|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
A co do sukienki to widzę że mamy podobny gust
napewno będzie piękna
|
|
#3752 |
|
Raczkowanie
|
jest 7,20 pozdrowienia dla tych co pracuja.....
|
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
CZuję się pozdrowiona
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
dołączam się
|
#3755 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję i powodzenia Cytat:
A tak a propos - podpisałam umowę z kamerzystą tym co i u Ciebie będzie
|
|
#3756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
i pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() jak tak to polecam
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
|
#3759 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie lubelskie panny młode!
Własnie siedzę sobie w pracy ale pogoda nie nastraja mnie za bardzo- nie mam weny do roboty! Elu co do szczegółów to jak już pisałam ślub 04.08.07, wesele w zajeździe Biesiada, zespół Solaris z Zamościa, a naszym fotografem bedzie Wojtek Kornet. Na razie załatwiliśmy tyle! A.. i zaczeliśmy juz nauki u Dominikanów, które gorąco polecam! Co do sukni ślubnej nie mam na razie koncepcji i podobnie jak Ty bede rozglądać sie za nią w przyszłym roku! Ok, czas wracać do pracy bo czas nagli! Pozdrawiam!! Do usłyszenia a raczej do napisania! ![]() |
|
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
Czyli jesteśmy na tym samym etapie z jednym zasadniczym wyjątkiem - my jescze nauk nie zaczęliśmy. A tak wogle to namawiałam mojego TZ na dominikanów, bo zaczynali coś koło końca października, jak dobrze pamietam, ale akurat w tym terminie miał kołomyję w pracy więc zrezygnowaliśmy. Byś może zacznimmy po nowym roku. Wychodzi na to, że była duża szansa na nasze spotkanie u Dominikanów
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...chyba. Bo moj nazywa sie Ex-Solaris i tez jest z Zamoscia. Nie wiem, czy nie napisalas Ex czy to inni ludzie.pozdrawiam
|
|
#3764 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze nie było mnie tutaj prawie miesiąc
aż mi wstyd Gratuluje wszytskim którzy; sostali prace, obronili sie, znalezli zespoł, kamerzystke i takie tam. .... Musze sie przyznać ze chyba coś sie ze mną dzieje i co najgorsze zaczyna mnie to powoli przerażać. W ogóle nic mnie nie cieszy, nawet ten zbliżający sie ślub przez którego jescze kilka miesiecy temu nie mogłam znależć sobie miejsca i spać. Nawet nie wiem za co sie brać .... może to ta jesień. Potrzeba mi jakiegoś kopa na obudzenie sie Trzymajcie sie cieplutko
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi daje porządnego kopa codziennie i pomaga pracowac nad sylewtką
|
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
Jodie gratuluje pracy!
Wojtusia super,że masz juz suknie!Z tego co opisałaś to fajna ![]() Nicky witaj na forum! Kami spróbuj wystawić suknie w anonsach.Siostra mojego TŻ wystawiala na allegro i w komisach internetowych i nic cisza a przez anonse sprzedała. pozdrawiam
|
|
|
|
#3767 |
|
Rozeznanie
|
jodie może to nawet nie jest zly pomysł ....
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Znowu długo nie zaglądałam na wizaż a tyle się u Was dzieje. Jodie - gratuluję Co do obrączek - my już mamy Zamawialiśmy na Zamojskiej - żółte złoto, klasyczne, "kwadratowe". Ja mam grubość 5 mm Tż 6 mm. I tam te "zwykłe" były najtańsze w porównaniu do innych jubilerów. W cenach innych wzorów się nie orientuję niestety. Też usiłujemy choć odrobinę rozłożyć koszty Suknia "będzie się szyła" 4 stycznia więc też już z głowy. Jak ją odbiorę to wkleję zdjęcie. Z naukami nadal wielki problem bo nie mamy kiedy na nie chodzić. Jedno spotkanie w poradni zaliczone, w środę zaliczamy kolejne dwa. Musieliśmu zrezygnować z kursu tańca na Leonarda z powodu mojej pracy - nijak nie dało się dopasować godzin. Chodzimy teraz do Oleszczyńskich na Spadochroniarzy i zdecydowanie bardziej mi się tu podoba. Serdecznie Was pozdrawiam
|
|
|
|
#3769 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim zapracowanym jak i tym co już dzisiaj odpoczywają!!! Dzisiaj jest bardzo dobry dzien bo w końcu piątek!!!
Alusia dziekuję serdecznie za powitanie mnie na forum! Milly co do tego zespołu to nasz nazywa się Solaris bez Ex. Nie wiem czy to ten sam zesół w każdym razie liderem naszego Solaris jest Piotr Wójcik! Dziewczyny mam problem- mój TŻ za żadne skarby świata nie chce się iść do szkoły tańca!! Co robić, HELP!!! Pozdrawiam i życze miłego dnia! ![]()
Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2006-11-10 o 09:40 |
|
|
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
nicky
nie przymuszaj go.A moze sie wstydzi, ze nie ma poczucia rytmu czy cos takiego?Zacznijcie chodzic na poczatek na rozne dyskoteki(polecamw niedziele salsoteka w graffiti), tanczcie sobie dla siebie,najwazniejsze zebyscie sie czuli dobrze tanczac razem,"wyczuli sie"lepsze to niz sztywne kroki ze szkoly tanca.No i po jakims czasie moze sam sie zdecyduje? A my narazie nieweile robimy jesli chodzi o przygotowania, projektujemy sobie pomalutku zaproszenia, planujemy kolo lutego pojsc na nauki,zespol mamy zaprzyjazniony,ja mam juz piekna sukienke z wyprzedazy ...pozdrawiam |
|
|
|
#3771 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wizażanki!!!!!!!!!!!!!!!
Nie było mnie tu już od baaaaaaaaaaardzo dawna. Teraz siedze na zwolnieniu i mam trochę czasu dla siebie. Poza tym odchodzę z pracy i szukam nowej. Wiem, ze samobojstwem jest odchodzenie z pracy bez konkretnej oferty nowej, ale nie mam inego wyjscia-psychicznie nie dam juz rady!!! Witam wszytskie nowe przyszłe panny młode i pozdrawiam juz te nie panny Co tam Yoolia u Ciebiem słychać? przepraszam ze sie nie odzywałam nicky-co do szkoły tańca-mój obecny mąż też się nie zgodził, ale w zamian tańczyliśmy codziennie/co drugi dzień kilka piosenek. przez pół roku. oczywiście nie zawsze mu się chciało, mielismy przerwy, ale i tak efekt był niesamowity i przeszedł moje najśmielsze oczekiwania!!!!!!! takie wspólne tańczenie to swietny sposób na zimne wieczory nie wiem, czy to nie lepsze niz szkoła tańca!my równiez mieliśmy zespół z Zamościa-bo mój mąż pochodzi z tego miasta. wszyscy ich chwalili, goscie bawili sie swietnie. mamy zdjęci, płytkę i wracay do tych chwil, wczoraj minęły dokładnie 2 miesiące! zdjecia od fotografa mam, do dziewczyn do ktorych je mialam wyslac-duzy rozmiar plikow wiec w mailu moglabym wyslac max. 2!!!!!!!! postaram sie dzisiaj kilka maili wyslac. pozdrawia goraco
|
#3772 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za rady!!! Tak zrobie - albo dyskoteka albo wspólne tańcowanie w domku!! Pozdrawiam
|
|
|
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Nie miałam netu przez cały tydzień, ale juz jest
|
|
|
|
#3774 |
|
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny, slub mamy 07.07.2007 , z powodu zyciowej sytuacji mieliśmy chwilowy przestój w organizacji wesela i dopiero teraz rozglądamy sieza muzyka, z narzeczonym chcielibyśmy dj, kilku obdzwoniliśmy ale byli zajęci. wolny termin ma Andrzej Szumski, czy słyszałyście cos o nim??
aha, któryaś z dziewczyn poisała o wypożyczaniu sukni, gdzie w Lublinie można wypożyczac i jakie są przeciętne ceny??dzięki, pozdrawiam wszystkie zadomowione na tym watku
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje że coś znajdziesz, bo twoj termin jest dość popularny. Ja ze swej strony moge polecic Jacka Gąsikowskiego tylko nie mam na niego namiarów, ale w poniedziałek postaram się zdobyć ![]() Co do wypożyczenia sukni to ja wypożyczałam i kilkukrotnie juz tu pisałam za ile i na jakich zasadach. Na górze masz funkcję "przeszukaj ten wątek", wpisz wypożyczalnia albo coś takiego. Kilka postów wczesniej Wojtusia pisała że zamówiła sobię suknię w tej samej wypożyczalni. Pozdrawaim
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Rozeznanie
|
hej
witam wszystkie nowe i zadomowione panny młode. Niestety trochę mnie tu nie było bo jakoś dla mnie doba trwa zdecydowanie za krótko i narzekam na chroniczny brak czasu. Teraz miałam chwilkę aby prześledzić zaległe posty więc korzystam. Indygo79 mimo szczerych chęci nie pomogę. Nic nie słyszałam na temat tego dj -a . Pozdrawiam was serdecznie |
|
|
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
Lubelskie wizażanki jak udało sie spotkanie???
Czekam na wieści..Pozdrawiam i żałuję że wczoraj nie mogłam do Was dołączyć...
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie było
Z zapowiadanych 16 wizażanek dotarło zaledwie 6 i niestety nie było zadnej ze ślubnego forum. Dziewczyny wstydzcie sie ![]() Na następne też chetnie przybedę i mam nadzieje że bedzię nas więcej ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#3780 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje dziewczynki za żywe zainteresowanie kwestia dj'a na moje wesele
pozdrawiam aha mamy już zaklepnae zdjęcia, nauki 2,3 grudnia jeszcze tylko dobry kamerzysta i muzyka i póki co będzie tyle.pozdrawiam.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

napewno będzie piękna

aż mi wstyd

mam nadzieje że coś znajdziesz, bo twoj termin jest dość popularny. Ja ze swej strony moge polecic Jacka Gąsikowskiego tylko nie mam na niego namiarów, ale w poniedziałek postaram się zdobyć
pozdrawiam aha mamy już zaklepnae zdjęcia, nauki 2,3 grudnia jeszcze tylko dobry kamerzysta i muzyka i póki co będzie tyle.pozdrawiam.