Targowiskowe ploteczki part II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-29, 13:46   #1171
Wika28
Zakorzenienie

Przekupka: 237 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ja myślę, że fajnie by było jakby ten wątek był do końca stycznia W Święta i Nowy Rok pewnie nikt nie będzie miał czasu na wizaż, więc trochę czasu odpadnie... A może ktoś będzie chciał wrzucić jeszcze jakieś drobiazgi bo Nowym Roku

Tak wogóle to myślałam, że później można zmienić nazwę i zostawić ten wątek jako podarunkowy po prostu Każda z nas ma jakieś rzeczy, które ktoś inny chętnie przygarnie za koszty wysyłki

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Krótko trochę To później zróbmy świąteczny i noworoczny

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Misianka

Pisałam już do Złośliwca w tej sprawie, jest na wymiankowym użytkowniczka o nicku LikeTheChocolate! Ma już 3 negatywy oraz kilka neutrali... Mi i dziewczynom zależy na tym, żeby jak najszybciej usunąć jej konto, gdyż każdego następnego dnia może oszukać kolejne osoby... Piszę do Ciebie bo tylko Ty tutaj się udzielasz na plotkowym i zależy nam na szybkiej reakcji
Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
też miałam o czekoladę zapytać - no sorry 3 negatywy! i jakąś biedną niedoświadczoną wizażankę
i powinna mieć czwartego negatywa ode mnie, ale wymiana była dosyć dawno a ja już nie miałam wtedy siły tego opisywać i dalej sie denerwować
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 14:45   #1172
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.

można dopisać w 1 poście, żeby dziewczyny zaznaczały rzeczy, które są już nieaktualne
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 14:59   #1173
DontSaySorry
Zakorzenienie

Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.

wiec co ona tu jeszcze robi?
Stary 2011-11-29, 15:11   #1174
sensualistka
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Ja mam dwie sprawy-pierwsza,to wspomniana już gdzieś wizażanka MeganArt,zalegająca z wysyłkami. Paczkę wysyłała już do mnie trzykrotnie-w dalszym ciągu nie dotarły do mnie rzeczy,a minął już ponad miesiąc-może ktoś także się z nią wymieniał i paczke mimo obsuwy dostał? A sprawa druga,to dlaczegóż mój nowy wątek został zamknięty?? Czytałam regulamin dla początkujących,nie wyczytałam,za co się karze w ten sposób-mam jedno ostrzeżenie za złą nazwę wątku-ok,rozumiem,moja wina,nie doczytałam regulaminiu-ale to chyba nie przestępstwo i zostałam ukarana ostrzeżeniem... Ale skąd te zamknięcie wątku na miłość boską??

JUŻ 10 LAT Z WIZAŻEM
sensualistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 15:20   #1175
Olka954
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez sensualistka Pokaż wiadomość
Ja mam dwie sprawy-pierwsza,to wspomniana już gdzieś wizażanka MeganArt,zalegająca z wysyłkami. Paczkę wysyłała już do mnie trzykrotnie-w dalszym ciągu nie dotarły do mnie rzeczy,a minął już ponad miesiąc-może ktoś także się z nią wymieniał i paczke mimo obsuwy dostał? A sprawa druga,to dlaczegóż mój nowy wątek został zamknięty?? Czytałam regulamin dla początkujących,nie wyczytałam,za co się karze w ten sposób-mam jedno ostrzeżenie za złą nazwę wątku-ok,rozumiem,moja wina,nie doczytałam regulaminiu-ale to chyba nie przestępstwo i zostałam ukarana ostrzeżeniem... Ale skąd te zamknięcie wątku na miłość boską??
Ja i tak podziwiam cierpliwość modów. Regulamin obowiązuje już pół roku. Listopad to listopad, a nie grudzień i bardzo dobrze, że wątki łamiące regulamin sa usuwane...

Szukam:
życzeniowy
ciuchowy

Olka954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 15:22   #1176
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Przekupka: 148 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny, pomocy!

Ile będzie kosztowała paczka pocztowa złożona z dwóch par spodni, koszulki i torby? nie wysyłałam nigdy paczek i nie bardzo się orietntuję, a nie chciałabym nikogo oszukać w związku z kosztami przesyłki w mikołajowym wątku.

?

10, 12 zł?

Edytowane przez CzerwonaKokarda
Czas edycji: 2011-11-29 o 15:24
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 15:25   #1177
loca_woman
Zadomowienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy!

Ile będzie kosztowała paczka pocztowa złożona z dwóch par spodni, koszulki i torby? nie wysyłałam nigdy paczek i nie bardzo się orietntuję, a nie chciałabym nikogo oszukać w związku z kosztami przesyłki w mikołajowym wątku.

?

10, 12 zł?
A orientujesz się "na oko" ile całość waży?

ekonomiczna do 1 kg kosztuje 9 zł
priorytetowa do 1 kg kosztuje 11 zł

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1217906

Edytowane przez loca_woman
Czas edycji: 2011-11-29 o 15:27
loca_woman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 15:27   #1178
sensualistka
Zakorzenienie

Ale to w takim razie po co ostrzeżenie...? Dostałam wiadomość o ostrzeżeniu i wytłumaczenie,za co je dostałam,ok. Ale wiadomości o zamknięciu i z a co,już nie. A na forum w wątku z regulaminem wzmianki o takiej formie kary nie znalazłam. Poza tym widze,że tylko ja zostałam tak potraktowana. Inne wątki z hasłem "nie znam regulaminu" funkcjonują.To wszystko dlatego,że napisałam w tytule grudzień? Po co zatem poprawiono tytuł,zamiast od razu usunąć wątek - i stosownie poinformować mnie o tym. Tak,jak to kulturalnie zrobiono,oznajmiając mi,że mam ostrzeżenie... A skoro już poprawiono tytuł na Listopad,to po co kasowano wątek.

JUŻ 10 LAT Z WIZAŻEM
Stary 2011-11-29, 15:27   #1179
Olka954
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, pomocy!

?

10, 12 zł?
Kilowa eko 9,5, a prio 11,5 chyba.
Sprawdź: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm

Szukam:
życzeniowy
ciuchowy

Stary 2011-11-29, 15:44   #1180
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, pomocy!

?

10, 12 zł?
zważ i wejdź na cennik poczty polskiej
Stary 2011-11-29, 15:47   #1181
ki_sia
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 97% pozyt.

do mnie ostatnio przyszła paczka : buty i dwie pary spodni i dziewczyna zapłaciła 17,50, ale to był chyba priorytet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 16:01   #1182
redroses
Zakorzenienie

Przekupka: 140 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
wiec co ona tu jeszcze robi?
3 negatywy (miały być 4)
i kilka neutrali to dużo
redroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 16:39   #1183
zuken
Zakorzenienie

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
GG do zuken

Cytat:
Ale to w takim razie po co ostrzeżenie...? Dostałam wiadomość o ostrzeżeniu i wytłumaczenie,za co je dostałam,ok. Ale wiadomości o zamknięciu i z a co,już nie. A na forum w wątku z regulaminem wzmianki o takiej formie kary nie znalazłam. Poza tym widze,że tylko ja zostałam tak potraktowana. Inne wątki z hasłem "nie znam regulaminu" funkcjonują.To wszystko dlatego,że napisałam w tytule grudzień? Po co zatem poprawiono tytuł,zamiast od razu usunąć wątek - i stosownie poinformować mnie o tym. Tak,jak to kulturalnie zrobiono,oznajmiając mi,że mam ostrzeżenie... A skoro już poprawiono tytuł na Listopad,to po co kasowano wątek.
Możesz założyć tylko dwa wątki na ciuszkowym w ciągu miesiąca, jeden czego szukasz jeden wymiankowy! W tym miesiącu o ile się nie myle już drugi raz zakładasz wątek z wymianami
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 17:01   #1184
sensualistka
Zakorzenienie

Nie. Dotychczas miałam wątek WRZEŚNIOWY. Załozyłam nowy,nazwałam go świątecznym-został przemianowany na listopadowy i zamknięty. Dwa wątki w odstępie dwumiesięcznym. Wrześniowy jest nieaktualny,zgodnie z procedurami,następny po nim, listopadowy, został skasowany. Myślę,że to upoważnia mnie do otwarcia kolejnego CZYNNEGO wątku. Żadnego innego aktualnego w tym samym miesiącu nie mam. Powinnam odczekać miesiąc od momentu skasowania ostatniego,żeby założyć nowy....? :/ A zakładam w tym miesiącu drugi,bo ten sprzed kilku dni został skasowany-za złą nazwę miesiąca w tytule. To też niezgodne z przepisami??

JUŻ 10 LAT Z WIZAŻEM

Edytowane przez sensualistka
Czas edycji: 2011-11-29 o 17:04
Stary 2011-11-29, 17:48   #1185
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Proponuję w takim razie, żebyś napisała do moderatorki, na pewno Ci wyjaśni dlaczego tak się stało
Stary 2011-11-29, 19:15   #1186
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Nie. Dotychczas miałam wątek WRZEŚNIOWY. Załozyłam nowy,nazwałam go świątecznym-został przemianowany na listopadowy i zamknięty. Dwa wątki w odstępie dwumiesięcznym. Wrześniowy jest nieaktualny,zgodnie z procedurami,następny po nim, listopadowy, został skasowany. Myślę,że to upoważnia mnie do otwarcia kolejnego CZYNNEGO wątku. Żadnego innego aktualnego w tym samym miesiącu nie mam. Powinnam odczekać miesiąc od momentu skasowania ostatniego,żeby założyć nowy....? :/ A zakładam w tym miesiącu drugi,bo ten sprzed kilku dni został skasowany-za złą nazwę miesiąca w tytule. To też niezgodne z przepisami??
Nazwałaś wątek niezgodnie z Regulaminem, czyli Grudniowy, a załozyłas w listopadzie. Prosta przyczyna karniaka i zamknięcia wątku.
A czy możesz nowy założyć, to także Ci już na PW wyjaśniłam.
I w Regulaminie jest to też napisane, jak można i ile można. Dość jasno jak mniemam.
Ale jak widać odpowiedź moderatora i wskazanie Regulaminu nie wystarcza.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Nie tylko Ty i szczerze - nie wiem w jaki sposób to sprawdzasz.
To że wątki mające taki tytuł istnieją, nie musi świadczyć o tym, że ktoś zrobiła tak jak Ty. Tego nie wiesz i twierdzenie, że wiesz jest ci najmniej nadużyciem.
A dlaczego zamknęłam Ci go potem, też wyjaśniam Ci na PW. I też nie wystarcza.
Proponuję zatem po prostu przestrzeganie Regulaminu, a nie będzie ostrzeżeń i zamykania wątków.
I jeszcze jedno - ie tłumacz, że nie doczytałaś, tylko świadomie go złamałaś - w tym grudniowym wątku sama na ten temat poczyniłaś uwagę, że zakładasz bo w grudniu nie będziesz miała czasu - niestety - kłamstewka mają króciutkie nóżki

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2011-11-29 o 19:18
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 19:19   #1187
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Misianka korzystając z tego, że jesteś przypominam się, że pisałam o usunięcie konta LikeTheChocolate Nie dostałam żadnego odzewu od innych moderatorów w tej sprawie a uważam, że to nie może czekać, gdyż dziewczyny nieświadomie się z nią wymieniają
Stary 2011-11-29, 19:52   #1188
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Przekupka: 148 pkt / 100% pozyt.

Dzięki za odpowiedź. Okazało się, że jednak odbiór osobisty.
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 19:55   #1189
Olka954
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość

Nie tylko Ty i szczerze - nie wiem w jaki sposób to sprawdzasz.
To że wątki mające taki tytuł istnieją, nie musi świadczyć o tym, że ktoś zrobiła tak jak Ty. Tego nie wiesz i twierdzenie, że wiesz jest ci najmniej nadużyciem.
A dlaczego zamknęłam Ci go potem, też wyjaśniam Ci na PW. I też nie wystarcza.
Proponuję zatem po prostu przestrzeganie Regulaminu, a nie będzie ostrzeżeń i zamykania wątków.
I jeszcze jedno - ie tłumacz, że nie doczytałaś, tylko świadomie go złamałaś - w tym grudniowym wątku sama na ten temat poczyniłaś uwagę, że zakładasz bo w grudniu nie będziesz miała czasu - niestety - kłamstewka mają króciutkie nóżki
Aaa! To chyba ten wątek co sobie pomarudziłam o tym ileśtam postów wcześniej

Szukam:
życzeniowy
ciuchowy

Stary 2011-11-29, 20:12   #1190
miss kitsch
Zakorzenienie

Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Misianka korzystając z tego, że jesteś przypominam się, że pisałam o usunięcie konta LikeTheChocolate Nie dostałam żadnego odzewu od innych moderatorów w tej sprawie a uważam, że to nie może czekać, gdyż dziewczyny nieświadomie się z nią wymieniają
No, nie takie całkiem nieświadome - toż widać czarno na białym, że negatywne przekupki są. Kto się nie boi, ten się wymienia
Stary 2011-11-29, 20:16   #1191
sensualistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olka954 Pokaż wiadomość
Aaa! To chyba ten wątek co sobie pomarudziłam o tym ileśtam postów wcześniej

Post w wątku plotkowy i wiadomość do Misianki wysłałam mniej więcej w tym samym czasie-więc proszę o nie oskarżanie mnie"że nie wystarcza",próbowałam znaleźć odpowiedzi na swoje pytania,gdzie się dało. Kłamstwo nie ma krótkich nóg-od początku nie ukrywałam,że wiedziałam o tym,że powinnam wpisać inną nazwę-i rozumiem ostrzeżenie,będące konsekwencją mojego błędu. Nie zrozumiałam jedynie faktu skasowania wątku-bo o tym w regulaminie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240047 nie ma wzmianki. Jeśli istnieje jeszcze jakiś,bardziej szczegółowy spis reguł,proszę o link,a nie obrażanie mnie. Nie wiem,też co jest z mojej strony nadużyciem. Napisałam o tym,co zaobserwowałam. Patrząc teraz na podgląd nowych wątków,widzę przynajmniej jeden z "nie znam regulaminu" w tytule,który sobie spokojnie funkcjonuje-godz. 21:11. Chciałam jedynie poznać różnicę,dlaczego jedne zasługują na natychmiastową likwidację,a inne nie. Nikogo nie oszukuję i nie mam takich intencji. Nie jest błędem nie wiedzieć,a nie chcieć wiedzieć-ja,zadając pytania,zostałam potraktowana przynajmniej nieelegancko. Przepraszam, jeśli szukanie wyjaśnień i zadawanie pytań nie jest tu mile widziane, ale spotkania z wrogością z tego tytułu się nie spodziewałam

JUŻ 10 LAT Z WIZAŻEM

Czas edycji: 2011-11-29 o 20:17
Stary 2011-11-29, 20:24   #1192
TwojaKokaina
Zakorzenienie

kto Cię niby obrazil? następnym razem czytaj regulamin i zaakceptuj sytuację, a nie ciągle brniesz w to dalej.
Stary 2011-11-29, 20:26   #1193
sensualistka
Zakorzenienie

I bardzo się cieszę,że moderator tak wnikliwie przestrzega ładu na forum i stosuje sie do procedur. Czy wizaż.pl robi coś jeszcze, starając sie chronić swoich użytkowników? Ja wpisałam złą nazwę w tytule,a równolegle inna wizażanka oszukała mnie przy wymianie,co jest nazywane kradzieżą i jest karane w świetle prawdziwych przepisów. To jest raczej sprawa naprawdę dużego i istotnego kalibru. Co z takimi, bardziej istotnymi sprawami robicie? Ja ze swojej strony mogę iść na policję,wystawić negatyw,zgłosić użytkowniczkę,ale dlaczego taka osoba może mieć wątek i aktywne konto?? Odkąd zgłosiłam tą osobę na czarnej liście,nie wyciągnięto żadnych konsekwencji. Za uchybienia proceduralne są kary,za poważne naruszenia,najwyraźniej nie... to taka moja obserwacja,zaraz pewnie znowu postanę "zjechana".

edit.
A ja właśnie czytałam regulamin i nie wyczytałam nic o kasowaniu z powodu złego tytułu. Dlatego tu piszę,proszę czytać ze zrozumieniem. W nic nie brnę,tłumaczę od początku. Nie znam niepisanych reguł forum. Nie udało mi się znaleźć NIC o kasowaniu wątków. Denerwuję się,bo nikomu nie chce się zakładać przez godzinę kolejnego wątku na przestrzeni kilku dni,ładować zdjęcia itd. Czytałam regulamin, PRZYJMUJĘ Z POKORA OD POCZĄTKU ostrzeżenie, AKCEPTUJĘ to, nie rozumiem kasowania wątku-dlatego piszę.

JUŻ 10 LAT Z WIZAŻEM

Czas edycji: 2011-11-29 o 20:31
Stary 2011-11-29, 20:30   #1194
Olka954
Zadomowienie

Cytat:
Post w wątku plotkowy i wiadomość do Misianki wysłałam mniej więcej w tym samym czasie-więc proszę o nie oskarżanie mnie"że nie wystarcza",próbowałam znaleźć odpowiedzi na swoje pytania,gdzie się dało. Kłamstwo nie ma krótkich nóg-od początku nie ukrywałam,że wiedziałam o tym,że powinnam wpisać inną nazwę-i rozumiem ostrzeżenie,będące konsekwencją mojego błędu. Nie zrozumiałam jedynie faktu skasowania wątku-bo o tym w regulaminie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240047 nie ma wzmianki. Jeśli istnieje jeszcze jakiś,bardziej szczegółowy spis reguł,proszę o link,a nie obrażanie mnie. Nie wiem,też co jest z mojej strony nadużyciem. Napisałam o tym,co zaobserwowałam. Patrząc teraz na podgląd nowych wątków,widzę przynajmniej jeden z "nie znam regulaminu" w tytule,który sobie spokojnie funkcjonuje-godz. 21:11. Chciałam jedynie poznać różnicę,dlaczego jedne zasługują na natychmiastową likwidację,a inne nie. Nikogo nie oszukuję i nie mam takich intencji. Nie jest błędem nie wiedzieć,a nie chcieć wiedzieć-ja,zadając pytania,zostałam potraktowana przynajmniej nieelegancko. Przepraszam, jeśli szukanie wyjaśnień i zadawanie pytań nie jest tu mile widziane, ale spotkania z wrogością z tego tytułu się nie spodziewałam
Nikt Cię tu nie obraża. Przynajmniej ja tego nie zaobserwowałam. Poza tym chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że modzi nie pracuję 24h 7 dni w tygodniu i wątek nie będzie usunięty w 3 minuty.
Poza tym wątki łamiące regulamin się zgłasza i jeśli ktoś to zrobił (zapewne także ja, bo nawet mi się udało tu na niego pomarudzić) to oczywiste, że zostałaś ukarana jak wszystkie wizażanki, które w kalendarzu mają już grudzień i nie przestrzegają regulaminu funkcjonującego już de facto pół roku.
Poza tym, jak sama twierdzisz, wiesz, że złamałaś regulamin, więc powinnaś to usunięcie wątku przyjąć na klatę, jako nauczkę - teraz już wiesz co i jak, więc zapewne błędu nie powtórzysz. Finito. Takie mam zdanie.

Szukam:
życzeniowy
ciuchowy

Stary 2011-11-29, 20:32   #1195
TwojaKokaina
Zakorzenienie

może załozę już styczniowy wątek
Stary 2011-11-29, 20:32   #1196
Olka954
Zadomowienie

Cytat:
I bardzo się cieszę,że moderator tak wnikliwie przestrzega ładu na forum i stosuje sie do procedur. Czy wizaż.pl robi coś jeszcze, starając sie chronić swoich użytkowników? Ja wpisałam złą nazwę w tytule,a równolegle inna wizażanka oszukała mnie przy wymianie,co jest nazywane kradzieżą i jest karane w świetle prawdziwych przepisów. To jest raczej sprawa naprawdę dużego i istotnego kalibru. Co z takimi, bardziej istotnymi sprawami robicie? Ja ze swojej strony mogę iść na policję,wystawić negatyw,zgłosić użytkowniczkę,ale dlaczego taka osoba może mieć wątek i aktywne konto?? Odkąd zgłosiłam tą osobę na czarnej liście,nie wyciągnięto żadnych konsekwencji. Za uchybienia proceduralne są kary,za poważne naruszenia,najwyraźniej nie... to taka moja obserwacja,zaraz pewnie znowu postanę "zjechana".

edit.
A ja właśnie czytałam regulamin i nie wyczytałam nic o kasowaniu z powodu złego tytułu. Dlatego tu piszę,proszę czytać ze zrozumieniem. W nic nie brnę,tłumaczę od początku. Nie znam niepisanych reguł forum. Nie udało mi się znaleźć NIC o kasowaniu wątków. Denerwuję się,bo nikomu nie chce się zakładać przez godzinę kolejnego wątku na przestrzeni kilku dni,ładować zdjęcia itd. Czytałam regulamin, PRZYJMUJĘ Z POKORA OD POCZĄTKU ostrzeżenie, AKCEPTUJĘ to, nie rozumiem kasowania wątku-dlatego piszę.

...
Jeśli przeczytałaś regulamin to wiesz, że wymieniamy się tu na własną odpowiedzialność, wiesz też, że za trzy negatywy jest ban... No i to jest odpowiedź na wszystkie Twoje zarzuty.

Szukam:
życzeniowy
ciuchowy

Stary 2011-11-29, 20:34   #1197
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Przybywam by wyjaśnić sprawę z LikeTheChocolate.
Wizażanka ma 3 negatywy i neutrale. Sprawa została zauważona wcześniej i sprowadzona do instancji wyższej. Normalnie dostała by bana od razu. Ma jednak masę przekupek, konkretnie, ponad 100. Są wizażanki które zbliżają się z tą liczbą do 300. Wyszła inicjatywa by banować za 4 negatywną przekupkę (przy >100), lub procentowo. Dyskusja trwa, niestety nie jest to takie proste. Jeśli coś zostanie ustalone zostanie wpisane do regulaminu. Postaramy się zrobić to jak najszybciej.
Dlaczego nie banujemy od razu za negatywy? Mamy świadomość ile wizażanek wystawia odwetowe przekupki, nie wszystkie zgłaszają się z prośbą o usunięcie. Nie wszystkie są takie oczywiste do stwierdzenia kto zawinił. Powiedzmy że to taki magrines błedu.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 20:37   #1198
Olka954
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Pokaż wiadomość
może załozę już styczniowy wątek
Ja myślę, że pozakładajmy już na 2013 rok. Bądźmy dobrej myśli, końca świata nie będzie, więc czemu nie...

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Przybywam by wyjaśnić sprawę z LikeTheChocolate.
Wizażanka ma 3 negatywy i neutrale. Sprawa została zauważona wcześniej i sprowadzona do instancji wyższej. Normalnie dostała by bana od razu. Ma jednak masę przekupek, konkretnie, ponad 100. Są wizażanki które zbliżają się z tą liczbą do 300. Wyszła inicjatywa by banować za 4 negatywną przekupkę (przy >100), lub procentowo. Dyskusja trwa, niestety nie jest to takie proste. Jeśli coś zostanie ustalone zostanie wpisane do regulaminu. Postaramy się zrobić to jak najszybciej.
Dlaczego nie banujemy od razu za negatywy? Mamy świadomość ile wizażanek wystawia odwetowe przekupki, nie wszystkie zgłaszają się z prośbą o usunięcie. Nie wszystkie są takie oczywiste do stwierdzenia kto zawinił. Powiedzmy że to taki magrines błedu.
Dziękujemy za wypowiedź Virtual

Szukam:
życzeniowy
ciuchowy

Stary 2011-11-29, 20:40   #1199
sensualistka
Zakorzenienie

Zakładaj styczniowy,nawet lutowy,jak dla mnie. Mam kolejny wątek i nie w tym rzecz,że skasowano stary-przeżyję I nie w tym rzecz,że mam ostrzeżenie-rozumiem. Ale w tym,że NIGDZIE nie jest napisane,że oficjalnie z takiego powodu wątki się kasuje. Ja nie znalazłam takiego zapisu. A ponoć mamy się trzymać regulaminu-chcę się go trzymać,chcę znać inne zasady,o których mogę nie wiedzieć-pokażcie mi,gdzie jest ten zapis o kasowaniu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240047 Tylko tyle. Mam już nowy wątek, nic mi nie będzie,biorę to na klatę. Ale jeśli jedyny argument,jaki mają niektórzy,to "trzeba było czytać regulamin", to nie jest to dla mnie argument,bo ja takiego zapisu znaleźć nie mogłam:/ A chciałam. Dlatego napisałam tutaj,szukając odpowiedzi. W zamian dowiedziałam się,że lepiej czasem nie pytać...? Dziękuję za wyrozumiałość i dobranoc.

A skoro jedyne,co mogę zrobić w przypadku oszustwa,to wystawienie negatywa-zrobię to... tyle,że zwykła kradzież to nie wysłanie poplamionej bluzeczki. Ja straciłam rzeczy za 200zł,a nie dostałam w zamian nic. No trudno, średnio zaczęły się te moje wymiany,mam nadzieję,że później będzie lepiej...

JUŻ 10 LAT Z WIZAŻEM

Czas edycji: 2011-11-29 o 20:44
Stary 2011-11-29, 20:44   #1200
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olka954 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że pozakładajmy już na 2013 rok. Bądźmy dobrej myśli, końca świata nie będzie, więc czemu nie...
niejeden już przeżyłyśmy!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości