Powiększanie piersi cz.7 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-29, 12:59   #2581
dagaa81
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja poki co nie moge niczym smarowac a bede frakselowac.
Jest ponoc jakas nowosc dermabliz - tani a niczym nie ustepuje tym drozszym. No ale nie wiem, jeszcze jak piszę nie stosuje.
Dermabliz jest reklamowany jako silikonowy a wcale taki nie jest. Dlatego tani. Silky Derm polecam. Stosuje i efekty widzę
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 13:08   #2582
jooasi
Wtajemniczenie

Agata ja rozumiem że żeby wyrównać te otoczki trzeba jedna albo obie naciąć i przesunąć chirurgicznie co się wiążę z niemożnością karmienia w przyszłosci, ja matka polka więce bym się na to nie pisała, zresztą nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana i daj im czas przynajmniej pół roku a potem zdecydujesz sobie a może samo się wyrówna. nie przeszkadzało Ci to w naturalnych piersiach to teraz na tych pięknych balonikach też chyba nie jest aż tak denerwujące
buźki dla Ciebie, żadko się pojawiasz ostatnio, jak tam te tajemnicze zmiany u Ciebie o których wspominałaś??
Stary 2011-11-29, 13:31   #2583
rodzynki
Raczkowanie

Całuje mocno

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

GWEN kochana juz wszystko jasne -sama namieszałam w swoich ustawieniach i juz to odkręciłam
Teraz jest po staremu czyli o.k.
MYUSIU też całuje czytałam że byłaś na szaleństwach stanikowych ,a że nic nie kupiłas to norma nas kobiet My to musimy przeanalizować czy warto i czy napewno dobrze leży ,a jak wyjdziemy ze sklepu to mamy przed oczami te staniki albo ciuchyi gdybamy: właściwie to mogłam kupić,,cholipka a jednak mogłam wziąść Widzisz ty też tak masz, tylko że jak już leżałaś na kanapie (wpadłaś potem po któryś?)Ja w piątek wskoczyłam tylko do mięśnego na5 minut a potem zaraz wlazłam do butiku z ciuchami i chyba z godz. i co? nic nie kupiłam,a byłam zła bo w sobotę poszłam na imprezę i stwierdziłam że tak bluzka byłaby zajechista ,ale co? dupa bo nie kupiłam.Obiecałam sobie że następnym razem jak mi coś się spodoba to od razu na ladę i gotóweczką
Całusik

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

JOASIU DAGA -widzę was
Stary 2011-11-29, 13:47   #2584
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agata ja rozumiem że żeby wyrównać te otoczki trzeba jedna albo obie naciąć i przesunąć chirurgicznie co się wiążę z niemożnością karmienia w przyszłosci, ja matka polka więce bym się na to nie pisała, zresztą nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana i daj im czas przynajmniej pół roku a potem zdecydujesz sobie a może samo się wyrówna. nie przeszkadzało Ci to w naturalnych piersiach to teraz na tych pięknych balonikach też chyba nie jest aż tak denerwujące
buźki dla Ciebie, żadko się pojawiasz ostatnio, jak tam te tajemnicze zmiany u Ciebie o których wspominałaś??
Poczekam poczekam A sprawy hmmm no jakos sie trzymam

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

joasi
a Ty jak tam zadowolona z piersi?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 14:09   #2585
jooasi
Wtajemniczenie

Rodzyneczko odsyłam podwójnego

Agatko na tym etapie jestem zadowolona ale mam nadzieję, że jeszcze bardzo się zmienią i ukształtują. rozmiarek na chwile obecną też jak najbardziej w porządku, jak wróciłam z kliniki to wyglądałam jak wczęsniej w staniczku ogąbczonym ale teraz już wypychają się do przodu zderzaczki wiem napewno, ze te 325 to dla mojej klatki max szerokość, zastanawiałam się tylko czy nie powinnam brać uhp ale teraz widzę, że te hp zupełnie wystarczą na moje skromne potrzeby
Stary 2011-11-29, 14:11   #2586
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko na tym etapie jestem zadowolona ale mam nadzieję, że jeszcze bardzo się zmienią i ukształtują. rozmiarek na chwile obecną też jak najbardziej w porządku, jak wróciłam z kliniki to wyglądałam jak wczęsniej w staniczku ogąbczonym ale teraz już wypychają się do przodu zderzaczki wiem napewno, ze te 325 to dla mojej klatki max szerokość, zastanawiałam się tylko czy nie powinnam brać uhp ale teraz widzę, że te hp zupełnie wystarczą na moje skromne potrzeby
Ja mialam swojego cyca, Ty tez wiec my musimy poczekac cierpliwie troszke. Moje sie troche zmienily jak widzisz, Twoje na pewno sie zmienia baaaardzo
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 16:08   #2587
Ewelka8891
Raczkowanie

Zdjęcia wrzucę wieczorkiem jak wrócę do domu to ocenicie lekarz mówił że uda się tylko 290g ale słyszałam ze po jakims czasie jak skóra już trochę będzie naciągnięta to można większy implant umieścić . 20 jadę na kontrolę i zobaczymy co mi powie lekarz pewnie się zdziwi że tak szybko się znowy spotkamy. Dziewczyny, które są przed trzymam mocno kciuki ))
Ewelka8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 16:42   #2588
Nitka_I
Raczkowanie

Cześć kochane
Dermabliz jest reklamowany jako silikonowy a wcale taki nie jest. Dlatego tani. Silky Derm polecam. Stosuje i efekty widzę DAGA dzięki za info bo jeszcze nie dotarłam dziś do apteki
A Ewelko ja gdy byłam na konsultacji w Polsce też lekarz mi powiedział że dla mnie nie widzi więcej niż 280 okrągłe ale mój dr wsadził mi 350/375. Nie wiem co Ci poradzić ale ja bym poczekała i najpierw się próbowała z nimi oswoić a zmiane możesz zrobić zawsze. Pzd wszystkie dziewczyny PA

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 17:33   #2589
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
No ale jak dr mowi ze sie nie zmiesci to jak chcesz wymienic?
Wrzuc zdjecia.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Zerknijcie potem do mojego albumu, nie wiem co z tymi otoczkami sa nierowne, ruszac je czy poczekać az piersi sie całkiem uloza?
Bo dopiero mają 2 mce.
Cytat:
Rodzyneczko odsyłam podwójnego

Asia, byłam w Twoim albumie. Bardzo mi sie piers podoba swietna robota
i nie sa duze, fajne kształtne jedrne

w ogole łaze po albumach waszych laski, porównuje, i juz swira dostaje czy te moje 430 anatomki nie beda WIELKIMI BALONAMI????? poinfrmowałam przy okazji każdej rozmowy o tym pania dr - ona zdecydowanie twierdzi ze ta wielkośc to średniaki, bo około 120 ml idzie w "jezyk" wiec sama ta "piłka" jest niewielka... wiec jak ogladam wasze okrągłe ponad 300 to jest dla mnie ok nawet wieksze są ok, ale sama sie boję jak głupia....

maya, mozesz mnie przyjac do przyjaciól. chcialabym obejrzeć jeszcze Twoje cudeńka autorstwa naszej dr.

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2011-11-29 o 17:35
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 18:08   #2590
krokus26
Raczkowanie

Talking Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
na zakupy zapraszam i ze mna i na rybe na plazy i w ogole i z gwen do spatiffu spasc ze schodów pojdziemy - i wszystkie bedzie miały mega cyc - nie wiem tylko czy maz mnie z domu z taka ekipa wypusci

kroskusik, jak sie miewasz? chodzisz juz do pracy?
ja cały czas mam skret w kichach bo sie boje ze to nie jest odpwoiedni moment, koniec roku, rzeczy do skonczenia, ale mam wrazenie ze to zadnen czas moze dobry nie byc

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Moj po op był np mniejszy niz teraz, on sie powieksza ladnie i zaokragla. Ale za wielki nie jest, no ale widac ze jest wiele wiekszy bo ludzie pytaja wprost, widac to.
ja jestem pewna ze u mnie tez bedzie widac
miałam pewne obawy ze bede zle kojarzana przez ludzi z ktorymi wspolpracuję, ale z drugiej strony ja teraz np. nie potrafie powiedzieć czy ktos tam z kim sie widze powiedzmy dwa razy w roku ma biust czy nie
troche mi szkoda tylko moich wszystkich koszul, bo obawiam sie ze w nie juz nie wejde....[/QUOTE]

Kaja- już tydzień brykam do pracy. Czuję się świetnie. Piersiaczki oczywiście jeszcze mi ciążą- często robią się twarde jak skała- ale to minie. Robią się ładniejsze- gdyby nie ta opuchlizna pod nimi to byłabym bardzo szczęśliwa. Ale uzbrajam się w cierpliwość bo za to dekolt jest powalający.
Kochana, jeżeli chodzi o rozmiar- to małe nie są. Powiem więcej - są dość spore- mam nadzieję, że się trochę zmniejszą. Większość dziewczyn pisze tu że mogły się zdecydować na większe implanty, a ja chciałabym jednak trochę mniejsze. Stanik mamabel plain- noszę 75 E- w tym kagańcu są olbrzymie. Dr mówiła, że będzie rozmiar C małe D a tu proszę bardzo - E.
Rozmawiałam z Dr wczoraj i podobno będzie ok./- tu musimy zapytać May, Naszej kochanej ekspertki- zresztą Mya też ma te same implanty tylko 485- czy wizualnie się zmniejszą?/.
Kaja- zapomnij, że dopniesz po op swoje koszule. Ja przed powrotem do pracy najpierw musiałam wybrać się na zakupy. Pół szafy do wymiany- ha,ha.
Kaja- przed op też się bardzo bałam, ale teraz widzę, że wesoło jest dopiero po op. Będzie wszystko ok.

Maya- coś czuję, że ten urlop w przyszłym roku będziesz musiała sobie zaplanować i wyruszyć do cycolinek z Gdańska- Kaja też się dołączyła- więc będzie się działo

Dziewczynki jutro idę na basen już mnie nosi i nie mogę się doczekać. Tylko się obawiam, że moje bimbałki za bardzo będą mnie wypierały w wodzie
Stary 2011-11-29, 18:19   #2591
grazia78
Raczkowanie

Witajcie kochane
Ja niestety w dniu dzisiejszym zamiast się cieszyć ze ściągnięcia szwów to się popłakałam niestety zdjeto mi szwy i co sie okazało mam tzw martwice wokól sutków mało tego lekarz nie mógł zdjąć mi szwów ani po drenach ani z sutków tak żle byłam zszyta. Bardzo przykro mi to pisać ale niestety jestem załamana. Teraz na sutkach mam nosić okłady z antybiotykiem na te strupki aż mi nie zejdą jak tylko mi strupki zejdą bede mieć blizny na sutkach wszystko pod górkę jestem załamana na maxa za tydzień kolejna wizyta u chirurga który mi pomoże z tego gówna wyjść. Pozatym lekarz mi powiedział,że pwinnam mieć krojone pod piersią a nie na sutku ponieważ miałam małe roztępy po karmieniu synka i tkanka moja jest bardzo osłabiona. Jak tylko wygoją mi się rany mam iść na laserowe zlikwidowanie blizn. Modlę się do Boga,żeby jednak dzięki tym gazikom z antybiotykiem wszystko ładnie się wygoiło
AGATU lecę kochana do twojego albumiku obejrzeć twoje ślicznoty
KLAUDUŚ buziaczki dla ciebie też przesyłam
JOOASI jak tam u ciebie ściągnięcie szwów lepiej się czujesz???
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 18:28   #2592
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
miałam pewne obawy ze bede zle kojarzana przez ludzi z ktorymi wspolpracuję, ale z drugiej strony ja teraz np. nie potrafie powiedzieć czy ktos tam z kim sie widze powiedzmy dwa razy w roku ma biust czy nie
troche mi szkoda tylko moich wszystkich koszul, bo obawiam sie ze w nie juz nie wejde....
Kaja- już tydzień brykam do pracy. Czuję się świetnie. Piersiaczki oczywiście jeszcze mi ciążą- często robią się twarde jak skała- ale to minie. Robią się ładniejsze- gdyby nie ta opuchlizna pod nimi to byłabym bardzo szczęśliwa. Ale uzbrajam się w cierpliwość bo za to dekolt jest powalający.
Kochana, jeżeli chodzi o rozmiar- to małe nie są. Powiem więcej - są dość spore- mam nadzieję, że się trochę zmniejszą. Większość dziewczyn pisze tu że mogły się zdecydować na większe implanty, a ja chciałabym jednak trochę mniejsze. Stanik mamabel plain- noszę 75 E- w tym kagańcu są olbrzymie. Dr mówiła, że będzie rozmiar C małe D a tu proszę bardzo - E.
Rozmawiałam z Dr wczoraj i podobno będzie ok./- tu musimy zapytać May, Naszej kochanej ekspertki- zresztą Mya też ma te same implanty tylko 485- czy wizualnie się zmniejszą?/.
Kaja- zapomnij, że dopniesz po op swoje koszule. Ja przed powrotem do pracy najpierw musiałam wybrać się na zakupy. Pół szafy do wymiany- ha,ha.
Kaja- przed op też się bardzo bałam, ale teraz widzę, że wesoło jest dopiero po op. Będzie wszystko ok.

Maya- coś czuję, że ten urlop w przyszłym roku będziesz musiała sobie zaplanować i wyruszyć do cycolinek z Gdańska- Kaja też się dołączyła- więc będzie się działo

Dziewczynki jutro idę na basen już mnie nosi i nie mogę się doczekać. Tylko się obawiam, że moje bimbałki za bardzo będą mnie wypierały w wodzie[/QUOTE]

EEEEE???? matko kochana. jestem przerazona!!!!!
ja chce co najwyzje C. nic wiecej.

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Ja niestety w dniu dzisiejszym zamiast się cieszyć ze ściągnięcia szwów to się popłakałam niestety zdjeto mi szwy i co sie okazało mam tzw martwice wokól sutków mało tego lekarz nie mógł zdjąć mi szwów ani po drenach ani z sutków tak żle byłam zszyta. Bardzo przykro mi to pisać ale niestety jestem załamana. Teraz na sutkach mam nosić okłady z antybiotykiem na te strupki aż mi nie zejdą jak tylko mi strupki zejdą bede mieć blizny na sutkach wszystko pod górkę jestem załamana na maxa za tydzień kolejna wizyta u chirurga który mi pomoże z tego gówna wyjść. Pozatym lekarz mi powiedział,że pwinnam mieć krojone pod piersią a nie na sutku ponieważ miałam małe roztępy po karmieniu synka i tkanka moja jest bardzo osłabiona. Jak tylko wygoją mi się rany mam iść na laserowe zlikwidowanie blizn. Modlę się do Boga,żeby jednak dzięki tym gazikom z antybiotykiem wszystko ładnie się wygoiło
AGATU lecę kochana do twojego albumiku obejrzeć twoje ślicznoty
KLAUDUŚ buziaczki dla ciebie też przesyłam
JOOASI jak tam u ciebie ściągnięcie szwów lepiej się czujesz???

grazia trzymam kciuki, zeby sie blizny piekne wygoiły!!!! musi być dobrze nie ma innego wyjscia.
a z ciekawości dlaczego miała cięcie przysutkowe?
Stary 2011-11-29, 18:35   #2593
krokus26
Raczkowanie

Kaja nie chciałam Cię straszyć. Nic się nie bój, ja myślę, że te E to wynika po prostu z modelu biustonosza- dla matek karmiących. Ale on - jak zapewnia pani Dr ładnie układa i kształtuje bimbałki i nie ma zmiłuj się chodzić w nim trzeba. KochANA ZAWSZE MOŻESZ POWIEDZIEĆ ŻE PRZYJMUJESZ HORMONY I WSZYSTKO IDZIE CI W BIUŚCIK.
A jeżeli chodzi o odpowiedni czas- to takiego nigdy nie ma, zawsze coś jest po drodze, więc- dobrze że termin ustalony, zaliczka wpłacona, już tylko 10 dni i będziesz cieszyć się swoimi panienkami.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Grazia- wszystko będzie ok. Do .... się zagoi.
Stary 2011-11-29, 18:48   #2594
jooasi
Wtajemniczenie

Kajuja nie masz kochana co liczyć, ze z tego implanciku 430 miseczka C ci wyjdzie z moich 325 bedzie D ani na to, że cycuszki się z czasem zmniejszą. one się zmieniają bo schodzi opuchlizna ale to miejsce zastępują wybijające się okrągłości. moje wciąż są na etapie wzrostu
Stary 2011-11-29, 18:51   #2595
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Kajuja nie masz kochana co liczyć, ze z tego implanciku 430 miseczka C ci wyjdzie z moich 325 bedzie D ani na to, że cycuszki się z czasem zmniejszą. one się zmieniają bo schodzi opuchlizna ale to miejsce zastępują wybijające się okrągłości. moje wciąż są na etapie wzrostu
no to ja tu czegoś nie rozumiem. skoro dr - specjalista twierdzi, że tego implantu wyjdzie mi C, i jej ufam to co oszukuje mnie? czy lepiej wie co mi sie bedzie podobało? nie kumam tego
Stary 2011-11-29, 19:05   #2596
jooasi
Wtajemniczenie

Grazia bardzo mi przykro, że źle u Ciebie. mnie się dziwne wydawało że te plasterki bez wymiany tak długo nosisz ale każdy lekarz ma swoje metody, ja wogóle nie miałam plasterków tylko na gaziki Nitrofurazon wyciskałam i tą maścią przyklejałam do ranki a gazik stanik trzymał. wczoraj doktorek zdjął szewki, wszystko ładnie się goi, mam zużyć tą maść do końca a potem linomagiem smarować. mój doktorek wogóle nie chciał słuchać o cięciu sutkowym właśnie ze względu na większą możliwosć powikłań. za to muszę pas aż przez miesiąc kolejny nosić, z każdm dniem jest coraz lepiej.
a Ty się bidna trochę pomęczysz teraz ale nie załamuj się bo z czasem też wszystko się wygoi a nasi lekarze mają to do siebie, że bardzo lubią prace swoich kolegów po fachu krytykować.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Kajuja doktorka Ci mówi o efekcie wizualnym, Ty jesteś wysoka więc to będzie tak na oko przez bluzeczkę takie C/D dla obserwatora. ale jak pójdziesz staniczeka kupić do brafiterki a jesteś szczuplutka to Ci literki w alfabecie daleko polecą

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Krokusiku to taki ten staniczek
http://allegro.pl/s-triumph-mamabel-...958787914.html

bo mi mój doktorek konkretnego nie polecił a sportowe głęboko zabudowane zazwyczaj
Stary 2011-11-29, 19:09   #2597
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Grazia bardzo mi przykro, że źle u Ciebie. mnie się dziwne wydawało że te plasterki bez wymiany tak długo nosisz ale każdy lekarz ma swoje metody, ja wogóle nie miałam plasterków tylko na gaziki Nitrofurazon wyciskałam i tą maścią przyklejałam do ranki a gazik stanik trzymał. wczoraj doktorek zdjął szewki, wszystko ładnie się goi, mam zużyć tą maść do końca a potem linomagiem smarować. mój doktorek wogóle nie chciał słuchać o cięciu sutkowym właśnie ze względu na większą możliwosć powikłań. za to muszę pas aż przez miesiąc kolejny nosić, z każdm dniem jest coraz lepiej.
a Ty się bidna trochę pomęczysz teraz ale nie załamuj się bo z czasem też wszystko się wygoi a nasi lekarze mają to do siebie, że bardzo lubią prace swoich kolegów po fachu krytykować.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Kajuja doktorka Ci mówi o efekcie wizualnym, Ty jesteś wysoka więc to będzie tak na oko przez bluzeczkę takie C/D dla obserwatora. ale jak pójdziesz staniczeka kupić do brafiterki a jesteś szczuplutka to Ci literki w alfabecie daleko polecą

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

bo mi mój doktorek konkretnego nie polecił a sportowe głęboko zabudowane zazwyczaj
ładny ten stanik. mi sie do karmienia kojarza z wielkimi namiotami, nie znosiłam ich jak karmiłam moje potworki... takie mało seksowne były, a tan fajnie wyglada.
Stary 2011-11-29, 19:12   #2598
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam wszystkie
I sie zegnam za razem, bo wpadlam z pracy i na squasha lece
Mam chyba z 5 stron do nadrobienia Poczytam jak wroce

Zapisalam sie na taniec brzucha Zaczynam w styczniu i juz wcale czasu nie bede miala, ale za to brzuszek bede miala cudny
Wpadne potem i ponadrabiam

Buziaki dla wszystkich:cm ok:
Stary 2011-11-29, 19:19   #2599
jooasi
Wtajemniczenie

Zaba a kto z Twoimi dzieciaczkami siedzi jak Ty ciągle w locie jesteś?

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Kajuja ładny tylko rozmiarowo z triumphem jest problem bo obwody od 70 i małe miseczki
Stary 2011-11-29, 19:31   #2600
Ewelka8891
Raczkowanie

Hej Kochane... Wrzuciłam foty- bardzo proszę o szczere opinie- to pomoże mi w podjęciu decyzji o korekcie
Grazia bardzo mi przykro, że masz problemy trzymam za Ciebie mocno kciuki Będzie dobrze
Ewelka8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 19:34   #2601
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewelka8891 Pokaż wiadomość
Hej Kochane... Wrzuciłam foty- bardzo proszę o szczere opinie- to pomoże mi w podjęciu decyzji o korekcie
Grazia bardzo mi przykro, że masz problemy trzymam za Ciebie mocno kciuki Będzie dobrze
wysłałam ci zaproszenie, tez jestem ciekawa Twoich cycorków

ewlka, widziałam! rzeczywiscie wielkie nie sa, ale jak na moj gust sa super. bardzo naturalne, pieknie beda wygladały, ja bym ich nie zmieniala, ale skoro ty uwazasz inaczej to zrob tak zebys była zadolowona. takie jest moje zdanie.
dla mnie wygladaja baaaardzo ok

ZABA
obejrzałam galerie... po raz kolejny
piekny masz biust! absolutnie idealny!!!!!

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2011-11-29 o 19:59
Stary 2011-11-29, 21:04   #2602
krokus26
Raczkowanie

Cytat:

Joasiu- dokładnie to ten model. Pani dr mówi, że to super stanik i idealnie układa piersi. To jest jedyny model, który ma sztywne miseczki i jest mięciutki pod biustem. Mam go nosić w dzień a na noc spać w topie- tak przez trzy miesiące.
Stary 2011-11-29, 21:23   #2603
jooasi
Wtajemniczenie

dzieki Krokusiku, zaraz sobie taki sprawie bo nie wiem w co przyodziać te swoje niesfornice a tyle razy dziewczynki dobre modele podawały
Stary 2011-11-29, 21:42   #2604
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
na zakupy zapraszam i ze mna i na rybe na plazy i w ogole i z gwen do spatiffu spasc ze schodów pojdziemy - i wszystkie bedzie miały mega cyc - nie wiem tylko czy maz mnie z domu z taka ekipa wypusci .

troche mi szkoda tylko moich wszystkich koszul, bo obawiam sie ze w nie juz nie wejde....
O tak najbardziej mi się to spadanie ze schodów podoba Ciekawe czy Gwen będzie chętna Jak tż Cie nie puści- to Cię porwiemy
A Koszul nie żałuj potem nawet te chińskie będą wyglądały na Tobie bąbowo więc odkupisz sobie byle jakie - a i tak będą Cię ludzie chwalić że śłicznie wygladasz.

Cytat:
Zerknijcie potem do mojego albumu, nie wiem co z tymi otoczkami sa nierowne, ruszac je czy poczekać az piersi sie całkiem uloza?
Bo dopiero mają 2 mce.
Oj Agatau- Ty nasz napeleńcu . Zapomnij Ty już o tych piersiach na pół roku conajmniej Niech one się wygoja i ułożą. A tej otoczki- ja bym nie ruszała. Sama pisałaś , że masz tendencje do brzydkich blizn A to Pan dr musi przecież przesunąc chirurgicznie- więc plastykę otoczki trzeba zrobić Co będzie jak Ci przerośnie blizna na otoczce- kolejne fraxelki . Do tego przed karmirniem jesteś- wiesz jak taka blizna po karmieniu będzie wyglądać . I co potem z nią zrobisz? kolejną plastykę otoczki? Całe życie będziesz te piersi reperować? Odpuść pokochaj te swoje bimbałki- nic na swiecie nie jest doskonałe. Wiesz, one to się już chyba boją każdego kolejnego ranka czy znowu czegoś nie wymyślisz zobaczysz uciekną Ci którejś nocy i tyle będziesz miała
Byłam u Ciebie w albumiku. A gdzie są Twoje anatomki szkoda że je usunęłaś wielu osobą z pewnościa by pomogło takie porównanie.

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
MYUSIU też całuje czytałam że byłaś na szaleństwach stanikowych ,a że nic nie kupiłas to norma nas kobiet My to musimy przeanalizować czy warto i czy napewno dobrze leży ,a jak wyjdziemy ze sklepu to mamy przed oczami te staniki albo ciuchyi gdybamy: właściwie to mogłam kupić,,cholipka a jednak mogłam wziąść Widzisz ty też tak masz, tylko że jak już leżałaś na kanapie (wpadłaś potem po któryś?)Ja w piątek wskoczyłam tylko do mięśnego na5 minut a potem zaraz wlazłam do butiku z ciuchami i chyba z godz. i co? nic nie kupiłam,a byłam zła bo w sobotę poszłam na imprezę i stwierdziłam że tak bluzka byłaby zajechista ,ale co? dupa bo nie kupiłam.Obiecałam sobie że następnym razem jak mi coś się spodoba to od razu na ladę i gotóweczką
A ja nawet wybrałam tylko rozmiaru nie było, ale dziś sms przyszedł że staniczek już czeka Pewnie w piątek odbiorę

[QUOTE=grazia78;30798913]Witajcie kochane
QUOTE]
My już dziś sobie porozmawiałyśmy i pamiętasz? doszłyśmy do wniosku że będzie dobrze .Więc się nie smutaj .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 21:43   #2605
zabulek1
Wtajemniczenie

O ludzie, ale walka byla dzisiaj Ledwo chodze

Graziu bidulko bardzo mi przykro, ze tak Ci sie porobilo Zobaczysz, ze juz niedlugo wszystko sie pieknie zagoi

Kajuja dzieki Juz tez mi sie podobaja

Jooasi moja mama u nas mieszka , przyjechala na wakacje do dzieci 2,5 roku temu I tak sobie tu siedzi, a ja kozystam
Stary 2011-11-29, 21:46   #2606
przyroda
Raczkowanie

Witam wszystkie laseczki. Właśnie dodałam zdjęcia. Te po operacji i z dnia dzisiejszego.
Jutro "drugi wielki dzień". Dzięki za wsparcie. W czwartek wieczorem napiszę, jak samopoczucie po, a w piątek może wrzucę zdjęcia poprawionego prawego cycuszka.
Dzięki za zaproszenia i po obejrzeniu moich cycuszków napiszcie coś miłego!!!!!!!!! Dziś już nie mam siły pisać i zaglądać do Waszych albumów, ale w czasie weekendu nadrobię wszystko. Pozdrowionka dla wszystkich szczęśliwych właścicielek nabytków, jak i dla niecierpliwie czekających na swój szczęśliwy dzień.
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 21:52   #2607
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
no to ja tu czegoś nie rozumiem. skoro dr - specjalista twierdzi, że tego implantu wyjdzie mi C, i jej ufam to co oszukuje mnie? czy lepiej wie co mi sie bedzie podobało? nie kumam tego
Tak jak napisala Joasi - Dr podaje Ci wizualny efekt. w ubraniu. Ja mam w staniku c/d a rozmiar nosze 65F . Nie jest to duży biust. taki raczej średni... jak go nie eksponuje. Mi mówiła ze bedzie takie C ładne. W sumie jest.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 21:54   #2608
jooasi
Wtajemniczenie

Zabcia to masz fajowe luzy przy mamuni moje dzieci jak kula do nogi do mnie przywiązane a mama nigdy nie kwapiła się z pomocą, zaproszeni raz w miesiącu do babuni jesteśmy bo zmęczona na szczęście są coraz większe i już troszeczke zostawiamy je same na pare godzinek
Stary 2011-11-29, 21:56   #2609
zabulek1
Wtajemniczenie

Mya

Co za zakupy??? Staniczek tak??? No to w piatek przyjde poogladac zdjecia w nowym staniczku:jup i:
Stary 2011-11-29, 21:56   #2610
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Tak jak napisala Joasi - Dr podaje Ci wizualny efekt. w ubraniu. Ja mam w staniku c/d a rozmiar nosze 65F . Nie jest to duży biust. taki raczej średni... jak go nie eksponuje. Mi mówiła ze bedzie takie C ładne. W sumie jest.
Jest Gwen piękne ojjj jest

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości