|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cześc dziewczyny.
Ja po cudownym weekendzie z Rodzicami. Przy wyjeździe się popłakałam, ale już jak pojechali,więc przynajmniej przy Nich się trzymałam. W nocy wichura straszna była i cięzko się spało. A dzisiaj dyżur ![]() Kash ciesze sie że lepiej się czujesz. A co do rodziny to niestety prawda z tym zdjęciem. Chociaż jeszcze CI czasem rogi zrobią na zdjęciu ![]() Jak coś to pisz w klubie. Ijaa kuruj się i gratuluje staconych kg ![]() U mnie w pracy na termometrze 18 stopni w słońcu ![]()
#2852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra... już nic nie piszę, bom podłe to. ![]() Żadnym cudem! ![]() Ogólnie to się nazywa DIETA! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będę musiała nad tym ostro dzisiaj popracować. ![]() Aaaa takie buty. ![]() ![]() A jak K. nie będzie chciał z Tobą na "Przed świtem" iść, to.. dzwoń po mnie. ![]() ![]() 34, ło matko! ![]() Mnie to jest w ogóle zakazane przechodzić koło takie rozmiaru. ![]() Żeby nie było, w 36 też najczęściej nie wchodzę. ![]() No mam nadzieję, że wypłaszczę, a nie zaokrąglę. ![]() Tak na serio, to oczywiście na święta trzeba popróbować tego i owego, ale mam zamiar się pilnować. Plan przewiduje na Sylwestra być lachonem, więc nie mogę utyć na kilka dni przed. ![]() Zrobię też sobie "dozwolone słodkości" i da radę. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do reszty: TULĘ ![]() ![]() Cytat:
![]() Taaaaaaaaaaaaa? ![]() ![]() A. też bierze wolne (już zapowiedział wcześniej i pozwolenie dostał) po Świętach, więc.. jak usłyszał moją nowość, już zaczyna kombinować. ![]() Ja mu pokombinuję. ![]() Wybyć raczej nigdzie nie wybędziemy bo raz - oszczędzanie w toku, a w tym okresie to przecież wszędzie krocie zostawimy, nawet w ciągu kilku dni, dwa - kto to wymyślił, żeby pierwszy stycznia był w niedzielę, a prawie na kacu drugiego trzeba iść do pracy. ![]() No chyba, że jeszcze wolne wezmę. ![]() W każdym razie, coś trzeba będzie wymyślić, żeby jakoś spożytkować ten wolny tydzień. ![]() Może jakiś remont? ![]() Kurde, na zakupy by się zdało jakieś dzisiaj, a chyba mi się nie chce. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Konto usunięte
|
Dzieki Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() słodkie lenistwo chorobowe dobiega końca, jutro mam kontrolną wizytę, właśnie przed chwilą się umówiłam z ginem że mam być o 17, bardzo miło mi się zrobiło bo oddzwonił chwilę po tym jak rozmawialiśmy żeby zapytać jak się czuję i czy jest już lepiej bo się trochę martwił czy leki od razu pomogą, ale skoro nie dzwoniłam to chyba jest poprawa i bardzo się ucieszył jak powiedziałam, ze nie mam już żadnych dolegliwości ![]() ![]() weekend był baardzo baardzo fajny, czułam się jak na wakacjach u M. ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro mamy małe święto- mija równo pół roku od naszej 1 randki ![]() ![]() ![]() ![]() z tego co pamiętam: Ijaa monopoly M. skądś ściągnął jak chcesz mogę Ci wysłać na @ bo tą drogą go od niego dostałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ssnow bardzo bardzo mi przykro z powodu utraty pracy przez S. ściskam mocno kciuki i mam nadzieję, że do końca roku znajdzie nową i lepszą posadę ![]() ![]() Aaby kłopotów ze zdrówkiem współczuję i życzę szybkiego polepszenia jego stanu ![]() Duszka kurtką się koniecznie pochwal! ![]() Kraven nie dziwię się, że płakałaś ja bym tam już przy rodzicach dudlała jakby mieszkali tak daleko jak Twoi ![]() ![]() ![]() Hania Tiffi made my day ![]() ![]() ![]() Dodaja super, że piec rozdziewiczony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
zawsze mam racje
|
dobradusza: a wiesz o kuponach zniżkowych h&m?
Gazeta za 5,50 kupon na 20, więc i tak się opłaca, są w avanti, ale tylko podobno tym za 5,50 Weekend? hmm minął na niczym. Tż kupił płyn do czyszczenia kominka i myślał, że psiknie raz i będzie czysto, a szyby czaaarne aż nic widać nie było. No to sobie poszorowaliśmy, oj poszorowaliśmy ![]() W sobotę pospałam, małe zakupy, reszta dnia to nawet nie wiem na czym zeszła, jedynie jakieś ze 2 prania zrobiłam, odkurzyłam kuchnię, bo niestety non stop się syfi i tyle. Na wczoraj były wielkie plany ale nie wypaliły ostatecznie, jedynie udało się wyjść na poranną kawę/herbatę, troche rzeczy poukładam i trochę znalazłam, okazało się że jednak mam soczewki w zapasie i waxy do włosów, a wcale głęboko nie były ukryte ![]() Dzisiaj dzień zły i nerwowy od rana, aż się wymieniać nie chce, po prostu mam ochotę się schować i nie wychodzić, nikt się na swojej pracy nie zna- czy załatwiam sprawy służbowe czy prywatne, a wrrr. No i załatwiłam tylko część spraw na dzisiaj, no ale jak to co powinno zająć pół godz zajmuje trzy to się tak kończy... A jeszcze na koniec co zrobił tżta kumpel, przyjechał do nas bo miał w czymś pomóc tż, byliśmy jeszcze w trójkę w ikei, on poszedł do auta wcześniej i jak się potem okazało pilot położył pomiędzy siedzeniami zamiast go oddać i to na skrytce odsuwanej, której odsunąć się mu nie chciało i w czasie ostrego hamowania (bo ludzie jeżdzą jak jeżdzą) spaaadło, a jeszcze musieliśmy mocno pilnie stanąć w jednym miejscu, więc robię jakieś wygibasy szukając tego, a ciężko zajrzeć pod siedzenia bo jakieś wysokie są z tyłu, na szczęście okazało się, że auto odpala mimo, że pilot leżał dalej, a myśleliśmy że musi być blisko czujników. A gdzie zapasowy to dobre pytanie :P No ale udało się ruszyć, tak to pieroństwo wpadło, że masakra, znalazło się po dłuugim macaniu auta, oczywiście przeze mnie, ale w takim miejscu się zaklinował, że 100 razy się szukało i nie znalazło. Masakra, ale byłam na niego złaaaaa. Ale darmowa yoga zaliczona.... Tak jest jak się nie chce na miejsce odłożyć rzeczy
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-28 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2857 |
zawsze mam racje
|
Simsy sobie ściągam, te najstarsze, tzn mieliśmy z bratem wszystkie oryginalne, ale po 10 latach to niekoniecze płyty chcą działać
![]() Tylko o czas się boję, jak w tamtym roku miałam dwójkę pożyczoną to siedziałam, aż do bólu karku ![]() Idę zjeść bo jestem głooodna, potem może coś bym sprasowała, potem odcinek prywatnej praktyki, zadbanie o urodę i po dniu. A póki co mnie głowa pobolewa (znowu ![]()
#2858 |
Konto usunięte
|
Mnie dzisiaj obudziła powódź w domu
![]() ![]() Zakupiłam dzisiaj ostatnie gwiazdkowe prezenty ![]() ![]() kash ![]() DobraDusza a czemu Ty dostałaś zniżkę do Orsay'a a ja nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do rabatu to nie mam pojęcia... Od czasu do czasu na maila mi przychodzi ![]() ![]() W ogóle zapomniałam się pochwalić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
niedawno dotarlismy do domu ![]() a jutro od nowa i nie zapowiada sie spokojniej dni uciekaja mi przez palce, czasem nie wiem juz jaki dzis dzien weekend zlecial ekspresowo, ja ze swoimi rodzicami, Tz byl u swoich i tyle po weekendzie znow mnie cos gardlo drapie, a niedawno antybiotyk skonczylam, nie wiem co sie ze mna dzieje, mam nadzieje, ze jakos wyjde z tego calo i bardzo polecam to piwo z jajkiem o ktorym kiedys pisala, probowalam ta miksture i wcale nie czuc tego jajka w piwie, a raczej slodki smak, a do tego rozgrzewa mocno i mozna sie wypocic bardzo dobrej nocy zycze i milego dnia jutrzejszego
#2861 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() HAHA! PIERWSZA! Chociaż raz!! ![]() ![]() Uwielbiam Simsy ![]() ![]() Dlatego teraz nie tykam, bo obawiam się, że mógłby być problem z chodzeniem do pracy. ![]() Najlepsze, że ja non stop coś tworzyłam i budowałam. Później na chwilkę włączałam "życie" powkurzałam trochę ludzi, kilku uśmierciłam, np. spaliłam i od nowa budowałam i budowałam. ![]() Cytat:
![]() Mnie się dzisiaj dla odmiany spłuczka popsuła. Nie wiem co.. A. zaglądał. Zablokował wodę, bo powiedział, że coś musi kupić, podmieni i będzie cacy. Tez o tym myślimy. Głównie ze względu na pewien problem z sąsiadką z góry. Może jak się ubezpieczyciel jej (i administracji - bo ona ma spółdzielcze) uczepi, to coś zacznie się w tym kierunku poprawiać. Cytat:
Mam schizy na punkcie takich połączeń. ![]() Ogólnie jestem zła ![]() ![]() W związku z powyższym jem bułkę słodką! A co! Raz kiedyś mi się należy! ![]() ![]() ![]() Jednocześnie wkurza mnie mój katar. Wczoraj mnie wzięło takie kichanie, że się uspokoić nie mogłam. Dzisiaj głowa ciężkawa no i smarczę. ![]() Gardło natomiast nieodczuwalne! Aaaaa i zimno mi! Caaaaaaaaaaaały czas! Jeśli do jutra się nic nie zmieni, walę i idę do lekarza, niech mi da coś mocniejszego, bo będę walczyć z tymi smarkami do Świąt. ![]() To było na nie! ![]() To teraz trochę na tak! ![]() Zaskakujące co się ze mną dzieje, ale.. nie mogę się doczekać Świąt. ![]() ![]() Dziwne to o tyle, że ja na serio nie jestem mocno rodzinna i świąteczna.. zwyczajnie mnie to nigdy nie kręciło (ba! dosłownie na ni lałam, z góry do dołu - aż Rodzicielka nie raz wariowała przez to, że nic mnie Święta nie obchodzą ![]() A w tym roku mi coś odwala, na tyle, że chce odwiedzić dalszą rodzinkę, wymyślać zaczynam smakołyki i mam w planach konkretne dekoracje w domu i inne takie. ![]() Aaaaa i chcę też porobić smakołyki do prezentów. ![]() I nawet mój strój wigilijny podlega przemyśleniom. ![]() Chyba się starzeję co? ![]() ![]() Wczoraj trochę podliczałam wydatki i nie jest źle. Do wypłaty półtora tygodnia, a w budżecie na życie jest jeszcze całkiem miła sumka. ![]() Muszę też rozplanować wydatki na grudzień. Chyba przewidzę większy budżet życiowy - wiadomo Święta, ale potrzebujemy też kilka rzecz kupić np. patelnię - największa i zarazem najlepsza zaczyna marudzić i wkurza mnie niesamowicie, że byle jajecznicy zrobić nie mogę, bo się na środku zaraz przypala. Ogólnie robi się malutka zakupowa lista, więc trzeba to ogarnąć. Zgrałam wczoraj w końcu zdjęcia, więc mam dla Was (Duszko, szczególnie dla Ciebie ![]() ![]() Ogólnie nie wyszły za szczególne te fotki, jakieś ciemne - ale to mój monitor tak ma, a wczoraj już za późno( ciemno, a z lampą nie wygląda to dobrze) na nowe było. Mam nadzieję, że dojrzycie. ![]() Tak w ogóle to jestem z nich bardzoooooooooooo zadowolona. Ciepłe, gruba podeszwa (wygląda lekki traperowato na samym dole, ale mnie osobiście taki syl pasuje bardzo), idealnie pasują w kostce - zazwyczaj mam z tym problem, bo mam strasznie wąskie. Mam nadzieję, że w prawdziwą zimę też dadzą radę - wyglądają na na prawdę porządnie zrobione. ![]() Trzeba by się zabrać do pracy. ![]() Miłego dnia ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-11-29 o 08:08 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
dobry dzien
![]() Jaka piękna jesień ![]() ![]() ja dziś sama w domku, mam plan isc na miasto bo tabletki mi sie skonczyły, ale nie mam weny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed wczoraj mielismy gości, fale dunaju wszystkim smakowalo wiec bylam dumna ![]() ![]() ![]() Ijaa bardzo ładne buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
zawsze mam racje
|
Widzę, że nie tylko u mnie hydrauliczne problemy. U mnie wanna przeciekała, jak się wodę spuszczało to powódź
![]() Ale już działa, coś tam jeszcze trzeba zasilikować czy coś takiego, ale się nie znam, ważne że będzie działać. Tak na szybkiego odpisuję, bo pełno wszystkiego na łbie.
#2864 |
Konto usunięte
|
cześć Kochane
![]() dobrze, że jutro wracam do pracy bo okazuję się że w tydzień wykorzystałam cały limit na internet ![]() ![]() Ijaa bardzo ładne, solidne kozaki ![]() ![]() ![]() co do świąt to ja mam w tym roku to samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i chciałam Wam się pochwalić jakie fajne figurki z miejscem na świeczkę kupiłam wczoraj w leclercu- 4,99zł/szt ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam za jakość ale zdjęcie robione komórką ![]() Danusia jesteś moim prezentowym guru ![]() ![]() Ala zdrówka życzę, obawiam się, że to spędzanie całych dni w pracy niestety nie wpływa dodatkowo dobrze na Twoje zdrowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
zawsze mam racje
|
kash: a czego masz ten internet mobilny?
Mikołaj do mnie nie przemawia, ale pingwin fajny. Ja unikam takich różnych stojących ozdób, bo już bym w ogóle ze sprzątaniem nie wyrobiła ![]() Ideałem byłoby gdyby biurka, góry komód itd nie były zastawione, ale u mnie ciężko z tym bywa. Specjalnie kupiłam biurko bez szuflad, bo wiedziałam, że w nich to będzie tylko śmietnik, a końcowo mam biurko pozastawiane, bo gdzieś te zszywacze, długopisy, teczki leżeć muszą jak działam. Mam tylko takie bardzo minimalistyczne biurko, z trzech płyt równej grubości z ikei. W sumie je lubię, bo lubię takie proste formy. Chciałabym sobie w końcu toaletkę kupić, tylko w większości one mają takie mini 2 szufladki i gdzie tam kolorówkę schować, o reszcie nawet nie mówiąc.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-29 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Przy zimowych (sportowych i półbutach w sumie tez) absolutnie nie narzekam na rozmiar (chociaż często jest problem z dostaniem takiego, bo najczęściej sklepy) mają po jednej parze z modelu) ale niestety już przy sandałkach czy innych takich lekkich robi się lekki problem, bo najczęściej jak nie mam paska w kostce to WSZYSTKIE mi spadają. I tak na prawdę nie długość stopy jest u mnie problemem, a jej szerokość (a właściwie jej brak). ![]() Mam koleżankę która nosi rozmiar 41. Na szczęśliwą to ona niestety z tego powodu nie wygląda. ![]() Super, że z kasą nie będzie źle. ![]() A pomyśl, jak będzie cudownie od kwietnia jak już zaczniecie z M. u mnie pracować. ![]() ![]() ![]() A my w tym roku (pierwszy raz) zaliczamy dwie wigilie. Do tej pory było tak, że Wigilie spędzaliśmy osobno, a w pierwszy i drugi dzień Świąt byliśmy trochę u A. rodziców trochę u mnie. W tym roku postanowiłyśmy z Mamą przygotować coś w domu - będzie też moja Chrzestna, a na późniejszą kolację pojedziemy do jego rodziców. Wstępny plan zakładał, że w ogóle robimy Wigilię wspólną i rodzice A. przychodzą do nas, ale niestety ze względu na babcię która ostatnio podupadła na zdrowiu (mieszka z nimi) i nigdzie się nie ruszy, wybycie gdzieś tego dnia u nich odpada. Fajne figurki. ![]() Osobiście nie przepadam za durostujkami - weź to czyść później, ![]() ![]() Mam BAŁWANA podobnego do Twojego pingwina. ![]() ![]() Cytat:
Pomijając fakt, że w sypialni aktualnie się nie zmieści, to nie sądzę by było to rozwiązanie praktyczne. Często wstaję wcześniej niż A. więc o ile w miesiącach letnich tego problemu by nie było, o tyle w zimowych gdy rano na dworze jest ciemno głupio by było budzić go światłami, bo ja muszę się pomalować. ![]() Gdzie ją więc ustawić jak nie w sypialny? W kuchni, w salonie? Jakoś tego nie widzę. ![]() Rany! Niemoc mam dzisiaj jakąś! Czas w sumie jakoś ucieka, ale.. mocno bym już stąd poszła. ![]() A. się urwał z pracy i stwierdził, że będzie szlifował. ![]() Wczoraj nic nie zrobiliśmy - ach ten leń. ![]() Obawiam się więc czy jak wrócę będą jakieś znajome mi kolory mieszkaniu, czy tylko... biel. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-11-29 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
zawsze mam racje
|
Ja u nas w sypialni też, bo to nieduży pokój typowo do spania i źle by mi się do łóżka przeciskało, a wyjścia na balkon nie chcę zagradzać.
Ale są inne lokalizacje, z tym to nie problem, gorzej z wyborem tej toaletki. tż spał dzisiaj na kanapie ![]() A ja poszłam spać o 2, bo w simy grałam i znowu dziś nie do końca wyspana, dobrze, że nie musiałam o 6 wstać.
#2868 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do dermo - byliśmy wczoraj. Ja i Ł. U mnie oczywiście po zajadach ani śladu (co było do przewidzenia i co też lekarza specjalnie nie zdziwiło). Pokazałam mu jedynie zdjęcie, które zapobiegawczo zrobiłam podczas ostatniego "wysypu". Powiedziałam, czego już próbowałam, opowiedziałam całą historię... Lekarz powiedział, że z tą dolegliwością jest kiepsko, bo o ile istnieją skuteczne leki, to bardzo ciężko dobrać ten właściwy do konkretnego przypadku. Zatem przepisał mi tabletki i krem na wypadek, jeśli znów potwór zaatakuje. Od razu miałam się zarejestrować na najbliższą wizytę (za miesiąc), żeby nie było tak, jak teraz, że zanim nadejdzie termin, to po zajadach ani śladu. Jeśli nie wyjdą, to wizytę odwołam. W każdym razie jakiś pomysł na leczenie jest - i nie jest to w stylu ostatniego dermatologa "Hmmm, to skoro miała pani to, to i to, to spróbujemy jeszcze tego. A jak nie tego, to pomyślimy nad czymś innym" ![]() Co do Ł. - po raz pierwszy dermatolog powiedział mu coś konkretnego. Zazwyczaj było "Przejdzie samo" albo "Już taki pana urok". Czaderski urok chodzić wysypanym pół życia ![]() Powiedział, że są dwie drogi leczenia: długa, ale delikatna, i szybka, ale bardzo radykalna. Zalecił rozpoczęcie od tej pierwszej. Polega na przyjmowaniu przez kilka miesięcy tabletek. Na początku może mocno wysypać, bo będzie się oczyszczał. Później powinno być lepiej. Za m-c do kontroli, żeby zobaczyć, jak Ł. reaguje na te leki, czy jest poprawa itp. Jeżeli to nie pomoże, to po paru m-cach trzeba spróbować tej drugiej opcji. Jeśli teraz ta kuracja wyleczy, to też są dwie drogi: albo wyleczy na zawsze, albo wyleczy na parę m-cy i nastąpi nawrót. Wtedy można zdecydować się na tę silniejszą opcję, która podobno daje 95% szans na całkowite wyleczenie. Ale jest silna. I wszystko pięknie, zgrzaliśmy się jak Arab na kurs pilotażu. Ale co? Ale pani w aptece powiedziała "121zł za całą receptę". Pozbieraliśmy zęby, podziękowaliśmy i odeszliśmy. Na pewno wykupię tę receptę, bo wiem, jak Ł. na tym zależy, ale niestety nie teraz. I grudzień też jest chyba najgorszym miesiącem na ten zakup. W dodatku to będzie kwota co m-c, przez kilka najbliższych m-cy. Jeśli ma jednak pomóc, odmówię sobie wszystkiego. W każdym razie lekarz i sama wizyta zaskoczyły nas baaardzo pozytywnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oddam bilet na "Przed świtem". W komplecie z biletem Ł. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My co prawda do kupienia mamy tylko dwa prezenty, ale niestety możemy je kupić dopiero po wypłacie. Jeden już wymyśliłam, drugi wymyślę i trzeba będzie szybko przemknąć między dzikimi tłumami w centrach handlowych. Postanowiłam też, że jako iż z rodzicami Ł. nie robimy sobie prezentów, to upiekę pierniki (sprawdzony przepis mile widziany ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczę, ja chyba nigdy czegoś takiego nie odczuwałam. Zwłaszcza teraz, kiedy cierpię na permanentny brak czasu ![]() Buciki bardzo ładne. Gładkie, ponadczasowe, na grubej podeszwie. I tak jak kash napisała - mały rozmiar buta to w takich wypadku ogromny przywilej ![]() Niech służą! Cytat:
![]() Ja co prawda nienawidzę wszystkich durnostojek i kurzołapaczy, zwłaszcza w domu, ale wszystkie świąteczne bibeloty uwielbiam i chłonę jak gąbka! Dobrze, że mam koty - to za dużo postawić nie mogę ![]() Aczkolwiek do pracy chyba coś sobie przytargam... Choćby zdjęcie Mikołaja na tablicę korkową ![]() No, to nadrobiłam. I muszę już lecieć. Miłego popołudnia! I proszę o aktywność wszystkie nieaktywne!
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zdenerwowałam się na cytowanie ![]() Ja dziś od rana na uczelni. O mały włos, a bym sie spóźniła. Tż przyszedł po nocce i tak mnie przytulił... że wyłączyłam budzik i zasnęłam ![]() ![]() Na uczelni dziś nudy, urwałam się z prawa ![]() ![]() Za tydzień powtórka z rozrywki ze statystyki ![]() ![]() Ijaa ładne buty ![]() ![]() ![]() Dannae niezłe przeboje z łazienką. U nas ostatnio spłuczka nawaliła i wszystkie krany ![]() Co do ubezpieczenia, to dowiedzcie się dziewczyny czy możecie ubezpieczyć mieszkanie, tak jakby w spółdzielni. Oczywiście firma ubezpieczeniowa jest z zewnątrz, ale spółdzielnia ma z nią umowę i wtedy płaci się dosłownie grosiki. My tak płacimy i jesteśmy zadowoleni. Kiedyś nas zalało i pieniądze szybko nam przyznali ![]() Kash mam nadzieje, że łzy wypłakane pomogły się oczyścić i już jest lepiej ![]() Co do wigilii, to my 4 czy 5 lat z rzędu jesteśmy u mnie, z racji tego, że rodzice tż albo robili wigilię u siebie albo jechali do siostry tż. Tż chyba trochę denerwuje ta sytuacja (nie z tego względu, że ciągle moja rodzina czy źle tam się czuje, ale dlatego, że myśli, że nadużywa naszej gościnności). Coś przebąkuje, że chce żebyśmy sami sobie zrobili wigilię itd. Ja wiem, że moi rodzice nie zgodzą się na taki układ. W któryś dzień świąt idziemy też do brata tż, ale w tym roku to ja nie mam ochoty ich oglądać przez najbliższy czas, przez akcję z ostatniego tygodnia ![]() ![]() Uff, ale się rozpisałam ![]() Zaraz ide powtarzać materiał, potem sprzątne szczurom, ugotuje obiad na jutro i wieczorem praca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Przepraszam że się nie odzywałam ale pracowałam pare dni po 12 godzin i wieczorami już nie chciało mi się patrzeć na komputer tzw.zmęczenie materiału. Andrzejki się udały,byliśmy u znajomych na domówce,około 1 wróciliśmy do domku a w niedzielę słodkie lenistwo w łóżku. ![]() My raczej święta spędzimy w małym gronie bo podobnie jak Kashmirka napisała z rodziną najlepiej na zdjęciu ![]() Ijaa mam kozaki w podobnym stylu do Twoich ![]() Kashmirko mam nadzieję ze dół odszedł w niepamięć a M. na pewno coś oryginalnego wymyślił na półrocznicę pierwszej randki,bardzo się cieszę że jesteś szczęśliwa ![]() Aaby mam nadzieję że kłopoty zdrowotne szybko miną. Dodaja kciuki na jutro Ja już część prezentów mam,nie są jakieś drogie bardziej bym powiedziała w formie upominków ale uważam że liczy się pamięć i na pewno każdemu zrobi się miło.
Zuzia 04.09.2012 g.3.20 3020g,52cm ![]() Hania ![]() 09.03.2016 g.20.45 3000g 53 cm ![]() Edytowane przez marta1986222 Czas edycji: 2011-11-29 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Zgłaszam się i ja.
Wróciłam z dyżuru, przespałam się troche i teraz buszuje po necie w poszukiwaniu prezentów świątecznych. TŻ wyjechał na 5 dni na konferencje, wróci dopiero w niedziele, wiec jestem słomianą wdową. ![]() Ale przynajmniej spokojnie zrobie porządki przedświąteczne. Wiem że szybko ale później mam dyżur za dyżurem a w weekendy planuje odpoczywać. ![]()
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już zaczęłam porządki przedświąteczne bo pewnie przed samymi świętami znowu czas będzie umykał jak szalony a ja w pracy więc wolę teraz na spokojnie sobie posprzątać.
![]() |
#2873 |
zawsze mam racje
|
Pamiętam jak za czasów, gdy mieszkałam w domu rodzinnym jad się ze mnie lał jak musiałam sprzątać nie według tego kiedy brudno, a kiedy są święta
![]() ![]() Teraz to na szczęście nie mam takich problemów, a wręcz jak będę teraz w domu to pomogę coś. Bo jak coś robię dobrowolnie to ok, ale jak mnie ktoś do czegoś zapędza, szczególnie do tego co mi nie pasuje, to się we mnie gotuje. Ja mam rozmiar 41 butów, w sumie jakoś kompleksów nigdy nie miałam, no nie obraziłabym się za 39 np, bo z mniejsza stopą znów bym się pewnie niestabilnie czuła, ale oprócz złości, że niektóre sklepy mają buty do 40 to jakoś mi temat zwisa.
#2874 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepsze było to, że kupowałyśmy Scrabble. I różnica pomiędzy empikiem a smykiem wynosiła 20zł (na korzyść tego drugiego), chyba dlatego że dopiero wszedł na rynek internetowy. A odbiór normalnie w empiku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Generalnie dzień dzisiaj mam bardzo na NIE. Od rana mnie ludzie w pracy zirytowali, bo zamiast normalnie zwrócić mi uwagę, że coś źle zrobiłam, to od razu z wielkimi pretensjami... Potem też wielkie pretensje, że coś źle wprowadziłam (w pierwszych dniach wprowadzania danych do komputera)... I od razu, że kilka razy tak zrobiłam. Nieważne, że od dłuższego czasu sprawdzam wszystko dokładnie, przecież według innych ciągle źle robię (bo wysyłają rzeczy z sierpnia ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |||
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
Cytat:
![]() jednak aż tak bardzo to picia namawiać Cię nie będę ![]() Butki fajne ![]() Cytat:
![]() i mnie ostatnio dopadł szał dekorowania ![]() dodatkowo ostatnio upatrzyłam sobie też ozdobę, którą można przyczepić do okna i też będzie świecić ![]() ogólnie w święta lubię tak zaszaleć, jednak poza tym okresem to zdecydowanie minimalizm u mnie panuje Dziękuję, niestety czasem w pracy bywa chłodno, więc zdrowie wskazane. jednak jako, że jedna zajmuję się tym co mam to ciężko mi nawet teraz wyrwać dzień, aby się podkurować. Ale aby do wiosny! Nasza Wigilia w tym roku wypada u moich rodziców ![]() Cytat:
Jak niedawno myłam okna to wkręciłąm Tż aby wyszorował ubikację ![]() ![]() ![]() Choć jeszcze przed świętami chciałabym tak na szybko te okna raz jeszcze umyć, bo już sa brudne. Nie ma to jak mieszkać przy ruchliwej ulicy ![]() oooo przypomniało mi się aaby pisałaś, że tracisz niezłą sumkę w aptece na zabezpieczenie ![]() Tom popisała ![]() a teraz musze poczytać o świnkach morskich, bo zeszłoroczne rybki nie wypaliły, a teraz ma być albo pies albo świnka, z dwojga złego mama wybrała siostrze świnkę; ależ się cieszę haha
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie zależy od spółdzielni. Laski, jakie ja wczoraj Hula Hop wypasione od tż dostałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
zawsze mam racje
|
danae: ja oprócz laptopa i drukarki staram się mieć tylko kubek z piciem, telefony, przybornik na długopisy i zszywacz, ale praktyka praktyką
![]() A z papierskami to się rozkładam na stole w salonie jak mi trzeba duuużo miejsca. Ale tak jak mówię, wiem że szuflady biurka byłyby podręcznym śmietnikiem, więc dziękuje ![]() Nie ma któraś z was może windows 7 z przełącznikiem xm mode? Bo normalnie odpadnę, caaałe zabawy przez jeden program, a xp na tym cudzie technologii mieć nie mogę, bo nie ma sterowników ![]() Zachciało mi się białego laptopa ![]() ![]() ![]() A acera przeklinałam, no ale jak dysk pada nagle z dnia na dzień to średnio (a dane na szczęście miałam przegrane, bo 3 dni wcześniej miałam coś z systemem i było od nowa wszystko) a teraz klawisze mi padły i nie to, że mogę klawisze wymienić, bo nie stykają totalnie, nie reagują. Tak to jest od pracy i wizażu, laptop wymięka. Zacznę żałowac, że nie kupiłam stacjonarnego, przynamniej xp by śmigał bez cyrków. Ostatnio to widzę nic nie robię, tylko się żalę...
![]() |
#2878 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My nie mamy w ogóle spółdzielni, tylko wspólnota i zarządca nieruchomości, do którego nie mogę się od dwóch miesięcy wybrać, bo mają siedzibę dokładnie po drugiej stronie miasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzisz, myślałam, że będę potrafiła pomóc. Z tą odległością to nic dobrego, w razie "W" tyle jechać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.