![]() |
#2491 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
GWEN - lubię to!
![]() Cytat:
A teraz UWAGA! Właśnie sie zmierzyłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Zadomowienie
|
hihi Pan A. dalej sypie smsami (propozycjami ) jak z rekawa...niech lepiej sie chłop bawi w tym Sopocie a nie mnie tu do kina wyciąga,...
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
Malineczko-jesli nie dostałaś pasa to jest niepotrzebny. Ja np po pierwszej operacji nosiłam pas- ale od dołu
![]() ![]() ![]() ![]() Jooasi- tak powolusiu możesz pomopować ![]() ![]() Gwen- ![]() ![]()
#2494 |
Raczkowanie
|
Nie wiem GWEN...już nic nie wiem. Ale i tak juz musze zaufac lekarzom, obaj powiedzieli to samo. Mam nadzieje, ze wiedza co robia, bo nie slyszalam, zeby ktos od nich byl niezadowolony, w przeciwienstwie do reszty lodzkich lekarzy (a sprawdzilam wszystkich).
Fakt, ze dzis mam dola w ogole, wszystko mnie w☠☠☠☠ia, jakis palant z pracy,ktory ma dziewczyne do mnie zarywa, pisze smsy od 3 dni, na ktore ja nie odpisuje, zaprasza na kawe a teraz jeszcze puscil sygnal...na dodatek nie poszlam na impreze organizowana przez kogos na kim naprawde mi zalezy. Tak sie zastanawiam gdzie sie podziali mezczyzni? "Puszczanie sygnalkow kiedy nie odpisujesz za dlugo" - no k**** przedszkole!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czym mniejsze tym lepiej ...... żeby rodzina nie zauważyła??? No proszę Cię!! - a ile Ty masz lat ???? może poczekaj z pięc i zrób to jak należy ![]() O a obwód masz 82 cm pod?- a rozstaw brodawek jaki? i przypomnij jakie masz mieć implanty jeśli możesz.
![]() |
#2496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez komentarza. Mya- nie, na 15 pojechałam. Tzn nie mialam iśc ale mnie ściągneli ... Zła byłam.
![]() |
#2497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obaj doktorzy powiedzieli, ze wiecej po prostu mi sie nie zmiesci - mam strasznie malo skory na cyckach, tym bardziej, ze moja waga obecna jest najwieksza od zawsze. Przy czym drugi z nich powiedzial, ze on by mi nawet tych 305 nie dal, ale skoro pierwszy tak zdecydowal to musi tak zostac. A z tej calej zlosci jedyna dobra rzecz, to to, ze poszlam dzis do fryzjera i z nudow wrzucilam 2 nowe fotki, na jednej pol geby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Specjalnie po op piersi są nawet specjane trójkąty pod ręce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2499 |
Zadomowienie
|
Mya
![]()
#2500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2501 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Piszesz że masz mało skóry na piersiach (a ważysz duża jak na siebiebo przytyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale nie ma co rozważać tej kwestii skoro Ty chcesz żeby były jak najmniejsze , żeby nikt nie zauważył................. ............. Ja w takim podejściu sensu nie widzę- przepraszam za szczerość ale tak właśnie myślę ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
Precelka odmieniona wróciła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2502 |
Raczkowanie
|
Spoko MyaDiva - ja sie nie gniewam
![]() Moze faktycznie troche za bardzo dramatyzuje piszac - oczywiscie jesli rodzina sie skapnie to trudno, swiat sie od tego nie zawali, nie zabija mnie, nie wywala z domu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez violinka69 Czas edycji: 2011-11-26 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2504 |
Zadomowienie
|
Precelka ! Witaj cała zdrowa i szczęśliwa.
No no Mya - prawie tak było jak mowisz... Haha! A ten Pan A- to Andrzej. No ja myślę że ta dzisiejsza impreza to tylko taka udawana Andrzejkowa bo jak nie to już zanim jeszcze się z nim dobrze zapoznałam - to się obrażę. Mam chytry plan- złożę mu życzenia... ![]() ![]() Falstarty się nie liczą! ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- 30 .11 będzie kolejny sądny dzień... ![]() ![]()
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Violinko- jeszcze raz przepraszam że tak zareagowałam. Ale przedtem Twoja wypowiedz zabrzmiała tak, że robisz jak najmniejsze ze wzglądu na rodzinę, a nie dlatego że o takich marzysz i takie Ci się podobają. A to jest ogromna różnica. Bo to że komuś się podobają mniejsze piersi potrafię zrozumieć. To oczywiste że każdy ma własne upodobania i marzenia
![]() Tego pierwszego bym nie zrozumiała ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tak się zastanawiam czy Pan A jako doświadczony chytry lis czasem Ci się nie podkłada ![]() ![]()
![]() |
#2506 |
Zadomowienie
|
No właśnie chyba taki lisek jest trochę... Haha.
On pewnie myśli że ja jestem gorsza niż w rzeczywistości. Facetom się zawsze wydaje, że ja jestem niezły ancymon- a tak na prawdę później się okazuje ze ja dobra , grzeczna ![]() Ale Andriej to leci sobie w kulki jak nic... ![]() ![]()
#2507 |
Zadomowienie
|
nieeeeeeee nooo skasowałam posta którego pisałam przez 10 min
![]() całowałam was wszystkie w nim ![]() MALINECZCE GRATULOWAŁAM ![]() JOASI pytałam czy się na mnie obraziłaś ![]() ![]() i chciałam wam powiedzieć że nie byłam wczoraj na imprezie,stwierdziałam ze nie chcę kusić losu ..z tż spędziłam fajną noc ![]() ![]() ![]() chciałam się też pochwalić że mój synal zdobył kolejny sznur w capoeirze,,wczoraj w katowicach w spodku było spotkanie ogólnopolskie i byli mistrzowie capoeiry z Brazylii ![]() ![]() ![]() i w ogóle teściowa po 3 tyg z kuracji wraca!!! ![]() ![]() JOASI powiedz czy już lepiej teraz??rozruszałaś się?opowiadałam wczoraj koleżance właśnie że to tak boli i będę miała masakrę min tydzień ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-11-27 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Wtajemniczenie
|
Klaudeczko kochana jakże ja bym mogła się na Ciebie obrazić, no coś Ty ja poprostu do tyłu ten tydzień chodziłam, zaglądałam tu co prawda ale czytałam tak wyrywkowo, że moze coś przeoczyłam, przepraszam
![]() od czwartku jest już lepiej, łaże po domu, byłam na zakupach z mężem ale wciąż odczuwam ból i dyskomfort, wczoraj wzięłam się za mopika bo mi dom brudem zarasta ale później jednak tego pożałowałam takie miałam rozpieranie w cycach jakby mi tam puchło wszystko ale tydzień praktycznie przeleżałam plackiem i zazdraszczam tym dziewczynką co zaraz fikać mogą ![]() co do pana T. dopiero wczoraj go obejrzałam na powtórce i mądra z Ciebie dziewczynka jak trzymasz się jednak z daleka, to jest facet przez którego mozna wpaść w wielkie kłopoty ![]() gratulacje dla synusia ![]()
#2509 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() Ja wczoraj z moim mezusiemzrobiliśmy sobie wieczorek ![]() ![]() ![]() JOOASI ja to 5 dni po operacji juz śmigałam z mopem ale bardzo delikatnie to robiłam,żeby nic mi sie tam nie stało ![]() ![]() MYA jestem tez ciekawa jak z tymi staniczkami bedzie na pierwsze zakupy porywam ciebie,żeby nie było ![]() ![]() Miłej niedzielki zycze ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Wtajemniczenie
|
Precelko jak je tak juz kochasz to pokaż nam bo z ciekawości umieram. ostatnio jest wysyp średniaczków na forum bo jak tu przyszłam w sierpniu to szły duże rozmiarki
![]()
#2511 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() Mam kaca giganta ![]() ![]() ![]() ![]()
