Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 20:07   #3751
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

cześć

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
zdrówka i powodzenia na próbnych

Cichutko tu dzisiaj.... Ja już po podstawie, jeszcze stopami muszę się zająć, pumeksowanie, kremowanie i pomalowanie paznokci

Co do szamponu Graniera z drożdżami piwnymi, wydaje mi się że i mi zaczął przesuszać skórę głowy Dziś umyłam szamponem z Isany bo już mnie tak głowa swędziała że masakra... a szkoda, bo tak fajnie się zapowiadał
a mówiłam

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
theoneandonly: po 2 latach balsamy się już do niczego nie nadają, jedne mogą być 6 miesięcy od otwarcia inne 12, więcej chyba nie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

caate: gratuluje zużyć.

Ja dziś skończyłam szampon garnier miętowy (nie zachwycił) i maskę alterry z granatem (sama nie wiem co myśleć)

Ale nie pamiętam kiedy zobaczyłam dno w lakierze do paznokci
czemu ja ją bardzo bardzo lubię ale trzymam na włosach nie wiecej niż 5min i włosy sa miękkie, śliskie, co najmniej jakbym silikonami je napakowała z początku próbowałam trzymać ją dłużej i w cieple ale już takiego efektu nie było

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Ja dopiero wrocilam do domu - skonczylam kolo 20 ale bylam jeszcze na malych zakupach zywieniowych - co prawda zahaczylam o dzial kosmetyczny w supermarkecie ale tylko obejrzalam co fajnego maja, nic nie kupilam chociaz mnie oczywiscie na maxa korcilo

Zaraz Was bede nadrabiac

Aaa - Tz mi usmazyl nalesniki i je powycinal w ksztalcie serduszka
Wlasnie znalalzam w lodowce
aaaale bajer

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:24   #3752
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
(...)

czemu ja ją bardzo bardzo lubię ale trzymam na włosach nie wiecej niż 5min i włosy sa miękkie, śliskie, co najmniej jakbym silikonami je napakowała z początku próbowałam trzymać ją dłużej i w cieple ale już takiego efektu nie było
(...)
Serio? ja trzymałam ile się dało a zawijasz na te 5 min w czepek, ręcznik? Dobrze, że piszesz, też tak spróbuję

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:31   #3753
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę. Ja bez makijażu bardzo źle się czuję, nie akceptuję siebie bez makijażu. Nawet, żeby wynieść śmieci muszę się pomalować:brzyda l:

Ja kiedyś nie mogłam patrzeć na siebie bez makijażu Z czasem coraz bardziej się sobie podobam
Miałam taką ,,koleżankę" która mówiła lub sugerowała że a to nogi mam brzydkie, chude a to paznokcie i nie takie i jeszcze różne rzeczy przez nią miałam takie kompleksy że szok
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
wracam do zdrowia
jutro i w piątek piszę matury po 6h...
Powodzenia dobrze że już lepiej się czujesz

Cytat:

Zaraz podstawę zrobię i po TM idę spać
Stary 2011-11-23, 20:33   #3754
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Serio? ja trzymałam ile się dało a zawijasz na te 5 min w czepek, ręcznik? Dobrze, że piszesz, też tak spróbuję
no ja na początku też dałam na ok 30min w cieple ale efekt marniutki wyczytałam na KWC i spróbowałam jak tam ktoś napisał nałozyć ją krótko jak zwykłą odżywkę, efekt cudo podejrzewam, że to przez to alko w składzie a teraz naprawdę czy napakuje na włosy mega silikonową maseczkę z farby do włosów czy alterre z ładnym czystym składem to nie ma różnicy bo włosy jak z reklamy

Dbam o siebie

Stary 2011-11-23, 20:38   #3755
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no ja na początku też dałam na ok 30min w cieple ale efekt marniutki wyczytałam na KWC i spróbowałam jak tam ktoś napisał nałozyć ją krótko jak zwykłą odżywkę, efekt cudo podejrzewam, że to przez to alko w składzie a teraz naprawdę czy napakuje na włosy mega silikonową maseczkę z farby do włosów czy alterre z ładnym czystym składem to nie ma różnicy bo włosy jak z reklamy
zazdroszcze Ci

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:46   #3756
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobry wieczór
Niedawno z pracy wróciłam i się męczę z przekopiowaniem filmów na płytkę

Co do golfów to ja rozumiem duszenie się bo moja mama ma takie wrażenie, ale to przez to że kiedyś miała tarczycę.
Podziwiam Was bo dla mnie golf w zimie jak ide tam gdzie zimno jest niezastąpiony

Nadrabiam co napisałyście

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:50   #3757
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
zazdroszcze Ci
tzn nie żebym się chwaliła po prostu chodziło mi ukazanie efektu po alterze, że trzymana krócej daje u mnie przynajmniej lepszy efekt a poza tym nie masz powodów do zazdrości bo sama masz włosy jak z reklamy

Dbam o siebie

Stary 2011-11-23, 20:56   #3758
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mam problem z paznokciami, strasznie mi się łamią i są nierówne, nie wiem co mi na nie może pomóc

Stary 2011-11-23, 20:58   #3759
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Acha, dziękuję może jeszcze coś z tej maski będzie, bo już myślałam, że nie działa.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:06   #3760
theoneandonly
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
theoneandonly: po 2 latach balsamy się już do niczego nie nadają, jedne mogą być 6 miesięcy od otwarcia inne 12, więcej chyba nie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

caate: gratuluje zużyć.

Ja dziś skończyłam szampon garnier miętowy (nie zachwycił) i maskę alterry z granatem (sama nie wiem co myśleć)

Ale nie pamiętam kiedy zobaczyłam dno w lakierze do paznokci
Po 12 miesiącach do wyrzucenia? Tym bardziej będę miała motywację, aby wykańczać.

Cytat:
Hej hej
Strasznie się czuję, jestem ciągle zmęczona i przygnębiona. Czekam, aż minie...
(mogę sobie ponarzekać jeszcze?) Wściekam się na włosy, wyglądają cudacznie, do połowy gładkie, a potem cięcie --> napuszone końcówki i potem reszta włosów szaleństwo mnie ogarnia, jak się im w lusterku przyglądam z tyłu. A ścinać nie chcę, bo nie zapuszczę już tak długich, pozostaje mi czekać, aż te ścięte odrosną... czyli co najmniej rok szukam ciągle czegoś, co pomogłoby na porost włosów... i nie ma nic. Jedynie ostatnio Seboradin znalazłam, kupię jak skończę wodę brzozową...
Koniec żalów, dziękuję za uwagę

Mam to samo i nikt tego nie rozumie, że jak czuję ścisk na szyi, jakikolwiek, to czuję się jakbym była duszona tak dziwnie i ciągle o tym myślę więc golfy nie dla mnie... no i podobnie jak Ty uwielbiam dekolty
Co do zmęczenia zapisz się na jakiś fitness czy inne zajęcia ruchowe. To zawsze pomaga Teraz po prostu taki czas w roku, mi się np zawsze wydaje, że zimem i jesienią gorzej wyglądam przez brak słońca i inne światło niż latem przez co twarz wygląda inaczej niestety

Cytat:
Kitka dziękuje za propozycje, ale chyba bałabym się farbować Palette bo od fryzjerów nasłuchałam się niezbyt dobrej opinii o tej firmie

cudowne są kolorki poniżej, tylko wątpie żeby wyszło na moim kolorze

5) zdjęcie sprzed 2 tygodni moich włosów, niestety z fleszem więc kolor prezentuje się lepiej, no i nie widać odrostów. w rzeczywistości nie jest też taki błyszczący.

1,2,3) kolorki mega, ale chyba nikłe szanse za uzyskanie?

4) marzenie łącznie z grzywką, ale większość mi mówi że raczej by mi nie pasowała
Jak dla mnie masz śliczny kolorek włosów. Chciałabym podobny

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś nie mogłam patrzeć na siebie bez makijażu Z czasem coraz bardziej się sobie podobam
Miałam taką ,,koleżankę" która mówiła lub sugerowała że a to nogi mam brzydkie, chude a to paznokcie i nie takie i jeszcze różne rzeczy przez nią miałam takie kompleksy że szok

Powodzenia dobrze że już lepiej się czujesz

Zaraz podstawę zrobię i po TM idę spać
Kochana, co do koleżanki się nie przejmuj. Ja właśnie przez taką koleżankę wróciłam na ten wątek między innymi. Też mam taką kol w pracy(tam znajomych się nie wybiera), która sama wygląda niepozornie, makijaż i cala reszta to zupełnie nie jej świat, zupełnie jej takie rzeczy nie kręcą, nie dba o siebie jakoś szczególnie a mi cały czas udziela rad jak mam się przefarbować, jak zmienić włosy I co najśmieszniejsze jak ktoś mnie chwali za jakąś fryzurę czy make up to zawsze stoi w opozycji, a chwali stylizacje, w których wyglądam gorzej Ale wiesz co? Nie uważam jej komentarzy za zbyt obiektywne, ale jednak zmotywowało mnie to do większego dbania o siebie. W ogóle nie ma co przejmować się komentarzami innych kobiet, bo ich opinie często są motywowane nie tym co trzeba Chociaż ja dzięki Bogu poza tym niechlubnym wyjątekiem nie spotykam się z czymś takim ze strony innych dziewczyn, wręcz przeciwnie Dlatego nie przejmuj się zachowaniem tej znajomej i pamiętaj, że jakieś toksyczne znajomości zawsze można zakończyć czy chociażby ograniczyć.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:08   #3761
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tzn nie żebym się chwaliła po prostu chodziło mi ukazanie efektu po alterze, że trzymana krócej daje u mnie przynajmniej lepszy efekt a poza tym nie masz powodów do zazdrości bo sama masz włosy jak z reklamy
niestety jest u mnie coraz gorzej ale nie chce marudzic

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:09   #3762
Elvii
Zadomowienie

Cytat:

czemu jestem na denko

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:22   #3763
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Mam problem z paznokciami, strasznie mi się łamią i są nierówne, nie wiem co mi na nie może pomóc
ja dopiero zaczynam przygodę z eveline 8w1 więc na razie nie powiem czy działa ale wiele dziewczyn ją zachwala, może spróbuj i Ty

Cytat:
Acha, dziękuję może jeszcze coś z tej maski będzie, bo już myślałam, że nie działa.
ja też z początku byłam zniechęcona ale teraz jest ekstra, na pewno kupię ponowne opak.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
niestety jest u mnie coraz gorzej ale nie chce marudzic
a co jest? pisz, przecież nie marudzisz

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość

czemu jestem na denko
ja nie wiem czemu widocznie masz za dużo na stanie

Dbam o siebie

Stary 2011-11-23, 21:27   #3764
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Kochana, co do koleżanki się nie przejmuj. Ja właśnie przez taką koleżankę wróciłam na ten wątek między innymi. Też mam taką kol w pracy(tam znajomych się nie wybiera), która sama wygląda niepozornie, makijaż i cala reszta to zupełnie nie jej świat, zupełnie jej takie rzeczy nie kręcą, nie dba o siebie jakoś szczególnie a mi cały czas udziela rad jak mam się przefarbować, jak zmienić włosy I co najśmieszniejsze jak ktoś mnie chwali za jakąś fryzurę czy make up to zawsze stoi w opozycji, a chwali stylizacje, w których wyglądam gorzej Ale wiesz co? Nie uważam jej komentarzy za zbyt obiektywne, ale jednak zmotywowało mnie to do większego dbania o siebie. W ogóle nie ma co przejmować się komentarzami innych kobiet, bo ich opinie często są motywowane nie tym co trzeba Chociaż ja dzięki Bogu poza tym niechlubnym wyjątekiem nie spotykam się z czymś takim ze strony innych dziewczyn, wręcz przeciwnie Dlatego nie przejmuj się zachowaniem tej znajomej i pamiętaj, że jakieś toksyczne znajomości zawsze można zakończyć czy chociażby ograniczyć.
Wszędzie znajdą się takie zazdrosne osoby
Dobrze że się nią nie przejmujesz
Mi po prawie 10 latach znajomości otwarły się oczy głównie dzięki Tż teraz myślę jak mogłam tyle lat przyjaźnić się z taką osobą

TM się skończyło zmykam spać słodkich snów
Stary 2011-11-23, 21:43   #3765
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kupiłam w końcu botki na jesień/zimę. Miałam kupić na płaskie, bo mam już szare, ale na małym obcasie i ciągle krzywię nogi w nich. Nidzie nie mogłam takich znaleźć, więc kupiłam granatowe na obcasie i chodzi mi się o wiele wygodniej, niż w tych szarych. I w końcu zaczynam chodzić na wysokich obcasach i nawet mi to idzie. Dzisiaj po ulicy pierwszy raz szłam i nawet nóg nie krzywiłam.
Kupiłam jeszcze brązowe rękawiczki.

Cytat:
Miałam nie farbować włosów, ale odrost staje się coraz bardziej widoczny, do tego do szału doprowadza mnie już ta nieco wyblakła poświata czerwona Szukam jakiegoś brązowego odcienia bez żadnych rudości i czerwieni. Macie jakiś swoich faworytów wśród farb drogeryjnych?
Ja od roku farbuje Castiniem z Loreal'a ciemny brąz. Tylko czekam krócej, niż na opakowaniu, bo wychodzą czarne, ale tak to jestem zadowolona.

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
oleju nie zmywam juz odzywka tylko szamponem bo niestety ostatnio po podwojnym myciu odzywka mialam tluste wlosy ogolnie mam tluste wiec oleje jednak musze zmywac czyms mocniejszym niz odzywka. Ale chce nast razem sprobowac na skalp szampon a na dlugosc odzywka, moze sie uda
Ja właśnie tak zmywam oleje.

Cytat:
Kitka dziękuje za propozycje, ale chyba bałabym się farbować Palette bo od fryzjerów nasłuchałam się niezbyt dobrej opinii o tej firmie

cudowne są kolorki poniżej, tylko wątpie żeby wyszło na moim kolorze

5) zdjęcie sprzed 2 tygodni moich włosów, niestety z fleszem więc kolor prezentuje się lepiej, no i nie widać odrostów. w rzeczywistości nie jest też taki błyszczący.

1,2,3) kolorki mega, ale chyba nikłe szanse za uzyskanie?

4) marzenie łącznie z grzywką, ale większość mi mówi że raczej by mi nie pasowała
Boski kolor.

Cytat:
Czesc

Ja dopiero wrocilam do domu - skonczylam kolo 20 ale bylam jeszcze na malych zakupach zywieniowych - co prawda zahaczylam o dzial kosmetyczny w supermarkecie ale tylko obejrzalam co fajnego maja, nic nie kupilam chociaz mnie oczywiscie na maxa korcilo

Zaraz Was bede nadrabiac

Kochany Tż.

Cytat:
Ja też Ci zazdroszczę.

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:43   #3766
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Masz się czym chwalić bo masz bardzo ładne włosy
Wypróbuję alterrę tak jak opisujesz, zobaczymy
Stary 2011-11-23, 21:46   #3767
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kupiłam w końcu botki na jesień/zimę. Miałam kupić na płaskie, bo mam już szare, ale na małym obcasie i ciągle krzywię nogi w nich. Nidzie nie mogłam takich znaleźć, więc kupiłam granatowe na obcasie i chodzi mi się o wiele wygodniej, niż w tych szarych. I w końcu zaczynam chodzić na wysokich obcasach i nawet mi to idzie. Dzisiaj po ulicy pierwszy raz szłam i nawet nóg nie krzywiłam.
Kupiłam jeszcze brązowe rękawiczki.

Ja od roku farbuje Castiniem z Loreal'a ciemny brąz. Tylko czekam krócej, niż na opakowaniu, bo wychodzą czarne, ale tak to jestem zadowolona.

Ja właśnie tak zmywam oleje.

Boski kolor.

Kochany Tż.

Ja też Ci zazdroszczę.

Dobranoc.
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Masz się czym chwalić bo masz bardzo ładne włosy
Wypróbuję alterrę tak jak opisujesz, zobaczymy
dzięki kochane

ja też się już kładę,jutro wcześnie rano pobudka bo przed pracą muszę zdążyć do przychodni iść, dobranoc

Dbam o siebie

Stary 2011-11-23, 22:11   #3768
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
ja dopiero zaczynam przygodę z eveline 8w1 więc na razie nie powiem czy działa ale wiele dziewczyn ją zachwala, może spróbuj i Ty
Hmmm... dziękuję, zobacze jeszcze
Jak na razie nie mogę i tak szaleć z kasą a to co mam to np. wolę przeznaczyć na taki jeden fajny swetr może nie jest jakiś super ciepły ale takiego jeszcze nie mam na zamek A jak dostanę wypłatę to poszaleję bo już mam parę rzeczy upatrzonych na necie

Lece się kąpać i podstawy bo jutro na 7 do pracy a ja jak zwykle się na necie zasiedziałam
Dobrej nocy

Stary 2011-11-23, 22:44   #3769
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: bo dla mnie jest taka sobie, a tyle osób ją chwali, że się zastanawiałam co robię nie tak.
Spróbuję dać na 5 min, a nie na 30.
Dzięki za poradę

theoneandonly: niektóre balsamy po 6 m mają przydatności, np mleczka yves rocher.

Zresztą to widać po kosmetyku, bo zmienia konsystencję.

Spójrz na opakowanie i znajdziesz narysowany mały odkręcony słoiczek z napisem 6 m, 12 m.

Ja balsamy zużywam w max 3miesiące od otwarcia, tyle naraz otwieram, żeby w ciągu tego czasu zużyć, niektóre idą w miesiąc nawet. Bo inaczej jakbym za wiele miała otwarte to totalnie bym się zgubiła.

dodaja: ja jestem ciekawa opinii o tych kosmetykach

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 22:55   #3770
Patka1881
Raczkowanie

Cytat:
snow: bo dla mnie jest taka sobie, a tyle osób ją chwali, że się zastanawiałam co robię nie tak.
Dzięki za poradę
ja mam taki sam problem z ta maską tez daje na tyle czasu jak najdłużej podgrzewam i nicccc żadnych spektakularnych efektów nie ma ale jutro spróbuję tez dać na krócej i zobaczymy

ja dzisiaj tylko podstawa i lece spać dobranoc

Patka1881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:51   #3771
Kitka:)
CABIN CREW

witam Piękne

chyba się rozchoruje, wstalam dziś z mega bólem gardła....
spadam na uczelnie.. miłego dnia

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 11:13   #3772
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
ja nie wiem czemu widocznie masz za dużo na stanie
ohhh.. jooooo... jak mówił krecik z bajki dla dzieci

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 12:26   #3773
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
witam Piękne

Współczuje i zdrowiej.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:34   #3774
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej
strasznie mnie dziś głowa boli a mam jeszcze tyyle nauki

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:19   #3775
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej
strasznie mnie dziś głowa boli a mam jeszcze tyyle nauki
hej
piszecie jakieś próbne jutro?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:21   #3776
loluska
Zakorzenienie

Hej Tyle mam nauki na jutro a totalnie mi się ruszyć nie chce... Wieczorem poprzeplatam ze spa i może jakoś przeczytam chociaż :P

Cytat:
cześć

a mówiłam

aaaale bajer
no niestety i u mnie się nie sprawdził

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
\

Jak dla mnie masz śliczny kolorek włosów. Chciałabym podobny

dzięki, ale ja mam już go dość, bo właściwie od dłuższego czasu mam takie z czerwonymi poświatami i już mi się znudziły totalnie

angelinmyheart
na pewno wybiorę coś z castinga, ale o odcieniu muszę pomyśleć

Cytat:
witam Piękne

zdrówka

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:41   #3777
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć
Niedawno wróciłam do domku. Kupiłam dziś tylko płyn do demakijażu i parę produktów spożywczych, w tym actimel, może mi coś pomoże...

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Idę się przespać bo zasypiam. Miłego wieczorku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 16:27   #3778
snowhitee
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hmmm... dziękuję, zobacze jeszcze
Jak na razie nie mogę i tak szaleć z kasą a to co mam to np. wolę przeznaczyć na taki jeden fajny swetr może nie jest jakiś super ciepły ale takiego jeszcze nie mam na zamek A jak dostanę wypłatę to poszaleję bo już mam parę rzeczy upatrzonych na necie

Lece się kąpać i podstawy bo jutro na 7 do pracy a ja jak zwykle się na necie zasiedziałam
Dobrej nocy
jak coś to ta odzywka droga nie jest, niecałe 11zł

Cytat:
Dzięki za poradę

theoneandonly: niektóre balsamy po 6 m mają przydatności, np mleczka yves rocher.

Zresztą to widać po kosmetyku, bo zmienia konsystencję.

Spójrz na opakowanie i znajdziesz narysowany mały odkręcony słoiczek z napisem 6 m, 12 m.

Ja balsamy zużywam w max 3miesiące od otwarcia, tyle naraz otwieram, żeby w ciągu tego czasu zużyć, niektóre idą w miesiąc nawet. Bo inaczej jakbym za wiele miała otwarte to totalnie bym się zgubiła.

dodaja: ja jestem ciekawa opinii o tych kosmetykach
Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
ja mam taki sam problem z ta maską tez daje na tyle czasu jak najdłużej podgrzewam i nicccc żadnych spektakularnych efektów nie ma ale jutro spróbuję tez dać na krócej i zobaczymy

ja dzisiaj tylko podstawa i lece spać dobranoc
to dajcie dziewczyny znać jak się sprawdziła trzymana krócej u Was, jestem bardzo ciekawa

Cytat:
witam Piękne

zdrówka w takim razie życzę

Dbam o siebie

Stary 2011-11-24, 16:28   #3779
Lilith890502
Zakorzenienie

co do maski z alterry o której piszecie, to ja ją daje tak na 2 min i moje włosy po niej są mięciutkie i błyszczące, może powinnam dawać na 5, ale w sumie taki efekt mi nawet odpowiada , z sianowatych włosów zrobiła mi naprawdę ładne

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:32   #3780
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej kobiety

dzis dostałam sms o tym ,ze moge odebrac zamowienie z DOZ

zamowiłam ampułki do twarzy Gal z witaminami ( ma bardzo dobre opinie n a KWC) i olej ze słodkich migdałow

i mam pytanie czy ten olej mozna uzywac bezposrednio na włosy czy trzeba rozcienczac??

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości