Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :) - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 17 32,08%
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy 1 1,89%
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! 5 9,43%
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. 0 0%
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! 3 5,66%
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. 0 0%
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. 0 0%
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. 2 3,77%
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. 0 0%
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. 18 33,96%
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. 0 0%
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! 2 3,77%
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. 3 5,66%
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. 2 3,77%
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. 0 0%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 21:53   #2401
iustyna1
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez piwnooka77 Pokaż wiadomość
Na razie mamy stan surowy otwarty, więc tak naprawdę to dopiero początek. Mąż chciałby się wprowadzić przed przyszłym Bożym Narodzeniem. Ja jakoś widzę to w ciemnych barwach. I tak na początek chcemy wykończyć dół, wprowadzić się a z czasem resztę. (górę - trzy pokoje i łazienka)
my też nad tym myśleliśmy, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że ciężko się tak mieszka. Jak nie musicie się wyprowadzać z miejsca gdzie teraz mieszkacie, to spróbujcie wykończyć górę. Potem jak się coś do góry robi, to pył się niesie, hałas, obcy ludzie w domu.

My mamy nadal 2 łazienki do góry niewykończone. I nie wiadomo kiedy je zrobimy. I kotłownię bez płytek. Też się na razie nie zanosi na wykończenie.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:54   #2402
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Brumek, poka, poka fotkę, bo od Patika nie widzę...
Pokazałąm

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
Haneczka ma jutro szczepienie mam nadzieję, że dzielnie zniesie

oglądam właśnie jednym okiem program o surogatkach...co te kobiety muszą czuć oddając dziecko obcym ludziom...nawet sobie nie wyobrażam...
No to kciuki

A te surogatki, to dla mnie też nie do pojęcia rzecz Wypuścić z ramion własne dziecko, które się rodziło i nosiło w sobie Nie ogarniam tego

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Swoją drogą ja zawsze wyskoczę z czymś, co wywołuje ostrą dyskusję . Ugryzę się w język, obiecuję .
Zołzy tak właśnie mają
(nie bij )

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine
Oj to idziemy razem, bo my też jutro.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
W piątek mam obronę magisterki
No to wielkie wydarzenia!

A my jutro kończymy ... 100 dni życia

.
Stary 2011-11-28, 21:59   #2403
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ah 100-dniówka! Czy Tymek ma parę na bal 100-dniówkowy?
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:00   #2404
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:

A te surogatki, to dla mnie też nie do pojęcia rzecz Wypuścić z ramion własne dziecko, które się rodziło i nosiło w sobie Nie ogarniam tego

.
no i za to jeszcze kasę biorę, Boże co za czasu

a co do oball, to po co w tel. reklamy , niech wysyłaja wszystkich na wizaż, , ja w ten sposób kupiłam Lamaze

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:04   #2405
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
To w sobotę impreza!!
Juz zapowiedziałam mamie, że jak sie obronie to zostawiam małą u niej na noc i idę na balety :brzyda l: Ale ze mnie wyrodna matka :brzyda l:

Jeśli chodzi o Lamaze to ja też kupiłam pod wpływem wizażu. Najpier mała dostała tygrysa, a w niedziele wygrałam aukcje z tą laleczką i smokiem.

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-11-28 o 22:06
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:10   #2406
CrazyMachine
Zadomowienie

Ale jesteście dziś rozgadane.... Miałam się dziś wcześniej położyć, ale nic z tego, to wszystko przez was.
Dobranoc wszystkim i dziękujemy za kciuki na jutrzejsze szczepienie.
Stary 2011-11-28, 22:12   #2407
Natka_
Zakorzenienie

Wodauqa

Cytat:
My nie mamy Oballa, Helenka dostała coś takiego http://www.ceneo.pl/9035039
Ooo bardzo podobna

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
brumku wściekłam się na przyjaciółkę... ale nie bardzo Haneczka ma jutro szczepienie mam nadzieję, że dzielnie zniesie ...

Telik poobserwuj jeszcze czy zwiększy się zainteresowanie Jasia matą, bo jeżeli nie to chyba nie ma sensu.

Brunetko więc w piątek trzymamy wszyscy

Ja dalej klikam na dziewczyny, wszystkie cztery
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:22   #2408
iustyna1
Wtajemniczenie

A ja się miotam między Sophie a oball'em. Niedobre dziewuchy kusicie tymi zabawkami .

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Ale jesteście dziś rozgadane.... Miałam się dziś wcześniej położyć, ale nic z tego, to wszystko przez was.
Dobranoc wszystkim i dziękujemy za kciuki na jutrzejsze szczepienie.
Nadrabiamy weekend . No i za szczepienie.

Telik ja bym chyba nie kupowała. Ale ja mam ten przyrząd gimnastyczny i jeszcze jeden podobny stojak. Moja mała ze 2 razy leżała na macie - szału nie ma. Tylko ja mam matę jeszcze po Kubie.

No i moja mała trochę starsza - Zuziak za 2 dni ma 5 miesięcy .
Aaaa i wczoraj schowałam karuzelę, też już miała w nosie .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-11-28, 22:23   #2409
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
... Zatem ja śpię na raty...
Humor mam raczej na minusie. Wstaję rano i myślę tylko, żeby wieczora doczekać, wieczorem - byle do rana. Utknęłam w czasie i przestrzeni...
to tak jak i ja... smutne, ale pieknie napisane

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny ja na szybko
jestem w szpitalu mam zapalenie trzustki
trzymajcie za mnie kciuki bo nie jest wesoło
pozdrawiam
bosheee Kochana co to sie podzialo! ZDROWIEJ!!!:r oza:

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
dziewczyny żyję, ale co to za życie
ból gardła, gorączka, masakra jakaś
właśnie wróciłam od lekarza i mam anginę
mi tak wlasnie od paru dni brakowalo moich Slazaczek - Vaniliovej tez cos nie ma...
zycze Ci duzo zdrowka Dziubku no i tez od tygodnia juz chcialam sie pytac jak spotkanie z psiapsiolami minelo...

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Z Sarą gorzej...
trzymajcie sie Dziewczyny, oby noc byla przespana!!!

Kajool - Wam rowniez duzo zdrowia zycze, nie chorujcie wiecej

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
....wziełam na rączki i przytuliłam a jakaś stara flądra komentuje z taką ironią "dziecko tylko zapłacze a ta już go a ręce bierze"
Szok, normalnie szok jacy ludzie potrafia byc porabani!!!

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
KLUB - a ja bym klubu nie zamykała... bo jeszcze pewnie z kilka lat tbędziemy tu gadać, częśc z nas sie wykruszy i pewnie nie raz jeszcze jakaś laska poprosi o dołączenie..
jak zwykle musze sie zgodzic z Monia
a na miejscu audrey to bym juz chyba po tej dyskusji miala dosc tego watku, serio... Jesli zostanie z nami to chocby z podziwu dla jej cierpliwosci powinnysmy ja zostawic w klubie...
Monia - najlepiej przeprowadzic sie do duzych miast, gdzie jest praca i mieszkania. Moim marzeniem jest Krakow, ewentualnie Wrocław. Ty mozesz sie przeniesc np do Gdanska

Cytat:
czyli na to wychodzi, ze MY TEZ super, nawet nie wiedzialam

No i dziewczyny - kciuki za szczepienia

Edytowane przez meszsares
Czas edycji: 2011-11-28 o 22:26
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:24   #2410
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Ah 100-dniówka! Czy Tymek ma parę na bal 100-dniówkowy?
A co, jesteś chętna?

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
a co do oball, to po co w tel. reklamy , niech wysyłaja wszystkich na wizaż, ,
Co racja to racja

Cytat:
ja w ten sposób kupiłam Lamaze
A ja to niby nie?
Stary 2011-11-28, 22:35   #2411
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
jak zwykle musze sie zgodzic z Monia
a na miejscu audrey to bym juz chyba po tej dyskusji miala dosc tego watku, serio... Jesli zostanie z nami to chocby z podziwu dla jej cierpliwosci powinnysmy ja zostawic w klubie...
Niby tak, ale jest parę dziewczyn, które napisały mocno osobiste rzeczy (Nerola, Cookie, Marina) a nie wstawiły tylko zdjęcia maluszków. To głównie o to chodzi.

Gdyby to była tylko galeria, to nie byłoby problemu. Tak myślę.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-11-28, 22:49   #2412
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
To się nazywa kuchnia fusion
A tak serio, to niezła z niej spryciula, że już potrafi się mikrofalą posługiwać
mikrofala to pikus!
potrafi skubana sama sobie wybrac plytke z piosenkami, wlozyc do magnetofonu i puscic. Tylko Volume jej nie wychodzi, bo zawsze za mocno przesunie i muza jest zdeczko za glosna
wlaczanie i wylaczanie TV to juz nuuuda
umie robic zdjecia cyfrowym aparatem
niedlugo bede z nia walczyc o laptopa i komorke - cos tak czuje!

pralke dzisiaj zepsula, bo na moja prosbe wkladala do niej brudne ciuchy i przy okazji jak nie patrzylam wlozyla swoja plastikowa opaske na wlosy do dziury w zamku zamykajacym drzwiczki. Cala opaska weszla i wpadla gdzies miedzy beben a inne bebechy pralki i dooopa - nie puszcze, bo jeszcze sie ten plastik stopi, cos mi wybuchnie - no nie wiem. TZ wroci pojutrze z delegacji to moze cos poradzi... Ale pralke i tak trzeba rozmontowac, zeby to cholerstwo znalezc. Albo ja wywale od razu na smietnik (i tak mnie wkurza) i wstawie inna, ktora mam na naszym niesprzedanym jeszcze poprzednim mieszkaniu, o!

jutro sypne pare cytatow mojej ksiezniczki ze spalonego zamku- gadane to ma tak, ze codziennie padam z wrazenia
DOBRANOC:roza :
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 23:03   #2413
agadus
Wtajemniczenie

idę chyba spać, przespałam się popołudniu( jak nigdy) i teraz świeża jestem jak skowronek
idę na all, może znajdę jakąś fajną promocję
a i wstawiłam foto w klubie

Stary 2011-11-28, 23:23   #2414
piwnooka77
Raczkowanie

Cytat:
my też nad tym myśleliśmy, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że ciężko się tak mieszka. Jak nie musicie się wyprowadzać z miejsca gdzie teraz mieszkacie, to spróbujcie wykończyć górę. Potem jak się coś do góry robi, to pył się niesie, hałas, obcy ludzie w domu.

My mamy nadal 2 łazienki do góry niewykończone. I nie wiadomo kiedy je zrobimy. I kotłownię bez płytek. Też się na razie nie zanosi na wykończenie.
Zdaję sobie z tego sprawę. Niestety będziemy musieli sprzedać to mieszkanie, żeby mieć kasę na wykończanie a i tak nam zabraknie. Chcemy jak najwięcej zrobić zanim się wprowadzimy.
Będziemy mieć dwa wyjścia albo mieszkać w niewykończonym domu i powoli kończyć albo wprowadzić się do teściowej i też kończyć tylko nie wiadomo ile to potrwa ...
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 23:48   #2415
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
mikrofala to pikus!
potrafi skubana sama sobie wybrac plytke z piosenkami, wlozyc do magnetofonu i puscic. Tylko Volume jej nie wychodzi, bo zawsze za mocno przesunie i muza jest zdeczko za glosna

pralke dzisiaj zepsula, bo na moja prosbe wkladala do niej brudne ciuchy i przy okazji jak nie patrzylam wlozyla swoja plastikowa opaske na wlosy do dziury w zamku zamykajacym drzwiczki. Cala opaska weszla i wpadla gdzies miedzy beben a inne bebechy pralki i dooopa - nie puszcze, bo jeszcze sie ten plastik stopi, cos mi wybuchnie - no nie wiem. TZ wroci pojutrze z delegacji to moze cos poradzi... Ale pralke i tak trzeba rozmontowac, zeby to cholerstwo znalezc. Albo ja wywale od razu na smietnik (i tak mnie wkurza) i wstawie inna, ktora mam na naszym niesprzedanym jeszcze poprzednim mieszkaniu, o!

jutro sypne pare cytatow mojej ksiezniczki ze spalonego zamku- gadane to ma tak, ze codziennie padam z wrazenia
No to - pomijając fakt szkodliwości społecznej - masz piekielnie zdolne dziecko W sumie to nie mogę się doczekać, kiedy Tymcio już taki będzie
A na cytaty nie mogę się doczekać, bo uwielbiam takie rzeczy

Cytat:
idę chyba spać, przespałam się popołudniu( jak nigdy) i teraz świeża jestem jak skowronek
idę na all, może znajdę jakąś fajną promocję
a i wstawiłam foto w klubie
Ja też lecę, bo ostatnio moja ciocia, jak była u mnie na imieninach, widziała jak Tymcio bawi się Playskoolem i powiedziała że koniecznie muszę jej kupić taki sam dla jej wnuczka On ma dopiero 6 tyg, ale dorośnie
Czyli znowu marketingowa potęga Wizażu działa
Stary 2011-11-28, 23:51   #2416
agadus
Wtajemniczenie

oki już teraz naprawdę dobranoc, cos tak podpatrzyłam na all, ale to juz jutro
dobranoc dziewczynki

a i nie zapomnijcie zgasić światła, w dzisiejszych czasach prąd taki drogi, Boże głupoty pisze, to chyba ta godzina juz na mnie działa
papapapapa

Stary 2011-11-28, 23:53   #2417
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdaję sobie z tego sprawę. Niestety będziemy musieli sprzedać to mieszkanie, żeby mieć kasę na wykończanie a i tak nam zabraknie. Chcemy jak najwięcej zrobić zanim się wprowadzimy.
Będziemy mieć dwa wyjścia albo mieszkać w niewykończonym domu i powoli kończyć albo wprowadzić się do teściowej i też kończyć tylko nie wiadomo ile to potrwa ...
wlasnie dlatego pisalam, ze jesli nie musicie sie wyprowadzac
Jak widac musicie i chyba pierwsza opcja lepsza. Nam brakuje jeszcze wielu rzeczy, ale nie musze juz wchodzic i schodzic z 4 pietra z dwojka dzieci.

Nam przed wprowadzeniem udalo sie panele polozyc i pokoje wymalowac. Wlasciwie, to udalo sie Tz, bo ze mnie pod koniec ciazy pozytku nie bylo. Stopniowo teraz dokupujemy rozne rzeczy, ale bez kredytu sie jednak nie obejdzie .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-11-28, 23:53   #2418
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
a i nie zapomnijcie zgasić światła, w dzisiejszych czasach prąd taki drogi, Boże głupoty pisze, to chyba ta godzina juz na mnie działa
papapapapa
No pa...
Ale mi się w ogóle spać nie chce a tu nikogo juz nie ma
Stary 2011-11-29, 00:00   #2419
iustyna1
Wtajemniczenie

A aaa i jak moge Ci cos podpowiedziec, to plytki i panele bardzo oplaca sie zamowic z jakiegos sklepu internetowego. Wychodzi kilka tysiecy taniej. My tak robilismy, najpierw w sklepie u nas ogladalismy a potem ze sklepu internetowego zamawiwlismy. jakies 5-6 tysiecy do przodu
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 00:14   #2420
piwnooka77
Raczkowanie

Cytat:
A aaa i jak moge Ci cos podpowiedziec, to plytki i panele bardzo oplaca sie zamowic z jakiegos sklepu internetowego. Wychodzi kilka tysiecy taniej. My tak robilismy, najpierw w sklepie u nas ogladalismy a potem ze sklepu internetowego zamawiwlismy. jakies 5-6 tysiecy do przodu

dzięki, pewnie skorzystamy z rady każdy grasz się liczy. musimy mies osobne sypialnie inaczej to ja sie z nim chyba rozwiodę

Ja chcę spać a mój mąż tak strasznie CHRAPIE!!!.
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:06   #2421
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

PYK-zapalam światło

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:10   #2422
aania_20
Zakorzenienie

o, ktoś zapalił, jasno się zrobiło więc się witam
dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Ostatnio byłam z siostrą na targu i ktoś obok głośno krzyknął, Domek się wystraszył i zaczął płakać, więc ja go wziełam na rączki i przytuliłam a jakaś stara flądra komentuje z taką ironią "dziecko tylko zapłacze a ta już go a ręce bierze" a co ją to interesuje?! Nawet jeśli to co?! Oczywiście wdałam się w dyskusję, która przerodziła się w ostrą wymianę zdań. Niestety kobieta nie pałała zbyt dużą inteligencją, więc nie bardzo rozumiała co do niej mówię.

no i dobrze że się odezwałaś!

Brumek, ja Cię chyba naprawdę zatrudnię do pilnowania mi dziecka w nocy Akurat zbudził się o tej godzinie kiedy pisałaś że nie chce Ci się spać

A ja kawę dopijam, dzieć dosypia, i jadę na uczelnię..........

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:46   #2423
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
No i moja mała trochę starsza - Zuziak za 2 dni ma 5 miesięcy .
Aaaa i wczoraj schowałam karuzelę, też już miała w nosie .
witam się i ja z rana - odpuściłam sobie dziś uczelnię

lenia miałam z rana i stwierdziłam że na 1 zajęcia mi się nie opyla jechać do Rzeszowa a mam przecież ITS to mogę trochę czasem poleniuchować przed południem pojadę do dentysty a potem muszę nad pracą mgr posiedzieć - jak dzieć pozwoli...

ja też schowałam już karuzelkę bo Julka woli się bawić czymś co można pomacać i pogrzechotać a nie tylko co się kręci i gra i mi zawadzała w łóżeczku bo musiałam uważać jak małą odkładałam do spania żeby o karuzelę nie zahaczyć i hałasu nie narobić

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
pralke dzisiaj zepsula, bo na moja prosbe wkladala do niej brudne ciuchy i przy okazji jak nie patrzylam wlozyla swoja plastikowa opaske na wlosy do dziury w zamku zamykajacym drzwiczki.
ale Ty masz zdolne dziecko - skąd dzieci biorą pomysły na takie rzeczy -

Historia Blackberrego mnie powaliła - zginął śmiercią tragiczną jednym słowem..

i też czekam na historyjki i powiedzonka małej

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:46   #2424
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj dentysta chyba ważniejszy. Ja nie wierzyłam, że po porodzie zęby mają się gorzej i.... właśnie jestem w trakcie leczenia kanałowego. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Od czasów podstawówki moje zęby miały się bardzo dobrze, aż do teraz.
Mnie w 9 miesiącu ciąży poleciały dwa zęby, a przed zajściem wszystkie wyleczyłam No i teraz jeden boli

Dzień doberek.

Moje Dziecię kończy dziś 4 miesiące
Z tej okazji jadę do Rossa po pierwszy słoiczek, soczek i puder dla mamy
Ojjj będzie się działo
No i Dominik zaczął łapać się za głowę w stylu "Ojoj jak tu ciężko na tym świecie" I tak leży z łapkami założonymi z tyłu łebka i kontempluje

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:49   #2425
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

mój czasem chrapie ale go szturcham wtedy i już się sam obraca i przestaje - ale jak chrapie to ja dostaje białej gorączki więc Cię rozumiem
mój tz za to namiętnie w nocy śpi z rękami pod głową tak że ma oba łokcie na wiechrzu i muszę uważać żeby czasem się nie uszkodzić w nocy - obojętnie jak zaśnie zawsze w nocy mimowolnie daje ręce pod głowę i leży sobie przez sen jakby na plaży był

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

A ja kawę dopijam, dzieć dosypia, i jadę na uczelnię..........
miłego dnia Aniu

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:21   #2426
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak, ale jest parę dziewczyn, które napisały mocno osobiste rzeczy (Nerola, Cookie, Marina) a nie wstawiły tylko zdjęcia maluszków. To głównie o to chodzi.

Gdyby to była tylko galeria, to nie byłoby problemu. Tak myślę.
Właśnie o to mi DOKŁADNIE chodzi Iustynko.
Ja tych rzeczy nie mówiłam nikomu ( nawet b. bliskiej koleżance ) tylko Wam.
Jakoś tak mi się nieswojo zrobiło, że obca osoba wejdzie w ten wątek i zacznie czytać, oceniać itp.

I dzień dobry!

U mnie dziś trochę lżejszy dzień będzie, bo tżt w domu ( wziął sobie wolne na rzeszów z którego nic nie wyszło )

idę po kawuchę.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:00   #2427
Kajool
Zadomowienie

witam z rana.
moj dziec ladnie spal ale goraczke mial. Idziemy do lekarza na 12.
co do karuzelki, to moj nadal uwielbiia. nawet mu kupilam karuzele podrozna
Stary 2011-11-29, 08:02   #2428
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
A co, jesteś chętna?
Na dobrą zabawę zawsze

Wpadłam z rana się wykrzyczeć. Miałam dziś iść na szczepienie, ale nie pójdę, bo co? Zabrakło numerków!!!! I jeszcze pan przez telefon mówił mi, że pierwszeństwo mają ludzie, którzy osobiście stoją przy okienku. Szkoda tylko, że poprzednim razem mój mąż był 4 w kolejce, a zabrakło numerków, bo właśnie dzwoniący wszystko zgarnęli.... AAAAAAaaaaa!
A pepti mi się kończy i miałam dziś prosić o receptę i będę musiała iść jutro(na dzieci chore), bo oczywiście na dzieci chore też nie ma już miejsc. No i zaświadczenie potrzebuję, że karmię do pracy. No i jeszcze miałam popytać co mam robić z rozszerzaniem diety, bo mała ma od wszystkiego uczulenie.
Jestem zła.
Idę zrobić sobie śniadanie.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
witam z rana.
moj dziec ladnie spal ale goraczke mial. Idziemy do lekarza na 12.
Przynajmniej masz numerek. Jakby moje dziecko było dziś chore, to chyba musiałabym prywatnie iść.....
Stary 2011-11-29, 08:04   #2429
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
My nie mamy Oballa, Helenka dostała coś takiego http://www.ceneo.pl/9035039
ale ze mnie burak.
Bo wypisuje Wam że mam oballa, a mam właśnie takie cuś z linka
To nic dziwnego,ze dziewczyny w smyku nie mogą znaleźć.
Ajjjć. To się popisałam.

Cytat:
mikrofala to pikus!

to czekam z niecierpliwością na cytaty. Wesoło z nią macie, oj wesoło.

Cytat:
ja bym wolała wprowadzać się do nie wykończonego do końca domu. Bo teściowa...:brzy dal:wiadomo

Cytat:
dzięki, pewnie skorzystamy z rady każdy grasz się liczy. musimy mies osobne sypialnie inaczej to ja sie z nim chyba rozwiodę

Dzień dobry.
Noc taka oo. Nastawiałam się na gorszą. Wstała o 12 potem o 3 i od rana co godzinę.
Szkoda mi jej, tak się męczy przez ten nos.
Pod nogi od łóżeczka podłożyłam książki żeby była wyżej, i dodatkowo poduszka klin.
Oczka już ma bardziej wesołe, pokasłuje nadal, ale chyba nic jej nie boli
Tak czy siak idziemy do pediatry, mleko się kończy więc "dobrze się złożyło" że akurat teraz...
W niedzielę miała dostać pierwszy słoiczek ale się wstrzymałam do czasu aż wyzdrowieje.

Mnie też coś bierze bo mam zawalone gardło.
Oglądałam wczoraj "z archiwum x" i śniły mi sie te odcięte łby.

Marina to trochę odpoczniesz. Powiedz, mały nadal sie drze?

Brunetka zdasz, zabalujesz i spokojnie będziesz żyć nadal bez krzyża pod tytułem studia i nauka

Kajool nie zadręczaj się sytuacją z Sophie, to nie Twoja wina. Ja się nawet nie zezłościłam.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-11-29 o 08:05
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:05   #2430
agadus
Wtajemniczenie

i ja sie witam
u nas za oknem piekna pogoda, wyjdziemy dzisiaj na spacerek po obiadku,i ja muszę do rossa zajść, chusteczki mi się kończą
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Moje Dziecię kończy dziś 4 miesiące
Z tej okazji jadę do Rossa po pierwszy słoiczek, soczek i puder dla mamy
Ojjj będzie się działo
no to koniecznie zdaj nam relacje, jak pierwszy obiadek smakował, i
za 4 miesiące Domka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości