Katalogi Avonu - Strona 516 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-13, 20:01   #15451
asicka1
Raczkowanie

Dot.: Katalogi Avonu

Dzieki dziewczyny )
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:02   #15452
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja przez 10 miesięcy nie miałam swojej fotki w avatarze - nie miałam odwagi
ale niedawno stwierdziłam,że co tam,niech ludzie widzą z kim rozmawiają
Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ja przez jakies 7 miesiecy mialam swoje zdjęcia, ale za duzo osób mnie rozpoznawało i jak na początku czułam sie miło tak teraz znowu sie za kims chowam bo juz nie potrafilam pisac we wszystkich wątkach..
Hmm no włąsnie. Poza tym trzeba mieć jeszcze co pokazać. Mma straszne kompleksy Własnie z tym rozpoznawianiem, ostatnio dostałam wiadomnośc od wizażu, czy chce jakąś branzoletke z silikonu, żeby się można było rozpoznawac. Przypomniał mi sie pomysł rządu wtedy, że chca to więźniom zaproponować, którzy odbywaliby wyrok w domu. Także jakoś się nie skusze.
Mieszkam w dużej aglomeracji więc napewno nie raz natknęłam się na wizażanke, będąc tego nieświadoma
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:04   #15453
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Mysle,ze przesadzasz i jakies bzdury tutaj Nam opowiadasz o horrorach-co prawda sama zmienilam ava na okres jesienny ale za jakis czas znowu powroci moj pyszczek

Nie moge sie przekonac do tych kremow,chociaz widze ze nie tylko Wy sie nimi zachwycacie

A czy krem intensywnie nawilzajacy Rich Moisture wg Was tez ma taki paskudny zapach?czy tylko znowu ja mam jakies uprzedzenia?

Tak sobie przegladalam ten katalog angielski i zaluje,ze nie mam dostepu do niego-ale z drugiej strony to moze i lepiej

Jako nasz spec od składów powiedz czemu nie możesz się przekonac?? Ja mam ten krem pachnie mi delikatnie. O wiele gorzej pachniały mi z tej niebieskiej serii na ujędrnianie
Stary 2006-11-13, 20:06   #15454
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
ja przez 10 miesięcy nie miałam swojej fotki w avatarze - nie miałam odwagi
ale niedawno stwierdziłam,że co tam,niech ludzie widzą z kim rozmawiają

i też polecam ten krem ochronny na zimę
heh ja też ogólnie nei lubię swoich fotek...ale co tam.. kazdy jest jaki jest...

Ja juz chce k02
Stary 2006-11-13, 20:13   #15455
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

też nie mogę się doczekać 02
Dziewczyny mam problem-mam na fakturze 2 pudry CT-normalnie podana cena, ilość-nie żadne braki-a w paczce go nie było
co ja mam zrobić?
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:16   #15456
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dostałam odpowiedź od Avonu:

"Informujemy, że większość próbek na wody toaletowe ma pojemność 0,6 ml"

mało
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:17   #15457
Uliana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Wróciłam
Muszę zapytać czy koordynatorka to to samo co OMS"?
OMS to okręgowy menadzer sprzedaży
OKS okręgowy kierownik sprzedaży
koordynator to nie to samo co OSM czy OKS
Uliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:22   #15458
Uliana
Raczkowanie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Dziewczyny jaK wkleić tekst?....mam trochę nowości z kat02..jest tego spro i nie chce mi sie pisać...
a z drugiej strony mam za sobą kolejkę do kompa...

1.
Wyprzedaż zimowa – najgorętsze oferty w przedniej części katalogu
Oto nasza unikalna propozycja, która pomoże Ci zdobyć większe zamówienia w tym trudnym poświątecznym okresie. Uzyskasz zainteresowanie Klientów, gdy tylko pokażesz im najlepsze oferty roku na ich ulubione produkty w jakże atrakcyjnych cenach. Tak duże obniżki cen mogą się więcej nie zdarzyć. Klientom trudno się oprzeć pokusie zakupów, gdy widzą takie ceny – jest to także zachęta dla całkiem nowych Klientów, którzy mają okazję dopiero poznać nasze najlepsze produkty.

2. Sekcja Walentynkowa w tylnej części katalogu z Roletkami zapachowymi w cenie specjalnej 4,90 przy zakupie na kwotę 31,80 z sekcji walentynkowej, ze stron 112-139.
Avon to miejsce, gdzie Twoi Klienci mogą się zaopatrzyć w unikatowe walentynkowe prezenty w atrakcyjnych cenach oraz poczuć atmosferę miłości panującą w specjalnie z tej okazji stworzonej sekcji katalogu. Gdy ją zobaczą, od razu poczują walentynkowy nastrój i przekonają się, że Avon dba o ich życie osobiste oferując szeroki wybór upominków dla osób miłych ich sercu. Prezent mogą kupić już teraz, nie czekając do ostatniej chwili
3. Japońska torebka Planet Spa cenie specjalnej 29 zł przy zakupie dowolnego produktu z całej linii Planet SPA
4. Wraz ze wprowadzeniem do sprzedaży japońskiej linii Planet Spa proponujemy naszym Klientkom Japońska torebka Planet Spa cenie specjalnej 29 zł przy zakupie dowolnego produktu z całej linii Planet SPA. A więc zapomnij o zimie i przenieś się w miejsca o gorącym klimacie i zabierz ze sobą nową czerwoną torbę
5. Odżywczy krem do stóp z kofeiną w cenie specjalnej 4,90 zł przy zakupie produktów z linii Skin-So-Soft, Simply Delicate, Płynów o kąpieli oraz produktów z linii Footworks ze stron 78-87.
Kupisz ten fantastyczny produkt w bardzo atrakcyjnej cenie, jeśli zdecydujesz się na zakup dowolnego produktu z rozkładówek prezentujących produkty Skin-So-Soft i Footworks, Płyn do higieny intymnej lub Płyny do kąpieli
6. Szminka Shine Supreme dostępna w cenie specjalnej 9,90 przy zakupie dowolnego produktu z linii Solutions
Niesamowita oferta! Ta wspaniała szminka jeszcze nigdy nie była oferowana w tak niskiej cenie i to się prędko nie powtórzy, a więc powiedz o tym wszystkim swoim Klientkom. Teraz mogą kupić dowolny produkt Solutions, a za szminkę zapłacą naprawdę niewiele.

Nowości z K2/2007

Produkt Regular Price Selling Price
Szminka do ust Glass Reflections 27,90 19,90
Lakier do paznokci Glass Reflections 19,90 13,90
nawilżający krem koloryzujący i korektor 2w1 27,90 19,90
Kredka i cień do powiek 2w1 35,90 22,90
Intensywny peeling do twarzy 59,90 39,90
Wygładzająca maseczka do twarzy 23,90 17,90
japońska torebka 49,90 29,00
Odżywcze mleko do kąpieli 29,90 17,90
Rozświetlający balsam do ciała 24,90 17,90
Skarpetki do pielęgnacji stóp 15,90 9,90
Derwniany grzebień 11,90 7,90
Żelowe poduszeczki pod stopy 24,90 17,90
Jedwabisty olejek do ciała 17,90 13,90
Cynamonowo-jabłkowy płyn do kąpieli 15,90 9,90
komplet pasków Ella Balerina 29,90 26,90
Woda toaletowa Avon Essence 69,90 49,90
Dezodorant w kulce midnight 12,90 10,90
Woda toaletowa Be...Sensual 59,90 39,90
Naszyjnik Mahola 59,90 44,90
Naszyjnik Taya 44,90 34,90
Bransoletka Taya 39,90 29,90
Naszyjnik Sintra 49,90 39,90
Bransoletka Sintra Srebrna 12,90 9,90
Bransoletka Sintra Złota 12,90 9,90
Bransoletka Sintra z przywieszkami 15,90 12,90
Naszyjnik Alaya 44,90 34,90
Różowy zegarek 49,90 49,90
Breloczek dwa serca 24,90 19,90
kosmetyczka 12,90 9,90
konturówka do powiek 13,90 7,90
Szminka walentynka 12,90 6,90
kolorowy balsam pielęgnujący usta 9,90 4,90

