![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Maja czymaj kciuki
![]() ![]() http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() a mam prośbę, możesz zobaczyć po ile jest Eve,też od Jil Sander?
![]() |
#3843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oho, Red to już wyższe sfery, nie ma co się nam, plebsowi, odzywać ![]() Ja przez 2 lata ganiałam do Wawy na umowę zlecenie za jakieś 1,3-1,5patyka na rękę, z czego 6 stów szło na studia, 300 na dojazd ![]() ![]() ![]() ale to jest średnia krajowa, co nie? Skoro są ludzie, co zarabiają po 8 miesięcznie, a prezesi po kilkaset tysięcy, to musi być też w choooia ludzi, co zarabiają mniej skoro średnia jest koło 3 ![]() Cytat:
![]() pms Be afraid ![]() bo pogryzę http://www.kwejk.pl/obrazek/692832/golum.html Jadę jutro do tej pitolonej stolycy załatwić wreszcie sprawe, o której pisałam w Tró ![]() ![]() ![]() edit: pobieraie krwi u twardzieli ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/697842/krew.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-28 o 17:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poddałam się trendom barowym-wypluwam płucka ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy ktoś, kto to czytał zastanowił się czy będę miała czas pracować ![]() Cytat:
![]() ale w sensie,że ta średnia to dużo czy mało ![]() ma się Kamena okadzić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-28 o 17:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
BAN stały
|
Cytat:
O, o takim cudzie w ogóle jeszcze nie słyszałam. Poza Sensations na pewno były Style i Sport. I chyba Sun. Widzę, że Eve jest w Douglasie - wg strony 30 ml kosztuje 39,90€, 50 ml - 59,90€, a 75 ml - 76,50€. Wybaczcie zawracanie gitary, ale.... ![]() Zrobiłam na szybko próbny Lisa Eldridge inspajerd czerwony mejkap na jednym oku ![]() ![]() Czy nie warto w ogóle kombinować? Proszę o szczere opinie i przepraszam za krzywe kreski, jakość zdjęć i oczywiście za brwi ![]() ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-11-28 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() [QUOTE=ROZ-ter-KA;30765746]"Jest spokojny powoli , powoli ulatnia swą moc ." Czekam na rezenzję zapachu , ktory jest spokojny w tempie ekspresowym. ......................... ......................... ......................... ........... Nabrałam ochoty na inne recenzje tej pani . Zaczynam od Midnight Poison , pocztek obiecujący wielce jest. "Po przeczytaniu waszych recenzji , postanowiłam sobie zamówić próbkę z zawartością tej perfumy w internecieWyobrażenia mam dziwne wąchając tej perfumy(...) podoba się mężczyzną ten zapach "[QUOTE] https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-555374 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie jestem wypłacalna ![]() Cytat:
![]() ![]() Zanabyłam z Młodą do spółki truskawkowe masło do ciała Joanny ![]() ![]() Aaaaaaa ! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-555615 ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-11-28 o 17:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wiecie co ja sie serio zastanawiam czy ta osoba jest w pełni władz umysłowych. nie chce nikogo obrazac ale moje dziecko w 2 klasie podstawowki miało wyzszy poziom poprawności wypowiedzi pisemnej ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- "Spot reklamowy bardzo mnie napalił , ale zapach szybko zgasił ." ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- ves-dla mnie srednia krajowa to mało, ale i tak niewiele ludzi ją dostaje ![]()
![]() |
#3848 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
to i tak niska kwota w sumie biorąc pod uwagę tych co mają naście lub dziesiąt tysięcy/mc uuu zawyżam średnią ![]() Cytat:
make up super ![]()
![]() |
#3849 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A płuca mi wyrywa bo bardzo mocno odkrztusza (i bolą mnie nogi od latania do Klo) i z nosa mi tak cieknie ze musze się odgilac co 2-3 minuty. Po prostu super 2 dzień Pectodrilu a już mam prawie całkiem czysciutkie płucka i zatoki. ![]() Cytat:
Cytat:
Te 3 tysie to brutoo netto to wychodzi 2230 ![]() Prosić o podwyzke zawsze warto ![]() Cytat:
![]() ![]() I tak warto kombinować ![]() ----------------- Fitam!
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciężko mi się wypowiadać o cieniach bo nie wiem co tam macie na zachodzie - jakie są drugstory Lisa w jednym z filmików podawała tanie odpowiedniki, które uważa za godne uwagi antomiast to był starawy filmik - były Maybelliny i Rimmele w kremie - bo ja lubię cienie tyllko w kremie - że jak nałożę tak zostają i się nie crease pudrowych to na drugstorach jest podejrzewam zatrzęsienie - choć niekoniecznie czerwieni -ale racja Miciel minerałkowe czerwienie ma pewnie obluczon i obcykan ![]() ![]() Benefit Creaseless coś tam ale o taniość bym ich nie podejrzewała świetnie wyglądasz ![]() zjadłam drugi obiad ( woń trupka ) i jestem głodna ![]() Teziaku - co radzisz? frytki? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-28 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |||
Zakorzenienie
|
sprawdziłam prognoze, bezchmurne niebo ma być
![]() ![]() no brutto, ale i tak nie znam zbyt wielu którzy by zarabiali tyle na rękę oficjalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a pomysł na pewno jest dobry ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Czy Wy się po prostu nie spotkałyście z Kameną? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Ahoj
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() znajdziesz nawet i w inglocie (jak już wrócisz), we wiedniu chyba nie ma marksa & spencera, ale jakby był, to też warto, a jakby ci się chciało zamawiać online, to np tu i tu (to som te, co Viola Holmgren używa) ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szukam róży do policzków, ale nie widzę...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-11-28 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
BAN stały
|
Dzięki za komentarze
![]() ![]() Pokombinuję jeszcze, a jak coś ciekawego z tych kombinacji wyjdzie, to wrzucę jakieś lepsze zdjęcie w dziennym świetle. Cytat:
![]() W takich zwykłych drogeriach jest mniej więcej to samo, co u nas. Ale popatrzę... może akurat jakaś krejzolska limitowanka będzie. Btw Bourjois mieli tu tylko w jednej drogerii i właśnie wycofują na amen - wszystko przecenione o 50% ![]() No, taki Big Apple byłby idealny! Day Dreamer ![]() edit: o właśnie, a może jakiś czerwony róż do policzków łatwiej będzie znaleźć? edit2: no i mam ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-11-28 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo też mam chrapkę - jestem ciekawa jakbym wyglądała ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
dajcie mi go na pms
![]() http://24.media.tumblr.com/tumblr_li...5e6bo1_500.jpg z przyjemnością rozszarpię zębami ![]() .
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-28 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() day dreamera mam, na zywo jest inny ![]() z cs podejrzewam, ze na bank bys cos znalazla, teraz z pudełka swojego czytam ![]() cerise flambe pearlescent fire paradise majestic pearl red metallic pearl red raisin i przede wszystkim blue claret pearl royal z meow - na zywo bardziej bordo, niz magenta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Nie umiem się obchodzić z różami w kremie
![]() ![]() http://madminerals.org/item_102/Plum...eral-Color.htm
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-11-28 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Udanej wyprawy Majuta. i daj znać, co Ci tam rzekną. Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...#review-551241 Pierwsze zdanie spowodowało, że prawie zadławiłam się kartoflem: "Perfuma jest mojej mamy która stoi sobie ładnych parę lat ." Biedna mama... ![]()
![]() |
#3865 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() perfuma bardzo konkretna i na temat ![]()
![]() |
#3866 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zdałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dodatek zamiast o perfumie EDP ona pisze tam o perfumie EDT. ![]() Gratuluje!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.