, niezależnie od "koloru". W hurtowniach w mojej okolicy były po 17-18zł. Natomiast w "zwykłych" sklepach potrafi kosztować nawet 22-26zł!
W mnie w Kauflandzie jest zazwyczaj za 16,99. Moja ciotka będzie kupować nam wódkę bo ona prowadzi dom weselny wiec ma trochę taniej. Może wino też nam załatwi.

Cytat:
Mój w tym roku dostanie porządną koszulkę termoaktywną (strefową ). Nie za bardzo się na tym znałam, ale chyba się udało. Niestety musiałam mu pokazać, żeby zmierzył czy dobry rozmiar bo do 10 dni można wymienić i bardzo mu się spodobała i oczywiście się złościł, że za drogie, ale już mu przeszło. W efekcie ja też już wiem co dostanę i wszyscy są zadowoleni.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:30   #4064
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
s kąd ja to znam sami tak robilismy w szkole

wiedzialam, ze bedzie dobrze!!!:jup i: i caly dzionek o Tobie myslalam !
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super

piękne gratulacje

zdrówka
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
świetna wiadomość!! bardzo się cieszę kochana!!

Ojj widze, że temat picia poruszony... Też wolelibyśmy tego uniknąć...
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewuszki

Kooocurku
bardzo się ciesze że wyniki są dobre i razem z tobą piję Wasze i nasze zdrówko
Marylka80 obrączki nie są w moim guście ale najważniejsze że wam się podobają i jesteście z nich zadowoleni
Cytat:
koooocurku! Strasznie się cieszę, że wszystko jest w porządku, wiedziałam, że tak będzie! :jup

Kocur ciesze się, że już jest dobrze!!! No i tak ma już być zawsze!

Marylka bardzo ładne obrączki. Wyglądają na dosyć solidnie zrobione

Dziewczyny, a oto wiadomość dla Was od mojego TŻta(cytuję):

"Zapytaj się dziewczyn na wizażu, jak długo czekały na próbki zaproszeń CELINA z allegro??? Bo coś długo już czekamy."

Tak więc do tych co zamawiały (Kindzia i MagdaS)- Po ilu dniach je dostałyście????
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
wiedziałam ze wszystko bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dzień doberek!

Dziękuję!

kooocurku, cieszę się razem z Tobą, że wszystko jest OK!

marylka80, gratuluję obrączek, bardzo ładne, chociaż nietypowe

Wracam do pracy!

[B]
!!!!!
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

gosza
zamówiliśmy je dopiero w sobotę i jeszcze nie przyszły mam nadzieję że będą najpóźniej jutro jak je będę mieć to dam znać

koocurek bardzo się cieszę że jesteś zdrowa kochana

Dzień dobry
Moje kochane wypiłam wczoraj drineczka, Tz zrobił mi ciepla kompiel i połozył spać...padłam jaka kawak...

Dziś jeszcze raz Wam dziękuje za Kciukasy..one seria maja magiczną moc!!!!!

Teraż tylko juz ślubem się zajmuje ..no i może tym chol.ernym prawkiem

P.s. Marylka gratuluje obrączek...my nasze odbierzemy juz 06.12 czekam z utesknieniem

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-11-23 o 09:32
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:31   #4065
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

a wiecie co ?
w kwietniu bedzie w kinach TITANIC 3D

jak sie dowiedzialam to myslalam ze chyba zemdleje ;D

kocham ten film i moim marzeniem bylo to w kinie zobaczyc

a tu bedzie, i to w 3 d : jupi:

Mia i Tosia <3

Stary 2011-11-23, 09:35   #4066
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie co ?

Hehe ciekawe jak to będzie sie oglądac...

Synuś
Stary 2011-11-23, 09:37   #4067
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko będę zapisywać się zaraz po nowym roku. A Górnicza 3 jest koło zus apteki centrum lub dzika tak mniej więcej. Wydaje mi się że właśnie to będzie w tym bloku co zus.

Dzień dobry ale się nie wyspalam

I chciałam was poprosić o kciuki około 12.30 mam kolokwium które chciałam bardzo zaliczyć a nawet napisanie go na 90% jak w wykładach nie daje gwarancji zaliczenia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:39   #4068
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmmm Di Caprio w 3 D ciekawe....ciekawe....

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
I chciałam was poprosić o kciuki około 12.30 mam kolokwium które chciałam bardzo zaliczyć a nawet napisanie go na 90% jak w wykładach nie daje gwarancji zaliczenia
kciuki zaciśnięte!
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:39   #4069
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Mój w tym roku dostanie porządną koszulkę termoaktywną (strefową ). Nie za bardzo się na tym znałam, ale chyba się udało. Niestety musiałam mu pokazać, żeby zmierzył czy dobry rozmiar bo do 10 dni można wymienić i bardzo mu się spodobała i oczywiście się złościł, że za drogie, ale już mu przeszło. W efekcie ja też już wiem co dostanę i wszyscy są zadowoleni.
Jakiej firmy jeśli można wiedzieć? Pracuję w sklepie sportowym

Cytat:
a wiecie co ?

Fajnie Muszę Tż wyciągnąć na to.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:41   #4070
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Chatko będę zapisywać się zaraz po nowym roku. A Górnicza 3 jest koło zus apteki centrum lub dzika tak mniej więcej. Wydaje mi się że właśnie to będzie w tym bloku co zus.

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
hmmmm Di Caprio w 3 D ciekawe....ciekawe....

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

kciuki zaciśnięte!
Kiciu kciukasy dla Ciebie...możesz być spokojna mają magiczna MOC!!

Synuś
Stary 2011-11-23, 09:44   #4071
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

ja to nie moge sie doczekac

uciekam juz do pracki

pa

Mia i Tosia <3

Stary 2011-11-23, 09:46   #4072
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:54   #4073
kindziulindzia
Zakorzenienie

kiciu powodzenia
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:07   #4074
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jakiej firmy jeśli można wiedzieć? Pracuję w sklepie sportowym
Chyba tak jakoś się nazywa Brubeck. Taką polecił mi znajomy, któy podobno się zna na tym.
Jak pytałam tutaj to się nie odezwałaś :P Musiałaś przegapić posta

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:12   #4075
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie co ?

pójdę napewno

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:12   #4076
Karolina_83
Raczkowanie

Wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu w poradni rodzinnej. Było miło, sympatycznie no i krótko Baliśmy się, że będziemy siedzieć ponad godzinę a tu 30 minut i po sprawie. Musieliśmy sobie kupić kalendarzyk i taki mini podręcznik w komplecie za 5 zł i teraz trzeba prowadzić obserwacje Ale żeby zabrać się do tego musimy kupić najważniejszą rzecz - termometr Jakoś tak wyszło, że jeszcze nie dorobiliśmy się wspólnego termometru.
Myśleliśmy, że te spotkania w poradni szybko odbębnimy ale Pani nam powiedziała, że na nastepne spotkanie zaprasza nas dopiero pod koniec stycznia, początek lutego bo stwierdziła, że tyle trwają obserwacje.

W przyszłym tygodniu chcemy iść na kurs tańca - jak powinniśmy się ubrać, tak jak na fitness?

Zmieniła mi się koncepcja bukietu - chce gerbery. Chce mieć podobny bukiet do tego ze zdjęć - musi być kolorowy czyli zgodny z zasadą kolorów wszystko-przewodnich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gerber wizaz.jpg (94,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gerbery wizaz.jpg (85,3 KB, 5 załadowań)
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:13   #4077
E87
Wtajemniczenie

Kocoorek super bardzo sie ciesze! Jeszcze zeby z Kasia kuku wszystko bylo ok
Nie nadrabiam Was bo niestety nie mam czasu... mam urlopik i latam ze szmatka...
W niedziele wybieramy sie na targi slubne mam nadzieje ze wyczaje fajne zaproszenia, makijazystke, dekoratorke-florystke, pomierzymy obraczki i wybierzemy jakis wzor (przetapiamy zloto), Taki mam plan
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:13   #4078
madzia2306
Zakorzenienie

ja już po jazdach dzisiaj dawałam radę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:14   #4079
tenebrosa
Wtajemniczenie

kicia, powodzenia na kolokwium!

Widziałam, że pisałyście wczoraj o torcie. U nas też zamawia się na wagę, a nie na piętra. Liczy się 10 dag tortu na osobę, czyli z prostego rachunku przy 150 gościach potrzebujemy 15 kg tortu. Poza tym moja ciocia, która przez wiele lat pracowała w cukierni mówi, że w ich zakładzie już trzeba rezerwować patery (stojaki na tort) na przyszły rok, bo jest takie zainteresowanie. Pamiętajcie, że patery trzeba zazwyczaj osobno wypożyczyć z cukierni.
Stary 2011-11-23, 10:17   #4080
nusiekowa
Wtajemniczenie

My na kurs tańcca idziemy ubrani normalnie-Pani instruktorka zasugerowala buty weselne-ale,że jeszcze takowych nie posiadamy to pojdziemy w wizytowych.
Bukiet piekny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości