|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Nie, lepiej nie... To były chwile grozy! Ale dobrze, że to był szalik kumpeli, a nie jakiegoś szalonego faceta, który wyskoczyłby z busa, a ja wraz z Nim!
Cytat:
![]() ![]() Pewnie tak! Zaraz się wykąpię, może w końcu jakaś depilacja [!] i pomaluję paznokcie na czerwono. Potem może bym coś zjadła, bo od 14 nic nie miałam w ustach ![]()
![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!
Co tam u Was słychać? Widzę, że humorki Wam dziś dopisują ![]() Aniaa_89- Wiem, że dużo czasu, ale szybko zleci na pewno, a mi trochę ciężko schudnąć : / Zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś dobrego dietetyka, może da mi jakąś dobrą dietę i mi się uda zrzucić te zbędne kilogramy : ) MŻ/WR? Kurczę, chyba nie jestem jeszcze dobrze obeznana w tych wszystkich skrótach. Powiedziałabyś mi co te skróty oznaczają? : ) Miłych andrzejek ! (przed wcześnie) Życzę dziś, bo nie wiem, czy jutro mi się uda wejść na laptopa : )
![]() |
#933 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie był Tż, więc nie pisałam teraz... Mamy teraz "rozkwit" związku ![]() ![]() ćNiestety już poszedł, bo juto na 8 ![]() ![]() Cytat:
![]() z tym dietetykiem to w sumie nie jest głupi pomysł, ale może na razie spróbuj sama ![]() ![]() ![]() Dzięki i Tobie też miłych andrzejek ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-11-25 o 22:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Rany, od rana nie miałam czasu dla siebie! Najpierw osaczyłam tatę, bo ma urodziny
![]() ![]() Teraz odpoczywam i wiecie co - katar zszedł do minimum ![]()
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() Loriette czekamy na relacje z randki ![]() ![]() ja wczoraj wieczorem impreza, więc wiadomo ![]() ![]() ale jutro będzie lepiej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
W sumie powinnam Wam napisać to samo co moim dziewczynom na gadu, także zastosuję KOPIUJ - WKLEJ
![]() Umowilismy sie pod kamienica tam zaparkowalam i czekam dzwoni, ze juz wklada szkla i leci przyszedl odwalony na 200 PRO i mowie mu, ze cos mi sie dzieje z autem, ze mnie znosi TŻ pyk klucze i wyjezdza na droge, bo on mnie inczej nie pusci, jesli cos jest nie halo Okazało się, że to wina drogi, a nie autka podjechalismy do tej boskiej WIEZY CIŚNIEN on do mnie, ze mamy jeszcze jakies 2h do kolacji to skoczymy do wiezy widok < 3333333 i mu mowie,ze ja mam ochote na herbate no to walnelismy dwie herbaty odwiezlismy samochod na rynek i poszlismy do restauracji jak dostalam karte to myslalam, ze bede buzie zbierac z kafelek w koncu wybralam spagetthi carbonara z kurkami i jakimis serami < 33 TŻ jadl.. uwaga uwaga PIPKI GĘSIE z kaszą, kapustą kiszoną i czyms tam jeszcze (mówił, że skoro mam @ to musi mieć rekompensatę) posiedzielismy tam troche.. on wypil niemieckie piwo, ja zostalam na soku, bo musialam potem wrocic autem i jakos po 23 poszlismy do Galerii Muzyki tam posiedzielismy i przed 1 pojechalam i tylko ALE NIE SPIESZ SIE NAWET JAKBY ZNOWU ZA TOBA JECHALI GOROLE TO NIE PATRZ NA TO NAWET JAKBY KTOS NA DRODZE POKAZYWAL ZEBYS SIE ZATRZYMALA - NIE ROB TEGO ZADZWON.. I CZEKAJ AZ ODBIORE, MUSZE SLYSZEC, ZE JEST OK ![]() Dzisiaj po zajęciach przyjeżdża, a ja nie mam już @ ![]()
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() mnie mój TŻ już nie zabiera na takie randki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Wiesz.. wypadałoby, żeby mnie po dwóch latach zaczął zabierać
![]() ![]() ![]() W ogóle mama upiekła tort szwardzwalcki - walczę ze sobą! Trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ej, masz @ 2 dni ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie wczoraj też niezbyt dietetycznie, bo do godziny 17 dwie kanapki z ciemnego pieczywa, ale za to potem kawałek tortu (mały bo mały, ale był), potem 2 łyżki gyrosa i kawałek piersi z kurczaka z pieczarkami.... Ale cóż, urodziny były. Chociaż biorąc pod uwagę to, że do 17 było licho, to może nie przekroczyłam aż tak 1200kcal ![]() Mam dziś wooolne!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Ha!!! Niedziela! Pięknie... mykam na zakupy ![]() Aaa i wczoraj dostałam dwie piąteczki z języków ![]() ![]() Buziakiii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam spaghetti carbonara z kurkami i jakimiś serami pleśniowymi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę szukać czegoś na sylwestra, bo jedziemy do Niemiec ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tort szwarcwaldzki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a 5 gratuluje ![]() ![]() fajnie ![]() a co tam będziecie robić, jakaś impreza czy jak? ![]() ja właśnie skończyłam ćwiczyć, zaraz trzeba coś zjeść ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Proszę Ty ćwiczyć, a ja właśnie zjadłam obiad i się lenię - martwi mnie to, że zaczynam siebie akceptować i mniej od siebie wymagam ![]()
![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą Ty to już dużo schudłaś i możesz się skupić tylko na utrzymywaniu wagi ![]() ![]() no to fajnie, że tak poważnie do tego wszystkiego podchodzi ![]() a co do Sylwka to też fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Przyczajenie
|
witam jestem tu pierwszy raz
![]() przerabiałam juz kilka diet z rożnymi efektami, moje największe osiągniecie to 42 kg w rok na diecie 1000kal. , niestety waga spowrotem wrociła wiec jestem zniechęcona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Zastanawia mnie z czego Ty chcesz jeszcze spadać - nie myśl, że nie prześwietliłam Cię na fb!
![]() Ja muszę spaść do tych 55kg, chociaż jeszcze nie wiem jak! ![]() Wczoraj prawie nic nie jadłam, bo wiedziałam, że wieczorem wychodzimy ![]()
![]() |
#948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile masz wzrostu i ile obecnie ważysz? Cytat:
![]() ![]() a Ty już trzymaj się tej wagi co masz, bo na prawdę jest super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Przyczajenie
|
widzę , że wy tu walczycie z wagami 60-kilka kg , a ja mam o wiele wiekszy nadbagaż 120 kg /173 cm wzrostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no ta waga jeszcze mnie nie zadowala w pełni - chociaż M. wczoraj się przyznał, że wyglądam tak seksownie, że sam nie może się oprzeć i powiedział, że jak pojedziemy na Octoberfest to dostanę tą kieckę, bo mam do niej stworzona figure ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zresztą wiesz Ty o ile jesteś wyższa ode mnie a ważysz w sumie niewiele więcej ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Głupku, Ona schudła 42kg!
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój organizm tak się przyzwyczaił, że w sumie mogę jeść co chcę i nic mi się nie dzieje ![]()
![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wymyślam ![]() ![]() a Ty się ciesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Przyczajenie
|
tak racja schudłam 42 kg. a nie do 42 bo chyba wtedy by mnie nie było widać wcale
![]() co o sobie ? jestem zoną i mamą dwóch córek , pracuję i powoli przestaje siebie lubić za swoje ciało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny ! : )
Wczoraj się nażarłam z dziewczynami tyle rzeczy i dzisiaj też się tylko obżerałam i jeszcze w dodatku leniuchowałam cały dzień i aż boję się stanąć na wagę, bo na pewno coś mi się przytyło ![]() AnULka248- W sumie to masz rację. A i gratulację 5 ![]() Loriette- Sama aż zainteresowana Twoją randką przeczytałam ją z zainteresowaniem ![]() ![]() opem- Witamy : ) Oj, skąd ja to znam, sama nie wiem jak zrobić to aby schudnąć, bo jak na razie robię wszystko na odwrót ![]() Dziewczyny mają rację, wszystko da rady zrzucić ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Pomyślcie , że za niedługo święta ; o To będzie dopiero nabieranie wagi ![]()
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój TŻ mnie rozpieszcza, bo dwa lata naszego związku był 680 km ode mnie i do tego za granicą ![]() ![]() Zrzucimy ten zbędny bagaż! ![]()
![]() |
![]() |
#957 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Także będę miała przekichane ![]() No , mój TŻ mieszka 520km. ode mnie, ale w Polsce ![]() Na szczęście teraz możemy się widzieć co miesiąc ![]() Wcześniej była masakra, ale z wczoraj na dzisiaj się pokłóciliśmy ![]() Oj trzeba zrzucić bagaż, trzeba koniecznie ! ![]()
![]() |
![]() |
#958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale z tym jedzeniem, to też tak jest, że najwięcej to by się oczami zjadło, bo zazwyczaj jest tego pełno. Jeszcze to się chodzi do babci czy gdzieś i wiesz jak to jest. Mimo tych dodatkowych kilogramów, to nie mogę się doczekać tej atmosfery <3 ![]() Łojej, to miałaś ciekawie widzę ![]() Ja z moim TŻ poznałam się na czacie ![]() A co do emocji, to chyba aż nad to wiem jak to jest uciążliwe, zwłaszcza jak się kłóci codziennie. Ja z moim TŻ czasami mamy takie okresy. Właśnie z Nim rozmawiałam i chyba już jest lepiej, na pewno jest lepiej! ![]() Powodzenia na spotkaniu ! I opowiedz jak było jak wrócisz! ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-11-27 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogłam się widzieć w tych rudych włosach, znaczy nie rudych, bardziej nijakich (bo na fb poprzednie zdjęcie miałam czarne włosy, ale niedawno wróciłam do naturalnego koloru, takiego ciemnego blondu, bardziej mysiego) no i była to dla mnie wielka zmiana i nie mogłam patrzeć do lustra. Ale ok, zrobiła sobie lekkie loczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, to pieśń pochwalną o moim Tż już napisałam ![]() A plany Twojego Tż... pięknie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() On: Cześć. Co porabiasz? Ja: a nic, siedze w necie. A ty? On: a nic, słucham muzy... Ja: aha ![]() ![]() Laura, Ania, myślę, że wy obie jesteście już takie akurat. A z tymi grubymi łydkami to eeej... przesada! Też bym tak chciała ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.