Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-29, 18:43   #1051
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ale z tego co piszą w internecie to groźna choroba i zagraża dziecku
o ile nie jest leczona dlatego tak ważna jest kontrola. Nie czytaj bzdur w internecie. Ja jestem żywym dowodem, ze z cholestazą można spokojnie dotrwać do końca ciąży i urodzić zdrowego bobasa i to w 4 godziny

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 19:01   #1052
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam bilirubine 1,49 i aspat 71
Przeczytałam w necie co to ta cholestaza i jestem przerażona a długo leżałaś w szpitalu? rodziłaś naturalnie czy przez cc?
Aniu trzymam kciuki, żeby leki załatwiły sprawę i żebyś nie musiała iść do szpitala
Może zadzwoń do doktorka i zapytaj co w takiej sytuacji, czy masz wcześniej przyjść, albo może od razu przepisze Ci leki i odbierzesz receptę.
Jak mnie pod koniec ciąży wyszły bakterie w wymazie to zadzwoniłam, powiedziałam co i jak i mąż pojechał po receptę.
Stary 2011-11-29, 19:05   #1053
zaaaabcia
Zakorzenienie

ania - kochana nie czytaj nic na necie bo bedziesz sie tylko nie potrzebnie nakrecac i denerwowac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 20:12   #1054
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
przepraszam że wpadam tak rzadko wybaczycie, prawda?
Na nic nie mam czasu, podczytuję ale sama nie wiem co pisać i nie mam kiedy

Ostatnio mieliśmy ostre spięcie z tż...czasami mam tego dość.

Lilka ma 4 ząbka już i nabyła nową umiejętność czołga się do przodu Marudek ostatnio chodziła spać późno, raz po 21, raz po 22 i szczyt po 23 a zasypiała zawsze od razu po kąpieli czyli między 19 a 20.

Teściowa już się na święta wprosiła po raz kolejny, a po świętach pojedzie do dziadka na mazury (jakby nie mogła na święta)

Czuję się jak pasztet, wagę mam niższą niż przed ciążą ale tak czy siak, nie podobam się sobie. Może jak przestanę karmić to piersi się trochę zmienią (mam nadzieję) i przejdę na dietę, może poczuję się lepiej. Najgorsze jest to, że u nas nie ma miejsca w którym kobiety mogłyby ćwiczyć Jak się rozbieram do kąpieli to nawet na brzuch nie patrzę.
Ćwicz tą zumbe

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Laski.... ale jestem nie przytomna! Wczorajsze spotkanie po pracy przeciągnęło się do po 1. Najpierw byłam z kumplem na piwie, a że trafiliśmy do restauracji gdzie dają litrowe lane piwo za śmieszne pieniądze, to wypiłam 2 litry... a później jeszcze moja przyjaciółka, która normalnie mieszka w W-wie, była w Krk, do tego miała urodziny, więc musiałam się z nią spotkać no i oczywiście wypiłam kolejne piwo... i nie wiem jak ja jestem wstanie dzisiaj funkcjonować. Świat generalnie dzisiaj mi przeszkadza

Mam nadzieje, że się ogarnę do 16:00 bo dopiero wtedy zacznie się szaleństwo w domu. A jeszcze jutro znajomi wpadają,więc muszę posprzątać i generalnie ta wizja mnie przeraża...

idę popracować. jakoś
o ja cieeee

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc kobietki

dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za slowa otuchy i zdrowia
przyda sie jak najbardziej
noga boli mniej ale nie moge za duzo chodzic bo wtedy ałłłłł booooooli
tydzien mam miec szyne a potem na kontrole

Do tego tv nie dziala-glupi polsat cyfrowy nawala-ma moze ktoras z was polsat i problemy typu-szukam sieci? moj szuka sieci od dwoch dni i nic a teraz w ogole zadnych programow przy skanowaniu sieci nie znalazl-wiec juz nie wiemy czy to wina dekodera,anteny czy kabla

bzyczko - glowa do gory kochana! a powiem ci ze z dzidziolem sie swietnie ciwczy ja z Tomciem rozny cwiczenia robie,on jest moim obciąznikiem i ma przy tym frajde a ja glownie na brzuszek,uda,talie robie cwiczenia. Nie trzeba czasem z domu wychodzic. Wlacz sobie zywa muze bierz Lilke i cwiczyc

gucia - Ty hardcorowcu-mi by po takiej ilosci piwa brzuch peknął

ide poczytac dalej
ja mam cyfrowy polsat ale nie kojarzę sytuacji
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 22:07   #1055
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Kasiu trzymam kciuki aby mieli duuuuze ubezpieczenie
mam nadzieje ze w dokumentacji lekarskiej podałas gdzie i jak sie obaliłas
a takie swoje ubezpieczenie tez jakies masz??

Aguś bombowa dedykacja
ja niestety teraz nie mam swojego jak pracowlam to mialam grupowe takie fajne a teraz niestety nic
ale w zusie mam normalnie skladki wiec stamtad pewnie dostane cos

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A zapraszam
Ale musieli mieć miny w tej administracji jak mąż ich takim tekstem przywitał
ojjj mieli mieli
od razu wszyscy sie zbiegli w biurze i podsluchiwali
w pon maja przyjsc zoabaczyc nasz chodnik i nie tylko-chyba sie troche wystraszyli-szkoda tylko ze prezesa nie bylo

Tv dziala
zadzwonilismy na infolinie,cos pozmienialismy w ustawieniach a tak na prawde ostatecznie pomoglo naprawienie wtyku kablado dekodera. tylko mamy wszystkie kanaly na innych programach i trzeba sie na nowo uczyc gdzie jaki jest.

Ale mnie teraz noga po calym dniu boli a ma wszystkie kolory teczy taki siniak i obrzek
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 08:24   #1056
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja byłam dziś po wyniki badań. Wszystko w normie, HIV nie mam, tylko podwyższoną bilirubinę to chyba coś w wątrobą nie tak
Korzystając z okazji weszłam do Textil Market i kupiłam śpioszki, kaftanik i 2 pary skarpetek na maluszka wszystko niebieskie tyle tam tego było że nie wiedziałam na co sie zdecydować

to jak ja w sklepie czekam aż dowiemy sie płeć i wpadne do Pepco

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Aniu dobrze, ze wyniki w normie. Ja to chyba zanim zacznę coś kupować to już pół szafy przez mamę będę miała skompletowaną ta to szaleje z bodami dla dziecka.
ja bodów mam już kolejna dostawa będzie od bratowej teraz skupiam się na spodniach, bluzach ale też czekam aż płeć się dowiem kurteczkę jakąś a może sukieneczkę

Cytat:
Dziewczyny potrzebuje porady.
6 grudnia mam wybór promotora i kompletnie nie wiem kogo wybrać ale słyszałam że jest możliwość kontynuowania pracy licencjackiej. czy wy wiecie jak to z tym jest? czy u każdego promotora można tak kontynuować i na czym to polega? tzn czy to trzeba coś w poprzednich rozdziałach zmieniać czy dopisać jakiś 1 czy 2 rozdziały??
u mnie na studiach koleżanki niektóre kontynuowały pracę ale to zależało też od promotora, musiały temat pozmieniać, dopisać drugie tyle badania poszerzyć, choć nie wiem czy dalej tak można czy nie trzeba nowej pracy pisać jakie są teraz zasady pisania, choć mój TŻ w zeszłym roku na podyplomowych poszerzał swoją pracę magisterską

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
tez bardzo lubie ten film

jesli ma sie zielona karte mozna odmowic .. z obywatelstwem juz niestety nie

U nas wlasnie otworzyli kiermasz swiateczny .. moze uda mi sie meza wyciagnac chociz on nie lubi takich rzeczy ...

To zaszalalas

musi niestety wziasc wolne z pracy ...

duzo zdrowka dla Was

Czesc dziewczyny
ja dzisiaj do pracy na 14-20 .. zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce
a jak ktoś jest chory?

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
o ile nie jest leczona dlatego tak ważna jest kontrola. Nie czytaj bzdur w internecie. Ja jestem żywym dowodem, ze z cholestazą można spokojnie dotrwać do końca ciąży i urodzić zdrowego bobasa i to w 4 godziny
pobijemy Cię

Cytat:
ja niestety teraz nie mam swojego jak pracowlam to mialam grupowe takie fajne a teraz niestety nic

ojjj mieli mieli
w pon maja przyjsc zoabaczyc nasz chodnik i nie tylko-chyba sie troche wystraszyli-szkoda tylko ze prezesa nie bylo

Tv dziala
zadzwonilismy na infolinie,cos pozmienialismy w ustawieniach a tak na prawde ostatecznie pomoglo naprawienie wtyku kablado dekodera. tylko mamy wszystkie kanaly na innych programach i trzeba sie na nowo uczyc gdzie jaki jest.

Ale mnie teraz noga po calym dniu boli a ma wszystkie kolory teczy taki siniak i obrzek
dobrze że dekoder działa, a nie robią ci się zakrzepy jakieś ?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 08:25   #1057
ktosia86
Zakorzenienie

Witam z rana!

Cytat:

ojjj mieli mieli

Tv dziala

Kasiu a u Twojego męża w pracy nie ma ubezpieczenia grupowego? Bo jeśliby było, to może mąż Cię wciągnie do swojej grupówki w razie czego też będziesz dostawać pieniążki?
Cieszę się,że tv działa
Żałuję, że nie widziałam ich min w tej administracji.

Moje dziecko jest niesamowite - połozyłam ją spać tak jak zwykle, ułożona była na pleckach, choć właściwie troszkę na boczku, głową do ściany. Jak kładłam się spać zajrzałam do łóżeczka a ona co? Leży głową do okna (czyli obróciła się o 180st) i na brzuchu A potem w nocy słyszymy ŁUP!!! i mała w ryk. Zerwaliśmy się na równe nogi i się okazało, że przepełzała do tyłu na brzuchu i jakoś tak uniosła się na rękach, że walnęła głową w spód przewijaka. Asior mały Aha i w ogóle to ona od wczoraj próbuje zrobić coś z własnym tułowiem, bo unosi się wysoko na wyprostowanych rękach - chwila skupienia - podrzuca dupcię, że na sekundę jest na czworakach - a sekundę później dupcia okazuje się za ciężka, kolana się prostują i tym sposobem Marcela pełza do tyłu
Stary 2011-11-30, 09:02   #1058
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 09:02   #1059
kliwia
Zakorzenienie

ktosia opusc lozeczko to nie bedzie w przewijak przywalac zuzka jak zaczela stawac przy szczebelkach, to wstawala inteligetnie pod przewijakiem, i unosila go sobie na glowie:
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 09:04   #1060
martucha84
Zakorzenienie

Rosi mam umowe longplay II ale wiem że ona jest podrasowana bo pamietaj ze byłam ugadana z tym kuzynem na boko zanim zaczęłam z nimi "pertraktować"

i tak mam za 1 zł - samsunga wave 8500, do tego abonament 79 zł (przez pierwszy rok niecałe 40 - połowe) 850minuty do wszystkich sieci zamiennych na sms, 250 MB,
19 gr minuta połaczenia do wszystkich sieci 18 grSMS/MMS do wszystkich
Dodatkowo
Stan darmowy do playa
darmowy dostęp do Facebook i nk.pl

wiem ze normalnie w ofercie pół abonamentu paci sie tylko 3 mce ale on cos tam pochachmęcił.. no i chyba dostałam taniej telefon
Stary 2011-11-30, 09:05   #1061
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosia opusc lozeczko to nie bedzie w przewijak przywalac zuzka jak zaczela stawac przy szczebelkach, to wstawala inteligetnie pod przewijakiem, i unosila go sobie na glowie:
łatwiej mi zdjąć przewijak Nie chcę na razie opuszczać łóżeczka, bo ona jeszcze nie siedzi, więc wypaść nie wypadnie
Stary 2011-11-30, 09:31   #1062
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-30, 09:31   #1063
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie!

Ania20m Ty się niczym nie martw. Nie czytaj wiadomości na necie. Spokojnie idź do lekarza, dobierze Ci leki i na pewno wszystko będzie dobrze Popatrz na naszą Scio też chorowała, a Agatek jest zdrów jak ryba, rodziła naturalnie, także głowa do góry!

Martucha zaszalałaś w tym kinie Mam nadzieje, że dostałaś ode mnie wczoraj wiadomość? Troszkę mnie poniosło z długością

Katunia cieszę się, że telewizja działa no i trzymam kciuki za wysokie odszkodowanie!

India no wypad był genialny, mimo wszystko Dzisiaj jak już wszystko jest normalnie uważam, że było warto!

Ktosia Marcelutek nieźle kombinuje!

Rossi cześć

Mamy stół Krzesła są śliczne i wszystko super spasowało do pokoju Postaram się w najbliższym czasie zrobić kilka zdjęć Wczoraj jeszcze było szaleństwo z montowaniem tabliczek, zegarów, ale wszystko już mamy Jestem przeszczęśliwa! Zostały tylko te firanki, które mnie przerażają, ale musimy w końcu i za to się zabrać

No i mąż z kumplem postanowili zrobić mi i jego żonie niespodziankę i chyba pojedziemy na weekend do Zakopanego Muszę tylko jakieś noclegi znaleźć

na razie uciekam do pracy

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-11-30 o 09:35
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 09:39   #1064
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Rossi cześć

Mamy stół Krzesła są śliczne i wszystko super spasowało do pokoju Postaram się w najbliższym czasie zrobić kilka zdjęć Wczoraj jeszcze było szaleństwo z montowaniem tabliczek, zegarów, ale wszystko już mamy Jestem przeszczęśliwa! Zostały tylko te firanki, które mnie przerażają, ale musimy w końcu i za to się zabrać

No i mąż z kumplem postanowili zrobić mi i jego żonie niespodziankę i chyba pojedziemy na weekend do Zakopanego Muszę tylko jakieś noclegi znaleźć

Zdolna po mamie
Super, ze jestes zadowolona z zakupów no i wyglądu mieszkania! Nie mogę się doczekać zdjęć
Zazdraszczam wyjazdu!!!! Zabierz mnie mogę wam nosić walizki
Stary 2011-11-30, 09:47   #1065
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Zdolna po mamie
Super, ze jestes zadowolona z zakupów no i wyglądu mieszkania! Nie mogę się doczekać zdjęć
Niestety na mnie spadło znalezienie noclegu i coś mi to nie idzie, a czasu mało. Ja tam wymagań nie mam... ale oni mają, bo jadą ze swoją 11m-czną córeczką. Wczoraj wymienili rzeczy, które są niezbędne i teraz pozostaje mi szukanie

I ja zapraszam, zabiorę Cię i nie będziesz musiała nosić walizek, jest to na prawdę zbędne

Stary 2011-11-30, 09:52   #1066
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Cytat:
Aniu trzymam kciuki, żeby leki załatwiły sprawę i żebyś nie musiała iść do szpitala
Może zadzwoń do doktorka i zapytaj co w takiej sytuacji, czy masz wcześniej przyjść, albo może od razu przepisze Ci leki i odbierzesz receptę.
Jak mnie pod koniec ciąży wyszły bakterie w wymazie to zadzwoniłam, powiedziałam co i jak i mąż pojechał po receptę.
Cytat:
Witajcie!

Ania20m Ty się niczym nie martw. Nie czytaj wiadomości na necie. Spokojnie idź do lekarza, dobierze Ci leki i na pewno wszystko będzie dobrze Popatrz na naszą Scio też chorowała, a Agatek jest zdrów jak ryba, rodziła naturalnie, także głowa do góry!
Dziękuje Wam. Jesteście kochane bardzo sie wystraszyłam tym szpitalem, nie chce tam iść. już nic nie czytam na ten temat macie racje. Maluszek jest najważniejszy. Pojade sobie jutro rano na zakupy jeszcze, musze sobie kupić jakieś koszule nocne bo nie mam i jeszcze jakąś piżame w razie czego jakbym musiała iść do tego szpitala i jeszcze maluszkowi jakieś ciuszki kupie. jutro o 17:45 mam wizyte to wszystkiego sie dowiem.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 10:00   #1067
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Zdolna po mamie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-11-30, 10:00   #1068
kliwia
Zakorzenienie

gold a Ty kiedy pochwalisz sie meblami?

gucia niespodzianka tio by byla gdyby sami znalezli noclegi a tak to sie nie liczy
Stary 2011-11-30, 10:28   #1069
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

gucia niespodzianka tio by byla gdyby sami znalezli noclegi a tak to sie nie liczy
masz racje! W zasadzie to oni będą mieli niespodziankę... no to bunt! Nie szukam!
troszkę się podłamałam, bo lepsze warunki i w okolicach centrum to 150zł/pokój... a to mi się nie uśmiecha... mam nadzieje, że jeszcze coś znajdę na razie muszę popracować, więc zawieszam poszukiwania

Stary 2011-11-30, 10:33   #1070
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Wam. Jesteście kochane bardzo sie wystraszyłam tym szpitalem, nie chce tam iść. już nic nie czytam na ten temat macie racje. Maluszek jest najważniejszy. Pojade sobie jutro rano na zakupy jeszcze, musze sobie kupić jakieś koszule nocne bo nie mam i jeszcze jakąś piżame w razie czego jakbym musiała iść do tego szpitala i jeszcze maluszkowi jakieś ciuszki kupie. jutro o 17:45 mam wizyte to wszystkiego sie dowiem.
Będzie dobrze! Daj koniecznie znać co i jak

Cytat:
Niestety na mnie spadło znalezienie noclegu i coś mi to nie idzie, a czasu mało. Ja tam wymagań nie mam... ale oni mają, bo jadą ze swoją 11m-czną córeczką. Wczoraj wymienili rzeczy, które są niezbędne i teraz pozostaje mi szukanie

I ja zapraszam, zabiorę Cię i nie będziesz musiała nosić walizek, jest to na prawdę zbędne
No to chociaż kawę będę wam parzyć A Tobie herbatkę bo kawy nie pijesz

Cytat:

Ciiiii liczy się fakt!
Stary 2011-11-30, 10:35   #1071
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-30, 10:38   #1072
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie to kuleczki? Takie na łańcuszku? My w tym roku mamy akcje kupowania pierwszej choinki Już się cieszę
No i jak już zrobisz swoją dekoracje, to pokażesz ? Chętnie zobaczę pomalowane przez Ciebie renifery!
nie, te kuleczki sa na drucikach i można je owinąć wokół gałązek wczoraj zaczełam cos tam kombinować ale muszę to zrobić na spokojnie, a nie po pracy jak już jestem zmęczona. Pochwalę się dekoracjami jak już zdobię

Cytat:
Zrób koniecznie, polecam! Mnie od jedzenia jej codziennie powstrzymuje jedynie cena orzechów pini
taaaa, cena jest przesadzona, ale ten smak...

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Wiesz mi nie chodzi o to że teściowa się wprasza do nas. Ale ona wie że my jesteśmy zaproszeni do moich rodziców. A ona nawet nie spyta czy mamy jakieś plany, czy ktoś nas zaprosił czy może ona nas zaprosi w końcu do siebie. Tym bardziej że wie że moja babcia nas zaprasza do siebie i co roku musimy rezygnować z wizyty u niej bo nie ma tyle miejsca by jeszcze ją ze sobą brać. Gdybym robiła Wigilię u siebie to nie ma problemu, ale my też jesteśmy zaproszeni i aż mi głupio przed moimi rodzicami, że przychodzimy z nią
ale numer! co za babeczka zero taktu

Cytat:
ale Ci dobrze a my nie mozemy się doczekać fotek niedobra kobieto
a jakie chcesz firany? ja też teraz szukam i chyba zamówię drugi raz zamówię te same normalnie byłam w casto i lm i nic fajnego a muszę mieć takie na metry allegro przeszukane wzdłuż i wszerz i zasłon tez jakoś nie moge upolować, a chciałam z przewaga czerni

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 10:44   #1073
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Witam z rana!

Kasiu a u Twojego męża w pracy nie ma ubezpieczenia grupowego? Bo jeśliby było, to może mąż Cię wciągnie do swojej grupówki w razie czego też będziesz dostawać pieniążki?
Cieszę się,że tv działa
Żałuję, że nie widziałam ich min w tej administracji.

Moje dziecko jest niesamowite - połozyłam ją spać tak jak zwykle, ułożona była na pleckach, choć właściwie troszkę na boczku, głową do ściany. Jak kładłam się spać zajrzałam do łóżeczka a ona co? Leży głową do okna (czyli obróciła się o 180st) i na brzuchu A potem w nocy słyszymy ŁUP!!! i mała w ryk. Zerwaliśmy się na równe nogi i się okazało, że przepełzała do tyłu na brzuchu i jakoś tak uniosła się na rękach, że walnęła głową w spód przewijaka. Asior mały Aha i w ogóle to ona od wczoraj próbuje zrobić coś z własnym tułowiem, bo unosi się wysoko na wyprostowanych rękach - chwila skupienia - podrzuca dupcię, że na sekundę jest na czworakach - a sekundę później dupcia okazuje się za ciężka, kolana się prostują i tym sposobem Marcela pełza do tyłu
brawooooo nasza jak sie w nocy obudzi to z zamknietymi oczami miauczy ze chce jesc i lapie za szczebelki i wstaje stoi i płakusia

Cytat:
łatwiej mi zdjąć przewijak Nie chcę na razie opuszczać łóżeczka, bo ona jeszcze nie siedzi, więc wypaść nie wypadnie
oooooo nawet sie nei zorientujesz
wejdziesz do pokoju a ona bedzie siedziec... lub co gorsza wstanie

Cytat:
Witajcie!

Martucha zaszalałaś w tym kinie Mam nadzieje, że dostałaś ode mnie wczoraj wiadomość? Troszkę mnie poniosło z długością

Katunia cieszę się, że telewizja działa no i trzymam kciuki za wysokie odszkodowanie!

India no wypad był genialny, mimo wszystko Dzisiaj jak już wszystko jest normalnie uważam, że było warto!

Rossi cześć

ja tez chceeeeeeeeeeeeeeee wez mnie wez mnie plissssssssss

Ania trzymam kciuki zebyscie szybciutko wyzdrowiały

a u mnie.....

mamuśka do mnie dzis zadzwoniła z cuuuuudowną wiadomością : kupiłam Tusi rajtuzki suuuper są no to mowie super ajaki rozmiar kupiłas a ona mi:
czy pary na 94 i czy pary na 104 to beda dobre nie???

padłam
wczoraj jej mowiłam ze rajtuzy nosi 62-68
nie wyczymam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 10:53   #1074
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no widzisz to ja mam przez rok
a co chcesz sieć zmienić?

Cytat:

pewnie że dostałam ale byłam tak padnięta że zasnęłam na przepisie na życie..
postaram się szybko odpisać, teraz Pat zasnął więc trochę odpoczywam ale musze ten chlew ogarnąć.. jak to powiedział wczoraj nasz przyjaciel - jak dziecko choruje to w domu jest poligon
ciesze się że mieszkanko do przodu, my musiamy jechać po ten stół ale ciągle nam coś przeszkadza..
Stary 2011-11-30, 10:59   #1075
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
taaaa, cena jest przesadzona, ale ten smak...
(...)
O tak!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
brawooooo nasza jak sie w nocy obudzi to z zamknietymi oczami miauczy ze chce jesc i lapie za szczebelki i wstaje stoi i płakusia

oooooo nawet sie nei zorientujesz
wejdziesz do pokoju a ona bedzie siedziec... lub co gorsza wstanie

ja tez chceeeeeeeeeeeeeeee wez mnie wez mnie plissssssssss

Ania trzymam kciuki zebyscie szybciutko wyzdrowiały

a u mnie.....

mamuśka do mnie dzis zadzwoniła z cuuuuudowną wiadomością : kupiłam Tusi rajtuzki suuuper są no to mowie super ajaki rozmiar kupiłas a ona mi:
czy pary na 94 i czy pary na 104 to beda dobre nie???

padłam
wczoraj jej mowiłam ze rajtuzy nosi 62-68
nie wyczymam
Moje dziecko mnie zaskakuje każdego dnia i może faktycznie niedługo być tak jak napisałaś - wejdę do pokoju a ona będzie siedzieć
Mamuśka pojechała po rajtach - i to dosłownie No cóż będa na zaś
Stary 2011-11-30, 11:02   #1076
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje! W zasadzie to oni będą mieli niespodziankę... no to bunt! Nie szukam!
troszkę się podłamałam, bo lepsze warunki i w okolicach centrum to 150zł/pokój... a to mi się nie uśmiecha... mam nadzieje, że jeszcze coś znajdę na razie muszę popracować, więc zawieszam poszukiwania

my jak wracaliśmy z Bieszczad to w Zakopanym co chwilę stali jak się tylko wjechało z kartką że wolne pokoje a jak sie dzwoni ze stron internetowych to wszystko zajęte

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-11-30, 11:04   #1077
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-30, 11:15   #1078
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Dziewczyny potrzebuje porady.
6 grudnia mam wybór promotora i kompletnie nie wiem kogo wybrać ale słyszałam że jest możliwość kontynuowania pracy licencjackiej. czy wy wiecie jak to z tym jest? czy u każdego promotora można tak kontynuować i na czym to polega? tzn czy to trzeba coś w poprzednich rozdziałach zmieniać czy dopisać jakiś 1 czy 2 rozdziały??
u nas nie wolno było pisac kontynuacji... traktowali to jako plagiat samego siebie (wiem głupie to ale tak bylo)-dopytaj w dziekanacie dla pewnosci
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 11:21   #1079
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
zmień zmień
Stary 2011-11-30, 11:24   #1080
kliwia
Zakorzenienie

anika osikalam sie z Twojej mamy i zakupu rajt
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości