|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Dziewczyny, ponawiam pytanie. Wiecie co z Darią???
Cytat:
Aaaale co kupiłam? Bo nie wiem Cytat:
Cytat:
jakoś mi ciężko uwierzyć, że już prawie rok minął... |
|||
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Ja dałam propozycje stworzenia naszych preferencji.... Ale żadna nie podchwyciła pomysłu, to się teraz martwcie
![]() A tak poważnie, to zróbmy to, na prawdę ułatwi nam działanie proponuję kategorie: *ulubione kolory *ulubiony styl *marzenie *nigdy nie kupiłabym *nigdy nie założyłabym *ulubione dodatki *ulubiony zapach *lubiona potrawa *ukochane słodycze możecie coś jeszcze zaproponować?
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No o kocyk mi chodzi czy ki=upiłaś hihi bo nie pamiętam abyś się chwaliła?? ![]() Kurde ja mam tak samo...w wigilię test....a 30grudnia byłam na wizycie...24stycznia się dowiedziała...26 miałam zabieg... Dolinka widziałam aaaaaaaaaa Gratuluję po cichaczu Kochana!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-11-24 o 11:56 |
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie podchodzę do tego w taki sposób, że kupowanie może zapeszyć itp. To nie ma znaczenia. A teraz pewnie miałabym 3 razy mniej rzeczy i 3 razy takie wydatki... To ja Wam napiszę: Biżuterię lubię różną, czasem drobną, czasem dużą. Ale nie lubię świecidełek -> dla mnie im prościej tym lepiej. Im mniej tym lepiej. Nie lubię brokatów i przesadnej słodkości (nie wiem czy rozumiecie o co chodzi) eee, co jeszcze kolory lubię różne różniste -> od neutralnych po czerwony więc z tym problemu nie ma Aaa, Agatka pytałaś co zamawiałyśmy, nie wiem czy Lucy Ci odpisała. Z tych drewnianych to tylko podkładki z płyty. Ale nie wiem czy u was są takich chińskie centra handlowe? Bo u nas sporo i w nich można kupić tanio szkatułki drewniane
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to w ogóle nie wyobrażam sobie tegorocznych świąt, strasznie się ich boję, nie mogę patrzeć na te reklamy świąteczne w TV. Dlatego też się nie zapisałam do waszego pomysłu mikołajkowego, bo nawet o żadnych prezentach nie mogę myśleć
|
|
#907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ejjj Dziewczyny zaczekajcie na mnie, w kupie bedzie razniej
|
|
|
#908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Buhahhaha bez starań schizuj, schizowania nigdy dość
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jesteś jedyną osobą z którą nie miałabym najmniejszego problemu. Każdą. W każdych kolorach. Burych nie lubię. Ale też jestem je w stanie oswoić doczytałam Inutilka i tyż nie lubię brokatów ![]() Cytat:
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2011-11-24 o 12:04 |
|||
|
|
|
#909 | |||
|
Zakorzenienie
|
eee, co ja miałam robić? prasować? sprzątać
a jeszcze w piżamie siedzę. mam nadzieję, że zdążę się ubrać i umyć głowę bo na 17 jedziemy na SR ![]() Cytat:
Aaa, Dolinka ma robić dzisiaj betę nie? Cytat:
a może takie przygotowania do świąt by zajęły Twoją głowę?---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- taaak, bo my tu tak rzutami pandujemy sobie razem żeby smutno nie było. Ale pamiętajcie, kolejka jest. Najpierw Agatka ![]() Cytat:
jakby co srebrny albo czarny też może być
|
|||
|
|
|
#910 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam bardzo silna potrzebe bliskosci meza po # i chyba koło 8 dnia po zaczelismy przytulanki Cytat:
Cytat:
Dobrze, że przyszła,bo trochę za bardzo pieściłam się z tym pępkiem, a ona nim wywijała w kazdą stronę Cytat:
![]() wczoraj co chciałam wam napisać to maluch mnie wzywał, mam nadzieje, że dziś dam rady, może za chwilkę jak mały na dobre uśnie Cytat:
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
Rany Dziewczyny patrze na liste użytkowników w tym momencie i nie wierze (tak duzo Was), jak również sie zastanawiam gdzie pracujecie, majac czas odwiedzac forum
)
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dziewczyny, zabieramy się za robotę, nie można za bardzo postów produkować, bo wiemy że dzieciaczki tylko czekają, aż się kolejny wątek rozpocznie i już będą chciały wyskakiwać.
Kunegunda ja jestem na L4, jakbym pracowała to bym popołudnia miała zajęte nadrabianiem
Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-11-24 o 12:10 |
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panika oj uwierz że nawet jakbyś miała LUCY to miałabyś tez problem co zrobić czy kupić!! ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- ![]() Cytat:
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... mnie przeraża to, że święta to niby takie radosny czas, a mojej kruszynki z nami nie będzie
i dlatego tak wypieram z siebie te święta. Nie wiem jak mam sobie z tym dać radę Ja chwilowo mam czas bo jestem na "macierzyńskim". Dołująca ta nazwa w mojej sytuacji
|
#915 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rzeczy najprostsze sa najladniejsze ![]() marzenie?! hmm ..... tandetnych dodatkow... bizuterii w kolorze zlotym, kolczyki, bransoletki... świezosci, frezji, konwalii duzo rzeczy lubie jesc... czekolada - bardzo lubie nowosci ale zeby nie byly nafaszerowane chemia - linda pychotka albo szwajcarska, mmmmm to tyle co mi na pierwsza mysl przyszlo do glowy ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rodzice bY CI zapalniczke kupili Dolina! - gratuluje pocichutku! A teraz ja: *ulubione kolory - czerwony, czarny, beże, turkus, ostatnio róż taki ciemny, zielony , żółty ( wymieniłam wszystkie)*ulubiony styl - normalny, wygodny, bez nadmiernych udziwnień *marzenie - ... *nigdy nie kupiłabym - czegos tylko dla szpanu *nigdy nie założyłabym - skórzanego kombinezonu ![]() *ulubione dodatki - bizu ale umairkowana, brokat nie *ulubiony zapach - wanilia, pomarańcza, kwiatowy - ale delikatny, świeży *lubiona potrawa - pierogi, makorany *ukochane słodycze - wszystkie są ukochane Ale nudna jestem! |
|
|
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że data urodzenia mikołaja nie jest w ten sam dzień co data powstania mojego pierwszego dziecka..... bałam się, że te daty mogą się pokryć Cytat:
![]() Mikołaj śpi, tata obrabia zdjęcia...... biorę się za pisanie relacji z porodu
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny tak ostatnio myslałam sobie jak się ma sprawa IUI do religi katolickiej??
|
#919 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś miałam też głupi sen. Śniło mi się najpierw, że chodziłam na jakieś tańce, ale byłam dużo młodsza niż teraz, coś jakby koniec podstawówki, początek liceum i w pewnym momencie nasz instruktor (którym była ratownik co mnie uczył jakiś czas temu pływać) powiedział, żebyśmy poczekały on tylko pójdzie po telefon i tak strasznie szybko wyparował i po jakimś czasie zobaczyłyśmy w telewizorze, że budynek w którym jesteśmy cały płonie i jest pełno straży i próbują ugasić a my byłyśmy na ostatnim piętrze. W końcu im się udało i wyszłyśmy stamtąd i usiadłyśmy na jakiejś ławce osiedle dalej i ulicę dalej stał pociąg, który zaczął wybuchać wagon po wagonie. I podeszła do nas jakaś dziewczyna i powiedziała "czy nadal nie boimy się mroku?" i poszła. Później na ścianie zaczęły się pokazywać godzina pożaru naszego budynku, później wybuchu pociągu i na koniec jeszcze jedna która dopiero miała nastąpić. Ja wstałam poszłam na autobus, w autobusie chciałam kupić bilet, ale nie miałam drobnych tylko 6 zł dałam a pan kierowca wyjął szklaneczkę taką 0,2 l i nalał mi wódki Sheh zinterpretujesz ![]() No więc tak jak pisałam wcześniej pojechałam dziś na betę zrobiłam przy okazji progesteron, ale wyniki dopiero po 16. Mam nadzieję, że TŻ wróci i mnie podwiezie, bo mi akumulator padł już na dobre ![]() Rano jeszcze zrobiłam test siuśkowy, bo kupiłam wczoraj w aptece specjalnie taki, żeby był o 25 mIU/ml No i wyszły dwie krechy ta druga już prawie zbliżona odcieniem do testowej Tylko trochę się boję, bo jeśli się potwierdzi, że jestem w ciąży to już się martwię, bo mnie nawet cycki nie bolą są jak galaretki ciągle i żadnych objawów praktycznie nie mam poza wyższą temp i brakiem @ (28dc)
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil! - widzę ze presje czujesz ! wywołana do tablicy jesteś - a raczej do porodu!
natalka czeakamy na relacje! |
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Agusia gratuluje synka. Kolejny chlopak nam rosnie.Nitka buziaczki dla wszystkich dziewczynek. Ale one juz duze sa! ![]() Ania dawaj zdjecie wloskow. ![]() Eseska Ty cpunie! Dobrze, ze @ wreszcie przyszla. ![]() Lucy co to za glupie sny? Bierz nospe i odpoczywaj. Inutil chyba za duzo czasu spedzacie z Lucy, ze tak Ci sie sni po nocach. A co do interpretacji, to pewnie chcesz dla niej jak najlepiej a uwazasz, ze ona sie dystansuje. Albo boisz sie, ze sie Lucy znudzisz. Niech sie Lucy wypowie czy to prawda. ![]() Panika trzymam kciuki za wizyte. ![]() Mala, swiecaca, bo ja sroka jestem. ![]() Dobra, lece znowu do lozka, bo u mnie nie lepiej.
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, to ja się też zbieram... (siedzę w szlafroku jeszcze :/)
Na obiad zrobię chyba racuchy ![]() *ulubione kolory - czarny, biały, szary, kakaowy, beż (generalnie neutralne, bądź w kolorze ziemi) *ulubiony styl - im prościej tym lepiej *marzenie - własne M ![]() *nigdy nie kupiłabym - tandetnych figurek z chińskiego sklepu, sztucznych kwiatów *nigdy nie założyłabym - skórzanych legginsów, czerwonej jeansowej spódnicy , skarpet/rajstop do sandałów.*ulubione dodatki - długie, proste wisiory, broszki w kształcie kwiatów, ważek, motylków, kolorowe lakiery do paznokci, motywy alpejskie/norweskie *ulubiony zapach - zapach mandarynek, żurawiny, wanilii (świece) *lubiona potrawa - wszystko co z żółtym serem *ukochane słodycze - pierniczki korzenne Spekulatius (niemieckie) Czekolady orzechowe, praliny rumowe (generalnie wszystko co słodkie )
Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2011-11-24 o 12:35 |
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy słuchacie i lubicie ale w Trójce jest akurat 'za a nawet przeciw' na temat in vitro... ciekawe głosy...
idę prasować mini-ciuszki ![]() Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
*ulubione kolory -- fiolet, niebieski, beż, brąz ... w sumie dużo by wymieniać
poza czerwonym ![]() *ulubiony styl - nie do końca wiem o co chodzi, ale nie lubię przepychu. Bez udziwnień, brokatów itp. *nigdy nie kupiłabym - nie wiem na chwilę obecną (musiałabym zobaczyć ) ![]() *nigdy nie założyłabym - nie wiem na chwilę obecną ( spojrzałam u Lucy i skórzanych ciuszków też bym nie ubrała) ![]() *ulubione dodatki - kolczyki, bransoletki, wisiorki *ulubiony zapach - Lacoste - love of pink ![]() *lubiona potrawa - pierogi ruskie ![]() *ukochane słodycze - trufle, marcepanki oj tu to bym mogła wymieniać duuuuuuuuuuużo
Edytowane przez DolinaNocy Czas edycji: 2011-11-24 o 12:39 |
|
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa jeszcze jedno bardzo lubie świece zapachowe
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Dziewczyny czy Wy po # sprawdzaliscie HCG? jesli tak, to po jakim czasie, po ilu dniach?
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(coby być otwartym na potencjalne życie) . No i po wszystkim się te nasienie przelewa z tych prezerwatyw.Tak mnie to zszokowało, że zapamietałam ![]() ![]() o tutaj o tym piszą ![]() http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=6
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2011-11-24 o 12:46 |
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Dawno jej nie było... Chyba wszystko u niej ok?---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#928 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moze boisz sie troche reakcji otoczenia, albo z gory zalozylas sobie, ze nikomu nie powiesz o ciazy i boisz sie jak to bedzie. Moze byc? (trzymam kciuki za bete)To teraz moje preferencje ![]() *ulubione kolory - absolutnie wszystkie, byle nie nadmiernie jaskrawe ![]() *ulubiony styl - im prościej tym lepiej (skopiowalam od Lucy i sie pod tym podpisuje )*marzenie - podroz dookola swiata ![]() *nigdy nie kupiłabym - bialych kozakow *nigdy nie założyłabym - j.w. *ulubione dodatki - kolczyki, torebki *ulubiony zapach - mandarynki, wanilia, czekolada (ogolnie: slodkie albo cytrusowe) *lubiona potrawa - za dlugo by wymieniac ![]() *ukochane słodycze - wszystko z galaretka, czekolady[
|
|
|
#929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
oo ja ☠☠☠☠☠☠☠a wlasnie sie zafaflunilam serkiem wiejskim, bluzka, spodnie
dorbrze ze szef wyszedl, bo prawie na przeciwko mnie siedzi) echhh tak to jest jak sie je i pracuje..
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

mama się mnie dopytuje co mi Gin powiedział bo ona nie wie że miałam IUI i kiedy mam znów iść to jej powiedziałam tylko że w poniedziałek....bo nei wiem co powiedzieć...musiałabym tłumaczyć jej co i jak...
cholera....chyba jednak coś kupię...
echh....
więc z tym problemu nie ma

a może takie przygotowania do świąt by zajęły Twoją głowę?

Czekolady orzechowe, praliny rumowe (generalnie wszystko co słodkie