|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Rossmann - część XI
Cytat:
|
|
#3722 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie nie do mnie, ale absolutnie nie kupuj korektora w sztyfcie Manhattan! Jest okropny, tłusty, świeci się na twarzy i ściera się po 15 minutach... I kiepsko kryje, a nawet jak już pokryje tą niespodziankę to twarz wygląda sztucznie. Ciężko też dobrać kolor, bo są tylko 4, w dodatku dość ciemne.
|
|
|
|
#3723 |
|
Rozeznanie
|
Drogie wizażanki czy ta pomadka http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...a-do-ust,98218 jest dostępna w rossmannie w promocyjnej cenie? Bo z tego co widać to tak, jednakże chciałabym się upewnić, proszę o szybką odpowiedź
|
|
|
|
#3724 |
|
Przyczajenie
|
Witam
ma ktoś kod ma mleko bebilon 3? |
|
|
|
#3725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chodzi mi tylko o zatuszowanie kilku pryszczy-krostek , pozostalosci po krostkach -poprostu pojedynczych plamek.Dodam ze jestem bladziochem .Co bedzie najlepsze pod wzgledem dopasowania sie do skory, krycia punktowego? ![]() -Kredka-korektor z my secret?w jakiej cenie? -korektor Lovely ten w pisaku?myslisz ze 01 bedzie dla bladziocha? -korektor essence stay all day ?jaki odcien wybrac? ktory ty masz? bo chyba nie jestes bladolica (wniosek z Twoich wypowiedzi ) jaka jest jego cena ?dziekuje z gory
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz już coś więcej?
|
|
#3727 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Korektor z My Secret kosztuje 9,99, od 1.12 będzie na niego promocja i będzie za 6,99. To korektor do zadań specjalnych, bo łatwo i szybko porywa się nim różne cuda. Korektor Lovely- 1 nada się dla bladziocha, ale go nie polecam, bo nie kryje- to taki bardzo rozwodniony podkład w pisaku. Pod oczy od biedy, na wypryski nigdy Korektor Essence kosztuje 10,99- kupiłam go pod oczy i mam odcień 10 (najjaśniejszy). Jego podstawowym mankamentem jest to, że jeżeli szybko go nie wklepiesz to robi się pomarańczowy. Próbowałam kłaść go na wypryski- krycie jest niezłe, ale trzeba z nim popracować. Jeżeli nie masz super dużego kuku to może skuś się na Essence ![]() Wrzucam Ci jego swatch
|
|
#3728 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam korektor-kredkę z My Secret i mogę polecić
Bardzo dobrze kryje.
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam go i już dawno poleciał w kubeł - konsystencja jak rozwodniony podkład, do tego tysiące grudek i zero krycia.
|
|
#3730 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos moze mi odp na pytanie do kiedy obowiazuje obecna gazetka?z tego co widzę kody z okazji można realizować do 01.12 czy to możliwe ze od 01.12.2011 będzie nowa gazetka?
|
|
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje dziewczyny za rady
![]() Cytat:
jaki kolor kredki posiadasz (numerek)?a jak z kredka ? naklada sie punktowo a pozniej paluszkiem wklepac? ladnie stapia sie ze skora?
|
|
#3732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wasze też tak śmierdziały?
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Klientka w krawacie
|
Posiadam kolor nr 2. Jest dość ziemisty, ale ładnie wtapia się w skórę po delikatnym wklepaniu. Na blogu wrzucałam gdzieś jego swatch. Radzę zeswatchować sobie wszystkie na dłoni i sprawdzić, który najbardziej ci pasuje.
|
#3734 |
|
BAN stały
|
Ostatnio w Rossmannie nabyłam nowy spray Taft Heat Styles. Swoje włosy prostuję prawie codziennie. Spray jest rewelacyjny. Włosy są miękkie, prościutkie i błyszczące. Najważniejsze że spray ochrania moje włosy przed wysoką temperaturą aż do 220 stopnie. REWELACJA! ![]() Teraz zastanawiam się nad zakupem szamponu do mycia na sucho. Macie może jakieś doświadczenie z tego rodzaju produktami? |
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3736 |
|
BAN stały
|
Koleżanka mi mówiła że szampony mają być chyba po 6 z kawałkiem, odżywki po 5 z kawałkiem a maski w tubie po 7 lub 8 z kawałkiem. Sama idę na zakupy po zapasy. Mam nadzieję że coś jeszcze dla mnie zostanie bo dopiero po 15 - stej jak skończę pracę mogę zalecieć do Rossa...
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Fajnie byłoby się załapać na szampon Pantene do włosów farbowanych i na maseczkę w tubie 3-minutową również do włosów malowanych. Moje ulubione produkty To co wiecie coś na temat szamponów do mycia na sucho?
Edytowane przez 86daisak Czas edycji: 2011-11-27 o 15:05 |
|
|
|
#3737 |
|
Rozeznanie
|
Ponawiam pytanie;
Drogie wizażanki czy ta pomadka http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...a-do-ust,98218 jest dostępna w rossmannie w promocyjnej cenie? Bo z tego co widać to tak, jednakże chciałabym się upewnić, proszę o szybką odpowiedź |
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie obciąża włosów? Nie skleja? Dołączam się do pytania
|
|
|
#3740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie skleja i nie obciąża. Pachnie trochę chemią, ale efekt jest rewelacyjny. Jak dobrze pamiętam spray to kosztuje 16,99 chyba że traficie na promocję. Obecnie nie ma go z gazetce. |
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3742 |
|
Zadomowienie
|
Kobity, szukam dla siostry lakieru Wibo Extreme nails - No 78, wiem już, że lakiery Wibo dostępne są w Rossmannie, ale słyszałam, że ten konkretny to stara seria
Czy wg Was jest ona może jeszcze dostępna? Orientuje się któraś z Was? To cieeeeemna zieleń. Zależy mi okropnie, bo to ma być prezent. Taka barwa marzy się mojej młodszej siostrze i szukam, a znawczynią lakierów nie jestem.. |
|
|
|
#3743 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zapewne wycofany, te lakiery co chwilę się zmieniają. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
to mój faworyt do zadań specjalnych |
||
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-11-27 o 21:22 |
|
|
|
|
#3749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) jednak okazje się zawsze pokrywały z datą gazetki, więc nic tylko czekać na jutrzejszy teletydzień Cytat:
i nie śmierdzi, pachnie jak podkład. krostek nim nie pokryję, ale cienie i przebarwienia jak najbardziej
|
||
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
o matko otworzyli u mnie w Myszkowie rossmana alez jestem szczesliwa
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Bardzo dobrze kryje.
Kupiłam go i już dawno poleciał w kubeł - konsystencja jak rozwodniony podkład, do tego tysiące grudek i zero krycia. 

) jednak okazje się zawsze pokrywały z datą gazetki, więc nic tylko czekać na jutrzejszy teletydzień