Powiększanie piersi cz.7 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-27, 23:51   #2521
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Gwen-zakupki jak się traci pracę to świetny pomysł ja proszę o focie ma się rozumieć - w kapelusiku obowiązkowo
"Do rany przyłóż " - tak, tak to cała Ty

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 00:07   #2522
gwendolinka
Zadomowienie

Mya to nie kapelusik! to KAPILINDER!
Teraz pójde do dorywczej pracy na zlecenie... łojezu dla debili trochę...ale lepsze to niz nic...ja studentka dzienna:/ a w międzyczasie szukam stażu...
No męża nie mogę znaleźć to może chociaż staż się znajdzie na poziomie...
ZARTOWALAM. "MĘŻOWIE" A KYSZ! A STAŻ COME TO ME ...
Jakąś mantre musze ułozyć i powtarzać. Albo do Mikołaja napiszę

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 00:15   #2523
krokus26
Raczkowanie

Witajcie kochane. Trochę mnie tu nie było, ale sporo pracy po urlopie. Wrzuciłam fotkę prawie trzytygodniowych bimbałków. Zerknijcie proszę, czy wg Was opuchlizna pod piersiami się zmniejszyła?
Przesyłam buziaczki.
Kajuja co u Ciebie. Jak zdrówko i nastawienie przed op????
Stary 2011-11-28, 01:00   #2524
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
MYA jestem tez ciekawa jak z tymi staniczkami bedzie na pierwsze zakupy porywam ciebie,żeby nie było dobrze miec przy sobie koleżankę cycolinke która sie na tym zna i na co uwage zwracać
Tia- to się licz że z niczym wrócisz
Nie - no żartuje oczywiscie. Będziemy tyle szukać, aż coś znajdziemy
Buty wygodne się weźmie, kanapki w plecak- urlopu trzy dni i podołamy

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziendoberek

Mam kaca giganta Bylam wczoraj w pracy od 18 do 23, a potem impreza do rana
A na kaca to najlepsza praca - więc odwrotnie być powinno
A gdzie się tak balowało do białego rana?

Cytat:
Dzień dobrek zabcia
ja tez wczoraj nareszcie piwka sie napiłam,ale delikatnie masz kochana zdrowie. Dobrze,że dziś wolne masz to odpoczniesz sobie ja jutro po dwóch tyg wolnego do pracy muszę isc nie chce się ale trzeba juz dziewczynki z pracy dzwonią do mnie kiedy wracam trzeba tronie poplotkować
Nie moga się doczekać No to czekamy jutro na wieści jak było- czy bardzo się przyglądały.

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane. Trochę mnie tu nie było, ale sporo pracy po urlopie. Wrzuciłam fotkę prawie trzytygodniowych bimbałków. Zerknijcie proszę, czy wg Was opuchlizna pod piersiami się zmniejszyła?
Przesyłam buziaczki.
Kajuja co u Ciebie. Jak zdrówko i nastawienie przed op????
Witaj Krokusiku. Widac że już ten pierwszy obrzęk schodzi już jest dużo ładniej Nie pieszę " dużo lepiej"- bo obrzęk nie jest niczym nieprawidłowym Nie martw się niepotrzebnie nie będzie po tym śladu Kilka stron wcześniej były wrzucone focie jak ładnie ten efekt zanika z czasem Więc u Ciebie też poczekać trzeba i wszystko ładnie się ułoży.
A piersi będą baaaardzo ponętne już się nie mogę doczekac aż skończą pół roczku

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-11-28 o 01:01
Stary 2011-11-28, 08:25   #2525
Olivkaa200
Zakorzenienie

kajuja1 07.12 - 11
violinka69 13.12 - 16
Nadinka2 19.12- 22
malinkac 19.12- 22
Klaudeczka2010 20.02.2012r-87
sherry.b 26.04.2012r-149
Olivkaa200 12.07.2012r-227
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 09:39   #2526
rodzynki
Raczkowanie

Dzien dobry wszystkim całuje mocno z samego rana
p.s. i znów mamy poniedziałek brrr

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

No nie gdzieś cos namieszałam ,bo moje wchodzi na samą górę a wasze posty sa poniżej ,co ja gdzieś namieszałam?jakos dziwnie nie moge sie połapać ?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

no nie ja mam 1 stronę a jak wejde na ostatnią 85 to mam wiadomości z września?

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

ide na jeszcze jedna kawusie bo mam pomieszane w głowie
Stary 2011-11-28, 11:18   #2527
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
MIRABELLLA w sumie masz racje. Kurcze nawet jak sie dowiedza to trudno - moje zycie, moje pieniadze, moja sprawa. Przynajmniej bede szczesliwsza. A jak nasz doktorek wyczaruje mi takie cudo jak Tobie to chyba bede plakac z zachwytu W ogole nie gniewaj sie, ze ciagle wchodze na Twoj profil, ale nie moge sie napatrzec takie sa boskie Powiedz mi Kochana jaka Ty mialas wyjsciowke? Bo w Twoich albumach jest mnostwo zdjec poza stanem przed i jak bylas u doktora to sam zaproponowal Ci takie implanty, czy walczylas o wiecej i dlatego tyle dostalas?
miałam focie i juz 2 razy je wstawiałam..nie lubie ich ale wstawie bys zobaczyła jak to było u mnie po karmieniu;/

przed mialam 75 pod i 82 W podajże

u mnie decyzja była szybka..tzn po zakonczeniu karmienia było coraz gorzej i spedzałam duzo czasu na czytaniu..potem, decyzja chce tego ...ustalanie terminu tzn. albo kwiecien..albo grudzien;/... nie szlo inaczej bo tylko TŻ mial o tym wiedzieć i tylko on mógł mi pomóc...potem szukanie lekarza..trafiłam na łódz a wczesniej chcialam do Kasprzyka ale termin;/;/;/, sama pojechałam na konsultacje...dostałam 335ml okrągłe choc myślałam o anatomkach ale nasłuchawszy sie zgodziłam sie na okrągłe i teraz mi sie bardzo podobają...szybki termin i bummm , nie wierzyłam że jestem PO

bedac na tym forum wiem że dobrze jest sie obyc w tym temacie..lepiej wiedzieć o implantach , wielkosci jak najwiecej, to nas zbliża do naszej trafnej decyzji, tego czego naprawde chcemy w 'głebi'

czesto jest, chce małe, by sie nie rzucały w oczy bo co kto powie a potem to sie zmienia i nasze patrzenie na ta sprawe która nie jest juz taka odległa, nierealna i niedostepna , reakcja innych staje sie dla nas 'obojetna' kiedy bedziemy PO..przynajmniej w moim przypadku

Przyroda trzymam kciuki by tym razem wszystko było tak jak byc powinno!!!!!

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-11-28 o 11:19
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:45   #2528
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Tia- to się licz że z niczym wrócisz
Nie - no żartuje oczywiscie. Będziemy tyle szukać, aż coś znajdziemy
Buty wygodne się weźmie, kanapki w plecak- urlopu trzy dni i podołamy
Haha! A śmiejcie się ! Cycki świerzuchy to są wstrętne. Ja jak poszłam na 1...2....3... i któreś tam zakupy to tylko wkurzona chodziłam Najlepeij je było zapakować w MAMABEL PLAIN i nie patrzeć. Cycki jak z plasteliny sterczą, nic się nie układa. Podnoszący stanik to w ogole zapomnij, bo siłować się z tymi sztywnymi cyckami to już w ogóle męka. a jak już "podniesiesz" to jeden wyzej drugi niżej bo inaczej miesnie trzymaja. Strój kąpielowyo jak załozyłam bikini to....... Przerwa miedzycyckami i za nic nie chciały sie zejść i wyglądały jak takie dwie sterczace nadmuchane piłki (każda w swoją strone) . Moje panienki to takie brzydkie kaczątka były ...( jeszcze się na mnie obrażą...)
Dopiero po dłuższym czasie można wskakiwać w bielizne i WIDZISZ że są ładne. A nie tylko WIESZ że bedą Tzn u mnie tka było. Jeszcze nie mam tylko fajnego stroju na lato Takiego że ubieram i jest "wow". A powinnam.... myślę , że moje dziewczynki zasłuzyły na to

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość

No nie gdzieś cos namieszałam ,bo moje wchodzi na samą górę a wasze posty sa poniżej ,co ja gdzieś namieszałam?jakos dziwnie nie moge sie połapać ?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Rodzynki... jak z wrzesnia to może ty 6 cz. czytalas...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:04   #2529
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim całuje mocno z samego rana
p.s. i znów mamy poniedziałek brrr

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

ide na jeszcze jedna kawusie bo mam pomieszane w głowie
To wszystko przez ten poniedziałek no ale już prawie 14
buziak może pomoże

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Haha! A śmiejcie się ! Cycki świerzuchy to są wstrętne. Ja jak poszłam na 1...2....3... i któreś tam zakupy to tylko wkurzona chodziłam Najlepeij je było zapakować w MAMABEL PLAIN i nie patrzeć. Cycki jak z plasteliny sterczą, nic się nie układa. Podnoszący stanik to w ogole zapomnij, bo siłować się z tymi sztywnymi cyckami to już w ogóle męka. a jak już "podniesiesz" to jeden wyzej drugi niżej bo inaczej miesnie trzymaja. Strój kąpielowyo jak załozyłam bikini to....... Przerwa miedzycyckami i za nic nie chciały sie zejść i wyglądały jak takie dwie sterczace nadmuchane piłki (każda w swoją strone) . Moje panienki to takie brzydkie kaczątka były ...( jeszcze się na mnie obrażą...)
Dopiero po dłuższym czasie można wskakiwać w bielizne i WIDZISZ że są ładne. A nie tylko WIESZ że bedą Tzn u mnie tka było. Jeszcze nie mam tylko fajnego stroju na lato Takiego że ubieram i jest "wow". A powinnam.... myślę , że moje dziewczynki zasłuzyły na to

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Rodzynki... jak z wrzesnia to może ty 6 cz. czytalas...
hihi , no dokładnie. Najwyżej się skończy na Mamabel
I tak jeszcze na marginesie- większość staników to szajs. Mówię o tych cienkich- nie o dopakowany dzwigarach na fiżbinach takiech nawet nie mierzę, mam wstręt. Więc na prawdę można się zniechęcić- cycki gumowe, staniki do kitu, rozmiar trudno znaleźść
A kostium obowiązkowo sobie spraw w to lato Twoje panienki już sobie zasłużyły i są gotowe na plażowanie. Myślę że ja na przyszłe lato też już coś moim kupię .

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
bedac na tym forum wiem że dobrze jest sie obyc w tym temacie..lepiej wiedzieć o implantach , wielkosci jak najwiecej, to nas zbliża do naszej trafnej decyzji, tego czego naprawde chcemy w 'głebi'

czesto jest, chce małe, by sie nie rzucały w oczy bo co kto powie a potem to sie zmienia i nasze patrzenie na ta sprawe która nie jest juz taka odległa, nierealna i niedostepna , reakcja innych staje sie dla nas 'obojetna' kiedy bedziemy PO..przynajmniej w moim przypadku
dokładnie-ja nawet powiem, że fajnie jest potem słyszeć jak inni mówią " ślicznie wyglądasz". Tyle się przeszło i NIC? eeee toż to samemu można zwątpić w celowość operacji.
Mi kiedyś jedna koleżanka powiedziała- kidy ty w końcu te cycyki zrobisz- a ja była 4 msc po pierwszej operacji No sukces niesamowity - nikt nie zauważyłnikomu nawet przez myśl nie przeszło że ja mogłam coś zrobić. Nawet lekarz mówił- nikt nie powie że ma pani implanty No takich cudów dokonał Jak wyglądałam przed - tak wyglądałam po . No a przecież tyle miałam za sobą , nie wspomnę o tym ile wydałam. Gdybym sobie za tą kasę stanków z gąbką nakupiła i ciuszków to bym same komplemety słyszała

Stary 2011-11-28, 14:07   #2530
Nitka_I
Raczkowanie

Cześć kobietki nie zajrzeć do Was przez weekend i już być w tyle o taką ilość informacji Ja weekend przepacowałam , przebalowałam i odchorowałam . Joasi i Precelko cieszę się że dochodzicie do siebie fizycznie oraz psychicznie Gwen dzięki za zaproszenie byłam, widziałam i przeżyłam szok Pięknie, Cudnie, Zjawiskowo POWAŻNIE! Teraz jakbym spotkała Cie na imprezie w trojmieście to poznam Cię bez problemu bo ciezko zapomniec taka laskę... Ogólnie dziewczyny nie wiem co się dzieje ale u mnie takie tempo życia ostatnio szok. Pochwale sie też Wam że od 6 listopada każdy weekend spedzilismy z moim TŻ na wyjazdach, imprezach itp. a u nas to bardzo dziwne bo przez 6 wspolnych lat to może byliśmy z 5-10 razy maksymalnie gdzieś Teraz jakoś moja zmiana chyba wpłynęla pozytywnie też na zycie towarzyskie rodziny . Dlatego wybaczcie mi moje weekendowe nieobecności ale kuję żelazo póki gorące bo nie wiem czy to stała zmiana czy przejściówka Wieczorem wpadnę na pogawedkę z nowymi fotkami dla wszystkich

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:14   #2531
annjanes
Przyczajenie

Hej dziewczyny, Anka jestem
nie wiem czy się tu 'przyjmę' czy teeż nie jednak mam do was kilka pytań.
Mam 19lat i na 21 urodziny chciałabym sobie sprawić taki mały prezencik jakim byłoby powiększenie piersi
Moje to zaledwie 75B a i tak czasami kupuję i A. Dużo czytałam na ten temat jednak każdy głosi co innego.
Zastanawia mnie przede wszystkim to, czy 21 lat to nie za mało jak na taką operację.. Głównie co by było z silikonami gdybym zaszła w ciąże
Druga sprawa to czy z takiego B da się od razu wskoczyć na np. D?
Mam to szczęście, że mieszkam dosłownie dwie ulice od kliniki doktora Kasprzyka na którego jestem zdecydowana.
Czytałam wyrywczo w poprzednich wątkach, że kilka z was się u niego operowało i jesteście bardzo zadowolone Może jest tu jakaś obecna od niego?
Oczywiście udam się sama na wizytę do niego, jednak to dopiero planuję jakoś w kwietniu/maju, a bardzo zależy mi na jakiś wiarygodnych opiniach, odpowiedziach od Was

Proszę, niech się któraś chociaż trochę nade mną zlituje i udzieli jakiś informacji na początek

pozdrawiam !
annjanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:54   #2532
kajuja1
Raczkowanie

o moj boze!!!! pierwsza na liscie jestem!!!!
szok! a wydawało mi sie ze mam jeszcze tyyyyle czasu.

krokus, zaraz lece zdjecia ogladać
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 15:17   #2533
jooasi
Wtajemniczenie

Annjanes w tej chwili nie ma na wątku Kasprzykowych pacjentek, napewno sporo znajdziesz ich na Beauty. ja nie jestem zwolenniczką majtrowania przy piersiach przed dzieciaczkami, z drugiej jednak strony najlepsze lata na ich eksponowanie mijają zanim się pociech doczekasz. tego jak się zachowają Twoje cycki w ciąży i ewentualnym karmieniu nikt nie jest w stanie przewidzieć, zależy od tego jak rozciągliwa jest skóra, jak bardzo urośnie Twój gruczoł w tym czasie, ile przytyjesz itp. czasem po ciążach są ok a czasem niestety potrzebują podciągania bądź wymiany implantu.
rozmiar implantu dobierany jest indywidualnie do wyjściowych parametrów, czasem z A można zrobić od razu D i więcej a czasem tylko pełne B/C.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

kajuja już za chwileczke już za momencik a zobaczysz jak szybciunio ostatni tydzień zleci
Stary 2011-11-28, 15:29   #2534
SweetMegi
Raczkowanie

Witam Dziewczynki!!!
Wczoraj internet mi szwankował i nie mogłam się do Was dostać.Ale dzisiaj jest ok, więc muszę Wam opisać mój piątkowy debiut na "salonach" z nowymi panienkami,które właśnie w ten dzień obchodziły miesiąc.Kupiłam bluzkę z mega dużym dekoldem,podrasowany dużą ilością cyrkonii.Efekt był oszałamiający!!!Mega szpilki na nogach,więc miałam jakieś 1,82 cm, włosy rozpuszczone sięgały prawie do pasa,ziemia egipska na twarzy!!!!Mój TŻ marudził,że tak to ja nie wyjdę......oczywiście stanęło na moim.Nie było osoby,która by mi się na cycki nie gapiła!!!Jeden koleś nawet stwierdził,że boi się mnie.Nikt się mnie nie pytał o cycki ale często słyszałam,że mam świetną bluzkę.Bawiłam się rewelacyjnie!!!!
Stary 2011-11-28, 15:50   #2535
annjanes
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Annjanes w tej chwili nie ma na wątku Kasprzykowych pacjentek, napewno sporo znajdziesz ich na Beauty. ja nie jestem zwolenniczką majtrowania przy piersiach przed dzieciaczkami, z drugiej jednak strony najlepsze lata na ich eksponowanie mijają zanim się pociech doczekasz. tego jak się zachowają Twoje cycki w ciąży i ewentualnym karmieniu nikt nie jest w stanie przewidzieć, zależy od tego jak rozciągliwa jest skóra, jak bardzo urośnie Twój gruczoł w tym czasie, ile przytyjesz itp. czasem po ciążach są ok a czasem niestety potrzebują podciągania bądź wymiany implantu.
rozmiar implantu dobierany jest indywidualnie do wyjściowych parametrów, czasem z A można zrobić od razu D i więcej a czasem tylko pełne B/C.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

kajuja już za chwileczke już za momencik a zobaczysz jak szybciunio ostatni tydzień zleci

Czyli nigdy nic nie wiadomo, ech.
Z tego co się również dowiedziałam silikony wymienia się co około 10lat ? Więcej mniej?
Kurcze szkoda, bo dzieciaczka na razie kompletnie nie planuje a chciałabym swoje lata młodości przeżyć na dobrej zabawie z pewnością siebie której mi obecnie brak
A może są tu dziewczyny, które zdecydowały się na powiększenie biustu przed dzieckiem?
Stary 2011-11-28, 16:21   #2536
dagaa81
Raczkowanie

Hej Kochane Moje!! Ale miałam znów nadrabiania w czytaniu W piątek miałam imprezkę ze znajomymi TŻ z czego części wogóle nie znałam, mała czarna bez pleców i stanika sprawiła, że mam sporo kolegów i żadnej koleżankiZa to mój TŻ triumfował, że ma taka fajna laskę, bo nasłuchał się od kolegów jaka to ja wspaniała i chyba z nieba spadłam bo jestem w gronie nielicznych kobiet które nie chca slubuFaceci sa za#######ściZ imprezy wrócilismy o 5 nad ranem a o 12 już jechaliśmy do Kudowy (dobrze że mamy blisko) bo mieliśmy zakończenie sezonu motocyklowego (tylko autami byliśmy bo tam już snieg) no i znów bania u cygana była, ja nie piłam to w niedziele prowaziłam auto, ale padnięta byłam i przespałam wczoraj całe popołudnie....weekend zaliczam do udanychDobrze że na zwolnieniu lekarskim jestem to jeszcze się leniwię, ale szykuję się do mamuśki i biegniemy na siłownie Całuję Was Kochane!!!!!
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:23   #2537
grazia78
Raczkowanie

Aloszka moje kochane
No podwóch tygodniach wróciłam do pracy. Oczywiście spojrzenia i miłe uśmiechy (fałszywe s....ki) dopytywanie się co robiłam na urlopie czy gdzieś wyjeżdżałam oooo myślę sobie dziewczynki niektóre bardzo ciekawe. Odpowiedziałam krótko odpoczęłam oraz wyjechałam i wszystko na ten tematkoch ane natomiast moi koledzy którzy okazali się wspaniali i kawkę zrobili i fotel od biurka odsunęlin o normalnie boki rwać hahahaha. Było nieżle a koleżanki niektóre oczywiście patrzyły sięna naszych kolegów czemu mi kawkę zrobili do kawki dostałam pyszne ciasteczko bo kolego Zdzisława imieniny no jaja jak berety,a one nie zostały zaproszone pieprzone plotkary
MEGI kochana super,że TŻ sie postawiłaś w ubieraniu i miałaś adoratorów patrzących uwielbiam jak mój mężuś sie wscieka jak panowie na mnie patrza hahahaha
MYA nie ma problemu za to chodzenie pojdziemy na jakieś jedzonko a co tam ale staniczek musi być
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:26   #2538
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Aloszka moje kochane
No podwóch tygodniach wróciłam do pracy. Oczywiście spojrzenia i miłe uśmiechy (fałszywe s....ki) dopytywanie się co robiłam na urlopie czy gdzieś wyjeżdżałam oooo myślę sobie dziewczynki niektóre bardzo ciekawe. Odpowiedziałam krótko odpoczęłam oraz wyjechałam i wszystko na ten tematkoch ane natomiast moi koledzy którzy okazali się wspaniali i kawkę zrobili i fotel od biurka odsunęlin o normalnie boki rwać hahahaha. Było nieżle a koleżanki niektóre oczywiście patrzyły sięna naszych kolegów czemu mi kawkę zrobili do kawki dostałam pyszne ciasteczko bo kolego Zdzisława imieniny no jaja jak berety,a one nie zostały zaproszone pieprzone plotkary
MEGI kochana super,że TŻ sie postawiłaś w ubieraniu i miałaś adoratorów patrzących uwielbiam jak mój mężuś sie wscieka jak panowie na mnie patrza hahahaha
MYA nie ma problemu za to chodzenie pojdziemy na jakieś jedzonko a co tam ale staniczek musi być
Grazia, ale super Ja się nie dziwię tym plotuchom wstrętnym, bo Ty jesteś super atrakcyjna kobieta i jeszcze teraz ten cyc Dumnie głowa do góry Ojjjj...pamietam u mnie w pracy
Stary 2011-11-28, 16:29   #2539
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
o moj boze!!!! pierwsza na liscie jestem!!!!
szok! a wydawało mi sie ze mam jeszcze tyyyyle czasu.

krokus, zaraz lece zdjecia ogladać
Ja tak samo jak ty patrzyłam zniedowieżaniem i myślałam sobie boniuuu to już nie długo ale pare dni przed wyjazdem łaziłam po chałupie jak naćpana miałam tyle energii,że szok bedzie dobrze

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Grazia, ale super Ja się nie dziwię tym plotuchom wstrętnym, bo Ty jesteś super atrakcyjna kobieta i jeszcze teraz ten cyc Dumnie głowa do góry Ojjjj...pamietam u mnie w pracy
DAGUS powiem ci,że sama w szoku byłam ale jestem zadowolona. Niech tylko ten pancernik zdejmę jeszcze troszkę
Stary 2011-11-28, 16:50   #2540
annjanes
Przyczajenie

Oj chyba wiadomość mi się nie wysłała.
A jak to jest z pozniejsza operacja? Co ile lat trzeba wymieniac silikon?
10 ?
Stary 2011-11-28, 17:08   #2541
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annjanes Pokaż wiadomość
Oj chyba wiadomość mi się nie wysłała.
A jak to jest z pozniejsza operacja? Co ile lat trzeba wymieniac silikon?
10 ?
Na implanty dostajesz dożywotnią gwarancję. Wymieniasz je ze względów estetycznych, bo wiadomo z wiekiem skóra na biuście może sie zmienić, lub po karmieniu-jak planujesz po op dzieci. No i w razie jakiegos wypadku gdy implant ulegnie uszkodzeniu.
Stary 2011-11-28, 17:12   #2542
jooasi
Wtajemniczenie

Megi, Dagaa no to dałyście czadu dziewczynki ale z takimi cyckami to już się nie da ukryć w tłumie, trzeba błyszczeć

Grazia Ty poczekaj jescze troszke, cycki się wybiją, pancernik pójdzie w kąt a koleżanki z pracy zbrzydną z wciekłej zazdrości

Annjanes teraz silikonki mają dożywotnią gwarancję, wymieniasz je wtedy gdy przestają Ci pasować, obwisną albo uszkodzą się w wypadku, one się nie zużywają

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

a ja zaraz jade na zdjęcie szewków i kontrolke może troszke mniej mnie ciągnąć będzie ten prawy cyc oporny ale powiem Wam, że mimo, że jestem jeszcze taka opakowana to takie fajne proporcje ciało nabrało, nawet dziś w dresiku seksownie się czuję
Stary 2011-11-28, 17:36   #2543
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Joasi w dresiku ..OJ TAKK

SCZEGOLNIE obcisłe koszulki, innych nie uznaje..wogole wszystko musi byc obcisłe:P

SweetMegii fajne uczucie nieprawdaż

i tez jak 10cm buty założe to mam z 182 he nogi do nieba

mi sie przypomnialo jak niedawno bylismy na imprezce ze znajomymi ...bluzeczka z dekoldem i nowe butki..kumpel zerkając uprzednio z usmiechem w koncu mówi do mnie przy wszystkich..ale sobie fajoskie buty strzeliłaś..na co reszta panów ..ooo tak tak ..bo to była taka impreza gdzie byłam jako jedyna płec przeciwna haha

mam z nimi ubaw nieziemski

a co do wyjść to mój to sie cieszy jak się odstrzele tyle ze wtedy to jest krok w krok;/ he

i wogole usypianie jest fajoskie kiedy TŻ od tyłu przytula

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-11-28 o 17:37
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:39   #2544
horo
Zakorzenienie

GG do horo

182 cm...
nie ma szpilek, które dałyby u mnie taki efekt

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:57   #2545
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
miałam focie i juz 2 razy je wstawiałam..nie lubie ich ale wstawie bys zobaczyła jak to było u mnie po karmieniu;/

przed mialam 75 pod i 82 W podajże

u mnie decyzja była szybka..tzn po zakonczeniu karmienia było coraz gorzej i spedzałam duzo czasu na czytaniu..potem, decyzja chce tego ...ustalanie terminu tzn. albo kwiecien..albo grudzien;/... nie szlo inaczej bo tylko TŻ mial o tym wiedzieć i tylko on mógł mi pomóc...potem szukanie lekarza..trafiłam na łódz a wczesniej chcialam do Kasprzyka ale termin;/;/;/, sama pojechałam na konsultacje...dostałam 335ml okrągłe choc myślałam o anatomkach ale nasłuchawszy sie zgodziłam sie na okrągłe i teraz mi sie bardzo podobają...szybki termin i bummm , nie wierzyłam że jestem PO
Mirabelko nie widze u Ciebie tej fotki u mnie decyzja tez zapadla blyskawicznie, nawet nie pamietam jak to bylo dokladnie, ze znalazlam sie w temacie. Zawsze myslalam, ze operacja to baaaardzo powazna sprawa, ze 3 tygodnie sie lezy potem w szpitalu i umiera i ze prawie nikt tego nie robi. A tu weszlam na forum, zaczelam czytac i takie niespodzianki i juz za chwile lecialam do doktorka na konsultacje. Ja na pewno chce okragle bo moj biust w ogole nie jest zarysowany od gory. Mam nadzieje, ze wyjda mi zgrabne sredniej wielkosci pileczki
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:05   #2546
annjanes
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Na implanty dostajesz dożywotnią gwarancję. Wymieniasz je ze względów estetycznych, bo wiadomo z wiekiem skóra na biuście może sie zmienić, lub po karmieniu-jak planujesz po op dzieci. No i w razie jakiegos wypadku gdy implant ulegnie uszkodzeniu.
Myślałam, że za każdym razem co 10lat płaaci się po 12-15tys za kolejną operacje co by mnie zrujnowało
Co tylko w przypadku gdy np lekarz przejdzie na emeryturę lub coś w tym stylu? Kiedy nie będę już mogła ponownie wykonać u niego operacji? Idę do innego i od nowa płacę,tak?
PS.
Jeśli to Twoje piersi w avatarze to są BOSKIE!
Stary 2011-11-28, 18:14   #2547
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Megi, Dagaa no to dałyście czadu dziewczynki ale z takimi cyckami to już się nie da ukryć w tłumie, trzeba błyszczeć

Grazia Ty poczekaj jescze troszke, cycki się wybiją, pancernik pójdzie w kąt a koleżanki z pracy zbrzydną z wciekłej zazdrości

Annjanes teraz silikonki mają dożywotnią gwarancję, wymieniasz je wtedy gdy przestają Ci pasować, obwisną albo uszkodzą się w wypadku, one się nie zużywają

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

a ja zaraz jade na zdjęcie szewków i kontrolke może troszke mniej mnie ciągnąć będzie ten prawy cyc oporny ale powiem Wam, że mimo, że jestem jeszcze taka opakowana to takie fajne proporcje ciało nabrało, nawet dziś w dresiku seksownie się czuję
JOOASI czekam cierpliwie ja jutro jade szewki zdjąć w końcu ale sie cieszę a w dresiku to i ja latam i super sie czuje bo od klatki mi moje najukochańsze panienki odstają. Moje kochane cudeńka fajnie tak iihahahahaha

Edytowane przez grazia78
Czas edycji: 2011-11-28 o 18:15
Stary 2011-11-28, 18:33   #2548
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
182 cm...
nie ma szpilek, które dałyby u mnie taki efekt
Horo- dla mnie niestety też takich szpilek nie ma /krasnal ze mnie aż całe 160 cm wzrostu/- ale małe też piękne /ha,ha/.
Grazia- cieszę się, że dobrze minął Ci pierwszy dzień pracy.
Kajuja gdzie Ty się podziewałaś? Jeszcze chwilka a już będziesz po op.

Dziewczyny bardzo dziękuję za opinie do moich bimbałków. Już trochę mniej się martwię. Wasze są takie cudne a u mnie oczywiście zawsze pod górkę. Ale od czego mam Was. Od początku grudnia będę śmigać na basen, więc powinno być tylko lepiej.
Joasi- jak samopoczucie po ściągnięciu szwów? Wiem po sobie, że od momentu pozbycia się szwów czułam się coraz lepiej. Buziaczki dla wszystkich
Ps. Mya a może do Gdańska na zakupy staniczków z krokusikiem za kilka m-cy ?
Stary 2011-11-28, 19:17   #2549
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
JOOASI czekam cierpliwie ja jutro jade szewki zdjąć w końcu ale sie cieszę a w dresiku to i ja latam i super sie czuje bo od klatki mi moje najukochańsze panienki odstają. Moje kochane cudeńka fajnie tak iihahahahaha

Hej Graziu a ja myslalam ze Ty dzisiaj bylas zdjac szwy.Sorki moj blad. Buziaki dziewczyny

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

A ja w szpilkach to mam 188cm i czuje sie jak wybryk natury czasem.Nogi jak do nieba i co z tego jak do takiej Zyrafy nikt nie podejdzie hi hi a gdzie tam zatanczy hi hi .Na szczescie moj TZ ma 195
Stary 2011-11-28, 19:21   #2550
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Hej Graziu a ja myslalam ze Ty dzisiaj bylas zdjac szwy.Sorki moj blad. Buziaki dziewczyny

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

A ja w szpilkach to mam 188cm i czuje sie jak wybryk natury czasem.Nogi jak do nieba i co z tego jak do takiej Zyrafy nikt nie podejdzie hi hi a gdzie tam zatanczy hi hi .Na szczescie moj TZ ma 195
NADINKO dziś miałam być u Polaka ale 1000km przejechać na jeden dzień o nieeeeeee wiec jutro ide w W-wce na ściągnięcie szwów

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:

JOOASI pochwal sie jak tam po zdjęciu szwów się czujesz buziak leci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości