Powiększanie piersi cz.7 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 00:19   #2431
SweetMegi
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Hej dziewczyny!!!
Jooasi byłam w Twoim albumie.Ty cholero jedna naprawdę niezłe te cycki masz i nie wiem skąd Ci się to wzięło,że są za duże.Są piękne. Ja to mam powód do zamartwień bo moje są naprawdę za duże.Idę jutro na imprezę,będzie mnóstwo znajomych i mam dylemat ,co tu ubrać ????? jak ubiorę dekold to nie ma szans żeby ludziska się nie zastanawiali co jest z tymi moimi cyckami.Ale z drugiej strony to przecież kiedyś i tak zauważą.Oczywiście nie przyznam się ale może niech się już zaczynają przyzwyczajać. Nie mam takiej odwagi jak Żabulek żeby ogłosić wszystkim oficjalnie o operacji,wręcz przeciwnie- nikt nie może wiedzieć.Jedna dziewczyna się pochwaliła i do dziś się za nią to ciągnie.Ludzie są wredni.A chyba wywalę cycki na wierzch i niech się dzieje co chce

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Andrea te pasy takie są chol..... ciasne, ja miałam aż wżery od stanika i pasa. Nie mówiąc już o tym jak skóra swędzi- MAKABRA. 2 tygodnie w tym trzeba spędzić ale warto
Joasi może jutro może pojutrze wrzuce zdjęcia na bank a narazie powiem tylko że dla mnie jest super. Czuję się świetnie, wyglądam też dobrze (jak dla mnie). Mam tylko mały problem zawsze spałam na brzuchu i od kiedy implantów już nie czuję w sobie to zaczynam się przekładać w nocy na bok nawet nie wiem kiedy. To raczej nie dobrze
Ja też mam ten problem ze spaniem.Zawsze spałam na brzuchu i teraz mam taki odruch że już prawie się kładę na brzuch i w ostatniej chwili oprzytomnieję i z powrotem na plecy.Makabra.A lekarz stanowczo zabronił.Ale szybko zleci i znowu będziemy spały tak jak lubimy

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Aaaa.... zapomniałam jeszcze, robiłam sobie tą maseczkę z jogurtu i polopiryny.Rewelacyjna!!! Może macie jeszcze jakieś inne sprawdzone przepisy jak być młodą i piękną???!!! Dobra, jestem młoda i piękna ale może będę jeszcze młodsza i piękniejsza .Moja narcystyczna natura się dzisiaj ze mnie wyłania
Stary 2011-11-25, 00:40   #2432
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Mya ja już nawet ten ibuprom odstawiam biore tylko wieczorem zeby lepiej spać i rano na rozruch , w dzień boli ale nie lubie się faszerować prochami.
cycki zmieniają się z każdym dniem już je polubiłam a pewnie wkrótce jak boleć przestanie i będę je troche pokazać mogła, pokocham

ale powiem Wam coś w sekrecie i nie śmiejcie się ze mnie jakbym tak 350 wzięła to też bym się na nie nie gniewała ale teraz efekt jest taki jak chciałam czyli wypełnione moje cycki bez zbytniego ich powiększania. tylko jak się zmierzyłam to się zdziwiłam mocno bo wydawały mi się takie duze na początku a tu tylko o 3-4cm obwód się zmienił z 85-86 na 89cm

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

aaaaa Mya i spróbuje tą Twoją mieszanke polopirynkową powiedz mi ile synek ma lat, moja córka ma 13 i troszke na nosku delikatnych chrościków, mogę to też jej zaaplikować? nie wysusza to za bardzo?
J ooasi kocham Cię normanie Ale to może być tylko reakcja po narkozie, więc na razie nie biorę tego na poważnie
Co do obwodu- nie wiem czy się ucieszysz czy nie ale u Ciebie zostanie coś koło tego co masz teraz.
Mój syn też jest w tym wieku śmiało możesz córci to położyć. Zacznij delikatniej- od 8 min i dwie polopirynki, i zobacz co będzie. Ja żałuję że wcześniej na to nie trafiłam- bo naprawdę po 3 tyg stosowania jego cera poprawiła się widocznie. Zaskórniaki same się oczyszczają , przebarwienia pojaśniały a nowe wypryski jak już się robią to są małe i zaraz przysychają. On sam mówi, że nic tak nie działa jak polopirynka A już ze trzy lata dbamy o jego buźkę bo problemy ma spore Polopirynkę kładłam mu dwa razy w tyg- skóra nie była wysuszona, zresztą u mnie też nie. Ale po miesiącu trzeba zmeinić kwasy na inne- bo cera się przyzwyczaja. No więc bromelinę i papainę potem kładliśmy, no i teraz migdały

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
MYA kurcze próbowałam zdjąć te cholerne plastry i nie moge, moze za mało je namoczyłamale jak troszkeodłoniłam to na prawej piersi tak jakby tam jeszcze się nie zagoiło jakby była jakaś świeża rana. Ale mam dziś dzień przeokrutny mam nadzieje,że nic mi sie tam nie robi na tych szwach
Miałam napisać, że jak już namoczyłaś opatrunki troszkę to teraz musisz je już zdjać- ale widze że już sobie poradziłaś Zaraz na focie biegnę.

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
KOchana masz troszku racji ale mysle ze jakies problemy rozwiazą a mianowicie łozkowe,bo teraz to jest katastrofa.Zero checi bo w glowie tylko cycki i cycki .A druga sprawa to praca ktora nas wykancza i widzimy sie w weekend,ja od 6 rano do 14 a TZ od 14 do 22 paracujemy wiec jak wraca to juz czesto spimy .Npewno bede szczesliwa posiadaniem panienek,moja samoocena wzrosnie o 100% wiec bedzie dobrze. Chyba pomyslimy o zmianie pracy
A łózkowe -nie no, w łózku będzie na plus.
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam
Nawet nie pamietam, czy dzisiaj pisalam rano Chyba nie
Co za dzien Caly dzien w pracy, potem powodz. Wielki samochod uderzyl w cos i woda tryskala z gory jak wodospad, a ja aparatu nie mialam Zalalo kilka domow, ale jazda byla Nie moglam sie wydostac z pracy do domu, bo ulice pozamykali, manxi debile, nigdy na nic nie przygotowani, a jak cos sie stanie to nie wiedza co z tym zrobic. A najprosciej pozamykac ulice. Wyobrazcie sobie, ze ze 3 dni w roku mamy tu snieg i wyspa sparalizowana, ulice pozamykane i pustki wszedzie, jak w horrorze, tylko zombiakow brakuje Na szczescie mnie wypuscili i zdazylam na zumbe. I taka bylam nakrecona, ze zumbowalam tak intensywnie, ze buty mi popekaly. A zeby bylo piekne zakonczenie dnia to zaczelo tak lac i byla taka wichura, ze ledwo do domu doszlam. Mialam tak ciezkie , mokre spodnie, ze ledwo te kulasy ciaglam za soba
no popatrz a w wiadomościach tego nie pokazali

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Mya. Jak to nie dostałam smsa.... a to jednego.... Zołza? no troszenkę... bo to taka obronna postawa na palantów , których spotykam. Ale za to nadrabiam urokiem . hihihi.

Mialam robic mieszanke salicylowa ale durna o jogurcie zapomnialam...
i co , jutro kawka???
I tak trzymaj- facetów nic tak nie kręci jak piękne, sexowne, niedostępne i niegrzeczne dziewczynki

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Jooasi byłam w Twoim albumie.Ty cholero jedna naprawdę niezłe te cycki masz i nie wiem skąd Ci się to wzięło,że są za duże.Są piękne. Ja to mam powód do zamartwień bo moje są naprawdę za duże.Idę jutro na imprezę,będzie mnóstwo znajomych i mam dylemat ,co tu ubrać ????? jak ubiorę dekold to nie ma szans żeby ludziska się nie zastanawiali co jest z tymi moimi cyckami.Ale z drugiej strony to przecież kiedyś i tak zauważą.Oczywiście nie przyznam się ale może niech się już zaczynają przyzwyczajać. Nie mam takiej odwagi jak Żabulek żeby ogłosić wszystkim oficjalnie o operacji,wręcz przeciwnie- nikt nie może wiedzieć.Jedna dziewczyna się pochwaliła i do dziś się za nią to ciągnie.Ludzie są wredni.A chyba wywalę cycki na wierzch i niech się dzieje co chce

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Aaaa.... zapomniałam jeszcze, robiłam sobie tą maseczkę z jogurtu i polopiryny.Rewelacyjna!!! Może macie jeszcze jakieś inne sprawdzone przepisy jak być młodą i piękną???!!! Dobra, jestem młoda i piękna ale może będę jeszcze młodsza i piękniejsza .Moja narcystyczna natura się dzisiaj ze mnie wyłania
Przez miesiąc możesz ją kłaść- a potem będziesz miała znowu 10 lat I będziemy się postarzać
A co do cycuchów- masz race że ludzie są wredni. Zawsze to się źle kończy- niestety No ale tak jak dziewczynki pisały nie po to się pozbywamy kompleksów żeby się potem wstydzić.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-11-25 o 01:04
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 01:03   #2433
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Dlatego ja uwazam, ze przyjazn damsko-meska w 100 % jest realna!Tylko rzadko sie zdarza-to fakt. Wystarczy, ze ludzie dobrze sie rozumieja, maja taki wlasnie wspolny jezyk(my tez to mamy! ) i absolutnie nie chca nic od siebie w kwestii sexualnej- to jest przyjazn. My juz nie raz spalismy w 1 lozku po pijaku i nigdy nic-dla siebie jestesmy po prostu aseksualni. A fakt, ze wiemy o sobie mnostwo takich "kwiatkow" sprawia, ze absolutnie nie ma zagrozenia z niczyjej strony
I szczerze mowiac, mam mnostwo kumpli i nie chcialabym zeby ktorykolwiek z nich dowiedzial sie o operacji. Ale moj przyjaciel to inna bajka, wiem, ze jesli bede potrzebowac pomocy to bedzie przy mnie a rozmiar moich cyckow ma w glebokim powazaniu;P
Bo tak w ogóle faceci są spoko -oczywiście tylko Ci normanli

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-11-25, 07:35   #2434
grazia78
Raczkowanie

Dzień doberek z rana kobitki
Ja to juz spac nie moge bo cycki tronie bolo jak to z rana
GWEN kochana dobrze,że nie jakiś sztywniak ci się trafił przynajmniej winko wypiłaś pośmiałaś się i dobrze
ZABULKU ty to masz przezycia u ciebie codziennie coś dzieje dobrze,że na zumbe zdązyłaś i tenisówki ci popękały hahahahaha nieżle musiałaś tam walczyć tymi swoimi nóżkamiki edyś z koleżanką pojechałyśmy na disco (było to zimą i temp. była ok -18 stopni) a ona do mnie jak już wychodziłysmy do domku zadowolone pod humorkiem że coś jej w nogę zimno ona podnosi takie opbkretasy robiła,że podeszwa jej się przedziurawiła na wylot i było jej stópkę widać:hah aha:
JOOASI szwy sciagam we wtorek w Warszawce do Polaka nie jadę po pierwsze,że urlopu brak bo od poniedziałku wracam juz do pracy a po drugie jechać na jeden dzień prawie 1000km o nieeeeee

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

AAAAA i jeszcze jedno dziekuje za komentarzyki do moich krzywusków
MYA nawet tych plasterków tak nie moczyłam tylko ja jestem taki siersciuch poprostu bałam się ściągnąć te plastry ale udało sięboszeeee a staracha miałam co nie miara
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 09:44   #2435
Olivkaa200
Zakorzenienie

kajuja1 07.12 - 14
violinka69 13.12 - 19
Nadinka2 19.12- 25
malinkac 19.12- 25
Klaudeczka2010 20.02.2012r-88
sherry.b 26.04.2012r-152
Olivkaa200 12.07.2012r-230
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 09:45   #2436
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Jooasi byłam w Twoim albumie.Ty cholero jedna naprawdę niezłe te cycki masz i nie wiem skąd Ci się to wzięło,że są za duże.Są piękne. Ja to mam powód do zamartwień bo moje są naprawdę za duże.Idę jutro na imprezę,będzie mnóstwo znajomych i mam dylemat ,co tu ubrać ????? jak ubiorę dekold to nie ma szans żeby ludziska się nie zastanawiali co jest z tymi moimi cyckami.Ale z drugiej strony to przecież kiedyś i tak zauważą.Oczywiście nie przyznam się ale może niech się już zaczynają przyzwyczajać. Nie mam takiej odwagi jak Żabulek żeby ogłosić wszystkim oficjalnie o operacji,wręcz przeciwnie- nikt nie może wiedzieć.Jedna dziewczyna się pochwaliła i do dziś się za nią to ciągnie.Ludzie są wredni.A chyba wywalę cycki na wierzch i niech się dzieje co chce[COLOR="Silver"]
Megi
Mi sie wydaje, ze w Polsce jeszcze jest takie male sredniowiecze pod tym wzgledem. Jak ktos zrobi operacje, to jest "gorszy", dziwak, plastik itd. W innych krajach taka operacja jest normalna, nikt tego nie ukrywa i zycie jest latwiejsze. U mnie nikt nie powiedzial zlego slowa, w pracy przed pytali, czy mam stresa, niekture laski mowily, ze tez by chcialy, a po operacji kazdy pytal jak sie czuje Z wyjatkiem kilku polek, ktore sa osiedlowymi plotkarami i glupio sie gapia, a co gadaja??? Nie wiem, bo ja z nimi nie rozmawiam
Megi musisz sie przelamac, ubrac dekold i pieknie wygladac, przeciez dla tego to zrobilysmy Dla siebie!!!! Zeby dobrze sie czuc w kazdym ubraniu i zeby dobrze wygladac Nigdy nie mozesz pokazac ludziom , ze sie krempujesz , ze zle sie czujesz w dekoldzie, ze wydaje Ci sie , ze wszyscy sie na Ciebie gapia!!! Jak pokazesz, to beda gadac, ludzie sa okrutni Ubierz piekny dekold i badz dumna, ciesz sie, ze ludzie beda sie gapic, zamiast sie tym przejmowac Powodzenia
Stary 2011-11-25, 11:17   #2437
korinka
BAN stały

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Też miałam ten problem. Na pierwsze wyjście ze znajomymi po operacji nie wiedziałam co założyć...ale SweetMegi... cokolwiek założysz i tak przecież zauważą że biust masz większy. I teraz zależy od tego jacy to sa przyjaciele - albo powiesz im wprost ze miałaś operację, albo powiesz że np. hormony czy "masaże powiększające biust"
Ja powiedziałam szczerze jak zaczeły dziewczyny się dopytywać....nie wszystkie to przyjęły spokojnie, pewnie za plecami gadały....ale pogadały,pogadały i się skończyło. Panom oszczędziłam tej informacji ale pewnie i tak wiedzą
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 11:18   #2438
Andrea08
Przyczajenie

Cytat:
Andrea a ja mam nałożony od samej operacjo do noszenia przez dwa tygodnie więc chyba to od lekarza zależy
a pochwal się co tam masz wsadzone?
Mam włożone Sebbin anatomiczne 325ml, początkowo jak je zobaczyłam wydały mi się olbrzymie, teraz już się przyzwyczaiłam, wkurza mnie tylko strasznie pas bo mocno mi się wbija. Pani doktor powiedziała że mam go nosić aż przez 4 tygodnie :-(
Andrea08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 11:42   #2439
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Z tych "randek" najbardziej to lubie szykowanie
haha mam podobnie

no i laseczka super z ciebie, ani mis sie waz odchudzac:pal a:

Cytat:
Napisane przez Andrea08 Pokaż wiadomość
Mam włożone Sebbin anatomiczne 325ml, początkowo jak je zobaczyłam wydały mi się olbrzymie, teraz już się przyzwyczaiłam, wkurza mnie tylko strasznie pas bo mocno mi się wbija. Pani doktor powiedziała że mam go nosić aż przez 4 tygodnie :-(
tak 4 tyg, bedziesz mogla zdjac do umycia , przebrania itp.

wkurzajace bo nie ma jak sie ubrac, teraz o tej porze to i tak lepiej

Joasi , miesien pusci i na bank pojda do p[rzodu wiec schoaj na razie cm okk..

aa i wlasnie z z czasem mieknaa, skaczaa i wlasnie ida do przodu wiec GICIOR

Sweetmegi co do plotek, to jak psiza dziewczyny..im wczesniej sie ploty zaczna tym szybciej sie skoncza..to jest nieuniknione niestety..

albo wlasnie jak juz sie ktos zapyta to z duma kiwnac glowa, alez oczywiscie...czy jest w tym cos zlego

a za granica to wiem ze jest inaczej pod wzgledem ludzkiej mentalosci, i podejscia do pewnych spraw a w Pl to jak wyscig szczurów
Stary 2011-11-25, 11:48   #2440
SweetMegi
Raczkowanie

Dziękuję Wam kochane za dobre rady.Tak mnie naładowałyście pozytywnie,że nie wiem co tam dzisiaj będzie się działo .Jutro zdam wam szczegółową relację
Żabulku masz rację,że w Polsce to jeszcze jakieś średniowiecze jest pod tym względem.Kobiety same się postarzają fryzurą i ubiorem- bo przecież dzieci i męża już mają!!!A o jakimkolwiek wyjściu to już mowy nie ma.Powinno się chustę na głowę zarzucić, fartuch i kapustę kisić czy coś..... A zamiast jedna drugą wspierać to za plecami nóż w plecy!!!Faceci trochę większy dystans do tego mają.
Ale co tam, nie ma co się przejmować.Maseczkę zrobiłam- już się czuję 10 lat młodziej.Piękne byty kupione, bluzkę z dekoldem założę i będę szaleć
Stary 2011-11-25, 11:49   #2441
dagaa81
Raczkowanie

Gwen-trzymaj na dystans i baw się w uwodzenie Allleeee Ci zazdroszczę A ja dziś na imprezę domową z moim TŻ do jego znajomych, sporo ludzi będzie i ubieram małą czarna całą z przodu zabudowana po szyje a z tyłu plecy odkryte do samego pasa No i w końcu ze stanikami kombinować nie muszę!!!! Idę bezDo tego mega wysokie szpilki i będzie gitA póki co idę dziś do ginekologa, zmieniłam lekarza i dziś mam wizytę u nowego, a to ponoć taki wstydliwy dr, ale bardzo dobry i jak on cycki zobaczy i tatuaż to ja juz widzę jego minę...co on sobie pomysliAle jaja, opowiem Wam wrażenia po
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 12:30   #2442
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Wam kochane za dobre rady.Tak mnie naładowałyście pozytywnie,że nie wiem co tam dzisiaj będzie się działo .Jutro zdam wam szczegółową relację
Żabulku masz rację,że w Polsce to jeszcze jakieś średniowiecze jest pod tym względem.Kobiety same się postarzają fryzurą i ubiorem- bo przecież dzieci i męża już mają!!!A o jakimkolwiek wyjściu to już mowy nie ma.Powinno się chustę na głowę zarzucić, fartuch i kapustę kisić czy coś..... A zamiast jedna drugą wspierać to za plecami nóż w plecy!!!Faceci trochę większy dystans do tego mają.
Ale co tam, nie ma co się przejmować.Maseczkę zrobiłam- już się czuję 10 lat młodziej.Piękne byty kupione, bluzkę z dekoldem założę i będę szaleć
Widzisz MEGI u mnie w pracy już buszują te niektóre kobitki ma je w d...... głeboko przestałam się przejmować niejedna by chciała cycki sobie zrobić

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Gwen-trzymaj na dystans i baw się w uwodzenie Allleeee Ci zazdroszczę A ja dziś na imprezę domową z moim TŻ do jego znajomych, sporo ludzi będzie i ubieram małą czarna całą z przodu zabudowana po szyje a z tyłu plecy odkryte do samego pasa No i w końcu ze stanikami kombinować nie muszę!!!! Idę bezDo tego mega wysokie szpilki i będzie gitA póki co idę dziś do ginekologa, zmieniłam lekarza i dziś mam wizytę u nowego, a to ponoć taki wstydliwy dr, ale bardzo dobry i jak on cycki zobaczy i tatuaż to ja juz widzę jego minę...co on sobie pomysliAle jaja, opowiem Wam wrażenia po
DAGA kochana super cycki do przodu i jeszcze staniora nie bedziesz miała malynato sie na patrzo na twoje nóżki i cudeńka i dobrze kochana czekamy na wiesci jak wrcisz po imprezie
Stary 2011-11-25, 12:44   #2443
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
wstydliwy ginekolog No to będzie ciekawie
I prosimy o focie w tej małej czarnej pochwal się nam jak ślicznie wyglądałaś

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Widzisz MEGI u mnie w pracy już buszują te niektóre kobitki ma je w d...... głeboko przestałam się przejmować niejedna by chciała cycki sobie zrobić
Hejeczka Ty dziś od 7 na nogach?- nie chcą spać pannice tylko pobolewają Aby do przodu- każdy dzień będzie lepszy
A te wrdoty z pracy to się dopiero skręca z zazdrości jak zobaczą Twoje skarby. I facetów którzy oczu od Ciebie nie będą mogli oderwać - oj dopiero je zaboli

Stary 2011-11-25, 13:41   #2444
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
wstydliwy ginekolog No to będzie ciekawie
I prosimy o focie w tej małej czarnej pochwal się nam jak ślicznie wyglądałaś

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Hejeczka Ty dziś od 7 na nogach?- nie chcą spać pannice tylko pobolewają Aby do przodu- każdy dzień będzie lepszy
A te wrdoty z pracy to się dopiero skręca z zazdrości jak zobaczą Twoje skarby. I facetów którzy oczu od Ciebie nie będą mogli oderwać - oj dopiero je zaboli
Witaj Kochana bolo majutkie boloi codziennie wstaje po 6 rano ale od poniedziałku wracam do pracy i bede wczesniej wstawać wiec bedzie lepiej na pewno je zaboli kochana nie które to są takie,że kupisz sobie nowy ciuch i już tam cie obgadują
Stary 2011-11-25, 14:36   #2445
zabulek1
Wtajemniczenie

Zafundowalam sobie kwasa Nie odwazylam sie na pierwszy raz wymaziac cala buzie Polozylam tylko na czolo, bo jak co mam gdzies tam grzywke hehehe i zobaczymy co mi sie tam porobi. Narazie czuje jakby mi ktos naciagal czolo z calyj sily I przyjemne mrowienie
Stary 2011-11-25, 14:47   #2446
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Zafundowalam sobie kwasa Nie odwazylam sie na pierwszy raz wymaziac cala buzie Polozylam tylko na czolo, bo jak co mam gdzies tam grzywke hehehe i zobaczymy co mi sie tam porobi. Narazie czuje jakby mi ktos naciagal czolo z calyj sily I przyjemne mrowienie
No,no kochaniutka żeby TŻ cię poznał jak ciągnie czoło i jest mrowienie to dobrze
ja jak się odchudzałam to kupiłam sobie kremik dr.Tołpa wysmarowałam brzunio,uda,boczki tak mnie piekło myślałam,że oszalejew szystko czerwone miałam ale to znak,że kosmetyk działa
Stary 2011-11-25, 15:19   #2447
maluszki_dwa
BAN stały

Ależ widzę, że za każdym razem jak wpadam do was dziewczyny to są setki zmian. Ja znowu w chaosie żyje, nie wiem skąd to się bierze ale nie nadążam nad własnym życiem. Co to się w ogóle u mnie porobiło to jest jakaś parodia, spotkałam chłopaka z którym byłam jakieś kilka lat temu i zwariowałam. Ale muszę się powtrzymać bo to dobrze mi nie robi on jest zaręczony i niedługo ślub, także czas na wstrzymanie. Widzę, że z dnia na dzień przybywa cycolinek! Super, bardzo bardzo mnie to cieszy

GORĄCE BUZIAKI
maluszki_dwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 16:53   #2448
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

to juz chyba tak jest, wystarczy sie raz odważyć na zmiane a potem już z górki he

widze ze aby many było tak zmian będzie coraz to więcej

tęz bym sobie cos wycieła , skorygowała, dodała tu i ówdzie haha

Gawendolinka tez lubiłam starszych facetów ale max 5 lat
pod 40 tosz to juz dla mnie zgred he chyba ze mega zadbany i nie wyglada
Stary 2011-11-25, 18:05   #2449
malineczka13
Przyczajenie

Kochane jestem-przezylam jakos i normalnie w szoku jestem bo teraz z czystym sumieniem moge wszystkie niezdecydowane jeszcze namawiac namawiac!!!! Bol- da sie zniesc, nie sadzilam ze bedzie go tak malo, biore leki regularnie i jest naprawde super, noc cala przespalam a dzis to nawet od 13 do 17 w pracy bylam
Nie przeciazam sie wogole, teraz sobie leze, czuje sie fantastycznie
Acha i nawzniejsze- wzielam wieksze 325 I tak to pewnie nic przy Waszych cudnych duzych biuscikach ale ja sie czuje jakbym miala mega wielkie cyce
Tylko sa niestety bardzo oddalone, dr mnie uprzedzal ale i tak myslalm ze bedzie lepiej. Myslicie ze sie zejda troszke?
Pocieszcie mnie troche....
No i wczoraj byly takie okragle a dzis takie spizaste sie bardziej wydaja

Jak Wy sie czujecie?
malineczka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:20   #2450
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość
Kochane jestem-przezylam jakos i normalnie w szoku jestem bo teraz z czystym sumieniem moge wszystkie niezdecydowane jeszcze namawiac namawiac!!!! Bol- da sie zniesc, nie sadzilam ze bedzie go tak malo, biore leki regularnie i jest naprawde super, noc cala przespalam a dzis to nawet od 13 do 17 w pracy bylam
Acha i nawzniejsze- wzielam wieksze 325 I tak to pewnie nic przy Waszych cudnych duzych biuscikach ale ja sie czuje jakbym miala mega wielkie cyce
Tylko sa niestety bardzo oddalone, dr mnie uprzedzal ale i tak myslalm ze bedzie lepiej. Myslicie ze sie zejda troszke?

Jak Wy sie czujecie?
Witaj malinko KOCHANA GRATULACJONES widzisz mówiłam,że ból da się wytrzymać i jeszcze w pracy byłaś no klaski dla ciebie. Super,że wzięłaś wiekszy rozmiarek kochana ja widze z tyg na tydzień piersi się zmienają daj mi tronie czasu. Ja mam jeszcze spuchnięty mostek i nie są tak blisko jeszcze. Wstawiaj foteczki kochaniutka trzeba zobaczyc te twoje panienki ja kochana czuje sie coraz lepiej leków juz od tyg nie biore i supcio tylko rano mi dokuczają moje pannice
Stary 2011-11-25, 18:50   #2451
jooasi
Wtajemniczenie

Malineczko jak to Ty w pracy byłaś dwa dni po operacji????????????????? ?????
mi dzisiaj tydzień stuknął a wciąż zdycham, pierwsze wyjście dopiero dziś zaliczyłam i to z mężem na zakupy, chodziliśmy po sklepie a ja paluszkiem pokazywałam co ma brać, masakra
normalnie super dzielna z Ciebie dziewczyna i tylko wszystkim życzyć takiego przebiegu
ja też mam 325 ale moje znowu wydają mi się za blisko i dogódź tu kobiecie wolałabym szerzej suteczki rozstawione no ale to z anatomii niestety wynika.
myślę, że Twoje się ciut zbliżą jak implancik się rozepcha pod skórą i mięśniem, a wogóle to fotki dawaj jak się tak dobrze czujesz

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Dagaa taka sukienka, szpilki i bez staniora to Ty tam nie będziesz miała z kim pogadać, laski po kątach się rozejdą żeby Cie oplotować nie zapominij o zdjęciach, my też chcemy popodziwiać a bez zazdrości z czystą sympatia

jejusiu marzą mi się już te sukienki bez stanika z gąbami w końcu ale to musi być uczucie za☠☠☠iste i co najlepsze wkrótce będzie mi dane

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Mirabellko dostaniesz po dupie za te zgredy przed 40 nie jestem zgredem a przed 40 co najwyżej zołzą
co Ty byś tam chciała laseczko sobie wycinać i sztukować z wyglądem modelki co do tycia to ja do 30 też jak tyczka byłam i to po dwójce dzieci 48-50kg ważyłam i nagle jak 33 skończyłam to zaczęlo mi się nabierać i tak powolutku ale cały czas do przodu waga idzie więc nie marz o tym żeby przytyć bo Ty młodziutka jeszcze jesteś i masz czas na większą pupinkę

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Mya mi to co mam wystarczy tylko tak się bałam, ze z moim własnym jakiegoś ogromnego cycka bedę miała a on taki średniutki i te 350 pewnie nie byłoby dużo większe ale mogłoby być już za szerokie, teraz widać jaką mam wąską klatkę i mimo niedużego implantu szerokość tylko na paluszek między cycami a ja lubie z taką szparką troszku
dzięki za porady zastosujemy sobie polopirynke rodzinnie i weekendowo

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Megi nie po to robiłyśmy operacje żeby teraz z jej powodu nowy kompleks hodować cyc do przodu, dokolt do pasa, szpilki i jesteś królową balu. nie ma tego co ukrywać i głupa z siebie robić, że nagle z powietrza cyc urósł, lepiej przytaknąć, niech obgadają, przetrawią i się przyzwyczają bo zapomnieć to nie zapomną a tylko patrzeć jak któraś kuliganka w Twoje ślady pójdzie

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-11-25 o 18:29
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 19:00   #2452
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość

Jak Wy sie czujecie?
Witaj
Gratuluje Nawet nie zyczylam Ci powodzenia , bo pierwszy raz Cie widze na forum Az mi glupio
Super, ze tak dobrze sie czujesz I oby tak dalej, a piersiatka jeszcze nieraz sie zmienia jak beda dojrzewac Pochwal sie zdjeciami

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

WEEKEND rozpoczety:ju pi: Dzisiaj nic juz nie robie, zadnych przygod, cwiczen itd Mam wielka szklane rumu z cola , bigos i sledzie po sultansku Bede siedziec i czekac na okres hehehehe
Stary 2011-11-25, 19:29   #2453
jooasi
Wtajemniczenie

łooohaaaaa rum ze śledziem i bigosem, czyste szaleństwo w stylu Zabulka
Stary 2011-11-25, 19:55   #2454
MyaDiva
Zakorzenienie

Mam dziewczynki sekundeczkę- paznokietki suszę, więc sobie wpadłam z herbatką. Ale zmordowana jestem - za to jutro mam sobotę i niedzielę w jednym tak, tak zgrał mi się gafik z kalendarzem
Dziś wszystkie ślicznotki imprezują? i dobrze , może to sposób na przeczekanie jesieni i zimy

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28
Mya mi to co mam wystarczy tylko tak się bałam, ze z moim własnym jakiegoś ogromnego cycka bedę miała a on taki średniutki i te 350 pewnie nie byłoby dużo większe ale mogłoby być już za szerokie, teraz widać jaką mam wąską klatkę i mimo niedużego implantu szerokość tylko na paluszek między cycami a ja lubie z taką szparką troszku
dzięki za porady zastosujemy sobie polopirynke rodzinnie i weekendowo
Dla mnie też piersi muszą być ze szparką U Ciebie ta szpareczka będzie w sam raz A te 350 to faktycznie nie dla Ciebie byłyTrzebaby tylko więcej przy fałdzie majstrować-a piersi by wcale więcej ten implant nie wypełnił. Sam Pan dr. odradzał Ci większe - bo DB mogłoby się przyplątać. Dla mnie nie warta gra świeczki O gdyby mowa była o 400cc wtedy by było można się zastanawiać

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
i to jest ten dzień bez szaleństw

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-11-25 o 19:57
Stary 2011-11-25, 20:06   #2455
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Mam dziewczynki sekundeczkę- paznokietki suszę, więc sobie wpadłam z herbatką. Ale zmordowana jestem - za to jutro mam sobotę i niedzielę w jednym tak, tak zgrał mi się gafik z kalendarzem
Dziś wszystkie ślicznotki imprezują? i dobrze , może to sposób na przeczekanie jesieni i zimy
Jak to z herbata?????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ??? A RUM I CYTRYNKE W NIEJ MASZ???

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Przed okresem zawsze mam zachcianki

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Mya chyba zostalysmy same
Ja z rumem i Ty z herbatka Ja juz lekko wesola i Ty zmordowana Trzeba tu pomixowac, zeby bylo sprawiedliwie
Stary 2011-11-25, 20:24   #2456
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
jakbyś grzywki nie miała i tak by to problem nie był- cich, mach i by była

Cytat:
Jak to z herbata?????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ??? A RUM I CYTRYNKE W NIEJ MASZ???

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Przed okresem zawsze mam zachcianki
Nie - bez prądu dziś, na ploteczki jeszcze jadę
Samochodzik mi się psiuje ostatnio- ale dziś taki grzeczny był cały dzień, że aż go ucałować miałam ochotę Od rana dziś jeździłam i obawy miałam przed wyjściem czy na poboczu go gdzieś nie zostawię A tu dziś chodził jak z nut. No i przyłapałam się na tym, jak w korku stałam że z nim gadamWięc muszę troszkę do ludzi iść i o normalnych rzeczach pogadać bo źle ze mną
Mykam już i życze miłego wieczorku ślicznoty:roz a:

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Mya chyba zostalysmy same
Ja z rumem i Ty z herbatka Ja juz lekko wesola i Ty zmordowana Trzeba tu pomixowac, zeby bylo sprawiedliwie
Najchętniej bym została- oj jak dobrze nóżki wyciągnąć..... No ale musze iść - dla zdrowia psychicznego No chyba że samochód nie zapali

Stary 2011-11-25, 20:29   #2457
zabulek1
Wtajemniczenie

To milego wieczorku Mya Ja ogladam fajny film na tvn7 o kubanskich rytmach i zakazanej milosci Moje klimaty, az sie rozmarzylam
buziale
Stary 2011-11-25, 21:40   #2458
malineczka13
Przyczajenie

Kochane moje cycolinki bardzo bardzo dziekuje Wam za slowa wsparcia, tak zaluje ze nie przeczytalam ich przed zabiegiem

teraz tez dziekuje, ze mnie pocieszacie. troche mnie martwia ze sa tak daleko od siebie rozstawione, jutro wrzuce fotki jak mnie ktos oswieci jak to sie robi...

Tak jestem z doskoku bo moje dzieci sie doslownie do mnie kelily a moj starszy synek 3-letni normalnie ryczy nagle, ze sie nie moze do mnie tulic (normalnie ja sie musialam o to prosic)

Jutro sie zamykam z laptopem w sypialni, trudo tak to nigdy nie dojde do siebie bo non stop cos robie a to herbatke dla synka a to kanapeczki itp.
a w pracy niestety musialam byc, oprowadzalam ekipe po budynku tylko poprosilam zeby jako dzentelmeni zawsze przede mna drzwi otwierali

Naprawde bolowo swietnie sie czuje, to nie jest wogole straszne

Grazia ja bylam u Ciebie w albumiku i twoje sa super bliziutko-naprawde cudne

Joasi mozesz mnie zaprosic, wybaczcie ja nieobcykana w forum, chetnie zobaczylabym twoje skarby

Prosba do wszystkich dziewczyn, ja nie wiem jak wyslac zaproszenie

Zabulku nic nie szkodzi, zazdroszcze tej coli i rumu Az popatrzylam co to za filmik

My Diva no ja dzis wyjatkowo nie imprezuje
i ja to mam nie szparke a mega szpare ehhhhhh
milych ploteczek
malineczka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 22:03   #2459
jooasi
Wtajemniczenie

Malineczko żeby dodać zdjęcia wchodzisz w "ustawienia" są na górnym fioletowym paseczku i po lewej masz słupeczek tam są zdjęcia i albumy, myślę, że sobie dalej poradzisz, najpierw tworzysz album, potem do niego foteczki z kompa wrzucasz
a żeby dodać do znajomych wystarczy wejść na interesujący Cie nick i raz kliknąć tam się rozwinie pare opcji m.in dodaj do kontaktów
a ja już Cie zapraszam

Zabcia i co Ty tak dziś sama będziesz pociągać, dołączyłabym ale obolała na prochach to chyba lepiej nie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Andrea 4 tygodnie to długaśno, współczuje, ja mam go na dwa narazie i też mnie męczy , swędzi mnie wszystko i uciska. jedno co dobrze to nie mam pasa jako takiego tylko owijam sie bandażem elastycznym, on uciska ale się nie wżyna.
a zadowolona jesteś z efektu, mogłabyś jakiś zdjęcia wrzucić, mamy ten sam rozmiarek
Stary 2011-11-25, 22:08   #2460
violinka69
Raczkowanie

MALINECZKA gratulacje!!! Widze, ze pisalas wczesniej kilka postow ale najwyrazniej nie korzystalas z funkcji "szybka odpowiedz" i Twoje posty wyswietlaly sie po wielu godzinach od ich napisania, wiec nikt ich nie zauwazal:/ tak samo mialam na poczatku... Ciekawa jestem Twoich cycuszkow bo mialas mniejszy rozmiar od moich chociaz ja bede miec okragle. Tyle, ze moja wyjsciowka jest zadna i bynajmniej nie zwisa bo nie ma co zwisac:P

Ale ten czas szybko leci zostala mi juz jedynka z przodu!Zaraz beda tylko 2 tygodnie... w weekend musze sie wyniesc juz z domu, pojde na jakies zakupy i poszukam sobie luznych ciuchow na po operacji, poniewaz wszystko co mam sa mega ciasne.A w ogole to sie boje, ze w wiekszosc rzeczy juz nigdy nie wejde totez chyba pora sie odchudzic do operacji, bo jak jeszcze spuchne to chyba pekne:P

A tak troche OT to wejdzie sobie na Youtube wpiszcie ukryte polskie mega mix i obejrzyjcie sobie-ja sie poplakalam nie dla dziewczyn swiezo po operacji!!!:P
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości