Rossmann - część XI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-26, 14:38   #3721
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Rossmann - część XI

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
a jaki korektor polecasz na wypryski ? w sztyfcie czy moze taki ala blyszczyk ? jakiej firmy ?
Moim zdaniem na wypryski najlepsze są korektory w sztyfcie albo w słoiczkach. Są zazwyczaj gęste i nie trzeba się długo z nimi ciapać, żeby pokryć niespodziankę. Ja najbardziej lubię TEN, ale jak jesteś bardzo blada to nie znajdziesz tam koloru dla siebie. Korektora Synergen nie miałam.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 18:49   #3722
Quera
Zadomowienie

Cytat:
a jaki korektor polecasz na wypryski ? w sztyfcie czy moze taki ala blyszczyk ? jakiej firmy ?
Pytanie nie do mnie, ale absolutnie nie kupuj korektora w sztyfcie Manhattan! Jest okropny, tłusty, świeci się na twarzy i ściera się po 15 minutach... I kiepsko kryje, a nawet jak już pokryje tą niespodziankę to twarz wygląda sztucznie. Ciężko też dobrać kolor, bo są tylko 4, w dodatku dość ciemne.
Quera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 21:44   #3723
ankamilutka
Rozeznanie

Drogie wizażanki czy ta pomadka http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...a-do-ust,98218 jest dostępna w rossmannie w promocyjnej cenie? Bo z tego co widać to tak, jednakże chciałabym się upewnić, proszę o szybką odpowiedź

ankamilutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 21:51   #3724
muminek1506
Przyczajenie

Witam
ma ktoś kod ma mleko bebilon 3?
muminek1506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 22:20   #3725
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Quera Pokaż wiadomość
Pytanie nie do mnie, ale absolutnie nie kupuj korektora w sztyfcie Manhattan! Jest okropny, tłusty, świeci się na twarzy i ściera się po 15 minutach... I kiepsko kryje, a nawet jak już pokryje tą niespodziankę to twarz wygląda sztucznie. Ciężko też dobrać kolor, bo są tylko 4, w dodatku dość ciemne.

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Moim zdaniem na wypryski najlepsze są korektory w sztyfcie albo w słoiczkach. Są zazwyczaj gęste i nie trzeba się długo z nimi ciapać, żeby pokryć niespodziankę. Ja najbardziej lubię TEN, ale jak jesteś bardzo blada to nie znajdziesz tam koloru dla siebie. Korektora Synergen nie miałam.
Prosze Ciebie o rade bo widze ze uzywalas te produkty ktore mnie zastanawiaja
Chodzi mi tylko o zatuszowanie kilku pryszczy-krostek , pozostalosci po krostkach -poprostu pojedynczych plamek.Dodam ze jestem bladziochem .Co bedzie najlepsze pod wzgledem dopasowania sie do skory, krycia punktowego?
-Kredka-korektor z my secret?w jakiej cenie?
-korektor Lovely ten w pisaku?myslisz ze 01 bedzie dla bladziocha?
-korektor essence stay all day ?jaki odcien wybrac? ktory ty masz? bo chyba nie jestes bladolica (wniosek z Twoich wypowiedzi ) jaka jest jego cena ?
dziekuje z gory
Stary 2011-11-26, 22:26   #3726
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
Od poniedziałku w CND będą szampony, maski i odżywki do włosów Pantene.
wiesz już coś więcej?
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 09:47   #3727
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Chodzi mi tylko o zatuszowanie kilku pryszczy-krostek , pozostalosci po krostkach -poprostu pojedynczych plamek.Dodam ze jestem bladziochem .Co bedzie najlepsze pod wzgledem dopasowania sie do skory, krycia punktowego?
-korektor essence stay all day ?jaki odcien wybrac? ktory ty masz? bo chyba nie jestes bladolica (wniosek z Twoich wypowiedzi ) jaka jest jego cena ?
dziekuje z gory
Jestem blada, ale nie porcelanowa

Korektor z My Secret kosztuje 9,99, od 1.12 będzie na niego promocja i będzie za 6,99. To korektor do zadań specjalnych, bo łatwo i szybko porywa się nim różne cuda.
Korektor Lovely- 1 nada się dla bladziocha, ale go nie polecam, bo nie kryje- to taki bardzo rozwodniony podkład w pisaku. Pod oczy od biedy, na wypryski nigdy
Korektor Essence kosztuje 10,99- kupiłam go pod oczy i mam odcień 10 (najjaśniejszy). Jego podstawowym mankamentem jest to, że jeżeli szybko go nie wklepiesz to robi się pomarańczowy. Próbowałam kłaść go na wypryski- krycie jest niezłe, ale trzeba z nim popracować.

Jeżeli nie masz super dużego kuku to może skuś się na Essence
Wrzucam Ci jego swatch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ess.jpg (9,2 KB, 41 załadowań)

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2011-11-27, 09:49   #3728
201605020943
Konto usunięte

Ja mam korektor-kredkę z My Secret i mogę polecić Bardzo dobrze kryje.
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 11:57   #3729
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Korektor Lovely- 1 nada się dla bladziocha, ale go nie polecam, bo nie kryje- to taki bardzo rozwodniony podkład w pisaku. Pod oczy od biedy, na wypryski nigdy
Zgadzam się z powyższym. Kupiłam go i już dawno poleciał w kubeł - konsystencja jak rozwodniony podkład, do tego tysiące grudek i zero krycia.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 12:03   #3730
mała_czarna
Raczkowanie

czy ktos moze mi odp na pytanie do kiedy obowiazuje obecna gazetka?z tego co widzę kody z okazji można realizować do 01.12 czy to możliwe ze od 01.12.2011 będzie nowa gazetka?
mała_czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 12:13   #3731
pat0
Wtajemniczenie

dziekuje dziewczyny za rady
Cytat:
Jestem blada, ale nie porcelanowa

Korektor z My Secret kosztuje 9,99, od 1.12 będzie na niego promocja i będzie za 6,99. To korektor do zadań specjalnych, bo łatwo i szybko porywa się nim różne cuda.
Korektor Essence kosztuje 10,99- kupiłam go pod oczy i mam odcień 10 (najjaśniejszy). Jego podstawowym mankamentem jest to, że jeżeli szybko go nie wklepiesz to robi się pomarańczowy. Próbowałam kłaść go na wypryski- krycie jest niezłe, ale trzeba z nim popracować.

Jeżeli nie masz super dużego kuku to może skuś się na Essence
Wrzucam Ci jego swatch
Nom ja tez nie jestem porcelanowa jaki kolor kredki posiadasz (numerek)?a jak z kredka ? naklada sie punktowo a pozniej paluszkiem wklepac? ladnie stapia sie ze skora?
Stary 2011-11-27, 12:59   #3732
lajla09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Zgadzam się z powyższym. Kupiłam go i już dawno poleciał w kubeł - konsystencja jak rozwodniony podkład, do tego tysiące grudek i zero krycia.
Ten korektor to porażka, na dodatek strasznie śmierdział. Zapach kojarzył mi się z tygodniowymi skarpetami robotników na budowie Wasze też tak śmierdziały?
lajla09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 13:58   #3733
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
dziekuje dziewczyny za rady

Nom ja tez nie jestem porcelanowa jaki kolor kredki posiadasz (numerek)?a jak z kredka ? naklada sie punktowo a pozniej paluszkiem wklepac? ladnie stapia sie ze skora?
Posiadam kolor nr 2. Jest dość ziemisty, ale ładnie wtapia się w skórę po delikatnym wklepaniu. Na blogu wrzucałam gdzieś jego swatch. Radzę zeswatchować sobie wszystkie na dłoni i sprawdzić, który najbardziej ci pasuje.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2011-11-27, 14:32   #3734
86daisak
BAN stały

Ostatnio w Rossmannie nabyłam nowy spray Taft Heat Styles. Swoje włosy prostuję prawie codziennie. Spray jest rewelacyjny. Włosy są miękkie, prościutkie i błyszczące. Najważniejsze że spray ochrania moje włosy przed wysoką temperaturą aż do 220 stopnie.

REWELACJA!

Teraz zastanawiam się nad zakupem szamponu do mycia na sucho. Macie może jakieś doświadczenie z tego rodzaju produktami?
86daisak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 14:59   #3735
paula5656
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
wiesz już coś więcej?
ja też jestem ciekawa
paula5656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 15:09   #3736
86daisak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paula5656 Pokaż wiadomość
ja też jestem ciekawa
Koleżanka mi mówiła że szampony mają być chyba po 6 z kawałkiem, odżywki po 5 z kawałkiem a maski w tubie po 7 lub 8 z kawałkiem. Sama idę na zakupy po zapasy. Mam nadzieję że coś jeszcze dla mnie zostanie bo dopiero po 15 - stej jak skończę pracę mogę zalecieć do Rossa...

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Fajnie byłoby się załapać na szampon Pantene do włosów farbowanych i na maseczkę w tubie 3-minutową również do włosów malowanych. Moje ulubione produkty

To co wiecie coś na temat szamponów do mycia na sucho?

Edytowane przez 86daisak
Czas edycji: 2011-11-27 o 15:05
Stary 2011-11-27, 17:04   #3737
ankamilutka
Rozeznanie

Ponawiam pytanie;
Drogie wizażanki czy ta pomadka http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...a-do-ust,98218 jest dostępna w rossmannie w promocyjnej cenie? Bo z tego co widać to tak, jednakże chciałabym się upewnić, proszę o szybką odpowiedź

ankamilutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 17:05   #3738
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 86daisak Pokaż wiadomość

Ostatnio w Rossmannie nabyłam nowy spray Taft Heat Styles. Swoje włosy prostuję prawie codziennie. Spray jest rewelacyjny. Włosy są miękkie, prościutkie i błyszczące. Najważniejsze że spray ochrania moje włosy przed wysoką temperaturą aż do 220 stopnie.

REWELACJA!

Teraz zastanawiam się nad zakupem szamponu do mycia na sucho. Macie może jakieś doświadczenie z tego rodzaju produktami?
Ile kosztuje ten spray?

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 18:26   #3739
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:

REWELACJA!

O właśnie, a ja się tak ostatnio zastanawiałam, czy przypadkiem nie potrzebuję czegoś do ochrony przed wysoką temperaturą Nie obciąża włosów? Nie skleja?
Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Ile kosztuje ten spray?
Dołączam się do pytania

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 18:49   #3740
86daisak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
O właśnie, a ja się tak ostatnio zastanawiałam, czy przypadkiem nie potrzebuję czegoś do ochrony przed wysoką temperaturą Nie obciąża włosów? Nie skleja?

Dołączam się do pytania

Nie skleja i nie obciąża. Pachnie trochę chemią, ale efekt jest rewelacyjny. Jak dobrze pamiętam spray to kosztuje 16,99 chyba że traficie na promocję. Obecnie nie ma go z gazetce.
Stary 2011-11-27, 18:53   #3741
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Nie skleja i nie obciąża. Pachnie trochę chemią, ale efekt jest rewelacyjny. Jak dobrze pamiętam spray to kosztuje 16,99 chyba że traficie na promocję. Obecnie nie ma go z gazetce.
Dziękuję za odpowiedź - na pewno przyjrzę się bliżej temu kosmetykowi

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 19:16   #3742
partytura
Zadomowienie

Kobity, szukam dla siostry lakieru Wibo Extreme nails - No 78, wiem już, że lakiery Wibo dostępne są w Rossmannie, ale słyszałam, że ten konkretny to stara seria
Czy wg Was jest ona może jeszcze dostępna? Orientuje się któraś z Was? To cieeeeemna zieleń. Zależy mi okropnie, bo to ma być prezent. Taka barwa marzy się mojej młodszej siostrze i szukam, a znawczynią lakierów nie jestem..
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 19:40   #3743
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Kobity, szukam dla siostry lakieru Wibo Extreme nails - No 78, wiem już, że lakiery Wibo dostępne są w Rossmannie, ale słyszałam, że ten konkretny to stara seria
Czy wg Was jest ona może jeszcze dostępna? Orientuje się któraś z Was? To cieeeeemna zieleń. Zależy mi okropnie, bo to ma być prezent. Taka barwa marzy się mojej młodszej siostrze i szukam, a znawczynią lakierów nie jestem..
ja powiem szczerze, że nie widziałam tego lakieru. a jestem stałą bywalczynią rossmanna..
zapewne wycofany, te lakiery co chwilę się zmieniają.

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:

dziekuje z gory
ja na punktowe krycie polecam korektor w sztyfcie (pomadka) z Essence. Cover Stick. Idealnie kryje i ma fajne matowe wykończenie. Ok 10zł

to mój faworyt do zadań specjalnych
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 20:15   #3744
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
wiesz już coś więcej?
Zupełnie mi to wyleciało z głowy, przepraszam. Duże szampony po 6,99 a odżywki 7,99, maski około 8zł. Mam nadzieję że nic nie pokręciłam
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 20:17   #3745
zai
Organizatorka

Cytat:
Napisane przez zai Pokaż wiadomość
Wybrany produkt:
Bebilon 3, Mleko modyfikowane od 10mca, 800 g

38,99PLN30,99PLN
Kupon promocyjny:

2982223135210

Kupon możesz zrealizować do 30 listopada 2011r .

Dziewczyny, jak to jest? Na kuponie napisane, że dotyczy mleka nr 3, w gazetce 2/3/4. Mogę go wykorzystać na kupno mleka nr 4?
Bardzo proszę o pomoc, bo nie chce wydurniać się przy kasie
Stary 2011-11-27, 20:46   #3746
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
Napisane przez zai Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o pomoc, bo nie chce wydurniać się przy kasie
Kupon jest na mleko 2,3,4. Bierzesz mleko z półki i podajesz kasjerce z kodem. Kod jest wielokrotnego użytku, za 1 kod możesz kupić dowolną ilość opakowań.
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 20:48   #3747
zai
Organizatorka

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
Kupon jest na mleko 2,3,4. Bierzesz mleko z półki i podajesz kasjerce z kodem. Kod jest wielokrotnego użytku, za 1 kod możesz kupić dowolną ilość opakowań.
Dzięki
Stary 2011-11-27, 21:07   #3748
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
ja powiem szczerze, że nie widziałam tego lakieru. a jestem stałą bywalczynią rossmanna..
zapewne wycofany, te lakiery co chwilę się zmieniają.
(...)
Eh.. no trudno, zobaczymy jak to z nim będzie. Może po samej nazwie nie poznasz, a może nigdy nie zwracałaś uwagi, bo z tego co wyszperałam na KWC są tanie. No i niby łatwo dostępne jak pisały niektóre z recenzentek. Moje miasto jest niewielkie, ale może gdzieś go upoluję. Oby - bo sisterka wręcz złożyła zamówienie na ten kolorek hehe

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2011-11-27 o 21:22
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 22:09   #3749
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mała_czarna Pokaż wiadomość
czy ktos moze mi odp na pytanie do kiedy obowiazuje obecna gazetka?z tego co widzę kody z okazji można realizować do 01.12 czy to możliwe ze od 01.12.2011 będzie nowa gazetka?
się nie zdziwię a nawet ucieszę, bo gazetka była bardzo krótka przez te internetowe okazje. no a informacji o końcu gazetki nie było (przynajmniej nie tam gdzie zawsze ) jednak okazje się zawsze pokrywały z datą gazetki, więc nic tylko czekać na jutrzejszy teletydzień

Cytat:
Napisane przez lajla09 Pokaż wiadomość
Ten korektor to porażka, na dodatek strasznie śmierdział. Zapach kojarzył mi się z tygodniowymi skarpetami robotników na budowie Wasze też tak śmierdziały?
jak dla mnie nie taki zły i nie śmierdzi, pachnie jak podkład. krostek nim nie pokryję, ale cienie i przebarwienia jak najbardziej
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 22:12   #3750
lacrimachristi
Zakorzenienie

o matko otworzyli u mnie w Myszkowie rossmana alez jestem szczesliwa

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości