|
|
#2431 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Hej dziewczyny!!!
Jooasi byłam w Twoim albumie.Ty cholero jedna naprawdę niezłe te cycki masz i nie wiem skąd Ci się to wzięło,że są za duże.Są piękne ????? jak ubiorę dekold to nie ma szans żeby ludziska się nie zastanawiali co jest z tymi moimi cyckami.Ale z drugiej strony to przecież kiedyś i tak zauważą.Oczywiście nie przyznam się ale może niech się już zaczynają przyzwyczajać . Nie mam takiej odwagi jak Żabulek żeby ogłosić wszystkim oficjalnie o operacji,wręcz przeciwnie- nikt nie może wiedzieć.Jedna dziewczyna się pochwaliła i do dziś się za nią to ciągnie.Ludzie są wredni.A chyba wywalę cycki na wierzch i niech się dzieje co chce![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Aaaa.... zapomniałam jeszcze, robiłam sobie tą maseczkę z jogurtu i polopiryny.Rewelacyjna!!! Może macie jeszcze jakieś inne sprawdzone przepisy jak być młodą i piękną???!!! Dobra, jestem młoda i piękna ale może będę jeszcze młodsza i piękniejsza
|
|
#2432 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do obwodu- nie wiem czy się ucieszysz czy nie ale u Ciebie zostanie coś koło tego co masz teraz. Mój syn też jest w tym wieku A już ze trzy lata dbamy o jego buźkę bo problemy ma spore Polopirynkę kładłam mu dwa razy w tyg- skóra nie była wysuszona, zresztą u mnie też nie. Ale po miesiącu trzeba zmeinić kwasy na inne- bo cera się przyzwyczaja. No więc bromelinę i papainę potem kładliśmy, no i teraz migdały Cytat:
Cytat:
-nie no, w łózku będzie na plus. Cytat:
![]() no popatrz a w wiadomościach tego nie pokazaliCytat:
I tak trzymaj- facetów nic tak nie kręci jak piękne, sexowne, niedostępne i niegrzeczne dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
A co do cycuchów- masz race że ludzie są wredni. Zawsze to się źle kończy- niestety
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-25 o 01:04 |
||||||
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-oczywiście tylko Ci normanli
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek z rana kobitki
Ja to juz spac nie moge bo cycki tronie bolo jak to z rana GWEN kochana dobrze,że nie jakiś sztywniak ci się trafił przynajmniej winko wypiłaś pośmiałaś się i dobrze ZABULKU ty to masz przezycia JOOASI szwy sciagam we wtorek w Warszawce do Polaka nie jadę po pierwsze,że urlopu brak bo od poniedziałku wracam juz do pracy a po drugie jechać na jeden dzień prawie 1000km o nieeeeee---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- AAAAA i jeszcze jedno dziekuje za komentarzyki do moich krzywusków MYA nawet tych plasterków tak nie moczyłam tylko ja jestem taki siersciuch poprostu bałam się ściągnąć te plastry ale udało się boszeeee a staracha miałam co nie miara
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
kajuja1 07.12 - 14![]() ![]() violinka69 13.12 - 19 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 25![]() ![]() malinkac 19.12- 25 Klaudeczka2010 20.02.2012r-88![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-152![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-230
|
|
|
|
#2436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi sie wydaje, ze w Polsce jeszcze jest takie male sredniowiecze pod tym wzgledem. Jak ktos zrobi operacje, to jest "gorszy", dziwak, plastik itd. W innych krajach taka operacja jest normalna, nikt tego nie ukrywa i zycie jest latwiejsze. U mnie nikt nie powiedzial zlego slowa, w pracy przed pytali, czy mam stresa, niekture laski mowily, ze tez by chcialy, a po operacji kazdy pytal jak sie czuje ![]() ![]() ![]() Megi musisz sie przelamac, ubrac dekold i pieknie wygladac, przeciez dla tego to zrobilysmy Ubierz piekny dekold i badz dumna, ciesz sie, ze ludzie beda sie gapic, zamiast sie tym przejmowac
|
|
#2437 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja powiedziałam szczerze jak zaczeły dziewczyny się dopytywać....nie wszystkie to przyjęły spokojnie, pewnie za plecami gadały....ale pogadały,pogadały i się skończyło. Panom oszczędziłam tej informacji ale pewnie i tak wiedzą
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Przyczajenie
|
Mam włożone Sebbin anatomiczne 325ml, początkowo jak je zobaczyłam wydały mi się olbrzymie, teraz już się przyzwyczaiłam, wkurza mnie tylko strasznie pas bo mocno mi się wbija. Pani doktor powiedziała że mam go nosić aż przez 4 tygodnie :-(
|
|
|
|
#2439 | |
|
Raczkowanie
|
haha mam podobnie
no i laseczka super z ciebie, ani mis sie waz odchudzac ![]() :pal a:![]() Cytat:
wkurzajace bo nie ma jak sie ubrac, teraz o tej porze to i tak lepiej Joasi , miesien pusci i na bank pojda do p[rzodu wiec schoaj na razie cm okk.. aa i wlasnie z z czasem mieknaa, skaczaa i wlasnie ida do przodu wiec GICIORSweetmegi co do plotek, to jak psiza dziewczyny..im wczesniej sie ploty zaczna tym szybciej sie skoncza..to jest nieuniknione niestety.. albo wlasnie jak juz sie ktos zapyta to z duma kiwnac glowa, alez oczywiscie...czy jest w tym cos zlego a za granica to wiem ze jest inaczej pod wzgledem ludzkiej mentalosci, i podejscia do pewnych spraw a w Pl to jak wyscig szczurów
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochane za dobre rady.Tak mnie naładowałyście pozytywnie,że nie wiem co tam dzisiaj będzie się działo
.Jutro zdam wam szczegółową relacjęŻabulku masz rację,że w Polsce to jeszcze jakieś średniowiecze jest pod tym względem.Kobiety same się postarzają fryzurą i ubiorem- bo przecież dzieci i męża już mają!!!A o jakimkolwiek wyjściu to już mowy nie ma.Powinno się chustę na głowę zarzucić, fartuch i kapustę kisić czy coś..... Ale co tam, nie ma co się przejmować.Maseczkę zrobiłam- już się czuję 10 lat młodziej.Piękne byty kupione, bluzkę z dekoldem założę i będę szaleć
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
Gwen-trzymaj na dystans i baw się w uwodzenie
No i w końcu ze stanikami kombinować nie muszę!!!! Idę bez![]()
|
|
#2442 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma je w d...... głeboko przestałam się przejmować niejedna by chciała cycki sobie zrobić---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prosimy o focie w tej małej czarnej ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
A te wrdoty z pracy to się dopiero skręca z zazdrości jak zobaczą Twoje skarby. I facetów którzy oczu od Ciebie nie będą mogli oderwać - oj dopiero je zaboli
|
||
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i codziennie wstaje po 6 rano na pewno je zaboli kochana nie które to są takie,że kupisz sobie nowy ciuch i już tam cie obgadują |
|
|
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
Zafundowalam sobie kwasa
![]() ![]() Polozylam tylko na czolo, bo jak co mam gdzies tam grzywke hehehe i zobaczymy co mi sie tam porobi. Narazie czuje jakby mi ktos naciagal czolo z calyj sily I przyjemne mrowienie
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ciągnie czoło i jest mrowienie to dobrzeja jak się odchudzałam to kupiłam sobie kremik dr.Tołpa wysmarowałam brzunio,uda,boczki tak mnie piekło myślałam,że oszaleje |
|
|
|
|
#2447 |
|
BAN stały
|
Ależ widzę, że za każdym razem jak wpadam do was dziewczyny to są setki zmian. Ja znowu w chaosie żyje, nie wiem skąd to się bierze ale nie nadążam nad własnym życiem. Co to się w ogóle u mnie porobiło to jest jakaś parodia, spotkałam chłopaka z którym byłam jakieś kilka lat temu i zwariowałam. Ale muszę się powtrzymać bo to dobrze mi nie robi on jest zaręczony i niedługo ślub, także czas na wstrzymanie. Widzę, że z dnia na dzień przybywa cycolinek! Super, bardzo bardzo mnie to cieszy
GORĄCE BUZIAKI
|
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
to juz chyba tak jest, wystarczy sie raz odważyć na zmiane a potem już z górki he
widze ze aby many było tak zmian będzie coraz to więcej ![]() tęz bym sobie cos wycieła , skorygowała, dodała tu i ówdzie haha Gawendolinka tez lubiłam starszych facetów ale max 5 lat pod 40 tosz to juz dla mnie zgred he chyba ze mega zadbany i nie wyglada
|
#2449 |
|
Przyczajenie
|
Kochane jestem-przezylam jakos i normalnie w szoku jestem bo teraz z czystym sumieniem moge wszystkie niezdecydowane jeszcze namawiac namawiac!!!! Bol- da sie zniesc, nie sadzilam ze bedzie go tak malo, biore leki regularnie i jest naprawde super, noc cala przespalam a dzis to nawet od 13 do 17 w pracy bylam
![]() Nie przeciazam sie wogole, teraz sobie leze, czuje sie fantastycznie ![]() Acha i nawzniejsze- wzielam wieksze 325 I tak to pewnie nic przy Waszych cudnych duzych biuscikach ale ja sie czuje jakbym miala mega wielkie cyce ![]() Tylko sa niestety bardzo oddalone, dr mnie uprzedzal ale i tak myslalm ze bedzie lepiej. Myslicie ze sie zejda troszke? Pocieszcie mnie troche.... No i wczoraj byly takie okragle a dzis takie spizaste sie bardziej wydaja Jak Wy sie czujecie? |
|
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzisz mówiłam,że ból da się wytrzymać i jeszcze w pracy byłaś no klaski dla ciebie. Super,że wzięłaś wiekszy rozmiarek
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
Malineczko jak to Ty w pracy byłaś dwa dni po operacji????????????????? ?????
mi dzisiaj tydzień stuknął a wciąż zdycham, pierwsze wyjście dopiero dziś zaliczyłam i to z mężem na zakupy, chodziliśmy po sklepie a ja paluszkiem pokazywałam co ma brać, masakra ![]() normalnie super dzielna z Ciebie dziewczyna i tylko wszystkim życzyć takiego przebiegu ![]() ja też mam 325 ale moje znowu wydają mi się za blisko i dogódź tu kobiecie wolałabym szerzej suteczki rozstawione no ale to z anatomii niestety wynika.myślę, że Twoje się ciut zbliżą jak implancik się rozepcha pod skórą i mięśniem, a wogóle to fotki dawaj jak się tak dobrze czujesz ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Dagaa taka sukienka, szpilki i bez staniora to Ty tam nie będziesz miała z kim pogadać, laski po kątach się rozejdą żeby Cie oplotować nie zapominij o zdjęciach, my też chcemy popodziwiać a bez zazdrości z czystą sympatia![]() jejusiu marzą mi się już te sukienki bez stanika z gąbami w końcu ale to musi być uczucie za☠☠☠iste i co najlepsze wkrótce będzie mi dane ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Mirabellko dostaniesz po dupie za te zgredy przed 40 nie jestem zgredem a przed 40 co najwyżej zołzą ![]() co Ty byś tam chciała laseczko sobie wycinać i sztukować z wyglądem modelki co do tycia to ja do 30 też jak tyczka byłam i to po dwójce dzieci 48-50kg ważyłam i nagle jak 33 skończyłam to zaczęlo mi się nabierać i tak powolutku ale cały czas do przodu waga idzie więc nie marz o tym żeby przytyć bo Ty młodziutka jeszcze jesteś i masz czas na większą pupinkę ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Mya mi to co mam wystarczy tylko tak się bałam, ze z moim własnym jakiegoś ogromnego cycka bedę miała a on taki średniutki i te 350 pewnie nie byłoby dużo większe ale mogłoby być już za szerokie, teraz widać jaką mam wąską klatkę i mimo niedużego implantu szerokość tylko na paluszek między cycami a ja lubie z taką szparką troszku![]() dzięki za porady zastosujemy sobie polopirynke rodzinnie i weekendowo ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Megi nie po to robiłyśmy operacje żeby teraz z jej powodu nowy kompleks hodować cyc do przodu, dokolt do pasa, szpilki i jesteś królową balu. nie ma tego co ukrywać i głupa z siebie robić, że nagle z powietrza cyc urósł, lepiej przytaknąć, niech obgadają, przetrawią i się przyzwyczają bo zapomnieć to nie zapomną a tylko patrzeć jak któraś kuliganka w Twoje ślady pójdzie
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-11-25 o 18:29 |
|
|
|
#2452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje Nawet nie zyczylam Ci powodzenia , bo pierwszy raz Cie widze na forum![]() Super, ze tak dobrze sie czujesz ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- WEEKEND rozpoczety ![]() ![]() Mam wielka szklane rumu z cola , bigos i sledzie po sultansku
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
łooohaaaaa rum ze śledziem i bigosem, czyste szaleństwo w stylu Zabulka
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam dziewczynki sekundeczkę- paznokietki suszę, więc sobie wpadłam z herbatką. Ale zmordowana jestem
- za to jutro mam sobotę i niedzielę w jednym Dziś wszystkie ślicznotki imprezują? ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
U Ciebie ta szpareczka będzie w sam raz wtedy by było można się zastanawiać![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() i to jest ten dzień bez szaleństw
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-25 o 19:57 |
||
|
|
|
#2455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Mya chyba zostalysmy same Ja z rumem i Ty z herbatka
|
|
#2456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Samochodzik mi się psiuje ostatnio- ale dziś taki grzeczny był cały dzień, że aż go ucałować miałam ochotę Od rana dziś jeździłam i obawy miałam przed wyjściem czy na poboczu go gdzieś nie zostawię A tu dziś chodził jak z nut. No i przyłapałam się na tym, jak w korku stałam że z nim gadamMykam już i życze miłego wieczorku ślicznoty ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
No chyba że samochód nie zapali
|
|||
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
To milego wieczorku Mya
buziale
|
#2458 |
|
Przyczajenie
|
Kochane moje cycolinki bardzo bardzo dziekuje Wam za slowa wsparcia, tak zaluje ze nie przeczytalam ich przed zabiegiem
teraz tez dziekuje, ze mnie pocieszacie. troche mnie martwia ze sa tak daleko od siebie rozstawione, jutro wrzuce fotki jak mnie ktos oswieci jak to sie robi... Tak jestem z doskoku bo moje dzieci sie doslownie do mnie kelily a moj starszy synek 3-letni normalnie ryczy nagle, ze sie nie moze do mnie tulic (normalnie ja sie musialam o to prosic) Jutro sie zamykam z laptopem w sypialni, trudo tak to nigdy nie dojde do siebie bo non stop cos robie a to herbatke dla synka a to kanapeczki itp. a w pracy niestety musialam byc, oprowadzalam ekipe po budynku tylko poprosilam zeby jako dzentelmeni zawsze przede mna drzwi otwierali ![]() Naprawde bolowo swietnie sie czuje, to nie jest wogole straszne Grazia ja bylam u Ciebie w albumiku i twoje sa super bliziutko-naprawde cudne Joasi mozesz mnie zaprosic, wybaczcie ja nieobcykana w forum, chetnie zobaczylabym twoje skarby Prosba do wszystkich dziewczyn, ja nie wiem jak wyslac zaproszenie Zabulku nic nie szkodzi, zazdroszcze tej coli i rumu Az popatrzylam co to za filmik ![]() My Diva no ja dzis wyjatkowo nie imprezuje i ja to mam nie szparke a mega szpare ehhhhhh milych ploteczek |
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
Malineczko żeby dodać zdjęcia wchodzisz w "ustawienia" są na górnym fioletowym paseczku i po lewej masz słupeczek tam są zdjęcia i albumy, myślę, że sobie dalej poradzisz, najpierw tworzysz album, potem do niego foteczki z kompa wrzucasz
![]() a żeby dodać do znajomych wystarczy wejść na interesujący Cie nick i raz kliknąć tam się rozwinie pare opcji m.in dodaj do kontaktów ![]() a ja już Cie zapraszam ![]() Zabcia i co Ty tak dziś sama będziesz pociągać, dołączyłabym ale obolała na prochach to chyba lepiej nie ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Andrea 4 tygodnie to długaśno, współczuje, ja mam go na dwa narazie i też mnie męczy , swędzi mnie wszystko i uciska. jedno co dobrze to nie mam pasa jako takiego tylko owijam sie bandażem elastycznym, on uciska ale się nie wżyna. a zadowolona jesteś z efektu, mogłabyś jakiś zdjęcia wrzucić, mamy ten sam rozmiarek
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
MALINECZKA gratulacje!!! Widze, ze pisalas wczesniej kilka postow ale najwyrazniej nie korzystalas z funkcji "szybka odpowiedz" i Twoje posty wyswietlaly sie po wielu godzinach od ich napisania, wiec nikt ich nie zauwazal:/ tak samo mialam na poczatku... Ciekawa jestem Twoich cycuszkow bo mialas mniejszy rozmiar od moich chociaz ja bede miec okragle. Tyle, ze moja wyjsciowka jest zadna
i bynajmniej nie zwisa bo nie ma co zwisac:PAle ten czas szybko leci zostala mi juz jedynka z przodu!Zaraz beda tylko 2 tygodnie... w weekend musze sie wyniesc juz z domu, pojde na jakies zakupy i poszukam sobie luznych ciuchow na po operacji, poniewaz wszystko co mam sa mega ciasne.A w ogole to sie boje, ze w wiekszosc rzeczy juz nigdy nie wejde totez chyba pora sie odchudzic do operacji, bo jak jeszcze spuchne to chyba pekne:PA tak troche OT to wejdzie sobie na Youtube wpiszcie ukryte polskie mega mix i obejrzyjcie sobie-ja sie poplakalam nie dla dziewczyn swiezo po operacji!!!:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

????? jak ubiorę dekold to nie ma szans żeby ludziska się nie zastanawiali co jest z tymi moimi cyckami.Ale z drugiej strony to przecież kiedyś i tak zauważą.Oczywiście nie przyznam się ale może niech się już zaczynają przyzwyczajać
. Nie mam takiej odwagi jak Żabulek żeby ogłosić wszystkim oficjalnie o operacji,wręcz przeciwnie- nikt nie może wiedzieć.Jedna dziewczyna się pochwaliła i do dziś się za nią to ciągnie.Ludzie są wredni.A chyba wywalę cycki na wierzch i niech się dzieje co chce

Polopirynkę kładłam mu dwa razy w tyg- skóra nie była wysuszona, zresztą u mnie też nie. Ale po miesiącu trzeba zmeinić kwasy na inne- bo cera się przyzwyczaja. No więc bromelinę i papainę potem kładliśmy, no i teraz migdały
ale jak troszkeodłoniłam to na prawej piersi tak jakby tam jeszcze się nie zagoiło jakby była jakaś świeża rana. Ale mam dziś dzień przeokrutny mam nadzieje,że nic mi sie tam nie robi na tych szwach
Nie moglam sie wydostac z pracy do domu, bo ulice pozamykali, manxi debile, nigdy na nic nie przygotowani, a jak cos sie stanie to nie wiedza co z tym zrobic. A najprosciej pozamykac ulice. Wyobrazcie sobie, ze ze 3 dni w roku mamy tu snieg i wyspa sparalizowana, ulice pozamykane i pustki wszedzie, jak w horrorze, tylko zombiakow brakuje
) i absolutnie nie chca nic od siebie w kwestii sexualnej- to jest przyjazn. My juz nie raz spalismy w 1 lozku po pijaku i nigdy nic-dla siebie jestesmy po prostu aseksualni. A fakt, ze wiemy o sobie mnostwo takich "kwiatkow" sprawia, ze absolutnie nie ma zagrozenia z niczyjej strony
boszeeee a staracha miałam co nie miara

i dogódź tu kobiecie
co do tycia to ja do 30 też jak tyczka byłam i to po dwójce dzieci 48-50kg ważyłam i nagle jak 33 skończyłam to zaczęlo mi się nabierać i tak powolutku ale cały czas do przodu waga idzie więc nie marz o tym żeby przytyć bo Ty młodziutka jeszcze jesteś i masz czas na większą pupinkę