|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie, bo już nic nie mam za późno! ![]() Cytat:
Alika srika
|
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Renatka dobrze, że to nie były wody. Teraz odpoczywaj, zwłaszcza przez te kolejne 4 tygodnie.
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuski
ale mialam nadrabiania ale nie pamietam co chcialam cytowac Widze ze nam sie watek konczy i ja osobiscie jestem za tym zeby teraz byl ten świateczny tytuł który kiedys był zaproponowany, nie wiem jak go odszukac ![]() ja rano jechalam z mama do bdg i takk nam zeszło poł dnia, stopy mnie bolą niesamowicie ![]() Ale nie ma zmiłuj wziełam sie za sprzatanie i planuje jeszcze dziś zrobić sałatke ryzową. No i racuchy, bo aż slinotoku dostałam przez Was![]() Jutro wraca mój tż Zoska łacze sie w bolu bo moj tz raz w miesiacu wyjezdza na tydzien do szkoly- w delegacje Nie jest fajnie, ale mozna przywyknać , no trzeba !A na dzisiejszych lofrach mama kupiła dla Lenki w 5-10-15 słodki dresik na 68cm i skarpetusie a ja przy okazji rossmanie kupilam juz miniaturki kosmetyków do szpitala były tez pieluchu pampres premium ( te biale)za 39zl chyba![]() Ide robić sałatke chociaz padam z nóg
|
|
|
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to i na rolecie tyle kurzu, że szok. No ale jestem już na urlopie, nie muszę chodzić codziennie do pracy na 9 godzin to pomału wszystko ogarnę
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4566 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz mam gości więc spałaszują wszystko co im dam bo moja mama nie lubi piec i póki mieszkałam w domciu to co sobota było ciacho a teraz bida sami też coś przywiozą (kupnego ale ja tak nie umiem żeby jednego ciasta choć nie zrobić ....rożek jest wypaśny, ogólnie to jedna z niższych cen na Feretti. Jest jeszcze Nino, za 29zł w tym co łóżko swoje kupowałaś: http://more4kids.pl/produkt,nino-roz...9.html?kat=642 ich pościel też jest milutka więc rożek też powinien taki być, zastanawiam się czy nie kupić bo cena jest ok jak dla mnie. Mówią żeby mieć 2 a ja póki co tylko ten mam. No i muszę przejrzeć dokładnie ich oferte na necie, coś domówić żeby opłacało się z dostawą ![]() Cytat:
hmm jak pączek to nie racuch ![]() Cytat:
śliczną masz koszulkę, ja już na szpital mam 2, tą dzisiejszą i też jedną w takim kroju jak Twoja, kupiłam w sklepie. Cytat:
Cytat:
czemu ograniczać??? zaraz pojawi się dziecko i zacznie się ograniczanie przez brak czasu diety dla karmiącej czy inne, więc jeszcze się nie najesz w swoim życiu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze wyniki ok! [QUOTE=inutil;30725098jaki materac kupiłaś? Bo ja sporo czytałam na temat materacy dla dzieci i nie wiem QUOTE] wzięlismy gryka-kokos... bo sama zgłupiałam... ile ludzi tyle opinii... co będzie to będzie... jest dwustronny tylko nie wiem którą stronę najpierw-twardszą dzidzi? żuczku 430 z szuflada i materacem ale my w sklepie to wiadomo, ze pare groszy drozej tu widzę je na all tylko z kokosowym materacem http://allegro.pl/lozeczko-klups-rad...931159139.html Cytat:
![]() to juz obie urodziły?????
|
||
|
|
|
#4569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pani w hurtowni nam tak powiedziała
|
|
#4570 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak piszecie o swoich dniach, o tym co robicie i normalnie Wam zazdroszcze, tez bym chciała być taka zarobiona. Ja na prawde nie mam co robic. Zeby chociaz pochodzic po sklepach to musze pojechac do miasta, a to znowu jest 15 zł na sam bilet :/ Szkoda mi troche, tymbardziej, ze to jednak jest 15 zł i do miasta jadę jak muszę, badania, wizyta.
Dla teściówki to już druga wnuczka, ale cieszy sie strasznie jakby to była pierwsza Teściową mam bardzo spoko tu nie mogę jej nic zarzucić, chociaż i tak mnie czasem wkurzy, wiadomo różnica pokoleń :P TŻ chce tak do świąt jeździć i co tydzień na weekend wracać.. ja tego jakoś nie widzę... |
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez sie nie nudzi ![]() Dziewczynki czy kupiłyscie większe wanienki czy te najmniejsze?? |
|
|
|
|
#4572 |
|
Zadomowienie
|
Co do rożków to ja kupię jeden, wydaje mi się, że wystarczy, mam jeszcze już zakupiony gruby kocyk akrylowy i dwa cieńsze, z takich rzeczy do okrycia. No i jeszcze już mam całą pościel do łóżeczka z wypełnieniem
![]() Ten rożek mi się podoba : http://allegro.pl/rozki-beciki-slicz...930358495.html Zoskasamoska zawsze możesz ogarnąć trochę mieszkanie, ugotować coś, popisać listy co do Maluszka potrzebne, zrobić sobie domowe spa, pooglądać tv, filmy na necie, poczytać coś
|
|
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
Neska pomyślę o czymś takim, o w końcu czymś zając się muszę. Teraz uciekam do łózka poczytac ksiązkę, jakąś tam wygrzebałam :P Potem film i spanko
![]() Szana , wiem jest dużo rzeczy, ale ja jakoś nie mam motywacji, chęci.. a siedzenie bezczynne mnie męczy i się koło zamyka Dobrej nocki
|
|
|
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
Ja zakup wanienki mam przed sobą jeszcze ale chcę kupić taką większą od razu
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miala któraś nieprzyjemne, bolące, nieustępujące ciągnienie w pachwinach ?
Złapało mnie koło 15 tak że mąż musiał mnie wnosic na rękach do domu i do tej pory trzyma. Boli przy każdym ruchu :/ znalazłam coś takiego Ból i uczucie rozpierania w dole brzucha i pachwinach – to znak, że dziecko wstawia się do kanału miednicy, a biodra rozszerzają się, by zrobić mu miejsce; rozluźnienie więzadeł w miednicy i ucisk macicy na stawy powoduje nieprzyjemne uczucie ciągnięcia czy rozpychania w pachwinach. chyba zbieram sie na IP. |
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- pytanie mam kolejne ![]() jaką farbą farbujecie włoski? ja mam pasemka u fryzjera ale cholerka teraz nie dam rady wysiedziec 3 godziny na fotelu-bo zanim nałozy, zanim złapie farba i zanim potem ogarnie... i pomyslałam, ze ufarbuje jednolicie... najwyzej jakies tam wyjda nierównosci po pasemkach... ale przynajmniej czasu mniej zejdzie... co polecacie? |
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak mam, że zanim się zabiorę za jakaś czynność to mi się nie chce ale jak zacznę i robię to się cieszę, że robię a mogę mało rzeczy bo szyjka mi się skracała i mam uważać żeby się nie powtórzyło
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Zadomowienie
|
czy wy nie mkacie co robic ??
tylko pojechalam do Legnicy i z powrotem i 4 strony?? Agatek Twoj Sebus za daleko.. ale jak bedzie Kinga to odwiedzimy Ja lubie sprzatac i robie to najlepiej aleeee nie mam sily juz ;(Czubasku tez tak mialam powinnas sie polozyc i przejdzie mnie ze 4h trzymalo... i zapomnialam co jeszcze... jade dalej jak wroce i znowu bedzie 4 strony wypisuje sie
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
Synek był zaskoczeniem bo miałam intuicję na córkę, potem lekarz w 16 tygodniu powiedział, że na 80% dziewczynka a potem w 24 tygodniu wyszło, że jednak synuś Tak samo mocno się cieszę, mąż też, oby zdrowe dzieciątko było, to najważniejsze
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam wrażenie, że Mała jest bardzo nisko, bolało jakby łono, podbrzusze... Sama nie wiem, czy pachwiny też :/ Dzisiaj jest już ok. Ale strachu się najadłam... Masz tydzień starszą ciąże. Może nam faktycznie poszerza się miednica? dla własnego spokoju jak chcesz, to jedź na IP. Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2011-11-25 o 19:19 |
|
|
|
|
#4584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
refleksy i wyglądało całkiem fajnie ja mam włosy kręcone i wolę się w refleksach ale stwierdziłam ż eprzez okres ciązy nie będe rojaśniac bo szkoda włosów i dlatego ta farba
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
19mala83 to co się dopiro dziś przyznajesz
. Wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
tylko sie zastanawiam czy sama robic czy isc do fryzjera chociaz wolałabym zaoszczedzic i zrobic sama
|
|
|
|
|
#4587 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
superCytat:
nawet wspomniałam dziś o tym mamie i obiecała, że w przyszłym tygodniu zrobi dzięki, w przyszły m tygodniu w czwartek będzie potwierdzenie diagnozy - przez to nie chce myśleć świętach i prezentach Cytat:
Cytat:
ja miałam odwrotnie, przeczucie na chłopaka a tu druga dziewczyna ![]() tż miał lepsza intuicję, mnie kobieca - matczyna zawiodła
|
||||
|
|
|
#4588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
Raczkowanie
|
Neska ja mam taka tylko z dodatkowymi antyposlizgowymi gumkami na dnie - wanienka jest duża i chyba odpowiednia dla takich zielonych mam jak ja w takiej mam nadzieję nie utopię dzidzi i nawet jak mąż będzie wracał późno to poradzę sobie z kąpiela sama
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
możesz spróbowac sama tylko czasami ten jasny bląd z pasemek nie chce się przykryć - kiedyś tak farbowalam włosy koleżance , zuzyłysmy dwie farby i w rezutacie poszła naprawić wszystko do fryzjera
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam mamę piętro niżej wiec jak tz będzie w pracy to stukam w rurę od centralnego i juz mama na górze i pomoze przy kąpieli mama nas z dołu tak samo woła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

przecież pisałaś, że Ty SAMSUNG jesteś
. Chyba przesadzasz z tym syfem. Codziennie piszesz, że sprzątasz, ogarniasz i napewno masz cycuś glancuś w domku

wszystko zamkniete tam na dole, i mam doczekac jeszcze te4tyg a pozniej moge robic co chce(koniec lezenia!)
ale mialam nadrabiania

wziełam sie za sprzatanie i planuje jeszcze dziś zrobić sałatke ryzową. No i racuchy, bo aż slinotoku dostałam przez Was
chociaz padam z nóg
jeszcze źle mi się kliknęło i mam 2 
sami też coś przywiozą (kupnego 

zazdroszczę