|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
![]() napisze w Klubie Cytat:
|
||
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ja o dziwo też na nudę nie narzekam..zawsze jest coś do zrobienia. tylko nie zawsze się chce
![]() Wiem że te na all nie zawsze są dobrej jakości- a też nie jestem świrnięta na tyle żeby kupować taką za 250 zł. Poza tym wszystkie mamy mi mówią że ta pościel to w sumie tylko tak dla ozdoby- bo poduszki sie nie używa, do przykrywania lepiej kupić śpiworek coby się dziecko nie rozkopywało. Mam już jakeś zmiany pościeli od bratowej- muszę tylko kupić taką - podstawową razem z ochraniaczem na szczebelki. Najbardziej pasowałaby mi po prostu beżowa- ale nie ma. Chyba padnie na całą białą ![]() A i jeszcze chcę przybornik na łóżeczko ![]() Kupię chyba to http://allegro.pl/ala-i-as-posciel-s...955425967.html całe białe
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
fajowa
![]() my mamy ta sama posciel (poduszka i kolderka) http://www.alaias.pl/serca/3el/0799.html a wogole my mamy caly komplet chyba wlasnie za 250 ale to prezent byl i mamy taka jasna zolta krateczke
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Podczytuję Was ale nie mam przeważnie rąk aby napisać bycie mamą zabiera mnóstwo czasu ale daje również tyle samo radości Któraś z Was pisała, że przy dziecku wszystko robi się szybciej niż np. w ciąży. Zgadzam się z tym. Gdy Synek zaśnie robię mnóstwo rzeczy w ekspresowym tempie Hania ja kupiłam pościel na allegro dość tanią ale we wzorki więc Ci nie polecę sprzedawcy. Z pościeli używam tylko prześcieradła, bo moje dziecko okazało się być gorącym chłopakiem i śpi tylko pod kocykiem Na zimę jednak planuję zakup śpiworka, bo strasznie się rozkopuje w nocy.
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem że z jakością jest OK![]() To chyba kliknę..i dokupię oddzielnie przybornik i śpiworek- fioletowo białe ![]() Krateczki sa słodkie bardzo Cytat:
Je , rośnie i śpi nocami - czy daje lekko popalić? Czyli co do pościeli potwierdzasz opnie moich koleżanek.
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały od jakiegoś czasu uśmiecha się na widok mojej twarzy i powoli zaczyna wydawać z siebie dźwięki typu eee, aaa, ooo poza tym nie jest już taką kruszynką, bo we wtorek ważył 5050g apetyt ma niesamowity a ja chyba dobre mleko, bo tyje regularnie po 400g tygodniowo. Uwielbia jak mu śpiewam albo nucę Nocami najczęściej ładnie śpi i budzi się co 2-3 godzinki a czasem częściej na jedzonko, przytulenie i zmianę pampersa. Oczywiście od czasu do czasu nie da się w ogóle wyspać, ale na szczęście to jednorazowe incydenty. Kupiliśmy mu ostatnio 2 zabawki, które polecam:http://p.alejka.pl/i2/p_new/32/15/fi...0-m-ca_0_b.jpg przy dźwiękach z karuzeli uspokaja się w dzień. Niestety w kołysce ma zabawki za wysoko i ich nie widzi jeszcze. http://www.google.pl/imgres?q=konikm...:429,r:12,s:21 a konik jest nocnym usypiaczem z kołysankami
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Twin super, że mały taki grzeczny. Te karuzelę mają też moi znajomi, super sprawa.
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że tak ślicznie przybiera na wadze- a mama pewnie przy okazji traci ![]() Tym konikiem się zainteresuję..aczkolwiek nasza Mała pewnie jezzu będzie słuchała ![]() Karuzelę już mam..muszę ją przytargać z piwnicy bo nawet nie pamiętam jak wygląda. Ale chyba taka wybajerzona - gra i robi świetlne cuda na suficie
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszyscy mówią, że wyglądam szczuplej. Po prawie 2 miesiącach mogę też powiedzieć, że karmienie sprawia mi przyjemność. Lubię w nocy jak Tż podaje mi Synka a ten jak tylko jest na moich rękach zaczyna szukać piersi
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do poscieli,ja z nudów w ciązy uszyłam sama i wyszyłam imię na zagłówku ochraniacza No i lezy sobie ta posciel w łóżeczku... Młoda śpi pod grubszym kocem albo z nami. Przybornik kupiłam i okazał sie zbędny
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Moi znajomi tez mieli 2 komplety pościeli a mała spała pod kocem a teraz w spiworku
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie się pościel z ikea podoba,albo z glucka całkiem gładkie serie albo....dla chłopaków marynarskie ![]() ooo...i gluck juz nie ma gładkich serii
...i jest ![]() Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-11-25 o 21:03 |
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posciel jak najbardziej ok chociaz osobiscie wole flanele jest taka milutka szkoda ze jeszcze nie znalazlam takiej poscieli dla Mai ![]() ogolnie Maja byla ogromnym zmarzluchem spala w rozku albo spiworku pod kocem a czasem pod kolderka ![]() Cytat:
odnosnie konika - Maja tez go ma i zasypiala z nim jak byla mala a teraz bierze go pod pache i lazi po mieszkaniu ![]() aaaa no i najlepsze ze na samym poczatku przy dzwiekach karuzeli a potem konika zasypialam wczesniej niz Maja |
||
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a "panie Janie" jest ostatnią melodyjką
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... i znowu poniedziałek...
Miałam intensywny weekend
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
W piątek zaliczyłam imprezę w klubie A jak wróciliśmy do domu o 3, zastałam moje dziecię obudzone i ryczące Jak nigdy!
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli Andrzejki jak trzeba. eh..a my na starych dziadków.
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty...
![]() Ja w piątek miałam urlop, po to, żeby upiec ciasta na urodziny szwagra w ramach pomocy siostrze, w sobotę i niedzielę zajęcia do 18:30 na uczelni + w niedzielę po uczelni musiałam upiec 18 babek na kinderbal na zamówienie koleżenaki TŻ....faktycznie dziko
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli andrzejki na uczoną kucharkę
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Byłam na konferencji w piątek (za wiele nowego się nie dowiedziałam), a w weekend pojechaliśmy na imieniny do mojego taty. Dziś jak zwykle nic mi się nie chce |
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() U mnie weekend spokojny, w sobotę zrezygnowałam z wyjścia ze znajomymi, bo nie chciałam odpuścić niedzielnego biegania . Nie żałuję, w niedzielę zmierzyłam się w talii - 62cm, brzuch twardy, brak wałeczków, potem poszłam biegać i po standardowych 30min dorzuciłam jeszcze interwały (od miesięcy planowałam je robić!). Udało mi się też namówić TŻ na wspólny ABS. |
|
|
|
#1048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak chce. ..tymczasem czuję się jak ogromny sapiący potwór. A gdzie tu jeszcze do końca.
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja miałam ciężki weekend, psychicznie i fizycznie. Mam trochę problematyczną sytuację w pracy i w weekend ją intensywnie przerabiałam. Do tego szkolenie w sobotę i niedzielę do 17. W sobotę był u nas mój brat, siedzieliśmy długo, ja poszłam spać o 1, a oni o 4. W niedzielę ledwo zipałam na zajęciach a do tego rozkłada mnie przeziębienie, boli gardło i zaczyna się katar ![]() Czuję się kiepsko myśląc o tym tygodniu, bo będzie dziwny, niestandardowy. Cytat:
![]() Super! Oprócz biegania robisz trening 8 min. na mięśnie brzucha? Nie mogę się do niego zebrać (raz próbowałam i ledwo dałam radę), choć specjalnie zabrałam od brata matę do ćwiczeń. Byliśmy wczoraj w kinie na "Niebezpiecznej metodzie". Szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego. Kilka scen było ciekawych, ale ogólnie bardzo wolne tempo, a sam film bardzo aluzyjny, bez wiedzy o relacji Junga z Freudem i niektórych szczegółów ich teorii psychologicznych trudno złapać, o co chodzi w niektórych dialogach. A niektóre wypowiedzi znowu zbyt "wprost". Niezbyt spójny ten film. Ale jego zaletą była "nieprzewidywalność" - trudno było mieć jakieś "założenia" co i jak się będzie działo, więc oglądało się film z uwagą. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

Może coś się wreszcie wykluje.

bycie mamą zabiera mnóstwo czasu 

Młoda śpi pod grubszym kocem albo z nami. Przybornik kupiłam i okazał sie zbędny 
.