|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
dzięki dziewczyny
![]() emi_lka, tak, ćwiczę 8min z filmiku z przystojnym panem mi też było się trudno zmobilizować do ćwiczeń, tzn na początku łatwo, kiedy nie pracowałam i mogłam ćwiczyć zaraz po bieganiu, a teraz rano nie mam czasu i wieczorem ciężko mi się zebrać. Dlatego cieszę się, że TŻ się przyłączył, pozazdrościł mi brzucha. jak chcesz mobilizacji i masz mocne nerwy, to mogę pokazać Ci zdjęcie mojego brzucha - tłustego, z rozlewającymi się zza spodni boczkami i po 3 tygodniach ćwiczeń, naprawdę widać różnicę
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, boczki robią mi się coraz większe... Chcę zobaczyć różnicę - pokaż zdjęcia
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na punkcie mięśni brzucha całe życie miałam hopla.
I zawsze je ćwiczyłam. Już wiem że będę miałą straszną traumę patrząc na poporodowego flaka
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak w ogóle, jak myślicie, od czego zależy forma brzucha po porodzie? Kilka tygodni temu byłam na basenie, na którym była kobieta z mega płaskim i szczupłym brzuchem, do tego była mamą. Pozazdrościłam jej tego brzucha i zabrałam się za siebie. Z kolei po innych kobietach od razu widać że są mamami, po porodzie zostaje im taka miękka fałda na brzuchu, mimo, że są szczupłe. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-28 o 11:41 |
||
|
|
|
#1055 |
|
Wtajemniczenie
|
xzora a teraz biegasz rano czy wieczorem?
ja ogólnie mam niedużo w pasie z 66. dlatego ciężko mi się zmobilizować do biegania. zwłaszcza, że nie przepadam
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
rano, nie potrafiłam sobie ustawić biegania wieczornego, albo byłam zbyt głodna, albo zbyt najedzona
ja to do biegania mam skutecznego mobilizatora, jak tylko mam kilkudniową przerwę, to już się mój kręgosłup odzywa zresztą do abs też po części mnie kręgosłup zmobilizował, muszę mieć silne mięśnie brzucha i grzbietu żeby go utrzymać
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-28 o 11:45 |
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie byłam zadowolona ze swojego brzucha, nawet jak kręciłam hula-hop i efekty były widoczne, nawet jak robiłam 6 wejdera... pewnie dlatego, że nie mam wcięcia w talii i generalnie jego budowa jest dla mnie niezadowalająca. Czyli nawet jak jestem zadowolona z wagi, to z brzucha nie.
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na tle brzucha od zawsze miałam paranoję Płaski,twardy,wyćwiczony. A teraz,mimo,ze znowu jest płaski,to jednak jędrnośc nie ta,fałdy brak,ale jednak to nie to...
|
|
#1059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to bywa z takimi rzeczami od wszystkiego zależy...od genów, kondycji sprzed ciąży i sposobu bycia po ciąży. Poza tym moja bratowa twierdzi że dużo gorzej jest po cesarce..i jak się nie karmi. Dlatego ... mimo obrzydzenia zrobię wszystko by karmić ![]() Cytat:
Na budowę nic nie poradzisz- trzeba się z nią oswoić i pokochać ![]() BTW- ja mimo ciążowego otłuszczenia i kilogramowego dziecka w brzuchu nadal spokojnie mogę robić brzuszki Nie to że robię oczywiście- ale jak wstaję z pozycji leżącej nie mam z tym problemu. I widać mięśnie skośne
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-28 o 13:35 |
||
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() xzora super ![]() W ogóle to się ciesze bo juz zamówiłam wszystkie prezenty (dla 9 osób) na all, teraz czekać na kurierów więc ufff, problem z głowy ![]() Dziewczyny wczoraj poczułam pierwszy raz dzidziola Moja mama dziś poszła dla Lidla i nakupowała mi ubranek dla dzidziola
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzialenka12344321, super, to musi być niesamowite uczucie. W ogóle to podoba mi się jak nazywacie swoje przyszłe dziecko ![]() Co do prezentów, to my też rozpoczęliśmy już zakupy świąteczne, dla TŻta brata i naszych mam prezenty wybrane, babci kupię stacjonarnie (myślę nad jakimiś kadzidełkami, świeczkami, stroikami, bo lubi takie rzeczy), został jeszcze teść, póki co nie mam pomysłu na prezent dla niego. Zapomniałam jeszcze o TŻta chrześniaku, ma 12 lat i też nie wiem co mogłoby mu się spodobać. Za duży jest na takie typowe zabawki,a z grą komputerową trudno trafić, bo ma ich bardzo dużo. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-28 o 14:35 |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora dzięki
My akurat w tym roku mieliśmy mało kasy na prezenty więc tylko drobiazgi kupiliśmy, bo czeka nas masa wydatków a jednak tak bez prezentów głupio nam iść.
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
A co kupiliście?
My też nie kupujemy drogich prezentów, myślę, że nie o to chodzi żeby wydać, a po prostu żeby pamiętać ![]() nasze zeszłoroczne prezenty to: książka (teściowa), poduszka ortopedyczna (teść, bo ma problemy z kręgosłupem, a sobie też wtedy kupowałam), pędzel flat top i figi (mama), chrześniak tż (szachy), nie pamiętam co było dla brata TZ, świeczka cynamon + jabłko i giga zapałki (babcia) tegoroczne: paletka SLEEK nude dla mam (ma dobre recenzje na youtube, do tego obie mamy się malują). koszulka z Dexem dla brata TŻ, dla babci coś w stylu zeszłorocznego prezentu, muszę popatrzeć, chrześniak TŻ ?, teść ? Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-28 o 15:00 |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
To my tak co roku wydawaliśmy 30-50 zł a w tym za te 9 prezentów zapłaciłam w sumie 182 zł
Dal kobiet(mama, babcia, teściowa, 2 siostry męża) korale drewniane bo lubią. Dla brata cyberplastelinę (bo to komputerowiec), dla taty babmbusowy pałeczki do sushi (zestaw dla 5 osób) uwielbia je robić a ma tylko takie jednorazowe, dla dziadka puszka dobrej kawy, dla teścia kosmetyki. A my z mężem sobie buty na zimę kupiliśmy
|
|
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia gratuluję pierwszych ruchów
![]() no i faktu prezentów z głowy... co to jest cyberplastelina? u mnie do dupy ostatnio. pokwękam wam w klubie. |
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę to kupić mojemu bratu. jego klawiatura wygląda jakby na nią zwymiotował. mam nadzieję, że to naprawdę działa, a nie jest tylko fajnym gadżetem. |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Kurcze, Wy tu o prezentach, a ja nawet o świętach jeszcze nie myślę...
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą z dziećmi nie ma problemu, one się i tak cieszą, gorzej kupować prezenty starszym |
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodko- moja bratanica ma dokłądnie sprecyzowane wymagania. Świecący domek dla koników Pony, latającą barbie (nikt nie wie co to) Jagodowe Ciastko itd. Za to mój bratanek namalował na liście do Mikołaja - majonez ![]() Zapytany co chce dostac od Mikołaja też powiedział "iones" Po burzy mysli doszliśmy do tego że 2 dni wcześniej jak jadl parówki to skańczył się w domu majonez - no i on o nim akurat wtedy zamarzył ---------------- A ja o świętach intensywnie myślę...cały czas rozważamy wyjazd do mojej sisterki. Ja chyba dam radę...mamy podjąć decyzję za tydzień. Wtedy kasy pójdzie w bród- bo u sisterki nie działa zasada bezprezentowa. A do tego 23 grudnia mój siostrzeniec ma 15 uro. No nic..ale od 15 lat marzę żeby być u nich na święta. I w tym roku chcę to marzenie w końcu spełnić!!!
|
|
#1075 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty biegasz po 30 minut dziennie? Od dawna? Też bym chciała zobaczyć fotki, to mnie najbardziej motywuje ![]() Cytat:
No i macie to z głowy Super, że poczułaś "rybkę" To musi być niesamowite uczucie ![]() Cytat:
![]() Też muszę pomyśleć nad prezentami. W tym roku ustaliliśmy, że będzie bez szaleństw ![]() Pochwalę się, że byłam na jazdach doszkalających (4 godziny) i wczoraj po raz pierwszy jechałam sama autem Odebrałam samochód od brata i pojechałam zatankować, a dzisiaj przyjechałam do pracy ![]() No i chyba znalazłam wymarzoną suknię ślubną. Jak ją włożyłam, to był efekt wow, wygląda pięknie na żywo.Robi mi talię osy, uwydatnia biust i ukrywa biodra, a do tego jest lekka (muślinowy dół) i elegancja (elementy koronki i kryształków. No i nie ma satyny, w której wyglądam okropnie. |
|||||
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Xzora, ja też chcę fotki mobilizujące!!! Ja mam w pasie 70 cm ![]() Po cesarce mój brzuch nie wygląda najlepiej, nad blizną mam właśnie taki fałd. Na szczęście pępek już mniej przypomina krater ![]() Nie ćwiczyłam przed ciążą, więc i po cesarce nie czułam się najlepiej, i teraz jakoś tak trochę boję się o te mięśnie - gdy kicham, czuję "coś" w miejscu przecięcia. Xzora, miałam Cię zapytać - jak się ubierasz teraz na bieganie? |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pochwal się kiecką |
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to, że ja jedna nic nie robię z tym prawem jazdy
![]() Tylko że najpierw musiałabym je chyba wymienić, bo mam stare nazwisko i adres ![]() Też chcę zobaczyć kieckę! |
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Miskowa będzie prawdopodobnie ta sitara0.jpg tylko bez tej koronki między biustem. Do tego do kościoła długi welon, a na wesele woalka.
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow..szybko się odważyłaś sama wsiąść do auta!!!Dobrze wróży na przyszłość ![]() Sukienka piękna Ja nadal jeźdzę na panieńskim.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-29 o 10:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

. 
wow..szybko się odważyłaś sama wsiąść do auta!!!