Katalog 3 dedykujemy wszystkim kobietom na Dzień Kobiet – prawdziwe święto kobiecości. Oferujemy naszym Konsultantkom i Klientkom wszystko, czego im potrzeba, aby wyglądać atrakcyjnie i mieć prawdziwą przyjemność z bycia kobietą. Aby spełniać kobiece marzenia wprowadzamy do sprzedaży specjalną edycję Wody perfumowanej Today Tomorrow Always Love in Bloom, a ponadto Tusz Pełnia rzęs z Płynem do demakijażu oczu w prezencie, luksusowy puder prasowany Rose Garden w eleganckim opakowaniu z różą, a także wirtualne zestawy upominkowe z biżuterią i Little Black Dress lub Incandescence.
Oprócz tego w tym katalogu znajdzie się także sekcja wyłącznie dla panów – Męski kącik z oferta na Portfel w cenie specjalnej.

Uwaga! Konkurs dla Konsultantek!

Zapraszamy do udziału w fantastycznej zabawie!
Jeśli myślisz, że jesteś pechowcem, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałaś, to najwyższy czas to zmienić! Na Konsultantki czeka aż 130 000 nagród…
Jak wygrać? To wyjątkowo proste:

Bądź aktywna w kampanii 2/2007 i złóż zamówienie na łączną kwotę 150 zł*, a
Kojący krem z ekstraktem miodli indyjskiej z linii Avon Solutions jest Twój!

Edytowane przez Uliana
Czas edycji: 2006-11-13 o 20:45 Powód: uzupełnienie..
Stary 2006-11-13, 20:23   #15459
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Uliana Pokaż wiadomość
OMS to okręgowy menadzer sprzedaży
OKS okręgowy kierownik sprzedaży
koordynator to nie to samo co OSM czy OKS
dzięki-pytam bo kontakt mam z OMS-jak coś to do niej pisze i w razie czego umawiam się na spotkaniemuszę skrobnąć maila do avonu z zapytaniem czy powinnam otrzymywać od koordynatorki jakąś pomoc? tylko skąd ja wezmę jej nazwisko? to osoba która mnie zapisywała? czyjest gdzieś na fakturze?
Stary 2006-11-13, 20:24   #15460
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
też nie mogę się doczekać 02
Dziewczyny mam problem-mam na fakturze 2 pudry CT-normalnie podana cena, ilość-nie żadne braki-a w paczce go nie było
co ja mam zrobić?
też tak miałam rok temu
napisałam maila do avonu i mi dosłali je w paczce-przyszła po tygodniu. Ale to był wtedy ten okres świąteczny - w gruniu co było tyle zamieszania z dostawami
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:29   #15461
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Jako nasz spec od składów powiedz czemu nie możesz się przekonac?? Ja mam ten krem pachnie mi delikatnie. O wiele gorzej pachniały mi z tej niebieskiej serii na ujędrnianie
Przede wszystkim przerazaja mnie kilometrowe sklady napakowali tego tam tyle,ze szok i niestety przy mojej wrazliwej cerze lepiej zwracac uwage czym sie packa pysia
Pod reka mam tylko krem z serii Rich Moisture i...w nim na dzien dobry:
-propylene glycol
-alkohol denat
-stearic acid
-isopropyl palmitate

taki wstep juz mnie zniecheca by czytac dalej nie wspominajac juz o uzyciu.To mazidlo wg Avonu ma chronic przed wysuszaniem!a na poczatku skladu sa dwa powazne skladniki odpowiadajace za to!!Dodatkowo zapewniaja,ze krem nie jest tlusty,nie zatyka porow i jest hypoalergiczny jednym slowem paranoja.....krem zostal u mnie po zwrocie i jedyne zastosowanie jakie mu znalazlam to....stanowi swietny krem do pielegnacji piet!
Niestety nikomu go nie polece,nawet najgorszemu wrogowi nie polecalabym takiego zakupu.

Nie jestem uprzedzona do Avonu,lubie ich niektore kosmetyki ale nie toleruje kiedy sprzedaje sie kit a reklama brzmi niczym propaganda.Kazda firma ma lepsze i gorsze produkty,niestety Avon bardziej stawia na ilosc niz na jakosc-a stad bierze sie tez cala masa osob,ktore przeklinaja,ze mialy okazje poznac te firme.
To taka moja mala dygresja a poza tym przyznaje sie bez bicia,ze czesciowo moja fascynacja katalogami bierze sie z lenistwa i braku wolnego czasu by lazic i szperac po sklepach
Stary 2006-11-13, 20:31   #15462
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

ja mam jeszcze takie pytanko co do k12 ja wiem ze on juz jest zamkniety.. ale cos mnie zastanawia. Mialam zamówienie na 2 wody toaletowe surrender (te po 39.90) ale otwieram w sobote pudelko , patrze a przyslali mi perfumowane i teraz pytanie , czy to sie pomylili w katalogu czy przy pakowaniu , bo teraz mam wyrzuty sumienia bo gdybym wiedziala ze to perfumowana to i dla siebie bym wziela
Stary 2006-11-13, 20:34   #15463
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Przede wszystkim przerazaja mnie kilometrowe sklady napakowali tego tam tyle,ze szok i niestety przy mojej wrazliwej cerze lepiej zwracac uwage czym sie packa pysia
-propylene glycol
-alkohol denat
-stearic acid
-isopropyl palmitate

taki wstep juz mnie zniecheca by czytac dalej nie wspominajac juz o uzyciu.To mazidlo wg Avonu ma chronic przed wysuszaniem!a na poczatku skladu sa dwa powazne skladniki odpowiadajace za to!!Dodatkowo zapewniaja,ze krem nie jest tlusty,nie zatyka porow i jest hypoalergiczny jednym slowem paranoja.....krem zostal u mnie po zwrocie i jedyne zastosowanie jakie mu znalazlam to....stanowi swietny krem do pielegnacji piet!
Niestety nikomu go nie polece,nawet najgorszemu wrogowi nie polecalabym takiego zakupu.

Nie jestem uprzedzona do Avonu,lubie ich niektore kosmetyki ale nie toleruje kiedy sprzedaje sie kit a reklama brzmi niczym propaganda.Kazda firma ma lepsze i gorsze produkty,niestety Avon bardziej stawia na ilosc niz na jakosc-a stad bierze sie tez cala masa osob,ktore przeklinaja,ze mialy okazje poznac te firme.
To taka moja mala dygresja a poza tym przyznaje sie bez bicia,ze czesciowo moja fascynacja katalogami bierze sie z lenistwa i braku wolnego czasu by lazic i szperac po sklepach
czy mogę Cię w takim razie zapytać, o ile nie zostanie to uznane za reklamę innej firmy, jakie produkty polecasz do pielęgnacji cery mieszanej? jeśli to nie problem dla Ciebie może być PW...
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:35   #15464
Uliana
Raczkowanie

Cytat:
dzięki-pytam bo kontakt mam z OMS-jak coś to do niej pisze i w razie czego umawiam się na spotkaniemuszę skrobnąć maila do avonu z zapytaniem czy powinnam otrzymywać od koordynatorki jakąś pomoc? tylko skąd ja wezmę jej nazwisko? to osoba która mnie zapisywała? czyjest gdzieś na fakturze?

Jeśli posiadasz kopię umowy którą podpisywałaś jako KK...tam jest nazwisko
zajrzyj do biura w swojm okręgu tam dziewczyny powinny Ci wszystko wyjaśnić
a jak masz kontakt z OSM ...spokojnie możesz umówić się na spotkanie..wyjaśni z pewnością wszystko od podszewki..))
Stary 2006-11-13, 20:35   #15465
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
ja mam jeszcze takie pytanko co do k12 ja wiem ze on juz jest zamkniety.. ale cos mnie zastanawia. Mialam zamówienie na 2 wody toaletowe surrender (te po 39.90) ale otwieram w sobote pudelko , patrze a przyslali mi perfumowane i teraz pytanie , czy to sie pomylili w katalogu czy przy pakowaniu , bo teraz mam wyrzuty sumienia bo gdybym wiedziala ze to perfumowana to i dla siebie bym wziela
z tego co pamietam Surrender są wodami perfumowanymi
możliwe, że się w katalogu pomylili
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 20:36   #15466
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
-propylene glycol
-alkohol denat
-stearic acid
-isopropyl palmitate

Ja ostatnie niektóre z tych składnikow znalazłam w serii AA i też szoku doznałam ja kupuje więkoszośc kosmetyków w drogeriach online, maja czasmai tabiej a przy duzym zkaupie nie płace za przesyłke. Do avonu czuje jakiś sentyment, pamietam, że jak ogladałam pierwszy katalog w liceum a miałam wtedy 15 lat i z wypiekami na twarzy ogladało się to i owo Moja pierwsza szminka była z Avonu
Stary 2006-11-13, 20:39   #15467
pAtiŚ
Zakorzenienie

Co do mojej KRD, nie kontaktuje się ze mną. Raz tylko zadzwoniła do mnie z pytaniem czy znalazłabym czas na pójście na szkolenie. I tyle, Kiedyś wysłałam jej sms i nie odpisała :[ teraz poznałam fajną KRD, ale nie moją, ale z mojego miasta i od niej teraz czerpie różne informacje
Stary 2006-11-13, 20:48   #15468
Wtajemniczenie

Cytat:
też tak miałam rok temu
napisałam maila do avonu i mi dosłali je w paczce-przyszła po tygodniu. Ale to był wtedy ten okres świąteczny - w gruniu co było tyle zamieszania z dostawami
dzięki-napisałam do nich maila. Jak tu się nie denerwować skoro na 60 produktów jeden dziwnym trafem nie przychodzi-dobrze, że to dla koleżanki-może zrozumie

Cytat:
pewnie błąd w katalogu

Cytat:
Jeśli posiadasz kopię umowy którą podpisywałaś jako KK...tam jest nazwisko
zajrzyj do biura w swojm okręgu tam dziewczyny powinny Ci wszystko wyjaśnić
a jak masz kontakt z OSM ...spokojnie możesz umówić się na spotkanie..wyjaśni z pewnością wszystko od podszewki..))
dzięki
Stary 2006-11-13, 20:49   #15469
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:

Surrender For her zawsze bylo w wersji EDP-Avon po raz kolejny dal ciala na korzysc kupujacych

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
czy mogę Cię w takim razie zapytać, o ile nie zostanie to uznane za reklamę innej firmy, jakie produkty polecasz do pielęgnacji cery mieszanej? jeśli to nie problem dla Ciebie może być PW...

Wszystko zalezy od tego jaka masz cere mieszana-czy w kierunku suchej czy bardziej tlustej?wrazliwa?ze sklonnoscia do alergii?gleboko czy plytko unaczyniona?w jakim wieku jestes?(nie spojrzalam w profil,wybacz)czy masz jakies problemy skorne czy nie?jak reagujesz na potencjalne zapychacze?czy raczej problem zapychania Cie nie dotyczy?

Zeby dobrze poradzic trzeba zadac cale mnostwo pytan ale chetnie sluze pomoca,bede miala troche czasu jutro ok poludnia to zapraszam na GG-chyba ze nie mozesz to popiszemy na PW zeby nie robic off topu

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja ostatnie niektóre z tych składnikow znalazłam w serii AA i też szoku doznałam ja kupuje więkoszośc kosmetyków w drogeriach online, maja czasmai tabiej a przy duzym zkaupie nie płace za przesyłke. Do avonu czuje jakiś sentyment, pamietam, że jak ogladałam pierwszy katalog w liceum a miałam wtedy 15 lat i z wypiekami na twarzy ogladało się to i owo Moja pierwsza szminka była z Avonu
Kazda z firm kosmetycznych daje lepsze i gorsze skladniki ale warto pamietac o tym,ze one oddzialuja na siebie wzajemnie przez co czasami prowadza do roznorakich reakcji.
AA Oceanic nie jest wolny od bubli-niestety jako firma,ktora szczyci sie wieloma swietnymi kosmetykami wypuscila do tej pory na rynek kosmetyki dla alegrikow czy cer wrazliwych nie baczac wogole na sklad.
Druga sprawa jest to,na ile jetsesmy swiadome dobierajac pielegnacje dla siebie wg potrzeb wlasnej skory!bo czseto jest tak,ze lecimy za reklama i kierujemy sie sloganami,nie zwracajac uwagi czy bedzie Nam to dobrze sluzyc.
Tak samo jak kompletna bzdura jest dobor kremu pod katem wieku-to wlasciwosciami Naszej cery powinnysmy sie kierowac a nie sugestaimi i wytycznymi producentow.
Stary 2006-11-13, 20:52   #15470
Uliana
Raczkowanie

jeszcze troszkę wiadomośc..
. Żel oczyszczająco - tonizujący Źródło Młodości w cenie specjalnej 14,90 zł dostępny przy zakupie produktów z linii Anew
Wspaniała oferta dla wszystkich tych Klientów, których kusi zakup produktów pielęgnacyjnych z naszej najbardziej prestiżowej linii Anew, ale wciąż wahają się ze względu na nieco wyższą cenę. W tej kampanii Żel oczyszczająco – tonizujący Źródło Młodości jest dostępny w niższej cenie 9,90 zł przy zakupie dowolnego produktu z całej linii Anew. Wykorzystaj tę okazję, aby zdobyć nowych Klientów!
8. Linia Color Trend na Walentynki
Świętuj Walentynki z Color Trend. Nowa Szminka Walentynka i nowe Walentynkowe kredki do oczu pozwolą Ci poczuć odświętną atmosferę nie tylko 14 lutego, ale w całym okresie karnawałowego szaleństwa. Zajrzyj do specjalnej Sekcji Walentynkowej dla młodych użytkowniczek kosmetyków kolorowych, miłośniczek zabawy w kolory i śmiesznych produktów do makijażu. Walentynki to idealny moment na zabawę. Pozwól swoim młodym Klientkom wypróbować hity sezonu. Limitowana edycja tylko teraz w tak atrakcyjnych cenach.

no by było na tyle...

Edytowane przez Uliana
Czas edycji: 2006-11-13 o 20:53 Powód: uzupełnienie..
Stary 2006-11-13, 21:01   #15471
pAtiŚ
Zakorzenienie

Uliana, a co ty piszesz...? bo nawet nie wiem
Stary 2006-11-13, 21:02   #15472
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze troszkę wiadomośc..
. Żel oczyszczająco - tonizujący Źródło Młodości w cenie specjalnej 14,90 zł dostępny przy zakupie produktów z linii Anew
Wspaniała oferta dla wszystkich tych Klientów, których kusi zakup produktów pielęgnacyjnych z naszej najbardziej prestiżowej linii Anew, ale wciąż wahają się ze względu na nieco wyższą cenę. W tej kampanii Żel oczyszczająco – tonizujący Źródło Młodości jest dostępny w niższej cenie 9,90 zł przy zakupie dowolnego produktu z całej linii Anew. Wykorzystaj tę okazję, aby zdobyć nowych Klientów!
8. Linia Color Trend na Walentynki
Świętuj Walentynki z Color Trend. Nowa Szminka Walentynka i nowe Walentynkowe kredki do oczu pozwolą Ci poczuć odświętną atmosferę nie tylko 14 lutego, ale w całym okresie karnawałowego szaleństwa. Zajrzyj do specjalnej Sekcji Walentynkowej dla młodych użytkowniczek kosmetyków kolorowych, miłośniczek zabawy w kolory i śmiesznych produktów do makijażu. Walentynki to idealny moment na zabawę. Pozwól swoim młodym Klientkom wypróbować hity sezonu. Limitowana edycja tylko teraz w tak atrakcyjnych cenach.

no by było na tyle...
a skąd o tym wiesz
Stary 2006-11-13, 21:09   #15473
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Uliana, a co ty piszesz...? bo nawet nie wiem
to chyba info podane na forum gazety
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...099751&v=2&s=0
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...217&w=51989989
Stary 2006-11-13, 21:14   #15474
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Ja aż tak nie patrze na skład, bo nawet bym już zapach i wszelkie kosmetyki odsawiła Przecież wiadomo, że to chemia i mimo to sie na to decydujemy
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 21:16   #15475
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
oki, dzięki, poczytam sobie
Stary 2006-11-13, 21:18   #15476
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Dziewczyny jaK wkleić tekst?....mam trochę nowości z kat02..jest tego spro i nie chce mi sie pisać...
a z drugiej strony mam za sobą kolejkę do kompa...

1.
Wyprzedaż zimowa – najgorętsze oferty w przedniej części katalogu
Oto nasza unikalna propozycja...
Ulianko, czy Ty jesteś może z okręgu trendującego? skąd masz te wszystkie wiadomości

Cytat:

Wszystko zalezy od tego jaka masz cere mieszana-czy w kierunku suchej czy bardziej tlustej?wrazliwa?ze sklonnoscia do alergii?gleboko czy plytko unaczyniona?w jakim wieku jestes?(nie spojrzalam w profil,wybacz)czy masz jakies problemy skorne czy nie?jak reagujesz na potencjalne zapychacze?czy raczej problem zapychania Cie nie dotyczy?

Zeby dobrze poradzic trzeba zadac cale mnostwo pytan ale chetnie sluze pomoca,bede miala troche czasu jutro ok poludnia to zapraszam na GG-chyba ze nie mozesz to popiszemy na PW zeby nie robic off topu
bardzo Ci dziękuję, odezwe się jak będę miała dłuższą chwilę na PW
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 21:22   #15477
pAtiŚ
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3073644]Ja aż tak nie patrze na skład, bo nawet bym już zapach i wszelkie kosmetyki odsawiła Przecież wiadomo, że to chemia i mimo to sie na to decydujemy [/quote]

Ale w niektórych kosmetykach jest wiecej chemii, niż w innych.
Stary 2006-11-13, 21:25   #15478
Hexxana
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3073644]Ja aż tak nie patrze na skład, bo nawet bym już zapach i wszelkie kosmetyki odsawiła Przecież wiadomo, że to chemia i mimo to sie na to decydujemy [/QUOTE]

Reeva tutaj nie chodzi oto,by odstawiac kosmetyki tylko zeby pielegnacja stala sie swiadoma-to jest najwazniejsze.
Mimo,ze sie decydujemy na chemie to warto zwrocic uwage jakie ona ma dzialanie na kondycje skory i przede wszystkim sobie nie szkodzic.Dobrze jest wiedziec,ze Nasza cera czy ogolnie skora wyglada dobrze teraz ale majac swiadomosc uplywu czasu bierzemy pod uwage takze,to jak bedzie wygladac pozniej

Zreszta ja nikogo nie namawiam by tropil sklady ale majac swiadomosc jak dbac o siebie pozwala to ominac wiele reklamowych sztuczek i nie tylko
Stary 2006-11-13, 21:28   #15479
pAtiŚ
Zakorzenienie

To jutro będzie katalog najprawodopodniej na wizazu, tak? czu się mylę? nie bić!!!
Stary 2006-11-13, 21:37   #15480
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Fajnie będzie Dobrze widzieć katalogi wcześniej, bo mozna trafić na lepsze promocji w kolejnym itp
Dobranoc
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości