|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Ja to jestem jednak łajza. Zamiast siedziec i sie uczyc, to ja wyszukuje komplety poscieli na allegro, chociaz na razie to my z Tztem groszem nie smierdzimy, wiec o poscieli mozemy zapomniec.
Ale gdybym miala kase, to bym sobie zamowila taka cala czarna ![]() Agatek, szpachla i cement nie pomagaja. Polecialam niedawno do lazienki wysmarowac facjate samoopalaczem, zeby nie byc bledziuchem i zeby chociaz troche mniej bylo widac cienie i wory pod oczami,ale na razie rezultatow brak ![]() Ty moze za pozno trafilas do tego inkubatora, a nie spiecie mialas ![]() No i przykro mi z powodu lozeczka. Ale widzisz, Uska napisala,ze mialo wade, wiec moze dobrze sie stalo??? Tak bys wybulila 300 zl i jeszcze bys sie wkurzala, ze musisz reklamowac. Ja w takim razie poczekam na nie w nowym roku, zeby zdazyli ulepszyc ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
moje ulubione ciasto dlaczego mi to zrobilas???
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
miał być zakaz wklejana zdjęć
a w linka trzeba kliknąć więc sama sobie zrobiłaś ![]() a swoją drogą jestem w nim specjalistką ![]()
|
|
#183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ok daję FILMIKA
![]() Filip myje młodego Cytat:
![]() Cytat:
zamówię to baby design dream i tyle, bo też ładnie wygląda Cytat:
Znam to i często używam przy teściowej i jeszcze: "teściowa jest jak skarb... najlepiej 2 m pod ziemią" ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Pearl jaki byś wzięła kolor??? Bo ja nie wiem podobają mi się wszystkie fiolet- ale nie jest za dziewczeński?? błękit też powala, zielony zachęca, a szaro-czerwony też ładny
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
piękna ta pościel czarna...
Ja uciekam już bo na 8.45 mam wizyte u gina,więc muszę sie przygotowac... |
|
|
|
#185 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba trzeba pisac o slodkosciach w kolorze bialym !!!!!!! a swoja droga gdzie mieszkasz ??? ![]() Cytat:
co do koloru, wzielabym zielony, zeby nie bylo zbyt dziewczynkowo i zbyt chlopczykowo - taki kompromis
|
|
#186 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie wyprawka na razie wyszła cos kolo 900zł )no i tego przewijako-wanienki![]() Cytat:
Cytat:
mój jeszcze bezczelny nago śpi i mi ochote robi![]() Cytat:
ale mialam " szkrobania"Cytat:
|
|
#187 | |||||
|
Zakorzenienie
|
niom
![]() Cytat:
Cytat:
Na dodatek dostałam to w takim plastukowym kuflu do piwa Wypicie jakoś nie było najgorsze, gorzej, że miałam w sobie 0,5l płynu i niemożność pójścia do WC Cytat:
![]() Póki co tylko 1 ![]() Cytat:
Chociaż teraz już nie jest najgorzej, bo pierwsze 2 miesiące po slubie, to była masakra Cytat:
![]() Szlafrok - z cienkiego polarku, krótki Kapcie - dyżurne wyjazdowe, mniej więcej takie jak po domu chodzę _________________________ __________ Hi ![]() U nas dziś dzień we dwoje, więc czasu na neta brak ![]() Musiałam iść do gina, bo wczoraj cofnęli mi w pracy l4, bo jedna cyferka w dacie była nieczytelna ![]() Ale... ale... okazało się, że jednak należy mi się kasa na gwizadkę z socjalnego ![]() ![]() No i poproszę o kopa w ..., bo jakoś nie mogę się zebrać, żeby pozamawiać z neta resztę wyprawki
|
|
#188 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zboczuchy... jakbyś miała tyle szlabanu też byś chodziła po ścianach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi dzisiaj na zakupach ładnych kilka stówek poszło ![]() Cytat:
otworzyli u mnie niedawno sklep duży dziecięcy i szukałam łóżeczka tego coneco ale nie mieli... mieli jakieś inne całkiem ładne marki jakiejś na h... za 300 zł i beżowo - oliwkowe jak chciałaś mogę tam pójść i zrobić fotki ![]() ![]() Cytat:
a co do wyprawki to mam listę w excelu i sobie kolorkami zaznaczam co mam a czego mi brakuje przy okazji wstawilam ceny i tak to jest kompletować wszystko samemu no ale trudno, mam już prawie wszystko, dzisiaj jestem po zakupach apteczno - kosmetycznychaaa w superpharm jest promocja na oilatum soft do kąpieli - dwie duże butle mega tanio wychodzą Cytat:
padam ze zmęczenia po zakupach poogladamy film z tztem poczochram co trzeba i spać buziaki |
|||||||
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje kochane za wsparcie
*Agatek* jak młody grzecznie siedzi A to mój Czesio kot z Monopola
|
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aa i bądź przygotowana na zaliczkę (100zł) ja zrobiłam kiedyś excela ale skończyłam na wózku a dalej nie wpisywałam aż strach myśleć ale pewnie drugie tyle co wózek mnie czekają ostatnie zakupy w weekend dziś przyszła kołyska więc brakuje mi: - koszuli do porodu - biustonoszy do karmienia - klapek - kosmetyków i leków dla dziecka i dla mnie - laktatora - drugiego rożka - termometru dla dziecka więcej nie pamiętam ale pewnie coś jeszcze się znajdzie
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
Ale mi pachnie w domu szarlotką
. Ale ten Shreck mi nie schodzi z głowy Gdzie moge znaleźć przepis ![]() A co do zboczuchowania to mój tż był maniak do niedawna , a teraz mu 1x w tygodniu starcza . Ja za to go molestuję cały weekend dzień w dzień Jak wy wytrzymujecie z tymi zakazami od doktorów. Ja bym nie dała rady tygodnia wytrzymać Pearl śliczna ta pościel |
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Miss Zuzia po co 2 rożki?
kupujesz już biustonosze do karmienia?(ja mam jeden na razie i chyba dopiero po porodzie kupie bo wtedy mleko mi cycochy napełni a nie chce tych bawełniaków bo mi sie strasznie nie podobaja a te ładne to wiadomo dużo droższe) myslisz ze już teraz można kupić? jakie leki kupujesz?
|
#193 |
|
BAN stały
|
Ale mi pachnie w domu szarlotką
. Ale ten Shreck mi nie schodzi z głowy Gdzie moge znaleźć przepis ![]() A co do zboczuchowania to mój tż był maniak do niedawna , a teraz mu 1x w tygodniu starcza . Ja za to go molestuję cały weekend dzień w dzień Jak wy wytrzymujecie z tymi zakazami od doktorów. Ja bym nie dała rady tygodnia wytrzymać Pearl śliczna ta pościel |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie kupiłam biustonosza do karmienia bo caly czas się zastanawiam nad rozmiarem...czy taki jak teraz czy większy??
a co do teściowych to (tylko lepiej to brzmi jak facet opowiada) wiecie ile teściowa powinna mieć zębów?? odpowiedź- 2- jeden, do otwierania piwa zięciowi a drugi, żeby ją napier....ał
|
|
|
|
#195 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Gadalam z Mama!!! Powiedziala, ze wlasnie dzisiaj mowila Tacie, ze musza nam kupic ze dwie zmiany poscieli i przescieradel
Jutro jedzie do jakiejs tam hurtowni poscieli i poszuka barankow. Jak nie, to wezmie jeden komplet, dwa przescieradla, a baranki mam wtedy zamowic na allegro na ich koszt Cytat:
tyle ze w sumie innymi sposobami sobie dogadzamy , wiec nie jest tak strasznie...Cytat:
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-11-29 o 21:47 |
||
|
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do stanika, to podobno lepiej poczekac do karmienia, bo to roznie moze byc, przynajmniej tak mowila mi pani w sklepie z odzieza dla ciezarowek.
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zmykam
![]() Jutro od rana idę szukać jakiegoś obuwia na zimę, więc nie wiem o której się zjawię ![]() Paaa
|
#199 |
|
BAN stały
|
No właśnie po co 2 rożki?
Ciacho i brzuchol w 33. tygodniu (sorki za brudne lustro :P)
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-11-29 o 21:55 |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
mmm pychotki
![]() ja dzisiaj zjadłam kremówke ide sie polozyc z jednego lozka do drugiego dobranoc
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za wizyte.
|
|
|
|
|
#204 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupię dwa, jeden jasny drugi ciemny, bawełnaine, ale nie będe narazie niewiadomo ile inwestować w nie, porządne kupię pewnie w ciągu pierwszego miesiąca karmienia jak mi się (.)(.) unormują ![]() Nam na SR radzili zaopatrzyć się przed w następujący sposób - obwód taki jak masz a miska: twój obecny (.) plus pięść i jak się mieści to taki brać, więc w praktyce jeden dwa rozm większa miskaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
Głowa mnie boli więc uciekam spać
tylko mi to nie naszkrobcie 5 stron do rana![]()
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć mamusie
akurat to sformułowanie TZ doskonale zna przeżyłam na urodzinach jedyny plus to tort czekoladowy ![]() który zjadłam w dość sporej ilości dzisiaj był ostatni odcinek sezonowy Przepisu na życie i na co ja będę teraz patrzeć jak zaczną się same powtórki ![]() ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-11-29 o 22:59 |
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Współczuje Tzowi.
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja jadłam dziś torta
robionego przez teściówę- megaśny bo szwagier ma dziś urodziny ![]() A ja kupiłam przed porodem 2 staniki biały i czarny, bo strasznie plamiłam ubrania i wkładam do nich wkładki i śpię w nich, mam jeszcze luzik w nich ![]() Ja już pięknie wykąpana ![]() A. się pyta co ja się tak 'pindrzę' i gdzie jutro wychodzę... to mu z grubej rury odpowiedziałam, że przecież jutro robię sobie GBS'a, to musiałam porządnie dupsko wyszorować Bardzo rzadko tak grzecznie siedzi, zazwyczaj musi Filipka zacząć molestować, a ten ucieka w popłochu a po chwili walki zaczynają ![]() A ten Twój to jaki chudzielec jest wykastrowany?? Mój po kastracji wiele przytył, bo 1-1,5 kg i waży ponad 4 kg ![]() Cytat:
No i za dodatkową kaskę! No i chciany kop w dupala --->
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

a w linka trzeba kliknąć więc sama sobie zrobiłaś 
musi być 60 
zamówię to baby design dream i tyle, bo też ładnie wygląda
podobają mi się wszystkie
fiolet- ale nie jest za dziewczeński??
błękit też powala, zielony zachęca, a szaro-czerwony też ładny
mój jeszcze bezczelny nago śpi i mi ochote robi

Gdzie moge znaleźć przepis

tylko mi to nie naszkrobcie 5 stron do rana