Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 14:14   #4111
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Dziewczyny uważacie, że te winetki to dobry pomysł? Troszkę mi się nie widzi usadzać gości tak jak mnie się podoba... bo może im się to nie spodobać choć plus jest taki, że jest mniej zamieszania i każdy wie gdzie usiąść
My bedziemy mieć okrągłe stoły i chcemy usadzać gości mniej więcej wiekowo (pokoleniowo) .Byłam na weselach z winietkami i na takich bez. Są plusy i minusy.Tak na prwdę nigdy nie dogodzi się wszystkim. Ale jak dla mnie winietki mają więcej plusów niz minusów
Stary 2011-11-23, 14:19   #4112
(kicia)
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie kciuki. Oczywiscie przy takim zapleczu nie mogło mi pójść źle dziękuję

A teraz wracam do domku gdzie TŻcik robi obiadek. Jeszcze tylko jedne ćwiczenia jedno kolokwium i weekend
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:20   #4113
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
To jesteśmy bliskimi sąsiadkami ale nie będę się w to zagłębiać

Dziewczyny uważacie, że te winetki to dobry pomysł? Troszkę mi się nie widzi usadzać gości tak jak mnie się podoba... bo może im się to nie spodobać choć plus jest taki, że jest mniej zamieszania i każdy wie gdzie usiąść
już się wypowiadałam w temacie ale
u mnie większość jest przeciwna bo jak to usadzać gości to nie wypada... jednak ja byłam na takich bez winietek i było mega zamieszanie. Dlatego chce winietki i kropka !
Druga sprawa jest taka że chce usadzić gości w taki sposób ze pomieszam rodziny razem młodsza część osobno i starsza
A przecież będę się starała usadzić tak zeby wszyscy byli zadowoleni nikomu na złość robić nie będę

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:20   #4114
(kicia)
Zakorzenienie

Co do winietek u mnie nie będzie ew tylko przy stole młodych choć i to nie na pewno

Stary 2011-11-23, 14:29   #4115
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Witajcie środowo
Zubi 89 piekna ta kula-ile zajęło Ci robienie takiej jednej?Jestem oczarowana J
Co do picia wody zamiast wódki to my tez bedziemy miec dwie butelki z wódka i z wodą-co którac kolejke będziemy popijać wode!
Kooocur-ciesze sie że wyniki są ok-kazda zdrowotna dobra nowina to powód do świętowania
Evonia 86-kuruj się –weekend juz blisko!

A myśmy sie zdecydowali już na fotografa ale ponieważ cenowo troche drogo nas to wyjdzie to zrezygnujemy z kamerzysty.Mamy wujka co ma dobrą kamere i sam zaproponował że będzie troche filmował (strasznie był dumny z tego powodu) hihihi
No i przyszły mi próbki zaproszeń-mam dwa typy i kurcze trwaja negocjacje na które sie zdecydujemy W święta chcemy częściowo wręczyc zaproszenia rodzince
Buty mam juz upatrzone w sklepie internetowym i w tym tygodniu zamierzam zamówić!!!!!
Dziękuje wszystkim za pochwały co do mojej kuli robiłam ją 2 dni ale mozna powiedziec ze pół dnia gdybym zaczela robic od rana a tak od godziny ok 18 do 22 i nastepnego dnia od 15 do 18. Zresztą nie było by tej kuli gdyby nie Kicia

A ja coś nie mogę wejść na forum z komórki a mam możliwość siedzenia na necie...

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:36   #4116
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
My bedziemy mieć okrągłe stoły i chcemy usadzać gości mniej więcej wiekowo (pokoleniowo) .Byłam na weselach z winietkami i na takich bez. Są plusy i minusy.Tak na prwdę nigdy nie dogodzi się wszystkim. Ale jak dla mnie winietki mają więcej plusów niz minusów
u mnie tak samo, też przy okrągłych stołach byłam tylko raz na weselu bez winietek i był dramat, siedzieliśmy koło jakiś starszych osób których w ogóle nie znaliśmy, bo nie "rzuciliśmy" sie odpowiednio wcześnie na miejsce także oczywiście będą wiem że zajmie mi to pewnie z tydzień żeby wszystkich "pousadzać" w mądry sposób, ale moim zdaniem gra warta świeczki

Witam sie w ten pochmurny dzień

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:39   #4117
(kicia)
Zakorzenienie

Wysyłam wam słoneczko bo w Lublinie pięknie świeci choć już prawie zachodzi

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-11-23 o 14:41
Stary 2011-11-23, 14:45   #4118
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
u mnie tak samo, też przy okrągłych stołach byłam tylko raz na weselu bez winietek i był dramat, siedzieliśmy koło jakiś starszych osób których w ogóle nie znaliśmy, bo nie "rzuciliśmy" sie odpowiednio wcześnie na miejsce także oczywiście będą wiem że zajmie mi to pewnie z tydzień żeby wszystkich "pousadzać" w mądry sposób, ale moim zdaniem gra warta świeczki

Witam sie w ten pochmurny dzień
Dokładnie.I dodatkowo tak jak Brydzia będe integrować obie rodziny (wymieszam je )
Stary 2011-11-23, 14:48   #4119
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
u mnie większość jest przeciwna bo jak to usadzać gości to nie wypada... jednak ja byłam na takich bez winietek i było mega zamieszanie. Dlatego chce winietki i kropka !
Druga sprawa jest taka że chce usadzić gości w taki sposób ze pomieszam rodziny razem młodsza część osobno i starsza
A przecież będę się starała usadzić tak zeby wszyscy byli zadowoleni nikomu na złość robić nie będę
Bardzo fajny pomysł Zauważyłam tylko, że starsze pokolenie zbytnio nie jest za tym. Ostatnio byłam na weselu gdzie był podział na stoły, dla rodziny od pana młodego i od młodej... i niby każdy siedział gdzie chciał przy tych stołach. Ale aż takie rozgraniczenie...
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:48   #4120
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
u nas będą napewno winietki bo na weselu bez winietek było takie zamieszanie że szok
a poza tym to będziemy się zdzwaniac z goścmi i pytac czy takie i takie towarzystwo odpowiada żeby nie było nieporozumień...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:51   #4121
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajny pomysł Zauważyłam tylko, że starsze pokolenie zbytnio nie jest za tym. Ostatnio byłam na weselu gdzie był podział na stoły, dla rodziny od pana młodego i od młodej... i niby każdy siedział gdzie chciał przy tych stołach. Ale aż takie rozgraniczenie...
z tego co zauważyłam to u mnie w rodzinie jest taka 'tradycja' że goście z jednej strony siedzą od pana młodego a z drugiej od młodej
więc będzie podwójny szok... 1 - winietki 2 wymieszane obie rodziny

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:52   #4122
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

A nam sie udało zarezerwować sale umowa podpisana, termin zaklepany i jednak zdecydowaliśmy się tą na górze.. robią schody, więc i wejście będzie inne. Do tego sala ładna, atrakcyjna cenowo, i dzieci od 0-6 lat, nie płacą nic, a od 6-11 biorą tylko połowe a że u nas troszkę tych dzieci będzie więc to wsam raz teraz czas na zespół choć już jeden mamy na oku, termin też mają wolny, ale Tż chce jeszcze zobaczyć inne więc tu już zostawiam mu wolna rękę
gratuluję

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

evoonia86 zdrówka życzę i za ddś.
dziękuję

u nas nie będzie winietek
Stary 2011-11-23, 15:01   #4123
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Co do winietek u mnie nie będzie ew tylko przy stole młodych choć i to nie na pewno
I ja nie mam zamiaru robić winietek ,każdy ma co do tego inne zdanie jednak wiem na pewno ze nie da się usadzić wszystkich tak żeby każdemu odpowiadało. Już mi prowadząca z zespołu powiedziała ze dopilnuje żyby nie było wyścigu jak tylko goście wejdą za próg sali. Powiem jej tez żeby przekazała wszystkim gościom że chcemy bliżej siebie mieć młodych wtedy tez będzie pewność ze jakaś młoda osoba nie będzie siedziała w towarzystwie dużo starszych od siebie.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-11-23 o 15:02
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:05   #4124
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
I ja nie mam zamiaru robić winietek ,każdy ma co do tego inne zdanie jednak wiem na pewno ze nie da się usadzić wszystkich tak żeby każdemu odpowiadało. Już mi prowadząca z zespołu powiedziała ze dopilnuje żyby nie było wyścigu jak tylko goście wejdą za próg sali. Powiem jej tez żeby przekazała wszystkim gościom że chcemy bliżej siebie mieć młodych wtedy tez będzie pewność ze jakaś młoda osoba nie będzie siedziała w towarzystwie dużo starszych od siebie.
No dokładnie. U mnie nigdy nie było winietek i wiem że miała bym problem i to spory z usadzeniem niektórych bo no raz się chce siedzieć koło kogoś tam a kiedy indziej dana osoba działa nam na nerwy. My chcemy tylko przy naszym stole mieć naszych przyjaciół. Reszta gości wiem że usiadzie tak jak będzie im wygodnie

Stary 2011-11-23, 15:08   #4125
Anulka_p
Zakorzenienie

My winietki będziemy mieć na pewno. W tej kwestii nie ma nawet dyskusji. Widziałam co się działo na weselach bez winietek i nie chcę takich sytuacji u siebie. Ja raczej nie wymieszam rodzin, choć to niewykluczone. Nie rozmawiałam jeszcze o tym tak szczegółowo z TŻ. Wiemy, że chcemy osobny stolik dla znajomych, których zapraszamy w sporej ilości,a którzy w dużej części się znają, więc będą mieć "tam u siebie" fajna imprezkę

Zbieram się do pracy. Dopiero środa, a ja już chcę weekendu. Oby te trzy dni szybko zleciały, bo czuje się ostatnio jakaś zmęczona. Chyba potrzebny mi urlop.

Do wieczora. Pa
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:11   #4126
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
z tego co zauważyłam to u mnie w rodzinie jest taka 'tradycja' że goście z jednej strony siedzą od pana młodego a z drugiej od młodej
więc będzie podwójny szok... 1 - winietki 2 wymieszane obie rodziny
Niby tak jest, że rodzina siada razem ale pierwszy raz spotkałam się z taką dużą tablicą gdzie były rozrysowane stoły i podpisane gdzie siedzą goście a wymieszanie - podoba mi się, przecież to mają się poznać obie rodziny

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
gratuluję

dziękuję

u nas nie będzie winietek
A dziękuje, dziękuje i jestem dumna z Tż, że nie miał żadnych zastrzeżeń ale już zakomunikował, że mają być akcenty zielonego, a najlepiej jakby wszystko było zielone
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:19   #4127
malwus20
Wtajemniczenie

Jeśli ktoś jest zainteresowany jakimś bardziej wyrazistym makijażem ślubnym to wrzucam link do takiego ---->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575482.
Znalazłam na wątku makijażowym Mi się on bardzo podoba
Stary 2011-11-23, 15:57   #4128
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli ktoś jest zainteresowany jakimś bardziej wyrazistym makijażem ślubnym to wrzucam link do takiego ---->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575482.
ładny makijaż pozwoliłam sobie zapisać
Stary 2011-11-23, 16:00   #4129
misiak17
Wtajemniczenie

Wklejam winietkę. Piszcie czy może być. narazie jest tylko jedna.Tak jak mówiłam, są zwykle, zwyczajne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg winietki.jpg (39,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winietki (1).jpg (53,9 KB, 16 załadowań)

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny

Edytowane przez misiak17
Czas edycji: 2011-11-23 o 16:04
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:02   #4130
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam winietkę. Piszcie czy może być. narazie jest tylko jedna.
pewnie, że może
Stary 2011-11-23, 16:12   #4131
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
Na pierwsze zajęcia z salsy założyłam właśnie takie obcisłe spodnie i tunikę-nietoperza, a wszystkie laski były w dresach, albo krótkich spodenkach i adidasach. Dobrze, że nie ubrałam obcasów Teraz ja też tak chodzę ubrana. Fakt, że na salsie można się na prawdę spocić i lepiej ubrać się jak na aerobik, niż jak na dyskotekę
Po mojej salsie na parkiet wchodzi grupa od tańca towarzyskiego. I oni są ubrani zupełnie normalnie, jak z ulicy. Panie najczęściej mają baleriny albo adidasy.
Ja na początku mojej przygody z tańcem też chodziłam w normalnych ciuszkach, ale teraz mi ich po prostu szkoda Jedne tańce i dżinsy by były do prania.

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Do tej która jest najbliżej nas czyli do Akademii Tańca. Mamy znajomą, która tańczy w innej szkole (tzn. pomaga panom w zajęciach) ale stwierdziliśmy, że jak okaże się że mamy talent to w każdej szkole sobie poradzimy a po drugie do tej Akademii to mamy 10 minut piechotą więc nie tracilibyśmy czasu ani pieniędzy na dojazdy.
Ja też wybieram się na targi w niedzielę ale bez K, idę z mama i siostrą. On nie bardzo ma ochotę iść bo byliśmy w zeszłym roku i on dobrze tego spędu nie wspomina a ja chętnie przejdę się jeszcze raz a żeby nie iść samej to zabieram mamę i siostrę.

Dzięki za info odnośnie stroju .
To miłego kursu tańca życzę I może gdzieś się miniemy na targach, ja planuję być przed 14 i zostać do ok. 16.00, bo wtedy jest to, co mnie najbardziej interesuje, czyli suknie.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Czekaj czekaj, to sami robicie zupełnie? Bez operatora żadnego? Sami sterem i okrętem? to tym bardziej jestem ciekawa Myślałam, że ktos znajomy Wam kręci. Jak my się w końcu z tym ogarniemy, to pewnie mojego Brata ciotecznego poprosimy, żeby stanął za kamerą
Tak tak, bez operatora, tylko ze statywem i może jakimś domorosłym slidem. Bo chcemy żeby każdy miał niespodziankę, nawet nasze rodzinki, więc nie mamy kogo poprosić o kamerowanie :P A kilku stówek na profesjonalne videozaproszenie nie chcemy na razie wydawać. Mam nadzieję, że nie wyjdzie źle. Pomysł już jest, a nawet niemalże scenariusz rozpisany w mojej głowie, więc musi się udać

Kurcze, szkoda, że 11.12 jest ten pokaz w Lisie Ferrerze, mamy już na wtedy plany - zapraszamy Mamy na obiad do nas Rzadko można zgrać terminy, bo moja Mama pracuje daleko stąd, a wtedy akurat będzie. Chociaż może przesuniemy ten obiad na tydzień wcześniej? A odpisali Ci coś z LF?

Cytat:
dzień dobry
a ja siedzę sobie w domku na zwolnieniu.

a no i od dziś zostało 7 miesięcy do ślubu
Gratuluję i dużo zdrówka życzę!

Cytat:
A nam sie udało zarezerwować sale umowa podpisana, termin zaklepany i jednak zdecydowaliśmy się tą na górze.. robią schody, więc i wejście będzie inne. Do tego sala ładna, atrakcyjna cenowo, i dzieci od 0-6 lat, nie płacą nic, a od 6-11 biorą tylko połowe a że u nas troszkę tych dzieci będzie więc to wsam raz teraz czas na zespół choć już jeden mamy na oku, termin też mają wolny, ale Tż chce jeszcze zobaczyć inne więc tu już zostawiam mu wolna rękę
Gratuluję załatwionej sprawy U nas też jest tak rozwiązane z dziećmi, tylko, że w przedziale 0-5 gratis, a 5-12 połowa stawki. Na szczęście u nas chyba tylko jedno dziecko będzie w tym drugim przedziale, a za resztę nie będziemy płacić.

Cytat:

U mnie winietki muszą być i będą na pewno. Oboje z TŻ jesteśmy do tego w 100% przekonani. W mojej rodzinie i wśród znajomych to normalka i nikt się nie burzy. Być może część rodziny TŻta będzie zaskoczona, ale nie chcę przepychanek do stołów, takich jak u nich widziałam. U mnie ogólnie będą trzy stoły: I -moja rodzina, II - rodzina TŻ i III - znajomi. My i świadkowie mamy osobny ustawiony prostopadle do tych pozostałych. A o integrację rodzin będzie dbał wodzirej na parkiecie Poza tym moja rodzina jest z różnych stron i jak się zjedzie to na pewno będzie chciała ze sobą pogadać, a nie siedzieć przy obcych osobach z rodziny TŻ, z którymi nie będą mieli wspólnych tematów.
Stary 2011-11-23, 17:03   #4132
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
a wiecie co ?
w kwietniu bedzie w kinach TITANIC 3D

jak sie dowiedzialam to myslalam ze chyba zemdleje ;D

kocham ten film i moim marzeniem bylo to w kinie zobaczyc

a tu bedzie, i to w 3 d : jupi:
oooooooooooo ja na pewo pójdę na miesiąc przed ślubem ale nie odpuszczę znajdę czas
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej Dziewczęta. Ja tylko na chwilę
Chciałabym się pochwalić, że już mamy na 100% zaklepaną godzinę ślubu
A wszystko wyszło po tym jak do moich rodziców przyjechali znajomi, którzy powiedzieli, że raczej ich nie będzie u nas na ślubie, gdyż znajomego chrześnica wychodzi za mąż tego samego dnia co my. Moi rodzice podpytali się która to dziewczyna i okazało się, że ona należy do tej samej parafii co ja. No z obawy by przypadkiem nie sprzątnęli nam godziny, to moi rodzice wczoraj poszli do kancelarii z zapytaniem, czy można już wpisać do kalendarza na 2012 rok. Jako, że rozpoczął się już nowy rok liturgiczny, to i kalendarz jest, więc ksiądz wpisał nas w odpowiednią rubryczkę i taki oto sposobem mamy zaklepaną godzinę 16.00
No i dodatkowo wiemy, że po nas żadnego ślubu nie będzie, gdyż w maju o 17.30 są nabożeństwa majowe i zmieniać tego nie będą (mama mi mówiła, że była jakaś kobietka, która chciała zarezerwować godzinę 17, ale jej odpowiedzieli to samo co mi, że nie. Powiedziała, ze pójdzie w tej sprawie do proboszcza a tak naprawdę to u nas proboszcz w tych sprawach jest nieugięty).
no i dobrze 16 to bardzo dobra godzina a co by było jak by ci została 15 albo 14
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
sorki dziewczyny ale muszę
Boszzz ona aż tak przytyła???
http://www.pudelek.pl/artykul/36524/...oje_kraglosci/
ooooo na niektórych zdjęciach wygląda z twarzy i z postury też jak Snooki z ekipy z New Yersey
Cytat:
oooooooo boski zapisałam

dziewczyny kupiłam tą klawiaturę jest cudna i już zapakowałam nawet w papier ozdobny uwielbiam pakować prezenty

Aha i zamówiliśmy zaproszenia właśnie wysyłam tekst który chcemy mieć
W końcu się udało żona brata ciotecznego tżta wyszła ze szpitala i on wrócił w końcu do pracy zaszliśmy do sklepu był więc od razu zamówiliśmy jej
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:05   #4133
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień dobry wieczorek Laseczki
Jestem strasznie rozmemłana po pracy, ale wizaż to najlepsze lekarstwo, więc zaraz się odmemłam

Popełniłam cycakowe zamówionko i dzisiaj przyszło. Uwielbiam cycaki z tej firmy. (Firma Kinga) To już mój nie pierwszy zakup z tej firmy i polecam Wam gorąco
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg essence-1-7.jpg (33,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paradis-1-7.jpg (29,9 KB, 26 załadowań)
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:19   #4134
evoonia86
Zakorzenienie

a ja zaraz będę robiła naleśniki z serem
Stary 2011-11-23, 17:34   #4135
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Ja dpiero po obiedzie a Evoonia juz sie za kolacje zabiera mimo iz brzuch mam napelniony Twoje nalesniki z serem i tak bym wcisnela

Cytat:
Wklejam winietkę. Piszcie czy może być. narazie jest tylko jedna.Tak jak mówiłam, są zwykle, zwyczajne
i bardzo fajnie nie ma co robic zadnych wydziwiasow sama tez planuję zrobic podobne mam pytanko: Ty przykleilas ten srodek tej wstązki na klej? czy jest ruchomy? (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. nie umiem tego wytumaczyc:P)

co do usadzania gości to bedzie tak, ze z jednej strony moja rodzina (Rodzice, ciotki, wujkowie, babcie), z drugiej TZta, a razem tez posadzimy kuzynostwo i znajomych, mysle, ze tak bedzie najlepeij na ostatnio weselu rodziny byly wymieszane i siedzielismy co prawda obok ludzi w naszym wieku, ale jakaos sztywno bylo. Dlatego chce uniknąc takiej sytuacji i niech kazdy siedzi ze swoimi a pozniej jak chcą to nie sie wymieszają:P

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

dziewczyny kupiłam tą klawiaturę jest cudna i już zapakowałam nawet w papier ozdobny uwielbiam pakować prezenty

Aha i zamówiliśmy zaproszenia właśnie wysyłam tekst który chcemy mieć
W końcu się udało żona brata ciotecznego tżta wyszła ze szpitala i on wrócił w końcu do pracy zaszliśmy do sklepu był więc od razu zamówiliśmy jej
za zakup prezentu! na pewno mu sie spodoba i z pakowaniem sie pospieszylas

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Dzień dobry wieczorek Laseczki
Jestem strasznie rozmemłana po pracy, ale wizaż to najlepsze lekarstwo, więc zaraz się odmemłam

Popełniłam cycakowe zamówionko i dzisiaj przyszło. Uwielbiam cycaki z tej firmy. (Firma Kinga) To już mój nie pierwszy zakup z tej firmy i polecam Wam gorąco
o teraz bedziesz Sexi Kozica..
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:39   #4136
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

co do usadzania gości to bedzie tak, ze z jednej strony moja rodzina (Rodzice, ciotki, wujkowie, babcie), z drugiej TZta, a razem tez posadzimy kuzynostwo i znajomych, mysle, ze tak bedzie najlepeij na ostatnio weselu rodziny byly wymieszane i siedzielismy co prawda obok ludzi w naszym wieku, ale jakaos sztywno bylo. Dlatego chce uniknąc takiej sytuacji i niech kazdy siedzi ze swoimi a pozniej jak chcą to nie sie wymieszają:P
My tez tak będziemy usadzać. Jak ktoś zechce to się będzie integrował w trakcie. W końcu i tak większość cioć i wujków spotka się pewnie ten jeden raz na naszym ślubie. Nie będziemy mieszać gości na siłę, bo naszym zdaniem ludzie najlepiej się czują i bawią w swoim znanym gronie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:48   #4137
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

i bardzo fajnie nie ma co robic zadnych wydziwiasow sama tez planuję zrobic podobne mam pytanko: Ty przykleilas ten srodek tej wstązki na klej? czy jest ruchomy? (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. nie umiem tego wytumaczyc:P)
o ile dobrze zrozumiałam : wstążka ogólnie nie jest przyklejona do winietki, narazie nie spada więc póki co nie przyklejam. Natomiast jeśli chodzi o tą "kokardke" to jest przyklejona klejem.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 18:03   #4138
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie co ?

ahh koniecznie muszę na to wyciągnąć TŻ!

Widzę, że pędzicie z przygotowaniami!

A ja wróciłam właśnie z pogrzebu kolegi... masakra po prostu;(
Stary 2011-11-23, 18:39   #4139
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejka

fajnie ze tytanic zyskal popularnosc ;D

ja pojde na 1000% ;D

i mam mega humor- dostalam na jutro i piatek wolne, od tak sobie ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 19:07   #4140
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ok ja już prawie skończyłam poszło mi na tą kule 12 kartek A4
A Tobie Kiciu ??
Śliczna ta kula Mogę prosić o jakieś namiary na stronkę, gdzie pisze jak ją wykonać ?

Cytat:
moi znajomi mieli 2 butelki na stole: wodę i vodkę. butelka wody była delikatnie oznaczona i popijali ją zamiast vodki co 3 kolejkę. tak więc trochę sobie mieszali.
my chyba troszkę będziemy w podobny sposób oszukiwac.
Myślę, że butelka z wodą to całkiem dobry pomysł, aczkolwiek mam nadzieję, że nie będę musiała się do tego uciekać Ja zwykle na imprezach wznoszę toast, ale upijam troszkę wódki, albo odkładam kieliszek, jak na razie nikt mi nie zwrócił na to uwagi... poza tym wg mnie zwrócenie KOMUKOLWIEK uwagi w tej kwestii (nawet panu młodemu) jest nie na miejscu.
Noi w ogóle nie wyobrażam sobie tego, żeby para młoda była podpita na własnym weselu. Można wypić - dla humoru, odwagi itp., ale wszystko trzeba z umiarem, tym bardziej dlatego, że jest się gospodarzem wesela

Cytat:
I ja nie mam zamiaru pić choć wiem ze znajdzie sie parę natrętów żeby ze mna wypić.
Powiem wam tylko tyle ze bedzie u mnie jeden koleś który przed wypiciem z kims wódki szczególnie jesli chodzi o pare młoda to specjalnie wącha kieliszek czy to przypadkiem nie woda takze nie wiem jak to oszukiwanie nam sie uda bo nie wiadomo czy zaraz koleś nie rozniesie na weselu ze młodzi to oszukują bo mają wode zamiast wódki i trzeba im ja ze stołu sprzatnąc.
Jak dla mnie koleś = bez komentarza

Cytat:
a wiecie co ?

Hahaha "Titanic" jest również moim ulubionym filmem, ale już tyle razy go oglądałam, że raczej nie wybiorę się na niego do kina Wolę te 50 zł przeznaczyć na co innego.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości