Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-27, 00:38   #3991
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Grzeczna dziewczynka.
Fretka?
My mamy najukochańsze i najcudowniejsze stworzonka czyli szczurki dumbo. Lusia i Mania.
Emi a wy te stworzonka to w domu trzymacie? nie wiem czemu ale mam jakąś awersję do szczurków i myszów - mam w domu 2 króliki miniaturki, Łajzę powodziankę - pies czyt. suka, kiedyś jeszcze rybcie były ale durna welona wydusiła wszystkie i sama zdechła a kilka glonojadów oddałam ale żebym szczurka miała przytulać????? Nie to nie dla mnie - ja podziekuję.

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
niee eeeee, mlodych nie tluc, tylko jesc z maselkiem i koperkiem, stare tluc na pireee
Di ale przecież pisałam nie tłuczone - młode się paluchami z garnka wyjada :brzyda l:

A ja dopiero wyszłam z kuchni bo kończyłam torciki i padam na ,,,,, więc gratuluję spadków, spadeczków i miłej nocki życzę
Stary 2011-11-27, 09:06   #3992
goya89
Przyczajenie

Dziewczyny, nie wiem czy któraś z Was oglądała może parę dni temu "Pytanie na śniadanie" na tvp2 ale jak akurat tak, i jednym z tematów rozmów był przeprowadzony ostatnio ranking na NAJGORSZĄ I NAJBARDZIEJ NIEZDROWĄ DIETĘ. Pierwsze miejsce zajęła dieta Dukana.
goya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 10:41   #3993
Fenris
Czekam na Ragnarok

W końcu nadwyżka zniknęła i mam nawet 100g mniej niż miałam Teraz mam nadzieję, że będzie już z górki.

Śliczne macie zwierzątka.
Megi - dziwne pytanie. A gdzie się szczury trzyma, w piwnicy? To są kochane zwierzątka, nawet bardziej czasem niż psy. Miałam kiedyś mądrego szczurka, który się po mnie wspinał, wychodziłam z nim na spacery nad rzekę i latał za mną, a jak chciał już wejść na mnie to wspinał się po nodze. Nigdy nie miałam bardziej inteligentnego stworzonka, no może oprócz moich kotków.

Miłego dnia! Ja wciskam serek wiejski.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 12:52   #3994
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

W końcu nadwyżka zniknęła i mam nawet 100g mniej niż miałam Teraz mam nadzieję, że będzie już z górki.

Megi - dziwne pytanie. A gdzie się szczury trzyma, w piwnicy? To są kochane zwierzątka, nawet bardziej czasem niż psy. Miałam kiedyś mądrego szczurka, który się po mnie wspinał, wychodziłam z nim na spacery nad rzekę i latał za mną, a jak chciał już wejść na mnie to wspinał się po nodze. Nigdy nie miałam bardziej inteligentnego stworzonka, no może oprócz moich kotków.

Gratuluję spadku
Teraz to już na pewno będzie z górki

A co do szczurków to ja też bardzo lubie to takie mile stworzonka, jak byłam nieco młodsza i mieszkałam jeszcze z rodzicami to miałam myszki białe takie z czerwonymi oczkami, myszoskoczka i chomiki.
Oczywiście nie wszystkie naraz ale ogólnie zawsze lubiałam i lubię gryzonie i szczurki to bardzo inteligentne zwierzaczki zgadzam sie z Toba w 100 % ...
Teraz też mamy chomiczka (panda) jest taki malutki, to byl prezent dla mojej córci ale tak naprawde chyba dla mnie, uwielbiam tego malucha i jako jedyne go pieszcze i o niego dbam

a teraz przechodzę do sedna hehe
u mnie niestety nie ma dzisiaj spadku, waga taka sama jak wczoraj czyli nadal 0,6 kg na plusie no ale trudno...
Extravagance86 nauczyła mnie że mój humor nie może być uzależniony od tego co pokaże waga i tego się trzymam hehe
Wczoraj byłam z mężem na nocnych zakupach w Tesco hehe była wyprzedaż zabawkowa, więc pojechaliśmy już po jakieś prezenciki dla naszej malusińskiej hehe
Ludzi masa, połowe rzeczy które miały być niestety nie widziałam no ale i tak jestem usatysfakcjonowana z zakupów...
Mąż zafundował mi płaszczyk i piękny szal do niego hehe pochwalę się ze plaszczyk w rozmiarze 42 zawsze nosiłam 46 a czasem jeszcze większe a tu taka niespodzianka, odruchowo wziełam z wieszaka 44 ale się utopiłam a ten 42 idealny hehe
to takie glupie i taka pierdołka ale mimo to bardzo cieszy...

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 13:14   #3995
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goya89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy któraś z Was oglądała może parę dni temu "Pytanie na śniadanie" na tvp2 ale jak akurat tak, i jednym z tematów rozmów był przeprowadzony ostatnio ranking na NAJGORSZĄ I NAJBARDZIEJ NIEZDROWĄ DIETĘ. Pierwsze miejsce zajęła dieta Dukana.
no prosze, tak jakby nie znali gorszych diet typu glodowka
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 13:53   #3996
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
Emi a wy te stworzonka to w domu trzymacie? nie wiem czemu ale mam jakąś awersję do szczurków i myszów - mam w domu 2 króliki miniaturki, Łajzę powodziankę - pies czyt. suka, kiedyś jeszcze rybcie były ale durna welona wydusiła wszystkie i sama zdechła a kilka glonojadów oddałam ale żebym szczurka miała przytulać????? Nie to nie dla mnie - ja podziekuję.
Najlepsze jest to, że ja nie chciałam, ale Rodzynek bardzo chciał. A teraz to ja normalnie nie wyobrażam sobie życia bez nich, są takie kochane. Dziś była akcja szukania jednej, bo się schowała skubana tak, że nie mogliśmy jej znaleźć. Są cudowne, mądre, myją się praktycznie cały czas. Kocham je strasznie. A przytulańce z nich ogromne i takie pieszczochy, że szok. A jak słodko ziewają, normalnie się wtedy rozpływam.

Cytat:

Dokładnie.
Stary 2011-11-27, 14:41   #3997
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Widzę że u Was dosyć ciężko o uwage, mam wrazenie że moje posty są niewidzialne...

Faza II - trwa...

Stary 2011-11-27, 14:42   #3998
emilka87-87
Raczkowanie

Pierwszy tydzień diety za mną. Po I fazie miałam spadek 0.7 kg (trwała 3 dni). Miałam nadzieje, że spadnie trochę więcej.Jutro kolejne ważenie i mam nadzieję, że będzie lepiej...
emilka87-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 14:50   #3999
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez emilka87-87 Pokaż wiadomość
Pierwszy tydzień diety za mną. Po I fazie miałam spadek 0.7 kg (trwała 3 dni). Miałam nadzieje, że spadnie trochę więcej.Jutro kolejne ważenie i mam nadzieję, że będzie lepiej...
Nie za dużo jak na I fazę no ale wiadomo że każdy organizm inaczej reaguje a może masz nie wiele kg do zrzucenia??
Na pewno na jutrzejszym ważeniu będzie super wynik, który zmotywuję Cię do dalszej walki.
Tego Ci życzę...

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Fenris
A jak Twoje oczy?? Jest już lepiej...??

Faza II - trwa...

Stary 2011-11-27, 15:49   #4000
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
u mnie niestety nie ma dzisiaj spadku, waga taka sama jak wczoraj czyli nadal 0,6 kg na plusie no ale trudno...
Extravagance86 nauczyła mnie że mój humor nie może być uzależniony od tego co pokaże waga i tego się trzymam hehe
Wczoraj byłam z mężem na nocnych zakupach w Tesco hehe była wyprzedaż zabawkowa, więc pojechaliśmy już po jakieś prezenciki dla naszej malusińskiej hehe
Ludzi masa, połowe rzeczy które miały być niestety nie widziałam no ale i tak jestem usatysfakcjonowana z zakupów...
Mąż zafundował mi płaszczyk i piękny szal do niego hehe pochwalę się ze plaszczyk w rozmiarze 42 zawsze nosiłam 46 a czasem jeszcze większe a tu taka niespodzianka, odruchowo wziełam z wieszaka 44 ale się utopiłam a ten 42 idealny hehe
Widzę nowy awatarek Pięknaś
Pewnie, nie ma co uzależniać swojego nastroju od wagi,. Tym bardziej, że wielkimi krokami zbliżasz się do III, a im bliżej celu, tym waga może spadać wolniej
Co fajnego córci kupiłaś?
I gratuluję mniejszego rozmiaru ! Też dzisiaj kupiłam kurtkę na zimę, bo tą z zeszłego roku mogłabym się owinąć Z tym, że ta moja kurtka jest sportowa, bardziej pod kątem nart kupowana, ale na co dzień też się nada. Jestem w niej zakochana, to była miłość od pierwszego wejrzenia można powiedzieć No i najważniejsze, weszłam bez problemu w rozmiar 40 A wcześniej miałam tak jak Ty, 46

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 16:17   #4001
CAMA07
Raczkowanie

Nie zaglądałam tu od piątku i widzę, że zaroiło się od zwierząt - wszystkie cudne szczurki w szczególności!

W sobotę był 11 dzień mojej diety -5,1 kg. Nie ważyłam się odkąd zaczęłam i przyznam, że jestem zadowolona, choć na bank miałam zastój wody w organizmie

Cytat:

Gratulejszyn

Nadiia24, magda_lena40 widzę, że u Was szał zakupowy w pełni, to frajda kupować ciuchy w mniejszym rozmiarze niż zazwyczaj. Ja póki co mam szlaban na ciuchy, cieszę się za to tymi w które zaczynam się bardzo powoli mieścić

Edytowane przez CAMA07
Czas edycji: 2011-11-27 o 17:02
CAMA07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 16:32   #4002
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Widzę że u Was dosyć ciężko o uwage, mam wrazenie że moje posty są niewidzialne...
no niestety. ja też parę razy prosiłam o radę ale niestety moje posty zostały niezauważone. teraz tylko podczytuje niestety...
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 16:42   #4003
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CAMA07 Pokaż wiadomość
W sobotę był 11 dzień mojej diety -5,1 kg. Nie warzyłam się odkąd zaczęłam i przyznam, że jestem zadowolona, choć na bank miałam zastój wody w organizmie
Super wynik
Przygotuj się, ze za niedługo nie będziesz miała wyjścia i będziesz musiała się wybrać na zakupy, bo wszystkie ubrania będą na Ciebie za duże

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
no niestety. ja też parę razy prosiłam o radę ale niestety moje posty zostały niezauważone. teraz tylko podczytuje niestety...
Niekiedy się może zdarzyć, że czyjś post może nie zostać zauważony. Ostatnio jest na forum nareszcie większy ruch, więc to normalne, że na czyjś post zapomni się odpowiedzieć. Wtedy trzeba zapytać jeszcze raz, aż to do nas dotrze a nie od razu się obrażać

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-11-27, 16:48   #4004
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Niekiedy się może zdarzyć, że czyjś post może nie zostać zauważony. Ostatnio jest na forum nareszcie większy ruch, więc to normalne, że na czyjś post zapomni się odpowiedzieć. Wtedy trzeba zapytać jeszcze raz, aż to do nas dotrze a nie od razu się obrażać
Dobrze prawisz.
Stary 2011-11-27, 16:49   #4005
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
a broń Boże ja się nie obrażam
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 16:49   #4006
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Nie zaglądałam tu od piątku i widzę, że zaroiło się od zwierząt - wszystkie cudne szczurki w szczególności!
Widać, że się znasz na tym jakie zwierzątka są najfajniejsze.
Stary 2011-11-27, 19:28   #4007
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Widzę nowy awatarek Pięknaś
Pewnie, nie ma co uzależniać swojego nastroju od wagi,. Tym bardziej, że wielkimi krokami zbliżasz się do III, a im bliżej celu, tym waga może spadać wolniej
Co fajnego córci kupiłaś?
I gratuluję mniejszego rozmiaru ! Też dzisiaj kupiłam kurtkę na zimę, bo tą z zeszłego roku mogłabym się owinąć Z tym, że ta moja kurtka jest sportowa, bardziej pod kątem nart kupowana, ale na co dzień też się nada. Jestem w niej zakochana, to była miłość od pierwszego wejrzenia można powiedzieć No i najważniejsze, weszłam bez problemu w rozmiar 40 A wcześniej miałam tak jak Ty, 46
Dziękuje za miłe słowo
Kupiłam jej My Little Pony interaktywnego z zestawem doktora...dosyc fajny, ale jest taki wybór zabawek że można dostać oczopląsu. Poza tym pojechałam tam po gadającego Elmo ale po nim nie było już ani śladu więc jak już bylismy to wybrałam coś innego, tym bardziej że przy kasie oddawali 50% ceny w bonach do wykorzystania na cały asortyment
Ale to nie jedyny prezent, mała dostanie tyle zabawek + inne rzeczy że ja nie wiem gdzie ja to pomieszcze?? miedzy innymi wózek łóżeczko chodzik i bujak dla lalek, klocki, mikrofon itd itp. Jak dla mnie lekka przesada bo ja w zyciu tylu zabawek naraz nie dostalam ale wiadomo sa chrzestni sa babcie jestesmy my kazdy chce coś podarowac i sie nazbiera.
Ja kupiłam taka w październiku w 4F bardzo lubię ta firmę sportową hehe i też nadaje się na codzień W tamtym roku też kupiłam w tym sklepie ale w tym roku moge tak jak i Ty się nią owinąć
Spodnie też kupuję w rozmiarze 40 byc może teraz juz mniejsze bo te które kupiłam ostatnio juz lecą mi z tyłka. Ale niestety kurtki bluzki musza byc nieco wieksze bo ja taka nie wymiarowa jestem i mam szerokie plecy hahah i cały materiał mi sie na nich spina ze nie starcza na zapięcie w klacie
Cytat:

W sobotę był 11 dzień mojej diety -5,1 kg. Nie ważyłam się odkąd zaczęłam i przyznam, że jestem zadowolona, choć na bank miałam zastój wody w organizmie

Gratulejszyn

Nadiia24, magda_lena40 widzę, że u Was szał zakupowy w pełni, to frajda kupować ciuchy w mniejszym rozmiarze niż zazwyczaj. Ja póki co mam szlaban na ciuchy, cieszę się za to tymi w które zaczynam się bardzo powoli mieścić
Gratuluję spadku, całkiem ładny wynik
Ooo nawet sobie nie wyobrazasz jakie to piękne uczucie, wchodzisz do sklepu bierzesz z wieszaka mierzysz i kupujesz, a kiedys szukanie tego w co mozna by wejsc i w czym jest sie jako tako wyglądało - porażka! hehe

Cytat:
Cóż, chyba taki po prostu urok forum, bo już nie raz sie z tym spotkałam. Tym bardziej że weszłyśmy w zwartą grupę dziewczyn/kobiet, które są tu od poczatku

Cytat:
Super wynik
Przygotuj się, ze za niedługo nie będziesz miała wyjścia i będziesz musiała się wybrać na zakupy, bo wszystkie ubrania będą na Ciebie za duże

To fakt, że możnie nie zauważyć, ale ja raczej należe do osób które mówią to co leży na sercu hehe a tak akurat czułam więc i Wy się o tym dowiedziałyście

Cytat:
A ja ani wcale...

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Widzę, że w weekend chyba wszyscy poddają się słodkiemu lenistwu hehe i nikt nie ma "czasu" na forum
Tylko ja jak odludek bo mąż odgląda film który wcale mnie nie interesuje a córka jest u babci heh

Dzisiaj jestem wyjątkowo śpiąca, a łóżko patrzy zachęcająco w moją strone, więc myśle że już niebawem przygniecie mnie kołderka i tak już do rana...

Faza II - trwa...

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-11-27 o 18:19
Stary 2011-11-27, 20:29   #4008
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze prawisz.

Cytat:
To dobrze

Cytat:
Dziękuje za miłe słowo
Kupiłam jej My Little Pony interaktywnego z zestawem doktora...(...)
Ja kupiłam taka w październiku w 4F bardzo lubię ta firmę sportową hehe i też nadaje się na codzień W tamtym roku też kupiłam w tym sklepie ale w tym roku moge tak jak i Ty się nią owinąć
Spodnie też kupuję w rozmiarze 40 byc może teraz juz mniejsze bo te które kupiłam ostatnio juz lecą mi z tyłka. Ale niestety kurtki bluzki musza byc nieco wieksze bo ja taka nie wymiarowa jestem i mam szerokie plecy hahah i cały materiał mi sie na nich spina ze nie starcza na zapięcie w klacie
Łoszz, faktycznie mnóstwo tych zabawek
Moja jest z Outhorn'a, poprzednia też, a byłam z niej bardzo zadowolona, wiec mam nadzieję, że z tej tez będę Jest taka o: >KLIK< Na żywo bardziej mi sie podoba
Też jestem niewymiarowa Z tym, że ja w biodrach jestem szeroka, uda mam masywne. Jak w końcu zacznę ćwiczyć (mówię to odkąd zaczęłam dietę ) coś więcej niż basen raz w tygodniu to może mi się rozmiar zmniejszy, ale póki co ostatnie spodnie jakie kupiłam mają rozmiar 33 choć teraz mogłyby już być trochę mniejsze

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-11-27, 20:34   #4009
LaBellePerle
Zakorzenienie

Cześć, Dziewczyny
zamierzam Dukać z Wami Tydzień temu rozpoczęłam i jestem już 2kg lżejsza!
LaBellePerle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 21:35   #4010
Oloosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LaBellePerle Pokaż wiadomość
Cześć, Dziewczyny
Witamy i zapraszamy!
Dzisiaj będę się chwalić - zrobiłam deser kawowy. Ale mogę go zjeść dopiero jutro, bo kawa na noc to tak nie bardzo... Wygląda przepysznie, jak z rasowej kawiarni i już nie mogę się doczekać!
Wszystkim gratuluję spadków (wybaczcie, że nie cytuję, ale mam zepsuty internet i korzystam z takiego w komórce, a tu cięzko wszystko zacytować )!
Oloosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 21:54   #4011
LaBellePerle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oloosia Pokaż wiadomość
Witamy i zapraszamy!
Dzisiaj będę się chwalić - zrobiłam deser kawowy. Ale mogę go zjeść dopiero jutro, bo kawa na noc to tak nie bardzo... Wygląda przepysznie, jak z rasowej kawiarni i już nie mogę się doczekać!
Wszystkim gratuluję spadków (wybaczcie, że nie cytuję, ale mam zepsuty internet i korzystam z takiego w komórce, a tu cięzko wszystko zacytować )!
ooo, też zamierzam go niedługo robić!
a teraz mam straszną ochotę coś zjeść i zastanawiam się, czy jak zjem jogurt o tej porze (pomimo tego, że normalnie nie je tak późno, organizm nie jest do tego przyzwyczajony), to spowolni to spadek kilogramów
Stary 2011-11-27, 21:55   #4012
LaBellePerle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oloosia Pokaż wiadomość
Witamy i zapraszamy!
ooo, też zamierzam go niedługo robić!
a teraz mam straszną ochotę coś zjeść i zastanawiam się, czy jak zjem jogurt o tej porze (pomimo tego, że normalnie nie je tak późno, organizm nie jest do tego przyzwyczajony), to spowolni to spadek kilogramów
Stary 2011-11-27, 22:25   #4013
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, Dziewczyny
hej
Gratuluję spadku !
Powiedz nam coś więcej o sobie-z jaką wagą zaczynałaś, jaki masz cel, wzrost, ile dni I fazy robisz ?

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-11-28, 07:50   #4014
yolanda9
Zadomowienie

Witam po weekendzie
Witam nowe koleżanki
Piękne macie zwierzątka

A jak minęły andrzejki?? Ja byłam w klubie i się wytańczyłam i od razu na wadze spadek (mimo alkoholu...ale ciiii)

Musze się poza tym do porządku przywołac, bo jednak sobie na tej III folguję...ech....

Milego dnia!

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 08:55   #4015
Emilia 25
404 Not Found

Rety, jak mi się NIC nie chce....
Stary 2011-11-28, 08:56   #4016
paulinika
Zakorzenienie

Hej dziewuszki i rodzynku(chociaz ostatnio rzadko Cie tu widac).
Dzisiaj wracam na dobra droge.
Zaczynam z waga ... lepiej nie mowic hahahaha.
Jak narazie mykam do lekarza z mloda.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Rety, jak mi się NIC nie chce....
Mi tez nie, zaspalam do lekarza....
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 09:30   #4017
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:

To dobrze

Łoszz, faktycznie mnóstwo tych zabawek
Moja jest z Outhorn'a, poprzednia też, a byłam z niej bardzo zadowolona, wiec mam nadzieję, że z tej tez będę Jest taka o: >KLIK< Na żywo bardziej mi sie podoba
Też jestem niewymiarowa Z tym, że ja w biodrach jestem szeroka, uda mam masywne. Jak w końcu zacznę ćwiczyć (mówię to odkąd zaczęłam dietę ) coś więcej niż basen raz w tygodniu to może mi się rozmiar zmniejszy, ale póki co ostatnie spodnie jakie kupiłam mają rozmiar 33 choć teraz mogłyby już być trochę mniejsze
Fajna ta kurtka bardzo mi sie podoba...
Ja zawsze tez w takich gustowałam ale w tym roku kupiłam klasyczna czarna

Cytat:
Cześć, Dziewczyny
Witamy!
Gratuluje spadku

-------------------------------------------------

a ja mam dalej ten sam wynik na wadze czyli 0,6 kg na plusie cóż...poczekam cierpliwie

Lece teraz cos zjesc i na jakies zakupy Miłego dnia

Faza II - trwa...

Stary 2011-11-28, 10:15   #4018
anaiss86
Zadomowienie

Czesc kochane!!! jak weekend? myslalam, ze bede miala duzo do nadrabiania ale widze, ze niezbyt duzo pisalyscie.
Ja w weekend odpoczywalam. W sobote bylam na malych zakupach, ogladalismy z TZ mieszkanie, ktore sie nam buduje
Dosyc slaba jestem a wczoraj bylam strasznie spiaca. Wiem, ze to norma na U. Cale szczescie, ze dzis ostatni, 6 dzien U. Wczoraj praktycznie 3/4 dnia lezalam w lozku i sie gapilam bezmyslnie w tv a reszte dnia przelazilam w pizamie.
Piekne macie zwierzatka!!! Szczegolnie szczurki!!! uwielbiam!!! Ja mam psa, yorka ale nie mam przy sobie fotki ( pisze z pracy).
Co do diety to jestem w szoku, poniewaz praktycznie jest to moje 3 podejscie!!! ( wstyd, co?) i waga leci mi szybciej niz na U niz za pierwszym razem. po 5 dniach jestem lzejsza o 4,6kg!!! a wg test po 6 dniach mialo byc tylko 2,5.
Musze sie przyznac, ze zjadlam kilka lyczeczek salatki jarzynowej. Nie bijcie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Gratuluję spadku
Teraz to już na pewno będzie z górki

A co do szczurków to ja też bardzo lubie to takie mile stworzonka, jak byłam nieco młodsza i mieszkałam jeszcze z rodzicami to miałam myszki białe takie z czerwonymi oczkami, myszoskoczka i chomiki.
Oczywiście nie wszystkie naraz ale ogólnie zawsze lubiałam i lubię gryzonie i szczurki to bardzo inteligentne zwierzaczki zgadzam sie z Toba w 100 % ...
Teraz też mamy chomiczka (panda) jest taki malutki, to byl prezent dla mojej córci ale tak naprawde chyba dla mnie, uwielbiam tego malucha i jako jedyne go pieszcze i o niego dbam

Witaj, czasem tak to jest, ze nie na kazdy post dostaje sie odp.
Co do Tesco to pamietam, ze w zeszlym roku kupilam dla siostrzenicy sliczna i oryginalna lalke Barbie za 22zl!!! Generalnie nie przepadam za Tesco jakos nic nie moge tam znalezc. Fakt, ze bywam bardzo rzadko. Za to prawie codziennie jestem w Auchan.
Co do rozmiarow to zawsze nosilam spodnie 44 gore 42 a nawet 40/42. Teraz jak zaczynalam dukana (95kg moja najwieksza w zyciu waga) to w rozmiarze spodni 44/46 gora 42/44. Bylam w Monnari w sobote i zobaczylam piekny plaszcz. Patrze rozmiar 44 czyli na mnie!!! Patrze przeceniony bo niby ma szew krzywo, czego z reka na sercu nie widac! Przymierzam za maly Do zapiecia sie brakuje mi jakis 5-7 cm i tu pytanie do Was wsyzstkich kupic go i czekac az schudne ??? Ty podaje linka z fotka plaszcza:
http://www.emonnari.pl/cieply-plaszc...kami,1083.html

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:42   #4019
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
Czesc kochane!!! jak weekend? myslalam, ze bede miala duzo do nadrabiania ale widze, ze niezbyt duzo pisalyscie.
Ja w weekend odpoczywalam. W sobote bylam na malych zakupach, ogladalismy z TZ mieszkanie, ktore sie nam buduje
Dosyc slaba jestem a wczoraj bylam strasznie spiaca. Wiem, ze to norma na U. Cale szczescie, ze dzis ostatni, 6 dzien U. Wczoraj praktycznie 3/4 dnia lezalam w lozku i sie gapilam bezmyslnie w tv a reszte dnia przelazilam w pizamie.
Piekne macie zwierzatka!!! Szczegolnie szczurki!!! uwielbiam!!! Ja mam psa, yorka ale nie mam przy sobie fotki ( pisze z pracy).
Co do diety to jestem w szoku, poniewaz praktycznie jest to moje 3 podejscie!!! ( wstyd, co?) i waga leci mi szybciej niz na U niz za pierwszym razem. po 5 dniach jestem lzejsza o 4,6kg!!! a wg test po 6 dniach mialo byc tylko 2,5.
Musze sie przyznac, ze zjadlam kilka lyczeczek salatki jarzynowej. Nie bijcie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Witaj, czasem tak to jest, ze nie na kazdy post dostaje sie odp.
Co do Tesco to pamietam, ze w zeszlym roku kupilam dla siostrzenicy sliczna i oryginalna lalke Barbie za 22zl!!! Generalnie nie przepadam za Tesco jakos nic nie moge tam znalezc. Fakt, ze bywam bardzo rzadko. Za to prawie codziennie jestem w Auchan.
Co do rozmiarow to zawsze nosilam spodnie 44 gore 42 a nawet 40/42. Teraz jak zaczynalam dukana (95kg moja najwieksza w zyciu waga) to w rozmiarze spodni 44/46 gora 42/44. Bylam w Monnari w sobote i zobaczylam piekny plaszcz. Patrze rozmiar 44 czyli na mnie!!! Patrze przeceniony bo niby ma szew krzywo, czego z reka na sercu nie widac! Przymierzam za maly Do zapiecia sie brakuje mi jakis 5-7 cm i tu pytanie do Was wsyzstkich kupic go i czekac az schudne ??? Ty podaje linka z fotka plaszcza:
http://www.emonnari.pl/cieply-plaszc...kami,1083.html
Parę kwestii:
gdzie budujecie mieszkanie?
gratuluje spadku! Za sałatkę: nu nu nu.
Ja wczoraj też w piżamie cały dzień.
Płaszcz kupuj!
Stary 2011-11-28, 12:51   #4020
LaBellePerle
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Gratuluję spadku !
Powiedz nam coś więcej o sobie-z jaką wagą zaczynałaś, jaki masz cel, wzrost, ile dni I fazy robisz ?
I fazę zaczęłam 19 listopada, na II przeszłam po 8 dniach. Zaczynałam z wagą baaardzo dużą, bo 98kg. W tej chwili jest to 95.7. Mój wzrost to: 171 cm i zamierzam schudnąć do 70 kg

Edytowane przez LaBellePerle
Czas edycji: 2011-11-28 o 12:53
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości