|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie, ta ignorancja mnie dobija. Mój teść też cukrzyk- tylko na tabletkach- i cały czas mi mówi że on dietetycznie je, nie wie czemu cukier mu skacze. A jak byłam z Oliwią w szpitalu, przyjechał mnie zmienić i pojechałam do teściowej coś zjeść i się wykąpać- to przy pogodzie 30 stopni, zaserwowała mi tłustego schabowego i zasmażaną kapuchę. No dietetycznie jak nic. Cytat:
Ale tylko kryminały lubisz, czy takie psychologiczne też i np. thrillery medyczne? Chenelle- ja bym takiej nawet mopa nie dała, mąż musiałby iść i kupić coś do umycia podłogi. Co za głupia baba. Cytat:
To było niezłe ale masz rację. Cytat:
A jak są to aż przyjemnie ich posłuchać. Cytat:
Cytat:
Ja też zawsze po swoim dziecku sprzątam, gdziekolwiek jesteśmy. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
![]() To ja pokaże tą czapkę dziś małżowi jak będziemy na zakupach, doradzi czy warto...niech choć raz będzie przydatny... ![]() Ja wolałam kruszynki we wcześniejszej odsłonie...te są tak jakby za duże... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wcześniejszej wersji nie próbowałam, ale do tych jak przysiadłam to trzy paczki zeżarłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Cheneelle dobrze że nie wyniosłaś, bo by myślała że dobrze zrobiła...szkoda tylko dzieciaków. Ja w szpitalu się naoglądałam głupoty matek i tyle takich historii we mnie siedzi, że nie starczyłoby dnia na opowiadania...puenta jest jedna- niektóre kobiety nie myślą...
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Tak mi się przypomniała jedna sytuacja...dziecko się drze już dłuższy czas więc lecę do sali...matka leży ojciec nad wózeczkiem z aparatem, a dziecko w kupie...Ja:"dlaczego państwo nie przewiną dziecka?" Odpowiedź:"ponieważ czekamy aż się uspokoi, żeby zrobić zdjęcie pierwszej kupki"... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Cheneelle dziękuję, że się rozejrzysz
![]() Ta matka to już taka głupia pozostanie szkoda tylko, że pokazuje dzieciom takie zachowanie, oby nie naśladowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek, się rozpisałyście
![]() muszę was nadrobić jak tylko córcia skończy bajki na youtoobie ![]() miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie chciała zrobić Wam na złość, że będziecie musieli to sprzątać, ale jej nie wyszło ![]() Cytat:
![]() A tak z ciekawości macie zatrudnione osoby co są w przedszkolu cały dzień i na bieżąco sprzątają czy ktoś dopiero przychodzi przed zamknięciem i wtedy sprząta wszystko? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A druga Babcia jak byłyśmy w domu i gdzieś szła, to zawsze kupowała nam takie cukierki, które lubiłyśmy ![]() ![]() ![]() Basik, wcale nie za ostro! Ja pindzie kazałabym sprzątać to papierem, żeby mogła sobie powąchać ![]() ![]() Przypomniało mi się jak babka mieszkająca u mnie przewijała dzieciaka na przystanku autobusowym mimo, że do swojego domu miała 1-2minutki autem i tego pampersa tam zostawiła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() mało.... za młody troszkę dla mnie ![]() Cytat:
![]() witaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale piękna pogoda ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||||
szeryfcio
|
Bry!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-11-27 o 10:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Faceci czasem nie są lepsi...raz to mi szczęka do parteru opadła...babka urodziła dziecko, facet przychodzi do kącika noworodkowego...ubieram dzieciaczka, a facet natarczywie się gapi i pyta:"mogę zrobić zdjęcie?" "oczywiście, już kładę dziecko" On:"....hmmm..ale ja pani chciałbym zrobić zdjęcie"...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Mam coś dla Was
![]() Już pokrojony, więc łapcie kawałki ![]() Najlepsza była Mamuśka. Zaczęła wczoraj lamentować, że nie ma nic do przybrania oprócz kwiatków i jak ten tort będzie wyglądał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Klik, klik ![]() Chciałam kliknąć którejś z Was, chyba porzeczce i wyskoczył mi ten durny komunikat o oszukiwaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Moja teściowa na ostatniej imrezie przeszła sama siebie...słodycze non stop w moje dziewczyny ładuja...a ostatnio dała dziewczynkom po szklance coli...tej co ma 22 miesiące też!!!
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() świniak mi się rozłożył na kolanach,chciałam go na chwilkę wziąć pogłaskać a ten się położył i jestem uziemiona ![]() ![]() Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-11-27 o 10:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza...
Kupiłam sobie wczoraj pomadkę ochronną z sensique. Miałam ją już i przypadła mi do gustu, ale ta, którą teraz mam, to smakuje perfidną chemią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Wygląda pysznie ![]()
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dałyśmy jej mopa, bo juz klienci byli na sklepie. Powiem Wam, że gdyby nie miała takiego tonu, jakim się do mnie zwróciła, to sprzątnełabym. Szczerze to cieszyłyśmy się, że tylko podłoga a nie że rzucila gdzieś w ciuchy. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że jest pycha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
mamy panie salowe od rana do zamkniecia, ale one oprócz sprzatania to przynosza posiłki chodza z dziecmi i nauczycielka na spacery, maja co robic, szatnia jest sprzatana dopiero po 10
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() wczoraj nadrobiłam stary wątek i klub, a dziś nowy ![]() odpowiadam z grubsza - coś ktoś pisał, ze chciałby moje dwa oczka z makijazem zobaczyć - juz pisałam kiedyś ... jak nie ma pokazanych dwóch, to znaczy, ze tylko jedno zmalowałam ![]() ![]() ![]() ![]() zakupy naturowe ... ja w sobote zostawiłam 70zł (miałam sobie cos kupić na mikołaja to kupiłam) :P
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-11-27 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Kasia jade na tego torta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
w krainie snu i marzeń
|
sheryl znów 32 w rankingu
![]() witam aleście naskrobały od wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
To lecę się ubrać, bo ja jeszcze w piżamce
![]() Zapisałam się na kurs j. migowego... Wprowadzili ustawę, że każdy doradca zawodowy musi umieć się porozumieć za jego pomocą... I pójdzie mi 200 lub 300zł pod warunkiem, że będą chętni ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.