Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 07:44   #3901
icoteraz
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Wez mi nic o niej nie mow bo by butem zarobila doslownie
O tuz pani doktor klocila sie ze mna ze nie robili mi cytologi od 2010 roku gdy zalozyli mi spiralke a w kwietniu 2011 robili mi cytologie i macham jej papierkiem przed oczami a ona mowi ze nie nie robil mi cytlogi i kloc sie tu z baba...na dodatek mam 6 cyst, zmienili mi tabletki z 0,31 centow przeszlam na 27,99 euro i obojetnie czy mam cysty czy co dopiero jak zajde w ciaze mnie ginekolog ujrzy
Nie obrażaj sie na wszystkich lekarzy tylko zmień gonekologa a babę zatłucz butem

Tak na poważnie. Przez jednego ginekologa teraz mam też poważne problemy zdrowotne. Cytologia, którą robiłam jakieś 2 m-ce temu wyszła ok. Szukano przyczyny dlaczego mam tak złe wyniki badań, m.in. wysokie ob. Co się okazało - trafiłam do ginekologa tumana + żle zrobiona cytologia i pewnie za jakiś czas miałabym jeszcze poważniejsze problemy.
Na szczęście poszłam jeszcze do innego lekarza.Teraz jestem po zabiegu i czekam na wynik czy to cholerstwo czasem nie było złośliwe.. do poniedziałku. W poniedziałek mam nadzieję, że odetchnę i wracam na dietę. Mam taka nadzieję. Raczej wszystko powinno być ok, ale jak na razie cholernie się boję, bo jeszcze nie mam potwierdzenia na papierku

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
hej. Boshe czy u Was tez taka lipa z kasa? czy ja sie gospodarzyć nie umiem
To jest nas dwie. Ja mam tak samo Wiecznie brak gotówki i dwie piranie ciągnące kasę ) Jedna w wieku szkolnym a druga przedszkolnym hi hi hi

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez nataleczka_mm Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odchudzanie się na diecie Dukana jest w gruncie rzeczy niebezpieczne. Bardzo trudno wyjść z tej diety i zacząć jeść normanie bez efektu jojo, po za tym tak restrykcyjne żywienie, wyeliminowanie weglowodanów jest szkodliwe dla zdrowia (atak dny moczanowej, rozregulowanie cukrzycy, krwiomocz, pogłębienie/ujawnienie się niewydolności nerek, chroniczne, nawet kilkunastodniowe zaparcia, podniesienie enzymów wątrobowych to tylko niektóre z zagrożen).

ja odchudzałam się kiedyś przez pół roku na Dukanie, namęczyłam się jak diabli , a potem przytyłam to samo z nawiązką. Teraz odchudzam się u dietetyka w Centrum Leczenia Otyłości, mam "normalną" dietę (ze wszystkimi składnikami) i czuję się swietnie. Warto zastanowić się 2 razy przed Dukanem.

Jeśli kogoś to interesuje przeczytajcie artykuł mojej dietetyczki do której chodzę w poradni, który opisuje zagrożeń diety dukanowej http://www.poradnik-domowy.com.pl/artykul/427/niebezpieczna-dieta-dukana.html

Myślę, że to jest tylko i wyłącznie nagonka. Koniec i kropka.
W momencie, kiedy zaczęłu sie moje problemy zdrowotne - jak na spowiedzi mówiłam swoim lekarzom o wsztystkim.. również o stosowaniu diety. ŻADEN z lekarzy nie powiedział mi, że TA DIETA jest powodem moich dolegliwości i złych wyników badań. Podejrzenie o zmiany nowotworowe - również nie są spowodowane TĄ DIETĄ!

