![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
a ja czułam ze to musiało się opłacać ![]() łotewer ja mam etap na krzesła jadalniane plecionkowe a'la Californication jadalnia Hank'a ( brmzi jak kolekcja Bodzio) - jak babcie drybcie mieliśmy w latach 80tych takie we rodzinnym domu Redzia - hmmmm piłka nożna ? cóż to może być za produkt ach coż? ![]() ![]() na pewno koszulki lub inne czapki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-29 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | ||||||
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dobra, zacząłem liczyć na nowo, ale może innym razem ![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30799845]Bo mię ignorujesz ![]() To część mego imidżu, aby mi kto łatki "łatwy towar" nie przypiął ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A Ty Roger & Gallet (jeszcze w weekend pamiętałem)? ![]() Teraz to ja już sam nie wiem, hmmm... Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Oczywiście już zdążył odrzucić dwa moje pomysły, dlatego nie lubię robić żadnych rysunków na zamówienie bo i tak się nikomu nie podoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Specjalnie dla mnie! Wrzuciłabym na blogaska, a potem robiła szał zestawikami z tymi bucikami! Yeeeeeeeaaah! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A o to dokładnie Ci chodzi? O prostotę? To idź na całość: wybierz Light Blue! ![]() Cytat:
![]() Na co oczy? ![]() Cytat:
Wtedy nauczyciele wpisywaliby sobie jako hobby tresurę psów. Albo syzyfowe prace... Cytat:
![]() Zdrówka dla Gutka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To po co Ci kolejne, skoro właściwie takie sama masz? ![]() Nawet fajniejsze. Cytat:
![]()
![]() |
#4055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() 3. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() a btw róp róp i się nie zrażaj - pomysl sobie co byś za to se kupiła Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-29 o 22:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
grozi wypollizowaniem
|
red-kupisz mi jakiegos nasomata ?
![]() ![]()
#4057 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4058 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale... ale Ty sugerujesz, że ja taki wieeelki ueb mam? ![]() ![]() To takie właśnie spożywam ![]() Cytat:
![]() --- Pokarało mnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | ||
Nindżopesz
|
Pomyślę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. o, perskich. 3. nie znasz się ![]() ![]() 4. ale te dłuższe założone do wąskich spodni skracają nogi optycznie, natomiast krósze mają za wąski obcas na codzienne bieganie. Brakuje mi pośrednich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zrobiłam se te frytki we końcu - jak mi dobrze ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-29 o 23:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Ciąża spożywcza
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no cooo jest po 23.00 ![]() co do mdlenia na frytki jak to jsżło? we hamerykańskich filmach " five minutes on the lips, forever on the hips"? tak czy owak kobieta co sprowadziła do tego kraju nad wisłą ziemniaki jest moim guru Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-29 o 23:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | ||
BAN stały
|
Się śmiej, proszę...
![]() Poza tym z P. ostatni raz bawiłem się miesiąc temu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znam się, znam, gdyż albowiem ponieważ bóle nóg nie nękają mnie prawie że wcale, od czasu gdym shut ![]() --- Idę palić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no ba, i całkiem nieprawdziwe we dodatku - bo idąc tym tropem musiałabym mieć conajmniej 8 metrów w obwodzie biedrów (liczyłam przy kawie więc musi się zgadzać ![]() ![]() ( mam tylko metr ![]() Gryx ale powiedz sam - fcale nie widać co nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |||
BAN stały
|
Bo my lubimy ostrą jazdę
![]() Cytat:
![]() Ale ślady po tamtej zabawie już dawno zeszły ![]() No... może minimalnie coś tam się odznacza po ugryzieniu w ramię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
grozi wypollizowaniem
|
no co ty?
i mowiło sie np: moja kuzynka urodziła niemowlaka?, albo ma nowego niemowlaka? ![]()
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale serio to u nas tak - u mnie nikt nigdy nie mówił dzidziuś - poza momentem kupowania płynu do płukania tkanin o takiej nazwie ![]() niemowlak albo dziecko, w tych zdaniach powyższych wyłącznie dziecko - ( przez nas mam na myśli rodzinę, otoczenie a nie region) ale fakt - obiegowo dzidziuś funkcjonował acz chyba drzewiej niż niż dinozaury ![]() nawet koleżanki babci mojej mówią dziecko - dzidziusie chyba jednak są już passe ![]() dziecko jednak ale poczkaj - ty nie mówisz za czasów jak my "rodziłyśmy " dzieci tylko za czasów jak my byłysmy dziećmi ? no wtedy to tak to były dzidziusie przyp.red. ( ja jeszcze nie rodziłam nikogo) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-30 o 00:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie no jasne...ja mowie o czasach kiedy kolezanki przychodziły na podwprko z siostrzyczką-dzidziusiem w wozku ![]() teraz dzidziusie sa passe ofkors-tera trendy są fasolinki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- a! był jeszcze bobas ![]()
![]() |
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja takom zamawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
grozi wypollizowaniem
|
ale to calineczka sie wykluje
![]() ![]()
#4078 |
BAN stały
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
Ziut
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.