|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
tak tez zalecał mi gin,no ale co lekarz to opinia,co pacjentka to inny przypadek
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Co lekarz to opinia
Moja koleżanka niby brała witaminy a i tak miała mega niedobory, ja na razie wszystkie wyniki mam idealne więc jest ok.
|
|
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Dawno się nie odzywałam ale to normalne, że z doskoku jestem ![]() Emi_lko gratuluję podjęcia tematu prawa jazdy. Ja na Twoim miejscu zaczęłabym kurs jednak zimą bo jeśli nauczysz się jeździć w tych warunkach to wiosną i latem nic Ci nie będzie straszne a tak zrobisz kurs w ładną pogodę a przy pierwszym zarzuceniu samochodem na śliskiej powierzchni będzie panika. Ja zdawałam prawko w lutym więc prawie całą zimę robiłam kurs i uważam, że to był jeden z najlepszych pomysłów. Co do dyplomu to broniłam się w 2010 i jeszcze go nie odebrałam. Nie ucieknie chyba ![]() Cytat:
Haniu wózek bardzo fajny i cena baaardzo przyzwoita. A to czy się sprawdzi czy nie to sie okaże w użytkowaniu Na pewne rzeczy nie zwracamy kompletnie uwagi przy zakupie a potem wkurzają nas one jak diabli. Stąd w drugim pokoju stoi druga spacerówka u nas ![]() Asiuk zgadzam się w 100%, że starsze dzieci są ekstra, moja obecnie jest też za☠☠☠.ista, kocham z nią przebywać, to najlepszy okres bo sama chodzi, potrafi się sama pobawić, da się z nią dogadać i jest słodka jak daje całuska z wysuniętym jęzorem przy czym pół buzi mam obślinione
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa wlasnie zadzwonilam do mojego instruktora aaaaa i jutro podrzucam mu dokumenty i on zapisze mnie na testy aaaaa
![]() juz sie boje a wszystko dzieki Wam
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
kotku
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku
![]() niech mnie któraś kopnie ,to tez sobie lekcje wykupię...
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() Cytat:
![]() na mnie osobiscie wczoraj bardziej podzialalo to:
|
|
|
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wysłałam wniosek o przesłanie dokumentów. Niu, dzięki. Co do zimy, to na pewno masz rację, że poradzenie sobie w najtrudniejszych warunkach to raczej gwarancja dobrych umiejętności w warunkach przeciętnych. Nie wiem jednak, czy chcę to na siebie teraz wrzucić... Akurat mam bardzo gorący okres teraz, coweekendowe szkolenia, zajęcia z angielskiego, dużo pracy w pracy, wymagającej ode mnie większej dyspozycyjności. Muszę mieć trochę luzu, żeby zacząć jazdy. Na pewno poczekam do nowego roku. |
||
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
uprzejmie dziękuję
![]()
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu kiedy ty zaczęłaś czuć pierwsze ruchy?? ja dziś mam 16 tydzień i tak czekam. Pewnie ok. 20 tyg??
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wigilię ,przy barszczu
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie to było uczucie?? Jak dotknęłaś brzucha to cos poczułaś, czy bez dotykania??
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczułam jakby takie mocne "pulsnięcie" w dole brzucha ,jakby takie duzy pęcherzyk powietrza pęknał a pozniej jeszcze kilka razy
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mogę sie doczekać.
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
mnie to kompletnie zaskoczyło,tez myslałam,ze poczekam do 20 tygodnia
|
#977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam lekarza naturalistę - jak ja to mówię. Poród naturalny, ostrożnie ze znieczuleniem, zdrowe papu- wit. tylko jak wyniki lecą na łeb na szyję ..no i jak najmniej USG. Bardzo mi się to u niego podoba. Cytat:
![]() Nic się nie bój fajnie będzie. A jak zdrówko?? Cytat:
. Mam nadzieję że jeszcze po 1 grudnia będzie dostepny to kupięJak się czujesz?? Cytat:
Cytat:
---------------- Ja po lekarzu. Nadal wszystko wzorowo...i nadal pięknie sobie tyję . Tym razem 2 kg. Lekarz mówi że jest ok. Po pierwsze przy mojej niskiej masie początkowej to normalne jak przytyję nawet to 18 kg. Po drugie lepiej że tyję równo co miesiac po 2 kg..niż jakbym miała nagle przytyć 6 kg.Tak więc wchodzę w 3 trymestr z 12 kg na plusie
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Hania Ty nie masz czasem mojego gina?
![]() Wiele moich znajomych do niego nie chodzi (mimo,ze jest swietnym specjalistą) "bo nie robi usg co wizytę i nie przepisuje witamin" To juz 3 trymestr....wooow Dobrze,ze przybierasz regularnie ![]() Za baciki dziękuję
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jest oblegany.Mam do niego 100% zaufania- on dotyka brzucha i wie wszystko Jak Młoda jest ułożona, czy dobrze przybiera na masie ... a ewentualne zapalenia pochwy wyklucza po obejrzeniu śluzu "na oko" ![]() No ja już czuję oddech porodu na plecach. Wczoraj zrobiliśmy porządki w mieszkaniu. Łóżeczko stoi gdzie trzeba ..jak jeszcze wózek kupimy to tylko Mani będzie brakować
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie,to jeszcze kuupaa czasu
![]() tak czytam,ze wasze "pokoje dzieciowe" w takich stonowanych kolorach,a moja ma biały....i do tego czerwone zielone,niebieskie i zólte kropy na dole scian ![]() oczo☠☠☠nie do kwadratu
...i jest ![]() Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-11-23 o 18:34 |
|
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
Cytat:
do tego uwielbiam gadać, ale podzielną uwagę i jak rozmawiam nie patrzę na rozmówcę tylko na ulicęMoja kuzynka dzisiaj urodziła
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczo....nie jest dobre dla dziecka . Stonowanych kolorów przecież nie widzą
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie tak
![]() tylko moja ich nie widzi mimo oczo☠☠☠nosci bo....tam nie "mieszka" Za to jej ubranka i inne graty mają kolorowe widoki
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Haniu czuję się już dobrze, oprócz wzmożonej senności wszelkie inne dolegliwości już minęły. U mnie na razie waga stoi w miejscu no ale to dopiero 12 tydzień więc jeszcze wszystko przede mną, zresztą ja zbędnego balastu już i tak mam sporo. U nas pokoik jest piaskowy z elementami chabrowymi, jakoś tak samo wyszło, choć młoda i tak tam tylko śpi a większość czasu spędzamy w dużym pokoju. Emi_lko ja tylko napisałam swoje przemyślenia a Ty zrobisz tak jak Tobie najwygodniej. Bez sensu w tak gorącym okresie dokładać sobie jeszcze stres związany z jazdami w kiepską, zimową pogodę. Po prostu moim zdaniem dobrze jest pojeździć choć kilka razy w kiepską pogodę z instruktorem u boku bo to zawsze bezpieczniej. Kocie gratuluję Stokrotko ode mnie również baciki na rozpęd Muszę się rozejrzeć za butami zimowymi bo z poprzednich sezonów już się średnio nadają a nic mi nie wpadło w oko, jak coś mi się podoba to obcas wysoki i wąskie w łydce, że nie ma szans, żebym je zapięła. Te śniegowce co xzora pokazywała pewnie byłyby idealne tylko bardzo średnio mi pasują do płaszczyka zimowego
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jak zwykle, gdy mam dużo pracy, nie wiem, za co mam się wziąć... ![]() Najchętniej nie robiłabym nic ![]() Zaczęłam drążyć temat mebli kuchennych, rozmawiałam z potencjalnym wykonawcą. Mam jeszcze dwóch do obdzwonienia. Cytat:
![]() Ja też muszę pilnie kupić zimowe na płaskiej podeszwie, bo mam same na obcasach, w których za długo nie wytrzymam. |
|
|
|
|
#988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w 12 tygodniu już byłam 6 na plusie ![]() Ja właśnie też chodzę za butami..ale nic mi nie pasuje do ciąży ![]() Musze być niskie, łatwo zakłądalne, ze skóry , ciepłe i na antypoślizgowej podeszwie. ![]() Doszłam do tego że 5 sezon będą grane śniegowce reeboka- mam ich już serdecznie dość. No ale dziady są niezniszczalne i spełniają wszystkie ciążowe warunki. Cytat:
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ...zadzwoniłam i umówiłam się na jazdy doszkalające
zaczynam od przyszłego wtorku ![]() z drogi śledzie...
|
#990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znając siebie i tak miałabym wielki wyrzut sumienia, że nic nie robię ![]() Cytat:
Którego miasta mam nie odwiedzać?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

tak tez zalecał mi gin,no ale co lekarz to opinia,co pacjentka to inny przypadek 

zaczynam od przyszłego wtorku