Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 15:40   #3901
alamig
Zakorzenienie

Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4

Gdybyście chciały poczytać opinie o pieluszkach to polecam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=560215
Chwilami są mocne dyskusje

Aguśka trzymam kciuki
Stary 2011-11-23, 15:49   #3902
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Gdybyście chciały poczytać opinie o pieluszkach to polecam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=560215
Chwilami są mocne dyskusje

Aguśka trzymam kciuki
Czytałam trochę o pieluszkach wielorazowych.
Jak świat długi i szeroki tyle jest opinii. Ja swojego zdania nie mam, wiem za to, że w pampersa można włożyć ligninę lub tetrową pieluszkę i w przypadku samej kupki oszczędzić pampersa a tetrę wyprać.

Idę do apteki po jakieś tabletki na gardło dla męża.
Tam było mi zimno po powrocie do domu, że spałam dwie godziny z nosem pod kołdrą. Mam kompletnie rozbity dzień, nic mi się nie chce!

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:49   #3903
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
No wiesz prześwietlenie odpada w przypadku każdej z nas, choć normalnie powinno pokazać piasek.
Powiem tak: jeżeli to kamień to USG powinno go pokazać, natomiast jeżeli to piasek to często na USG nie widać drobnych złogów, więc do końca ciąży trzeba żyć w niepewności. O tym że to problem z układem moczowym decyduje ogólne badanie moczu np. jak u mnie bakterie i żywe krwinki w moczu świadczą o ranie, która mógł zrobić schodzący piasek, zwłaszcza że ostatnio było tak samo i byłam w piątek u urologa i potwierdził.
Oczywiście, że z tym prześwietleniem, to dotyczy każdej z nas. No zobaczymy co jutro będzie. Dziś mnie ani razu nie zabolało, cały czas leżę i tylko 5 minut siedziałam i nic złego się nie działo. Może mi przeszło już? Ale jutro może się okazać, bo jutro spędzę z 90 km w samochodzie jako kierowca, siedząca pozycja w samochodzie może znów powodować ból, o ile nadal problem istnieje. Jutro koło 16:00 dopiero mam lekarza.

A propos teściów - Mama TŻ przyszła i się chwaliła, że wcześniej się urwała ze szkolenia i poszła do Smyka i oglądała i próbowała wózki - a ja jeszcze nawet nie miałam na to czasu i okazji, mogłabym teraz, ale leżę , poza tym wózek już mamy więc nie potrzeba, a ta wparowała, że ten co dostaliśmy to sprzedać i się kupi inny ładniejszy, bo jej jeden się taaaak podobał niech spada na drzewo, nasz wózek mi się podoba i nie będę kupować nowego i tyle.. Powiedziała jeszcze, że w marcu musimy razem pójść na zakupy do smyka itp itd, a ja oznajmiłam jej, żeby o tym zapomniała, bo ja w marcu to ja będę wyjęta z życia w sensie będę bardzo zajęta pracą zawodową i takie tam. Zakupy będę robić sama albo z TŻ albo z moja mamą - wiem, okropna jestem

aaagaa zdolniacha z Ciebie! śliczna sukienka

Co do pieluch, nie myślałam jeszcze o tym, ale pewnie stanie na jednorazowych pieluszkach, na macierzyńskim będę w pracy więc nie będę miała czasu bawić się w pranie itp - ogólnie podzielam zdanie emigry

nasza kruszynka już z nami

Edytowane przez julliczka
Czas edycji: 2011-11-23 o 15:50
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:51   #3904
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Niech kazdy robi jak uwaza - ja jestem za ekologia, owszem, segreguje smieci itp ale nie mam ochoty bawic sie w pranie pieluszek wielorazowych. Sa pampersy wiec bede je stosowac, w kocnu sa po to by szybko dziecko przewinac i wyrzucic a nie tracic czasu ani pradu na pranie np

Nie probowalam nigdy uzywac wielorazowych pieluszek, wiec wiecej sie nie wypowiadam, mnie zniecheca fakt, ze trzeba bawic sie w ich pranie, a ja wole zmienic i wyrzucic.
Jasne,że każdy wybiera to co mu odpowiada.
W sumie to szkoda,że nie może być szybko,tanio i ekologicznie,nie?
Nie mówię tylko o pieluchach.
Stary 2011-11-23, 16:07   #3905
Flowerbombka
Zadomowienie

Aguśka powodzenia na wizycie.

Julliczka dobrze że juz mniej Cię boli. Mi lekarz przepisal jakieś mocne przeciwbólowe na receptę no i przeczekać. A jak mi przeszło to dużo basenu i rehabilitacja, żeby wzmocnić kręgosłup.

Ja dziś musiałam wyjść do banku i przy okazji byłam w sklepie z wózkami i miłość do Tako Laret nieco osłabła. Wydaję mi się że Warrior jest jakby miększy, jakby miał lepszą amortyzację.
A najbardziej spodobal mi się wózek błękitny z literką M w logo albo czymś w tym rodzaju która widnieje na budzie gondoli. Kojarzycie jaki to może być wózek? Kurcze nie spytałam jaka to firma a naprawdę fajny i cena tez -1000 zł za gondolę + spacerówkę.
A do tego w tym sklepie jest promocja 50 % na niektóre lóżeczka. I akurat to co mi się podoba kosztuje 145 zł z 290 Chyba się skuszę, bo promocja tylko do wyczerpania zapasów.

A moja choroba się rozwinęła. Chyba zaraz nawsadzam sobie czosnku do nosa
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:07   #3906
gosica502
Wtajemniczenie

Dziewczyny jestem po wizycie

Tak więc najprawdopodobniej będziemy mieli CÓRUNIĘ. Lekarz jednak kazał sie na razie wstrzymać z zakupem wszelakich falbanek i kokardek jako że jak stwierdził " w tą stronę można się sypnąć' I na następnej wizycie będziemy potwierdzac Ale póki co to siusiaka żadnego nie było i lekarz stwierdził że chyba widzi ujście pochwy Tak więc będzie dziewczyneczka A przeczucia miałam chłopczykowe bardziej
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:09   #3907
Flowerbombka
Zadomowienie

Gosica gratulacje...córeczka moje marzenie A do 6 grudnia jeszcze musze czekac na usg.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:09   #3908
emigra
Zakorzenienie

Gosica gratulacje moj gin tez nie byl najpierw pewny i kazal jeszcze czekac z rozowym ale na nastepnej wizycie potwierdzil juz cipeczke
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:14   #3909
engela
Raczkowanie

Dziewczyny które będziecie miały córeczki macie zamiar przebić im uszka?
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:15   #3910
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
z tego co mi wiadomo to przez to ze te peiluchy nei sa takei rpzepuszczalne w pieluszce robi sie jaksi mikrokliamcik i bakterie sie mnoza ktore potem jakims cudem wracaja ... cos mi to na naciagane brzmialo ... ale jako ze zdazylo demony obudzic to wiecie .. ciesze sie ze mam chlopca i bede miec ekologicnze pieluszki

Nie pytaj mnie o co chodzilo dokladnei wiem tylko ze mama od lekarza uslyszala ze jest zla mama bo dziecku zaserwowala pieluszki nieoddychajace i przez to dziecko ma chore
ZUM jest też możliwy u chłopców, nawet słyszałam ,że częściej niż dziewczynki.Wg mnie to do takich zapaleń ukladu mocz. to się ma po prostu predyspozycje albo i nie.Ja chadzałam w pieluchach tetrowych, potem bez i ZUM miałam bardzo często.Do teraz mam z bakteriami na pinku.
Właśnie wróciłam od ginekologa, podeszłam pokazać wyniki, antybiotyk musi być, paciora nie ma,ale jest inne badziewie, które jednak trzeba przeleczyć.Poszłam z Niną, jak zobaczyła lekarza ( bez fartucha ) ale w gabinecie gdzie u ortopedy była to tak zaczęła ryczeć ,że hoho. On skądś wyciągnął szybko kota pluszaka, chciał Ją przekupić , na nic, musiałm wyjść na dwór. W końcu wyszedł do mnie na dwór, wziął antybiogram , wypisał co trzeba i mi podał . Uwielbiam tego mojego Doktorka .

Aguśka - mniam mniam , czekam na przepis całkowity

Fotelik mieliśmy 0-13 maxi cosi cabrio fix, nie wiem do jakich wózków pasuje, wszędzie braliśmy gondolę,ja autem nie jeżdżę , więc mi tego nie brakowało, ale wiem,że do mojego wózka musiałabym dokupić adapter do fotelików.Może teraz kupimy.
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:17   #3911
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Aguśka powodzenia na wizycie.

Julliczka dobrze że juz mniej Cię boli. Mi lekarz przepisal jakieś mocne przeciwbólowe na receptę no i przeczekać. A jak mi przeszło to dużo basenu i rehabilitacja, żeby wzmocnić kręgosłup.

Ja dziś musiałam wyjść do banku i przy okazji byłam w sklepie z wózkami i miłość do Tako Laret nieco osłabła. Wydaję mi się że Warrior jest jakby miększy, jakby miał lepszą amortyzację.
A najbardziej spodobal mi się wózek błękitny z literką M w logo albo czymś w tym rodzaju która widnieje na budzie gondoli. Kojarzycie jaki to może być wózek? Kurcze nie spytałam jaka to firma a naprawdę fajny i cena tez -1000 zł za gondolę + spacerówkę.
A do tego w tym sklepie jest promocja 50 % na niektóre lóżeczka. I akurat to co mi się podoba kosztuje 145 zł z 290 Chyba się skuszę, bo promocja tylko do wyczerpania zapasów.

Zdrówka dużo życzę!

Właśnie na basen wybieramy się z TŻ już od dwóch miesięcy Ale w poniedziałek byliśmy na szybkich zakupach w Go Sporcie i kupiliśmy super kostium dla mnie -dwuczęściowy ale góra w stylu topu - jest ekstra w sam raz na ciążę! Jednoczęściowego ciążowego nie chciałam kupować bo na tak krótki okres to szkoda kasy, a ten dwuczęściowy też po ciąży będzie pasować.
Planowaliśmy dzisiaj na basen iść, ale jednak poczekam jak lekarz zdiagnozuje te bóle i pozwoli mi na chodzenie na basen.

gosica gratki właśnie moja znajoma do porodu myślała, że dziewczynka będzie, bo tak lekarz mówił na usg, a urodziła synka - było spore zaskoczenie urodziła 2 lata temu małego.

Stary 2011-11-23, 16:20   #3912
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny odnosnie tych pieluszek wielorazowego uzytku.
Nie bedzie wam sie chcialo "bawic" w nie, uwierzcie mi...
to jest dodatkowy stracony czas, dodatkowe pranie i wcale nie jest tansze w uzytkowaniu: bo trzeba przeciez doliczyc wode i prad...a noworodek strzela z poczatku bardzo duzo kupek, czesto przed i po karmieniu co 3-godzinnym. Nie bez powodu wymyslono pampersy.

Bedziecie musialy taki wklad zmyc z nieczystosci, zamoczyc, przydaloby sie wygotowac, bo z kupki raczej w 60 stopniach nie dopierze sie...

jak dla mnie to bajer i utrudnienie sobie i tak trudnego po porodzie czasu.

no chyba ze bedziecie mialy duzo osob do pomocy przy dziecku, ale wyobrazcie sobie ze jestescie same z bobasem i tu co chwile karmienie tu niewyspanie, tu trzeba cos ugotowac i zjesc, mozna sie wykonaczyc..

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

no Ty mi smaka zrobilas wczoraj

raczej pieluchy nie sa powodem zapalenia ukladu moczowego.
Ja też się na wielorazówki nie piszę, z tych powodów co Ty.Już samo tetry , która się zabrudziła przypadkiem mnie trochę kosztowało zdrowia, morda oparta o umywalka i tarcie żółtej plamy,a mogłam wtedy spać , oj nie , to jednak nie dla mnie .
Stary 2011-11-23, 16:25   #3913
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Witam wszystkie mamy i gratuluję tym które już znają płeć
A dla tych, które tak jak ja jeszcze nie wiedzą - trochę cierpliwości

Byłam dzisiaj z TŻ -em na zakupach i wyszło na to,że będziemy robić remont przedpokoju. Dobrze,że teraz się obudziliśmy to jeszcze zdążymy przed świętami,a przy okazji doszłam do wniosku,że w pokoju dla dzidzi dywan trzeba będzie zmienić Ehh...ale przynajmniej dla figury dobrze mi to zrobi bo coś zaczynam tyć w miejscach, w których nie powinnam

A dziewczyny, czy Wy też tak macie,że musicie często coś jeść bo inaczej jest Wam słabo??
Ja od kilku dni mam właśnie tak i trochę mi to przeszkadza bo naprawdę często jestem głodna,a mam uważać na dietę bo ostatnio za dużo przytyłam i gin. mnie troszkę upomniał
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:27   #3914
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja myślę o różnych opcjach,chciałabym jak każda z nas jak najlepiej dla dziecka.Te pieluszki są naturalne,ekologiczne.Myś lę,że ekologia jest ważna w naszych czasach,bo właśnie przez jej brak jest coraz więcej skażeń środowiska,alergii,chorób .
Dziecko zużywa ponad tonę jednorazowych pieluch,które się praktycznie nie rozkładają.
Nasze mamy nie miały pampersów,ale też nie miały pralek automatycznych.Nie miały żywności w słoiczkach,ubrań do karmienia,bardzo wielu rzeczy.
Te pieluszki łatwo wyprać,szybko schną,są przewiewne,nie wywołują odparzeń,wychodzi się na nich taniej niż na jednorazowych.
Dla mnie to pewnego rodzaju moda na ekologię podszyta chęcią zrobienia kasy na tej fali ...
Wszystko możemy w sumie robić jak nasze mamy, ale po co sobie życie utrudniać?
Stary 2011-11-23, 16:29   #3915
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
Być może tak.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-11-23, 16:36   #3916
julliczka
Rozeznanie

Jeju ale mi się lodów chce TŻ wracając do domu ma kupić po drodze, muszę wytrzymać

Stary 2011-11-23, 16:37   #3917
gosica502
Wtajemniczenie

Dziekuje wszystkim za gratulacje Powoli się dopiero oswajam z myślą o córuni bo miałam bardziej chłopakowe przeczucia Ale cieszę się bardzo

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
A dziewczyny, czy Wy też tak macie,że musicie często coś jeść bo inaczej jest Wam słabo??
Ja od kilku dni mam właśnie tak i trochę mi to przeszkadza bo naprawdę często jestem głodna,a mam uważać na dietę bo ostatnio za dużo przytyłam i gin. mnie troszkę upomniał
Ja tak też mam, ale nie muszę wtedy dużo jeść tylko odrobinkę i zaraz mi się poprawia
Stary 2011-11-23, 16:39   #3918
karolca
Zakorzenienie

Ale mój mąż martwi się o moje wyniki. Już dzwonił i pytał czy odebrałam. I nie rozumie, że naprawdę nie chce mi się iść w tym mrozie tyle kilometrów (w obie strony jakieś 3 km tylko).

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Ja muszę jeść często, bo średnio co dwie godziny burczy mi w brzuchu i jak nie zjem, to zaczyna mnie mdlić. A jak mdli, to krótka droga do wymiotów.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-11-23, 16:39   #3919
gosica502
Wtajemniczenie

Karolca jakbyś mnie kolorowała to od razu popraw mój termin porodu bo tam powinien być 18 marca w zasadzie a nie 16 Ten 16 to pewnie podałam z kalkulatora internetowego jeszcze a na karcie ciąży mam 18
Stary 2011-11-23, 16:43   #3920
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ale mój mąż martwi się o moje wyniki. Już dzwonił i pytał czy odebrałam. I nie rozumie, że naprawdę nie chce mi się iść w tym mrozie tyle kilometrów (w obie strony jakieś 3 km tylko).

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Ja muszę jeść często, bo średnio co dwie godziny burczy mi w brzuchu i jak nie zjem, to zaczyna mnie mdlić. A jak mdli, to krótka droga do wymiotów.
ja jutro odbieram winiki i lekarza na wizycie ciekawa jestem mam nadzieje ze glukozy nie bede powtarzac
Stary 2011-11-23, 16:47   #3921
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ja ochote na jedzenie to mam caly czas, ale jem teraz co 3-4 h i jest mi z tym narazie dobrze. Momentami ciezko ta ostatnia godzine wytrzymac, ale pije wtedy duzo wody tylko ja nie mam mdlosci, wiec to co innego a powiedz co takiego jadasz skoro jesz tak czesto? Bo ja nie mam pomyslow na 4-5 posilkow ....

wlasnie moje dziecko pokopalo tatusia po policzku
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-23, 16:49   #3922
ivonka7
Rozeznanie

Cytat:
Być może, ale dopiero jak będzie starsza. Jak widzę niemowlaki z kolczykami to mnie mrozi.
Mama poszła ze mną kiedy sama poprosiłam ją że chciałabym mieć kolczyki - po co narzucać coś dziecku.
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:53   #3923
rybka13
Zakorzenienie

hej
gosia gratuluje synka, a Tobie gosica córci

Monitor oddechu to chyba fajna sprawa, zastanawiam się nad nim czasem, ale czy się zdecydujemy, to nie wiem. Może dopiero po porodzie. Myślę że i tak będę bardzo czujna w nocy. Zobaczymy jak to będzie

Ja też zamierzam używać pampersów, nie będę sobie utrudniać życia, zwłaszcza, że będę przez większość czasu sama. A mąż to już na pewno nie będzie chciał się w to bawić, najpierw muszę go nauczyć zmieniania pampersów, tetra to wyższa szkoła jazdy, więc odpada A ja wszystkiego robić nie zamierzam
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:55   #3924
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Być może, ale dopiero jak będzie starsza. Jak widzę niemowlaki z kolczykami to mnie mrozi.
Mama poszła ze mną kiedy sama poprosiłam ją że chciałabym mieć kolczyki - po co narzucać coś dziecku.
Ja mialam przebite uszka w wieku 8 lat, nawet nie pamietam bolu mysle, ze bedziemy Jej przebijac tez uszka ale napewno nie jak bedzie malutka, dopiero jak kilka latek bedzie miala choc przyznam, ze niektore dzieciaczki przeslodko wygladaja z malymi kolczyczkami
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-23, 16:58   #3925
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Ahoj
Co za dzień odebraliśmy dzisiaj wózek, ale wszystko jest zapakowane w folie osobno i nie chcemy tego rozpakowywać bo wózek idzie na strych, a wiadomo w folii się nie zakurzy itp. itd. i wogóle jestem zadowolona bo za wózek wyszło nie całe 1600zł, ale dostaliśmy rabat i razem wyszło za wsio 1293,40zł więc zostaje nam 700zł (bo od teściów dostaliśmy 2000zł)
poza tym przywieźli nam nowe meble oraz wersalke co ma makabra była żeby wnieść wersalke na góre ani oknem ani schodami wkońcu trzeba byłą ją totalnie rozkręcić i wciągać oknem cudem się udało...
I jeszcze w tym sklepie z wózkami dostałam kartę rabatową ważną do maja 2012, ale można potem przedłużyć, na wszystko więc zakupy napewno będę robić tam

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:58   #3926
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero jak będzie sama chciała i będzie świadoma,że to może boleć itd.
Stary 2011-11-23, 16:58   #3927
gosica502
Wtajemniczenie

Ja miałam gdzieś 3 latka jak mi przebito uszy i w ogóle tego nie pamiętam Raczej swojej córci też "zafunduję" dziurki w uszkach póki malutka jeszcze będzie
Stary 2011-11-23, 17:01   #3928
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po wizycie

Tak więc najprawdopodobniej będziemy mieli CÓRUNIĘ. Lekarz jednak kazał sie na razie wstrzymać z zakupem wszelakich falbanek i kokardek jako że jak stwierdził " w tą stronę można się sypnąć' I na następnej wizycie będziemy potwierdzac Ale póki co to siusiaka żadnego nie było i lekarz stwierdził że chyba widzi ujście pochwy Tak więc będzie dziewczyneczka A przeczucia miałam chłopczykowe bardziej
Super, gratulacje

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez flowerbombka Pokaż wiadomość
aguśka powodzenia na wizycie.

julliczka dobrze że juz mniej cię boli. Mi lekarz przepisal jakieś mocne przeciwbólowe na receptę no i przeczekać. A jak mi przeszło to dużo basenu i rehabilitacja, żeby wzmocnić kręgosłup.

Ja dziś musiałam wyjść do banku i przy okazji byłam w sklepie z wózkami i miłość do tako laret nieco osłabła. Wydaję mi się że warrior jest jakby miększy, jakby miał lepszą amortyzację.
A najbardziej spodobal mi się wózek błękitny z literką m w logo albo czymś w tym rodzaju która widnieje na budzie gondoli. Kojarzycie jaki to może być wózek? Kurcze nie spytałam jaka to firma a naprawdę fajny i cena tez -1000 zł za gondolę + spacerówkę.
A do tego w tym sklepie jest promocja 50 % na niektóre lóżeczka. I akurat to co mi się podoba kosztuje 145 zł z 290 chyba się skuszę, bo promocja tylko do wyczerpania zapasów.

mutsy
Stary 2011-11-23, 17:01   #3929
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

wlasnie moje dziecko pokopalo tatusia po policzku
ale fajnie
Stary 2011-11-23, 17:11   #3930
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość

Jolka
fajny brzuchol
dziękuję

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Doberek

Już się tak cieszyłam odnośnie wagi bo było 6 na plusie a dziś staję jest +7,5 Znowu taki duży skok a jeszcze 3 miesiące gdzie się najwiecej przybywa. Gin mnie ochrzani

U was też tak waga idzie skokami w górę
Ja nawet nie chce stawać na wagę stane dopiero we wtorek rano akurat przed wizytą pewnie będzie szok :d

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości