|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Haniu stwierdziłam, że muszę pójść za ciosem i zacząć jeździć póki jestem świeżo po lekcjach i czuję się w miarę pewnie na drodze.
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam od kilku lat stare i nie zamierzam wymieniać. Policji mówię zawsze, że dopiero co zmieniłam dane i jeszcze nie zdążyłam go zmienić, zwłaszcza jak mnie zatrzymują nie w mieście zameldowania |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova, mój weekend autentycznie był intensywny - w poniedziałek byłam zmęczona jak koń po westernie
![]() Sukienka bardzo ładna Haniu, jak masz możliwość, to jedźcie na święta, z maluszkiem będzie trudniej zdecydowanie... Majonez to całkiem fajny prezent My wczoraj zaczęliśmy odnawiać łazienkę.... i podczas skrobania fug zrobiłam sobie taką ranę w palcu, że praktycznie jestem wyłączona z remontu chyba do końca ... |
|
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gotować się będzie dało? Jak tak to OK...będziesz dożywiać pracowników i będzie git ![]() łazienka to już ostatni etap remontu? Cytat:
|
|
#1085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wtorkowo!
Rozkłada mnie choroba, ale staram się bronić. Zaaplikowałam otrivin a za chwilę teraflu zatoki. Cytat:
Choć czasem wolałabym nieco inny stan.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sukienka na pewno na żywo wygląda przepięknie |
|||
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie robimy mega generalnego remontu łazienki, na zasadzie zmiany płytek, czy wanny, itp....bo na razie nas na to nie stać. Będziemy malować, wymieniać fugi, chyba wymienimy meble, chcę też pododawać inne kolorystyczne akcenty, żeby ożywić i odmienić tę łazienkę trochę ![]() Łazienka jest niebieski biała...a dodatki chcę dać fioletowe....coś a la kolor przewodni wizażu - jak myślicie? |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Xzora prosze Cie dobij mnie fota Twojego brzucha i niech ta fota sprawi ze sie zmobilizuje
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2011-11-29 o 11:32 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mi się nie widzi do niebieskiego taki biskupi fiolet![]() No ale ja wielbię łazienki białe z dodatkiem drewna i szarości- tylko i wyłącznie. Swoją łazienkę mam w 12 letnich błękitno- białych płytkach - których nie znoszę i zagłuszam te maziaje na nich dodatkami z naturalnego drewna i bieli
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam stare, komunistyczne błękitne płytki, na podłodze białe. Meble chcemy kupić białe, ściany będą białe... ale chciałam jakoś ożywić chłód tej łazienki, żeby było bardziej przytulnie...a myślę, że np. niebieskie dywaniki, biała klapa wc, biały np kosz na śmieci...to pomyślałam, że będzie za chłodno...a w łazience zależy mi na przytulności... |
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://studiopomyslow.pl/img/p/683-1046-large.jpg Albo brązowe-czekoladowe dodatki? |
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już bardziej zieleń...albo granat po prostu..albo zieleń z granatem ![]() Albo tak jak ja..dużo drewna i wikliny. Ja mam kosz na bieliznę wiklinowy, koszyczki na szpargały wiklinowe, deskę drewnianą i lustro w drewnianej ramie.
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekoladowy chyba nie...chyba za ciemno...chociaż nie wiem...musimy najpierw jakieś meble wybrać... |
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biegam przez 30min co drugi dzień dzisiaj : - podkoszulek z krótkim rękawkiem termo - cienki podkoszulek z długim rękawem bawełna - cienki podkoszulek z długim rękawem bawełna (mogło być bez, bo w miarę ciepło dzisiaj) - cienka kurtka do biegania - spodnie dresowe - skarpety za kostkę (czytałam coś o kłopotach z achillesem przy bieganiu, więc wolę mieć zakryte kostki) - polarowy szalik - polarowa czapka uszatka (pod nią jeszcze opaska żeby dobrze zakryć uszy, bo miałam z nimi problem, a jak biegam to wiatr mi wchodzi pod te uszy od czapki) - kamizelka polarowa plus rękawiczki, które zawsze ściągam albo bezpośrednio przed biegiem, a jak jest chłodniej, to po 2-3 okrążeniach Nie chce mi się wysyłać tyle privów, także podaję tutaj link do zdjęcia brzucha ![]() Zdjęcie nr 1 jest z 24.06, zdjęcie nr 2 z 31.05, także już po 24dniach dało się zauważyć poprawę kondycji mojego sadła, wówczas ABS robiłam co drugi dzień + bieganie co drugi dzień. Na pierwszym zdjęciu miałam 65cm w talii, na drugim 64cm w talii. Mnie najbardziej mobilizuje to, że wystarczą tylko 24dni w miarę zdrowego trybu życia, żeby brzuch tak potwornie nie wyglądał. co do łazienki butter, jeśli ten niebieski jest jasny, to może dodatki liliowe? Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-29 o 11:56 |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Płytki są mniej więcej w takim kolorze...
Zielony myślisz pasuje? Ehh..dobra, już Was nie męczę
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
na moim kompie ten kolor to taki bardziej morska zieleń niż niebieski, pasowałaby mi do niego cytrynka, albo limonka
asiuk, nastraszyłaś mnie tym fałdem nad blizną po cesarce... ja chcę mieć cc, ale bez tego typu komplikacji. jak mam bliznę pod wyrostku, to ona jest gładka... Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-29 o 11:59 |
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide robic mojemu niegrzecznemu dziecku obiad, dzis serwujemy ryz z jablkiem i pewnie wciagnie od nas gulasz z kasza a jak mnie spluje tym ryzem z jablkiem to ja wystawie na allegro
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2011-11-29 o 12:30 |
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, widziałam takie połączenie bieli, niebieskiego i pomarańczowego i wyglądało całkiem ok, chociaż sama bym się pewnie na coś takiego nie zdecydowała, bo lubię spokojne i przytulne łazienki.
Możesz też pomyśleć o specjalnej farbie do płytek i zamalować ten niebieski, jeśli ci nie pasuje |
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za pomysłu
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova, ładna sukienka
![]() Butter, na moim monitorze to taki bardziej morski. Do ocieplenia łazienki super pasuje po prostu jasne drewno: półeczki, ramki na ścianie, wiklinowe pudełka na pierdoły. Xzora, dzięki za link i opis ubrania. Jakoś tak mi się wydaje strasznie ciepłe ![]() Ten fałd, o którym pisałam, to nie jest komplikacja - po prostu tak już jest Dla wyglądu brzucha na pewno lepszy jest poród naturalny. Ja czasami też nie mam czucia, ale nie w miejscu blizny, tylko między nogami ![]() Mam mnóstwo roboty!!!!!! |
|
|
|
#1101 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki, aby się udało spełnić marzenie.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() widziałyście nowy taniec? http://www.youtube.com/watch?v=UpdZWr2GWLI
|
||||
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierzcie mi na słowo, że do tej łazienki na prawdę nie pasuje jasne drewno
![]() To nie jest morski kolor, może wstawiłam złą płytkę... jest po prostu błękitna...
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
biia pokaż swoją
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam widzialam co wiecej na fitnesie mielismy a co sie upocilam to moje |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
carmelova gratualcje jazd aaaa i pochwal się suknią. ooo widziałam
Bardzo ładna. Butter święta już niedługo Jeszcze tylko 17 dni pracujących |
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Ta jest śliczna, taka deliktna
![]() Dostałam dzis talony na swięta z pracy Fajnie.
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam podwyżkę
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie szykuje się spory awans, także trzymajcie kciuki Jak dobrze pójdzie to z asystentki zmienię stanowisko na specjalistę ds. sprzedaży na rynki zagraniczne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.