Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 11:57   #3811
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Wczoraj szybko po pracy wzięłam się za ćwiczenia , bo później Tż miał przyjechać, Ani chwili nie miałam żeby odpocząć ale ćwiczeń nie odpuściłam
Waga od tygodnia stoi na 57 tylko w jeden dzień było 56,5 jak wam pisałam a później znów 57 Niech już się ten zastój skończy bo to nie motywuje
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:03   #3812
MalaPikanteria
Zadomowienie

tak Ania słucham Hazela Puszczam muze na cały regulator i kompletnie się wyłaczam, a Mała wtedy też dupką wierci więc chyba się rozumiemy
Jak porobisz badania to będziesz wiedziała co Ci dolega a wtedy szybciutko się wyleczysz

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Wczoraj szybko po pracy wzięłam się za ćwiczenia , bo później Tż miał przyjechać, Ani chwili nie miałam żeby odpocząć ale ćwiczeń nie odpuściłam
Waga od tygodnia stoi na 57 tylko w jeden dzień było 56,5 jak wam pisałam a później znów 57 Niech już się ten zastój skończy bo to nie motywuje
czasem tak jest że waga stoi, ale nie można odpuścić i się poddać bo zaraz potem może spaść piorunem

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:09   #3813
Eldo_rado
amor vincit omnia

ania chorowitku Ty nasz, mam nadzieję, ze te wszystkie badania coś wykażą i będzie wiadomo czemu się tak kiepsko czujesz.. .zdrowiej nam szybko

alexis nie poddawaj się. zastoje są trudne, ale uczą nas cierpliwości i trochę dystansu do diety... lada dzień waga ruszy w dół i będziesz skakać z radości
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:26   #3814
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

dzis od samiutkiego rana jezdze po miescie i robie rozne dziwne badania u roznych specjalistow
nie mam bakterii w moczu xD
mam podejrzenie sarkoidozy ()
mocz jednak mam super esktra mimo ze jeszcze przedwczoraj byl beznadziejny, achh ( nie ogarniam)
musze zrobic wymaz z gardla
przeswietlenie pluc
zbadac zelazo, bo na dzien dzisiejszy jestem silnie zanemizowana
wiecej nie pamietam
tak czy inaczej fakenszit
oj bidulko!

a badania robisz prywatnie czy na nfz? bo wlasnie mnie zmotywowalas zeby zadbac o siebie. Przed praca jade do przychodni, musze sie tam zapisac i wybrac lekarza.
Stary 2011-11-23, 12:29   #3815
Eldo_rado
amor vincit omnia

dziewczyny,koniecznie dbajcie o siebie i róbcie badania kontrolne (nawet jak się nic nie dzieje to raz w roku dobrze się przebadać)
Stary 2011-11-23, 12:39   #3816
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Loriette, jak Ci idą te próbne? Ja się też przed nimi stresowałam :P
Polski bardzo dobrze, a dzisiejsza mata - no niby wiekszość zrobiłam, ale wiesz jak to jest
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Wiecie co?
Koniec z wyolbrzymianiem, szukaniem na siłę faceta i przejmowaniem się głupotami i popadanie w mega kompleksy.
Od dzisiaj mam wyje*ane I będę się konsekwentnie tego trzymać.
W KOŃCU TEGO DOŻYLAM! SUPER, SUPER, SUPER! Zasługujesz na to, żeby mieć uśmiech na pycholu!
Cytat:
to piekny mnie dzis ponioslo i powiedzialam rodzicom, ze chcialabym miec nowe zwierzatko. myslalam ze mnie zbesztaja, ale oni sie wkrecili w ten temat
w sumie powiedzialam, ze chcialabym miec zolwia bo jest nieszkodliwy, a oni, ze eeee, zolw smierdzi, moze tchorzofretke? aaaaaa! zawsze chcialam miec takiego stworka kochanego, one sa dosc dzikie, ale podobno bardzo bardzo zwiazane z wlascicielami albo mowili tez o persie, z tym ze mielibysmy go od kumpla, kot ma juz 2 lata, moje maja 1,5 roku i 2 lata... wiec niewiadomo jakby sie tolerowaly, one sa bardzo zaborcze...
tak kocham zwierzatka!
Nasi znajomi mieli tchórzofretkę - FUJ! W całym domu było czuć, że mają jakieś dziwne stworzenie pod dachem.. U mnie żółwie nie śmierdzą, bo żyją sobie na korze i mają sterte papierów. Przemyśl sprawę z tchórzofretką

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:42   #3817
Eldo_rado
amor vincit omnia

już wiem, jaka sukienka niedługo będzie podkreślać moje nowe, smuklejsze ciało
Stary 2011-11-23, 12:43   #3818
MalaPikanteria
Zadomowienie

co do zwierząt domowych ja mam.... brata i starczy mi jak najbardziej

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
kupiłaś czy polujesz? pokaż!!!!

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-11-23, 12:43   #3819
agniesikk
Zakorzenienie

Ania i Śmietanka- dzięki za poparcie. Widocznie są równi i równiejsi- jedni mogą spamować w wątku byle czym, a inni nie mogą napisać o swoich odczuciach, bo zaraz wielka obraza majestatu.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:45   #3820
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
czasem tak jest że waga stoi, ale nie można odpuścić i się poddać bo zaraz potem może spaść piorunem
Cytat:
alexis nie poddawaj się. zastoje są trudne, ale uczą nas cierpliwości i trochę dystansu do diety... lada dzień waga ruszy w dół i będziesz skakać z radości

Wiem dziewczyny że macie rację ale tak bym chciała żeby chociaż troszkę spadłoNie wiem nawet czy mam ochote spędzić te ostatki tak jak planowaliśmy bo czuję sie gruba, brzydka, wydaje mi się że nie podobam sie Tż'owie. On zaprzecza i sie tuli, całuje ale źle sie jakoś czuję w swoim ciele
Stary 2011-11-23, 12:47   #3821
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość

kupiłaś czy polujesz? pokaż!!!!
zaklepana! dostanę na nią pieniądze w grudniu ( w ramach prezentu mikołajkowego)

http://img827.imageshack.us/img827/296/1942385451.jpg

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

alexis głuptasie nasz, co Ty opowiadasz? masz fajną kobieca sylwetkę- ładny brzuch, talię a TŻ już od dawna się zachwyca Twoim ciałem. nie zapominaj ile jesteś warta i jakie masz fajne ciało
Stary 2011-11-23, 12:52   #3822
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
zaklepana! dostanę na nią pieniądze w grudniu ( w ramach prezentu mikołajkowego)

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

alexis głuptasie nasz, co Ty opowiadasz? masz fajną kobieca sylwetkę- ładny brzuch, talię a TŻ już od dawna się zachwyca Twoim ciałem. nie zapominaj ile jesteś warta i jakie masz fajne ciało
sukienka booooska ja niestety nie mogę takich nosić bo nawet jak schudnę to mam inne niedoskonałości....

i zgadzam się z wypowiedzią do postu alexis

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-11-23, 12:55   #3823
Eldo_rado
amor vincit omnia

MP o jakich niedoskonałościach mówisz?
Stary 2011-11-23, 12:58   #3824
alexis77
Zadomowienie

Wydaje mi się że kiedyś bardziej się mu podobałam. Pamiętam że jak schudłam na wakacjach 5 kg to ciągle mnie dotykał, powtarzał że cudownie wyglądam a teraz ważę tylko 2 kg więcej i mówi mi to tylko sporadycznie
Eldo sukienka jest cudowna uwielbiam koronki sama bardzo chętnie bym sobie taką kupiła tylko białą albo beżową ale czarna jest też śliczna
Stary 2011-11-23, 13:01   #3825
Eldo_rado
amor vincit omnia

alexis ostatnio taka a nie inna pora, ze każdemu doskwierają jakieś takie gorsze dni... stąd tez prawdopodobnie Twoje złe samopoczucie... ale pamietaj- TŻ jest z Toba, czyli kocha Cię i akceptuje! podobasz mu się taka jaka jesteś! niejedna dziewczyna zazdrości Ci figury , a niejeden facet Twojemu TŻowi takiej dziewczyny

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2011-11-23 o 13:02
Stary 2011-11-23, 13:01   #3826
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Ile ja się do niej zbierałam! Ona jest cudowna!
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że kiedyś bardziej się mu podobałam. Pamiętam że jak schudłam na wakacjach 5 kg to ciągle mnie dotykał, powtarzał że cudownie wyglądam a teraz ważę tylko 2 kg więcej i mówi mi to tylko sporadycznie
Alexis, bo faceci wychodzą z założenia, że jeśli coś powiedzieli to mogą odhaczyć to na swojej liście i mają to z głowy. Bo przecież KOBIETA WIE, że podoba się facetowi.. To ich głupi tok myślenia

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:13   #3827
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
to piekny mnie dzis ponioslo i powiedzialam rodzicom, ze chcialabym miec nowe zwierzatko. myslalam ze mnie zbesztaja, ale oni sie wkrecili w ten temat
w sumie powiedzialam, ze chcialabym miec zolwia bo jest nieszkodliwy, a oni, ze eeee, zolw smierdzi, moze tchorzofretke? aaaaaa! zawsze chcialam miec takiego stworka kochanego, one sa dosc dzikie, ale podobno bardzo bardzo zwiazane z wlascicielami albo mowili tez o persie, z tym ze mielibysmy go od kumpla, kot ma juz 2 lata, moje maja 1,5 roku i 2 lata... wiec niewiadomo jakby sie tolerowaly, one sa bardzo zaborcze...
tak kocham zwierzatka!

tez kocham kotki kot w wozku i pies do tego ahaha dobre! moja siostra chciala kiedys jezdzic na kocie, ona byla mala a kot ogrooomny, biedak mial traume

ja tez kompletnie nie mam czasu, ostatnio jest z tym lepiej bo ciagle siedze w domu, czuje sie jak niepelnosprawna, masakra jest jak cos mocno boli :|

po co Ty myslisz o tych jełopach, PSYHEEEEEEEEEEEE!

w koncu ! :P
a ta laska typa z socjo nie jest bog wie jaka, mowie Ci ze calkiem normalna, nie rozumiem czemu sie przejmujesz nia, tak jak nie rozumiem czemu sie przejmujesz ta kolezanka Twojej siostry, hellloouuu|? spojrz w lustro! kogo widzisz? Taaaak reklame SYOSS!

dzis od samiutkiego rana jezdze po miescie i robie rozne dziwne badania u roznych specjalistow
nie mam bakterii w moczu xD
mam podejrzenie sarkoidozy ()
mocz jednak mam super esktra mimo ze jeszcze przedwczoraj byl beznadziejny, achh ( nie ogarniam)
musze zrobic wymaz z gardla
przeswietlenie pluc
zbadac zelazo, bo na dzien dzisiejszy jestem silnie zanemizowana
wiecej nie pamietam
tak czy inaczej fakenszit

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

MP, aaaaa HAZELA słuchasz? to jest czlowiek z kosmosu bylam na kilku imprezach na ktorych gral, ludzie wtedy lataja i maja wielkie oczyska
Aniabania, powiem Ci, że z doświadczenia wiem, że persy są bardzo wredne i agresywne;/

Taaaaaak, reklama syossa
Sarkoidoza? WTF???? Ja ten wyraz słyszałam tylko w Dr Housie
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Polski bardzo dobrze, a dzisiejsza mata - no niby wiekszość zrobiłam, ale wiesz jak to jest

W KOŃCU TEGO DOŻYLAM! SUPER, SUPER, SUPER! Zasługujesz na to, żeby mieć uśmiech na pycholu!

Nasi znajomi mieli tchórzofretkę - FUJ! W całym domu było czuć, że mają jakieś dziwne stworzenie pod dachem.. U mnie żółwie nie śmierdzą, bo żyją sobie na korze i mają sterte papierów. Przemyśl sprawę z tchórzofretką

Cytat:
Jaka?
Cytat:

Aha, już wiem

Właśnie wróciłam z biedry z moim ulubionym jogurtem z grejpftrutem i zieloną herbatą
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:16   #3828
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Właśnie wróciłam z biedry z moim ulubionym jogurtem z grejpftrutem i zieloną herbatą
on jest pyszny
Stary 2011-11-23, 13:23   #3829
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
on jest pyszny
Wiem co dobre
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 13:36   #3830
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
oj bidulko!

a badania robisz prywatnie czy na nfz? bo wlasnie mnie zmotywowalas zeby zadbac o siebie. Przed praca jade do przychodni, musze sie tam zapisac i wybrac lekarza.
wiesz co Ewelka, na nfz do nefrologa moglam zapisac sie na styczen, do dermatologa na koncowke grudnia (28go bodajze).
co do skierowan na badania - daja podstawowe, cos bardziej konkretnego trzeba oplacac samodzielnie

takze co miesiac place stowe na badania typowo tarczycowe, u dermatologa bylam dzis po znajomosci, mamy dobra kolezanka mnie wcisnela miedzy pacjentow, a do nefrologa pojde tego ktory prowadzi moja siostre, mam nadzieje ze mi nie odmowi badania, skoro sis jest jej stala pacjentka.
od dawna nie wierze juz w nfz ;/
Cytat:
Polski bardzo dobrze, a dzisiejsza mata - no niby wiekszość zrobiłam, ale wiesz jak to jest Nasi znajomi mieli tchórzofretkę - FUJ! W całym domu było czuć, że mają jakieś dziwne stworzenie pod dachem.. U mnie żółwie nie śmierdzą, bo żyją sobie na korze i mają sterte papierów. Przemyśl sprawę z tchórzofretką
bedzie ok
ja od dawna chcialam miec fretke, tylko wlasnie sporo ludzi mi odradzalo ze wzgledu na ten smrod. dzisiaj rodzice znowu mnie nakrecili. ale w sumie masz racje, odpuszcze sobie. za stara jestem na takie numery
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ania i Śmietanka- dzięki za poparcie. Widocznie są równi i równiejsi- jedni mogą spamować w wątku byle czym, a inni nie mogą napisać o swoich odczuciach, bo zaraz wielka obraza majestatu.
Agniesik, cichutko. wracaaaj , potrzebujemy Cię!
Cytat:
Ile ja się do niej zbierałam! Ona jest cudowna!

Alexis, bo faceci wychodzą z założenia, że jeśli coś powiedzieli to mogą odhaczyć to na swojej liście i mają to z głowy. Bo przecież KOBIETA WIE, że podoba się facetowi.. To ich głupi tok myślenia

tak jest, Alexis nie przejmuj się nim, tylko zmanipuluj go tak, ze nieswiadomie bedzie mowil to co chcesz uslyszec

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Psyhe, wiem wlasnie ze persy sa wredne i takie arystokratyczne, ale akurat ten podobno jest bardzo spokojny i nieszkodliwy, nawet moja mala kuzyynka targa go za glowe a on nie reaguje i tylko robi nabzdyczona mine czuje ze lubilby jakbym mu zakladala kokardki na szyjke i skarpetunie na lapki ;D
sarkoidoza to jakis syf z plucami, wole nie czytac na necie;/

wlasnie zjadlam mega talerz obiadu, fladre i srebrzyka. smazone. do tego tona surowki. w dodatku mam ochote na pstraga ktory jeszcze lezy w kuchni. diety sa jakies nie do wykonania

mam ochote wydac to co mam na koncie na sukienki asosa i jakies super szpilki ;/

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:40   #3831
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Agniesikk, nikt się nie obraził
Wracaj :P

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Aniabania, ja jak schudnę to kupię cekinową kieckę Asosa :P
Ale jak tu schudnąć mając na obiad ziemniaki, kompot i kotlety mielone???
so trójka maybe.

Stary 2011-11-23, 13:42   #3832
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Agniesikk, nikt się nie obraził
Wracaj :P

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Aniabania, ja jak schudnę to kupię cekinową kieckę Asosa :P
Ale jak tu schudnąć mając na obiad ziemniaki, kompot i kotlety mielone???
no nie da się

Stary 2011-11-23, 13:43   #3833
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
no nie da się
Oooooooooo!!!!!!!!! Miałaś mi pokazać kieckę w której mnie widzisz
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 13:44   #3834
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

http://img827.imageshack.us/img827/296/1942385451.jpg[COLOR="Silver"]
przepiekna jednak wolałabym drugie ramionko zakryte, bo w takiej nie mialabym gdzie wyjsc. Zwykle wychodze do pubu, ubieram sie na luzie, gdzie ja bym ja ubrala a moze trzeba to zmienic

a widzialas gdzies cale koronkowe, albo chociaz bluzke koronkowa?? szukam od dawna.

Cytat:
wiesz co Ewelka, na nfz do nefrologa moglam zapisac sie na styczen, do dermatologa na koncowke grudnia (28go bodajze).
co do skierowan na badania - daja podstawowe, cos bardziej konkretnego trzeba oplacac samodzielnie

takze co miesiac place stowe na badania typowo tarczycowe, u dermatologa bylam dzis po znajomosci, mamy dobra kolezanka mnie wcisnela miedzy pacjentow, a do nefrologa pojde tego ktory prowadzi moja siostre, mam nadzieje ze mi nie odmowi badania, skoro sis jest jej stala pacjentka.
od dawna nie wierze juz w nfz ;/
no właśnie, dlatego ja w wielkim miescie wiem ile bym czekala i dlatego odwlekam. Masakra

potrzebuje isc do dermatologa, zaplace ile trzeba ale zeby sie mna zajal, a nie zeby powiedzial "ale Pani wymysla, ludzie to maja problemy" i ☠☠☠ recepta
Stary 2011-11-23, 13:44   #3835
aniabaniaa
Zakorzenienie

Stary 2011-11-23, 13:49   #3836
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, ja wiem, że Ty się nie obraziłaś, ale widziałaś reakcję Eldo, która jak dla mnie była po prostu przegięciem

Ania, hahahahahahahha ;DDD Ode mnie i Juliana
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:54   #3837
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oooooooooo!!!!!!!!! Miałaś mi pokazać kieckę w której mnie widzisz
wiem, ale boje sie wchodzic na allegro:P na asosa tym bardziej ;p
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
przepiekna jednak wolałabym drugie ramionko zakryte, bo w takiej nie mialabym gdzie wyjsc. Zwykle wychodze do pubu, ubieram sie na luzie, gdzie ja bym ja ubrala a moze trzeba to zmienic

a widzialas gdzies cale koronkowe, albo chociaz bluzke koronkowa?? szukam od dawna.

no właśnie, dlatego ja w wielkim miescie wiem ile bym czekala i dlatego odwlekam. Masakra

potrzebuje isc do dermatologa, zaplace ile trzeba ale zeby sie mna zajal, a nie zeby powiedzial "ale Pani wymysla, ludzie to maja problemy" i ☠☠☠ recepta
no, kaza nie bagatelizowac problemow, a sami je bagatelizuja i az mi sie odechciewa chodzic na wizyty. tez zawsze odwlekam bo mi sie nie chce czekac, lepiej wyszlabym na tym zaklepujac jednak ta wizyte ktora mialaby sie odbyc chocby te 3 miesiace pozniej
ale nfz to jest jakas masakra ogolnie
w sumie pare razy zdarzylo mi sie pojsc na nfz np. do ginekologa, no i co z tego, jak za jakies badania i tak trzeba placic bo fundusz ich nie obejmuje pieknie

tez poluje na koronkowa bluzke, mam jedna z zary, ale jest z takim asymestrycznym dolem. do wysokich spodni ktore zakrywaja ten dol wyglada przezaebiscie, ale tylko do niech, bo ta asymetria jednak juz jest passe ;p mam nadzieje ze jeszcze sie pojawia, bo takie bluzki to sam seks

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Psyhe, ja wiem, że Ty się nie obraziłaś, ale widziałaś reakcję Eldo, która jak dla mnie była po prostu przegięciem

źle to rozkminilam, bo teraz nie moge namierzyc tego rysunku na moim kompie, gdzie ja go zapisalam, a jak TZ to zobaczy to czuje ze mnie zamorduje
myslicie ze by wierzyl jakbym mu powiedziala ze julian to nie moj nowy partner zyciowy, a pluszowe dziecko kolezanki z watku pt. "milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciala dbamy"?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 13:54   #3838
bita smietana
Zakorzenienie

aaaaaa kocham Was a nie mam kiedy pisać

W każdym razie, Laurka dla agniesikk mnie wzruszyła
Stary 2011-11-23, 13:57   #3839
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

No i jedna drugiej się odcięła i koniec :P
Cytat:
wiem, ale boje sie wchodzic na allegro:P na asosa tym bardziej ;p

no, kaza nie bagatelizowac problemow, a sami je bagatelizuja i az mi sie odechciewa chodzic na wizyty. tez zawsze odwlekam bo mi sie nie chce czekac, lepiej wyszlabym na tym zaklepujac jednak ta wizyte ktora mialaby sie odbyc chocby te 3 miesiace pozniej
ale nfz to jest jakas masakra ogolnie
w sumie pare razy zdarzylo mi sie pojsc na nfz np. do ginekologa, no i co z tego, jak za jakies badania i tak trzeba placic bo fundusz ich nie obejmuje pieknie

tez poluje na koronkowa bluzke, mam jedna z zary, ale jest z takim asymestrycznym dolem. do wysokich spodni ktore zakrywaja ten dol wyglada przezaebiscie, ale tylko do niech, bo ta asymetria jednak juz jest passe ;p mam nadzieje ze jeszcze sie pojawia, bo takie bluzki to sam seks

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

źle to rozkminilam, bo teraz nie moge namierzyc tego rysunku na moim kompie, gdzie ja go zapisalam, a jak TZ to zobaczy to czuje ze mnie zamorduje
myslicie ze by wierzyl jakbym mu powiedziala ze julian to nie moj nowy partner zyciowy, a pluszowe dziecko kolezanki z watku pt. "milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciala dbamy"?
Aniabania, ale Ty jesteś od cholery

Jak Cię wkurza ta asymetria to co to za problem? Zanosisz do krawcowej wyrównuje Ci za góra 10zł. i już
so trójka maybe.

Stary 2011-11-23, 14:04   #3840
aniabaniaa
Zakorzenienie

czyli co, Twoim zdaniem marudze?
xD jakie do krawcowej, po prostu musze miec nowa w zimie i tak nie nosze koronek tylko polary, puchy, membrany i inne brzydactwa ;/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości