|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Cześć dziewczyny!
Mam pytanie do tych z Was, które odbyły już dzień skupienia. W którym Kościele byłyście? Może odradzacie bądź polecacie któryś z tych, w których można ten dzień odbyć? Pozdrawiam sredecznie tego paskudnego poniedziałkowego (!) poranka!
|
#3782 |
|
Rozeznanie
|
CZeść! co do skupienia-my byliśmy w kościele św. Jadwigi-miło i sympatycznie. skupienie trwało ok 1,5 godz. natomiast pamietam kilka mniej przyjemnych opinii o skupieniu w kościele św. Tersy na Krochmalnej!
|
#3783 |
|
Rozeznanie
|
czesc Yoolia! ide dzisiaj na rozmowe w sprawie zakonczenia pracy. najbardziej sie ciesze ze cala moja rodzina mnie wspiera, a najbardziej-moj maż!!!!mam nadzieje ze jakos przez to przebrne a potem znajde nowa prace, bo w domu nudno
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
My skupienie odkładalismy z tygodnia na tydzień
ale w końcu wybraliśmy się do Kościoła na Kalinie. Trwało równo 2 godzinki. Na Krochmalnej chyba była neska11 i z tego co pamiętam też chyba trwało ok 2 godzin. Negatywne opinie słyszałam o skupieniach na Podwalu. |
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, u mnie plany weselne narazie stanęły w miejscu, załatwilismy książeczki do tych "ciekawych" nauk ale jakoś nie chce nam się narazie chodzić jeszcze mamy czas
W pracy mam dużo pracy i już nic mi się nie chce a o pisaniu pracy nie wspomnę:/ Aaaa i z dobrych wiadomości to też że dostałam kredyt bo jak wcześniej pisałam że mama ma trudna sytuacje w pracy i nie wiadomo jak to będzie z kasą, cieszę się bardzo |
|
|
|
#3787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
My także byliśmy na Kalinie
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
Yoolia - nawet nie masz pojęcia jak mi było przykro, że nie mogłam przyjść na spotkanie. Miałam mieć weekend wolny a skończyło się na tym że i w sobotę i w niedzielę byłam w pracy. Pisałam w wątku spotkaniowym, że jak skończę w miarę wcześnie to zadzwonię do którejś z Was i przyjdę. Ale wyszłam z pracy około 20
Mam tylko cichutką nadzieję, że jeszcze nic straconego i niebawem Was poznam. Pozdrawiam wszystkich cieplutko |
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
nicedream napewno kiedyś się spotkamy
to nie ostatnie spotkanie wizażanek
|
|
|
|
#3791 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Małgosiu! Pamiętam jak razem szłyśmy na rozmowę kwalifikacyjną
teraz jak pomyśle o tym jak było mi przykro że się nie dostałam to ten smutek w sumie przeradza się w zadowolenie. A tak w ogóle to dlaczego odchodzisz??Nasze przygotowania stanęły, odkładamy kaskę już tak ze swoich pieniążków bardzo się z tego cieszę że pomożemy naszym rodzicom w tych ślubnych wydatkach. Być może już na początku roku kupimy obrączki, ja chcę wybrać się na promocje sukien ślubnych może wypatrzę TĄ jedyną ![]() Pozdrawiam wszystkie Nowe i "Stare" Panny Młode
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
Edytowane przez Frecia_28 Czas edycji: 2006-11-13 o 19:13 Powód: literówki |
|
|
|
#3792 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
U nas przygotowania narazie ustały.Mamy to co najważniejsze zespół,sala,kamerzysta.Za reszte zabieramy sie od stycznia czyli juz od 2007 roku.Widze ,ze juz wiele z Was zaczeło nauki lub mysli o nich a my w tym kierunku NIC!Wiem ,że lepiej by było to załatwic wczesniej ale strasznie mi sie nie chce.Na tygodniu nie mamy czasu a jak przychodzi weekend to chcemy sie nacieszyc soba,spotkac sie z kims itp. Małgosiu skoro masz sie wykończyć nerwowo to masz racje szukaj innej pracy.Dasz rade! Miłego wieczoru |
|
|
|
#3793 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko do przyszłych i byłych panien młodych.Na ile przed ślubem nalezy zamówic i rozdawac zaproszenia?
|
|
|
|
#3794 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem co na to inne dziewczyny, ale ja z moim przyszłym wykalkulowaliśmy to sobie tak.
Ślub 11.08.2007 także już ok 11.07.2007 chcielibyśmy wiedzieć kto będzie na pewno, tzn. żeby goście juz potwierdzili swoją obecność. Tak więc gdzieś też na miesiąc przed chcielibyśmy żeby już były rozwiezione (czyli początek czerwca to będzie dla nas czas zapraszania gości). Co na to mężatki? Czy myslicie że jest to dobrze zozłożone w czasie? Proszę o rady Pozdrawiam |
|
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
odeszłam z pracy, na razie jestem jeszcze na urlopie, a potem będę bezrobotna
![]() a odeszłam bo miałam dosyć-nerwów czy pracy na 16.00 do północy! nadal przysługuje mi staż, to tez jest 'jakieś' rozwiązanie a co do zaproszen-my zaczelismy w czerwcu od znajomych, wiedzielismy, ze część ludzi w wakacje wyjeżdża, a ponieważ chcielismy mieć potwierdzenie do 15 sierpnia, w lipcu jeździlismy już po rodzinie. Podobnie jak Ty sobie to rozłożyłaś Jolinek-więc będzie ok. a co do nauk-nie zostawiajcie tego na ostatnie chwile, poza tym na jesieni chodzi mniej osób i trwaja krócej.
|
#3796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeśli jest duży rozmiar pliku, to np. w corelu w pasku "obrazek" jest coś takiego jak "zmień rozmiar/rozdzielczość" - więc może tak się da coś zrobić? (o ile będzie Ci się chciało trochę pobawić)
planujące zafasolkowanie w 2008 r. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=281 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007080400600630.png Edytowane przez Ela1 Czas edycji: 2006-11-14 o 11:31 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Mam pytanie dotyczące zaproszeń slubnych! Gdzie w Lublinie sa ładne i gdzie mozna dostac je tanio. Prosze o jakas podpowiedz. A pytanko nr 2 dotyczy piosenki na pierwszy taniec. Czy jest jakas "lista przebojów"? Dzieki za rady, pozdrawiam!!!
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
nicky - wysłałam ci na PW namiary na pana od zaproszeń, który przyjeżdża do Ciebie z katalogami i spokojnie sobie w domku oglądasz i wybierasz, a pan doradza odnośnie zamieszczonych tekstów.
Niestety nie wiem jakie ma ceny, ale pewnie taniej niż w sklepach. Nie wiem jakie chcesz zaproszenia, bo ceny whaja sie od 1zł nawet do 10zł.-pisze teraz o zaproszeniac w skepach. Nie polecam salonu za zaproszeniami na Wyszyńskiego i Olimpie (ta sama firma). Po pierwsze mają dość drogo a za nadruk chcą jeszcze więcej. Jest jeszcze Cartalia na Narutowicza, blisko Victorii. Ja swoje zamawiałam na allegro, takie same jak na Wyszyńskiego tylko taniej i nadruk o wiele tanszy. Fachowa pomoc ze strony sprzedawcy, dostałam sporo propozycji tekstów i czcionek. Co do piosenek na pierwszy taniec to chyba gdzieś widziałam taki wątek, gdzie padają propozycję piosenek. Szczerze mowiąc dawno tam nie zaglądałam i jestem bardzo ciekawa co jest teraz na topie
|
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Mam pytanko:Gdzie najlepiej kupić wódkę na wesele? Podobno teraz jest jeszcze w miarę niedrogo,a po Nowym Roku różnie może być..Help )
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś w pełni popieram Twoją decyzję!!będzie dobrze, masz wsparcie najbliższych a to jest najważniejsze.Ja też odeszłam i nie żałuję.
A pracy jest teraz naprawdę dużo, jak będziesz chciala to napewno znajdziesz a jak masz doświadczenie to drzwi w wielu miejscach stoją otworem...
|
|
#3801 |
|
Rozeznanie
|
co do wódki-my kupowalismyw hurtowni na Zemborzyckiej. a co do tego kiedy kupować-najlepiej poczekać na promocję, bo mozna sporo zaoszczędzić. chyba ze macie gdzie trzymac, bo u nas był z tym problem
|
#3802 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wysyłam fotki "profesjonalne"-mam nadzieję, że dojdą. pozdrawiam
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
teoretycznie poszły
przepraszam, że tak późno, ale wcześniej nie miałam czasu. mam nadzieje, że Wam sie spodobaja tak bardzo, jak spodobały sie nam. Całość to 900 zdjęć, nie żałuje, że zdecydowaliśmy się na pana Wojtka, bo mamy najwspanialszą pamiątkę. I dziewczyny-naprawdę warto zrobić odbitki w większym formacie.
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanko, masz moze dokładniejsze zdjęcie swojej fryzury? Bo bardzo mi się spodobała
|
|
|
|
|
#3805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3806 |
|
Rozeznanie
|
Ja równiez poproszę jeśli mogę.
|
|
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Małgosia dziękuję za fotki. Ślicznie wyglądałaś, a Twoja sukienka
wspaniała. Zdradzisz ile takie cudo kosztuje Przywróciłaś mi chęci do dalszych przygotowań, bo u mnie od miesiąca nic się w tym kierunku nie dzieje. Fajne te roztańczone zdjęcia - od razu widać, że wesele udane a jak sobie w oczka patrzycie śliczna z Was para ach... już nie mogę się doczekać A odnośnie Twojego odejścia z pracy - bardzo dobrze zrobiłaś Yoolia mogłabym Cię prosić o namiary na tego pana od zaproszeń. Z góry dziękuję no proszę jaki luksus A odbiegając od tematu - jak spotkanie? Kurcze tak chciałam przyjść, a tu jak na złość znajomi nas odwiedzili o 14. i się nie mogłam wyrwać. Jak będzie następne koniecznie daj cynk
|
|
#3808 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co...?? szukam zespołu i jestem w wielkiej kropce, bo o każdym który znalazłam widze rozbiezne opinie i tak naprawdę nie wiem co robić. słyszałyście moze coś o zepole AGAT? pozdrawiam
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
indygo79 jak szukałam zespołu to dziewczyny podawały mi namiary m.in. i na ten zespół. Już nie pamietam kto o nich pisał, ale chyba milly, Frecia i nicedream. To było jakieś pięć stron temu (tak na oko). Najlepiej wrzuć w wyszukiwarkę i przeszukaj ten wątek
ale nie masz sie co martwić. Jak na razie stwierdzam, że wszystko co polecają dziewczyny w tym wątku, jest super, a skoro o nich wspominały - pewnie są ok.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

wspaniała. Zdradzisz ile takie cudo kosztuje
śliczna z Was para
no proszę jaki luksus