|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Śmietanka, a nie chcecie rozejrzeć się za czymś wspólnym
![]() Kiecka za parę zeta z sh ![]() Czarne też brałam pod uwagę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm, wiesz co właśnie nie wiem. Niby jesteśmy ze sobą 3 lata, ale przez to, że razem studiujemy, czasem razem pracujemy, spędzamy ze sobą dużo czasu i osobne mieszkanie jest taką "odskocznią". Ja tak czy siak wynajmuję pokój, ale TŻ mieszka w domu z rodzicami, więc trochę bez sensu jest wyprowadzka 15 kilometrów dalej. Musielibyśmy sami utrzymywać spore mieszkanie, a na razie, kiedy oboje nie pracujemy, byłoby z tym ciężko. No ale nie powiem- chciałabym z nim mieszkać i kusi mnie to coraz bardziej ![]() Ale myślę, że dopóki ja nie uporządkuję paru spraw ze sobą, on na pewno nie będzie chciał podjąć takiej decyzji. Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-11-27 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
Monia, kiecka jest super! <333 Muszę w końcu jechać do SH, a nuż coś znajdę na sylwestra
![]() Jakaś 28-letnia panienka z grupy TŻ [na szczęście mężatka] kazała mnie pozdrowić i powiedzieć, że mój facet ma niesamowite oczy! Wyobrażacie sobie? ![]()
#4114 |
Zakorzenienie
|
Loriette, mężatki są najgorsze
![]() ![]() Śmietanka, no tak,lepiej zamieszkać razem jak się jest pewnym na 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No witamy, witamy!! Przez jakiś czas nie działał mi wizaż, ale się wystraszyłam! ![]() http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1322403400 myślę o takim looku na sylwestra, ale nie wiem czy moje nogi są na to gotowe ;x
![]() |
#4117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ma kryzys wieku średniego ![]() Cytat:
![]() ![]() co tam? ![]() Cytat:
![]() a będziecie gdzieś w klubie? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
BŚ, tej koronki nie chcę
![]() ![]() I nie wiem czy wylądujemy w klubie - najpierw musimy załatwić nasz wyjazd tak na 100%. Martwi mnie tylko, że takie pończochy zrobią z moich ud wielkie odciśnięte balerony!
#4119 |
Zakorzenienie
|
http://www.rmfon.pl/radia/rmf-swieta.html
Loriette, te na silikonowym pasku nie robią krzywdy, te z gumką robią baleroniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() pospałam dzisiaj od 21:30 do 4:30 ![]() od razu inaczej sie czuje ![]() Cytat:
![]() dlaczego jako wydziaranego? ![]() kiecka super! do tego jakies ciemniejsze dodatki ![]() Cytat:
![]() tez by mi było przykro odnośnie mieszkania... wcale sie nie dziwie ze bedziesz tesknic za tym miejscem ![]() Cytat:
![]() Tżowi ostatnio w pracy jakas 45letnia pani powiedziała ze jest bardzo przystojny i chetnie by sie z Nim spotkała!! no rozumiecie to? ![]() heeeej ![]() dziś ostro ruszyłam z dietą. na śniadanie miseczka mleka z musli ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-28 o 07:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Agnesuk, to dzisiaj Oliwka dała Ci się trochę zregenerować ![]() ![]() Sunday, heeeej ![]() Co się stało, że nasz wszystkich nie zacytowałaś? ![]() Loriette, sam sex ![]() ![]() ![]() Moniaaaaaaa, ale Cie dawno nie widziałam ![]() Ja bym założyła czarne buty ![]() Kiedyś też chciałam połączyć pudrowy róż z nude to też ktoś mi powiedział, że będzie wyglądać mdło... ![]() Chyba, że ma się super mega hiper pięknie opalone ciało ![]() ![]() Ooo nieeee! Znowu do mnie dzwonią z tej głupiej przychodni ![]() ![]()
![]() |
#4122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a czego Oni od Ciebie chca? ![]()
![]() |
#4123 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (widziałam wczoraj w jednym z postów jak napisalaś KURDĘ xD też tak mówię ![]() ![]() ![]() Milkę kupiłam, strawbarry yoghurt. myslalam ze to jakis nowy super smak, bo opakowanie mialo nowy design. moj bystry tz powiedzial spokojnie ze setki razy przeciez jadlam juz ta milka, to nie jest wcale nowa, tylko jest to christmas edyszyn okazalo sie ze to faktycznie normalna strawbarry yoghrt ![]() ![]() a, no i zjadlam cala ![]() dzis na wadze 59,3 wiec nie mam zamiaru rozpaczac ![]() Cytat:
![]() ![]() jaaaaaaaaaa ale Wy super razem wyglądacie! TŻ wyobrazalam sobie zupełnie inaczej, sama nie wiem jak! Wyglądacie na bardzo zgraną parę mega fajnych i otwartych ludzi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hmmmm szary wygladalby fajnie, choc dosc mdlo, fajnie byloby czyms przelamac ten delikatny kolor, ale sama nie wiem jak, czarnego jakos nie widze w zestawieniu do tej sukienki ![]() ![]() ale zlapalam natchnienie zeby uderzyc do lumpa i poszukac jakiejs sukienki ![]() Cytat:
![]() tak czy inaczej ![]() noooo wiem o tych rajtach z gatty ![]() Cytat:
![]() SUNDAY! a gdzie 2 strony postow ktore zawsze zostawiasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zapomnialas dodac ..psychiatrycznej ;p
![]() |
#4124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wczoraj widziałam te wszystkie nowe opakowanie i faktycznie można się nabrać ![]() mi się marzy zestaw słodyczy z kinder! w prezencie jest maskotka (łoś ![]() ![]() 59 przy Twoim wzroście to pięknie wręcz ![]() zawsze chciałam być wysoka, mieć dłuuuugie nogi,żeby nie zakładać już obcasów ![]() TŻ ma 185 a ja 165 ![]() ![]() dziękujemy ![]() ![]() Obejrzałam z nudów i ciekawości nowy zmierzch na necie ![]() ![]() ahhh dzisiaj zamierzam uderzyć do fryzjera ![]() moje włosy są dość dziwne. odrastają, a ja nie mam fryzury na głowie. wyglądam dosłownie jak paź ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-28 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. to urocze ![]() ![]() nas dzieli jakies 10 cm takze smialo moge smigac w szpilkach, ale wtedy wzrok emerytow jest bezcenny, i boje sie , ze zejda ![]() 3. haha Ty swojemu tez nie mowisz o takich rzeczach? ![]() ![]() 4. i jak ten zmierzch? ![]() ![]() 5. oooooo fryzjer to swietny pomysl ![]() ![]() kurcze moze i ja bym poszla.... widzicie mnie w jakiejs fryzurze? na pewno musze podciac koncowki, ale cieniowac je jakos, robic grzywke? sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- aaaaa póki pamiętam, pytanie do Śmietanki Katowiczanki ![]() wczoraj z TŻem ogladalismy na YT filmiki z roznych eventow, Qlimax, electro tunnel i te inne, no i natknelismy sie na energy xD jak ten nowo otwarty Capitol wyglada z perspektywy osoby ktora albo tam byla, albo jej znajomi tam byli, co Smietanka? ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dopiero jak założe obcasy, to wyglądam przy Nim w miarę normalnie ![]() no właśnie nie mówię, bo zaraz by się oburzył,że pokazuję jego twarz na "jakimś durnym forum" ( słowa Tża ![]() ![]() ![]() Powiem Ci,że nawet fajna część ![]() ![]() z włosami jeszcze nie wiem co robić, bo są niewymiarowe ![]() ![]() Kochana, Ty masz tak piękne, długie włosy,że nie wyobrażam sobie Ciebie w innych włosach. Może jakaś fajna grzywka? ![]() Dobrze,że nie widziałyście mnie jak wyglądają moje włosy po umyciu. Tragedia. Na zdjęciu mam lekko wyprostowane i dlatego wyglądam jak człowiek ![]() Głodna jestem ![]()
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale z drugiej strony wczoraj mowi do mnie - misio wez moj portfel i wyciagnij to co jest w drugiej przegrodce, no a tam bilety na neonowke, mooocno mnie tym zaskoczyl, to bylo urocze! wiec nie wiem, czy go jeszcze naciagac, czy skupic sie na docenieniu jego inwencji, zeby go nie urazic ![]() reakcja mojego faceta bylaby dokladnie taka sama, ukrywam przed nim wizaz ;p zwlaszcza ze go tu czasami troche obgaduje, wiec moze dobrze ze tego nie widzi ![]() ciekawa jestem jaka fryzure sobie wynajdziesz ![]() powaznie moje wygladaja ok? sa strasznie zniszczone na koncach, po encanto mam rozdwojone koncowki. moze jeszcze troche pociesze sie dlugoscia, a podetne za tydzien.. nie wiem. dzisiaj mam ochote ![]() Jak to glodna, snicers Cie wola ![]()
![]() |
#4128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bilety na Neonówkę?! o jaaaaa też chcę ![]() Kalendarz i zestaw kinder nie jest drogi, więc możesz mu napisać taki list, fajny pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() fryzury wynaleźć nie mogę... chciałabym mieć znowu bok wygolony, ale TŻ marudzi i chcę żebym miała dłuuuugie włosy, bo są sexi ![]() Mój TŻ wie o wizażu i zawsze się śmieje jak przyklejam się do laptopa i pierwsze co klikam to zakładki - > wizaż. ![]() Aniu - piękne masz włosy!! końcówki można podciąć, przecież to nic złego ![]() snicers zjedzony już wczoraj! ![]() http://fryzury.info/fryzury/fryzura-6774.jpg zakochałam się w tej fryzurze! ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-28 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Bo w wieku 18 lat robi się jakieś szczepienie i go jeszcze nie zrobiłam (prawie 2 lata minęły
![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek by się przydało ![]() To co sobie dzisiaj wkręciłam przekracza granice normalności ![]() Bania coś mi się zdaje, że o moich ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
Wtajemniczenie
|
psyhe - cóż to za szczepionka?
![]() ![]() co sobie wkręciłaś? ![]() ![]() ![]()
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaaaaaa, bo kiedyś czytałam, że laska poszła do solarium i pękła ta płyta na której leżała, rozbiły się lampy i laska się w nie wtopiła i umarła ![]() I co mi łóżko zatrzeszczało to leżałam sztywna, a jak tylko wyszłam z tego żywa to takiego miałam banana na gębie, że aż ludzie się na ulicy na mnie patrzyli ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-11-28 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo uwielbiam robic prezenty, niespodzianki ![]() fryzurka super ![]() hheeh TZ namaiwa Cie na dlugie, no ale fakt, zapuszczanie wlosow to straaasznie dlugotrwale zajecie, niestety ![]() ![]() ejjj glupia jestes, przeczytaj jeszcze raz co Monia napisala;p Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-28 o 11:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() ![]() Psyhe - ja jak chodziłam na solarium, to zawsze miałam kawałek ręki za łózkiem, bo bałam sie,ze mi się zamknie ![]() także nie przejmuj się, nie jesteś sama ![]() Ania - mam to samo z prezentami ![]() ![]() nie chcę doczepiać, ani przedłużać. Jakoś mnie to nie kręci ![]() biorę witaminy na włosy, używam specjalnej odżywki do włosów żeby szybciej rosły, ale cóż... trzeba czekać dalej ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-28 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja coś ostatnio pisałam o imprezie i intrygach :P
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
Ok, nieważne... Nie mam coś ostatnio dystansu do siebie i wszystko przyjmuję personalnie
![]() A kto jest mega sexy opaloną szatynką? ![]()
![]() |
#4137 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny przeczytałam wszystko ale nie wiem w który temat się wbić, nie wiem zupełnie co napisać a nie było mnie tu tylko 1 dzień
![]() Wiecie że ja nigdy nie byłam jeszcze w solarium? ![]() ![]() Postanowiłam że na wagę wejdę dopiero za 2 tyg ale muszę ją dobrze schować żeby nie kusiła ![]() Agniesik, BŚ pytałyście jak tam w sobotę było...no ekstra jednym słowem ![]() ![]() Zajechaliśmy , Tż nalał nam winka i sobie siedzieliśmy i popijaliśmy. Był tak odwalony, miał przesłodką koszulę z kołnierzykiem i czerwony krawat, ej uwielbiam go w koszulach, strasznie seksownie wtedy wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mmmm szatynka i na dodatek opalona,nooo.. sam sex ![]() Cytat:
![]() ![]() wage schowaj, ja tez mam schowana i tak nie kusi ![]() zazdroszcze takiego wieczoru ![]()
![]() |
#4139 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Wtajemniczenie
|
a wcześniej odeszłaś?
![]() ![]() nie zetnę dzisiaj włosów, bo jedziemy z Tżem i Oliwką do rodzinki ![]() obiad: miseczka zupy pomidorowej z ryżem + bułka z szynką. Jak wrócę, to zjem kolację i po 18 NIC ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-28 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.