Koty część II - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-22, 19:58   #4801
monika_sonia
KOTerator

Dot.: Koty część II

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
Cycek byl tym karmiony krotko bo mial 3 miesiace jak do nas trafil i jadl moze miesiac, Skuter jadl do 5tego miesiaca (czyli 3 miesiace), od miesiaca jada to samo co Cycek
To to ja rozumiem .

Nie rozumiem karmienia kota karmą dla juniorów równo do urodzin, a później nagle wprowadzania karmy dla dorosłych, no bo już kotek ma 12 m-cy i jeden dzień .

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez donka_bez_ogonka Pokaż wiadomość
Kot mamy TŻ je wszystko co popadnie. Robione są tzw " zlewki" z obiadów. Kot żyje, ma się świetnie, jest żywy, radosny a jego sierść niesamowicie lśni.
Vet mi powiedział, że jajko- raz w tygodniu.
Powiedział też, że dla małego kotka można dawać ludzkie jedzenie takie jak makaron, ryż, kaszka itp itd, byle nie takie, że aż czarne od przypraw.
Kot żyje ale nie znaczy to, że jest super zdrowy. Człowiek nie powinien jeść dużo makaronu itp a co dopiero kot . No i kot to nie dziecko, żeby jadła kaszkę, ani nie królik, żeby jadł zboże...

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

był
Cytat:
Napisane przez Lenka 91 Pokaż wiadomość
monika_sonia ja tej karmy nie kupiłam tylko ją dostałam tak więc na jej podstawie nie szacuj ile mam kasy...
To był żart, tak się mówi, że karmienie Whiskasem, Kitekatem albo karmą z Rossmana to drogi interes (wydaje się, że się oszczędza, bo jedna saszetka tylko złotówkę, a 100% miecha jest drogie), a tymczasem taniej wychodzi coś, co można podać w ilości 100g dziennie a nie 300g

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
hehe moja tez jak ja jem to od razu zagląda mi do talerza ale nie pozwalam jej zjadać z niego myślę żeto nie dobrze pokazać że jak kot chce to dostanie bo potem np masz gości w domu jedzą obiad a ona chodzi po ludziach i prosi o jedzenie... moją chce nauczyć że ona swoje ma tylko w miskach
mojej często się zdarza wylizać talerz po zupie

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
kości bym się bała dać kotu zwłaszcza to tym jak znajomej pies trafił do weta bo mu kawałek kości zapchał jelito
Kości kotu można dać zmielone , tak żeby kawałeczki miały ok. 2-3 mm (wiem z teorii, nie próbowałam).

Co do podawania całych kości, to mam obawy...

monika_sonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 20:02   #4802
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
No i kot to nie dziecko, żeby jadła kaszkę, ani nie królik, żeby jadł zboże...
sprostuję, królik nie powinien jeść zboża.

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 20:07   #4803
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
sprostuję, królik nie powinien jeść zboża.
to dobrze, że nigdy nie miałam królika

A teraz finał wieczoru .

Nareszcie dzisiaj doszły budki - kurier przyjechał punkt 12:50 (o 12:55 wychodzę we wtorki do pracy) - zdążyłam tylko rozpakować jedną budkę i dać Milce.

Wróciłam o 19:30 - babcia mówiła, że Milka jeszcze nie wyszła z budki . Wypuściłam ją z klatki, ale pochodziła trochę i uciekła do budki .

Sonii dałam budkę dopiero przed chwilą - już w niej śpi .

Budka idealna jest dla Milki, Sonia się ledwo mieści (40x40x30).

Właśnie wywąchałam, że ktoś nasikał do legowiska Sonii .

Niemożliwe, żeby to ona zrobiła .

Zmieniłam jej wczoraj żwirek z benka na cats best (znalazłam 5l i chciałam wykończyć, już kiedyś tego używałyśmy i nie było problemów...), może to przez to?

Albo znowu coś jej jest i tak mi daje znać? Tylko czekać na qpala na środku pokoju .

Eh, jutro rano będzie pranie i obserwowanie.

Biorą mnie wyrzuty sumienia... Milce poświęcam prawie cały czas wolny, Sonia widzi mnie tylko w międzyczasie i w nocy . Teraz mam dla niej czas, ale śpi...

Milkę musi obejrzeć ortopeda... Nie podejmie decyzji na odległość czy gwoździki zostają czy wyjmujemy. Za tydzień/dwa tygodnie muszę do niego jechać a kompletnie nie mam kiedy .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0695.jpg (91,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0687.jpg (111,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0689.jpg (116,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0690.jpg (72,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0691.jpg (84,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0692.jpg (94,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0693.jpg (88,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0694.jpg (89,9 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez motylek1007
Czas edycji: 2011-11-23 o 09:47
Stary 2011-11-23, 10:02   #4804
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
hehe moja tez jak ja jem to od razu zagląda mi do talerza ale nie pozwalam jej zjadać z niego myślę żeto nie dobrze pokazać że jak kot chce to dostanie bo potem np masz gości w domu jedzą obiad a ona chodzi po ludziach i prosi o jedzenie... moją chce nauczyć że ona swoje ma tylko w miskach
U Nas jak są goście to Fiona wie, że nie wolno chodzić po stole czy sępić...zresztą jak są to kota nie ma...śpi pod stołem i jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby coś ze stołu zjadła. A jak już wychodzą to siedzi na krześle i patrzy na stół...

Przed chwilą mój genialny kot stanął pod drzwiami od łazienki, a one mają takie szyby i miauczy... patrzę a ona łapami zawisła o te okna i wdrapała się na samą górę na drzwi a że one były do ściany to zaczęła sobie po nich chodzić :P Genialna kicia :P
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:39   #4805
diablica071086
Zadomowienie

nasz tiga czasem dostanie ziemniaki ale wczoraj pomagała przy ruskich znaczy sie nie przeszkadzała to zjadła troche farszu a na koniec wlazła po obiedzie na stół i wylizała talerz z cebulki i zdaje mi sie ze w nocy zaatakowała patelnie z cebulką chyba że to mąz z rana podjadł
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:17   #4806
danutam
Wtajemniczenie

Charlie jest
Cytat:
Wyrwałam? O rany Ja bym chyba nie dała rady- schizowałabym się, że ją to boli i w ogóle.. i te uczucie jak się samemu zęba wyrwie...(pamiętam z czasów moich mleczaków) Brrr

Nie powinno nic być Cyckowi od tego ciastka. Ostatnio na stole w woreczku zostawiłam sobie jedno ciasteczko z marmoladą i czekoladą. Budzę się rano- woreczka nie ma. Woreczek na podłodze, a z ciastka zostały tylko okruchy Raz też Kitka zwędziła Delicje jedną- ostatnią. Jak TŻ wszedł do domu to leżała w przedpokoju z wylizaną na środku czekoladą Żadnych efektów ubocznych po tych przekąskach nie widziałam

To samo Kitty. Co by się nie robiło do jedzenia to jęczy i miauczy, że głodna... To daję jej powąchać- a to kawę, a to czosnek, cebule, ziemniaki surowe, sos chili z czosnkiem, ogórka... Czasami wącha coś przez chwile, a czasami się krzywi i odchodzi z miną "co to za śmierdzące coś mi tu podajesz"

Kod:
Jajecznice uwielbia, różne sosy, frytki (!), panierkę z kotleta, mizerie...
Kitty woli surowe jajko od jajecznicy, ale nią też nie pogardzi. Sosy, Masło, pasztet...

Kod:
I zawsze jak ja jem, to prosi o kawałek banana albo brzoskwini... Nie  wiem, czy to kotka może jeść, ale nie potrafię jej odmówić - woli banany  od swojej ulubionej karmy :brzydal:.

Banan? Brzoskwinia? Ma słabość do owoców po prostu Kitty lubiła się zawsze bawić w zrzucanie suszonych plasterków jabłek czy pomarańczy z kaloryfera, ale nigdy tego nie jadła, tylko jak już to namiętnie wąchała

Kod:
Dzisiaj będę dzwoniła do weta to zapytam, czy to możliwe, żeby tak późno zęby wymieniała, ale  pewnie tak skoro Skuterek w innym klimacie ale też zmienia teraz  a i  Milka ma prawo później się rozwijać, tyle już przeszła.. . 

Wczoraj mnie nastraszyła, bo nagle zaczęła się oblizywać, ślinić, wkładać dwie łapki do pyszczka i wyciągać zakrwawione :cool:. Takiej akcji jeszcze nie widziałam, Sonia zniosła to jak prawdziwa arystokratka i nie dała po sobie poznać
Kitty zaczęła wymieniać ząbki prawie 1,5 miesiąca temu, a miała wtedy może z 1,5- 2 miesiące? Przednie górne i dolne ma już chyba wymienione, ale zauważyłam na dole, że ma takie malutkie podwójne kły - a ostre jak szpileczki!
Charlie jest amatorem wstążeczek od kwiatów, uwielbia je do tego stopnia, że potrafi je zdjąć z kwiatka bez wywrócenia wazonu, a gdy córka dostanie medal dzielnego pacjęta t potrafi wyciągnąć wstążkę bez zrobienia dziury . Tak więc usuwamy wstążki z domu.
Tak poza tym to wymiękam kilka dni czysto, a dziś wracam po pracy a tu trzy plamy nie sika tam gdzie działa akyszek więc szuka nowych miejsc- dostaje białej gorączki.
danutam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:28   #4807
monika_sonia
KOTerator

Ależ Milka jest mądra .
Wyszła ze swojej budki podrapać drapak . Nikt jej tego nie uczył. Dzielna mała na jednej nóżce stała, a przednimi drapała, jakby to od zawsze robiła.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 10:38   #4808
diablica071086
Zadomowienie

kota miała wodę w swojej miseczce ale okazuję sie że ta ludzka jest lepsza bo wsadziła całą głowę i aż szklanka zaparowała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0283.jpg (71,0 KB, 42 załadowań)
Stary 2011-11-24, 11:59   #4809
Anitast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
kota miała wodę w swojej miseczce ale okazuję sie że ta ludzka jest lepsza bo wsadziła całą głowę i aż szklanka zaparowała

Witam moj syjam tez tak robi wszedzie go pelno.Twoj kicius ,podobny do mojego,czy to tez syjamski starego typu???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5595.jpg (43,2 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez Anitast
Czas edycji: 2011-11-29 o 14:59
Anitast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:18   #4810
diablica071086
Zadomowienie

nie wiem z jakim kotem kotka się zadawała bo to kotek wiejski , jej rodzeństwo było standardowe znaczy się szare w paski takie brudaski polskie, za to na wski króluje umaszczenie biało czarne więc z kim kotka się tego kociaka dorobiła że taki nietypowy nie wiem
Stary 2011-11-24, 19:32   #4811
Lenka 91
Zadomowienie

Cytat:
moja Nensi ostatnio chciała spróbować kawy i mi całą główkę wsadziła do kubka powąchała polizała ściankę na której było trochę kropelek i potem szalała za piłką bardziej niz zawsze

Nensi 22.09.11 jest ze mną od 11.11.11

6.08.2014r.

Lenka 91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 08:45   #4812
diablica071086
Zadomowienie

witam mam pytanie co jest najlepsze na robaki, bo to chyba to, bo mi wczoraj tiga 2 razy zwymiotowała jak mnie nie było w domku, raz tym co zjadła a 2 woda a w niej były takie jakby nitki ok 5 cm , i na wieczór jeszcze raz ale tylko wodą, dziś już jadła normalnie i standardowo pokazywała mi ze wstac trzeba no budzik dzwonił wiec mordką do buzi mnie dotykala
Stary 2011-11-25, 11:10   #4813
donka_bez_ogonka
Wtajemniczenie

monika_sonia- fajne budki
Stary 2011-11-25, 17:20   #4814
Anitast
Zakorzenienie

Cytat:
witam mam pytanie co jest najlepsze na robaki, bo to chyba to, bo mi wczoraj tiga 2 razy zwymiotowała jak mnie nie było w domku, raz tym co zjadła a 2 woda a w niej były takie jakby nitki ok 5 cm , i na wieczór jeszcze raz ale tylko wodą, dziś już jadła normalnie i standardowo pokazywała mi ze wstac trzeba no budzik dzwonił wiec mordką do buzi mnie dotykala

Ja moim podaje Drontal ( kupuje op.6szt bo mam trzy koty i wychodzi taniej,podobno mozna dostac i 24 szt) a czasem jeszcze Stronghold bo jest na wszystko tzn robaki ,pchelki ,kleszcze i musze kupic bo jeden mi ostatnio kleszcza przyniosl
Stary 2011-11-25, 18:42   #4815
donka_bez_ogonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kitty dostaje Advocat- działa na robaki na zewnątrz i wewnątrz.
Stary 2011-11-25, 19:53   #4816
marea
Wtajemniczenie

ale Advocate nie dziala na wszytskie wewn robaki
marea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 22:12   #4817
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
ale Advocate nie dziala na wszytskie wewn robaki
a na ktore nie dziala, mam ulotke i tam ich sporo wypisanych jest lacznie z rysunkami

moja chlopaki spiace po jednej z walk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Przyjaciele.jpg (185,6 KB, 33 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 22:33   #4818
deser czekoladowy
Wtajemniczenie

Cytat:
a na ktore nie dziala, mam ulotke i tam ich sporo wypisanych jest lacznie z rysunkami

Słodki sielankowy widok
Zazdroszczę, bo chciałabym, żeby Coma miała taką towarzyszkę.

No ale cały czas pracuję nad mężem i jak wspominam o drugiej kotce to już nie mówi od razu NIE, tylko ZOBACZYMY. Czyli jakiś postęp chyba jest
Stary 2011-11-25, 22:38   #4819
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deser czekoladowy Pokaż wiadomość
Słodki sielankowy widok
Zazdroszczę, bo chciałabym, żeby Coma miała taką towarzyszkę.

No ale cały czas pracuję nad mężem i jak wspominam o drugiej kotce to już nie mówi od razu NIE, tylko ZOBACZYMY. Czyli jakiś postęp chyba jest
he he jak zaczelam pracowac nad mezem to bylo NIEEEEE!!!!, po paru miesiacach 'jak sie przeprowadzimy' albo 'zobaczymy', 6 miesiecy mi zajelo przekonanie go ze przyjaciel dla Cycka jest potrzebny
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 22:44   #4820
donka_bez_ogonka
Wtajemniczenie

Rybiorek- Jak się obejmują!
Stary 2011-11-25, 22:47   #4821
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Rybiorek- Jak się obejmują!
i spali tak 2 godziny, jak nie spia to sie ganiaja i tluka (dzisiaj Skuter wygral), potem sie liza i tak zasypiaja
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-11-26, 08:17   #4822
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napewno nie dziala na tasiemca, na oblence jak najbardziej

sprawdzilam na stronie, dziala na nicienie Dirofilaria immitis, Toxocara cati oraz Ancylostoma tubaeforme, na swierzbowiec uszny, oraz na pchly.

W przypadku domowych kotow zapewne wystarcza, ale jesli kot jest zarazony nicieniami psimi, to juz nie zadziala prawdopodobnie, takze jesli kot ma wszawice, wszoly badz inne dziadostwo tez nie zadziala

Lepiej dodatkowo odrobaczac tabletkami zawierajacymi pyratelum i prazikwantel, dzialaja kompleksowo na wszelkie wewn zycie a do odpchlenia zewn lepszy jest np Frontline
Z produktow spot on na odrobaczenie kompleksowo zadzaila Stronghold, jest na wszytsko co wewn siedziec moze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9939 (Large).jpg (161,0 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2011-11-26 o 08:27
Stary 2011-11-26, 11:00   #4823
Rybiorek
Zakorzenienie

my po wizycie u veta, Cycek mial boosta szczepionki a Skuter szczepienie przeciw wsciekliznie (do paszportu)

w domu podcielismy obu pazurki i wyszczotkowalam obu, full service

teraz oba zasypiaja, od powrotu od veta sa ciche i spokojne, chyba szczepionki dzialaja

Cycek jak zwykle wywolal wrazenie, wizyte zniosl jak prawdziwy hrabia, z klasa Skuter za to spocil sie z nerwow strasznie, nie wiem co bedzie za 3 tygodnie jak krew beda mu pobierac i beda musieli z szyji bo do badania na antyciala przeciw wsciekliznie musi byc z szyji (wieksza ilosc jest brana, jak mial 9 tygodni i miala pobierana do badania czy ma aids i leukemie to nie dal sobie wziac z szyji, skonczylo sie na pobraniu z lapki)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-26, 11:03   #4824
Anitast
Zakorzenienie

Marea piekne kociaki czarny sliczny( jak moja Guli )czarne sa magiczne.
Drontal zawiera :Pyranteli pamoas 230 mg, Praziquantelum 20 mgPraziquantel w kombinacji z pyrantolem jest skuteczny przeciwko większości istotnych tasiemców u kotów. Praziquantel działa przeciwko wszystkim fazom tych o to pasożytów rozwijających się w jelitach kota. Pyrantel działa przeciw glistom.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6446 15-55-16.jpg (69,3 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez Anitast
Czas edycji: 2011-11-29 o 15:03
Stary 2011-11-26, 13:20   #4825
donka_bez_ogonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anitast Pokaż wiadomość
Ooooo Tak Czarne są magiczne
Stary 2011-11-26, 14:46   #4826
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anitast Pokaż wiadomość

Ahh dziekuje to czarne cos to koteczka, tyle ze ma za duzo tu i owdzie i zgodze sie z Wami ze czarne koty sa wyjatkowe, uwielbiam wszystkie
bury jest kocurek, jest takze niezwykle ladny ale malo fotogeniczny i ma wyjatkowo miekkie futerko, kazdy sie zachwyca, jak uda mi sie dziada zlapac i przytrzymac do glaskania obecej osobie bo starchulec jeden wlasnego cienia sie boi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_7607 (Medium).jpg (52,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6278 (Medium).jpg (61,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6302 (Medium).jpg (57,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-11-26, 20:20   #4827
morenica
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ahh dziekuje to czarne cos to koteczka, tyle ze ma za duzo tu i owdzie i zgodze sie z Wami ze czarne koty sa wyjatkowe, uwielbiam wszystkie
bury jest kocurek, jest takze niezwykle ladny ale malo fotogeniczny i ma wyjatkowo miekkie futerko, kazdy sie zachwyca, jak uda mi sie dziada zlapac i przytrzymac do glaskania obecej osobie bo starchulec jeden wlasnego cienia sie boi
Cuda
Kocham koty

A moje kocię ma dzisiaj jakieś gorszy dzień. Prawie cały dzień przespała, niby poza tym jest ok wszystko. Nie wygląda na chorego kota, śpiewa jak się Ją przytuli...ale martwię się
Stary 2011-11-26, 22:50   #4828
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
monika_sonia- fajne budki

Zamiast sobie buty na zimę, to kotkom budki sprawiłam. Zimy na szczęście nie ma jeszcze, a budki to był strzał w dziesiątkę. Sonia oczywiście już swoją olała i woli spać np na parapecie (nie chcę zapeszyć, ale układa się teraz w moim łóżku).Dla Milki to był najlepszy prezent - w budce są cztery kąty więc się ma gdzie oprzeć, jest jej ciepło i czuje się tam bezpiecznie. Widać, że dla niej ta budka to jej prywatny raj, jest jeszcze bardziej szczęśliwa u nas .

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Skuter prawie jak Cycek , a umaszczenie Cycka chyba nigdy nie przestanie mnie zachwycać.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Cycek jak zwykle wywolal wrazenie, wizyte zniosl jak prawdziwy hrabia, z klasa Skuter za to spocil sie z nerwow strasznie
Cycek - poważny hrabia - więc nie przystoi być niegrzecznym. Skuterek to całkowite przeciwieństwo Cycka Są w czymś podobni?

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Kocurek piękny .

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Cuda
Kocham koty

A moje kocię ma dzisiaj jakieś gorszy dzień. Prawie cały dzień przespała, niby poza tym jest ok wszystko. Nie wygląda na chorego kota, śpiewa jak się Ją przytuli...ale martwię się
Jak tam kotek?

Stary 2011-11-27, 09:38   #4829
sareczka33
Przyczajenie

Witam
mam ogromny problem z karmieniem kota a właśnie przeczytałam że whiskas jest szkodliwy a mój kocurek od kilku lat je tylko suchą karmę z tej firmy. Czym ją zastapić ale nie stać mnie na jakieś drogie karmyMa jakieś 4lata. Już nie wiem co mu dawać kupuję przeróżne karmy ale ich nie chce powącha i ucieka , jak przygotowuję jakikolwiek posiłek zawsze dam mu na wypróbowanie czasem jakiegoś kęsa weźmie. Czasem zje kiełbaski z rossmana winston ale to też parę razy ugryzie i koniec. Brak mi już pomysłów
sareczka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 09:47   #4830
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość

Jak tam kotek?
kicia zjadła rano, wiec pewnie bedzie ok
Może miała jakiś gorszy humor
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości