|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
hmm,częśc chciejstw zrealizowana, zostały:
1.Euphoria Forbidden 2.Ange ou demon le secret elixir 3.Code Elixir, bo mi się kończy 4.Noa edp 5.zapas Rose The one 6.L'eau the one 7.zapas Ange ou demon le secret 8.nina l'elixir 9.nina snow princess(choć jeszcze nie wąchałam )10.Daisy eau so fresh 11.Shalimar ode de la vanilie 12.rózne Stelle Sheer 13.Innocent secret i illusion oraz klasyk na zapas i pewnie masa innych
|
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
I wąteczek zadziałał
Wychodzi na mnie róża, taka pączkowa, a za różą generalnie nie przepadam. Chyba podzękuję Domi, że mnie powstrzymała przed zakupem
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie niewiele zostało mi już marzeń, a może powinnam je nazywać raczej zachciankami:
1. He Wood 2. He Wood Silver Wind Wood 3. jakaś lawenda, bo cosik wyszły (L'occitane na ten przykład)4. Bois d'Iris Van Cleef & Arpels może 5. kapka Jicky 6. kapka Vol de Nuit i must buye dla drugiej połówki: 1. Pi (stare, dobre, żółte) 2. A*men i pielęgnacja
|
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiele wąchałam zapachów Guerlain, chyba ze cztery tylko z Shalimarem na czele, ale opis Wizażanek tak bardzo mnie zachęcił jak również ich skład , że mam nie zaprzeczalnego chcieja na poniższe:
Guerlain: - Love is All - L'instant - Mitsuoko Jestem też baardzo ciekawa zapachu Rochas Femme, po opisie wydaje mi się , że mógłby mi podpasować /m.in.: cynamon, śliwka i goździk hmm..../ i tak zastanawiam się czy aby je w ciemno nie kupic ![]() oraz: Hot couture Givenchy. Jest jeszcze trochę innych zapachów ale te powyższe są na teraz ![]() |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Testując Bois de Violette - bardzo podobny do Genie des Bois...tylko Genie bardziej aksamitne, ale za to dużo lepsza trwałość...
Za jakiś czas będę miała jedyną w życiu możliwość sprawienia sobie prezentu i kupna kilku drogich flaszek - no się zastanawiam, czy Lutens, czy Keiko Mecheri... A na pewno chcę: Feminite du Bois Padparadscha W fazie testów i zastanawiania się, czy muszę mieć: Szpilkówna Bois et Fruits Bois de Violette/Genie des Bois (czemu ja głupia wymieniłam odlewkę? Zaczęły mi się fiolki podobać...) W sumie niewiele...
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
Moim marzeniem jest teraz Chanel Allure edp i Chloe edp
mogę mieć któryś z nich tylko kompletnie nie wiem na jaki się zdecydować..help
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
w sierpniu chciałam:
Cytat:
został tylko Poison, no i nieśmiało kiełkuje Royal Muska no i jeszcze pomyślałam o Le Feu Light, tęsknię za nim
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-11-19 o 12:37 |
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wreszcie też pojawiło się marzenie
20.11.2011 - I "spełnione marzenie" już w drodze... i to w komplecie z małym balsamem
Edytowane przez agnieszka1970 Czas edycji: 2011-11-20 o 22:03 |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizacja
![]() 1. L'eau d'Ambre Extreme- upolowane 2. Sisley Soir de Lune- rozbiorę, tylko nie wiem kiedy ![]() 3. Angel likierowy- upolowane 4. La Perla Dark Extacy - na razie wypada z listy, jak się trafi - to się trafi, jak nie - to nie ![]() 5. Chanel Coco Mademoiselle- upolowane! Będzie w tym tygodniu 6. Midnight Poison- TŻ mi kupił 7. Alien 8. Flowerbombka 9. Angel edt 10. Euphoria, Innocent i Angel - jak we flaszkach będzie widać dno! Wygląda na to, że moja lista maleje co ja będę kupować jak już zrealizuję wszystkie chciejstwa z listy? ![]() edit: jednak kilka pozycji jeszcze dopisałam i na razie całkowita realizacja WISH-LISTY mi nie grozi ![]()
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2011-11-20 o 18:23 |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam się zastanawiać, i pojawiły się kolejne...nie martw się, pojawią się nowe chciejstwa
|
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem, ja też nie mam z tym problemu zapomniałam do listy dopisać, że chciałabym jeszcze Aliena i Bombkę
|
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Stan nicniechcenia nie istnieje
|
|
|
|
|
#2773 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Midnight Poison Dior bym chciała, wątku kochany, może być coś mi wreszcie spełnił
![]() )
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Eau D'Italie,Paestum Rose
![]() Micallef,Royal Muska ![]() Byredo,Rose Noir
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej liście są 2 poisony: midnight i pure
może w przyszłam miesiącuuu ..
|
|
|
|
|
#2776 |
|
BAN stały
|
1.Addict klasyk
2.Gaiac Micallef 3.Angel edt 4.L Lolita Lempicka Wystarczą mi nawet odlewki,żeby tylko zimę "przeżyć" |
|
|
|
|
#2777 |
|
Konto usunięte
|
Fontek kochany mnie nie zawodzi
Z listy znika Antonio Puig Quorum, bo pojawił się na mojej półce Czas na nową listę: Chcę koniecznie: - Issey Miyake L'Eau d'Issey PH Intense - Rochas Lui Mógłbym chcieć: - Chanel Allure Homme Sport EDT - Loewe 7 (ale ta cena i trwałość mnie zniechęcają) Chcę potestować: - JPG Le Male - Creed Aventus - Creed Virgin Island Water - Amouge Epic Man - Amouge Gold Man - Amouge Lyric Man - Amouge Honour Man - Amouge Jubilation Man - Amouge Memoir Man - Amouge Reflection Man - Issey Miyake L'Eau d'Issey PH Intense - Chanel Egoiste - Kenzo PH Boisee - Kenzo PH - Kenzo L'Eau par Wild PH - Jennifer Lopez Deseo Men - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Loewe Esencia PH - Hermes Eau de Gentiane Blanche EDC - Hermes Equipage - Sartoriale Pal Zileri - Comme des Garcons Wonderwood - Frederic Malle French Lover - Guerlain Heritage - Guerlain Habit Rouge - Antonio Visconti Bois de Gayac - Narciso Rodriguez for Him - Narciso Rodriguez Musc for Him |
|
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie chciejstwa wymiekaja teraz przyDaim Blond. Chyba nigdy nie pragnelam tak zadnego zapachu! Watku,dzialaaaaaaj!
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista jest bardzo króciutka:
Chanel no 19 Poudre Wątku, działaj (Mikołaju, czytaj) |
|
|
|
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
Narciso Rodriguez - For Her
Lolita Lempicka - Si Lolita Chanel Chance no to teraz wyślę link do mojego posta rodzinie
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie- HP sensuelle, Eden, Elie Saab i DV
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Marc Jacobs Blush 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Marc Jacobs edp 12.M. MICALLEF Note Vanille 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Jimmy Choo EDP-Mam 15. L'Eau The One EDT 16. Mat Chocolat EDP 17. Angel Eau de toilette 18. Angel Etoile Seduisante 19. FORBIDDEN EUPHORIA 20.Euphoria EDT 21. DKNY Golden Delicious |
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Soir de Lune- na rozbiórkę ![]() a jak się skończą moje zasoby, to powtórki flaszek: 2. Angel edp 3. Euphoria edp 4. Angel edt (jak wykończę odlewkę) a jak się trafi okazyjnie, to: 5. Dark Extacy 6. Flowerbombka 7. HP ES Wątku, dobrze się ostatnio spisywałeś, więc działaj tak dalej
|
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro wierzycie w moc tego wątku, to i ja się wpiszę:
![]() Byredo Bal D'Afrique KILIAN Arabian Nights Incense Aoud PUREDISTANCE I ![]() |
|
|
|
|
#2785 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Na ten rok mam już tylko 3 marzenia
Euphoria Forbidden Valentina i Insolence EDT Mikołaju, wierzę w Ciebie!
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-11-28 o 21:29 |
|
|
|
|
#2786 |
|
Raczkowanie
|
Mam dwa marzenia; wystarczyłyby większe odlewki:
baume du doge rousse lutensa ....bo całe flakony to majątek
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
po nowym roku marzy mi się Un bois Vanille
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
viva la juicy - juicy couture
euphoria forbidden ![]() ale tych 1szych nie odpuszcze, wielka taka milosc od dawna. juz niedlugo
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to już wyzbyłam się większości marzeń perfumowych i ta mania kupowania minęła...ale....są jedne perfumy, na które chęć rośnie zawsze zimą...od jakiś 3 lat . Są to nieprodukowane BRIT Gold
Myślę, że małe prawdopodobieństwo bym je gdzies dorwała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

)

Wychodzi na mnie róża, taka pączkowa, a za różą generalnie nie przepadam. Chyba podzękuję Domi, że mnie powstrzymała przed zakupem
(L'occitane na ten przykład)
mogę mieć któryś z nich tylko kompletnie nie wiem na jaki się zdecydować..help

)