|
|
#4891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
też pomogę wykańczać wątek, a co!
I powiem Wam, że w sobotę jadę w Tatry do Kościelickiej chyba, a póki co jestem przeziębiona (idę kroić syrop z cebuli ). Ale byliśmy z TŻtem na dużych zakupach i mam fajne polewy do ciasta, migadły i skórkę pomarańczową I będę robić sobie komin i czapkę.
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olga będzie dobra do bielizny ale dała się poznać jako diva posiadająca setkę par butów
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
noo miałam się odchudzać, ale chyba nic z tego. nie umiem się wziąć za siebie. i dupa, wieeelka dupa
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
posiedzę z Wami chwilę, bo nudy w pracy
Józia, a ile masz już stron? jak przysiądziesz, to dasz radę w tydzień Jejku, jak mi się chce seksu, a niestety, okres gigant mnie nawiedził... P. to się ze mnie nabija, że jestem napalona jak nastolatek z głupiej amerykańskiej komedii
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-11-23 o 19:40 |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj bo ja już nie pamiętam kiedy ostatnio tak "szalałam"
![]() A wiecie w ogole co? Robiłam teraz badania i mam wysoki poziom cukru. Jeszcze nie cukrzycowy, ale wysoki... Moja rodzina jest rodziną cukrzyków, mnie też to czeka? od kilku lat nie słodzę niczego, prawie nie jem słodyczy, ani słodkiego, ale chamstwo. Wiecie może co mogę jeszcze robić?
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Najusia, przybij pionę!
Tzn. z chcicą, nie z okresem ![]() ale już za dwa dni jadę do mego przyszłego-narzeczonego i się naprzytulam za wszystkie czasy
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z Kotem Simona na 2012 ![]() Jutro randez- vous z panem M
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Britni, to się napchaj porządnie śmieciowym żarciem, a nie
![]() Najeczko, wciąż i niezmiennie 10, a mam mieć 60 minimum
|
|
#4899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeżeli Twoja rodzina ma cukrzycę to niestety jest spore prawdopododobieństwo, że Ty też, ale nie wiem czy coś się da z tym zrobić (zmniejsyz to prawdopodobie}stwo) bo to jest cukrzyca stopnia I - genetyczna. jeżeli gadam farmazony to poprawcie mnie, ale coś mi takiego świta z lekcji PO. od strony mojego taty prawie wszyscy mają cukrzycę i moj ojciec też, więc ja już się szykuję na wiadomość, że też mam. Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-11-23 o 19:49 |
||
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lachonarium, co wy na to, bym - jesli P. nie klęknie do końca roku - w styczniu mu powiedziała, że za 10 miesięcy mam być żoną i podejrzewam, że nie wyrobimy się z organizacją? normalnie tak mnie kusi, by mu dogryźć
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
W dalszym ciągu nie kaszlam
tzn. zdarza mi się, ale między wczoraj a dzisiaj jest gigantyczna różnica ![]() Ciekawa sprawa, że pani doktor mi zmierzyła ciśnienie w trakcie badania i nigdy w życiu nie miałam takiego wysokiego ![]() Sypię się
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z kotem też widziałam - superancki![]() najeczko, po ostatniej rozmowie z P. gdzie powiedział o tym roku i że będziesz wtedy już żoną, to nie sądzę, że w styczniu będziesz musiała się o coś dopominać/wymuszać/dawać dziwne aluzje
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
A który to? Bo się pogubiłam ostatnio
![]() Cytat:
![]() Chociaż, w Twoim przypadku może większy efekt by odniosła jakaś szczera rozmowa na ten temat niż dogryzanie? Sama nie wiem...Powiesz mu tak, a on to obróci w żart i znów temat się urwie, a Tobie będzie jeszcze bardziej przykro
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój mi dzisiaj gadał że chciałby się wcześniej zaręczyć niż dopiero po przyszłych wakacjach i że przecież ma na to pieniądze i pomysł ale powiedziałam mu że chcę żeby nas potraktowali poważnie, z pieniędzmi z tych kwiatków, z moimi zdanymi studiami i żeby on też już przeszedł na kolejny rok |
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż, Najka, ja mimo wszystko licze na to że nie będziesz musiała i że P. klęknie do końca roku...bardzo bym chciała bo należy Ci się, do cholery no!
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jeśli moje dogryzienie odbije się echem albo żartobliwym komentarzem, to właśnie zacznę rozmowę. Miną dwa miesiące od ostatniej, więc nie będzie natrętnie. Może po prostu spytam, czy mu się zmieniły plany i nie widzi nas jako małżeństwo w październiku, tylko później
|
||
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
peach no to kijowo
![]() najka ja bym powiedzialam, ale nie poprzez dogryzanie, ale na zasadzie poważnej rozmowy. |
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Idę Na Wspólną
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-11-23 o 20:11 |
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Najka ja nie wiem czy faceci kiedykolwiek podchodzą do tej kwestii poważnie. Może tak pieprznął terminem, żeby powiedzieć cokolwiek i dać powód, żeby w najbliższym czasie o tym nie gadać;/ Mam oczywiście nadzieję, że tak nie jest i będzie jak w bajce, ale kto go tam wie;/
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Capri 36-latek
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedział rok to niech nie bałamuci nam najki albo wiecie, jesień średniowiecza nadchodzi dla jego tyłka
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio, mogę mu zarzucić tylko to, że się nie oświadczył, ale na pewno nie to, że chce uniknąć rozmowy (często inicjuje różne rozmowy, na temat ślubu też, poza tym sam mnie nieraz ciągnie za język w tej sprawie i często mówi, że dobrze, że mu o tym, co czuję, powiedziałam) i że walnął to na odwal się - sekundę się zastanowił i uznał, że rok to dobry czas. Ale czy to znaczy, że rok to dla niego ”za jakiś czas”, czy właśnie ”rok”, to ja nie wiem. Wiem, że nie powiedział tak na odwal się. Znam go troszkę
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa to już wiem
![]() Cytat:
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapobiec nie wiem czy jej się da ale zdroy trym życia możliwe że może opóźnić zapobiec ... chociaż tak naprawdę ciężko to określić . Jedno jest pewne im szybciej zostanie wqykryta cukrzyca tym szybciej możesz zacząć leczenie i zapobiec wielu zagrożeniom. U mojego brata mama w ciągu 2 tyg od pojawienia się objawów rozpoznała cukrzycę na szczęście . W sumie pewnie i ja również jestem zagrożona ( TŻ ciągle mnie straszy , że jak nie zacznę dbać w końcu o siebię to i mnie ta choroba dopadnie ) Chociaż osobioście twierdze cukrzyca to nie koniec świata można się do niej przyzwyczaić z czasem człowiek wchodzi w praktykę i jeśli dba o siebie jest dobrze. Niestety gorzej wtedy się znosi choroby ...W ogóle ostatni czasy jest coraz mniej przetworów dla cukrzyków dżemu już dawno nie możemy znaleźć żadnego co mnie bardzo denerwuje ponieważ byliśmy już we wszytskich marketach i masę półek z dzemami przejrzeliśmy i |
|
|
|
|
#4918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to super W takim razie poczekałabym jeszcze jakiś czas i w sprzyjających okolicznościach (może akurat nadarzy się jakiś temat z jego strony) pociągnęłabym za język i zainicjowała poważniejszą rozmowę Kciukam![]() Zlewacie mnie dzisiaj, czy mi się zdaje?
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzik, zlewamy
|
|
|
|
|
#4920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej piczonki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oł je! no to życzę gumowych drzew ![]() no to spinaj poślady i do roboty, mała ![]() ![]() a swoją drogą to i tak fajnie, że tylko 60 stron musicie mieć - u mnie tyle miał mieć licencjat... a zrobiłaś margines większy na oprawę? to od razu się liczba stron zwiększy ![]() byłyśmy z teściową dzisiaj znowu na płaskim brzuchu i na siłce, jutro ambitnie zumba na 9.30 obyśmy dały radę
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

). Ale byliśmy z TŻtem na dużych zakupach i mam fajne polewy do ciasta, migadły i skórkę pomarańczową

Olga będzie dobra do bielizny ale dała się poznać jako diva posiadająca setkę par butów
13.03.2008

od kilku lat nie słodzę niczego, prawie nie jem słodyczy, ani słodkiego, ale chamstwo. Wiecie może co mogę jeszcze robić?

tzn. zdarza mi się, ale między wczoraj a dzisiaj jest gigantyczna różnica 

Sama nie wiem...Powiesz mu tak, a on to obróci w żart i znów temat się urwie, a Tobie będzie jeszcze bardziej przykro