Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 08:42   #3721
yolanda9
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Hej!
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
nie rob sobie krzywdy kochana, mam nadzieje, ze to tylko blad w pisowni
Ale mnie rozbawiłaś Czujne masz oko
Cytat:
wczoraj mialam dzien glodomora, pw mi przypadlo, jadlam i jadlam po dukanowemu, ale najesc sie nie moglam...
dzis mam czyste proteiny i juz jakby sie uspokoilo
Ja też coś o tym wiem Jednak białka daja mega uczucie sytości,a węglowodany niestety syca na bardzo krótki czas... Niby teraz więcej jem, ale tez szybciej robie się głodna
Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
Witam
ja dziś odnotowałam spadek aż 400g no szłu nie ma (wczoraj był proto) ale dobre i to, czy ja się pozbędę tego sadła, koła ratunkowego, bojlera??
To bardzo ładny wynik Czemu jesteś niezadowolona??

Cytat:
Bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dzien dobry z samego rana

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
A teraz w końcu moge się pochwalić...!!

Jest jest jest...nareszcie ją mam!!!! Mam 6 z przodu (jupi, jupi, jupi) heheh waga dzisiaj pokazała 69,3 kg !!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:jup i:
No pięknie! Sama niedawno dopiero to osiągnęłam, więc doskonale rozumiem twój entuzjazm

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
A jak Wam poranek mija??
Na ciężkiej pracy umysłowej ja od 7 w pracy już jestem

Cytat:
Ja popijam herbatke i leze jeszcze w łózku z laptopem na brzuszku hehe sie grzeje!
Fajnie Ja ostatnie miesiące ciązy tak spędzałam poranki...z tym, ze wtedy zaczynały się one najwcześniej o 9

U mnie waga raz 300 g w górę, raz 200-400 g w dół dzisiaj równo 69 kg ...też dobrze
No ale dzisiaj uczta (jestem na III) i na stoliku przede mną zwykły sernik stoi, bo mamy nowa pracownice w wydziale (a właściwie stara, ale przeniesiona z działu, który zlikwidowano) i takie "wkupne" przyniosła No ale ponieważ nie mogę jeść królewskiego posiłku cały dzień, to muszę poczekać do popołudnia, to zacznę wtedy deserem, a potem zaraz w domku zjem obiadek (grochówka - będzie się działo )

Miłego dnia!

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:50   #3722
Iloa
Rozeznanie

NADIIA, gratulacje!
Moja 6 z przodu na razie zniknęła, ale z doświadczenia wiem, że jak sie pokazała to zaraz wróci i optymizm mi nie przeszedł.

FENRIS, nie pamiętam czy byłaś u lekarza z oczami (bo to długo trwa).
Bierzesz tabletki na alergię.? To głupie, ale ostatnio bardzo swędział mnie nos po jednej stronie, drapałam się nieustannie a głupi alertec pomógł.
Chociaż takie swędzenia to raczej objaw nerwicy (w uproszczeniu).
Piję tutaj do Twojego "wszystko mnie boli" i " podejrzanego " korniszona. Bo takie kłopoty to też mogą być spowodowane nerwicą (jeśli są częste to może być to zespół jelita drażliwego - na to też są leki)

Strasznie się wymądrzam, a jeszcze się nie obudziłam. Idę po kawę
Stary 2011-11-23, 09:47   #3723
goslawka
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim ;*
Ja mam dzisiaj kolejny dzień "nicnierobienia" w sensie ani pracy, ani uczelni xD 3 dzień fazy uderzeniowej, nie jest źle, lubię kurczaka, ryby, jajka, z serami i serkami trochę gorzej,, bo jak zjem to mnie muli później :P a dzisiaj na obiad "kurczak z czosnkiem w cytrynie" zobaczymy co z tego wyjdzie :p chyba największą radość na diecie sprawia mi szukanie przepisów i gotowanie ;D

Nadiia24 GRATULACJE
W ogóle gratulacje dla wszystkich, jesteście dzielne i jak patrzr, że ktoś od paru ładnych miesięcy jest na fazie drugiej... to naprawdę no trzeba mieć jaja ja ogólnie nie wiem czy dam radę.... no ale jest ryzyko jest zabawa :P

Tak z innej beczki czy na fazie proteinowej moge pic mleko 0,5%? Nie mam na mysli jakichs duzych ilosci ale tak troche do kawy, czy raz na jakis czas do sniadania?
goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:52   #3724
CAMA07
Raczkowanie

U mnie chyba dziś gołąbki. Z nowości dietowych to zauważyłam, że robią mi się rozstępy na udach- póki co malutkie ale są i się robią
Ogólnie mam takie ADHD - nie mogę znaleźć sobie miejsca, bo czekam na odpowiedź w sprawie pracy. Dobra informacja zmotywuje mnie bardziej i do diety i do życia
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Napoleonkę polecam, bo na prawdę warto
A w biszkopcie z niej jestem zakochana wręcz
Ja używał słodziku w tabletkach i ksylitolu.
Co do majonezu to raczej też bym odpuściła.[COLOR="Silver"]
Ajjj ta napoleonka, dziś i u mnie zawita w piekarniku a potem w brzuchu!
Ksylitolu dziś poszukam, u mnie w sklepie zapewne nie będzie, ale może w aptece, tam mają dużo ciekawych rzeczy.

Cytat:

mam to samo... ze smutkiem ogladam fotki z zeszlego roku, a wtedy wydawalo mi sie, ze jestem i tak gruubba
ciezko idzie ale idzie...
Ja też mam podobnie, rok temu czy dwa też mi się wydawało, że jestem gruba - teraz jak patrzę to chciałabym tak wyglądać teraz tak jak wtedy... Teraz dałam sobie szansę na reaktywację. Muszę wyglądać i czuć się lepiej, bo jak będę jeszcze grubsza to będzie jeszcze ciężej.

Cytat:

Jest jest jest...nareszcie ją mam!!!! Mam 6 z przodu (jupi, jupi, jupi) heheh waga dzisiaj pokazała 69,3 kg !!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:jup i:
Gratulejszyn!!!

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy 5 % tłuszczu to tak malutko.
Ja bym majonezu nie polecała na Dukana, ale mogę się mylić.
Nie mylisz się, dzięki. Już odpuściłam ten majonez, zapytałam, bo chyba liczyłam, że napiszecie ...pyszny, wspomaga spadki heh

Fenris umów się może do lekarza, nie warto się męczyć.
CAMA07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:44   #3725
borczus88
Rozeznanie

Cytat:

Pewnie pomyśliscie ze jestem wariatka ze sie tak ciesze, ale to dla mnie wielki przełom, takiej wagi to ja nie miałam eeeeee...juz nawet nie pamietam kiedy ostatnio!!!! Ja po prostu nie wierze....hehehe

idę sobie zrobić herbatke owocową i zaraz do Was wracam
Pięknie, gratuluję

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

jak ja bym chciała zobaczyć 55 znowu na wadze moje marzenie, tylko brak mi silnej woli, a do tego teraz jest zimno i ciągle chce mi się jeść, też tak macie?? Ale wiem kiedy nastąpi przelom, jak zobaczę 6 z przodu, może wtedy się ocknę i czuję że to będzie niedlugo, święta się zbliżają

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

I ten dol jeszcze jest przez moje oczy - bardzo napuchniete i na dole pomarszczone, czuje się taka nieatrakcyjna, a z domu wychodzic trzeba i autobusami jezdzic

Milego dnia!
A może te oczka a właściwie powieki to wynik suchego powietrza?? albo kosmetyki Cię uczulają?? mnie ostatnio bardzo szczypały te miejsca na powiece zaraz przy oku, od tuszu. Najlepiej bedzie jak pójdziesz do lekarza
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Balance 8 Power 7 Superset 5
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:13   #3726
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

ja ma dziś ucztę. ciasto na bułeczki rośnie. będą parówki w cieście z ketchupem! a co!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:17   #3727
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goslawka Pokaż wiadomość
Tak z innej beczki czy na fazie proteinowej moge pic mleko 0,5%? Nie mam na mysli jakichs duzych ilosci ale tak troche do kawy, czy raz na jakis czas do sniadania?
Mleko możesz pić do 2%. Ogólnie dziennie możemy jeść do 1kg nabiału, więc możesz pić mleka ile chcesz, byle tego 1kg nie przekroczyć, czyli możesz wypić nawet cały litr mleka, ale wtedy innego nabiału już nie jesz

Nadia

Cytat:
Napisane przez CAMA07 Pokaż wiadomość

U mnie chyba dziś gołąbki. Z nowości dietowych to zauważyłam, że robią mi się rozstępy na udach- póki co malutkie ale są i się robią
Ogólnie mam takie ADHD - nie mogę znaleźć sobie miejsca, bo czekam na odpowiedź w sprawie pracy. Dobra informacja zmotywuje mnie bardziej i do diety i do życia

Ksylitolu dziś poszukam, u mnie w sklepie zapewne nie będzie, ale może w aptece, tam mają dużo ciekawych rzeczy.
Co do rozstępów to rób z nimi coś, póki się da
A ksylitolu jak nie będzie w aptece to zobacz w sklepie ze zdrową żywnością albo jakimś z ziołami. Chociaż u mnie znalazłam dzisiaj nawet w zwykłym spożywczym

Dzisiaj moja waga wróciła do najniższej na III Z tego wniosek, że wystarczy bardziej pilnować zasad III i waga spada
W planie mam skrobiowy obiad, penne z banalnym ale pysznym pomidorowym sosem Na II ten sos tez się nadaje, np do dukanowego makaronu albo mięsa np mielonego

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 12:41   #3728
Oloosia
Rozeznanie

Witam w dniu dzisiejszym
Dzisiaj 4 dzień fazy uderzeniowej. Jest dobrze póki co. Ale jak czytam o tych wszystkich pysznych rzeczach, o których piszecie to aż mi ślinka cieknie! Skąd Wy bierzecie przepisy na takie cuda?
Oloosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:59   #3729
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Nadiia24 GRATULACJE
W ogóle gratulacje dla wszystkich, jesteście dzielne i jak patrzr, że ktoś od paru ładnych miesięcy jest na fazie drugiej... to naprawdę no trzeba mieć jaja ja ogólnie nie wiem czy dam radę.... no ale jest ryzyko jest zabawa :P

dzieki za gratulacje!

Jasne ze mozesz pic mleko 0,5 %

------------------------------------------------------------

wlasnie wrocilam od lekarza...
od kilku dni bolala mnie noga od uda az po sama stope, mam rwe kulszowa najprawdopodobniej mnie przewiało ;| Dostałam zastrzyk iii aaaaałłłłaaaaa mega bolesny niestety ;| przeciwbólowy i przecizapalny, bolesny ale skuteczny

No i niestety ale zdarzylo mi sie male omdlenie w poczekalni, mialam bardzo niskie cisnienie 90/60.
Dzisiaj robie sobie wolne, leze i odpoczywam...

wlasnie zajadłam jogurcik z ziarenkami z Biedronki 0% tł i bez cukru )

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Oloosia Pokaż wiadomość
Witam w dniu dzisiejszym
Dzisiaj 4 dzień fazy uderzeniowej. Jest dobrze póki co. Ale jak czytam o tych wszystkich pysznych rzeczach, o których piszecie to aż mi ślinka cieknie! Skąd Wy bierzecie przepisy na takie cuda?
Oooo to wytrwałości życzę

A przepisów na te pyszności w internecie jest mnóstwo
no ale dziewczyny pewnie maja sprawdzone i te najsmaczniejsze, pewnie chętnie podpowiedza co i jak ...

Dziekuje Wam wszystkim za gratulacje naprawde bardzo mi miło :P:P:P:P

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:00   #3730
icoteraz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Też jutro białkuję, ale ja akurat nie mogę się tego doczekać

Robiłam dzisiaj z mamą ciasto na pierniki, całkiem niedukanowe niestety. Teraz to ciasto ma leżakować kilka tygodni do świąt, a potem będzie wielkie pieczenie

Macie może jakieś sprawdzone przepisy na dukanowe pierniki ? Jeszcze tyle czasu, a ja się już boję co to będzie
Słyszałam o tym cieście - wiem, że nie dla nas ale czy moge przepis? bo szukałam i nie znalazłam go nigdzie a koleżanka, która robiła ten pyszny przepis juz z nami nie pracuje
icoteraz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:01   #3731
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
I mamy kolejny dukanowy dzień.
U mnie dzisiaj waga -0.6, czyli po drugim dniu fazy uderzeniowej -1.6kg.

Dziewczyny, macie jakieś swoje ulubione desery? Sernika nie zrobię, bo mam dość sporą blachę, a mieszkam sama i całej nie zjem. Myślałam o jogurcie naturalnym + kakao.

Dzisiaj wreszcie ma przyjechać mu orbitrek, więc może uda mi się trochę poćwiczyć.

Miłego dnia wszystkim!

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Łaaaa, świetnie!!! Gratulacje!!!!!!!!
gratulacje- motywacja i zacheta jest po takim spadku
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:03   #3732
Oloosia
Rozeznanie

Cytat:

wlasnie wrocilam od lekarza...
od kilku dni bolala mnie noga od uda az po sama stope, mam rwe kulszowa najprawdopodobniej mnie przewiało ;| Dostałam zastrzyk iii aaaaałłłłaaaaa mega bolesny niestety ;| przeciwbólowy i przecizapalny, bolesny ale skuteczny

No i niestety ale zdarzylo mi sie male omdlenie w poczekalni, mialam bardzo niskie cisnienie 90/60.
Dzisiaj robie sobie wolne, leze i odpoczywam...

wlasnie zajadłam jogurcik z ziarenkami z Biedronki 0% tł i bez cukru )

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Oooo to wytrwałości życzę

A przepisów na te pyszności w internecie jest mnóstwo
no ale dziewczyny pewnie maja sprawdzone i te najsmaczniejsze, pewnie chętnie podpowiedza co i jak ...
Ojej! Przykro mi z powodu nogi. Mam nadzieję, że będzie lepiej
Narobiłaś mi strasznej ochoty na ten jogurcik. Dzisiaj chyba pójdę na większe zakupy dukanowe i kupię sobie ten jogurcik
W ogóle dzisiaj mam strasznie zabiegany dzień. Wychodzę z uczelni o 18.30, na 19 już mam fitness... Cały dzień w stresie...
Musze poszukać tych przepisów i zrobić sobie własną dukanową książkę kucharską. Trochę przepisów jest w ksiązkach doktora, ale na dłuższą metę muszę znaleźć coś więcej, bo te się znudzą :-P

Edytowane przez Oloosia
Czas edycji: 2011-11-23 o 13:05
Stary 2011-11-23, 13:06   #3733
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry wszystkim ;*
Ja mam dzisiaj kolejny dzień "nicnierobienia" w sensie ani pracy, ani uczelni xD 3 dzień fazy uderzeniowej, nie jest źle, lubię kurczaka, ryby, jajka, z serami i serkami trochę gorzej,, bo jak zjem to mnie muli później :P a dzisiaj na obiad "kurczak z czosnkiem w cytrynie" zobaczymy co z tego wyjdzie :p chyba największą radość na diecie sprawia mi szukanie przepisów i gotowanie ;D

Nadiia24 GRATULACJE

1. jak mnie mulilo to pomagaly mi herbatka mietowa, cola light, gumy i cukiereczki bez cukru
2. mleko jak najbardziej. doktorek, z ostatnich wiesci, pozwala na nabial do 2 procent tluszczu i w to wlicza sie mleko. teoretycznie nie bedzie bledem wypicie litra mleka 2%, ale wtedy juz nic wiecej z nabialu nie mozna.. limit dzienny jest 1litr/1kg nabialu.
mozesz spokojnie pic nawet 2 proc mleko, zeby lepiej witaminki sie w tluszczyku rozpuscily

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-11-23, 13:07   #3734
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez Oloosia Pokaż wiadomość
Ojej! Przykro mi z powodu nogi. Mam nadzieję, że będzie lepiej
Narobiłaś mi strasznej ochoty na ten jogurcik. Dzisiaj chyba pójdę na większe zakupy dukanowe i kupię sobie ten jogurcik
W ogóle dzisiaj mam strasznie zabiegany dzień. Wychodzę z uczelni o 18.30, na 19 już mam fitness... Cały dzień w stresie...
Musze poszukać tych przepisów i zrobić sobie własną dukanową książkę kucharską. Trochę przepisów jest w ksiązkach doktora, ale na dłuższą metę muszę znaleźć coś więcej, bo te się znudzą :-P
Jogurt jest przepyszny i kosztuje jedynie 0,99 gr
FruVita 0% tł, bez dodatku cukru - tak sie nazywa

Faza II - trwa...

Stary 2011-11-23, 13:11   #3735
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CAMA07 Pokaż wiadomość

Ja też mam podobnie, rok temu czy dwa też mi się wydawało, że jestem gruba - teraz jak patrzę to chciałabym tak wyglądać teraz tak jak wtedy... Teraz dałam sobie szansę na reaktywację. Muszę wyglądać i czuć się lepiej, bo jak będę jeszcze grubsza to będzie jeszcze ciężej.

Gratulejszyn!!!

Nie mylisz się, dzięki. Już odpuściłam ten majonez, zapytałam, bo chyba liczyłam, że napiszecie ...pyszny, wspomaga spadki heh

Fenris umów się może do lekarza, nie warto się męczyć.
co do majonezu to mozna cos z jogurtem pokombinowac, dodac np zolteczko, musztarde, ocet, przyprawic... wiem, to nie to samo, ale przeszloby

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Pięknie, gratuluję

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

jak ja bym chciała zobaczyć 55 znowu na wadze moje marzenie, tylko brak mi silnej woli, a do tego teraz jest zimno i ciągle chce mi się jeść, też tak macie?? Ale wiem kiedy nastąpi przelom, jak zobaczę 6 z przodu, może wtedy się ocknę i czuję że to będzie niedlugo, święta się zbliżają

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

A może te oczka a właściwie powieki to wynik suchego powietrza?? albo kosmetyki Cię uczulają?? mnie ostatnio bardzo szczypały te miejsca na powiece zaraz przy oku, od tuszu. Najlepiej bedzie jak pójdziesz do lekarza
wiesz, ze ketozie czesto towarzyszy uczucie zimna

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 13:12   #3736
Oloosia
Rozeznanie

Cytat:
Jogurt jest przepyszny i kosztuje jedynie 0,99 gr
FruVita 0% tł, bez dodatku cukru - tak sie nazywa
Dziękuję!
Akurat na studencką kieszeń i fazę uderzeniową. Gdzieś w torbie mam jogurt pitny o% i chyba jak tylko mi się te ćwiczenia skończą to go sobie skonsumuję. Bo z głodu nie mogę się skupić w ogóle.
Stary 2011-11-23, 13:12   #3737
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja ma dziś ucztę. ciasto na bułeczki rośnie. będą parówki w cieście z ketchupem! a co!
kusicielka elka:br zydal:: p:

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-11-23, 13:14   #3738
paulinika
Zakorzenienie

D666666 sliczny awatarek ostatnio przegladam wpisy i przegladam a Ciebie nie ma...dopiero jak przyjrzalam sie dobrze na nick zobaczylam ze to ty
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:18   #3739
naa123
Przyczajenie

Witam Dziewczynki! Chciałabym się dołączyć. 4 lata temu schudłam na diecie z centrum odchudzania 20 kg. Od tego czasu przybyło mi jakiś 6 kg i postanowiłam spróbować Dukana. Zaczęłam prawie dwa tygodnie temu w sobotę. Na fazie uderzeniowej byłam 6 dni i straciłam 2 kg. Od zeszłego piątku jestem w fazie II i waga stoi chociaż staram się jeść więcej mięska i ryb niż nabiału. Ciągnę 5/5. Od dzisiaj zaczęłam znowu same proteinki i zobaczę jak będzie.
naa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 13:26   #3740
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

to tak 1 zdjecie ok 14 tygodnia pierwszej ciązy waga 112kg, 2 zdjecie 14tydz tej ciazy waga 91kg

rewelacji nie ma ale muszę się pochwalić

NADIA tyś mym natchnieniem z resztą wiesz o tym :

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75

Edytowane przez Pandzia_2010
Czas edycji: 2012-01-07 o 11:52
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:43   #3741
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
to tak 1 zdjecie ok 14 tygodnia pierwszej ciązy waga 112kg, 2 zdjecie 14tydz tej ciazy waga 91kg

rewelacji nie ma ale muszę się pochwalić

NADIA tyś mym natchnieniem z resztą wiesz o tym :
No Madzia jaki brzuszek...spory Ci powiem jak na 14 tydzien heheh moze to bliźnieta?? heheh

Ja Twoim natchnieniem?? ijeeee...miło mi

Faza II - trwa...

Stary 2011-11-23, 13:44   #3742
anaiss86
Zadomowienie

witajcie.
a ja znowu wracam jak pies z podkulonym ogonem. Moja silna wola jest nia tylko z nazwy. Jestem zalamana soba. Wczoraj postanowilam dukac. Jestem meeeega gruba. Nawet jak pierwszy raz podchodzilam do dukania to nie wazylam tyle co teraz. Dzisiaj zjadlam wiesniaka i miesko z bulionem. Oj cos czuje, ze latwo nie bedzie. Zapetlilam sie znowu tak, ze nie mozna powiedziec, ze sie objadalam, ja sie wrecz obzeralam... help...

Witaj d666
Pandziu nie mialam okazji wczesniej bo jak grzeszylam to nie zagladalam na forum bo mi wstyd bylo. Gratuluje dzidziusia. Slicznie wygladasz i bardziej podobasz mi sie w blondzie

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:48   #3743
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
No Madzia jaki brzuszek...spory Ci powiem jak na 14 tydzien heheh moze to bliźnieta?? heheh

Ja Twoim natchnieniem?? ijeeee...miło mi

no nie będę taka sama jak Ty :P ale już włosy zapuszczam

no lekarz twierdził w 13tyg ze 1dziecko :P ale stwierdził że jak bedzie stosunek to mozemy i pod koniec drugie zmajstrować taki jajus

Stary 2011-11-23, 13:50   #3744
borczus88
Rozeznanie

Pandzia piękna z Ciebie kobietka
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
Stary 2011-11-23, 13:53   #3745
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Pandzia piękna z Ciebie kobietka

sie zawstydzilam dziekuje

Stary 2011-11-23, 13:56   #3746
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
ale już włosy zapuszczam
ja też zapuszczam kłaki, nie ma to jak długie, nawet
zrezygnowałam z pasemek blond bo mi rozjaśnianie strasznie zniszczyło włosy, już prawie byłam łysa i nie wiem czy to po dukanie czy po zmianie szamponu przestały mi wypadać tak jak kiedyś
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
Stary 2011-11-23, 13:57   #3747
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
ja też zapuszczam kłaki, nie ma to jak długie, nawet
zrezygnowałam z pasemek blond bo mi rozjaśnianie strasznie zniszczyło włosy, już prawie byłam łysa i nie wiem czy to po dukanie czy po zmianie szamponu przestały mi wypadać tak jak kiedyś
ja mam teraz gęste dzięki ciaży na dukanie też mi leciały strasznie

Stary 2011-11-23, 14:03   #3748
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
ja mam teraz gęste dzięki ciaży na dukanie też mi leciały strasznie
ja niestety mam cieniutkie włoski, nawet podcinanie mi nic nie daje, zawsze miałam cienkie i mama mnie obcinała na chłopaka, bo twierdziła że mi się wzmocnia, genów się nie da zmienić, ale teraz trzeba spróbować czegoś innego więc zapuszczam
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
Stary 2011-11-23, 14:04   #3749
goslawka
Zadomowienie

A jesli mam np. serek naturalny i on ma 7% tłuszczu ale jest bez cukru i suma sumarów węgli+tłuszczy jest mniej niz białka? gdzieś wyczytałam (nie wiem nawet czy nie w książce, ale reki nie dam sobie uciac :P) że w fazie uderzeniowej mozna jesc kazdy nabiał ktorego wlasnie suma wegli i tłuszczu jest mmniejsza niz zawartosc białka.

d666666 mi pomogło pujście spać, ale w sumie gum spróbuje, herbata mietowa odpada, bo po niej to zaraz biegne do WC (odruch bezwarunkowy od dziecinstwa :P)

Nadiia24 właśnie wybieram się na zakupy do biednej dronki i chyba podgapie pomysl i zaopatrze sie w taki jogurt
goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:04   #3750
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
no nie będę taka sama jak Ty :P ale już włosy zapuszczam

no lekarz twierdził w 13tyg ze 1dziecko :P ale stwierdził że jak bedzie stosunek to mozemy i pod koniec drugie zmajstrować taki jajus
Dobrze Ci lekarz mowi... :d mnie tak wlasnie zmajstrowano
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości