|
|
#1081 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
![]() wiem, wiem, ale Wrocław jeszcze będzie! Obiecuje! Już na pewno po nowym roku,a le obiorę ten kierunek w 100%! Cytat:
![]() A co do zdjęć, to już się nie będę wykręcać, bo już jesteśmy na finishu i postaram się zrobić w najbliższym czasie A co do firanek to my chcemy makarony. I pewnie zamówię je z tej samej stronki co Madzia. Cytat:
A jak Pat? lepiej się czuje?Cytat:
Aniczko no no jasne, że Cię zabiorę! A mama widzę zaszalała
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-11-30 o 11:35 |
||||
|
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jaaaaa a na co mi na lato rajtuzy frote??? ja se siadłam ..... i to dosłownie Cytat:
![]() ![]() laski ale dzez!!! siedze w biurze a tu bum i tico w płocie sąsiadki (mojej przyjaciółki) dziewczyna wpadła w poslizg i wyladowala w płocie, zabrało ja pogotowie bo chyba ma reke złamana bo momentalnie spuchła kolega mowi ze pareste mertów dalej tez z rana był wypadek bo plot rozwalony (musiało byc rano bo jak wczoraj wieczorem jechałam to był cały) teraz kolega był po materiał i mowi ze kolejne dwa wypadki były kilkaset metrów od nas.... noooo i o 11 jechały solniczki chyba policja zainterweniowała w Przedsiebiostwie oczyszcania miasta a wiecie co jest najsmieszniejsze ze te solniczki stoja zaparkowane na samym poczatku tej oblodzonej drogi!!!!
|
|
|
#1083 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze już tak ślisko jest
|
|
#1085 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Pat średnio lepiej ogólnie bo już tak nie marudzi i coś zjadł - czytaj winogronu troche troche paluszków jakieś kinder kanapka, no i mleka co jakiś czas z 100 no i na szczęślie nadal dużo pije.. ale nic innego jeść nie chce.. ale jest spokojniejszy jak mam wolne i siedze dziś, więc mam nadzieje że już jutro będzie lepiej.. ale wiesz będziemy mogly ze sobą non stop gadać ![]() choć nie wiem czy to argument na plus czy minus hahahah ![]() pierogi mamusi ;D
|
|
|
#1087 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
rosette zrob mi to caneloni na jutro
![]() my idziemy na cos cieplego do szwagra ANDRZEJA yeah
|
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wolę z Tobą nie zaczynać! To ja jednak przyjadę
![]() nie mam pojęcia. Albo puree ziemniaczane z cebulką i kefirem, albo pierogi (bo zalegają w lodówce), albo nie mam pojęcia.,.. jeszcze muszę coś na wieczór na ciepło zrobić, bo znajomi do nas wpadają, będą zaraz po pracy to dobrze jakby coś zjedli ![]() A canelloni, mrrr! Ale mi smaka narobiłaś! Już drugi raz w ciągu tygodnia! A jak robisz farsz? Bo ja mam pyszny, mogę Ci podrzucić jakbyś chciałaCytat:
A Ty jak się czujesz? Wysiadła mi żarówka w pokoju, robi się ciemno a nie chce mi się iść do sklepu.... no ale chyba muszę...
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
to i hazbend naszego Agatka ma imieninki
![]() wszytskiego naj naj naj Agatku przekaż mężulowi ![]()
|
|
#1091 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1092 | |||
|
Zakorzenienie
|
no od razu czuje cywilizacje haha
![]() zakrzepy nie,po prostu obrzek zmienia sie w siniak Cytat:
najpierw chcialam kontunuowac moje z pracy jako indywidualne ale wiesz jak to jest jak jest 1000spraw na glowie zawsze cos umknie Administracja w pon przychodzi zobaczyc wszystkie nasze żale i pretensje-chyba im szczena opadnie jak sasiedzi jeszcze wyjda i zaczna narzekac-kurcze oni na prawde nic nie robia tylko czynsz zbieraja Cytat:
ale wiesz jak umiesz liczyc licz na siebie przynajmniej masz wplyw na to gdzie bedziecie nocowac i co Ty wybierzesz bedzie najlepsze! Mnie kiedys małż zabrakna prawdziwa podroz niespodzianke-wiedzialam tylko ze do Wisly jedziemynic wiecej-iii iiii ![]() piekny pokoj z wielka wanną hiii az mnie wzielo na wspomnienia Cytat:
![]() ![]() to teraz tylko liczyc ze lato bedzie chłodne czesc jak u mnie szaro i ponuro ![]() chwila odpoczynku i zabieram sie za obiad-dzis gołąbki bez zawijania |
|||
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia jak bosko!
No i fakt, może niespodzianka średnia skoro to ja najwięcej mam z nią pracy,a le niech im będzie! Najważniejsze, że mi się będzie podobać![]() to podam Ci na szpinakowy farsz ![]() paczka szpinaku (tutaj wyjątkowo rozdrobniony jest lepszy od liściastego) cebula czosnek (ja nie daje) 10dkg boczku wędzonego 10dkg sera białego ser zółty 2 jajka 3 łyżki śmietanki 30% boczek cebule i czosnek przesmażasz, dodajesz szpinak. W miseczce mieszasz śmietankę, z jajkami i twarożkiem. Jak już szpinak odparuje to dodajesz do tego tę masę jajeczno-twarożkową, solisz, pieprzysz i mieszasz aż farsz zgęstnieje. Nadziewasz canelloni i zapiekasz pod sosem beszamelowym i z posypane serem żółtym. Uwielbiam
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gucia makarony polecam. India mi mąz bony na kasę wymienia w pracy bo u niego te bony tolerują. Śliweńko ja dziś idę do rodziców bo przyszły moje buty na zimę +rzeczy dla dzidziola
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki prosbe mam
pomozcie mi cos wybrac moja mam usilnie chce kupic natuli chodzik na mikołaja srednio mi sie to podoba chyba bym wolała taki pchacz ale.... wydaje mi sie ze ona sobei znim nie da rady bo w pchaczu te koleczka sie tak szybko kreca boje sie ze ona poleci razem z pchaczem... niby w tym chodziku nie bedzie siedziała non stop i było by to bardzo duze udogodnienie dla dziadka ... ale jakos malo mnei to przekonuje
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mamie ze jesli kocha natusie to niech nie kupuje chodzika!! masz racje co do pchacza musi dziecko troche juz chodzic zeby nie polecialo do przodu ale czekaj pokaze ci pieknego pchacza ktorego chcialm kupic chrzesnicy ma chyba takie gumki na kolkach i jest ciezki bo drewniany i moze sluzyc jako wozek tez |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Anika ja jestem przeciwna chodzikom.
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
mam
co prawda nie jestem pewna czty ma gumy na kolach ale na pewno jakosc bedzie dobra, my mamy w p-lu zabawki tej firmy i sa super http://allegro.pl/drewniany-pojazd-k...914817684.html |
|
|
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
Anika ja do ciebie mam pytanie z innej beczki
tam gdzie pracujesz to macie klientów tylko z okolic czy z" końca Polski "też korzystają w Waszych usług? Bo szukam właśnie firmy z Twojej branży i nie wiem czy muszę kogoś z okolicy brać - brat mi mówił, że oni jak korzystali to spotykali się kilka razy żeby wszystko omówić. A mi się średnio widzi jechać ileś tam kilometrów i to kilka razy. Czy to da się też na odległość wszystko ustalić? mam nadzieję że mnie zrozumiałaś
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
no wąłsnei mnei tez nei przekonuje
pokaz kasiu tego pchacza
|
|
#1101 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
celi tez robimy dla klientów z całej polski a co do tego czy trzeba sie spotykac to róznie zalezy co jest do wykonania i jak sie mozna "dogadac" z klientem bo klienci są różni czasem sa problematyczni i wtedy lepiej osobiscie zeby nei było neidomówień
|
|
|
#1103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
aniczko o tu jest jeszcze pokazane dwa modele
http://allegro.pl/pojazd-pojemnik-bo...966429058.html |
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak z długością? Zawsze trzeba je obcinać, nie da się kupić na wymiar? a zjedź! Czekoladą mnie nie ruszasz! ![]() Za to za canelloni Cię uduszę![]() napisałam już do męża, czy na wieczór byśmy sobie nie zrobili![]() Cytat:
|
|
#1106 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1107 | |||
|
Zakorzenienie
|
zalezy dla kogo?
dla mnie plus dla ciebie minus? ![]() Cytat:
tylko czemu mnie to nie martwi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiele osób miało i jest ok,ale dla mnie statystyka nie działa jest 1do1 albo jej się coś w tym ustrojstwie stanie albo nie.. nie ryzykuj.. jak coś fajnego chcecie to niej jej kupi stolik interaktywny przy którym stanie siądzie itd.. i też się zabawi (albo pchacza ale widze że to ci nie leży) a ja muffinki z gruszką upiekłam zdecydowanie moje ulubione
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia można kupić na wymiar ale to wtedy tez kosztuje. Co do szerokości to ja mam je rozciągnięte (nie marszczone) i wtedy na długość karnisza. A boczne (te ciemne) mam pomarszczone bo one sa tylko dodatkami.
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Anika nie kupuj chodzika. To, ze niektórzy mowią, ze mieli i żyją, nic im nie jest to argument bezsensu, bo niestety wszelkie chodziki, nosidełka itp. wychodzą ludziom na stare lata. Tak uważał ortopeda traumatolog do którego chodziliśmy z Agu.
Gucia wpadam na canelloni, bo kurde jeszcze w życiu nie jadłam u mnie dziś placki ziemniaczane |
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że kiedyś zdjęcia wrzucałaś, tylko nie pamiętam, w którym miejscu w k., poszukam ![]() Cytat:
A co do canelloni to zapraszam W sumie do krk masz całkiem niedaleko A jak nie będziesz miała po drodze, to spróbuj sobie zrobić. Troszkę pracy przy tym jest, ale warto oooo placki też bym zjadła...
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-11-30 o 15:36 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

A Tobie herbatkę bo kawy nie pijesz
wczoraj zaczełam cos tam kombinować ale muszę to zrobić na spokojnie, a nie po pracy jak już jestem zmęczona. Pochwalę się dekoracjami jak już zdobię
niedobra kobieto 
i zasłon tez jakoś nie moge upolować, a chciałam z przewaga czerni