|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z Dziewczynek w Kobiety... Czas zmian nadszedł!
Jest tu jeszcze ktos?
![]() Jak idzie?
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, w końcu się ktoś odezwał
![]() ja nadal na etapie poszukiwań, niestety funduszy brak
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
ja już właściwie większość rzeczy mam skompletowanych, brakuje mi koszul, jednej czarnej spódnicy klasycznej no i butów na zimę...
|
|
#184 |
|
Cytrynka
|
gdzie mogę znaleźć miękkie, dobrze skrojone kolorowe koszule? zależało by mi np na jakieś pudrowej, jasnoniebieskiej, ogólnie pastele
bo posiadam w swojej szafie 4 z czego 2 nadają się tak naprawdę do użytku...
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
podłączam się do pytania
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
i ja też, chociaż już prawie straciłam nadzieje :/
|
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
Temat dla mnie! Od długiego czasu dochodzi do mnie, że muszę zacząć się inaczej ubierać, coś mi się tam w głowie tworzy, mam pomysły na pojedyncze ubrania, ale już żadnej koncepcji na zestawy
.
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2011-11-19 o 09:51 |
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam polyvore.com, dzieki tej zabawie, naprawde sama duzo sie nauczylam jesli chodzi o komponowanie zestawow. Ja natomiast wiem juz jak chce wygladac, jednakze uzupelnianie garderoby to nie jest szybki proces. W sklepach wcale nie ma tego czego szukam, zreszta kto ma czas na co weekendowe maratony po sklepach, ponadto jesli juz jest to sa to naprawde drogie rzeczy.
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupić by się chciało wszystko ale czasu i przede wszystkim kasy na to to już brak
|
|
|
#191 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Co do kompletowania garderoby, to prawda. Teraz wszystko jest takie drogie . A w temacie kobiecości, to pochwalę się, że ostatnio zaszalałam i sprawiłam sobie:tę torebkę - http://www.riverisland.com/Online/wo...ock-bag-610605 i tę sukienkę - http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ISS%2BNECKLINE (sorry za linki, nie umiem jeszcze wklejać zdjęć) Sukienka jest raczej dziewczęca, ale baaardzo mi się spodobała .
Edytowane przez 201706121151 Czas edycji: 2011-11-21 o 23:53 Powód: uzupełnienie postu |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie się przyłączę do wątku
Czytając pierwszy post autorki czułam się jak bym to ja go pisała właśnie od dłuższego czasu planuje sobie całkowicie wymienić garderobę i zacząć od początku. Mam szafy wypchane byle jakimi ciuchami i jak gdzieś trzeba wyjść oczywiście nie mam co na siebie włożyć Wszystko jak leci wyrzucam na jedną kupę i jak widzę stos tych ubrań, że żadnego nie można ze sobą skomponować ( większość to zwykłe bluzeczki i t-shiry, sweterki, golfy, masa jeansów w których nie chodzę już od jakiegoś czasu no i czasem znajdzie się coś "normalnego" takie coś co nada się do stworzenia wymarzonej szafy ) biorę się za głowę odechciewa mi się wszystkiego, więc wszystko ląduje z powrotem do szafy . Marzy mi się styl kobiecy i elegancki jednocześnie. Dużo ludzi zaniża mój wiek myśląc, że mam dopiero 18 lat mimo,że mam już 24 lata a to wszystko przez ubiór i przez to, że jestem chuda, a moja budowa sylwetki przypomina ogórek. Dlatego fajnie, że jest nas więcej wspólnymi silami może jakoś uda nam się zrealizować nasze wspólne marzenie Chciałam bym mieć w szafie więcej sukienek, mój TŻ uwielbia mnie jak je noszę, ale nie mam ich za wiele, mam kilka par szpilek, ale co z tego jak nie do wszystkich moich ubrań one pasują . Zwykłe bluzki i t-shirty wymienić na jakieś zwiewne bluzeczki, tuniki i żeby jak otworzę szafę wszystko z wszystkim można było skomponować. Szkoda tylko, że na nowe ciuchy brakuje ciągle kasy
|
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Ale fajny watek!! Jakbym o sobie w wiekszosci pisala
![]() Jutro lece na zakupy. Dluzszy post tez jutro
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
jakbym o sobie czytala, z checia dolacze
mozna?dla mnie najwiekszym wyzwaniem jest stworzenie ubioru miedzy licealistka (dzinsy, bluza, ramoneska) a wlasna mama (zeby nie bylo, moja mama ubiera sie przepieknie i z klasa, jednak jej zestawy postarzylyby 23 letnia dziewczyne) przydatne linki: http://www.makelifeeasier.pl/moda/po...owiedni-stroj/ http://passion4fashion-madzix.blogsp...e-klasyki.html |
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Dziewczyna robiła ostatnio post z podstawowymi rzeczami i pokazywała jak je łaczyć. Może się przyda...
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
|
#199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też zaczarowała, no i zdziwiłam się, że cena nie była zbyt wysoka jak na Zarę. Sukienka wg mnie nadaje się gdzie tylko chcesz, do teatru (można założyć na nią jakiś sweterek), na imprezę (nie tylko tę w klubie, ale także rodzinną), do pracy, na uczelnię (zależy tylko co się do niej dobierze). Tak myślę
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
Wątek dla mnie
Otóż mój problem polega na tym, że mam 20 lat (no ok, jeszcze 19... ale 20 zbliża się wielkimi krokami) a wyglądam na 14/15 lat. Jestem niska (160cm), mam małe piersi a do tego jeszcze (jakby mi było mało Pod spodem daję Wam zdjęcie mojej twarzy i sylwetki... Jakieś propozycje? |
|
|
|
|
#201 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja z kolei od pewnego czasu ciągle zaglądam na http://almaanies.blogspot.com/ strasznie podobają mi się zdjęcia i stylizacje tej dziewczyny i w sumie mojej rówieśniczki mogłabym mieć całą swoją szafę z jej ubraniami
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz szukam!------------------------------ ha! tadam :P moze cos komus rozjasni w glowie, chociaz ciut. A jesli chodzi o tego bloga almaanies to ja rowniez tam zagladam i tez czerpie inspiracje.
Edytowane przez pingwinek=] Czas edycji: 2011-11-24 o 18:44 |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Jaki to numer tego Glamour? Listopadowy, grudniowy?
Ps. fakt, Anies jest genialna
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
o wiesz co mam tą samą gazetkę od razu poznałam po pierwszym zdjęciu te buty z wycięciem które wydłużają nooogi
nawet nie zwróciłam uwagi tak mocno na ten artykuł wcześniej ale teraz gdy trzeba wymienić szafę to jest niezbędnik z pominięciem punktu 3 i 4 !maj 2011
![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2011-11-24 o 21:33 |
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwyczajnie ma kasę Dla mnie idealne - siostry Kardashian, chociaż mogą trochę zbyt dojrzale jak dla 20stek wyglądać, ale zawsze pozostają te najmłodsze |
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Konto usunięte
|
w jakim języku jest ten blog? bo albo źle wybieram albo googlew translate sobie nie radzi
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
być może i translator sobie nie radzi
zawsze jak mi trzeba nigdy poprawnie nie tłumaczy, ale tutaj z finlandzkiego na PL w miarę dobrze mi przetłumaczyło
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do Was!
Teraz się spieszę, ale już widzę, że to wątek dla mnie. Moja szafa potrzebuje pomocy
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was nie widziała gdzieś może ciepłego, rudego swetra, sięgającego do pasa? Z góry dziękuję za odp.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Też chcę się zmienić i wygladać bardziej kobieco jednak moja figura dalej zostanie jak nastolatki ..
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

kupić by się chciało wszystko ale czasu i przede wszystkim kasy na to to już brak 

. Marzy mi się styl kobiecy i elegancki jednocześnie. Dużo ludzi zaniża mój wiek myśląc, że mam dopiero 18 lat mimo,że mam już 24 lata a to wszystko przez ubiór i przez to, że jestem chuda, a moja budowa sylwetki przypomina ogórek. Dlatego fajnie, że jest nas więcej wspólnymi silami może jakoś uda nam się zrealizować nasze wspólne marzenie

juz szukam!