|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
![]() ----------------- Tak Wam tylko napiszę z góry pocieszając- pierwsza jazda jest ciężka. Niestety z jazdą autem nie jest jak z jazdą na rowerze - zapomina się. Plus taki że szybko się przypomina. ![]() Ja na twardziela, po 5 latach od zdania prawka, wsiadłam do naszego auta i pojechalam z meżem w nocy, taką małą nieuczęszczaną drogą. No bo co- ja nie potrafwię. Okazało się że nie potrafię. Jakoś te biegi do trójki wrzucałam, ale to był taki stres że po 10 min byłam mokra od potu ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() W ciąży nie ma wyrzutów sumienia
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
uwazaj na okolice Opola
![]() Hania ma rację ,w ciązy nie ma wyrzutów sumienia ![]() Zastanawiam się, co ja robiłam wtedy z czasem
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi jazdami to chyba na mnie kolej teraz
![]() Musiałabym wyciągnąć mojego szwagra, ale trochę nie mam sumienia, bo późno kończy. Myślałam też, żeby zapisać się na jazdy niedaleko mojej pracy. Ale jak już teraz pomyślę o jeździe w centrum Katowic w szczycie, to mi się jelita skręcają ze strachu
|
|
|
|
#994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja czekam az mama wroci z pracy i lece zaniesc upowaznienie i moj instruktor zapisze mnie na testy bozzze musze sie pospieszyc cobym nie stchorzyla Cytat:
Cytat:
bo jak nie to Ci osobiscie nastukam bo akurat do Ciebie to nie mam daleko ![]()
|
|||
|
|
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początek dobrze jeździć wieczorem albo w weekend właśnie )Cytat:
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam na myśli raczej to,ze teraz w 1 dzień robię to,co w ciąży robiłam w tydzień
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odkąd nie pracuję mam wieczny syf w domu Cytat:
.
|
|
#999 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mnie chodziło ogólnie o nauczenie się na kursie takich warunków, a nie potem przyjechać do miasta i porzucić auto na pierwszym parkingu, żeby przesiąść się do autobusu. znam takie 2 przypadki |
||
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie prawa jazdy - przed chwilą zadzwoniła do mnie przyjaciółka - właśnie zdała swój egzamin praktyczny za pierwszym razem (w co nie wierzyła ani przez chwilę).
Super, takie wieści mnie motywują! Właśnie zainteresowanie wśród najbliższych tematem nakierowało moją uwagę na mój zaniedbany obszar
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na osiedlowych to jest często większy hardcor niż po mieście. Samochody poparkowane tak że na lusterka trzeba przejeżdżać. No ale to zależy od miasta ![]() Jak patrzę na niektórych przyjezdnych u siebie w miescie to wolałabym żeby faktycznie zostawiali te samochody i przesiadali się w komunikację miejską .Cytat:
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W soboty też pracuje ![]() Cytat:
![]() Ta szkoła, o której myślę, jest w samym centrum. Nie wiem, gdzie mają parking - to inna rzecz. Jeśli przy swojej siedzibie, to trzeba ruszyć od razu na bardzo zatłoczoną ulicę. Na moim kursie już pierwsza lekcja praktyczna odbyła się w mieście (w Gliwicach, czyli nie takim małym miasteczku )
|
||
|
|
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sprawa pewnie inaczej się przedstawia z jazdami doszkalającymi ![]() A tak w ogóle to cześć w ten pochmurny, mglisty poranek.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
o rety ale pogoda. szaro, buro i do łóżeczka daleko.
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
U mnie też szaro i okropnie. |
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
heloo
U mnie dziś dla odmiany słonko świeci. Mąż waśnie wyjechał...a ja nie wiem co ze sobą zrobić. Chyba zrobię porządki w szafach
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Hania znowu?
Bidne szafy ![]() U nas tez świetna pogoda,zaliczylismy spacer i szczepienia.
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś zabiorę się za szafy z ciuchami. Musze często wszystko z nich wywalać i układać od podstaw- bo jesteśmy z mężem mistrzami robienia ciuchowego miksu ![]() A ja dziś nie mam ochoty na spacer. Wczoraj w taką szarówkę poszłam - a dziś olewam. Nie chce mi się z dresu wyskakiwać
|
|
#1011 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też słońce. nawet w portugalii nie było tak słonecznego listopada
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem. Ja w tym roku w listopadzie nie doświadczyłam słońca ani razu (poza dniem wszystkich świętych)
Ale fakt, mama też mi donosi, że u niej wiosenna wręcz pogoda![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Wyleję swoją frustrację: cały mój dzisiejszy dzień w pracy polega na myśleniu Wymyślam projekt, myślę nad koncepcją, zadaję sobie jakieś pytania i sama na nie odpowiadam. I przy tym mam wrażenie, że do niczego nie dochodzę! |
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam za to jak dziś zeszłoroczne andrzejki. Była impreza u nas..bardzo szalona . Na drugi dzień byliśmy na kac-spacerze - śnieg był po kolana![]() Aktualnie termometr pokazuje 8 C ![]() ------------
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj witaj w klubie ![]() moj dzien jest dzis pt "mysleniowka"...nic nie robie tylko mysle i kombinuje i szukam dobrych rozwiazan....i doszlam do wniosku ze przed ta rozkminka bylo mi lepiej
|
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazwyczaj myślę i coś jeszcze (powstaje coś konkretnego, działam jakoś etc.) Dziś tylko siedzę i myślę Może coś się wreszcie wykluje.Cytat:
![]() A o czym tak myślisz Kocie?
|
||
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Ja posprzątałam w szafie męża. Chciałam mu coś wywalić- ale kurna we wszystkim chodzi ![]() A teraz siedzę i myślę nad pościelą dla Małej
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i właściwie, to chyba jednak do czegoś doszłam. Przynajmniej się uspokoiłam trochę. |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj cały dzień mnie nie było bo najpierw praca a potem szkolenie. A dziś mąż juz na studia mi pojechał ech... Ja na nudę nie narzekam. Od września mam non stop co do robienia a jeszcze więcej rzeczy zaległych, których nie mam kiedy zrobić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

zaczynam od przyszłego wtorku 

.