|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Tak, 10 zł.
#4442 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie, (bo dopiero jestem konsultantką niecałe pół roku) odnośnie AVON CLUB - odnośnie, o co w tym chodzi?
tzn. bo nie wiem. czy warto się "namachać", zbierać duże zamówienia, starac się i w ogóle... tzn. rozumiem to tak, że jak przez następny rok - od kat. 01 do kat. 17 -2012 roku uzbieram łącznie 12000 zł - to wstępuje na I poziom AC i dostaje zniżkę 30% zawsze na wszystko (tzn. produkty kosmetyczne oczywiście, na reszte 20%) i list gratulacyjny ;p i teraz jak długo ta zniżka 30% będzie obowiązywać? i na jak długo AVON będzie mnie "tzrymał" w AC? to juz tak miło na stałe?, czy jak... |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co roku jest nowa edycja -trzeba starać się na nowo od nowego roku ma być nowa edycja która zacznie się od kat.1/2012 -sprzedaż z kat.15,16 i 17/2011 zostanie już do niej wliczona ![]() czy będą jakieś zmiany tego jeszcze nie wiemy obawiam się , że zostaną podniesione progi -osoby mające duże zamówienia w tych 3 katalogach mogą uzyskać sprzedaż potrzebną do uzyskania pierwszego poziomu o ile nie uległby on podniesieniu... Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-11-25 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mam pyt. odnośnie MiniKat. ktoś tu już wcześniej o to pytał, ale nie znalazłam odpowiedzi.. jaki jest opust na rzeczy z MiniKat? wypracowany? a na niekosmetyczne stały 20%?
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
dlaczego nie mam swiatel przy kosmetykach??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Raczkowanie
|
Coś w tym roku nie zrobili promocji na dostawę kurierską, w tamtym roku przed świętami była po 2,90
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kryje dosyc dobrze, ale ja go glownie uzywam do zmatowienia na podklad. No i nie uzywam gabeczki, bo sie ciezko nia rownomiernie najkada i widac suche skorki na nosie - uzywam Avonowego pedza kabuki. Ogolnie polecam i jest to chyba najjasniejszy puder w kamieniu w Avonie. Mam tez najjasniejszy z tych w czanym opakowaniu i ciemny mi strasznie ![]() Cytat:
![]() A wiecie co - znalazlam probke Crystal Aura. Pamieta ktos? Jejku jak to pieknie pachnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- pamiętam lubiłam ten zapach, ja ostatnio przerzucając pudełka z biżuterią jaką mam z Avonu natrafiłam na to serduszko, które było w prezencie przy zakupie tej wody |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiecie może, jak rozbijany jest zestaw Incandessence ze s. 47 w K17?
#4454 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4456 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ja je jeszcze mam ![]()
![]() |
#4457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4458 |
Raczkowanie
|
Absynthe jest dość specyficznym zapachem, więc nie każdemu może się podobać. To mieszanka nut zielonych, oraz orientalnych, mocno wybija się anyżek, szafran i drewno. Kompozycja ogólnie dość ciężka, zaczyna się ziołowo, potem dochodzą te balsamiczne, orientalne aromaty i drzewne akcenty. Może trochę sprawiać wrażenie zapachu męskiego.
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zochawks wiesz coś więcej na temat nowej edycji? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-11-25 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny . Wyrażę swoją skromną opinię, na temat kilku produktów, które otrzymałam w dzisiejszej paczce. Może komuś , kiedyś się to przyda.
1. Poczwórne cienie do powiek - MOCHA LATTE - bardzo ładne. 2. Róż w kamieniu - RUSSET - intensywny, przeznaczony raczej do ciemnej karnacji. 3. Zestaw kolczyków SOLUTIONS - no cóż ... pozostawia wiele do życzenia. Kolczyki lepiej wyglądają na zdjeciu aniżeli w rzeczywistości. Pewnie będę miała zwrot. 4. Pierścionki AMINA - od strony wizulanej wszystko jest ok, jednakże niestety są niewygodne. Źle leżą na palcu. Te ala "złoto" są jakieś kwadratowe. Jedynie ten ala "srebro" łądnie się dopasowuje do palca. 5. Torba na laptopa LAPTOP BAG z nowej kolekcji - bardzo ładna, ładnie wszystko jest wykończone, tylko niestety będę musiała ją zwrócić bo mojej klientki (siostry) laptop jest do niej za duży ![]() 6. Bransoletka z koralami - BOXED TREASURE BEAD - prześliczna! Tylko niestety mam również małe ale do niej ... mianowicie ... trzeba bardzo się pilnować aby te wszystkie piękne, ręcznie zdobione koraliki niepouciekły! Niestety nie ma żadnego zabezpieczenia i koralaki najzwyczajniej w ściecie lecą sobie gdzie chcą ![]() ![]() ![]() ![]() 7. Bransoletka DOLORES - bardzo ładna! Niestety jest też małe ale ... jest jakaś rozciągnięta, zbyt duża i przez to niezbyt ciekawie prezentuje się na ręce. A szkoda, bo tak to jest bardzo ładna. 8. Woda toaletowa PATRICK DEMPSEY - ok, choć myślałam, że będzie ładniejsza ![]() Moja skroman opinia na temat katalogu 17. Hmmm wydaje mi się, że teraz z tej 17 nie będę miała zbyt dużego zamówienia, bo szczerze mówiąc nic specjalnego nie zaproponowali na te święta. Jedynie w tym mini kataolu w oko wpadły mi KAPCIE (na zdjęciu wyglądają rewelacyjnie) mam nadzieję, że na żywo będą wyglądać podobnie. I Paletka z cieniami oraz błyszczykami jest ok, tylko pewnie tak jak piszecie, będą te produkty w brakach. W ofercie netto w ogóle nic ciekawego nie ma. Szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana tą świąteczną ofertą. A z mini katalogu bardzo ładny jest jeszcze szlafroczek i koszulka jednakże chyba trochę przesadzili z cenami. I to by było na tyle. ![]()
"Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać". W.D Edytowane przez kraska12345 Czas edycji: 2011-11-25 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kolor flakonika jest hipnotyzujący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
przytoczyłam przykład jak było w tym roku. W poniedziałek ide na spotkanie klubowiczek i może wyjaśnią jak to w tym roku bedzie
#4463 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Raczkowanie
|
proszę o szybką odpowiedź-czy perełki brązujące z oferty która widnieje na strefie mają zniżkę wypracowaną??? bardzo proszę o odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Tak dziewczyny dostały z opustem. Wychodzą za śmieszne pieniądze wiec warto kupić
#4466 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.