Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Piękna 13 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 13:41   #1441
tylkokasia
Moderator

Dot.: Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Pięk

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
no własnie problem jest taki że jej się nie da wziąć małej ilości i w ogóle jakieś grudy... jest okropna
a ona była taka od samego początku
To może właśnie masz jakąś starszą edycję? Bo ta moja nowsza już jest lepsza. Ale jednak i tak dość twarda.
Więc zainwestuj w jakąś dobrą, firmową. Starsza na wiele miesięcy więc wydatek się opłaca.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg urban-decay-eyeshadow-primer-potion.jpg (12,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c_big110307.jpg (11,7 KB, 1 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:42   #1442
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Pięk

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
marta 85 widziałam Twojego psa jest piekny

tez ma owczarka niemieckiego długowłosego
Dziękuję To prawda, jest pięęękny , jak stanie na dwóch łapach to jest prawie mojego wzrostu - 1.65 , a masz zdjęcie swojego?

W ogóle mamy hodowlę owczarków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pies.jpg (169,9 KB, 14 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:49   #1443
Haylee
Zakorzenienie

dziewczyny, macie samochody i boicie się jeździć? weźcie się ogarnijcie! samochód super sprawa...
ale też nie czuję się pewnie za kółkiem... zdałam prawko za pierwszym razem może dlatego haha...
bo w sumie jazd (nie godzin, tylko typowo jazd w "L", że wsiadasz i jeździsz) miałam mało, ale po kilka h :/ raz nawet jeździłam 4,5 bo tak pasowało instruktorowi :/ kicha totalna... lepiej na prawku jeździć często, ale np. po godzince
I niestety kiepsko parkuję Chociaż w sumie udaje mi się parkować "od razu", czyli bez poprawiania itp ale po prostu panicznie boję się, że samochód zarysuję - bo to nie moje auto w przyszłym roku mam zamiar kupić auto i jeeeździć!

chociaż tyle się słyszy o smogach, spalinach itp... gdzieś tam na Węgrzech na każdych światłach, na postojach itp muszą mieć zgaszony silnik!

a na przełamanie strachu - jeździć jak najczęściej! zastanówcie sie, z czym macie największy problem... czy to parkowanie, czy płynna jazda, czy kiepska reakcja? i spróbujcie to wyćwiczyć! albo z instruktorem w Lce (jest możliwośc wykupienia jazd) albo z Tżtem, kolegą, koleżanką
Stary 2011-11-28, 13:51   #1444
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
Neheszta jaki podkład astora masz na myśli? Ja cały czas szukam opinii tego Astor Skin Match, tez jest promocja na niego w naturze, ale kurde nikt sie nie wypowiedzial nigdzie;/ A mnie kusi... kusi...
mattitude HD?
jakoś tak ale chyba kupię sobie tego affinitone... chyba że ktoś zna jakieś inne fajne podkłady
bo generalnie ja mam mega problem
mam cerę mieszaną, generalnie gładka i w ogóle
ale przez ten tryb jaki prowadzę czyli mało snu itd moja cera wygląda na zmęczoną, najgorzej oczy, takie sine podkrążone
jak coś wyskoczy to zakrywam to tym podkładem panstick z max factora (traktuje jako korektor punktowo bo jest zbyt mocno kryjący)

ale generalnie nie wiem jaki podkład wybrać dla mnie
bo rozświetlające to nie nadają się do mojej mieszanej cery a mocno matujące to wyglądam jak zombie
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:56   #1445
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
1985SiWA całkiem serio mowie 3 lata juz prawko mam
Ale musze to jakos ogarnac bo wstyd az
to i tak lepsza jestes odemnie bo chociaz wsiadasz i jeziesz a u mnie ni chu chuuu, jak mam wsiasc za kierownice to mnie odrazu strach ogarnia juz samos iedzenie tam jest dla mnie stresujace, niewiem skad mi sie to wzielo

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
dziewczyny, macie samochody i boicie się jeździć? weźcie się ogarnijcie! samochód super sprawa...
ale też nie czuję się pewnie za kółkiem... zdałam prawko za pierwszym razem może dlatego haha...
bo w sumie jazd (nie godzin, tylko typowo jazd w "L", że wsiadasz i jeździsz) miałam mało, ale po kilka h :/ raz nawet jeździłam 4,5 bo tak pasowało instruktorowi :/ kicha totalna... lepiej na prawku jeździć często, ale np. po godzince
I niestety kiepsko parkuję Chociaż w sumie udaje mi się parkować "od razu", czyli bez poprawiania itp ale po prostu panicznie boję się, że samochód zarysuję - bo to nie moje auto w przyszłym roku mam zamiar kupić auto i jeeeździć!

chociaż tyle się słyszy o smogach, spalinach itp... gdzieś tam na Węgrzech na każdych światłach, na postojach itp muszą mieć zgaszony silnik!

a na przełamanie strachu - jeździć jak najczęściej! zastanówcie sie, z czym macie największy problem... czy to parkowanie, czy płynna jazda, czy kiepska reakcja? i spróbujcie to wyćwiczyć! albo z instruktorem w Lce (jest możliwośc wykupienia jazd) albo z Tżtem, kolegą, koleżanką
u mnie strach wywołuje juz sama obsługa samochodu, sprzegło, gaz biegi boje sie ruchu na drodze, stawania pod gorke np na swiatłach ooo zgrozooo, skrzyzowania - nie no d*pa wołowa jestem i tyle.

Przedłuzala ktoras z was moze rzesy kiedys, po wyplacie ide na zabieg bo juz mam dosyc ciapciania sie tuszami, zaden mi ostatnio nie pasi.
Stary 2011-11-28, 14:00   #1446
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
To może właśnie masz jakąś starszą edycję? Bo ta moja nowsza już jest lepsza. Ale jednak i tak dość twarda.
Więc zainwestuj w jakąś dobrą, firmową. Starsza na wiele miesięcy więc wydatek się opłaca.
chyba trzeba

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość

u mnie strach wywołuje juz sama obsługa samochodu, sprzegło, gaz biegi boje sie ruchu na drodze, stawania pod gorke np na swiatłach ooo zgrozooo, skrzyzowania - nie no d*pa wołowa jestem i tyle.

.
wydaje mi się że kilka jazd z instruktorem i będzie spoko on Ci wytłumaczy wszystko na spokojnie co i jak przerobicie każdy typ skrzyżowania obsługę samochodu, górkę itd

ja miałam takie same obawy jak zaczynałam kurs

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2011-11-28 o 14:03
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:03   #1447
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:

nie d*pa wołowa tylko mięęęczzaaak! wsiadaj do auta z kimś i poćwicz na jakiś górkach, gdzie kompletnie nie ma ruchu itp wszystko jest dla ludzi, dlaczego masz z tego rezygnować i utrudniać sobie życie?
Stary 2011-11-28, 14:04   #1448
Tygrryska
Zakorzenienie

Dzien dobry

krotko dzis spalam, jeszcze rano mi cos spadlo z polki i omalo zawalu nie dostalam
ale sie czuje sie calkiem pozytywnie, sloneczko swieci

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

czuje sie,jakby mnie tu nie było sto lat, w zasadzie to jestem gościem

za to nadrobiłam całosc wiec nie jest zle
hej ostatnio sie zastanawialam co tam u Ciebie

Cytat:
Zastanawiam sie co ubrac na sluc cywilny, a potem obiadek w restauracji (jedynie kilkanascie osob)? nie chce przesadzac,bo Panna Młoda to skromna dziewczyna
a co masz do wyboru?

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie mieszankę na włosy - olej + wywar z szyszek chmielu, rumianku i skrzypu + odżywka Joanna miód i cytryna + maska Herbal + kilka kropel z cytryny
to tak na rozjasnienie?
musze wyprobowac ktorys z przepisow ktore podalas

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
U mnie dalej strasznie wieje, na szczęscie póki co nigdzie nie muszę wychodzić
u mnie tez wialo, ale chyba sie uspokoilo
i dobrze bo musze jechac po zakupy

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
To fakt, ja już miałam jedną dekoloryzację ( ale ta pani chyba nazwała to dekoloryzacja ale nałożyła rozjaśniacz, jak na moje) i włosy od razu po wyjściu z czerni miałam ciemnobrązowe tylko, a potem zaczeły tragicznie wypadać, i do dziś mam problemy z ich rozczesywaniem, strasznie się plączą
lepiej wybierz sie do innej fryzjerki
niestety ciezko trafic na dobra... ja chodze do jednej zwykle na sciecie, ale na farbowanie juz bym do niej nie poszla
ja chyba wiem wiecej w tym temacie niz ona

Cytat:
Możesz też spróbować poszukać hean bo kosztuje 10 zł a dużo dziewczyn ją chwali.
Ja nie miałam więc się nie wypowiadam.
wlasnie niedawno o niej czytalam na jakims blogu, chetnie bym wyprobowala, ale pewnie ciezko ja znalezc

Cytat:
Dziewczyny, ma ktoras z was moze naprawde mocna ,porzadna sokowirowke, na cale owoce?
ja nie mam

aa no u mnie jest smog, ale juz sie sytuacja poprawia

Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:09   #1449
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dziękuję To prawda, jest pięęękny , jak stanie na dwóch łapach to jest prawie mojego wzrostu - 1.65 , a masz zdjęcie swojego?

W ogóle mamy hodowlę owczarków
jeju jeju jakie kochane maluchy
nie żal ich oddawać? chyba najgorzej było przy pierwszych oddanych pieskach
Stary 2011-11-28, 14:22   #1450
Renatka89
Zakorzenienie

do wyboru..
mam kremową ala sukienke,, z takiego grubszego materiału, dosc krotka, z krotkim rekawem, ktora muslalam polaczyc z jakimis grubszymi rajstopami ? tylko nie wiem w jakim kolorze..
(mam taka sama sukienke w kolorze czarnym, ale to chyba zbyt ponuro?)

No i klasycznie spodnice z podwyzszonym stanem +jakies bluzki.

Pieniedzy wydawac na nic nowego nie chce i nawet nie mam co wydac
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:37   #1451
coolasana
Zadomowienie

Cytat:
do wyboru..
mam kremową ala sukienke,, z takiego grubszego materiału, dosc krotka, z krotkim rekawem, ktora muslalam polaczyc z jakimis grubszymi rajstopami ? tylko nie wiem w jakim kolorze..
(mam taka sama sukienke w kolorze czarnym, ale to chyba zbyt ponuro?)

No i klasycznie spodnice z podwyzszonym stanem +jakies bluzki.

Pieniedzy wydawac na nic nowego nie chce i nawet nie mam co wydac
To zależy w czym czujesz sie lepiej. Jeśli beżowa sukienka to może jakieś ażurowe rajstopki do tego, żeby było ciekawiej? Zależy jak ta sukienka naprawdę wygląda
Czarna sukienka jest dobra na każdą okazję, dodaj do tego jakieś mocne dodatki, kolorowe i będzie ok albo jakieś spodnie klasyczne właśnie + elegancka bluzka (żabot?) Nie widziałam Twojej szafy więc trudno mi się ustosunkować trochę

coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:38   #1452
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
chyba trzeba

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

wydaje mi się że kilka jazd z instruktorem i będzie spoko on Ci wytłumaczy wszystko na spokojnie co i jak przerobicie każdy typ skrzyżowania obsługę samochodu, górkę itd

ja miałam takie same obawy jak zaczynałam kurs
a orientujesz sie moze ile kosztuje takie dokupienie jazd ?? I wtedy normalnie L-ka jade czy swoim??

Cytat:
nie d*pa wołowa tylko mięęęczzaaak! wsiadaj do auta z kimś i poćwicz na jakiś górkach, gdzie kompletnie nie ma ruchu itp wszystko jest dla ludzi, dlaczego masz z tego rezygnować i utrudniać sobie życie?
nawet nie masz pojecia jakby mi jazda ulatywila zycie, o matkooo jak sobie pomysle to naprawde az ryczec sie chce Chyba pomysle nad dokupieniem jazd, potrzebuje kogos kto popatrzy na moja jazde bardzo obiektywnie z tata to wiadomo .... on mi za wszelka cene chce wpoic swoja technike jazdy hehe
Stary 2011-11-28, 14:39   #1453
lacrimachristi
Zakorzenienie

marta 85 mam zaraz wstawie do albumu
Stary 2011-11-28, 14:40   #1454
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
no to super, ja prawie rycze nad swoja bezradnoscia, prawojazdy mam juz ok 7 lat jak nie wiecej a boje sie jezdzic, dostalam auto - i dalej nie jezdze, nie wiem jak mam sie przelamac, jak sobie pomysle ze mam wyjechac na droge to mnie sciska w zoładku, dziwolag ze mnie
Może spróbuj jeździć sobie po miescie, wieczorami gdy jest mały ruch, na jakim pustym parkingu. oswój się z samochodem Ja sobie nie wyobrażam życia bez samochodu, od 4,5 roku jeżdże prawie codziennie i teraz to już tylko samochodem, spacery to tylko dla przyjemnosci, a nie jak muszę cos załatwić

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
Dzien dobry

krotko dzis spalam, jeszcze rano mi cos spadlo z polki i omalo zawalu nie dostalam
ale sie czuje sie calkiem pozytywnie, sloneczko swieci

hej ostatnio sie zastanawialam co tam u Ciebie

a co masz do wyboru?

to tak na rozjasnienie?
musze wyprobowac ktorys z przepisow ktore podalas

u mnie tez wialo, ale chyba sie uspokoilo
i dobrze bo musze jechac po zakupy

lepiej wybierz sie do innej fryzjerki
niestety ciezko trafic na dobra... ja chodze do jednej zwykle na sciecie, ale na farbowanie juz bym do niej nie poszla
ja chyba wiem wiecej w tym temacie niz ona

wlasnie niedawno o niej czytalam na jakims blogu, chetnie bym wyprobowala, ale pewnie ciezko ja znalezc

ja nie mam

aa no u mnie jest smog, ale juz sie sytuacja poprawia
U mnie też się już troszke uspokoiło, a teraz tak słońce swieci, ze już mnie oczy bolą, bo nie mam jeszcze rolet.

Maybelline affinitone nawet ok, ale jak dla mnie bez rewelacji. MI bardzo pasuje Maxfactor Experience i ostatanio kupiłam Bourjois flower perfection kupiłam go jaki tydzien temu i jak narazie dobrze sie spisuje. kryje, matowi i długo się utrzymuje, cały dzień nie musiałam go poprawiać. chociaz raz przez przypadek nalozylam go troszke za duzo i wtedy cięzki mi się na twarzy wydawał.

Baza z Inglota jest fajna, ja zapłaciłam za nią 20 zł i bardziej mi odpowiada niż arteco

Edytowane przez kasiaaczek
Czas edycji: 2011-11-28 o 14:42
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:48   #1455
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Może spróbuj jeździć sobie po miescie, wieczorami gdy jest mały ruch, na jakim pustym parkingu. oswój się z samochodem Ja sobie nie wyobrażam życia bez samochodu, od 4,5 roku jeżdże prawie codziennie i teraz to już tylko samochodem, spacery to tylko dla przyjemnosci, a nie jak muszę cos załatwić

U mnie też się już troszke uspokoiło, a teraz tak słońce swieci, ze już mnie oczy bolą, bo nie mam jeszcze rolet.

Maybelline affinitone nawet ok, ale jak dla mnie bez rewelacji. MI bardzo pasuje Maxfactor Experience i ostatanio kupiłam Bourjois flower perfection kupiłam go jaki tydzien temu i jak narazie dobrze sie spisuje. kryje, matowi i długo się utrzymuje, cały dzień nie musiałam go poprawiać. chociaz raz przez przypadek nalozylam go troszke za duzo i wtedy cięzki mi się na twarzy wydawał.

Baza z Inglota jest fajna, ja zapłaciłam za nią 20 zł i bardziej mi odpowiada niż arteco

bede musiala cos pokombinowac, najgorszy jest ten strach
Stary 2011-11-28, 14:48   #1456
madziamic
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
hejka laseczki

dodalam do albumu aktualne zdjecie wlosów
Mam podobną długość, ale chyba muszę się przejść do fryzjera na podcięcie końcówek, bo już mam zniszczone A włosy bardzo ładne

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:54   #1457
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
bede musiala cos pokombinowac, najgorszy jest ten strach
Dasz radę na spokojnie sobie przećwicz wszystkie manewry, najgorzej jest zacząć, jak już się przyzwyczaisz to później będziesz smigać autkiem
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:55   #1458
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
kobieto narazie bedziemy mieszkac u mnie z rodzicami

a w przyszlosci planujemy budowac swoj domek wszystko jest na dobrej drodze

dobrej nocki wszystkim
Też mam takie plany, ale na razie jestem na etapie poszukiwania działki :/

Instagram
Stary 2011-11-28, 14:58   #1459
lacrimachristi
Zakorzenienie

madziamic w sumie my juz mamy nagrana działke ale jeszcze trzeba pare sparw pozałatwiac

marta 85 wstawiłam fotki psa
Stary 2011-11-28, 15:13   #1460
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
jeju jeju jakie kochane maluchy
nie żal ich oddawać? chyba najgorzej było przy pierwszych oddanych pieskach
Dziękuję Na początku był jeden wielki ryk jak się do któregoś pieska bardziej przywiązałam Już sprzedaliśmy kilka miotów i teraz cieszę się jak ktoś kupi, bardzo dużo $ idzie na ich wyżywienie.

lacrimachristi Też super rudzielec z rodowodem? A jakie Ty masz cudne włosy

Tygrysko kiedyś stawiałam na rozjaśnianie, a ten mix to połączenie wszystkiego co mam w domu nadające się na włosy

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 15:24   #1461
lacrimachristi
Zakorzenienie

marta 85 ona jest pół rodowodowa

ojciec jest z rodowodem a matka nie ale to jest przekochany pies a jak ta małpa prosi o jedzenie to takie oczy robi i tak fajnie łapke podnosi ze az sie ciepło na sercu robi
Stary 2011-11-28, 15:36   #1462
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
no to super, ja prawie rycze nad swoja bezradnoscia, prawojazdy mam juz ok 7 lat jak nie wiecej a boje sie jezdzic, dostalam auto - i dalej nie jezdze, nie wiem jak mam sie przelamac, jak sobie pomysle ze mam wyjechac na droge to mnie sciska w zoładku, dziwolag ze mnie
Ze mnie tez taka dupa Boję się i nic nie jest w stanie mnie przekonać do tego, by przestać się bać :/

Cytat:
to i tak lepsza jestes odemnie bo chociaz wsiadasz i jeziesz a u mnie ni chu chuuu, jak mam wsiasc za kierownice to mnie odrazu strach ogarnia juz samos iedzenie tam jest dla mnie stresujace, niewiem skad mi sie to wzielo

Ja to bardziej ruszania pod górkę się boję. Bo jak za daleko by mi samochód zjechał to uderzę w ten stojący za mną

Cytat:
madziamic w sumie my juz mamy nagrana działke ale jeszcze trzeba pare sparw pozałatwiac

marta 85 wstawiłam fotki psa
No to fajnie masz, bo ja na nic trafić nie mogę A Ty w której części Myszkowa mieszkasz, jeśli mogę wiedzieć?

Instagram
Stary 2011-11-28, 15:47   #1463
lacrimachristi
Zakorzenienie

madziamic z tyłu starego cmentarza

ja nie mam parawa jazdy i nie robie rola kierowcy jest nie dla mnie :P
Stary 2011-11-28, 16:33   #1464
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamic Pokaż wiadomość
Ze mnie tez taka dupa Boję się i nic nie jest w stanie mnie przekonać do tego, by przestać się bać :/

Ja to bardziej ruszania pod górkę się boję. Bo jak za daleko by mi samochód zjechał to uderzę w ten stojący za mną

No to fajnie masz, bo ja na nic trafić nie mogę A Ty w której części Myszkowa mieszkasz, jeśli mogę wiedzieć?
no wlasnie, za mna kiedys stanal autobus, a oni maja w nawyku parkowania ci w bagazniku z tego co zauwazylam, toooooo mialam dopiero stracha, ze taki brytan za mna stoi - suma sumarum silnik mi zgasł, ten mnie wyminal i inni tez a ja zostalam na swiatlach

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2011-11-28 o 16:34
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:04   #1465
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Kobieto ja mam masę znajomych którzy siedzą tutaj a w PL ekipy im domy budują.
Ja właśnie nie wyobrażam sobie tego z pogrubionego powodu
Może inni mniej widzieli, albo bardziej ludziom ufają.

Ja to bym nawet bała kogoś się przy malowaniu chyba nie pilnować, bo wiem jak ludzie lubią robić na odwal się

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Dobra - w sumie najlepsza baza do oczu to koszt ok 19 e (czyli ponad 80 zł)
Ja mam art deco, chciałam urban decay, ale wolałam coś kupic stacjonarnie niż internetowo, ach to lenistwo

Miałam też kobo i mnie zupełnie nie przypasowała, twarde to i dziwnie było

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

haylee: warto mieć czujniki parkowania, kiedyś się z tego śmiałam, ale zawsze coś to daje.
Mój tż np jadać 150 zrobi slalom i przejedzie blisko czegoś i da radę, ale parkować to już nie umie a z czujnikami w końcu mu to jakoś idzie.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:22   #1466
coolasana
Zadomowienie

Nudziło mi sie, więc zrobiłam 2 zestawy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bordo.jpg (25,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (25,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (26,6 KB, 10 załadowań)

coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:07   #1467
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Przedłuzala ktoras z was moze rzesy kiedys, po wyplacie ide na zabieg bo juz mam dosyc ciapciania sie tuszami, zaden mi ostatnio nie pasi.
z tego co pamietam to nasza Kasia robiła
Stary 2011-11-28, 21:20   #1468
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
z tego co pamietam to nasza Kasia robiła
Ale masz pamięć doskonałą

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:21   #1469
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej

Ostatnio mało czasu mam , dlatego rzadko się odzywam.
Dziś byłam na mini zakupach , i u weta na pierwszym szczepieniu moją psinką ..

teraz popijam herbatkę owoce leśne i nałożyłam olejek z Alterry z grantem i aloesem..
Uwielbiam kosmetyki Alterry
Stary 2011-11-28, 21:22   #1470
1985SiWA
Zakorzenienie

hehe no to widocznie Kasia sie nie chciala popdzielic spostrzezeniami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości