![]() |
#3361 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ano. I do nietopsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
w braku obieraczki
![]() ![]() łoooooooooo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 3. jak i w większości fachów podejrzewam ![]() dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() powinno być chyba na odwrót? did w wannie a kot w umywalce? ![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
jest nadzieja
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() syrop Pini - działa przeciwkaszlowo - tylko on ma kodeinę cheba a to jakiś drug, no i lepij dzieciom tego nie zapodawać - mnie zapodawali za dziecka i się uzależniłam ![]() no ale jak ktoś am wydzielinę sporo to przeciwkaszlowy tylko go zamęczy - bo tej wydzieliny inaczej niż kaszląc nie da się pozbyć - enter. tzn ja wiem ze Ty to wisz, no ale tak ad syropy pisałam zbiorowo niech mnie poprawio farmaceuci i dochtóry dzie trza. Mówię na bazie doświadczęń życiowych - niestety częstych. teraz już nie. ja je piję bo mi smakują ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
grozi wypollizowaniem
|
#3367 |
Zakorzenienie
|
ad1. to czekamy
ad2. ![]() ![]() ![]() a nie bo jesteś chora? ![]() ide łyknąć trocheu kultury, Gesler w tv ![]()
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() A propo Twego nietopsza tak sobie pomyślałam, bo pisałaś, że ona rehabilituje (czy już nie? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-24 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() a gatunek mam ziemniak pospolity sklepowy ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hhhm kusisz - ale chyba zostanę na necie i diabłów pokontynuuję nic mnie tak nie uspokaja jak głos Carrie ( z diabłów) no po prostu zazdroszczę jej tej barwy ![]() ej i nie spotkałam pod Biedrą Gryxa ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Sieć i pij a nie bencież siem ókóltórnialniadź
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Win - pjona - ile ja egzamów przewaliłam w tenże sposób - ale jutro już se nie wyrzucaj - szkoda nerwa - nie ma to jak ufać sobie i intuicji to jest tzw czwarte miejsce na podium i dlatego wkokufia ale msui minąć i next time się odkujesz - przerabiałam oj przerabiałam se zróp nagrodę pocieszenia serio - albo se wyegzekwuj od kogoś albo se zamów i kliknij a co ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
oto treść maila do mua " Wygraj produkty od L'Oreal Paris i poznaj gwiazdy takie jak Ty"
jak to człowiekowi mało czeba by zrobić mu dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Striptizera, masażystę? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kurde iść? chociaż my tam ławek nie mamy - okuamał mię ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- jaaaaaaaaa ale bym se zamówiła chętnie oj ale chętnie i se kurde kiedyś zamówie ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sprawdź tym razem czy Ogonki czegos nie zostawiły- napój, pieczywo może
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | ||
Zakorzenienie
|
cześć Polly
![]() tak , w sumie wiem że z wirusa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Red śliczność ta Twoja dziewuszka ![]()
![]() |
#3379 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() też lubię syropki ziołowe ale niestety drapak w gardle mi jeszcze bardziej podrażniają (chyba że prawoślazowy) a przeciwkaszlowo mało co na mnie działa, ani z kodeiną, ani z dextrometorfanem, tussipect też nie (właśnie zaliczyłam zdziwko, tussipect jest na receptę???), tego sine coś tam nie znam, może on by działał bo widzę że ma jakiś inny składnik.. na szczęście odpukać nie potrza mi teraz syropków, oby jak najdłużej.. Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to było jednorazowe - no anegdota roku - a menelki sie na mnie gópio paczo z czego rzy ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- znam, kojący ( dla mnie) taki bardzo homey ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Dzięki, to w matkę ofkors ![]() Fogle niech mnie ktoś palnie gdyż ponieważ kupiłam ostatnio co następuje: czarną eko ramoneskę, szarą torbę-worek z ćwiekami, stalowo-pudrowego metalicznego nietopsza, wieeelki tyż nietopszowaty czarny sweter z dziurami tzn. luźnym splotem, czarną cekinową bokserkę, tego czarnego metalicznego nietopsza z Camaieu, pseudoskórzane legginsy i jeszcze licytuję krótkiego ażurowego szarego nietopsza ![]() ![]() ![]() Ale w sumie niedużo wydałam, co? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |||
Zakorzenienie
|
suodka
![]() ![]() kot w wannie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio jak tyle wydała to kupiłam tylko płaszcz i 2 bluzki ![]() Jadę jutro na weekend do rodziny (znowu ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
nocami się po chacie nie przechadzam więc mi to nie grozi
![]() Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko ilość nietopeszy mnie niepokoi ![]() A dziecię Twoje ma obłędne oczyska - muszę to powtórzyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że nie są toksyczne ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oprócz bluzki z Camaieu ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-24 o 21:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
O rany, jaka ślicznotka
![]() Winterko ![]() Parabello ![]() Gryxiu ![]() Kogo jeszcze ucałować pachnąco? mam Dię na sobie ![]() No więc...bylam dziś w Quality i nadrobiłam wszystkie wczorajsze niedociągnięcia- ludzi było co niemiara, narozdawałam pocztówek, nagadałam się- kuluarowo, tyle, że wyglądałam niewyględnie- dżinsy, tunika i buty a la trampko- trapery czerwone ![]() Czuję się, jakbym przesuwała szafę i fortepian ![]() A jutro ciąg dalszy w Blue City- też tam będzie mój obraz ![]() No i jutro trudny temat muszę podjąć- negocjacje ![]() Pani Missala wczoraj po bankiecie zagadnęla mnie, jaką bym widziała cenę za obraz- i ja, zgodnie z wcześniejszymi przemyśleniami, odpowiedziałam, że trudno mi wycenić taki obraz, włożone w niego serce itd i że proszę, żeby Ona zaproponowała. Pani M. odrzekła, że też nie wie, ale może "barterowo to załatwimy"- czyli za perfumy. Wg mnie sprawa nie powinna utkwić w próżni, ja mam wyobrażenie ceny tego obrazu czyli 2000zł i wobec tego chcę dobrać perfumy za proporcjonalną cenę - w związku z czym dziś wąchałam i wymyśliłam Dię, Royal Muska i Daim Blonde... nie wiem, czy coś jeszcze, nie liczyłam ![]() I chcę powiedzieć Pani M., że ta sytuacja jest dla mnie szczególna, bo nie umówiłysmy się z góry na wynagrodzenie, ja jednak mam wyobrażenie, jaka cena byłaby odpowiednia i w związku z tym proporcjonalne do niej - tej wyceny- perfumy, to byłyby (...) i co ona na to- ja jestem otwarta na propozycje- czyli miękko. No...może zrobić wielkie oczy i ja wówczas nie będę naciskać- no bo niestety, muszę brać pod uwagę, że brak określenia kwoty z góry (BŁĄD!) może oznaczać stratę i trudno. Trzeba to będzie przelknąć, a jednocześnie bardzo zależy mi na naszej znajomości... Tak czy inaczej rozmawiałam dziś z przyjeciółką, ktora umie negocjować, opieprzyła mnie i powiedziała, że absolutnie nie powinnam unikać tego tematu i czekać, co będzie, ale sama pierwsza zagadnąć lub, przy niesprzyjających do rozmowy okolicznościach, umówić się na spotkanie w tej sprawie. I w ogole chcę się z nią - tą przyjaciółką- umówić się na krótki kurs negocjowania i w ogóle okreslania ceny swoich dzieł ![]() ![]() I była Łepkowska- ta scenarzystka, chciałam jej dać m.in. Świnię i Karalucha, ale sobie poszła ![]()
#3387 |
Zakorzenienie
|
przyjaciólka Cię słusznie opieprzyła - nic dodac nic ująć
Łepkowska tez mi sie podobie jak mówi - ciekawy człwoiek z niej i chyba fajny i strasznie się ciesze że jednak jest ciąg dalszy - twoja nieobecność wróżyła dobrze - to była jednak Twoja kupa we śnie Flo kurcze - masz wszystkie odpowiedzi w swoim poscie - zróp tak jak tam napisałaś i ten błąd - na początku ![]() dobra nie jestem mamą - nie będę rugać - tylko powiem jedno - weź więcej Royal Muski ![]() ![]() ![]() czyli dziś poszło jak z kranu - może tak sie właśnie funkcjonuje na salonach - pierwszy dzień - ocenianko, badanko a potem już leci - bardzo sie cieszę - to chciałam powiedzieć ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Quality.
Lewdo stoję na nogach jutro ogarne sobie bar. A teraz pa pa dobranoc!
#3389 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Flo, a co z bluzką nie teges? Że cieniutka taka? Zbiorczo dziękuję za komplimenty n/t dida, starałam się ładnego zrobić ![]() Cytat:
![]() 2. oj, trza było od razu wypalić o tych 2000, ona w ogóle ma pojęcie po ile stare sprzedawałaś? Bo może się zasugerować, że "ciąg barowy" szedł w setkach a tu nagle tysiaki. Ale z drugiej strony, na boga, na biednego nie trafiło ![]() ![]() 3. o, umów się a potem zdradź mi jej sekrety ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawa z ceną lipa po całości, mam nadzieję, że Pani M. nie myśli o jednej flaszce ![]() ![]() ![]() ![]() ale reszta super, szczególnie Twój strój ![]() ![]() no cieniutka ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-24 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.