|
|
#2551 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Tyle klometrow na sciagniecie szwow to tez bym nie robila.!!! ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Grazia Kochana mam wielką prosbe prosze podaj mi jak jeszcze masz numer i adres tego hotelu,nie moge znalezc tego watku na forum. Bylabym bardzo wdzieczna. I Malince oczywiscie.---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Jak zwykle Du.a ze mnie bo zamiast od razu zapisac to nie... Przepraszam i prosze pomoz bo musze moich chlopow z ksiezniczka gdzies zameldowac na dwie noce. Dzieki
|
|
#2552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powołuj się na naszego doktorka Polaka odrazu masz taniej mnie za trzy doby za dwie osoby+śniadanie(szwedzki stół) policzył 2500 koron nie drogo patrzyłam w innych hotelach we Frydku to chcieli od 1500 koron za os za dobe. Kochana szef tego hotelu dobrze mówi po polsku recepcjonista odrazu powie ci,że 3000koron (zależy ile bedziesz tam dni) ja bossowi powiedziałam,że mnie nie ma doby i wyobraź sobie,że mi nie policzył za tą noc. Pokój w którym byłam naprawdę ładniusi i czysty w każdym pokoju WIFI oraz TV+SATELITA. Obok jest knajpa,gdzie jest dobre jedzonko pycha . AAAA i pamietaj powiedz recepcjonistce,że chcesz rozmawiać z szefem hotelu co do ceny bo ciebie nie bedzie dobę.---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- NADINKO,żeby były nici rozpuszczalne byłaby bajka,ale żadna tu z dziewczyn tak nie miała. Ale uwierz mi czas leci ja już jutro ściągam szwy i już z góreczki kochana zadzwoń i zamów już sobie tam pokój ponieważ jest tam dużo chętnych |
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
a ja miałam rozpuszczalne
minusem jest to, że po operacji trudno jest dotrzeć do Doktorka (jakiegokolwiek), skoro szwy same się rozpuszczają ... i kontrol się znacząco opóźnia
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,że takie majo szwy nasz doktorek nie preferuje takich nici z tego co widać. Ale najważniejsze,że wszystko jest ok po naszych operacjach |
|
|
|
|
#2555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jej a dogadam sie z recepcjonista? Ej to supcio jutro juz szewki ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Grypa , okres i co jeszcze moze dojsc???? Mam dosyc.Umieram,a tu trza obiad TZ gotowac.Masakra jakas;(
|
|
#2556 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ulala to pasuje mi, bo myślałam że na tym totalnie zbankrutuje ![]() Co jednak w wypadku gdy lekarz który mnie operował przejdzie na emeryturę i przestanie pracować w zawodzie? Wtedy też gwarancja obowiązuje?
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co tylko w przypadku gdy np lekarz przejdzie na emeryturę lub coś w tym stylu? Kiedy nie będę już mogła ponownie wykonać u niego operacji? Idę do innego i od nowa płacę,tak? PS. Jeśli to Twoje piersi w avatarze to są BOSKIE!
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja juz mezusiowi obiadek dałam tez co niedawno wrócił z pracy. A teraz kąpiel i uciekam patulki bo o 5 rano musze wstać. Buziaczki kochane lecą do was |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Wybaczcie mi moja nieobecnosc. Blizny goja sie brzydko na fraxel ide w tym tyg. Piersi sa - hmm zalezy od dnia raz mi sie bardziej podobaja raz mniej. Zapraszam zaraz do albumu, wlasnie sie troszkę obfocilam, same zobaczcie czy cokolwiek sie zmieniaja. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Opis do zdjec taki ogolny dałam w albumie. |
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny... Jestem tu nowa ale widzę, że jest tu wiele ciekawych wątków... Ja jest już po powiększaniu ale niestety po 20 dniach od operacji raczej stwierdzam,że będę musiała udać się na korektę z powodu rozmiaru
Jestem załamana dlatego do wszystkich dziewczyn które planują operację- zastanówcie sie dobrze nad rozmiarem ja zostałam namówiona na 290g i mimo, że jest drobna nie są dla mnie satysfakcjonujące
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz jakies zdjecia? Po 20 dniach rozmiar jest nie do ocenienia, one zmienią sie jeszcze 100razy. Jakie masz dokladnie implanty? |
|
|
|
|
#2562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski wpadłam tylko na chwile dziś po pracy pedziłam na Mini Playback Show. Cóż za emocje o czasie nie wspomne (z marnotrawnym wróciłam głodna i zmęczona po 3 godz. do domu). Ewelka może się wstrzymaj jak piszę Agata ja na początku panikowałam że są za duże poźniej że są poprostu dziwne, następnie że są za małe a teraz chyba już się zakochuję może też daj sobie czasu... ?! Agatko a jaki kremik byś poleciła na blizny bo ja jutro już mogę zacząć coś stosować i ciagle po głowie chodzi mi nazwa silky derm a może znacie coś innego ??? Trochę jestem padnięta i zaraz uciekam także do jutra :-*
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest ponoc jakas nowosc dermabliz - tani a niczym nie ustepuje tym drozszym. No ale nie wiem, jeszcze jak piszę nie stosuje. |
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Agata za rade. Byłam u Ciebie w albumie czemu nie jesteś w pełni zadowolona masz piękne, pełne piersi wiadomo każda z nas musi jeszcze trochę poczekać do pełni szczęścia ale jak dla mnie bomba sama bym chciała takie wymiarki posiadać
Teraz już naprawdę uciekam dobrej nocki wszystkim
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Buziaczki Słoneczka
![]() Tak szybciutko tylko Cytat:
no ale nie płaczę, że jestem maluszkiem A na zakupki ![]() Cytat:
Gwarancja obejmuje darmową wymianę implantów tylko wtedy jeśli coś się im stanie i się uszkodzą. Niektóre firmy dają również za darmo implanty jeśli chcesz za kilka lat większe- ale dadzą tylko implanty większe o jedno oczko w tabeli , więc w sumie to tylko taki chwyt marketingowy bo nikt się nie zdecyduje na zmianę o 30cc jeśli chce większe piersi Jeśli lekarz przejdzie na emeryturę - w razie roszczeń gwarancyjnych możesz zrobić operację u każdego innego lekarza na terenie Unii Europejskiej. Gwarancję masz na implanty nie na lekarza gwarancja jest Twoja i umowę zawierasz z producentem protez a nie z kliniką w której się operujesz. Oczywiście za operację płacisz- protezy masz gratis. Są producenci implantów którzy oprócz protez , w razie wymiany gwarancyjnej, zwracają Ci również koszty operacji. Jest ustalona kwota jaką dostaje się po zabiegu (teraz chyba 1000EU)- oczywiście tylko wtedy gdy implant jest uszkodzony, mowa o wymianie gwarancyjnej.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-29 o 01:31 |
||
|
|
|
#2567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz biegnę oglądać foteczki Cytat:
... a może coś więcej o swoich wymiarach... i jakie implanty dokładnie Cytat:
kochana, przecież Ty miesiąc po pierwszej wymieniałaś już na większe.... sporo większe ![]() a decyzja zapadła chyba po tygodniu
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że ta poprawka będzie miała szczęśliwy finał. W nagorach są faktycznie różnice w rozmiarze duże. Następny rozmiar to 360. Za duży jak dla mnie. Ale pomyślę o wymianie... może za kilka lat. Jutro na 15.00 mam być u doktora. Mam okropnego stracha. Rok temu jak szłam pod nóż to nie wiedziałam co to strach. Dziś boli mnie wszystko. Postaram się zajrzeć do Was jeszcze wieczorkiem. A zanim mąż wybierze się do pracy do pogonię go do zrobienia zdjęć. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... żeby teraz , przy okazji "grzebania" przy biuście... wymienić implanty na większe już w obu piersiach ?chyba, ze rozmiar Tobie jak najbardziej odpowiada
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
hejka słonka
SWEET MEGII ,GRAZIA,DAGAA hi hi nie dziwię się że ze towarzystwo mdlało~!!! ![]() ja zabiegana..ale myślami jestem z wami codzień!!!!! Buziiiiiiiiiiiiii
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
kajuja1 07.12 - 10![]() ![]() violinka69 13.12 - 15 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 21![]() ![]() malinkac 19.12- 21 Klaudeczka2010 20.02.2012r-86![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-148![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-226
|
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
czesc laseczki,
bosze bosze, dobrze ze mam duzo pracy, obowiazków poza słuzbowych bo bym chyba oszalała... no ale kasa na implanty przesłana, wyniki odebrane, stanik i pizmaka kupione, teraz czekam na godzinie 0 boje sie bardzo!!! bardzo!!! ale nie panikuje, dobrze ze trzeba ta kasę wpłacac na implanty wcześniej bo chyba bym uciekła. poza tym pani dr mówi, że jak ktoś sie nie boi tzn ze ma nierówno pod sufutem - no to przyznac sie laski, która sie nie bała ))???mam nadzieje, ze w swieta bede mogła normalnie funkcjonować
|
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Już piszę o implantach - Allergan 410HCG MX 290g operację miałam 7 listopada. Co do zmiany kształtu to tak zgadzam się wiem, że się zmienią bo póki co są jeszcze twarde i mało ruchome ale wątpię żeby były większe a to mi głównie zaczyna przeszkadzać. Oczywiście wstrzymam sie bo podono po 6 miesiącach można oceniać efekty więc jak coś to na następną wybiorę się pod koniec czerwca. Jak Wam się wydaje mogę zapytać lekarza o jakąś zniżkę z racji tego ze to 2 operacja czy raczej nie ma szans. Fotki postaram się wrzucić dzisiaj to będziecie mogły same zobaczyć ten niewypał
|
|
|
|
#2574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nie dogadałas sie z dr, odnośnie rozmiaru? może jeszcze nie ma co panikować - twoje cycuchy to swieżynki daj im troche czasu. czy którakolwiek z was miała problem ze jej biust po op. był za duzy???? bo ja o samych za małych czytam ja sie troche tej wielkosci boje.... ale ufam mojej dr. w koncu ona mi nie wróg
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u kogo sie operowalas? Znizka na pewno bedzie. Ja mialam Allergany 410 g i wymienilam od razu na inne calkiem implanty i wieksze. Ale u mnie to była decyzja na szybko nie chcialam czekac na wymiane. I jestem baaardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Operowałam się u dr Kasprzyka w Krakowie absolutnie nie mam do niego żadnych pretensji bo wszystko było na wysokim poziomie i lekarz widac, że wie co robi powiedział mi że 290 u mnie to max bo więcej sie nie uda wsadzić- i tutaj może mój błąd że nie mówiłam o większych bo przestraszyłam się i stwierdziłam że w końcu wie co robi- i jak na to co było u mnie czyli totalne nic to jest różnica ale apetyt rzeczywiście rośnie w miarę jedzenia. Ja też chętnie od razu bym poszła na korekte tylko niestety mam wszystko tak ustawione w pracy że teraz nie uda mi się
ale już powoli wszystko planuję na koniec czerwca
|
|
|
|
#2577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i na rybe na plazy i w ogole i z gwen do spatiffu spasc ze schodów pojdziemy - i wszystkie bedzie miały mega cyc - nie wiem tylko czy maz mnie z domu z taka ekipa wypusci ![]() kroskusik, jak sie miewasz? chodzisz juz do pracy? ja cały czas mam skret w kichach bo sie boje ze to nie jest odpwoiedni moment, koniec roku, rzeczy do skonczenia, ale mam wrazenie ze to zadnen czas moze dobry nie byc ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Moj po op był np mniejszy niz teraz, on sie powieksza ladnie i zaokragla. Ale za wielki nie jest, no ale widac ze jest wiele wiekszy bo ludzie pytaja wprost, widac to.[/QUOTE] ja jestem pewna ze u mnie tez bedzie widac miałam pewne obawy ze bede zle kojarzana przez ludzi z ktorymi wspolpracuję, ale z drugiej strony ja teraz np. nie potrafie powiedzieć czy ktos tam z kim sie widze powiedzmy dwa razy w roku ma biust czy nie troche mi szkoda tylko moich wszystkich koszul, bo obawiam sie ze w nie juz nie wejde.... |
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuc zdjecia. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Zerknijcie potem do mojego albumu, nie wiem co z tymi otoczkami sa nierowne, ruszac je czy poczekać az piersi sie całkiem uloza? Bo dopiero mają 2 mce. |
|
|
|
|
#2579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka,
na pewno zmieści się więcej Ty masz anatomki o wymiarach 11,5x10,6x5,5 cm ... śmiało mogłabyś celować w okrągłe o wymiarach 11,5x5,7 cm ( a to już 375 g ). A jeśli chciałabyś anatomy, to z całą pewnością znalazłoby się coś około 350 cc, co wejdzie
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

I Malince oczywiscie.
. AAAA i pamietaj powiedz recepcjonistce,że chcesz rozmawiać z szefem hotelu co do ceny bo ciebie nie bedzie dobę.

nasz doktorek nie preferuje takich nici z tego co widać. Ale najważniejsze,że wszystko jest ok po naszych operacjach

Jestem załamana dlatego do wszystkich dziewczyn które planują operację- zastanówcie sie dobrze nad rozmiarem ja zostałam namówiona na 290g i mimo, że jest drobna nie są dla mnie satysfakcjonujące