#2513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez wczoraj nareszcie piwka sie napiłam,ale delikatnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Raczkowanie
|
a wlasnie ja dlugo nie piłam alkoholu bo sie bałam hehe
Violinka nie patrz kochana na rodzinę i nie kieruj sie nimi w swojej decyzji, mysl tylko o sobie bo to ingerencja w twoje ciało...naprawde z czasem zmieniamy patrzenie na wszystko.. ja sie o tym przekonałam juz nie raz ![]() ostatnio bardzo żaluje paru moich decyzji a szczególnie ten powrót..no nic zobaczymy Joasi tez sie raz tak zawziełam i tez mnie potem piekło ![]() Zabulek masz siłe hehe a i tez wiecej czytalam dobrych opini o tej bialek perle jak zlych wiec pewnie zakupie ![]()
#2515 |
Raczkowanie
|
MIRABELLLA w sumie masz racje. Kurcze nawet jak sie dowiedza to trudno - moje zycie, moje pieniadze, moja sprawa. Przynajmniej bede szczesliwsza. A jak nasz doktorek wyczaruje mi takie cudo jak Tobie to chyba bede plakac z zachwytu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurcze ty mopa jeszcze zostaw jak tak Ci ciężko słonko!!posprzątasz później a ważne by się dobrze zagoiło..i wiedz ,mówię to któryś raz już że twoje cycory będą wymiatać..i już to robią ![]() ![]() GRAZIA muszę skoczyć do albumu!!!podziwiaćććć:ehe m: BUZIAK MIRABELKO ![]() ![]() ![]() ZABO WSPÓŁCZUJĘ!!!KACA!!HI..JA TEŻ Poszłam o 2 spać i popoułdniu odsypiałam ![]()
![]() |
#2517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale tu cichutko dziś.... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Dzięki za zaproszenia. I sorry, że nie wstawiłam zdjęć. Wczoraj zakupy, dzisiaj wstałam o 9.30 i tak zleciało do południa, odpaliłam laptopa, a tam odpowiedź od dr., że do południa mam zadzwonić do niego. Szybko za telefon i okazało się, że na 17.00 mam być u niego, żeby porozmawiać przed zabiegiem. No dowiedziałam się, że następny rozmiar po moim 330 to 360. Za dużo żeby wymienić w tej prawej, bo później okazałoby się, że po wymianie lewa może być miejsza. I tak zostało tylko podciągnięcie tej prawej. W środę jadę na 15.00. Do tego czasu mam nadzieję,że zdążę zrobić zdjęcia i wstawić. Trzymajcie za mnie kciuki. Mam wielkiego stracha. Przed operacją nawet przez chwilę się nie bałam, a teraz pocę się ze strachu. Jaka tylko wrócę w czwartek po zabiegu to się odezwę. Pozdrawiam was wszystkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przypomnę może- bo z pewnością nie wszyscy pamietają, że operację miałaś w lutym, masz Nagory 330cc. Piersi są nierówne- bo lewa nie zeszła. I lekarz zaproponował Ci poprawkę która ma polegać na poprawie prawej piersi i na przyszyciu ![]() ![]() Teraz lekarz sprawdził w katalogu i zobaczył że większa proteza nie wchodzi w grę bo za duży skok między rozmiarami ![]() O tak to wygląda w skrócie. Jeszce raz życzę by poprawka skończyla sukcesem ![]()
![]() |
#2520 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki!
Ja sobie czytam grzeczniutko Was. Przyroda to przy tym podciąganiu będziesz miała wymianę implantów czy nie? Bo ja się zagubiłam. Violinka skoro więcej nie wejdzie to masz po kłopocie. Klaudeczko buziaczek również dla Ciebie ![]() ![]() Joasi, Grazia , Precelka... chuchajcie na panienki , niech się kurują !A PÓŹNIEJ JAK JUZ BEDA ODCHOWANE- TO HOHO! ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Ja jestem szalona- żeby nie powiedzieć DURNA! Dziś - z okazji tego że nie mam już pracy...kupiłam sobie sukienkę, torebkę oraz kapelusz. Kapelusz ...super modny...ale jak mnie zobaczą to powiedzą ze ta " M. to już kompletnie zwariowała". ![]() Z krótkiej rozmowy z Panem A (cwaniak zaproponował kino w swoje imieniny) wyszło na to że moje towarzystwo to ma byc ten imieninowy podarek ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.