Po prostu - tak się stało i koniec! Nie można zwalać wszystkich złych rzeczy na stosowanie tego rodzaju diety bo jest to zwyczajnie nie w porządku! To jest zwykła nagonka.
JA osobiście - wrócę na tą dietę, bo nic złego mi nie zrobiła.
icoteraz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 08:19   #3902
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie przytyciem, Rodzynek nasz kochany lubi grube, w koncu te buziaki co mi posyla to nie bez powodu, czy...?
A wczoraj gadalam na skype z tata- stwierdzil, ze schudlam, i pytal, czy moj mezus mi nie daje jesc, czy co....
1. moj tato jest zartownisiem, wiec moze powiedzial co myslal ale na odwrot
2. albo faktycznie kilka ostrych dni dukania i wygladam na wyglodzona
sama nie wiem...
Bo jak punkt 1. to sie zalamie chyba

waga Ci w cyferkach wynagrodzi:brz ydal:

Czysta jest
1.twoja chalupka teraz
2. przyjemnosc
3.i wodeczka:brzydal :
Hihi, Rodzynek jeszcze nie uciekł, więc chyba nie jest aż tak źle. A Ty na pewno wyglądasz pięknie. Mam nadzieję, że przyjedziesz na nasze weselicho.

Cytat:
Belissa Ci nie potrzebna, gdyz jestes Belissima
: cmok:

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
a ja od luty 2010 z tym że ten cały rok to przerwa na tycie była

czytam i przygotowuje sie do powrotu, przerażaja mnie ceny produktów białkowych ale nie ma nic za darmo niestety i albo wydam na żarcie białkowe i bede wygladać jak człowiek albo bedę dalej wcinać bułki i wygladac jak gruby człowiek
Dinozaurzyce z nas.
Cytat:
to w sumie jest dziwne bo jak miałam mocne postanowienie schudnąć to można było jeść przy mnie wszystko - gotowałam dla rodzinki i podjadałam twaróg albo wędlinę jak miałam mocne ssanie, dzieciaki jadły przy mnie chipsy, lody itp i przecież wiedziałam jak smakuje ciasto, czekolada, ziemniaki, chleb itp ale nie ciagnęło mnie aż tak do tego a teraz wręcz odwrotnie - podjadam ciasto, czekoladę, chleb - a białko może leżeć obok mnie i nie zjem
chyba gdzieś w głowie siedzi jakiś durny chochlik i źle podpowiada
Ziemniaki. :brzyda l:
Stary 2011-11-25, 08:20   #3903
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez icoteraz Pokaż wiadomość
Nie obrażaj sie na wszystkich lekarzy tylko zmień gonekologa a babę zatłucz butem

Tak na poważnie. Przez jednego ginekologa teraz mam też poważne problemy zdrowotne. Cytologia, którą robiłam jakieś 2 m-ce temu wyszła ok. Szukano przyczyny dlaczego mam tak złe wyniki badań, m.in. wysokie ob. Co się okazało - trafiłam do ginekologa tumana + żle zrobiona cytologia i pewnie za jakiś czas miałabym jeszcze poważniejsze problemy.
Na szczęście poszłam jeszcze do innego lekarza.Teraz jestem po zabiegu i czekam na wynik czy to cholerstwo czasem nie było złośliwe.. do poniedziałku. W poniedziałek mam nadzieję, że odetchnę i wracam na dietę. Mam taka nadzieję. Raczej wszystko powinno być ok, ale jak na razie cholernie się boję, bo jeszcze nie mam potwierdzenia na papierku .
Nie no ja to odrazu z bejzbola najlepiej.
W 2010 zakladali mi spiralke i to jeszcze prywatnie chociaz refundowane no myslalam ze facet mi spadl z nieba, co sie okazalo, ze spiralke mi zle zalozyl, wyobrazasz sobie rok czasu z bolami, strasznymi miesiaczkami, w pracy czasami musialam sie polozyc bo gorzej jak porod mnie skurcze bolaly i to bylo lato, wyobraz sobie 40 stopni a ja nawet do basenu ani do morza nie moglam wejsc. Facet zrobil mi cyto i okazalo sie ze mam nadrzerke 2 stopnia(normalne po porodzie) i ze nie trzeba leczyc. Moja lekarka dala mi Diane 35 gdy sciagneli mi spiralke i tak sie bujalam 1,5 roku do wczoraj, w sumie mam dokonczyc blister. Na dodatek okazalo sie ze mam 2 torbiele a facet nawet o tym nie wiedzial bo nie zrobil mi usg po zalozeniu spiralki.Po roku sie dowiedzialm, czekalam rok zeby mnie zobaczyli ze spiralka co ja sie wycierpialam to moje ale niestety u nas jaki Cie przyjmie taki przyjmuje, zalezy od dnia. Na dodatek mi baba powiedziala ze dopiero mnie zobacza jak zajde w ciaze a ja oczy jak 5 zl zrobilam aha to mam se chodzic z torbielami ok. Zlozylam reklamacje...niestety nie stac mnie 150 euro sama wizyta, 780 cytologia i 100 inne badania...
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 08:33   #3904
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Kochana drugie i kolejne podejście to masakra,powiem ci,że właściwie nie chodzi o ceny tylko o silną wolę bo zasmakowałaś w innych(nie dukanowych)produktach i ciągnie do nich,ja miałam przerwe 4 miesiące i teraz trudno wrócić i przy małym grzeszku trochę kg wraca
Ja też zdecydowałam się na II podejście i póki co nie narzekam a też się bałam ale jest całkiem dobrze Trzeba się po prostu pilnować choć wiem, że to nie najłatwiejsze. No ale coś za coś...
Trzymam kciuki

Cytat:
a ja od luty 2010 z tym że ten cały rok to przerwa na tycie była

czytam i przygotowuje sie do powrotu, przerażaja mnie ceny produktów białkowych ale nie ma nic za darmo niestety i albo wydam na żarcie białkowe i bede wygladać jak człowiek albo bedę dalej wcinać bułki i wygladac jak gruby człowiek
No i to jest dobre podejście Tego się trzymaj, dietkuj grzecznie a kg będę spadały. Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

W koncu wzrost spadl, ale brakuje jeszcze 400g do wagi z 20.11. Uff...

Mam dziś na obiad resztke zupy i kurczaczki, a do pracy papryke i serki.

Nasmarowalam na noc oczy tym kremem na alergie/opuchlizne (pieklo) i obudzilam się z tak samo spuchnietymi + pala zywym ogniem i pieka. Masakra Jest mi bardzo goraco w oczy. Nie wiem czy tak ma dzialac ta masc czy cos jest nie tak.

Milego dnia!
Gratulacje spadku, niebawem po wzrośce nie będzie już ani śladu

A co do Twoich oczu, rzeczywiście wydaje się to niepokojące, powinnaś zadzwonić do lekarza i zapytać czy tak powinno być czy ta maść jest po prostu nie dla Ciebie...
Ehh bidulko

---------------------------------------------------------------------------------

Moja waga odmówiła dzisiaj posłuszeństwa chyba baterie padły bo jakieś przebłyski są ale niestety nie włącza sie, cóż podjade później do sklepu to kupię baterie. Bo bez wagi to ani rusz hehe

Lecę zrobić sobie herbatkę

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 08:39   #3905
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Zlozylam reklamacje...niestety nie stac mnie 150 euro sama wizyta, 780 cytologia i 100 inne badania...
Coo?? Tyle za cytologię? Ja płacę 150,00 PLN za cytologię + wizyta.
Stary 2011-11-25, 08:43   #3906
icoteraz
Raczkowanie

Cytat:
Nie no ja to odrazu z bejzbola najlepiej.
W 2010 zakladali mi spiralke i to jeszcze prywatnie chociaz refundowane no myslalam ze facet mi spadl z nieba, co sie okazalo, ze spiralke mi zle zalozyl, wyobrazasz sobie rok czasu z bolami, strasznymi miesiaczkami, w pracy czasami musialam sie polozyc bo gorzej jak porod mnie skurcze bolaly i to bylo lato, wyobraz sobie 40 stopni a ja nawet do basenu ani do morza nie moglam wejsc. Facet zrobil mi cyto i okazalo sie ze mam nadrzerke 2 stopnia(normalne po porodzie) i ze nie trzeba leczyc. Moja lekarka dala mi Diane 35 gdy sciagneli mi spiralke i tak sie bujalam 1,5 roku do wczoraj, w sumie mam dokonczyc blister. Na dodatek okazalo sie ze mam 2 torbiele a facet nawet o tym nie wiedzial bo nie zrobil mi usg po zalozeniu spiralki.Po roku sie dowiedzialm, czekalam rok zeby mnie zobaczyli ze spiralka co ja sie wycierpialam to moje ale niestety u nas jaki Cie przyjmie taki przyjmuje, zalezy od dnia. Na dodatek mi baba powiedziala ze dopiero mnie zobacza jak zajde w ciaze a ja oczy jak 5 zl zrobilam aha to mam se chodzic z torbielami ok. Zlozylam reklamacje...niestety nie stac mnie 150 euro sama wizyta, 780 cytologia i 100 inne badania...
O kurde.. ale ceny. Faktycznie kosmiczne! Nie ma możliwości "przepisania się" do innego lekarza?
Przecież juz wystarczająco dużo przeszłaś!
icoteraz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 08:51   #3907
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Powaznie powaznie. A usg w ciazy to 300 euro no ale robia Ci 4D plus filmik.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez icoteraz Pokaż wiadomość
O kurde.. ale ceny. Faktycznie kosmiczne! Nie ma możliwości "przepisania się" do innego lekarza?
Przecież juz wystarczająco dużo przeszłaś!
Nie zmienia mi lekarza, mowie Ci u nas to jest tak...jaki lekarz na sluzbie taki Cie przyjmi, zawsze inny...nie wspominajac ze jak bylam w ciazy i pierwszy raz poszlam na USG to babka do mnie. To owoc jednej nocy i nie zabezpieczania sie?? Usuwamy?? A ja oczy doslownie myslalam ze jej w morde strzele...ogolnie mlode dziewczyny sie tutaj traktuje strasznie...ja na kazdym USG czulam sie jak prostytutka doslownie...jedna babka tylko fajna byla Argentynka ale 2 razy tylko na nia trafilam...tutaj nie ma lekarzy z powolania tu sa lekarze bo nie mieli czego innego studiowac...
Stary 2011-11-25, 09:18   #3908
goslawka
Zadomowienie

paulinika czytam i czytam Twoje posty i normalnie wirzyć mi się nie chcce... jakaś totalna paranoja ;/ Mam nadzieję, że w końcu trafisz na kogoś kompetentnego, bo naprawdę Cię szkoda dziewczyno
goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 09:19   #3909
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:

W koncu wzrost spadl, ale brakuje jeszcze 400g do wagi z 20.11. Uff...

Mam dziś na obiad resztke zupy i kurczaczki, a do pracy papryke i serki.

Nasmarowalam na noc oczy tym kremem na alergie/opuchlizne (pieklo) i obudzilam się z tak samo spuchnietymi + pala zywym ogniem i pieka. Masakra Jest mi bardzo goraco w oczy. Nie wiem czy tak ma dzialac ta masc czy cos jest nie tak.

Milego dnia!
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 09:20   #3910
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
hej. Boshe czy u Was tez taka lipa z kasa? czy ja sie gospodarzyć nie umiem
Ja mam prowadzone od paru lat tabelki w Excelu z wydatkami. Wzrost miesięcznych wydatków na spożywkę (BEZ mięsa i warzyw) w tym roku z 500 (I kwartał) do 750zł teraz.
Z ta różnicą, że teraz zaciskam pasa i szukam okazji cenowych, a na początku roku nie zawracałam sobie tym głowy.
Mięsa nie porównam bo jem go teraz mniej niż na początku Dukana.

Leki to u nas stały wydatek 350/miesiąc.
A ten rudy oszust z PO zabierze nam ulgę rehabilitacyjną
[QUOTE=d666666;30710773

Angorze byl naglowek na cala okladke, wielkimi, czarnymi literami DIETA DUKANA POWODUJE RAKA!!!! pamietacie.... ludzie wierza w to co ktos napisze, uslyszy, niedoslyszy, przekreci, a potem tak jest...[/QUOTE]
Pamiętam za komuny 2 takie przypadki, jak ludzie masowo wyrzucali na śmietniki poinsecje a za dwa lata hibiskusy. Bo poszła fama o szkodliwym oddziaływaniu. Ale , że telewizory były 2000 razy bardziej szkodliwe to nikt nie pomyślał

Cytat:
to w sumie jest dziwne bo jak miałam mocne postanowienie schudnąć to można było jeść przy mnie wszystko - gotowałam dla rodzinki i podjadałam twaróg albo wędlinę jak miałam mocne ssanie, dzieciaki jadły przy mnie chipsy, lody itp i przecież wiedziałam jak smakuje ciasto, czekolada, ziemniaki, chleb itp ale nie ciagnęło mnie aż tak do tego a teraz wręcz odwrotnie - podjadam ciasto, czekoladę, chleb - a białko może leżeć obok mnie i nie zjem
chyba gdzieś w głowie siedzi jakiś durny chochlik i źle podpowiada
Bo białko nam się przejadło!!!!
Stary 2011-11-25, 09:27   #3911
Oloosia
Rozeznanie

Witam wszystkich! Rozpiera mnie duma i aż muszę się pochwalić! Dzisiaj weszłam na wagę (po 3 dniach) i... 2,5kg mniej!!!!!! : jupi:
Oloosia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 09:47   #3912
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goslawka Pokaż wiadomość
paulinika czytam i czytam Twoje posty i normalnie wirzyć mi się nie chcce... jakaś totalna paranoja ;/ Mam nadzieję, że w końcu trafisz na kogoś kompetentnego, bo naprawdę Cię szkoda dziewczyno
Dziekuje na jedyna ktora nie moge narzekac to polozna ktora odbierala porod. Kobita aniol, no a pielegniarka to porazka, poparzyla mnie czyms jak mnie czyscili...ech...

Kochane czy Wam tez tak wlosy wypadaja?? U mnie normalnie porazka, niedlugo zostane lysa teraz jak mylam wlosy to gorzej mi wypadaja i wiecej ich jest niz jakbym psa kapala...
Stary 2011-11-25, 10:05   #3913
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Oloosia Pokaż wiadomość
Witam wszystkich! Rozpiera mnie duma i aż muszę się pochwalić! Dzisiaj weszłam na wagę (po 3 dniach) i... 2,5kg mniej!!!!!! : jupi:
: roza:
Taki dobry wynik na starcie da Ci niezłego kopa do dalszej walki.
Stary 2011-11-25, 10:10   #3914
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez Oloosia Pokaż wiadomość
No superr! te 2,5 kg to nie zły motywator
Wielkie Gratulacje!!!! no i oby tak dalej

Cytat:
Kochane czy Wam tez tak wlosy wypadaja?? U mnie normalnie porazka, niedlugo zostane lysa teraz jak mylam wlosy to gorzej mi wypadaja i wiecej ich jest niz jakbym psa kapala...
Niestety mi tak, jak myje włosy to zatykam sitko w wannie dosłownie jak bym kapała psa hehe

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 10:21   #3915
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
O kurczaki! A czytalaś ulotkę czy takie może być działanie niepożądane?? Ja bym zadzwoniła do lekarza i podpytała czy przypadkiem nie trzeba jednak tego kremu zmienić
Myślałam nad tym, ale nie mam nr tel, a na wizytę umówią mnie pewnie za kolejny miesiąc. Ulotkę czytałam, ale nie zwróciłam uwagi na niepożądane.
Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
A co do Twoich oczu, rzeczywiście wydaje się to niepokojące, powinnaś zadzwonić do lekarza i zapytać czy tak powinno być czy ta maść jest po prostu nie dla Ciebie...
Ehh bidulko

Cytat:
Paulinika nawet nie zauważyła swojego błędu, ale ja zauważyłam Na poprzedniej stronie napisała, że cytologia 80 euro, a tutaj zrobiła literówkę ("780 euro")
Cytat:

Kurcze, dalej mnie te oczy palą, pieką. Może tak ma być, zobaczę po kilku pierwszych dniach czy opuchlizna zejdzie. Jutro Andrzejki, w sobotę impreza rodzinna, a ja jak ćpunka wyglądam

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Znalazłam ulotkę tego kremu do oczu
"Do najczęstszych skutków ubocznych preparatu Elidel krem 10 mg/g należy uczucie ciepła i/lub pieczenia skóry w miejscu nałożenia kremu."
Ufff Ale głupol ze mnie. Czyli wszystko w porządku
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 10:23   #3916
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Paulinika nawet nie zauważyła swojego błędu, ale ja zauważyłam Na poprzedniej stronie napisała, że cytologia 80 euro, a tutaj zrobiła literówkę ("780 euro")
No właśnie, aż niemożliwe mi sie to wydawało i dlatego spytałam. A jak paulinika potwierdziła to pokornie przyjęłam do wiadomości.
Stary 2011-11-25, 10:57   #3917
borczus88
Rozeznanie

Witam kochane
Gratuluję wszystkich spadków a za wzrosty u mnie tyle samo co wczoraj 59 ale dzisiaj P więc może jutro coś spadnie?? Oby

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
mi się wydaje że po dukanie mi mniej wypadają

a co do tych gienków to przej****, współczuję Ci, sama wizyta u ginekologa nie należy do przyjemnych, a co dopiero takie rzeczy

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Witam,mam nadzieję,że jest ok.i kupiłaś te super kozaczki,wiesz jak ja bym miał do dyspozycji taką kwotę to pewnie też bym je kupiła ale u mnie kiepsko z kasą a jeszcze synek choruje i sporo kasy idzie na niego no i jeszcze mam z nim skierowanie do szpitala bo ma problemy kardiologiczne,wszystko sie nałożyło i chyba odbiłam na tobie,sory
Wszystko będzie ok, trzeba być dobrej myśli
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Balance 8 Power 7 Superset 5
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 11:06   #3918
Oloosia
Rozeznanie

Cytat:
: roza:
Taki dobry wynik na starcie da Ci niezłego kopa do dalszej walki.
Dziękuję Mam nadzieję, że będzie regularnie spadać. Musze się tylko zaopatrzyć we własną wagę, bo póki co korzystam z pozyczonej

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
No superr! te 2,5 kg to nie zły motywator
Wielkie Gratulacje!!!! no i oby tak dalej
Dziękuję!
Oloosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 11:25   #3919
anaiss86
Zadomowienie

witajcie dziekuje za wszystkie mile slowa zdaje sobie sprawe, ze latwo nie bedzie. Poki co dzisiaj 3 dzien U i jestem lzejsza o 2,8kg

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 12:17   #3920
goslawka
Zadomowienie

anaiss86 gratulacje ;D, ja jestem na 2 dniu fazy II i 1,5 kg za mna

właśnie dostałam paczkę z mazeiną, olejem parafinowym, słodzikiem, odtłuszczonym mlekiem w proszku i budyniami xD pełnia szczęścia będzie gotowanie, ale to jak bede miała więcej czasu coby pomyśleć co i jak i z czym :P a na razie ide robic kotlety z makreli wędzonej, zobaczymy co to będzie za cudo ;]

Wybrałam opcje 1+1 (jeden dzień białka + jeden białko z warzywami) myślicie, że będzie w porządku?

pozdrawiam i życzę wytrwałości ;*
goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 12:29   #3921
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez goslawka Pokaż wiadomość

Wybrałam opcje 1+1 (jeden dzień białka + jeden białko z warzywami) myślicie, że będzie w porządku?

pozdrawiam i życzę wytrwałości ;*
ja też miałam 1+1 więc będzie dobrze
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 13:01   #3922
Szotta
Zakorzenienie

można dołączyć?
Chce zacząć z dukanem od pon.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 13:22   #3923
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
witajcie dziekuje za wszystkie mile slowa zdaje sobie sprawe, ze latwo nie bedzie. Poki co dzisiaj 3 dzien U i jestem lzejsza o 2,8kg
super może ja też bym sobie zrobiła U??

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

ale jestem głodna, tzn jeść mi się chce udka się pitolą w piekarniku i już pachnie aż mi ślinka leci

kto chce pałeczke?? albo pałeczką

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

chyba zjem wsiura bo się nie doczekam
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
Stary 2011-11-25, 13:23   #3924
paulinika
Zakorzenienie

Witam popoludniu Wkoncu wzielam sie za siebie zafarbowalam wlosy bo odrosty juz do ziemi siegaly, pomalowalam sie jak czlowiek.
Bylam na zakupach, zakupilam wszystko i od poniedzialku jedziemy z koksem. Mam zamiar do swiat zgubic 10 kilo Zobaczymy jak mi pojdzie.

D666666666666666666666666 6666666 gdzie sie podziewasz slicznotko_
Stary 2011-11-25, 13:27   #3925
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
można dołączyć?
Chce zacząć z dukanem od pon.
Witam
napisz coś o sobie, z jaka wagą startujesz? Jaki wzrost?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Witam popoludniu Wkoncu wzielam sie za siebie zafarbowalam wlosy bo odrosty juz do ziemi siegaly, pomalowalam sie jak czlowiek.
Bylam na zakupach, zakupilam wszystko i od poniedzialku jedziemy z koksem. Mam zamiar do swiat zgubic 10 kilo Zobaczymy jak mi pojdzie.

D666666666666666666666666 6666666 gdzie sie podziewasz slicznotko_
zaczynasz od początku, czy ciągniesz II?? Trzymam
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
Stary 2011-11-25, 13:30   #3926
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
Witam
napisz coś o sobie, z jaka wagą startujesz? Jaki wzrost?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

zaczynasz od początku, czy ciągniesz II?? Trzymam
Wlasnie sama nie wiem, od miesiaca musialam odstawic diete wiec sama nie wiem czy zaczac od 5/5 czy zrobic test i uderzeniowke na nowo.
Stary 2011-11-25, 13:33   #3927
Szotta
Zakorzenienie

Borczus- Startuję z wagą około 60kg, wzrost 162

.
Stary 2011-11-25, 13:41   #3928
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Borczus- Startuję z wagą około 60kg, wzrost 162
a robiłaś test? ile chcesz zrzucić??
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
Stary 2011-11-25, 13:47   #3929
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
a robiłaś test? ile chcesz zrzucić??
Taki "wiążący" zrobię w niedzielę
Najchętniej do 52, to taka moja normalna waga.
Ale test z tego co pamiętam sugerował 55, zobaczymy jak to będzie W sumie nie ma sensu nastawiać się na cyfry. Bardziej na wygląd i samopoczucie

.
Stary 2011-11-25, 13:50   #3930
dragomira
Raczkowanie

ech.. drugi dzień I fazy. strasznie mnie kusi żeby zjeść coś niedozwolonego. Ale dam rade i tego nie zrobię :P Tym razem musi mi się udać, mam kilka super przepisów na II fazę i nie mogę się doczekać gdy je wypróbuje

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości